norejau paklaust uz atsiuntima kiekvienam daiktui po lt, ar uz viska jei noresiu viska uzsisakyt
Jau šiandien gavau siuntinuką
AČIŪ
As jau gavau
jau turiu
labukas,perskaiciau viska smulkiai ir iki galo.tai jei gerai supratau parduotuvej viso sito turto nebuna?jei taip tai l.gaila!as noreciau visko gal nepasirodysiu gobsi,bet man tai jau tikrai viskas atrodo super
tai dabar galima tik per cia uzsakyti,ar kaip?ir kurios uzsisake jau pastu,per kiek laiko mazdaug ateina?nes turbut suprantat kaip ilgu yra laukti norimo daikto,tai bent mazdaug zinai kiek tiketis laukti,kad neprailgtu?aciu! QUOTE(laukinuke @ 2005 12 02, 10:38) labukas,perskaiciau viska smulkiai ir iki galo.tai jei gerai supratau parduotuvej viso sito turto nebuna?jei taip tai l.gaila!as noreciau visko gal nepasirodysiu gobsi,bet man tai jau tikrai viskas atrodo super tai dabar galima tik per cia uzsakyti,ar kaip?ir kurios uzsisake jau pastu,per kiek laiko mazdaug ateina?nes turbut suprantat kaip ilgu yra laukti norimo daikto,tai bent mazdaug zinai kiek tiketis laukti,kad neprailgtu?aciu! Aš užsisakiau maikutę ir paprašiau, kad atsiųstu paštu. Tai nuo tos dienos kai pervedžiau pinigėlius siuntinuką gavau per 10 dienų
o kaip kuprine atrodo? butu geras dalykas vasarai.
QUOTE(Prula @ 2006 01 24, 19:35) štai kaip atrodo neleidžia per img įkelti, tad pažiūrėkit mano galerijoje: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...md=si&img=18731 |