Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įklotai po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4
Yarinelle
Noreciau suzinoti kokius pirkot,pliusai ir minusai
mazuliuke:)
Pirkau vaistinej, prasiau iklotu po gimdymo, 2vnt normal, ir 4vnt mazesniu + 2vnt tinkliniu kelnaiciu, labai man patogu buvo, nes baisiai neprispaudzia to ikloto, visai patogiai jauciausi, minusu kaip ir jokiu nebuvo
*Aniri*
As pirkau ABRI-SAN ax.gif Rekomendavo vaistinei. pirkau 3 didziausius, 3 vidutinius ir tinklines kelnaites. dar nepanaudojau, bet greit teks biggrin.gif
anastzen
QUOTE(*Aniri* @ 2009 09 11, 20:06)
As pirkau ABRI-SAN  ax.gif  Rekomendavo vaistinei. pirkau 3 didziausius, 3 vidutinius ir tinklines kelnaites. dar nepanaudojau, bet greit teks  biggrin.gif
*

Pirkau tuos pačius, tik gal vidutinio dydžio. Kai gimdžiau VGN dar duodavo daugkartinių palučių, dabar girdėjau ten sunkmetis doh.gif. Ir tikrai verta turėti vienkartinių kelnaičių thumbup.gif
kzuzia
QUOTE(mazuliuke:) @ 2009 09 10, 15:20)
Pirkau vaistinej, prasiau iklotu po gimdymo, 2vnt normal, ir 4vnt mazesniu + 2vnt tinkliniu kelnaiciu, labai man patogu buvo, nes baisiai neprispaudzia to ikloto, visai patogiai jauciausi, minusu kaip ir jokiu nebuvo
*

sveika, aš irgi pirkau Ambri San, bet pati didžiausia dydį, jau panaudojau biggrin.gif siūlyčiau imti įvairių didižių pirmom dienom pati didžiausia o po to vidutini, nes nežinai kiek ten to visko išsiskirs o su to dideliu saugiau, vienkartinių kelnaičių nepirkau, man patogu buvo ir su tais kurias kiekvieną dieną panudoju.
pukuotukas
tureju visokiu, bet labiausiai praverte sauskelnes triusikeliai, thumbup.gif netos kur atsisega o kur nusimauna thumbup.gif tikrai labai patogu, ir saugu , paskuj sunaudojau visus ka turejau skirtumo tarp firmu nemaciau, turejau ir tinklinius triusikelius kuriuos labai jau vaistineje siulo, bet ju visai nereikejo unsure.gif
Pingvinukas
Yra ir specialūs įklotai po gimdymo 4u.gif

TOKIE

Ir tokie 4u.gif

user posted image
Ingilita
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 14, 14:50)
tureju visokiu, bet labiausiai praverte sauskelnes triusikeliai, thumbup.gif  netos kur atsisega o kur nusimauna thumbup.gif  tikrai labai patogu, ir saugu , paskuj sunaudojau visus ka turejau skirtumo tarp firmu nemaciau, turejau ir tinklinius triusikelius kuriuos labai jau vaistineje siulo, bet ju visai nereikejo  unsure.gif
*

as naudoju tena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif negaliu atsidziaugti wub.gif nestuke.gif nestuke.gif thumbup.gif
labai gerai sugeria isskyras
vetruze
as tai iprastus tik didesnius
Loora
Po abiejų gimdymų naudojau ABRI-SAN ir TENA thumbup.gif Nuo ALWAYS baisiai perstejo verysad.gif
Valentukė
Naudojau Tena ir tinklines kelnaites, likau patenkinta, jokių nemalonumų, nors kraujavau gana ilgai
...little mary...
iskart po gimdymo (nakti) naudojau didelius Tena (prisireike 3), veliau vidutinius Tena bei tinklines kelnaites - buvo tikrai thumbup.gif , o antros dienos pabaigoje jau su iprastais Libress. tik keist dazniau reikejo, bet siaip thumbup.gif Always yra biskuti sintetiniai, todel galimas perstejimas ar niezejimas nuo ju g.gif
Yny
Po pirmo gimdymo naudojau sauskelnes-kelnaites, labai patiko ir tiko - jauciausi itin saugiai nuo pratekejimu. Antram buvau pasiruosusi vienkartines kelnaites ir iklotus pirktus internetineje parduotuveje - is pradziu buvo siektiek nepatogu, bet paskui viskas buvo tvarkoj.
AiNi
Ligoninėje davė tinklines kelnaites ir didžiulių biggrin.gif įklotų. Kelnaitės tos yra liuks, bet tokių įklotų man nereikėjo... siunčiau vyrą nupirkti mažesnių, sesutės kitokių nedavė ax.gif Kraujavau nedaug ir iškart po gimdymo, ir vėliau, todėl visą laiką naudojau tik paprastus įklotus nakčiai - jie didesni šiek tiek, man pakako 4u.gif
<STRAZDANELE>
Pirkau ABRI-SAN didziausius.
citroen
As ir pirkau ABRI-SAN didziausias, bet kraujavau labai nedaug ir man nepatiko kad nera "sparneliu", tad 3 diena perejau prie iprastu iklotu, tik nakciai isidedavau tos storesnius.
Deizyte
thumbup.gif Tena thumbup.gif
Musmire
Turėjau ir Tena , ir Abrisan, pastarieji patiko labiau thumbup.gif
*Mamis*
pirmas dienas naudojau ABRI-SAN pampersiukus. labai patogus ir saugus thumbup.gif o po to turejau nusipirkus Tena iklotus. iri labai gerai viska sugere thumbup.gif
*Svajone*
Tena thumbup.gif
Bombonciuke
As pirkau ABRI-SAN  ax.gif  Rekomendavo vaistinei. pirkau 3 didziausius, 3 vidutinius ir tinklines kelnaites. dar nepanaudojau, bet greit teks  biggrin.gif
*

As irgi situos nusipirkus buvau i ligonine. 5 vnt Normal ir 5 vnt mini. Tiko ir patiko smile.gif
Pecadora
QUOTE(Yny @ 2009 10 09, 18:19)
Po pirmo gimdymo naudojau sauskelnes-kelnaites, labai patiko ir tiko - jauciausi itin saugiai nuo pratekejimu. Antram buvau pasiruosusi vienkartines kelnaites ir iklotus pirktus internetineje parduotuveje - is pradziu buvo siektiek nepatogu, bet paskui viskas buvo tvarkoj.
*

Turėjau keletą pradžiai tų "sauskelnių", tai thumbup.gif o paskui tinklinės kelnaitės ir ambri-san 2 mini ir 2 midi, dar ligoninėje davė tų didžiausių tai kelnaites tinklines tikrai patariu turėt.... na o paskui paketų pakanka..
iruncia
Pirkau vaistinei Abrisan po keleta dydziu,apie 5didziausius,paskui vidutinius(man daug reikejo,papildmai dar pirkau,tai nepamenu kiek) ir vienkartines kelnaites 5vnt "tena".Siaip viskas tiko,o ypac pagelbejo kelnaites,kuriu paskui negaila ismest smile.gif
irmabaro
Pirkau ABRI-SAN ir labai patiko thumbup.gif
_Alba_
abri san, tena laidy ir seni - isbandziau situos, abri san man buvo per kieti (per stori) nzn, kaip issireiksti, na nepatogus, nors turejau maziausio dydzio smile.gif
veliau perejau ant bella minkstu iklotu, nes always su tinkleliu per siurkstus pasirode doh.gif
aneta85
As TENA pirkau. Yra triusikeliai, iklotai dideli ir mazesni, sauskelnes
floridija
Is kart po gimdymo prireike dideliu iklotu ir vienkartiniu kelnaiciu, labai patogu, jei sutepi ismeti ir galvos neskauda, o po keliu dienu perejau prie iprastiniu Always, man jie tiko, nei perstejo nei ka.
musu.zaisliukai
naudojau daug ir ivairiu firmu, kek zinau paprastu sintetiniu alwaysu nelabai rekomenduoja, ypac po plysiu ir siuvimo, tai teko su storais pavaiksciot biggrin.gif
Saulyte555
Iskart po gimdymo naudojau pacius didziausius ABRI-SAN ir tinklines kelnaites 2 vnt. Kita diena perejau prie Tena vidutinio dydzio. Man jie thumbup.gif
Praverte ir vaikiskos palutes, nes KLP GN neturejo.
Panelee
*

As situos iklotus (maziausius) ir dabar perku kai buna menesines, man labai jie patiko,nei dirgina nei ka smile.gif Tiesa,cia turbut kiekvienai patogumo reikalas,nes jie storesni nei kokie pvz "always" ir pan.
˜“ª¤Julija¤ª“I
AbriSan įklotai ir vienkartiniai triusikėliai smile.gif
Mazius_
po abiejų gimdymų žinau ką rinksiuos trečiam (kai bus) -
abri san, tena (nesvarbu) 3 tinklines kelnaites,
2 didesnius įklotus ir
1 mažesn ir
toliau paprasčiausi naturela ar bet kokie dideli paketai
rainak
as naudojau TENA
skurdas
as iprastus naudojau always sensitiv plius
luckyme
pirkau tena 5lasu pakako 3vnt,ligonineje dar sunaudojau pakeli always naktiniu tu dideliu ir dabaigineju paprastu always pakeli,tai cia per 4paras po gimdymo,nuo rytojaus tikiuosi naudot jau tik kasdieninius iklotus.o vienkartiniu kelnaiciu turejau visa pakeli tai dar liko smile.gif
areida
Tena triusikeliai thumbup.gif lb patogu,gerai sugeria,tikrai man geri mirksiukas.gif
Pingvinukas
QUOTE(alvyde @ 2009 12 24, 14:16)
Tena triusikeliai thumbup.gif lb patogu,gerai sugeria,tikrai man geri mirksiukas.gif
*

O kaip tinkamai dydį pasirinkti ax.gif
kristelt
As naudojau TENA thumbup.gif
sidrulka
aš taip pat naudojau pagrinde Tena ir Abri-San...... tik neprisipirkit merginos perdaug, tų pačių didžiausiųjų paketų... na, nžn, gal visoms tas kraujavimas skirtingai... bet aš jau kokią 5-tą dieną puikiausiai naudojau Tenos mini paketukus .. o tais vienkartines kelnaites geriau pirkti mažesnes, jos geriau prilaiko pilvuką ir išsitempia kiek reikia... aš jas gal kokias 5 sunaudojau
*Svajone*
kam yra aktualu,kad šiuo metu euro vaistinėj su medaus kortele 20% nuolaida visai Tena produkcijai thumbup.gif
Luttuke
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 28, 10:25)
O kaip tinkamai dydį pasirinkti  ax.gif
*

Mano klubu apimtis buvo kazkur 96, tai pirkau M dydi, tiko idealiai.

O paketu TENA paciu didziausiu turejau 6 ir 4 mazesnius. Tai vyra dar nusiunciau 2 mazesniu nupirkti, o nupirko 2 pokus biggrin.gif
Tai kitam gimdymui matyt nepirksiu didziausiu. Naudosiu tuos, kuriuos turiu smile.gif
Tiesiog tuos mazesnius reikia dazniau keisti, o tos tinklines kelnaites, jei ka, labai paprastai issiskalbia smile.gif
Pušūnė
As taip pat naudojau TENA kelnaites, labai gerai. Vandenims begant vaziavau su jomis i gimdykla. po 3 dienu jau naudojau naktinius paketus, o dar po 2 dienu jau tiko ir normal.
Esha
As po gimdymo nusipirkau tinkliniu kelnaiciu (4 vnt), Tena iklotu maxi, midi ir mini. Ir... Nei vieno neprireike. Man buvo darytas extra CP, tad pirma diena man dejo ligonines palutes. O antra diena pilnai uzteko paprastu iklotu. Ir tai pas mane kazkaip labai mazai visko bega...
Tai vat ir nesuplanuosi kaip cia bus.
Piranjai
Turejau nusipirkusi didesnes kelnaites is Tena keliu dydziu, bet ne pacias didziausias, man atrodo po 2vnt dvieju dydziu ir paskui naktinius ir paprastus always. tai tie tena stori man i kelnaites nelabai tilpo, buvo nepatogu, vyras nupirko tu tinkliniu, bet vistiek atrode kad tuoj tuoj begs pro sali sad.gif man kaip n metu naudojusiai tik tamponus buvo lb negera. tsi sikart bandysiu pirkti tas Tena kelnaites uzmaunamas
Praksa
Iš karto po gimdymo naudojau TENA kelnaites ir TENA įklotus, bet vėliau pirkau SENI lady - jie pigesni.
Paulyte
Naudojau Tena iklotus (kur vidinis sluoksnis ne plastmasinis) ir tinklines kelnaites.Kelnaitės L dydžio man patiko labiau nei M, svėriau 60kg. po gimdymo, galėjau įsįdėti ir ligoninės palutes(akušerė sakė, kad su jom greičiau gyja, nes labiau kvėpuoja žaizda).Nepatiko Abri įklotai, nes nesilaikė prie kelnaičių.
musik
As naudojau ir Tena, ir Abri, ir polutes, ir iklotus - jokio skirtumo nepastebejau! tongue.gif
Meskutia
Pirkau "Masmi", man labai patiko thumbup.gif
Malvinacka
Nusimato ir mums greitai vykti i GN, tai radau Tenos puslapyje rekomendacijas, ka pasiimti vykstant gimdyti... gal pades kam smile.gif

Vykstant gimdyti patariame turėti pasiruošus tokius gaminius:

1) TENA Lady Maxi - 3-4 vnt.;

2) TENA Lady Extra - 3-4 vnt.;

3) TENA Pants Discreet (1-2 vnt.) arba TENA Comfort (1-2 vnt.) kartu su TENA Fix tinklinėmis kelnaitėmis;

4) TENA Bed sugeriantys paklotai - 4-5 vnt.
redxshi
QUOTE(Malvinacka @ 2010 01 29, 21:51)
Nusimato ir mums greitai vykti i GN, tai radau Tenos puslapyje rekomendacijas, ka pasiimti vykstant gimdyti... gal pades kam smile.gif

Vykstant gimdyti patariame turėti pasiruošus tokius gaminius:

1) TENA Lady Maxi - 3-4 vnt.;

2) TENA Lady Extra - 3-4 vnt.;

3) TENA Pants Discreet (1-2 vnt.) arba TENA Comfort (1-2 vnt.) kartu su TENA Fix tinklinėmis kelnaitėmis;

4) TENA Bed sugeriantys paklotai - 4-5 vnt.
*

O ačiū, pravers, nes pati nelabai numaniau kokių čia tų paketų gali prireikt rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.