Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Marks & Spencer vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Subjektyvi
Atsidarė vaikų rūbų skyrelis ir niekas nieko nekomentuoja, tad spec. tema 4u.gif

Vakar pasižvalgiau, tai rūbų lygis ir stilius panašiai kaip Lindex ar Sepaala. Apsiribojau kojinių pirkimu, nes daugiau nieko nereikėjo. Gražios ir kokybiškos. 5 vnt rinkinyje kainuoja apie 35 Lt, "Ben tenso" (animacinio filmuko herojaus) rinkinys iš 2 porų kainuoja apie 18 Lt.
Pingvinukas
Ir kaina panaši, kaip ir atsisiųsti iš Anglijos 4u.gif Tai dabar jau ramiai galėsiu pirkti parduotuvėje thumbup.gif Pasimatuoti bus galima 4u.gif O jei dar bus nuolaidų ax.gif thumbup.gif
Isila
Ben Ten kojines mes jau pirkome hihihi.gif o ką daryt, kai namie fanatas. dar treningines kelnes pirkau abiem. Į darželį dičkiui pats tas. Tik gaila, kad Vilniuj. ir Kaune reiktų bigsmile.gif
^Braškytė^
Kaune tikrai reiktu biggrin.gif
Eglute
Esu labai patenkinta M&S rubeliu kokybe, ir spalvos ju dazniausia labai grazios ir ryskios thumbup.gif wub.gif
kolkas tik siusdavomes is UK, o kur tiksliau yra jau Lietuvoj vaikisku M&s? g.gif
Pingvinukas
QUOTE(Eglute @ 2009 09 17, 22:43)
Esu labai patenkinta M&S rubeliu kokybe, ir spalvos ju dazniausia labai grazios ir ryskios thumbup.gif  wub.gif
kolkas tik siusdavomes is UK, o kur tiksliau yra jau Lietuvoj vaikisku M&s? g.gif
*

Gedimino 9 4u.gif Vilnius 4u.gif
Eglute
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 18, 07:33)
Gedimino 9  4u.gif Vilnius  4u.gif
*

aciu 4u.gif butinai apsilankysiu
Subjektyvi
Bet labai nedidelis skyrelis 4u.gif

Kojinės labai geros, tikrai vertos dėmesio thumbup.gif Anksčiau esu pirkusi iš Mothecare, tai šūds, visos po vienintelio panešiojimo susiburbuliavo. doh.gif Dabar tinkamos tik po sodą lakstyti, nors kainavo ne taip ir pigiai.
Pingvinukas
Kai bus nuolaidos, labai norėčiau vienos striukės berniukui, o mergaitei sijonuko ir maikutės su Teddy bear smile.gif

Jo, skyrelis mažokas, bet gal padidins ateityje smile.gif
cukrinuke12367
perku ir as sios firmos rubelius thumbup.gif
vis planuoju apsilankyti sioj parduotuve, bet niekaip neatrandu laiko doh.gif
erikiuxxx
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 18, 07:33)
Gedimino 9  4u.gif Vilnius  4u.gif
*

Sveikutes,
reiks apsilankyti,nes man sios firmos irgi patinka rubeliai thumbup.gif
Subjektyvi
Plepam apie naujus doh.gif Skelbimus dėkit į skelbimų skyrelį.
Isila
pletkų negirdėjot? Gal Kaune atidarys? Taip norėčiau... blush2.gif
magnetism
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 13, 14:44)
Ir kaina panaši, kaip ir atsisiųsti  iš Anglijos 4u.gif Tai dabar jau ramiai galėsiu pirkti parduotuvėje  thumbup.gif Pasimatuoti bus galima  4u.gif O jei dar bus nuolaidų  ax.gif  thumbup.gif
*

buvau uzbegus i m&s, nes norejau vaikam nupirkt is autograph kolekcijos rubeliu, labai grazus wub.gif bet kainos tai soka ivare.. vaikiskas megztukas 150 doh.gif o uk 18 svaru kainuoja.. tai dvigubai gaunas.. gal kitu rubu kainos panasios..
mastau.gif
vilbur
QUOTE(magnetism @ 2009 10 19, 19:41)
buvau uzbegus i m&s, nes norejau vaikam nupirkt is autograph kolekcijos rubeliu, labai grazus  wub.gif bet kainos tai soka ivare.. vaikiskas megztukas 150  doh.gif o uk 18 svaru kainuoja.. tai dvigubai gaunas.. gal kitu rubu kainos panasios.. 
mastau.gif
*

Oho,...kai tokios kainos nesinori ir pirkt. Nors labai gražūs rūbeliai. smile.gif
magnetism
QUOTE(vilbur @ 2009 10 23, 11:20)
Oho,...kai tokios kainos nesinori ir pirkt. Nors labai gražūs rūbeliai. smile.gif
*

del bodziuku, sliauztuku ir pan. kainu negaliu pasakyt, nes neziurejau, bet konkreciai ko norejau, tai apstulbino su kainom blink.gif uztat parsisiunciau is uk is tos pacios autographh kolekcijos per puse pigiau thumbup.gif
ryyd
As kai lyginau kainas, tai man apatinis trikotazas pasirode brangokas, palyginus su siunciantis, o siaip lyginau keleto prekiu kainas, tai kaikas sueina, kaikas brangiau pora lituku, brangiausiai buvau radusi 10 lt brangiau nei uk su parsisiuntimu ax.gif
na bet viestiek gerai kad atsidare, kai kada prisireikia skubiai, kaikuriu drabuzeliu neuzsakiau,apziurejusi gyvai.
Subjektyvi
Patyrinėjau atidžiau kurią čia dieną vaikų rūbus. Neadekvačios kainos. Lygis bendrai kaip Lindex, eiliniai ir daugiausia nykių neįdomių spalvų skudurėliai, bet kainos kai kurių tai ohoho arba artimos Zarai. doh.gif
Isila
treninginių kelnių kokybe nusivyliau schmoll.gif darželinukas jau kelius nublizgino, o juk nenešioja kasdien doh.gif
alfa159
Musu treningines kelnes irgi nekokybiskos, nors tokios storos, geros atrode. Bet ta balta juosta sone apibrizgo apacioje, issitampe kazkaip.

Kiti daiktukai (striuke, marskineliai) laikosi gerai. Tai gal ten tos kelnes tik kazkokios keistos? O brangios buvo. doh.gif
Isila
QUOTE(alfa159 @ 2009 11 09, 17:25)
Musu treningines kelnes irgi nekokybiskos, nors tokios storos, geros atrode. Bet ta balta juosta sone apibrizgo apacioje, issitampe kazkaip.

Kiti daiktukai (striuke, marskineliai) laikosi gerai. Tai gal ten tos kelnes tik kazkokios keistos? O brangios buvo.  doh.gif
*

\

aš ėmiau kur 39,90 už 2. Tikėjausi, kad ilgai nelaikys, bet kad taip greit praras išvaizdą, tikrai ne schmoll.gif
Nada...
man viskas issitampe- golfas, bliuska, kelnes schmoll.gif
Subjektyvi
Tai kai apžiūrėjau atidžiau įvairius rūbus, medžiagas, tai kažko pasirodė, kad "šūds" už neadekvačią kainą. g.gif
Giedrai
O mums tai kazkaip visai neblogai devisi ax.gif Pirkom treningines kelnytes ir pizamytes. Tai kaip tik dziaugiuosi, kad nesiburbuliuoja medvilne. Bet kainos, aisku, neadekvacios. Pvz. musu pizamytes 20 Lt brangesnes cia nei nurodyta kaina ju puslapyje doh.gif Taigi kaip ir labiau apsimoka siustis...
martux
QUOTE(Giedrai @ 2009 11 12, 10:15)
Taigi kaip ir labiau apsimoka siustis...
*

Ar tikrai? Matyt kažko nesupratau, bet jų puslapyje rašo, kad siuntimas į Lietuvą 15 svarų. blink.gif
Giedrai
QUOTE(martux @ 2009 11 12, 12:01)
Ar tikrai? Matyt kažko nesupratau, bet jų puslapyje rašo, kad siuntimas į Lietuvą 15 svarų.  blink.gif
*

Turejau omeny per tarpininkus (yra Supermamose, forume Internetines parduotuves) wink.gif
martux
QUOTE(Giedrai @ 2009 11 12, 20:29)
Turejau omeny per tarpininkus (yra Supermamose, forume Internetines parduotuves) wink.gif
*

Supratau smile.gif
Pingvinukas
Dabar Gedimino 9 yra nuolaidėlių vaikiškiems rūbams. Nupirkau sūnui tokią striukę pavasariui. Kainavo apie 90 lt, dabar 45 smile.gif

user posted image
dolly`
mes irgi turim keleta rubeliu M&S-labai grazus ir ryskiu spalvu..kkokybe pakolkas nenusivylem...ne GAP,bet ir ne PRIMARK biggrin.gif
m@muk@s
Turim kelis drabužėlius - kokybe nenusivyliau wink.gif
DijaDeima
Ne pagrindiniai ,daugiausia tai next turbut g.gif ,bet daznai nusiperkam ir sitos firmos,man patinka thumbup.gif
Subjektyvi
Ar nuleido šio naujojo sezono kolekcijai kainas? Nes žadėjo, bent jau reklamoje, kad bus mažesnės. Nes ką pirkau iki šiol, tai tik spalvingas kojines ir apatines kelnes ilgas žiemai. Viskam kitam buvo gaila pinigų lotuliukas.gif Palyginus su kitom firmom.
srauni_upe
oi MS tai ir gražūs ir kokybiški smile.gif Tik aišku reik palaužyt galvą kaip kada kur rast pigiau smile.gif Bet kas ieško tas ranga thumbup.gif
Subjektyvi
Tai randat ten ką nors savo vaikams?

Aš tai ne sad.gif g.gif
Erszebeth
Kaip tik gavau naujienlaiškį, kad šį šeštadienį nuo 11 iki 15 h MS vaikiškiems drabužiams akcija - 2 perki, 3-čias (pigiausias) nemokamai smile.gif Aš turiu šį bei tą iš šios parduotuvės mažajai nupirkusi - šiltą bliuzoną-striukę, kelnytes, palaidinukių. Gražūs, kokybiški rūbeliai, gerai skalbiasi. Tik asortimentą labai lėtai atnaujina, užeini po pusmečio ir tas pačias prekes randi.
linkakalinka
patinka jų kokybė, tačiau man patinkančių rūbelių nedaug....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.