Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žurnaliukai vaikams
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Himeko
Mėgstu pastoviniuoti ir pasižvalgyti po prekybos centrų žurnalų, laikraščių lentynas, tai šiandien užkliuvo žurnaliukas, sakyčiau beveik tinkantis mažiukams dvimetinukams, bet neiškenčiau ir nupirkau savajam metinukui blush2.gif Patiko, kad jis toks didelis visas ir piešiniai simpatiški. Radau ir keletą idėjų ką palipdyti iš plastelino, o visos užduotys neaprašytos, bet parodytos paveiksliukų pagalba. Žodžiu patiko tas "kutis" ne tik man, bet ir mažiaus pusseseriai, tai teko padovanoti doh.gif Kai augo vyresnysis vis nupirkdavau tai vieną, tai kitą žurnalėlį- kažką paspresdavo, paspalvindavo, bet nebuvo tiek pasirinkimo visai mažiukams kaip dabar.
Kaip jūs - ar perkat tuos žurnaliukus ir ar nepasimetat jų gausybėje?

kzuzia
QUOTE(Himeko @ 2009 09 10, 23:09)
Mėgstu pastoviniuoti ir pasižvalgyti po prekybos centrų žurnalų, laikraščių lentynas, tai šiandien užkliuvo žurnaliukas, sakyčiau beveik tinkantis mažiukams dvimetinukams, bet neiškenčiau ir nupirkau savajam metinukui  blush2.gif Patiko, kad jis toks didelis visas ir piešiniai simpatiški. Radau ir keletą idėjų ką palipdyti iš plastelino, o visos užduotys neaprašytos, bet parodytos paveiksliukų pagalba. Žodžiu patiko tas "kutis" ne tik man, bet ir mažiaus pusseseriai, tai teko padovanoti  doh.gif Kai augo vyresnysis vis nupirkdavau tai vieną, tai kitą žurnalėlį- kažką paspresdavo, paspalvindavo, bet nebuvo tiek pasirinkimo visai mažiukams kaip dabar.
Kaip jūs - ar perkat tuos žurnaliukus ir ar nepasimetat jų gausybėje?
*

mano manymu tie žurnaliukai yra puikus užsiėmimas vaikučiams, aišku jeigu jie domisi tuo, o būtent tie pratybų sąsiuviniai, kurie parduodami vaikučiams, aš tai ateity būtinai pasinaudisiu, nes kol kas mums per anksti blush2.gif
(salotiene)
mes perkame tik viena zurnaliuka "ratai" i menesi karta jis iseina ir dar su priedu masinyte,kadangi labai patinka ratu masinos tai zurnaliukas tai pat labai pradziugina,tik gaila,kad mazasis brolis labai megsta viska sulauzyti ir suplesyti tai nieko ir nelieka is tu zurnaliuku verysad.gif biggrin.gif
samsam
Iki keturiu metu maniskio jokie zurnaliukai visiskai nedomindavo schmoll.gif . Bet kai atsirado "Ratai" tai net dreba kai pamato lentynoje doh.gif Na zodziu perkam kiekviena menesi tik gan brangokas jis unsure.gif Na, bet yra visai neblogos kokybes masinyte g.gif
(salotiene)
tas zurnaliukas visai apsimoka pirkti vien del masinytes,nes ju kokybe labai gera ir jos yra gana brangios,tai kartu su zurnaliuku manau labai normali kaina. smile.gif o kiek dar dziaugsmo maziesiems ratu gerbejams thumbup.gif nezinau kada atsibos tie ratai,jau ir zmogumi voru susidomejo,bet ratai dar pirmoje vietoje doh.gif biggrin.gif
MAILUTE
o kiek jis kainuoja g.gif
samsam
QUOTE(MAILUTE @ 2009 09 20, 14:59)
o kiek jis kainuoja g.gif
*

Kaina man atrodo virs 8 lt.
(salotiene)
nu kad 7.99lt ligtai. kaina nelabai matosi,as kai pirma karta pirkau net nemaciau kokia kaina ax.gif
MonaM
vYRESNELIS PERKA FLINTA biggrin.gif
zymanau
nuo 4m.pradejau savo mergaitems pirkti barbe,princese zurnalus,mazoji ju iki siol praso,del visokiu idetu niekuciu,o didzkei(7m) jau sitie nebeidomus smile.gif
laura1979
Mano dukrytei 10m.mes perkam JUSTE,labai patinka
Onelė
wub.gif Buvo ir anksčiau vaikiškų žurnaliukų, tik, žinoma, mažiau nei dabar. Mano vyresnei dukrai tuoj 11 m., tai, jai beaugant, prenumeravome "Saulės zuikutį", "Mikę Pūkuotuką", "Penki". Tikrai puikūs žurnaliukai: užduotėlės įdomios, mažiukams suprantamos. thumbup.gif Mano pupai labai patikdavo. bigsmile.gif Vėliau pirkdavome "Mažoji mis" (gaila, bet dabar jau jo nebėra). Iki šiol prenumeruojame "Naminuką". rolleyes.gif Kartais pati nusiperka "Mergaitę". O dėl priedų... Turbūt dabar jie visuose vaikiškuose žurnaluose būna. O jų vertė priklauso nuo žurnalo kainos.
Mūsų mažajai dar tik 1,5 m., tad kol kas žurnaliukų nepirkome. Bet būtinai pradėsime pirkti. Gera priemonė vaiko lavinimui.
Papildyta:
QUOTE(Himeko @ 2009 09 11, 00:09)
šiandien užkliuvo žurnaliukas, sakyčiau beveik tinkantis mažiukams dvimetinukams, bet neiškenčiau ir nupirkau savajam metinukui  blush2.gif Patiko, kad jis toks didelis visas ir piešiniai simpatiški. Radau ir keletą idėjų ką palipdyti iš plastelino, o visos užduotys neaprašytos, bet parodytos paveiksliukų pagalba. Žodžiu patiko tas "kutis"   ne tik man, bet ir mažiaus pusseseriai.

g.gif Ar aš gerai supratau: to žurnaliuko pavadinimas - "Kutis"? wub.gif
lemurmur
Yra panasi tema... doh.gif

Knygeles vaikams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
saisyda
Mano sunus labai megsta vartyti Ratu zurnala, o dar ir masinyte dadeta tai is vis gerai. smile.gif
saldumelisss
Šiuo metu perkame "Mikės pukuotuko" žurnaliuką bigsmile.gif randame šaunių dovanėlių thumbup.gif
Maja Di
Neradau tokios temos, todėl nutariau užvęst.
Maniškis labai mėgsta "Ratų" žurnalą, gal kad modeliukų jame yra, bet ir šiaip užduotys jam patinka. Norėjau užsiprenumeruoti, bet nerandu kur tai galima padaryti. Ant žurnalo rašoma, kad post.lt, bet pabandžius rašo, kad prenumerata nepriimama. Gal kuri galit pagelbėt, kokią nuorodą įmest. Dėkui.
larisas
Sveiki, patiko zurnalas "Kutis", skirtas vaikams nuo 2 metuku thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2010 10 13, 13:34)
Neradau tokios temos, todėl nutariau užvęst.
Maniškis labai mėgsta "Ratų" žurnalą, gal kad modeliukų jame yra, bet ir šiaip

Nuo keliu metu skirtas?
Maja Di
QUOTE(larisas @ 2010 10 22, 11:52)
Nuo keliu metu skirtas?
*

nežinau tiksliai, bet mano penkiamečiu jis labiausiai patinka, gal kad mašinytės būna pridėtos. Deja neberandam jo ir Maximoj, gal nustojo leisti g.gif
Maja Di
QUOTE(Maja Di @ 2010 10 22, 13:16)
nežinau tiksliai, bet mano penkiamečiu jis labiausiai patinka, gal kad mašinytės būna pridėtos. Deja neberandam jo ir Maximoj, gal nustojo leisti g.gif
*

nusipirkom Norfoj, su nauja mašynėle ploja.gif didis.gif
smele
mano penkiamečiui irgi labai patinka "Ratai" žurnaliukas. Renka pridėtus modeliukus, taip pat patinka užduotėlės, kartu su tėčiu daro.
O seniau patiko "Kutis".
Perfect
Maniškiui patinka NYKŠTUKAS. Ir užduotėlių yra, ir paskaityti yra ką ax.gif
Maja Di
QUOTE(smele @ 2010 10 27, 16:17)
mano penkiamečiui irgi labai patinka "Ratai" žurnaliukas. Renka pridėtus modeliukus, taip pat patinka užduotėlės, kartu su tėčiu daro.
O seniau patiko "Kutis".
*

jau yra lapkričio mėn. numeris, bet šiandien visus kioskus apvaživom, visur jau išpirkta, bet sakė kad dar turėtų gauti. Kitiem metam jau galima užsiprenuti per post.lt
Onelė
Mano vyresnioji dukra, kol dar nėjo į mokyklą, labai mėgdavo "Mikę Pūkuotuką". Tik nežinau, ar dar leidžiamas šis žurnaliukas (kažkaip nepasidomėjau, gal kas matėte g.gif )?
Maja Di
QUOTE(Onelė @ 2010 11 07, 23:23)
Mano vyresnioji dukra, kol dar nėjo į mokyklą, labai mėgdavo "Mikę Pūkuotuką". Tik nežinau, ar dar leidžiamas šis žurnaliukas (kažkaip nepasidomėjau, gal kas matėte g.gif )?
*

Leidžiamas, leidžiamas, maniškiui po Ratų antroj vietoj mirksiukas.gif, labai neblogas žurnaliukas
m@muk@s
2,5m sūnui perku žurnaliuką "Kutis", ne visas dar užduotis pavyksta įveikt, bet labai patinka jam, ypač lipdukus suklijuot 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.