Noreciau suzinoti kokius pirkot,pliusai ir minusai
Pirkau vaistinej, prasiau iklotu po gimdymo, 2vnt normal, ir 4vnt mazesniu + 2vnt tinkliniu kelnaiciu, labai man patogu buvo, nes baisiai neprispaudzia to ikloto, visai patogiai jauciausi, minusu kaip ir jokiu nebuvo
As pirkau ABRI-SAN
QUOTE(*Aniri* @ 2009 09 11, 20:06) As pirkau ABRI-SAN Pirkau tuos pačius, tik gal vidutinio dydžio. Kai gimdžiau VGN dar duodavo daugkartinių palučių, dabar girdėjau ten sunkmetis QUOTE(mazuliuke:) @ 2009 09 10, 15:20) Pirkau vaistinej, prasiau iklotu po gimdymo, 2vnt normal, ir 4vnt mazesniu + 2vnt tinkliniu kelnaiciu, labai man patogu buvo, nes baisiai neprispaudzia to ikloto, visai patogiai jauciausi, minusu kaip ir jokiu nebuvo sveika, aš irgi pirkau Ambri San, bet pati didžiausia dydį, jau panaudojau
tureju visokiu, bet labiausiai praverte sauskelnes triusikeliai,
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 14, 14:50) tureju visokiu, bet labiausiai praverte sauskelnes triusikeliai, as naudoju tena labai gerai sugeria isskyras
as tai iprastus tik didesnius
Po abiejų gimdymų naudojau ABRI-SAN ir TENA
Naudojau Tena ir tinklines kelnaites, likau patenkinta, jokių nemalonumų, nors kraujavau gana ilgai
iskart po gimdymo (nakti) naudojau didelius Tena (prisireike 3), veliau vidutinius Tena bei tinklines kelnaites - buvo tikrai
Po pirmo gimdymo naudojau sauskelnes-kelnaites, labai patiko ir tiko - jauciausi itin saugiai nuo pratekejimu. Antram buvau pasiruosusi vienkartines kelnaites ir iklotus pirktus internetineje parduotuveje - is pradziu buvo siektiek nepatogu, bet paskui viskas buvo tvarkoj.
Ligoninėje davė tinklines kelnaites ir didžiulių
Pirkau ABRI-SAN didziausius.
As ir pirkau ABRI-SAN didziausias, bet kraujavau labai nedaug ir man nepatiko kad nera "sparneliu", tad 3 diena perejau prie iprastu iklotu, tik nakciai isidedavau tos storesnius.
Turėjau ir Tena , ir Abrisan, pastarieji patiko labiau
pirmas dienas naudojau ABRI-SAN pampersiukus. labai patogus ir saugus
Tena
QUOTE(Yny @ 2009 10 09, 18:19) Po pirmo gimdymo naudojau sauskelnes-kelnaites, labai patiko ir tiko - jauciausi itin saugiai nuo pratekejimu. Antram buvau pasiruosusi vienkartines kelnaites ir iklotus pirktus internetineje parduotuveje - is pradziu buvo siektiek nepatogu, bet paskui viskas buvo tvarkoj. Turėjau keletą pradžiai tų "sauskelnių", tai
Pirkau vaistinei Abrisan po keleta dydziu,apie 5didziausius,paskui vidutinius(man daug reikejo,papildmai dar pirkau,tai nepamenu kiek) ir vienkartines kelnaites 5vnt "tena".Siaip viskas tiko,o ypac pagelbejo kelnaites,kuriu paskui negaila ismest
Pirkau ABRI-SAN ir labai patiko
abri san, tena laidy ir seni - isbandziau situos, abri san man buvo per kieti (per stori) nzn, kaip issireiksti, na nepatogus, nors turejau maziausio dydzio
veliau perejau ant bella minkstu iklotu, nes always su tinkleliu per siurkstus pasirode
As TENA pirkau. Yra triusikeliai, iklotai dideli ir mazesni, sauskelnes
Is kart po gimdymo prireike dideliu iklotu ir vienkartiniu kelnaiciu, labai patogu, jei sutepi ismeti ir galvos neskauda, o po keliu dienu perejau prie iprastiniu Always, man jie tiko, nei perstejo nei ka.
naudojau daug ir ivairiu firmu, kek zinau paprastu sintetiniu alwaysu nelabai rekomenduoja, ypac po plysiu ir siuvimo, tai teko su storais pavaiksciot
Iskart po gimdymo naudojau pacius didziausius ABRI-SAN ir tinklines kelnaites 2 vnt. Kita diena perejau prie Tena vidutinio dydzio. Man jie
Praverte ir vaikiskos palutes, nes KLP GN neturejo. QUOTE(*Aniri* @ 2009 09 11, 20:06) As pirkau ABRI-SAN As situos iklotus (maziausius) ir dabar perku kai buna menesines, man labai jie patiko,nei dirgina nei ka
AbriSan įklotai ir vienkartiniai triusikėliai
po abiejų gimdymų žinau ką rinksiuos trečiam (kai bus) -
abri san, tena (nesvarbu) 3 tinklines kelnaites, 2 didesnius įklotus ir 1 mažesn ir toliau paprasčiausi naturela ar bet kokie dideli paketai
as naudojau TENA
as iprastus naudojau always sensitiv plius
pirkau tena 5lasu pakako 3vnt,ligonineje dar sunaudojau pakeli always naktiniu tu dideliu ir dabaigineju paprastu always pakeli,tai cia per 4paras po gimdymo,nuo rytojaus tikiuosi naudot jau tik kasdieninius iklotus.o vienkartiniu kelnaiciu turejau visa pakeli tai dar liko
Tena triusikeliai
As naudojau TENA
aš taip pat naudojau pagrinde Tena ir Abri-San...... tik neprisipirkit merginos perdaug, tų pačių didžiausiųjų paketų... na, nžn, gal visoms tas kraujavimas skirtingai... bet aš jau kokią 5-tą dieną puikiausiai naudojau Tenos mini paketukus .. o tais vienkartines kelnaites geriau pirkti mažesnes, jos geriau prilaiko pilvuką ir išsitempia kiek reikia... aš jas gal kokias 5 sunaudojau
kam yra aktualu,kad šiuo metu euro vaistinėj su medaus kortele 20% nuolaida visai Tena produkcijai
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 28, 10:25) Mano klubu apimtis buvo kazkur 96, tai pirkau M dydi, tiko idealiai. O paketu TENA paciu didziausiu turejau 6 ir 4 mazesnius. Tai vyra dar nusiunciau 2 mazesniu nupirkti, o nupirko 2 pokus Tai kitam gimdymui matyt nepirksiu didziausiu. Naudosiu tuos, kuriuos turiu Tiesiog tuos mazesnius reikia dazniau keisti, o tos tinklines kelnaites, jei ka, labai paprastai issiskalbia
As taip pat naudojau TENA kelnaites, labai gerai. Vandenims begant vaziavau su jomis i gimdykla. po 3 dienu jau naudojau naktinius paketus, o dar po 2 dienu jau tiko ir normal.
As po gimdymo nusipirkau tinkliniu kelnaiciu (4 vnt), Tena iklotu maxi, midi ir mini. Ir... Nei vieno neprireike. Man buvo darytas extra CP, tad pirma diena man dejo ligonines palutes. O antra diena pilnai uzteko paprastu iklotu. Ir tai pas mane kazkaip labai mazai visko bega...
Tai vat ir nesuplanuosi kaip cia bus.
Turejau nusipirkusi didesnes kelnaites is Tena keliu dydziu, bet ne pacias didziausias, man atrodo po 2vnt dvieju dydziu ir paskui naktinius ir paprastus always. tai tie tena stori man i kelnaites nelabai tilpo, buvo nepatogu, vyras nupirko tu tinkliniu, bet vistiek atrode kad tuoj tuoj begs pro sali
Iš karto po gimdymo naudojau TENA kelnaites ir TENA įklotus, bet vėliau pirkau SENI lady - jie pigesni.
Naudojau Tena iklotus (kur vidinis sluoksnis ne plastmasinis) ir tinklines kelnaites.Kelnaitės L dydžio man patiko labiau nei M, svėriau 60kg. po gimdymo, galėjau įsįdėti ir ligoninės palutes(akušerė sakė, kad su jom greičiau gyja, nes labiau kvėpuoja žaizda).Nepatiko Abri įklotai, nes nesilaikė prie kelnaičių.
As naudojau ir Tena, ir Abri, ir polutes, ir iklotus - jokio skirtumo nepastebejau!
Pirkau "Masmi", man labai patiko
Nusimato ir mums greitai vykti i GN, tai radau Tenos puslapyje rekomendacijas, ka pasiimti vykstant gimdyti... gal pades kam
Vykstant gimdyti patariame turėti pasiruošus tokius gaminius: 1) TENA Lady Maxi - 3-4 vnt.; 2) TENA Lady Extra - 3-4 vnt.; 3) TENA Pants Discreet (1-2 vnt.) arba TENA Comfort (1-2 vnt.) kartu su TENA Fix tinklinėmis kelnaitėmis; 4) TENA Bed sugeriantys paklotai - 4-5 vnt. QUOTE(Malvinacka @ 2010 01 29, 21:51) Nusimato ir mums greitai vykti i GN, tai radau Tenos puslapyje rekomendacijas, ka pasiimti vykstant gimdyti... gal pades kam Vykstant gimdyti patariame turėti pasiruošus tokius gaminius: 1) TENA Lady Maxi - 3-4 vnt.; 2) TENA Lady Extra - 3-4 vnt.; 3) TENA Pants Discreet (1-2 vnt.) arba TENA Comfort (1-2 vnt.) kartu su TENA Fix tinklinėmis kelnaitėmis; 4) TENA Bed sugeriantys paklotai - 4-5 vnt. O ačiū, pravers, nes pati nelabai numaniau kokių čia tų paketų gali prireikt |