Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiški indai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
dren2
Labas, jeigu dar neismetete maximoj pirktus indus su melaminu, tai galite priduoti atgal i maxima. nesvarbu kad jie naudoti ar cekio neturite, grazina maximos pinigais, mazgaug ivertina kokia suma buvo. Mazesnese maximose jau nepriima, as pasiskambinau i akropolio maxima maloniai pasake kad dar priima smile.gif o kai nunesiau tai nelabai apsidziauge.
simoselis
QUOTE(dren2 @ 2009 03 24, 20:38)
Labas, jeigu dar neismetete maximoj pirktus indus su melaminu, tai galite priduoti atgal i maxima. nesvarbu kad jie naudoti ar cekio neturite, grazina maximos pinigais, mazgaug ivertina kokia suma buvo. Mazesnese maximose jau nepriima, as pasiskambinau i  akropolio maxima maloniai pasake kad dar priima smile.gif  o kai nunesiau tai nelabai apsidziauge.
*

Ko cia dziaugsis, apsisudino eilini karta ir tiek schmoll.gif lotuliukas.gif
vaidute2006
mes turim nusipirkę tupperware firmos, bet dar nieko nesu naudojusi
simoselis
QUOTE(vaidute2006 @ 2009 04 29, 17:33)
mes turim nusipirkę tupperware firmos, bet dar nieko nesu naudojusi
*

Galiu pasakyti tik geruosius zodzius apie situos indukus thumbup.gif Na, sauksteliai maitinimui gal ir nelabai patogus, bet kai vaikiuka pratini valgyti pati, tai jie yra nepakeiciami thumbup.gif
Man dar labai patiko tas dekliukas misinukams ir buteliukas, dar neturiu, bet butinai isigysiu thumbup.gif
joojoooj
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 02 04, 15:16)
Mano panele kaip ir ugtelejus jau  smile.gif bet nei vienai nei kitai nepirkau tu pasltikiniu indu, ypac kai ant etiketes parasyta, is kokios medziagos jis padarytas doh.gif
Nuo pat mazens naudojam normalius indus, turiu omenyte - tuos duztancius doh.gif nezinau, kaip taisiklingiau issireiksti  blush2.gif kazkaip mintys susivele doh.gif
Tik nupirkdavau grazius, spalvotus komplektukus - ir vaikui grazu, ir nera tu kenksmingu priemaisu sudetyje mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif ir as abi dukrytes su normaliais indais auginu! mirksiukas.gif
musik
Tuperwary (nezinau kaip teisingai rasosi!) ir as turiu, labai patenkinta kookybe! Planuoju dar daug ka isigyt. Bet jau sakutes su saukstu vaikui turbut nepirksiu, nes jau ne is vieno zmogaus girdejau, kad nelaba patogi forma vaikuti maiitint.
As turiu namuose ZEPTER firmos irankius, su jais ir maiitinsiu. Bent metalo sudetis patikrinta, kokybiski, zodziu thumb_yello.gif
Angeliocikas
avent,mam's thumbup.gif
Daugiaziede
Turi ir plastikine lekstute,valgymo irankius...taciau puikiausiai valgo is iprastu kasdieniu indu(suaugusiu),iprasta sakute ar saukstu ir ne karto nebuvo ka sudauzes smile.gif
*caffe macchiato*
Canpol bebies - gavom dovanu, tai naudojam lekstute ir sauksteli mirksiukas.gif
gertuves, butelius pirkau Avento thumbup.gif ; dabar uzsisakiau Nuby produkcijs, tai ziuresim kokia kokybe rolleyes.gif
miix
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 10 09, 12:30)
mes naudojame Tommee Tippee produkcija  bigsmile.gif 

drinks_cheers.gif
Mes irgi ja naudojam, o apie Canpol tai geru zodziu negaliu pasakyti. Kazkur skaiciau, kad ju produkcijoj rasta nelabai "draugisku" komponentu vaikuciu sveikatai, todel Canpol aplenkiu is tolo.
muminukas
ir pirmas , ir antras naudoja tuperware. esame patenkinti.
zitiene
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 10 09, 11:30)
mes naudojame Tommee Tippee produkcija  bigsmile.gif  nu man geriau but negali, net Aventui ner ko lygintis, super wub.gif tik gaila kad tik viena parduotuve prekiauja doh.gif
*

Gal galit pasakyti, kokia parduotuve? blush2.gif
miix
QUOTE(zitiene @ 2009 10 21, 15:18)
Gal galit pasakyti, kokia parduotuve?  blush2.gif
*

Galiu pasakyti ir as blush2.gif
Ja prekiauja babymarket.lt Bent jau as tai is ju pirkau ir esu labai patenkinta.
ZEMIKA
Sveikos mamos,
norėčiau atkreipti Jūsų dėmesį į Canpol babies produkciją. Mes gavome dovanų vaikiškus šaukštus, pirktus Šeimos vaistinėje. Paskaičius instrukciją labai nustebome atradę, kad šaukštai yra melamininiai.
Dabar ši firma net nesivargina rašyti iš ko plastikinė produkcija yra pagaminta.
Deja nemoku įdėti nuotraukų, kitaip įkelčiau įrodymus.
Lietuvaitee
O Tupperware yra bliudelis ir lekstute maziukams? g.gif
m@muk@s
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 19, 13:00)
O Tupperware yra bliudelis ir lekstute maziukams?  g.gif
*

Kiek žinau, yra dubenėlis, kuris prisilipina prie stalo (ar kito paviršiaus) ir dangtelį turi, patogu kelionėj naudoti, ilgiau išlaiko šilumą 4u.gif
rasida
QUOTE(m@muk@s @ 2009 12 25, 23:44)
Kiek žinau, yra dubenėlis, kuris prisilipina prie stalo (ar kito paviršiaus) ir dangtelį turi, patogu kelionėj naudoti, ilgiau išlaiko šilumą  4u.gif
*

Taip, maitinimo dubenėlis su dangteliu yra patogus, nes yra guminis padukas, į kurį dubenėlį galima įstatyti. O paskui dubenėlį galima ir taip naudoti maistui susidėti.
nnina
gal kas zinote, kur butu galima isigyti dubeneli ar lekstute,nzn tiksliai, kur su pasildomu dugnu, kad koses taip greit neatvestu g.gif
virsukalne
QUOTE(nnina @ 2010 01 21, 15:39)
gal kas zinote, kur butu galima isigyti dubeneli ar lekstute,nzn tiksliai, kur su pasildomu dugnu, kad koses taip greit neatvestu g.gif
*

tokiu yra chicco ir bebeconfort firmu smile.gif tai paieskok kur prekiauja siais zenklais (vilniuje: panoramoje chicco pard., akropolyje tindi rindi... na ir kotrynos tinkle turi buti)
vitalija.vilke
Manasis kol kas valgo iš plastmasinių lėkštučių tik įrankiai jau panašesni į suaugusių metaliniai tik rankenėlės plastmasinės, nes kiek bandžiau duoti iš mūsų lėkščių rezultatas vienas - daug šukių ant grindų doh.gif
sms-as
Mes naudojam "Nuby" irankius,superiniai.Ner ko lyginti su kikiais canpol
plecha78
Naudojam tiktai TW indus ir irankius, ir grazu, ir patogu, ir saugu... 4u.gif
virsukalne
indeliai tupperwaro, nes patogu "blenderiuoti" juose ir maisteli veziotis:) o saukstelis chicco - superinis mums:)
audora
Tupperware vaikiški dubenėliai mums pačiausi.
giedruteliux
Mamytes gal kuri turite mOmma firmos indu mazyliams? netycia be ziurinedama uztikau, kazkokie nematyt man Lietuvoje. Bet grazaus dizaino pasirode ir nera labai brangus kazkokie.
Va pavyzdziui sits puodelis:
user posted image
Sange
QUOTE(giedruteliux @ 2010 06 10, 15:54)
Mamytes gal kuri turite mOmma firmos indu mazyliams? netycia be ziurinedama uztikau, kazkokie nematyt man Lietuvoje. Bet grazaus dizaino pasirode ir nera labai brangus kazkokie.
Va pavyzdziui sits puodelis:
user posted image
*

Apie mommo jau teko girdeti. Jie nesenai pasirode lietuvos rinkove. Isskirtinio Italisko dizaino formu indai, irankiai kudykiams. Ju spalvos labai ryskios, kas patinka vaikams. Man jie pasakiski. Turim saukstuka, lekstute ir buteliuka.
O kur juos lietuvoje matete? Nes mes juos parsivezeme is Vokietijos. Idomu kokios kainos lietuvoje smile.gif
giedruteliux
QUOTE(Sange @ 2010 06 10, 22:33)
Apie mommo jau teko girdeti. Jie nesenai pasirode lietuvos rinkove. Isskirtinio Italisko dizaino formu indai, irankiai kudykiams. Ju spalvos labai ryskios, kas patinka vaikams. Man jie pasakiski. Turim saukstuka, lekstute ir buteliuka.
O kur juos lietuvoje matete? Nes mes juos parsivezeme is Vokietijos. Idomu kokios kainos lietuvoje smile.gif
*

Aš tai radau =405]babymarket.lt Lietuvoje, nežinau gal dar kur ir kitur yra, nes nesidomėjau... Reiks man ką nors iš šios kolekcijos užsisakyti pabandyt, kai užsisakinėsiu kokį didesnį pirkinį internetu smile.gif
zalainga
Apie idomius dalykus jus cia snekat smile.gif Kokie man jie grazus thumbup.gif Pirma karta girdziu apie sia italu firma Momma. Reikes pasidairyti siu prekiu lietuvos parduotuvese, nes spalvos betn jau per kompiuterio ekrana atrodo ispudingai thumbup.gif thumbup.gif
Kikile
QUOTE(Sange @ 2010 06 10, 22:33)
*

O jie kazkuom dar pranasesni uz kitus, ar tik isskirtiniu dizainu ir groziu? As tai ziuriu, kad funkcionalu butu, patogus naudoti ax.gif .
Mes naudojam Munchkin firmos lekstutes, labai patogu, nes dangtelis uzsidaro labai sandariai (kelionese net sriubyte drasiai vezuos, neisvara), ant dugno guminis ziedas, krio deka prilimpa lekstute, patogu kai vaikas valgo. Be to spalvoti, zaismingi, nekenksmingos plastmases (bent taip raso).
oksan
QUOTE(giedruteliux @ 2010 06 11, 09:16)
Aš tai radau =405]babymarket.lt Lietuvoje, nežinau gal dar kur ir kitur yra, nes nesidomėjau... Reiks man ką nors iš šios kolekcijos užsisakyti pabandyt, kai užsisakinėsiu kokį didesnį pirkinį internetu  smile.gif
*

Dar mačiau kad Kotryna pradėjo prekiauti kur Vilniuje Vaiku miestas ,bet jie man pasirodė nepatogus blush2.gif ,tas buteliukas realiai mažas ir labai apvalus kaip kamuoliukas , nežinau ar vaikui patogu butu laikyti g.gif bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
valeria_passion
Mes geriame is avent buteliuko , valgome su disney princess stalo irankiu rinkinuku ir valgome is tokiu paciu lekstuciu smile.gif o maisteli verdame tuose paciuose puodose kaip ir sau smile.gif
-JPG-
Bent jau įrankiai tai mums geriausi Tommee tippee user posted image thumbup.gif
murkse
iki 1.4men valge iš plastmasinių lekštučių (spec. vaikiškos) su plastmasiniais šaukštais, o poto staigiai schmoll.gif neįsiūlysi vaikiško šaukšto - duok tikrąjį. Šakutę iškart tik tikrąją pripažino, duodavom desertinę.
Soffyyy
QUOTE(giedruteliux @ 2010 06 11, 09:16)
Aš tai radau =405]babymarket.lt Lietuvoje, nežinau gal dar kur ir kitur yra, nes nesidomėjau... Reiks man ką nors iš šios kolekcijos užsisakyti pabandyt, kai užsisakinėsiu kokį didesnį pirkinį internetu  smile.gif
*

Yra Cipolline jau ir Kotrynose.

QUOTE(Kikile @ 2010 06 13, 14:11)
O jie kazkuom dar pranasesni uz kitus, ar tik isskirtiniu dizainu ir groziu? As tai ziuriu, kad funkcionalu butu, patogus naudoti  ax.gif .
*

Mes turim kol kas tik buteliuką. Atrodo patogios rankenytės (plonesnės nei Avent), be to yra ir snapelis gėrimui ir šiaudelis. Geriant iš vieno, kitas nebėga.
Maia
nenaudoju jokiu pastikiniu, pasmasiniu indu, nes jie reguoja i karsti.
Kristiniux
QUOTE(*meriva* @ 2010 06 22, 00:01)
Bent jau įrankiai tai mums geriausi Tommee tippee user posted image thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif superiniai jie, ir aplamai Tommee tippee indeliai, buteliukai ir visa kita super wub.gif , gaila, kad Lietuvoje dar nėra labai didelis pasirinkimass šiosfirmos produkcijos ax.gif
lizarde
Maniškės valgo iš paprastų indų, tik gertuvės tai jau Tommee tippee thumbup.gif o stalo įrankiai tai man šie Tommee labiausiai patinka, tik šių labai sunku gauti ax.gif
user posted image
zefyriukas
Mes naudojam saukstelius su plasmasiniu koteliu, o pats saukstelio pilvukas is silikonu. Tai labai patogus ir vaikas neuzsigauna dantuku thumbup.gif . Sakutes tai plasmasines, bet irgi geros biggrin.gif
giedruteliux
Mes naudojames neissipilanciu puodeliu Lovi, kurio pavircius turi SteriTouch® apsaugą.
Sange
QUOTE(giedruteliux @ 2010 11 09, 18:07)
Mes naudojames neissipilanciu puodeliu Lovi, kurio pavircius turi SteriTouch® apsaugą.
*

Girdejau apie sita Lovi puodeli su sterilTouch pavirsiumi. O kaip jo funkcija? Noriu padovanoti kaledom savo sunenui, tik va mastau ar is jo ten taip niekas neisbega g.gif
@mamyčiukas@
mano pupos valgo ir normaliu leksciu,nepatinka man plastikines schmoll.gif
Nerincuu
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 11 18, 01:06)
mano pupos valgo ir normaliu leksciu,nepatinka man plastikines schmoll.gif
*

savarankiskos mergaites ir dar tvarkingos, nes mano sunenas, kol nenupirkom jam indu, tai tiek leksciu yra sudauzes. o pirkom tai tommee tippee, man patinka kad jie prie stalo prisiklijuoja, tai nukrist negali..
Smilgulaukas
mes irgi tommee tippee turim dubenėlį bei padėklą, prie kurio prisiklijuoja duobuo.. Nebuvo pats pigiausias iš indų, bet puikiai mums tarnauja, labai patinka vaikui. Tikrai geras ir reikalingas thumbup.gif
alinadok
O mes naudojam kartais plastmasini šaukšteli Milupos,kartais sidabrini (priklauso ka valgom); lekštute turim plastmasine bet nelabai man tai ieškau kitos; o geriam iš puodelio firmos Baby ono-patogus, bet greit sugedo vožtuvas ir dabar kartais musu kompotas teka ant vaiko 4u.gif
mymo
Mes naudojam Tupperware indukus ir irankius ir jei mums thumbup.gif
Bambiniz
QUOTE(Smilgulaukas @ 2011 05 01, 20:00)
mes irgi tommee tippee turim dubenėlį bei padėklą, prie kurio prisiklijuoja duobuo.. Nebuvo pats pigiausias iš indų, bet puikiai mums tarnauja, labai patinka vaikui. Tikrai geras ir reikalingas thumbup.gif
*

Aš irgi svarsčiau, ar TT dubenėliai tikrai gerai laikosi, su tuo guminiu padekliuku?
Soffyyy
Aš bandysiu viską Hoppop supirkti ax.gif Naktipuodį, įrankius, dubenėlius... Vakar apžiūrėjau gyvai - labai patiko dizainas ir medžiagos.

Naktipuodis:
user posted image

Komplektas:
user posted image

Atskirai įrankiai:
user posted image

Dvipusė lėkštė-dubenėlis:
user posted image

Kai panaudosim - pasidalinsim patirtimi 4u.gif

O gal jau kas naudoja? bigsmile.gif
sii
Labuka, patarkit, koki termosa pirkti vaikui deti maisteliui einant i lauka ar vaziuojant i gamta?
Adomama
Mes (irgi-kai kas jau rase) naudojom Tupperware, bet jau nenaudojam.....todle kad riekia suneliui daryti taip kaip daro tetis,mama....todel jau valgo is normaliu leksiu, tik sakute dar pasilikau, nes nesaugu man tikra sakute dar duoti, o valgydamas visada turi tureti rankose dideli ar maza saukta, kabinti juo maista arba bent mosikuoti juo....
Tupperware naudojo iki kokiu 1metu ir poros menesiu....As suneli nuo kokiu 7men.pradejau pratinti sedeti prie stalo su kedute arba ant keliu. Geriausias dalykas tai tas, kad lekstes nepastumsi nes padas prisiklijuoja, matyt priprato kad lekstes nesistumdo, todel daabr sedi prie stalo, kerta ir leksiu nei meto nei stumdo.... 4u.gif
Kikker
QUOTE(Kristiniux @ 2010 09 01, 15:28)
drinks_cheers.gif superiniai jie, ir aplamai Tommee tippee indeliai, buteliukai ir visa kita super wub.gif , gaila, kad Lietuvoje dar nėra labai didelis pasirinkimass šiosfirmos produkcijos ax.gif
*

Sveiki
noriu jusu paklausti ar sie sauksteliai buvo pas jus metaliniai 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.