Kaip jūs - ar perkat tuos žurnaliukus ir ar nepasimetat jų gausybėje?
Mėgstu pastoviniuoti ir pasižvalgyti po prekybos centrų žurnalų, laikraščių lentynas, tai šiandien užkliuvo žurnaliukas, sakyčiau beveik tinkantis mažiukams dvimetinukams, bet neiškenčiau ir nupirkau savajam metinukui
Kaip jūs - ar perkat tuos žurnaliukus ir ar nepasimetat jų gausybėje? QUOTE(Himeko @ 2009 09 10, 23:09) Mėgstu pastoviniuoti ir pasižvalgyti po prekybos centrų žurnalų, laikraščių lentynas, tai šiandien užkliuvo žurnaliukas, sakyčiau beveik tinkantis mažiukams dvimetinukams, bet neiškenčiau ir nupirkau savajam metinukui Kaip jūs - ar perkat tuos žurnaliukus ir ar nepasimetat jų gausybėje? mano manymu tie žurnaliukai yra puikus užsiėmimas vaikučiams, aišku jeigu jie domisi tuo, o būtent tie pratybų sąsiuviniai, kurie parduodami vaikučiams, aš tai ateity būtinai pasinaudisiu, nes kol kas mums per anksti
mes perkame tik viena zurnaliuka "ratai" i menesi karta jis iseina ir dar su priedu masinyte,kadangi labai patinka ratu masinos tai zurnaliukas tai pat labai pradziugina,tik gaila,kad mazasis brolis labai megsta viska sulauzyti ir suplesyti tai nieko ir nelieka is tu zurnaliuku
Iki keturiu metu maniskio jokie zurnaliukai visiskai nedomindavo
tas zurnaliukas visai apsimoka pirkti vien del masinytes,nes ju kokybe labai gera ir jos yra gana brangios,tai kartu su zurnaliuku manau labai normali kaina.
o kiek jis kainuoja
nu kad 7.99lt ligtai. kaina nelabai matosi,as kai pirma karta pirkau net nemaciau kokia kaina
vYRESNELIS PERKA FLINTA
nuo 4m.pradejau savo mergaitems pirkti barbe,princese zurnalus,mazoji ju iki siol praso,del visokiu idetu niekuciu,o didzkei(7m) jau sitie nebeidomus
Mano dukrytei 10m.mes perkam JUSTE,labai patinka
Mūsų mažajai dar tik 1,5 m., tad kol kas žurnaliukų nepirkome. Bet būtinai pradėsime pirkti. Gera priemonė vaiko lavinimui. Papildyta: QUOTE(Himeko @ 2009 09 11, 00:09) šiandien užkliuvo žurnaliukas, sakyčiau beveik tinkantis mažiukams dvimetinukams, bet neiškenčiau ir nupirkau savajam metinukui
Mano sunus labai megsta vartyti Ratu zurnala, o dar ir masinyte dadeta tai is vis gerai.
Šiuo metu perkame "Mikės pukuotuko" žurnaliuką
Neradau tokios temos, todėl nutariau užvęst.
Maniškis labai mėgsta "Ratų" žurnalą, gal kad modeliukų jame yra, bet ir šiaip užduotys jam patinka. Norėjau užsiprenumeruoti, bet nerandu kur tai galima padaryti. Ant žurnalo rašoma, kad post.lt, bet pabandžius rašo, kad prenumerata nepriimama. Gal kuri galit pagelbėt, kokią nuorodą įmest. Dėkui.
Sveiki, patiko zurnalas "Kutis", skirtas vaikams nuo 2 metuku
![]() Papildyta: QUOTE(Maja Di @ 2010 10 13, 13:34) Neradau tokios temos, todėl nutariau užvęst. Maniškis labai mėgsta "Ratų" žurnalą, gal kad modeliukų jame yra, bet ir šiaip Nuo keliu metu skirtas?
mano penkiamečiui irgi labai patinka "Ratai" žurnaliukas. Renka pridėtus modeliukus, taip pat patinka užduotėlės, kartu su tėčiu daro.
O seniau patiko "Kutis".
Maniškiui patinka NYKŠTUKAS. Ir užduotėlių yra, ir paskaityti yra ką
QUOTE(smele @ 2010 10 27, 16:17) mano penkiamečiui irgi labai patinka "Ratai" žurnaliukas. Renka pridėtus modeliukus, taip pat patinka užduotėlės, kartu su tėčiu daro. O seniau patiko "Kutis". jau yra lapkričio mėn. numeris, bet šiandien visus kioskus apvaživom, visur jau išpirkta, bet sakė kad dar turėtų gauti. Kitiem metam jau galima užsiprenuti per post.lt
Mano vyresnioji dukra, kol dar nėjo į mokyklą, labai mėgdavo "Mikę Pūkuotuką". Tik nežinau, ar dar leidžiamas šis žurnaliukas (kažkaip nepasidomėjau, gal kas matėte
2,5m sūnui perku žurnaliuką "Kutis", ne visas dar užduotis pavyksta įveikt, bet labai patinka jam, ypač lipdukus suklijuot
|