Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Supermamų "amunicija" jau parduodama!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3
SuperMama
Supermamų “amunicija”

Džiugu pranešti, kad jau galite įsigyti įvairios supermama.lt firminės atributikos: nuo marškinėlių – iki ženkliuko!

Supermamos nuo šiol viena kitą atpažins ne tik iš nuotraukų forume, bet ir aprangos bei kitų smulkmenų, papuoštų firminiais supermama.lt ženklais. O mūsų susitikimai (meet’ai), į kuriuos rinksimės vilkėdamos firminius marškinėlius, vis labiau panėšės į rimto klubo susitikimus wink.gif Mes mėgstame sakyti: “nė dienos be supermamos!”, nuo dabar tai jau tikrai – apsirūpink visa supermama.lt “amunicija” ir būk su mumis visą laiką!

Dar viena gera žinia! Pirkdamos supermama.lt firminę atributiką jūs ne tik puošiatės, tampate atpažįstamos kitų klubo narių tarpe, bet ir darote gerą darbą – pelnas nuo atributikos pardavimo skiriamas paramos ir labdaros fondo „SUPERMAMA“ projektams. Dėkojame Jums!

Supermama.lt firminės atributikos kainos:

Pakabukas - 5 lt.
Ženkliukas - 3 lt.

[attachmentid=48910]

Marškinėliai - 36 Lt. Šiuo metu turime XS, M, L, XL ir XXL dydžius.

[attachmentid=48909]

Puodelis 10 lt.

Kuprinė 15 lt

[attachmentid=48908]

Registruoto pašto išlaidos - 5 Lt.
Su puodeliu - 7.50 Lt.

-------------------------

Kur ir kaip pervesti pinigus už atributiką:

Gavėjo sąskaita: LT437300010091782428

Gavėjo pavadinimas: LABDAROS IR PARAMOS FONDAS SUPERMAMA

Hansabankas

Mokėjimo paskirtis: parašykite niką ir "už firminę atributiką".

Kai atliksite mokėjimą iškart rašykite man asmeninę žinutę - už ką sumokėjote ir adresą (čia ne vilnietiems).

Vilnietės:?
Net nežinau kaip čia geriau padaryti. Gal kartą per dvi savaitės padarome meetą, per kurį galėsite įsigyti atributiką. Pvz. kitą savaitę.
Dzimute
turiu pasakyti, kad viska jau isigijau, ir esu baisiai patenkinta!!! wub.gif
Fen-berry
O marškinėliai trumpomis rankovėmis ar ilgomis?
Kažkaip nieko negirdėjau apie "Vaikų šalį", kada ji vyks?
SuperMama
QUOTE(Irutė77 @ 2005 09 29, 13:36)
Labutis!  4u.gif O gal supermamos atributikos bus galima įsigyti Litexpo parodoje "Vaikų šalis"? Tikrai ten apsilankysime.
*

Taip, galima.
Iki to laiko jau bus pagaminti puodeliai ir kuprinės.

QUOTE(Chicco @ 2005 10 04, 09:21)
O marškinėliai trumpomis rankovėmis ar ilgomis?
Kažkaip nieko negirdėjau apie "Vaikų šalį", kada ji vyks?
*

Trumpom. Paroda vyks lapkričio paskutinį savaitgalį.
Savūnė
Tai kaip su tom vilnietėm? Ar mums irgi pervesti pinigėlius, ar bus meet'as?
Aquamarine
O is uzsienio irgi galima uzsisakyti?
Linaiva
thumbup.gif thumbup.gif tai jau tuoj skubam ruošt didžiulį užsakymą iš Klaipėdos drinks_cheers.gif ir visos norinčios klaipėdietės registruojamės čia, jei tik yr noras ax.gif
SuperMama
Man būtų žymiai patogiau iškart visoms į vieną dežę sudėti smile.gif
LT saulele

Dzimutė (vilnietė) jau viską įsigijo g.gif kaip čia taip tongue.gif? , dar jokiam meetui neįvykus unsure.gif , aš irgi labai labai noriu atributikos. Lauksim žinių apie spec. meetuką, nes noriu dar iki parodos turėti.. Kuprinės atrodo super 4u.gif
SuperMama
QUOTE(Aquamarine @ 2005 10 04, 12:00)
O is uzsienio irgi galima uzsisakyti?
*

Taip, galima, tik dėl pašto išlaidų nesu tikra, reikės pasidomėti. Parašyk man į AŽ šalį ir ką norėtum pirkti ir kokiais mokėjimo būdais gali atiskaityti.

QUOTE(liutuke.m @ 2005 10 04, 12:19)
O šitų visų grožybių bus galima įsigyti visomis dienomis? reiks kalbint vyrą ir važiuoti į parodą  thumbup.gif o maikučių gal bus įvairių dydžių?
*

Parodoje bus visko, ruošiames ir marškinėlių daugiau užsakyti S ir L dydžių. Tik kadangi užsakinėjome prieš metus, nežinau gal firma negalės jau iš tokios pat medžiagos padaryti, gal atspalvis kitoks bus.

QUOTE(Zanetux @ 2005 10 04, 13:03)
tikrai įdomu, kokia kuprinės ir puodelio kaina ax.gif
*

Kol nėra pagaminta, tai ir pasakyti tiksliai negaliu. Puodelių yra įvairių, yra pigesnių paprastų ir brangesnių gražesnių. Pabandysiu įdėti vėliau kelias nuotraukas su kainomis, o jus pasakysite kokius labiau apsimoka užsisakyti.

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 10 04, 16:42)
Dzimutė (vilnietė) jau viską įsigijo  g.gif kaip čia taip  tongue.gif? , dar jokiam meetui neįvykus  unsure.gif , aš irgi labai labai noriu atributikos. Lauksim žinių apie spec. meetuką, nes noriu dar iki parodos turėti.. Kuprinės atrodo super  4u.gif
*

Jei norite tik kokį pakabuką ar ženkliuką įsigyti, tada reikės palaukti meet'o, o jei visą komplektą, tai parašykite man į AŽ ir susitarsime dėl susitikimo nelaukiant meet'o. Bet pavedimą šiuo atveju vistiek internetu reikės padaryti.
Linaiva
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 04, 15:30)
Nesuprantu, kam jums registruotis ir burtis, jei pati SuperMama parašė, kur pervesti pinigus ir ką nurodyti ir kad atsiųs kiekvienai?
Nebent pats registravimosi procesas jums malonus mirksiukas.gif
*

ax.gif ax.gif ech, vilnietės, jūs taip niekada ir nesuprasit gyvenančių provincijoj tongue.gif tikrai nesiregistruotume, jei galėtume ateit ir nusipirkt kažką

QUOTE(SuperMama @ 2005 10 04, 15:34)
Man būtų žymiai patogiau iškart visoms į vieną dežę sudėti  smile.gif
*

o dabar tikrai, manome, palengvinti Supermamai darbelį 4u.gif
Evuška
Šiaulietės jau irgi buriamės į ratelį ir užsisakinėsim,tik dabar palauksim puodelių ir kitų dydžių maikučių blush2.gif ax.gif
Inga&Liepa
Aš kaunietė, bet jau dabar kalbinu vyrą kad važiuotume į parodą, manau bus smagu ir apsipirkti ir apsižvalgyti smile.gif , nors dar nesu mamytė, bet ne pro šal bus apžiūrėt prekes būsimam vaikeliui ax.gif
Gintarasa
O pinigus pervesti kartu pridedant ir 5 litus pašto išlaidoms, ar tas pašto išlaidas apsimokėsime pašte, atsiimant siuntinį? g.gif
Vaidulė
Oi, ir aš labai noriu thumbup.gif Reikės alytiškes irgi paagituot bendram siuntiniui mirksiukas.gif
Mulan
QUOTE(Evuška @ 2005 10 05, 09:49)
Šiaulietės jau irgi buriamės į ratelį ir užsisakinėsim,tik dabar palauksim puodelių ir kitų dydžių maikučių blush2.gif  ax.gif
*

Aš irgi prisidėčiau prie šiauliečių drinks_cheers.gif Bet labai noriu puoduko, tai lauksiu, kol atsiras blush2.gif
Evuška
QUOTE(Mulan @ 2005 10 07, 13:54)
Aš irgi prisidėčiau prie šiauliečių  drinks_cheers.gif Bet labai noriu puoduko, tai lauksiu, kol atsiras  blush2.gif
*

Na mes irgi laukiame puodukų drinks_cheers.gif ir marškinėlių dar labai norime ax.gif
Ateik pas kaimynus kur Šiauliečių mamytės,ten mes buriamės į kompaniją ir ten komplektuosimės užsakymą.Viena mūsiškių žada važiuoti į parodą,tai sakė parvežtų viską mirksiukas.gif
Enija
Būtų labai smagu susitikti, ne paštu gauti trokštamą atributiką.
Gal vis tik bus vilniečių susitikimas?
Bėgsiu į banką, kad nepavėluočiau wub.gif
Migle
QUOTE(Enija @ 2005 10 08, 21:19)
Būtų labai smagu susitikti, ne paštu gauti trokštamą atributiką.
Gal vis tik bus vilniečių susitikimas?
Bėgsiu į banką, kad nepavėluočiau   wub.gif
*

Turi interneta namuose ir BEGI i banka reikalu tvarkyti???????? blink.gif kaip prisijungti?
SuperMama
puodelių tai tikrai bus, o dėl marškinėlių nežinau, nes ten minimalus užsakymų vienetas vieno dydžio yra 10. Tai ar bus tiek norinčių? nes kažkaip nesinori lėšų "šaldyti", nes marškinėliai yra pakankamai brangus. 4u.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
O tai gal po parodos bus galima įsigyti? Nes aš tikrai neturiu kaip važiuot į parodas cry.gif
Atra
QUOTE(ejeva @ 2005 10 11, 11:38)
O XXL bus?  ax.gif Nes mūsų tokių didesnių tikrai susirinktų 10, o gal net ir daugiau. Gal padarytume didesnių mamų sąrašiuką? (XXL) Ar gerai, SuperMama?
Čia registruojasi tos, kurios nori XXL marškinėlių
1. ejeva
2. ..
3. ..
*

1. ejeva
2. AGFA
3. Zaiza
4. SaDi
5. Atra
6. ..........
ejeva
QUOTE(tigras @ 2005 10 12, 11:25)
Labai patiko puodelis bei kuprinė, o dėl maikučių, jei būtų vasara, o žiemai, net nežinau?
*

Taigi bus tų vasarų mirksiukas.gif Turėsi kuo pasipuošt kitamet. thumbup.gif
Raseleb
QUOTE(tigras @ 2005 10 12, 10:25)
Labai patiko puodelis bei kuprinė, o dėl maikučių, jei būtų vasara, o žiemai, net nežinau?
*

Tai kiek pamenu lyg ir minėjo kad bus maikučių ir ilgom rankovėm biggrin.gif , ar klystu g.gif
grinli
Esu naujoke, nelabai supratau, cia usisakoma ir parodoje bus galima isigyti? Noreciau puodelio ir kuprines, del maikuciu(M/L) dar galvoju smile.gif
Gerbera
thumbup.gif kaip fainai, o maikute su lycra? ar labai tampri? blush2.gif
Frosted
QUOTE(SuperMama @ 2005 10 11, 11:29)
puodelių tai tikrai bus, o dėl marškinėlių nežinau, nes ten minimalus užsakymų vienetas vieno dydžio yra 10. Tai ar bus tiek norinčių? nes kažkaip nesinori lėšų "šaldyti", nes marškinėliai yra pakankamai brangus. 4u.gif
*

OK. Tada darom, kaip su XL dydziu - Darom sarasiuka mirksiukas.gif
S dydzio maikute rezervuoja:
1. Frosted (tiktu ir XS tongue.gif)
2. Liutuke.m (tiktu ir XS)
3. Buriuke
4. Lebut
5. ... kas dar?

PS: Jei nesusirinks 10 norinciu (ar daugiau blush2.gif ), tai maikuciu negausim unsure.gif cry.gif
Mama_Tania
Kaip pasakyti? Esu liekna, tai tos maikutės ar bus aptemtos?
Inga&Liepa
Man irgi tiktų ir xs, bet geriau s negu nieko ax.gif
Frosted
QUOTE(liutuke.m @ 2005 10 12, 16:36)
Man irgi tiktų ir xs, bet geriau s negu nieko  ax.gif
*

Man irgi XS geriau smile.gif Man S didokos blush2.gif Tai gal XS uzsakinet, ka???
Frosted
QUOTE(M_T @ 2005 10 12, 16:35)
Kaip pasakyti? Esu liekna, tai tos maikutės ar bus aptemtos?
*

Priklausomai nuo to, kiek liekna esi biggrin.gif
Raseleb
Oi geras, bus kaip sovietmečiu cry.gif , nusipirkti tik pagal sąrašą mega_shok.gif
Buriuke
QUOTE(grinli @ 2005 10 12, 13:27)
Esu naujoke, nelabai supratau, cia usisakoma ir parodoje bus galima isigyti? Noreciau puodelio ir kuprines, del maikuciu(M/L) dar galvoju smile.gif
*

Kada ir kur jas bus galima atsiimti?
Kur bus ta paroda, nes cia niekas konkreciai nepasako blush2.gif
grinli
QUOTE(Buriuke @ 2005 10 12, 19:37)
Kur bus ta paroda, nes cia niekas konkreciai nepasako  blush2.gif
*

Kiek zinau paroda"Vaiku salis" bus litexpo lapkricio 18-20d.. o visa kita niekas nepaaiskina sad.gif
Mama_Tania
QUOTE(Frosted @ 2005 10 12, 16:51)
Priklausomai nuo to, kiek liekna esi biggrin.gif
*

47 kg ax.gif
Raseleb
QUOTE(grinli @ 2005 10 12, 18:49)
Kiek zinau paroda"Vaiku salis" bus litexpo lapkricio 18-20d.. o visa kita niekas nepaaiskina sad.gif
*

O kas tai yra visa kita? Manau bus stendas supermama , ten ir nusipirsite mirksiukas.gif
Inga&Liepa
Aš visgi s dydžio pirksiu, o jei xs būtų per maža, tada cry.gif Tikiuosiu parodoj pažiūrėsiu ir išsirinksiu dydį mirksiukas.gif
ugnieska
As irgi noreciau S dydzio maikutes, tik kaip ja reiktu pasiimti, nes i paroda gali neiseiti atvaziuoti. O uzsisakyti negalima, jeigu kas nors Vilniuje paiimtu g.gif
ejeva
QUOTE(ugnieska @ 2005 10 13, 10:00)
As irgi noreciau S dydzio maikutes, tik kaip ja reiktu pasiimti, nes i paroda gali neiseiti atvaziuoti. O uzsisakyti negalima, jeigu kas nors Vilniuje paiimtu g.gif
*

Mergaitės, skaitykit nuo pradžių. mirksiukas.gif Viską galima užsisakyti ir bus atsiųsta. smile.gif Mes rašom sąrašiuką tik tam, kad SuperMama galėtų orientuotis ar bus norinčių įsigyti XXL dydžio. mirksiukas.gif
Karolinos Mama
labai liuks kuprinytė, reiks ir man važiuoti į parodą ją įsigyti. thumbup.gif
boruzka
1. ejeva
2. AGFA
3. Zaiza
4. SaDi
5. Atra
6. sano
7. boruzka

indridapa
O kada paiškės puodelių ir kuprinių kainos? mirksiukas.gif
Mama_Tania
QUOTE(indridapa @ 2005 10 14, 11:58)
O kada paiškės puodelių ir kuprinių kainos? mirksiukas.gif
*

Taip clap.gif , laukiam, laukiam mirksiukas.gif
Daisy
as galeciau paimt kas nores ko parodoj ir atvezt i Kauna wink.gif
nes tikrai vaziuosiu wink.gif
tik jau kad nelikciau ant ledo su daiktasi pirma pervesit pinigus wink.gif
kam tiks rasykit wink.gif
vitule
QUOTE(DAISY @ 2005 10 14, 10:34)
as galeciau paimt kas nores ko parodoj ir atvezt i Kauna wink.gif
nes tikrai vaziuosiu wink.gif
tik jau kad nelikciau ant ledo su daiktasi pirma pervesit pinigus wink.gif
kam tiks rasykit wink.gif
*

Labai norečiau raktų pakabuko, na gal dar ir kuprinytės (bet dar pagalvosiu), o kur persiust pinigelius?
Daisy
QUOTE(vitule @ 2005 10 14, 21:35)
Labai norečiau raktų pakabuko, na gal dar ir kuprinytės (bet dar pagalvosiu), o kur persiust pinigelius?
*

tai nezinau ar man arba gal SM kai Sm pasirodys butu gerai zinot ar parodoj grynaisias susimoket ar reik pries tai persiust i saskaita 4u.gif
Brasske
3. Buriuke
4. Lebut
5. Brasske
6. ... kas dar?

PS: Jei nesusirinks 10 norinciu (ar daugiau blush2.gif ), tai maikuciu negausim unsure.gif cry.gif
*

LOCKETS
O kodėl kai kurios iš jūsų ima maikutes XXL dydžio, o ne XL arba L?
Supermama, gal galėtum maždaug išmatavimus kokius parašyt kiekvieno dydžio (pvz krūtinės apimtį), nes aš nežinau, kokį dydį pasirinkti unsure.gif Manau, kad L užtektų, bet kaip neapsirikt? g.gif
Ir beje, ar aš nepastebėjau, ar nebuvo paminėtos kuprinių ir puodelių kainos? blush2.gif
mamasius
as pastebejau galerijoj "mini maratone" ir "supermamos 2 metu gimtadienyje", kad supermamos pasipuosusios bliuskytem ilgom rankovem, as labai labai noreciau ilgom rankovem, ar tai imanoma?
ugnieska
3. Buriuke
4. Lebut
5. Brasske
6. Ugnieska
7. ... kas dar?

*

*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.