Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reikia patarimo
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas dietologei
Tyna
Laba diena,
Noriu numesti 10 kg. Mano KMI yra 27.5, sveriu 75 būdama 165cm.
Kadangi nenoriu laikytis griežtų dietų, žinau kad jos ne man ax.gif , susigalvojau pati sau tokį lieknėjimo būdą ir norėčiau jūsų nuomonės.
Kadangi šiuo metu auginu vaikus namuose galimybės sportuoti sporto klube neturiu, tad isigijau elipsinį treniruoklį ir sportuoju namuose.
Na o mano planelis tai iškrovos dienos, norėčiau iškrovos dieną daryti kas antrą dieną, t.y. pirmą dieną valgau, antra dieną tik skysčiai, trečia valgau, ketvirtą skysčiai ir tt.. Valgiaraštį žinoma bandau pakoreguoti, mažinu porcijas stengiuos naudoti kuo mažiau riebalų, bandysiu atsisakyti saldumynų cry.gif , ar bent jau vartoti jų minimaliai.
Ką manote apie tokį svorio metimo būdą? Ačiū.
Dietologė
Visų pirma, bet koks fizinis krūvis yra labai tinkamas jūsų tikslui pasiekti. Palaipsniui reikėtų jį didinti.
Iškrovos dienos rekomendauojamos ne daugiau dukart per savitę. Apie tai jau pasakojau, pasinaudokite paieška 4u.gif
Ingosiukas
Labadiena,
Aš norėčiau numesti apie 10kg, nes po vaikelio sustambėjau. Neturiu galimybės eiti į sporto klubą ir neturiu jokių treniruoklių namie. Noriu jusų patarimo, kaip man pasiekti to rezultato ir nesikankinant vien salotom bei vaikščioti pusbadžiu. Ačiū.
Dietologė
Siūlyčiau apsilankyti pas dietologą. Internete patarti neįmanoma, reikalinga normali ir išsami konsultacija.
Jei negalite lankytis sporto klube, susigalvokite fizinį krūvį namuose. Be jo, vien ribodama maistą, nieko nepasieksit 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.