Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Supermamų "amunicija" jau parduodama!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3
taute
norejau paklaust uz atsiuntima kiekvienam daiktui po lt, ar uz viska jei noresiu viska uzsisakyt g.gif 4u.gif aciu 4u.gif , i uzsieni turbut nesiunciat g.gif 4u.gif
Buriuke
Jau šiandien gavau siuntinuką clap.gif

AČIŪ
ugnieska
As jau gavau thumbup.gif viskas tikrai SUPER 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
pekutis
jau turiu thumbup.gif thumbup.gif ačiū 4u.gif
laukinuke
labukas,perskaiciau viska smulkiai ir iki galo.tai jei gerai supratau parduotuvej viso sito turto nebuna?jei taip tai l.gaila!as noreciau visko gal nepasirodysiu gobsi,bet man tai jau tikrai viskas atrodo super thumbup.gif .tik gaila,kad pervelai pamaciau sita tema buciau uzsirasiusi irgi sarasiuka ,bet..
tai dabar galima tik per cia uzsakyti,ar kaip?ir kurios uzsisake jau pastu,per kiek laiko mazdaug ateina?nes turbut suprantat kaip ilgu yra laukti norimo daikto,tai bent mazdaug zinai kiek tiketis laukti,kad neprailgtu?aciu!
Buriuke
QUOTE(laukinuke @ 2005 12 02, 10:38)
labukas,perskaiciau viska smulkiai ir iki galo.tai jei gerai supratau parduotuvej viso sito turto nebuna?jei taip tai l.gaila!as noreciau visko gal nepasirodysiu gobsi,bet man tai jau tikrai viskas atrodo super thumbup.gif .tik gaila,kad pervelai pamaciau sita tema buciau uzsirasiusi irgi sarasiuka ,bet..
tai dabar galima tik per cia uzsakyti,ar kaip?ir kurios uzsisake jau pastu,per kiek laiko mazdaug ateina?nes turbut suprantat kaip ilgu yra laukti norimo daikto,tai bent mazdaug zinai kiek tiketis laukti,kad neprailgtu?aciu!
*

Aš užsisakiau maikutę ir paprašiau, kad atsiųstu paštu. Tai nuo tos dienos kai pervedžiau pinigėlius siuntinuką gavau per 10 dienų biggrin.gif
zelviene
o kaip kuprine atrodo? butu geras dalykas vasarai.
Prikolnaja
QUOTE(zelviene @ 2006 01 03, 22:37)
o kaip kuprine atrodo? butu geras dalykas vasarai.
*

kupryne thumbup.gif ,tik as irgi niekaip jos negaliu gaut doh.gif
alles
QUOTE(Prula @ 2006 01 24, 19:35)
Aš tai noriu pamatyt, kaip atrodo tos kuprinės, bet nerandu nuotraukų  verysad.gif
*

štai kaip atrodo mirksiukas.gif

neleidžia per img įkelti, tad pažiūrėkit mano galerijoje:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...md=si&img=18731

4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.