Labas, jeigu dar neismetete maximoj pirktus indus su melaminu, tai galite priduoti atgal i maxima. nesvarbu kad jie naudoti ar cekio neturite, grazina maximos pinigais, mazgaug ivertina kokia suma buvo. Mazesnese maximose jau nepriima, as pasiskambinau i akropolio maxima maloniai pasake kad dar priima
QUOTE(dren2 @ 2009 03 24, 20:38) Labas, jeigu dar neismetete maximoj pirktus indus su melaminu, tai galite priduoti atgal i maxima. nesvarbu kad jie naudoti ar cekio neturite, grazina maximos pinigais, mazgaug ivertina kokia suma buvo. Mazesnese maximose jau nepriima, as pasiskambinau i akropolio maxima maloniai pasake kad dar priima Ko cia dziaugsis, apsisudino eilini karta ir tiek
mes turim nusipirkę tupperware firmos, bet dar nieko nesu naudojusi
QUOTE(vaidute2006 @ 2009 04 29, 17:33) Galiu pasakyti tik geruosius zodzius apie situos indukus Man dar labai patiko tas dekliukas misinukams ir buteliukas, dar neturiu, bet butinai isigysiu QUOTE(Dzanetukas @ 2009 02 04, 15:16) Mano panele kaip ir ugtelejus jau Nuo pat mazens naudojam normalius indus, turiu omenyte - tuos duztancius Tik nupirkdavau grazius, spalvotus komplektukus - ir vaikui grazu, ir nera tu kenksmingu priemaisu sudetyje
Tuperwary (nezinau kaip teisingai rasosi!) ir as turiu, labai patenkinta kookybe! Planuoju dar daug ka isigyt. Bet jau sakutes su saukstu vaikui turbut nepirksiu, nes jau ne is vieno zmogaus girdejau, kad nelaba patogi forma vaikuti maiitint.
As turiu namuose ZEPTER firmos irankius, su jais ir maiitinsiu. Bent metalo sudetis patikrinta, kokybiski, zodziu
avent,mam's
Turi ir plastikine lekstute,valgymo irankius...taciau puikiausiai valgo is iprastu kasdieniu indu(suaugusiu),iprasta sakute ar saukstu ir ne karto nebuvo ka sudauzes
Canpol bebies - gavom dovanu, tai naudojam lekstute ir sauksteli
gertuves, butelius pirkau Avento QUOTE(erikiuxxx @ 2007 10 09, 12:30) mes naudojame Tommee Tippee produkcija Mes irgi ja naudojam, o apie Canpol tai geru zodziu negaliu pasakyti. Kazkur skaiciau, kad ju produkcijoj rasta nelabai "draugisku" komponentu vaikuciu sveikatai, todel Canpol aplenkiu is tolo.
ir pirmas , ir antras naudoja tuperware. esame patenkinti.
Sveikos mamos,
norėčiau atkreipti Jūsų dėmesį į Canpol babies produkciją. Mes gavome dovanų vaikiškus šaukštus, pirktus Šeimos vaistinėje. Paskaičius instrukciją labai nustebome atradę, kad šaukštai yra melamininiai. Dabar ši firma net nesivargina rašyti iš ko plastikinė produkcija yra pagaminta. Deja nemoku įdėti nuotraukų, kitaip įkelčiau įrodymus.
O Tupperware yra bliudelis ir lekstute maziukams?
QUOTE(m@muk@s @ 2009 12 25, 23:44) Kiek žinau, yra dubenėlis, kuris prisilipina prie stalo (ar kito paviršiaus) ir dangtelį turi, patogu kelionėj naudoti, ilgiau išlaiko šilumą Taip, maitinimo dubenėlis su dangteliu yra patogus, nes yra guminis padukas, į kurį dubenėlį galima įstatyti. O paskui dubenėlį galima ir taip naudoti maistui susidėti.
gal kas zinote, kur butu galima isigyti dubeneli ar lekstute,nzn tiksliai, kur su pasildomu dugnu, kad koses taip greit neatvestu
QUOTE(nnina @ 2010 01 21, 15:39) gal kas zinote, kur butu galima isigyti dubeneli ar lekstute,nzn tiksliai, kur su pasildomu dugnu, kad koses taip greit neatvestu tokiu yra chicco ir bebeconfort firmu
Manasis kol kas valgo iš plastmasinių lėkštučių tik įrankiai jau panašesni į suaugusių metaliniai tik rankenėlės plastmasinės, nes kiek bandžiau duoti iš mūsų lėkščių rezultatas vienas - daug šukių ant grindų
Mes naudojam "Nuby" irankius,superiniai.Ner ko lyginti su kikiais canpol
Naudojam tiktai TW indus ir irankius, ir grazu, ir patogu, ir saugu...
indeliai tupperwaro, nes patogu "blenderiuoti" juose ir maisteli veziotis:) o saukstelis chicco - superinis mums:)
Tupperware vaikiški dubenėliai mums pačiausi.
Mamytes gal kuri turite mOmma firmos indu mazyliams? netycia be ziurinedama uztikau, kazkokie nematyt man Lietuvoje. Bet grazaus dizaino pasirode ir nera labai brangus kazkokie.
Va pavyzdziui sits puodelis:
QUOTE(giedruteliux @ 2010 06 10, 15:54) Mamytes gal kuri turite mOmma firmos indu mazyliams? netycia be ziurinedama uztikau, kazkokie nematyt man Lietuvoje. Bet grazaus dizaino pasirode ir nera labai brangus kazkokie. Va pavyzdziui sits puodelis: ![]() Apie mommo jau teko girdeti. Jie nesenai pasirode lietuvos rinkove. Isskirtinio Italisko dizaino formu indai, irankiai kudykiams. Ju spalvos labai ryskios, kas patinka vaikams. Man jie pasakiski. Turim saukstuka, lekstute ir buteliuka. O kur juos lietuvoje matete? Nes mes juos parsivezeme is Vokietijos. Idomu kokios kainos lietuvoje QUOTE(Sange @ 2010 06 10, 22:33) Apie mommo jau teko girdeti. Jie nesenai pasirode lietuvos rinkove. Isskirtinio Italisko dizaino formu indai, irankiai kudykiams. Ju spalvos labai ryskios, kas patinka vaikams. Man jie pasakiski. Turim saukstuka, lekstute ir buteliuka. O kur juos lietuvoje matete? Nes mes juos parsivezeme is Vokietijos. Idomu kokios kainos lietuvoje Aš tai radau =405]babymarket.lt Lietuvoje, nežinau gal dar kur ir kitur yra, nes nesidomėjau... Reiks man ką nors iš šios kolekcijos užsisakyti pabandyt, kai užsisakinėsiu kokį didesnį pirkinį internetu
Apie idomius dalykus jus cia snekat
QUOTE(Sange @ 2010 06 10, 22:33) Apie mommo jau teko girdeti. Jie nesenai pasirode lietuvos rinkove. Isskirtinio Italisko dizaino formu indai, irankiai kudykiams. Ju spalvos labai ryskios, kas patinka vaikams. Man jie pasakiski. Turim saukstuka, lekstute ir buteliuka. O kur juos lietuvoje matete? Nes mes juos parsivezeme is Vokietijos. Idomu kokios kainos lietuvoje O jie kazkuom dar pranasesni uz kitus, ar tik isskirtiniu dizainu ir groziu? As tai ziuriu, kad funkcionalu butu, patogus naudoti Mes naudojam Munchkin firmos lekstutes, labai patogu, nes dangtelis uzsidaro labai sandariai (kelionese net sriubyte drasiai vezuos, neisvara), ant dugno guminis ziedas, krio deka prilimpa lekstute, patogu kai vaikas valgo. Be to spalvoti, zaismingi, nekenksmingos plastmases (bent taip raso). QUOTE(giedruteliux @ 2010 06 11, 09:16) Aš tai radau =405]babymarket.lt Lietuvoje, nežinau gal dar kur ir kitur yra, nes nesidomėjau... Reiks man ką nors iš šios kolekcijos užsisakyti pabandyt, kai užsisakinėsiu kokį didesnį pirkinį internetu Dar mačiau kad Kotryna pradėjo prekiauti kur Vilniuje Vaiku miestas ,bet jie man pasirodė nepatogus
Mes geriame is avent buteliuko , valgome su disney princess stalo irankiu rinkinuku ir valgome is tokiu paciu lekstuciu
Bent jau įrankiai tai mums geriausi Tommee tippee
iki 1.4men valge iš plastmasinių lekštučių (spec. vaikiškos) su plastmasiniais šaukštais, o poto staigiai
QUOTE(giedruteliux @ 2010 06 11, 09:16) Aš tai radau =405]babymarket.lt Lietuvoje, nežinau gal dar kur ir kitur yra, nes nesidomėjau... Reiks man ką nors iš šios kolekcijos užsisakyti pabandyt, kai užsisakinėsiu kokį didesnį pirkinį internetu Yra Cipolline jau ir Kotrynose. QUOTE(Kikile @ 2010 06 13, 14:11) O jie kazkuom dar pranasesni uz kitus, ar tik isskirtiniu dizainu ir groziu? As tai ziuriu, kad funkcionalu butu, patogus naudoti Mes turim kol kas tik buteliuką. Atrodo patogios rankenytės (plonesnės nei Avent), be to yra ir snapelis gėrimui ir šiaudelis. Geriant iš vieno, kitas nebėga.
nenaudoju jokiu pastikiniu, pasmasiniu indu, nes jie reguoja i karsti.
Maniškės valgo iš paprastų indų, tik gertuvės tai jau Tommee tippee
Mes naudojam saukstelius su plasmasiniu koteliu, o pats saukstelio pilvukas is silikonu. Tai labai patogus ir vaikas neuzsigauna dantuku
Mes naudojames neissipilanciu puodeliu Lovi, kurio pavircius turi SteriTouch® apsaugą.
mano pupos valgo ir normaliu leksciu,nepatinka man plastikines
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 11 18, 01:06) savarankiskos mergaites ir dar tvarkingos, nes mano sunenas, kol nenupirkom jam indu, tai tiek leksciu yra sudauzes. o pirkom tai tommee tippee, man patinka kad jie prie stalo prisiklijuoja, tai nukrist negali..
mes irgi tommee tippee turim dubenėlį bei padėklą, prie kurio prisiklijuoja duobuo.. Nebuvo pats pigiausias iš indų, bet puikiai mums tarnauja, labai patinka vaikui. Tikrai geras ir reikalingas
O mes naudojam kartais plastmasini šaukšteli Milupos,kartais sidabrini (priklauso ka valgom); lekštute turim plastmasine bet nelabai man tai ieškau kitos; o geriam iš puodelio firmos Baby ono-patogus, bet greit sugedo vožtuvas ir dabar kartais musu kompotas teka ant vaiko
Mes naudojam Tupperware indukus ir irankius ir jei mums
QUOTE(Smilgulaukas @ 2011 05 01, 20:00) mes irgi tommee tippee turim dubenėlį bei padėklą, prie kurio prisiklijuoja duobuo.. Nebuvo pats pigiausias iš indų, bet puikiai mums tarnauja, labai patinka vaikui. Tikrai geras ir reikalingas Aš irgi svarsčiau, ar TT dubenėliai tikrai gerai laikosi, su tuo guminiu padekliuku?
Aš bandysiu viską Hoppop supirkti
Naktipuodis: ![]() Komplektas: ![]() Atskirai įrankiai: ![]() Dvipusė lėkštė-dubenėlis: ![]() Kai panaudosim - pasidalinsim patirtimi O gal jau kas naudoja?
Labuka, patarkit, koki termosa pirkti vaikui deti maisteliui einant i lauka ar vaziuojant i gamta?
Mes (irgi-kai kas jau rase) naudojom Tupperware, bet jau nenaudojam.....todle kad riekia suneliui daryti taip kaip daro tetis,mama....todel jau valgo is normaliu leksiu, tik sakute dar pasilikau, nes nesaugu man tikra sakute dar duoti, o valgydamas visada turi tureti rankose dideli ar maza saukta, kabinti juo maista arba bent mosikuoti juo....
Tupperware naudojo iki kokiu 1metu ir poros menesiu....As suneli nuo kokiu 7men.pradejau pratinti sedeti prie stalo su kedute arba ant keliu. Geriausias dalykas tai tas, kad lekstes nepastumsi nes padas prisiklijuoja, matyt priprato kad lekstes nesistumdo, todel daabr sedi prie stalo, kerta ir leksiu nei meto nei stumdo.... |