Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Supermamų "amunicija" jau parduodama!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3
Limcamca
Atsiprašau nesekiau visos temos, bet va vakar mano SM puodelį sudaužė cry.gif tai labai norėčiau kito.
Ar galioja dar tai, kad galima bus paimti parodoje kartu pvz. su marškinėliais?
Nieko sau
QUOTE(ugnieska @ 2005 10 15, 12:27)
S dydzio maikute rezervuoja:
1. Frosted (tiktu ir XS tongue.gif)
2. Liutuke.m (tiktu ir XS)
3. Buriuke
4. Lebut
5. Brasske
6. Ugnieska
7. ... kas dar?

PS: Jei nesusirinks 10 norinciu (ar daugiau  blush2.gif ), tai maikuciu negausim  unsure.gif  cry.gif
*

*

*

Atsiprasau, irgi nesekiau visos temos, kokie ismatavimai m dydzio maikutes ir s- dydzio?
Pagal ugi manau tiktu s dydzio g.gif
SummerXXX
as ir noriu atributikos, pakabuko puodelio, na dar maikutes, tai jei galim butu parasyt kainas butu labai smagu smile.gif o pervest pinigus atskirai uz kiekviena daikta?ir ar ateitu siuntinys vienas kad reiktu moket tik viena karta islaidas?
vigija
Aš taip pat norečiau atributikos rolleyes.gif , bet ar būtų imanoma ją atsiūsti? Labai noriu kuprinytės, puodelio ir pakabuko ax.gif
Brasske
QUOTE(SummerXXX @ 2005 10 15, 21:26)
as ir noriu atributikos, pakabuko puodelio, na dar maikutes, tai jei galim butu parasyt kainas butu labai  smagu smile.gif o pervest pinigus atskirai uz kiekviena daikta?ir ar ateitu siuntinys vienas kad reiktu moket tik viena karta islaidas?
*

Summer pacioje pradzioje viska raso, tik neaisku kupriniu ir puodeliu kainos, todel reik laukt...
Upsiukas
Ar jau turit kuprinių? Nugis baisiai aš geidžiu turėt kupriaką....nu ax.gif
Šiaip dar norėčiau bliuskės, bet vat gerai būtų, kad ilgom rankovėm jos būt smile.gif
Įneškit aiškumo, ar galiu tikėtis maikutės ilgomis rankovėmis ir ar ilgai laukt kuprinių pasirodymo smile.gif
Frosted
QUOTE(M_T @ 2005 10 12, 20:23)
47 kg  ax.gif
*

As irgi 47, tai man labiau XS tinka blush2.gif

QUOTE(liutuke.m @ 2005 10 13, 09:34)
Aš visgi s dydžio pirksiu, o jei xs būtų per maža, tada  cry.gif Tikiuosiu parodoj pažiūrėsiu ir išsirinksiu dydį  mirksiukas.gif
*

Tai kad jei nebus norinciu gauti S (arba XS) dydzio maikuciu, tai ju is viso nebus. Nes Supermama berods pasake, kad uzsisakineti maziau nei 10 maikuciu neapsimoka, labai brangios jos gaunasi. Todel ir XXL raso sarasiuka, kadangi jei bus norinciu - tai bus uzsakytos. O jei nebus norinciu, tai nera prasmes uzsakineti.

QUOTE(ruzavi naguciai @ 2005 10 15, 11:54)
as pastebejau galerijoj "mini maratone" ir "supermamos 2 metu gimtadienyje", kad supermamos pasipuosusios bliuskytem ilgom rankovem, as labai labai noreciau ilgom rankovem, ar tai imanoma?
*

As irgi labiau noreciau ilgom rankovem, negu trumpom. Ar imanomas toks variantas?

QUOTE(gritte @ 2005 10 15, 15:09)
Atsiprasau, irgi  nesekiau visos temos, kokie ismatavimai m dydzio maikutes ir s- dydzio?
Pagal ugi manau tiktu s dydzio  g.gif
*

Nezinom biggrin.gif Bet manau, maikutes siek tiek tamposi g.gif Kas turi, ar galit pasakyt, kokia ten medziagyte? 4u.gif
Frosted
Cia tam atvejui, jei galima bus ilgom rankovem amunicija gauti biggrin.gif Gal visos, kas S dydzio nori, nores ilgom rankovem? ax.gif

1. Frosted (tiktu ir XS; ilg. rankovem)
3. Buriuke
4. Lebut
5. Brasske
6. Ugnieska
7. ... kas dar?
ugnieska
As tai labiau noreciau trumpom rankovem rolleyes.gif tiktu ir xs jei ka ax.gif
Mama_Tania
QUOTE(Frosted @ 2005 10 17, 10:12)
As irgi 47, tai man labiau XS tinka  blush2.gif Nezinom biggrin.gif Bet manau, maikutes siek tiek tamposi  g.gif
*

Tai gal matei tas maikutes? ax.gif
Jei būtų su ilgom rankovėm, tai irgi norėčiau g.gif
Frosted
QUOTE(gritte @ 2005 10 17, 14:57)

Man geriau būtų ilgom rankovėm- jei nėra, bus gerai ir trumpomis.
*

Nu va ir man taip pat va ax.gif
Tai parasom taip:
1. Frosted (tiktu ir XS; jei yra - ilg. rankovem)
3. Buriuke
4. Lebut
5. Brasske
6. Ugnieska (tiktu ir XS)
7. gritte (jei yra - ilg. rankovem)
8. ... kas dar?

M_T, koks tavo dydis? Jei S / XS, tai rasykis prie musu i sarasiuka!!! drinks_cheers.gif Maikuciu "gyvai" nemaciau, tik nuotraukoj 4u.gif Bet man labai patinka smile.gif
Board
Taip atrodo moderatorių (baltos) maikutės ilgom rankovėm.
user posted image

Nariams siuvamos maikutės forumo splavos (persikinės) Kaip šitoje foto per vidurį (Agnė)
user posted image

(foto gal nelabai ryškios, bet iš įvairių renginių, tad atleiskit už kokybę) mirksiukas.gif Ryškesnė foto įdėta primame puslapyje
Aurėja
klausė kažkas kaip bus per parodą atsiskaitoma- grynais, ar pervesti į sąskaitą, atsakome: pinigai, gauti už atributiką, bus skiriami labdaros paramos fondo "Supermama" paramos projektams, todėl parodoje bus padėta speciali dėžutė, į kurią įdėję pinigėlių, gausite trokštamą daiktą. smile.gif
Limcamca
QUOTE(Aurėja @ 2005 10 18, 08:20)
klausė kažkas kaip bus per parodą atsiskaitoma- grynais, ar pervesti į sąskaitą, atsakome: pinigai, gauti už atributiką, bus skiriami labdaros paramos fondo "Supermama" paramos projektams, todėl parodoje bus padėta speciali dėžutė, į kurią įdėję pinigėlių, gausite trokštamą daiktą.  smile.gif
*

Kaip faina 4u.gif
Frosted
QUOTE(Aurėja @ 2005 10 18, 09:20)
klausė kažkas kaip bus per parodą atsiskaitoma- grynais, ar pervesti į sąskaitą, atsakome: pinigai, gauti už atributiką, bus skiriami labdaros paramos fondo "Supermama" paramos projektams, todėl parodoje bus padėta speciali dėžutė, į kurią įdėję pinigėlių, gausite trokštamą daiktą.  smile.gif
*

Visai ne i tema, bet paklausiu: ar "Supermamos" labdaros paramos fondas neplanuoja i imones kokiu dezuciu pastatyti? Pas mus darbe stovi "Gelbekit vaikus", tai visai normaliai prisirenka. ax.gif

O maikutes tai thumbup.gif
Labiau noreciau ilgom rankovem, nesvarbu ar balta ar tokia ruzava ar persiku spalvos wub.gif Bet jei bus tik trumpom - taiir trumpom noriu biggrin.gif O jei 10 zmoniu, kurie nori S / XS nesusirinks, tai ir negausim? unsure.gif
LOCKETS
Auges, o kokio dydžio tavo ir SUPERMAMOS maikutės? L?
Manau, kad man panašaus dydžio reikėtų ax.gif
Board
QUOTE(Zanetux @ 2005 10 18, 10:22)
Auges, o kokio dydžio tavo ir SUPERMAMOS maikutės? L?
Manau, kad man panašaus dydžio reikėtų ax.gif
*

man pačiai atiteko L, namie galėsiu pamatuot, ir vakare parašysiu kokie išmatavimai.
Aurėja
Turiu S dydžio marškinėlius trumpomis rankovėmis, surašau išmatavimus:

ilgis: nuo kaklo iki apačios - 55 cm
apimtis per krūtinę - 80 cm
rankovytės ilgis - 16 cm

smile.gif
Mea
[quote=SandraB,2005 10 18, 16:22]
3. Buriuke
4. Lebut
5. Brasske
8. SandraB (jei yra - ilg. rankovem)
9. Mea (butu neblogai ir XS)

rasausi prie S-XS maikuciu, parodoj tikrai nusipirkciau smile.gif
Frosted
QUOTE(Aurėja @ 2005 10 20, 18:51)

rankovytės ilgis - 16 cm
smile.gif
*

Ar labai tamposi? Nu, man tiktu ir S, nors XS butu zymiai geriau ax.gif

QUOTE(Mea @ 2005 10 20, 21:05)
3. Buriuke
4. Lebut
5. Brasske

*

Jau beveik 10!!! user posted image
Gal dar surinksim po 10 norinciu S ir 10 XS? biggrin.gif
Board
QUOTE(Zanetux @ 2005 10 18, 10:52)
OK, bus didelis dėkui 4u.gif
*

L dydžio maikutė:
krūtinės apimtis - 96 cm
rankovės ilgis - ~59 cm
Aurėja
QUOTE(medasta @ 2005 10 20, 19:26)
Niekaip nesuprantu, iki kada galima daryti piniginę perlaidą už amuniciją? cry.gif
*

visada galima - tai ne trumpalaikė akcija, o pastovus dalykas.
--------------------------------------------------------

Frosted, nesitampo, nors marškinėliai ir S dydžio, jie neaptempia kūno, gana laisvi. Vakar su SuperMama kalbėjom, kad vis dėlto galima užsakyt ir XS ateity.
-ELI-
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklausti ar nebūtų galimybės dabar užsisakyti pageidaujamą "krepšelį", o parodoje pasakius savo niką iškart jį pasiimti ir įdėti tuos pinigėlius į dėžutę? g.gif Aš kaip įsivaizduoju atvažiuosim su vaikais, o renginiuose būna spūstis ir t.t....Laiko ką norėsim išsirinkti iki lapkričio iki kaklo mirksiukas.gif
Suprantu,kad čia darbas,kad kažkas jį turėtų padaryti ir t.t...Bet gal tada galima ir kelis litus už tai daugiau sumokėti g.gif Ir gal dar kiek lengviau negu paštu siųsti g.gif Kieno vaikai didesni viskas paprasčiau,o kieno maži-pačios suprantat doh.gif
Čia tik pasiūlymas-paklausimas. Nes aš pamąsčiau,kad prie mūsų stendo bus eilės biggrin.gif
SuperMama
Tai vat būtent kad jie turi būti aptempti, nes tamposi (turi likros ar spandexo).
O ant Aurėjos kaba, tai tikrai XS reikėtų. Na užsakinėsiu ir S ir XS.

Su ilgom rankovėm marškinėlių nebus, nes šitie nesižiūri su ilgom rankovėm, o balti - tai yra tik moderatorių uniforma ax.gif
Aurėja
QUOTE(Kamelija @ 2005 10 21, 12:06)
Norėjau paklausti ar nebūtų galimybės dabar užsisakyti pageidaujamą "krepšelį", o parodoje pasakius savo niką iškart jį pasiimti ir įdėti tuos pinigėlius į dėžutę?  g.gif Aš kaip įsivaizduoju atvažiuosim su vaikais, o renginiuose būna spūstis ir t.t....Laiko ką norėsim išsirinkti iki lapkričio iki kaklo mirksiukas.gif
Suprantu,kad čia darbas,kad kažkas jį turėtų padaryti ir t.t...Bet gal tada galima ir kelis litus už tai daugiau sumokėti  g.gif

Suprantame, tik yra toks niuansas - parodos stendas, jei kas pernai buvote, pamenate, labai nedidelis, jame buvo viena nedidelė "tribūna". Todėl neturime galimybės pasidėti daug daiktų ir pan., gatavų "lauknešėlių" ir t.t. Turėsime labai tvarkingai kompaktiškai susidėlioti tai, kas būtiniausia. Manau kad problemų nebus, kiekvienam skirdavome dėmesio, stende budi ne vienas moderatorius, ir paplepėsim, ir amunicija apsirūpinsim, ir pasifotografuosim smile.gif mirksiukas.gif
Aurėja

i 
Norime pasidžiaugti, kad vis daugiau forumo dalyvių perveda kiek didiesnę pinigų sumą į fondo "Supermama" sąskaitą, nei kainuoja jų užsakoma atributika, norėdami skirti daugiau lėšų būsimiems labdaringiems fondo projektams. Nuoširdžiai dėkojame už Jūsų gerumą!

[attachmentid=35825]
pekutis
3. Buriuke
4. Lebut
5. Brasske
10.Pekutis (tiktų ir xs)
kadangi į parodą neatvažiuosiu- pinigėlius jau pervedžiau ax.gif
SuperMama
QUOTE(boruzka @ 2005 10 13, 21:44)
Čia registruojasi tos, kurios nori XXL marškinėlių
1. ejeva
2. AGFA
3. Zaiza
4. SaDi
5. Atra
6. sano
7. boruzka
*

Gal galite kas parašyti man į AŽ krūtinės apimtį, nes visai gali būti, kad tiktų XL.
šiandien rytoj noriu daryti užsakymą, taip kad parašykite kuo skubiau. mirksiukas.gif
Aurėja

i 
Visus ir visas, jau įsigijusius supermama.lt "amunicijos", kviečiame pasilinksminti! Pažaiskime žaidimą "100 ir 1 būdas "atributikai panaudoti!" Užsukite į šią temą: Žaidimas . Ačiū!

bye1.gif
SandraB

3. Buriuke
4. Lebut
5. Brasske
8. SandraB (labiau tiktu XS)
10.Pekutis (tiktų ir xs)

Pataisau smile.gif , kadangi sudetyje yra lykros, tai noriu XS 4u.gif Truputi susimaisiau blush2.gif , kaip suprantu, marskineliai tik rezervuojami g.gif Ar jau pervesti pinigelius, nes tikrai imsiu (ir dar kai ka), ir kada galima tiketis ...... ax.gif
swko
QUOTE(Aurėja @ 2005 10 20, 19:51)

rankovytės ilgis - 16 cm
smile.gif
*

Sveiki!Norejau paklaust:Ar imanoma gaut amunicija i uzsieni?Aciu
Mama_Tania
QUOTE(swko @ 2005 11 03, 02:44)
Sveiki!Norejau paklaust:Ar imanoma gaut amunicija i uzsieni?Aciu
*

QUOTE(Aquamarine @ 2005 10 04, 12:00)
O is uzsienio irgi galima uzsisakyti?
*

QUOTE(SuperMama @ 2005 10 04, 17:08)
Taip, galima, tik dėl pašto išlaidų nesu tikra, reikės pasidomėti. Parašyk man į AŽ šalį ir ką norėtum pirkti ir kokiais mokėjimo būdais gali atiskaityti.
*

knielita
As irgi noriu kuprinytes. Ar ju bus pakankamai parodos metu? O gal reikia kaip marskinelius rezervuoti blush2.gif
Frosted
QUOTE(zuza @ 2005 11 02, 18:11)
Ir aš parodoj tikėsiuos rasti XS (ilgom rankovėm)  ax.gif
*

SM sake, kad ilgom rankovem sitie, ruzavi nesiziuri... Tai kad bus tik trumpom schmoll.gif Ilgom yra tik balti, kurie yra moderatoriu uniforma, o "eiliniams" - ruzavi biggrin.gif
As irgi tikesiuos parodoj XS surasti rolleyes.gif
Nieko sau
QUOTE(Buriuke @ 2005 11 02, 19:12)
Aš taip pat neatvyksiu į parodą  schmoll.gif  Pervesiu pinigėlius. Bet kaip ir kur bus galima atsiimti marškinėlius  ax.gif ?
*

turetu atsiusti per pasta smile.gif

[I]ar jau pervesti pinigus uz maikute s dydzio, jei neatvyksiu i paroda?[/I]
Odi
O as tai noreciau M dydzio maikutes ax.gif
Kaip supratau, tai ju specialiai uzsakineti nereikia, bus galima isigyti parodoje...
Nereikia M dydzio maikutem saraselio sudarineti g.gif
Laurutė*
as irgi noreciau isigyti keleta daiktu,bet man idomu kur ir kaip juos atsiimti jei pervesciau pinigelius?
LOCKETS
QUOTE(bety @ 2005 11 10, 22:50)
as irgi noreciau isigyti keleta daiktu,bet man idomu kur ir kaip juos atsiimti jei pervesciau pinigelius?
*

jei esi ne vilnietė - atributika išsiunčiama paštu (pašto išlaidos ~5lt).
Pampani
manau palauksiu kol paroda pasibaigs, o tada užsisakysiu viską "urmu" biggrin.gif . manau iki to laiko ir kainos kitų daiktų paaiškės smile.gif maikutės reikėtu "S", jeigu ką... ax.gif
Frosted
QUOTE(Frosted @ 2005 11 01, 22:17)
Klausimas Supermamai ir moderatoriams:
Ar parodoj galima bus nusipirkti XS maikuciu? blush2.gif Ar tik S? Nes lygtais saket, kad galima bus ir XS uzsakyti, tai jei parodoj dar nebus, o bus veliau, tai man geriau palaukti  ax.gif
*

QUOTE(zuza @ 2005 11 02, 18:11)
Ir aš parodoj tikėsiuos rasti XS (ilgom rankovėm)  ax.gif
*

Tiketis ar nesitiketi - stai kame klausimas!!! bis.gif megalol.gif

QUOTE(Buriuke @ 2005 11 02, 20:22)
Gal galit parašyti dar M dydžio maikutės išmatavimus, nes S gali būti mažoka per krūtinę  cry.gif  doh.gif
Ačiū  smile.gif
*

Kiek supratau, Aureja parase dydzius maikutes, kokie yra, o SuperMama rase, kad ji su lykra ir tempiasi ax.gif
SuperMama
Taip bus ir XS ir S smile.gif . Per parodą bus tikrai puodeliai ir kuprinės, pakabukai ir ženkliukai. M dydžio marškinėliai. Žadėjo ir kitus marškinėlius, bet spės ar ne labai didelis klausimas 4u.gif Bet kadangi tie marškinėliai pirmiausiai atiteks užsirašiusiems, tai tikrai nepergyvenkite,užsakiau tiek kiek ir buvo rezervuota ir jie atiteks jums.
ejeva
QUOTE(SuperMama @ 2005 11 11, 12:16)
Taip bus ir XS ir S  smile.gif . Per parodą bus tikrai puodeliai ir kuprinės, pakabukai ir ženkliukai. M dydžio marškinėliai. Žadėjo ir kitus marškinėlius, bet spės ar ne labai didelis klausimas  4u.gif Bet kadangi tie marškinėliai pirmiausiai atiteks užsirašiusiems, tai tikrai nepergyvenkite,užsakiau tiek kiek ir buvo rezervuota ir jie atiteks jums.
*

O "didelėm" mamom? ax.gif
SuperMama
Taip pat užsakiau, beje man buvo pateikti tokie dydžiai:

XS iki 82 cm

S (84-88)

M (92-96)

L (100-104)

XL (108-112)

XXL (116-120)

Bet kaip bus realiai neįsivaizduoju, bet iš praeto užsakymo galiu pasakyti, kad man tinka ir M ir L dydis.
ejeva
QUOTE(SuperMama @ 2005 11 11, 12:50)
Taip pat užsakiau, beje man buvo pateikti tokie dydžiai:

XXL  (116-120) 

*

notworthy.gif notworthy.gif Labai miela, kad ir didžiosios mamos nepamirštos. wub.gif
Mama_Tania
QUOTE(SuperMama @ 2005 11 11, 13:16)
Per parodą bus tikrai puodeliai ir kuprinės, pakabukai ir ženkliukai.
*

Aš į parodą negaliu atvažiuoti, bet labai noriu puodelio cry.gif . Prašau parašyti kokios jų kainos verysad.gif cry.gif
Laurutė*
o kur vyks ta paroda ir kada?
espera
3. Buriuke
4. Lebut
5. Brasske
10.Pekutis (tiktų ir xs)
11. vilke

bitutek
3. Buriuke
4. Lebut
5. Brasske
10.Pekutis (tiktų ir xs)
11. vilke
12. Bitutek

akvilyte
mes jau iš parodos tongue.gif sėdžiu su maikute, geriu kavą iž puodelio, ant raktų- pakabukas... daiktai sudėti į kuprinę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
babouziuke
O aš parodoje nusipirkau pakabuką raktams, bet šiandien ryte labai jau norėjau atsigerti kavos iš Supermamos puoduko cry.gif .
Lauksim žinių kada jau vėl atsiras puodukų pardavime 4u.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.