rug_gele
2009 09 11, 21:33
sveikos, nuostabus visu darbeliai  jau nera ne ka sneketi.Man dar tik mokytis ir mokytis, kolkas tik vazonus dekupazuoju, ruosiusi dezute pagrazinti ir suoliuka sena senuciuka ant kurio maza dar as sedejau. KLAUSIMUKAS sakykit, o cia dezutes medines yra taip, ant kartonines turbut niekas neiseitu? cia va mano paprastas darbelis, paprasta ledu dezute, i kuria kaktusus susisodinau.
Man sie darbeliai ypatingi, tokie tikrai mano skonio QUOTE(Lachesė @ 2009 09 10, 23:45) kaip nedrąsu, jaučiuosi ,kaip pirmokė, kuri eina prieš visą klasę deklamuot eilėraščio.... NEsirodžiau nieko visą vasarą , o gal ir ilgiau.... be to, taigis čia mano nebaigtas konkursinis (pimojo konkurso darbai buvo Klimpto medžio tema). O nebaigtas dėl vidaus,... reikia subręsti užbaigti. Meditacijų kelios savaitės į šitą dėžę sudėtos. Servetėlės kringeliai plėšyti iš keturių servetėlių, klijuota ant balto fono. Juodai apvedžiota du kartus, plonytis konturiukas apie tamsesnius kringelius taip pat rankyte išvedžiotas. Maciau ir as sia dezute (aisku ne tik sia, o daug daugiau Lacheses superiniu darbu  ), ji tikrai tobula, neralus begalinio atidumo ir krupstumo reikalaujantis darbelis QUOTE(Lachesė @ 2009 09 11, 00:45) oj, su juo vargas buvo perdariau ir vis tiek man negražu, tai bus negražus pavyzdys  , beje, negaliu rodyti, tų darbų  jie iš kito skyriaus..... As ji maciau  Labai labai patiko, nors Lacese ji nurase kaip pavyzdini klaidinga darbeli, bet man tas padeklas sendintas toks subtilus ir mielas Papildyta:QUOTE(rug_gele @ 2009 09 11, 22:33) cia va mano paprastas darbelis, paprasta ledu dezute, i kuria kaktusus susisodinau. man labai tinka ta ryski geltona spalva prie kaktusu, nes siaip tokia ryski ne visur deretu
rug_gele
2009 09 11, 21:51
IRR aciukas, man ir grazu atrodo, bet kaip pasiziuriu kitu darbelius tai mano atrodo darzelinuko darbelis sitos dezutes kur ikeltos i temuka, tobolos  bet kaip cia jos padarytos, cia klijuojama nekarpyta servetele ar tas popierius dekupazui specialus, o ne atskiros servetes dalys,na pvz. nekerpama atskirai kiekviena vynuoge, apsvieskit mane
QUOTE(rug_gele @ 2009 09 11, 22:51) IRR aciukas, man ir grazu atrodo, bet kaip pasiziuriu kitu darbelius tai mano atrodo darzelinuko darbelis sitos dezutes kur ikeltos i temuka, tobolos  bet kaip cia jos padarytos, cia klijuojama nekarpyta servetele ar tas popierius dekupazui specialus, o ne atskiros servetes dalys,na pvz. nekerpama atskirai kiekviena vynuoge, apsvieskit mane  pas Lachese yra tikrai karpytas medis ir aplink aptapyta juodai ir pats fonas juodai nuteptas. Apie Dziugos tai nelabai galiu komentuoti, bet man tarodo cia plesyti atskiri motyvai is serveteliu ir labai graziai sukomponuoti.
rug_gele
2009 09 11, 22:05
QUOTE(IRR @ 2009 09 11, 23:01) pas Lachese yra tikrai karpytas medis ir aplink aptapyta juodai ir pats fonas juodai nuteptas. Apie Dziugos tai nelabai galiu komentuoti, bet man tarodo cia plesyti atskiri motyvai is serveteliu ir labai graziai sukomponuoti. eina sau, bet kruopstumo kiek reikalauja taip sukomponuoti, sakes labai garzu einu karpyti servetele, asoti pagrazinsiu jei pavyks ir nebus labai baisus pasirodysiu
Lachesė
2009 09 11, 22:17
ten plėšyta rug_gele, tavo darbelis kaip pirmas rudens pranašas, labai tinka pradėti temą, ir toks švarus, supratau,kad servetėlių nemyliu karpyti, užtat lenkiu galvą už tokį tobulą karpymą ir švarų tvarkingą darbą. Kitam kartui gal pamėgink paplėšyti ir ką nors pritapyti
rug_gele
2009 09 11, 22:40
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 11, 23:17) ten plėšyta rug_gele, tavo darbelis kaip pirmas rudens pranašas, labai tinka pradėti temą, ir toks švarus, supratau,kad servetėlių nemyliu karpyti, užtat lenkiu galvą už tokį tobulą karpymą ir švarų tvarkingą darbą. Kitam kartui gal pamėgink paplėšyti ir ką nors pritapyti  oi aciu LACHESE uz tokius pagyrimus  jauciuosiu kaip ant sparnu.Kolkas plesyti ir pritapyti kaip tu sakai, man nesuprantamas dalykas jau geriau as karpyciau ir karpyciau na bet viskas su laiku  ismoksiu...
orintuxx
2009 09 12, 10:33
Na reikia ir man prisiregistruot naujoj temelej  , bet tusciomis matyt nelabai grazu butu ateiti  , tai parodysiu padekla, darytas pries kempiniuko kedute. Padeklas "Rytine kava i lova"    Padeklo pagrindas (vidus) dazytas akriliniais dazais, klijuotos-derintos kokios 6 servetles, sendinta su Akrilano II sendintoju, itrinta aukso akrilu, karkasas dazytas pasigamintu ale rudu beicu  , ir nulakuota
sobieska
2009 09 12, 10:40
QUOTE(orintuxx @ 2009 09 12, 11:33) Padeklas "Rytine kava i lova" Va cia tai bent padeklas  nu labai ciotkas,graziai suderinta,nu labai labai.Taip ir norisi padeti situos
Džiuga+
2009 09 12, 10:51
Labiau tiktu sampano taurems su vaisiais toks padeklas
aussrrina
2009 09 12, 10:56
sobieska
2009 09 12, 11:31
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 09 12, 11:51) Labiau tiktu sampano taurems su vaisiais toks padeklas  o man kava,kakava ir...bandele Sampano taure ant medinio padeklo
Džiuga+
2009 09 12, 11:52
Bet vaizdai tai vien su tauremis ir uzrasais sampano
kvartetas
2009 09 12, 12:01
va dabar orituxx super atrodo padeklas. kai uzsendinai, krasciukus patamsinai ir tie mini paraitymai labai gerais isipaise  .
gandriuke...
2009 09 12, 12:32
QUOTE(rug_gele @ 2009 09 11, 21:33) cia va mano paprastas darbelis, paprasta ledu dezute, i kuria kaktusus susisodinau.
labai gera ideja As pasirodau su savo arbatine Aguonos... Bandziau visaip paveiksluot bet tikruju spalvu ir sendinimo vistiek neina padaryt kd foto gerai matytusi 
sobieska
2009 09 12, 12:38
QUOTE(gandriuke... @ 2009 09 12, 13:32) Bandziau visaip paveiksluot bet tikruju spalvu ir sendinimo vistiek neina padaryt Grazi dezute,tik kita kart nusiimk uzsegima-tau bus paprasciau dirbt,ir gelezine dalis liks svari.
rug_gele
2009 09 12, 12:59
QUOTE(gandriuke... @ 2009 09 12, 13:32) labai gera ideja As pasirodau su savo arbatine Aguonos... Bandziau visaip paveiksluot bet tikruju spalvu ir sendinimo vistiek neina padaryt kd foto gerai matytusi grazi dezute PADEKLAS nepamenu kieno, tobulas, super, labai grazu.
orintuxx,nu super padeklas Gandriuke,saunuole...
sobieska
2009 09 12, 14:04
Cia mano medinis vokas, kuriame tilps linkejimai ir popieriniai popiereliai.Manau tai idomiau,negu paprastas vokas  ir kas svarbiausia tai keliu valandu darbo rezultatas.
Lachesė
2009 09 12, 14:31
 kaip įdomiai krypsta stilius, man patinka IDĖJA
sobieska-MO LO DEC
pavonija
2009 09 12, 14:37
Sobieska, labai įdomiai padarei su intriga, kaip juoda ir balta, geriems tikslams naudoti tuos "popierinius popierėlius- palinkėjimus" ar ne
sobieska
2009 09 12, 14:39
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 12, 15:31)  kaip įdomiai krypsta stilius, man patinka IDĖJA  Aciu ...galit drasiai ja pasinaudoti  Pacios-SPA-SI-BO Papildyta:QUOTE(pavonija @ 2009 09 12, 15:37) Sobieska, labai įdomiai padarei su intriga, kaip juoda ir balta, geriems tikslams naudoti tuos "popierinius popierėlius- palinkėjimus" ar ne  Nu darydama TAI,tokios minties tikrai negvildenau...bet juk ji akivaizdi...gal istarti tavo zodzius pries atiduodant is ranku i rankas TAI...aciu uz ideja
rug_gele
2009 09 12, 16:06
QUOTE(sobieska @ 2009 09 12, 15:04) Cia mano medinis vokas, kuriame tilps linkejimai ir popieriniai popiereliai.Manau tai idomiau,negu paprastas vokas  ir kas svarbiausia tai keliu valandu darbo rezultatas. eina sau kai grazu,  nepamacius kaip tai daroma niekaip nesuprasiu kaip taip padaryti ar visa servetele cia klijuojama ar kaip, nu vienu zodziu kvailas klausimas, bet as domiuosiu ir stengiuosiu, labai noriu ismokti, pasipuosti savo namucius ir kitiems kokias mazas staigmeneles padaryti.
rimute7
2009 09 12, 16:29
Orintuxx, Sobieska, puikūs darbai  . Taip suderintos spalvos  . Tai gražiai papuošė naują temą  . Malonu matyti tokius darbus, jie uždega kurti ir kurti, ir kurti  .
Sveikos merginos. Nuosirdziai suzaveta jusu visu darbais  Anoj temoj kiek grozybiu,tai ne tas zodis O cia atejus radau pasakiska orintuxx padekla Ir laabai fantastiska Sobieskos vokeli  be proto grazus darbas,tokio vokelio,gal kiekvienas noretu  super ideja
mildute6
2009 09 12, 16:47
QUOTE(orintuxx @ 2009 09 12, 11:33) Padeklas "Rytine kava i lova" Aš irgi tokio padėklo noriu  Svajoju kai daugiau patirties įgysiu padekoruosiu  Sobieska-
sobieska
2009 09 12, 17:01
Atejau atsikvept,nes taip man sunkiai "sukasi" 5 pajacu serija-nu nerealiai sunkiai,tapau uztapau,pertepu-nu netenkina rezultatas,o tuoj i baliu reiks lekt. Butinai reikia bent isore padaryt,nes puse minciu bus palikta namie  Nu tikrai nesitikejau sulaukt tiek pagyru dezutei,nes ji tokia paprastute...ten is dvieju serveteliu.Visas jas plesiau ir derinau,paskui geliuota dar ir pertepiau visa akrilu,ale paryskinau,nes nepaslaptis,kad juoda nebuna tokia juoda kai uzsiklijuoja. Aisku dar ir plysima siek tiek paimitavau...vnz.sirdingai,sirdingai aciukas visoms
Jennifer
2009 09 12, 18:48
rug_gele
2009 09 12, 18:49
JENIFER labai grazu
Raseleb
2009 09 12, 18:55
Naujuose namučiuose kokių gražių darbelių prikepėte ir padėlkas ir "vokelis" ir vyndėžė, visi superiniai  ,
Darbeliai nerealus... Jenifer, Sobieska, orintux...  nuostabu  Tuoj ir aš parodysiu darbelių, reikia tik kažkaip užaigti
urupeja2
2009 09 12, 21:07
Sveikutes darbstuoles, uzlekiau pasilabinti, o kiek darbeliu graziu pamaciau, tai reikia pagirti negrazu tik pasilabinti [quote=sobieska,2009 09 12, 19:01] ne svarbu kiek laiko truko darbelio dekoravimas, svarbiausia koks rezultatas, o jis tikrai labai geras ir dziugina aki, labai dailus vokelis Orintuxx [ B]Jeniffer[/B] labai grazi vyndeze, labai, suskaldiai puikiai ir taip viskas dera Papildyta:[quote=rug_gele,2009 09 11, 23:33] tikrai kruopsciai iskarpyta servet, bet galima butu apacioje patapyti zolyte , samaneles, kad eziukas turetu kur vaikscioti minkstai ir grybukai kur augti  cia uz darba  kazkurios mergaites dezute su aguonomis visai neblogai ziurisi, gan agresyvoka geltona spalvyte, bet naturoje ji nera tokia ryski kaip foto isryskina ja, tik nuvalyti uzsegima reiketu
Jennifer
2009 09 12, 21:39
rug_gele, lebut, Melynaakia, urupeja2, dėkui mergaitės už pagyrimus
QUOTE(rug_gele @ 2009 09 11, 21:33) KLAUSIMUKAS sakykit, o cia dezutes medines yra taip, ant kartonines turbut niekas neiseitu? cia va mano paprastas darbelis, paprasta ledu dezute, i kuria kaktusus susisodinau. dezutes medines, bet galima dekoruoti ir kartonines. puikiai dekoruoja batu dezes. nors ir rudeniniai motyvai, bet tavo vazonelis man pasirode labai gaivus QUOTE(orintuxx @ 2009 09 12, 10:33) Padeklas "Rytine kava i lova" QUOTE(gandriuke... @ 2009 09 12, 12:32) As pasirodau su savo arbatine Aguonos... grazios spalvos bet, kaip jau buvo pasakyta, kita kart pries dekoruojant, nuimk visus vyrius ir uzsegimus arba gali juos ir dabar nuvalyti QUOTE(sobieska @ 2009 09 12, 14:04) labai graziai suderinai serveteles QUOTE(Jennifer @ 2009 09 12, 18:48) Rodausi minėtą vyndėžę. Ji gan panaši į praeitą, bet man kažkaip netyčia taip gavosi labai grazii vyndeze
sobieska
2009 09 13, 08:38
Labutis is ryto... Nu mano pinigu detuve turejo diiideli pasisekima-ilgokai keliavo is ranku i rankas,net ir tokiu kvailu klausimu isgirdau-kur yra pirkti  taip pat ir uzsakymu sulaukiau ( padarysiu daug dezuciu,uzdirbsiu daug pinigu,tapsiu turtinga bla,bla,bla...o tadaaaa...tadaaaa isisvajojau) Vnz.pasidarysiu dar koki 3-eta tokiu detuviu nenumatytiems atvejams-juk pasiteisino Jennifer aciu  nu jau plysimas koks grazus isejo eina sau  ... Melynaakia aciu  nugi greiciau dek savo daiktelius,noriu po juos pasiganyt... Lebut,urupeja2,efauto  -manau,kad nusipelne dezute jusu demesio Einu damusinet pajacus-sunkiai,bet man jie paciai  si karta dar ir deco popieriu pasitelkiau i pagalba,ryt pasirodysim
Nu ju vyndezes grozis  J ennifer ci tau
 Tik grieztai nevertinkit,mano pirmas darbelis.
kvartetas
2009 09 13, 13:07
sobieska
2009 09 13, 13:20
QUOTE(kvartetas @ 2009 09 13, 14:07) uoi...koks lialiukas ant dezutes virsaus mielas  cia TO leliuko foto ar siaip paimta is interneto platybiu...ir pienes interpretacija vykusi  saunu
makalaika
2009 09 13, 13:37
o sakykit ant ko reikia atprintinti foto kad galima butu dekupazinti ja?
kvartetas
2009 09 13, 14:08
taip cia dezutes savininko foto  .
Lachesė
2009 09 13, 14:12
Aš šį kartą pagirsiu tas, kurios mažiau sulaukė pagyrų, tačiau man labai patiko, gandriukės aguonos (būtent dėl foniuko) ir kvarteto (na, dar manau bus daug pagyrų) krikštadėžė. Gražu, švelniai subtiliai pritapyta, tie pūkeliai... Ir leliaus nuotraikytė labai gražiai įsilieja. Čia kaip supratau ryžinis ant viršaus klijuotas? Man labai gražiai pripiešta viskas, tos žolytės ir spalvyčių perėjimai  (ir nereikia jokių užrašų...
Pasakiški darbeliai pasirodė naujoje temelėje  o pienių pūkeliuose norisi ir pačiai paskęsti reiks man pas kažką į kurus prašyti, kad pamokintu šešėliuoti pritapyti  o ta aš bijau pati pradėti
kvartetas
2009 09 13, 14:22
 vis pamirstu parasyt ka naudojau. ant dangtelio virsaus rauklejau baltus nereikalingus serveteles sluoksnius. o viduje tai vienspalvis ryzinis. o visa kita tai jau aisku dazai arkriliniai , lakas ir t.t.
Jennifer
2009 09 13, 16:16
QUOTE(sobieska @ 2009 09 13, 08:38) Jennifer aciu  nu jau plysimas koks grazus isejo eina sau  ...
Nuostabus darbeliai visu  Jus, jau tikros burtininkes  ,O as dar tik mokausi.
Jennifer
2009 09 13, 17:22
QUOTE(Paul@ @ 2009 09 13, 08:43) Nu ju vyndezes grozis  J ennifer ci tau  Labai dėkui mergaitės, malonu kad patiko. kvartetas, krikštadėžė nuostabi, tie pienių pūkai taip tinka, ypač šitai nuotraukytei, labai. Bet aš pritariu lachesei, jog reikėtų dar datapyti pūkelių, kad mažiau matytūsi tas perėjimas nuotraukytės Rodausi su paskutiniais darbeliais, kadangi šį mėnesį tikrai daug gimtadienių, tai vieniems padariau dovanas, kitiems mažus priedus prie dovanėlių, rodau vaikiškas, mamai skirta dovanėlė dar džiūsta Dantukų dėžutė berniukui   Pakabėlė mergytei 1-ojo gimtadienio proga, iškeliaus užjūrin. noriu jūsų patarimo, dar dėti baltą kaspinėlį po tuo raudonu bumbuliuku ar jau nieko nebedėti?   Rėmelis ir taupyklė krikštasūniui gimtadienio proga. Gavosi toks ale rinkinukas  
|
|