Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rasa Kožemiakinienė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
vikta
Gal pavardę ir netiksliai užrašiau, nežinau doh.gif

Kokie atsiliepimai?
Mazge:)
QUOTE(vikta @ 2005 10 04, 12:47)
Gal pavardę ir netiksliai užrašiau, nežinau  doh.gif

Kokie atsiliepimai?
*

Rasa Kožemiakinienė mirksiukas.gif
mums tai nelabai patinka, nes nieko dorai neišdėsto g.gif
ir matavo bei žiūrėjo kol kas tik vieną kartą, saivjautos neklausia..tik jei per daug priaugsi duos velnių...va aš priaugaus 2.5 kg per pirmus mėn. ir išbarė doh.gif

bandysim pas kitą eiti
nežinau gal ji tik mums nepatinka, ypač vyrui užkliuvo g.gif
lašas
Sveikos, gal ne i tema, bet as gimdziau Vilniaus gimdymo namuose(tyzenhauzuose) pas Diliautiene. Nuostabi gydytoja, labai konkreti be jokiu siusi musi. Gimdziau pries metus ir gimdyma prisimenu, kaip pasaka. Ji turi ir nuostabia akusere, abi sauni komanda.

thumbup.gif
vikta
na,vaikštau pas Kožemiakinienę. ir man ji patiko. ir išaiškina, ir paklausus atsako. maloni. priaugau 3 kg per pirmus 2 mėnesius ir jokiu "velnių" nedavė. gal dėl to, kad ir taip per kūda buvau pagal ugį.
ejeva
Jinai pavaduodavo mano gydytoją ir darė echoskopiją. ax.gif Labai maloni moteris. thumbup.gif Jokių blogų atsiliepimų neturiu. mirksiukas.gif
remarka
Man ji visai nieko... Tik biskuti uzuomarsa, nes tik 33 nestumo savaite pasiule toksoplazmozes tyrima pasidaryti, o tai,mano manymu,turejo padaryti daug anksciau. Bet visa kita,tai labai gerai... reikia tik klausineti,jei kas rupi.
vowere
As lankausi pas sia gydytoja
coco
As pas ja vaiksciojau,kai laukiausi mazosios.Labai akcentuoja svori,vos ne svarbiausias dalykas jai tie kg buvo.O tai kas svarbu buvo,ji ir praziurejo.Nepasakosiu cia placiai,gerai,kad viskas gerai baigesi.
QUOTE(vikta @ 2005 12 07, 15:51)
na,vaikštau pas Kožemiakinienę. ir man ji patiko. ir išaiškina, ir paklausus atsako. maloni. priaugau 3 kg per pirmus 2 mėnesius ir jokiu "velnių" nedavė. gal dėl to, kad ir taip per kūda buvau pagal ugį.
*

na aš irgi per kūda pagal ūgi ori svorio santykį, bet man ji velnių išrašė schmoll.gif
nieko ji mums neišaiškino doh.gif kai dėl raudioniukės paklausiau, tai net nepasiūlė tyrimo darytis, o tik saugotis mažų vaikų g.gif žodžiu nepatinka mums jos priežiūra ir šiaip, bent jau kas mėnesį galėtų užrašyti apžiūrai, o ne kas pusantro schmoll.gif
QUOTE(coco @ 2005 12 12, 18:39)
As pas ja vaiksciojau,kai laukiausi mazosios.Labai akcentuoja svori,vos ne svarbiausias dalykas jai tie kg buvo.O tai kas svarbu buvo,ji ir praziurejo.Nepasakosiu cia placiai,gerai,kad viskas gerai baigesi.
*

džiugu, kad tau viskas gerai baigėsi, o mes tai pas kitą gydytoją eisim 4u.gif
vowere
Kiek matau, tai apie sia gydytoja nieko gero...o as galvojau, kad cia tik man ji nepatinka. Butent - svarbiausia jai yra kiek tu sveri, o bendrauti su paciente is viso nemoka, kazkokia nevykusi.
As irgi ieskosiu kitos ginekologes, nes ja visiskai nepasitikiu ir paskritai ji man antipatiska jau nuo antrojo apsilankymo pasidare...
coco
QUOTE(vowere @ 2005 12 16, 17:18)
Kiek matau, tai apie sia gydytoja nieko gero...o as galvojau, kad cia tik man ji nepatinka. Butent - svarbiausia jai yra kiek tu sveri, o bendrauti su paciente is viso nemoka, kazkokia nevykusi.
As irgi ieskosiu kitos ginekologes, nes ja visiskai nepasitikiu ir paskritai ji man antipatiska jau nuo antrojo apsilankymo pasidare...
*

Jei vaikstai i Lazdynu moteru konsultacija,tai nedidelis ten pasirinkimas schmoll.gif
maister
man jinai irgi antipatiska, jei kas surasit geresni varianta praneskit, nes atrodo ir man teks keisti gydytoja... g.gif
bobo
daug metų ji mano ginekologė, kitos gydytojos tikrai nenorėčiau. smile.gif
MiauMiau
Sveikos. Nors as dar nesilaukiu, bet pas tokia gydytoja manes su sautuvu nenuvarytu blink.gif Uzsirasiau i Karoliniskiu seimos klinika ir uzsiregistravau butent pas sita gydytoja apziurai (nezinau, ar ji ten tebedirba). Na tokios siurkscios, nedemesingos, grubios, nemandagios, susiraukusios ginekologes dar neteko sutikti!!! Pirmiausiai tai negalejau pas ja ieiti del registratoriu klaidos korteleje (ji per ta laika dar dvi pacientes prieme), apziura buvo labai greita ir net skausminga! Kiek vaikstau pas daktares, nei viena taip "nesugebejo" apziureti. Ka norejau paklausti, reikejo traukti info uz liezuvio...
Na vienu zodziu, baisesnes nesu sutikusi..
taigi, kas pas ja eisit, tikriausiai verta nusiteikti, kad pas ja ne pyragai. schmoll.gif O geriausiai-neikit pas ja, rinkites kita gydytoja...
LAILA
Lankiausi pas ja per pirma nestuma, tai nepastebejo, kad pas mane, slapimtakiu infekcija ir polinefritas, nors visi tyrimai rode, kad yra kazkokia infekcija, ir as nekarta desciau, kad man kazkas netas darosi kai i tulika einu. Pasake, kad cia visoms nesciom taip buna, ir zvakuciu kazkokiu israse nuo penliges lig tai(uz 40 lt), kurios nevelnio nepadejo. Po tokio gydimo atsiduriau ligoninej, pragulejau 2 sav. su visokiais antibiotiku kursais ir pan. O nestumo pabaigoj isvis israse zvakuciu, tai gerai, kad instrukcija perskaiciau, kurioje buvo parasyta, kad ju nescioms vartoti negalima.
alti
QUOTE(vowere @ 2005 12 16, 17:18)
*

Mano atsiliepimai butu tokie pat!
maza to kad nieko nesako, tai kai paklausiau atsake: ar tu ginekologe? ne?! Tai ka as tau aiskinsiu!!!!
ehoskopijos metu jai paskambino susnus, tai jinai viena ranka ehoskopa dare kita snekejo, ir dar spejo ciaudyti.....

asiuska
Sveiki!

Irgi lankausi pas sita gydytoja. Man ja parekomendavo mano privacioji gydytoja, pasake - kad tai jos kolege.
Na... Kaip dauguma auksciau minejo, jinai nedaug bendrauja ir labai mazai ko sako. Tai, ko man reikia, as is jos traukiu kaip is partizanes.... smile.gif Bet vis gi atsako.
Is tyrymu tik tai slapima tikrina. Krauja pasitikrinti 33 nestumo sav. pati pasiulaiu.

Kas nepatiko per echoskopijos procedura, tai, kad as nemaciau ekrano. Ji pasake: paskui! O paskui visi pamirso... verysad.gif Pasiseke, kad vyras pasieme fotokamera ir filmavo, taigi tiktai namuose ant kompo pamaciau vaikeli.

Tiesa, akusere, dirbanti kartu su ja man labai patinka - labai maloni.
O taip... Ko galima tiketis is nemokamo gydytojo??? As visada vaiksciojau pas privacius, tai nieko nuostabaus, kad konsultacijoje taip.. Apziura irgi "ziauroka" buvo. blink.gif
Bet nieko, isgyvensime! cool.gif
na beveik jau visą nėštumą atsilankiau pas šią gydytoją...atsiliepimai visai ne kokie...kitą kartą laukdamasi eisiu tikrai ne pas ją schmoll.gif

Asiuskai, ji ir man atseit vėliau parodys sakė, bet „pamiršo“ echoskopą parodyti...ir išvis nieko neaiškina doh.gif
vienu žodžiu, visą nėštumą tempiu ją už liežuvio...
echo darė 13 savaičių...o 29 savaitę pati pasiūliau, nes kaip ir įdomu ar placenta susitvarkė, prieš tai pirmaeigė buvo...
tai pati echo procedūrą pas ją yra siaubas doh.gif

kad gauti išsamią info apie lėliuko būklę nuėjom privačiai į „Maxmedos“ centrą...pas gydytoją D.Lištvanienę...tiesiog thumbup.gif thumbup.gif labai puikiai viską parodė išaiškino iki kiekvienos smulkmenos thumbup.gif

o apie Kožemiakinienę mano dauguma pažįstamų blogos nuomonės... doh.gif

jai tik nėštukės svoris rūpi...o nėščiosios ir lėliuko sveikata nelabai schmoll.gif
džiaugiuosi, kad jau tuoj išeisiu į dekretą ir lankysiuos pas tą gydytoją, pas kurį gimdysiu...o pas ją išvis tikiuosi neteks daugiau pakliūti blink.gif

Lagūna
QUOTE(Mazge:) @ 2006 04 04, 15:27)
na beveik jau visą nėštumą atsilankiau pas šią gydytoją...atsiliepimai visai ne kokie...kitą kartą laukdamasi eisiu tikrai ne pas ją  schmoll.gif

Asiuskai, ji ir man atseit vėliau parodys sakė, bet „pamiršo“ echoskopą parodyti...ir išvis nieko neaiškina  doh.gif
vienu žodžiu, visą nėštumą tempiu ją už liežuvio...
echo darė 13 savaičių...o 29 savaitę pati pasiūliau, nes kaip ir įdomu ar placenta susitvarkė, prieš tai pirmaeigė buvo...
tai pati echo procedūrą pas ją yra siaubas  doh.gif

kad gauti išsamią info apie lėliuko būklę nuėjom privačiai į „Maxmedos“ centrą...pas gydytoją D.Lištvanienę...tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif labai puikiai viską parodė išaiškino iki kiekvienos smulkmenos  thumbup.gif

o apie Kožemiakinienę mano dauguma pažįstamų blogos nuomonės... doh.gif

jai tik nėštukės svoris rūpi...o nėščiosios ir lėliuko sveikata nelabai  schmoll.gif
džiaugiuosi, kad jau tuoj išeisiu į dekretą ir lankysiuos pas tą gydytoją, pas kurį gimdysiu...o pas ją išvis tikiuosi neteks daugiau pakliūti  blink.gif
*

Pritariu visiems issakytiems neigiamiems komentarams. Tokios neatidzios, nedemesingos, siurkscios, nemylincios savo darbo akuseres nebuvau sutikusi. Lankiausi pas ja iki 7 men. Tikrai niekam nerekomenduociau. Nesisivaizduoju, kaip dar tokie zmones dirba. Ji labiau tiktu i felceres.
dabej
as pas ja irgi lankiausi...
kazkaip nuejau jaunysteje ir uzsirasiau pas bet ka... (niescia nebuvau), tai panasus atsiliepimai - nekalba viska reikia trukti, o ka traukti, kai paciai buvo 18, kaip pati nieko nezinau...
tai pasake, kad pienlige, israse zvakuciu ir viskas...
poto ateijau, tai sako, kad neisisgydziau ir vel kazko israse...
nu ka as zinau, tai jau daugiau ir neejau pas ja....

Inga780618
As tai pas ja gydausi jau labai senai,esu ja patenkinta thumbup.gif ,bet zinau daugumai nepatinka.su antru vaikuciu pas ja vaiksciojau,vikas puiku,jokiu priekaistu neturiu
himeira
as vaikstau pas sia gydytoja jau apie 5 penkis metus ir neturiu jai jokiu priekaistu. Labai miela ir maloni gydytoja. thumbup.gif
*Camelia*
Ir aš pas ją lankausi, na kolkas nieko pasakyt negaliu, bet paaiškindavo kas kaip, davė siuntimus tyrimams, tik echo lb greit pažiūrėjo ir man neparodė, o aš iš laimės pamiršau pati paprašyt ir apie nuotrauką pamiršau, nors gal jos net neduoda, nežinau, na bet kitą sav eisiu pas ją, pažiūrėsim kokia bus priežiūra, o kolkas atrodo maloni ir kalbi rolleyes.gif
VAri
VA jau ir pabaiga nėštumo, tai ką galėčiau pasakyti... iš Lazdynų moterų konsultacijos pasirinkimo tai sakykim, kad tik Kožemiakinienė ir yra.
Kaip ir dauguma minėjo, man taip pat labai patinka sesutė kuri su ja dirba thumbup.gif
O šiaip tai echo darė man du kartus. Antrą kartą ėjau su vyru. Tai antrą kartą bent kažkiek ir papasakojo ir parodė. O pirmą kartą...... ten jau lelius didelis buvo, tai pažiūrėjo be žodžių. Kažką parašė ir viskas. Tipo ok, tai ir pasakot nėra ko.. Mano šuniui kai įtarė problemas su prostata ir vet'as žiūrėjo echo - tai man smulkiai parodė ekrane kas ir kaip.. o čia vaikiukas.
Bet pas mane jokių komplikacijų nebuvo (ir laikom kumsčius, kad nebūtų), tai jokių priekaištų neturiu. Vaikštau sau rami ir tiek.
Rasamargarita
as pas ja buvau tik viena karta, pagal gyvenama vieta, prasitest ir uzsidaryti nedarbingumo lapelio po ginekologines operacijos. Negaliu nieko pasakyti-nei blogo, nei gero, nes nieko ji man ir neturejo pasakyti, o tik nedarbingumo lapeli sutvarkyti. Siaip vaikstau privaciai
atanele
As lankausi pas sita gydytoje labai senai ,ir pas kita net nenoreciau eiti.Visada maloni ir y visus klausymus gaunu atsakymus super gydytoje thumbup.gif
daivazek
As taip pat per pirma nestuma lankiausi pas ja karoliniskiu seimos klinikoje. Kadangi buvo komplikuotas nestumas, be to, daznai ja palepindavau maloniomis dovanelemis, tai negaliu pasakyti, kad blogai manimi rupinosi.Bet skaudziausia buvo, kai pries ziemos sventes buvau pas ja, svenciu proga atnesiau dovanele, o ji uzrase ateiti po poros savaiciu, bet kai atejau ir iki cezario buvo vos 3 sav. like, jos jau neradau...visos sesutes nustebe buvo, kad as nezinojau, nes daktare jau pries menesi zinojo, kad iseina dirbti kitus...Zodziu likau ant ledo pries pat gimdyma,skaudu kai zmogus taip padaro, manau bent jau ispeti turejo ar pasiulyti apsilankyti pas ja kitoje klinikoje, profesionalus ir atsakingi gydytojai taip nesielgia schmoll.gif
Sonoro
Na, visada maniau, kad ji gera gydytoja iki šiandien... Nuėjau prasitęsti KT recepto, tuo pačiu paklausiau, gal kartais nebetinka, nes tos dienos lyg ir gausesnės... Baigėsi tuo, kad KT man uždraudė kategoriškai, nes nesigydau prolaktino padidėjimo (prieš pusmetį jai kažkodėl tai nekliuvo). Kai pasakiau, kad mesti negaliu, nes mėnesinės žiauriai skausmingos ir nereguliarios (per jas porą dienų būna taip silpna, kad net galvos negaliu pakelt), tai išrašė homeopatinio šlamšto, jos žodžiais tariant, ovuliacijos sureguliavimui, nors realiai tos tabletės skirtos PMS simptomams lengvinti, kurių ir taip nejaučiu, taigi 12,24 Lt nukeliavo šiukšliadėžėn, nes nematau prasmės nuodytis... Dar kai pabandžiau pertraukti jos monologą, kad labai bijau vėl užsiauginti cistą (buvau mėnesiui nutraukus KT, nes reumatologė įtarė, kad sąnarių skausmas gali būti dėl jų vartojimo, bet pasirodo, kad ne), tai cista užaugo 2x2 cm,. anot gydytojos echoskopo metu didoka, bet nieko baisaus, praeis, tik nenutrauk KT, o dabar suokia, kad čia nieko tokio, cista mažytė, vat net operuot nereikėjo ir kad aš jos nejaučiau (nors būtent dėl skausmo šone pas ją ir nuėjau), kai pasakiau, kad visgi jaučiau aprėkė, kad mano problemos galvoj ir davė siuntimą pas psichiatrą (nors, įtariu, jai jo reikia labiau) ir liepė paklausyt žmonių, kurie mokslus baigę, tai yra jos... Į argumentus, kad man homeopatija net trigubom dozėm nepadeda, nes jau bandžiau, nereagavo, tik papildomai dar pas mamologą išsiuntė, nes "tu turi problemų su krūtimis" (buvau užsiminusi, kad kartais iš vieno spenelio pasirodo labai labai mažai išskyrų, o šiaip niekuo nesiskundžiu), dar liepė prolaktiną pakartot (nors, įtariu, pas mane jis visą gyvenimą per didelis ir man tai nė trupučio netrukdo, o vat gydymas - košmaras). Gal kuri galit rekomenduot tikrai gerą gydytoją, kuri nebūtų pamišusi dėl homeopatijos?
Individualistė
QUOTE(Sonoro @ 2011 01 10, 20:49)
Na, visada maniau, kad ji gera gydytoja iki šiandien... Nuėjau prasitęsti KT recepto, tuo pačiu paklausiau, gal kartais nebetinka, nes tos dienos lyg ir gausesnės... Baigėsi tuo, kad KT man uždraudė kategoriškai, nes nesigydau prolaktino padidėjimo (prieš pusmetį jai kažkodėl tai nekliuvo). Kai pasakiau, kad mesti negaliu, nes mėnesinės žiauriai skausmingos ir nereguliarios (per jas porą dienų būna taip silpna, kad net galvos negaliu pakelt), tai išrašė homeopatinio šlamšto, jos žodžiais tariant, ovuliacijos sureguliavimui, nors realiai tos tabletės skirtos PMS simptomams lengvinti, kurių ir taip nejaučiu, taigi 12,24 Lt nukeliavo šiukšliadėžėn, nes nematau prasmės nuodytis... Dar kai pabandžiau pertraukti jos monologą, kad labai bijau vėl užsiauginti cistą (buvau mėnesiui nutraukus KT, nes reumatologė įtarė, kad sąnarių skausmas gali būti dėl jų vartojimo, bet pasirodo, kad ne), tai cista užaugo 2x2 cm,. anot gydytojos echoskopo metu didoka, bet nieko baisaus, praeis, tik nenutrauk KT, o dabar suokia, kad čia nieko tokio, cista mažytė, vat net operuot nereikėjo ir kad aš jos nejaučiau (nors būtent dėl skausmo šone pas ją ir nuėjau), kai pasakiau, kad visgi jaučiau aprėkė, kad mano problemos galvoj ir davė siuntimą pas psichiatrą (nors, įtariu, jai jo reikia labiau) ir liepė paklausyt žmonių, kurie mokslus baigę, tai yra jos... Į argumentus, kad man homeopatija net trigubom dozėm nepadeda, nes jau bandžiau, nereagavo, tik papildomai dar pas mamologą išsiuntė, nes "tu turi problemų su krūtimis" (buvau užsiminusi, kad kartais iš vieno spenelio pasirodo labai labai mažai išskyrų, o šiaip niekuo nesiskundžiu), dar liepė prolaktiną pakartot (nors, įtariu, pas mane jis visą gyvenimą per didelis ir man tai nė trupučio netrukdo, o vat gydymas  - košmaras). Gal kuri galit rekomenduot tikrai gerą gydytoją, kuri nebūtų pamišusi dėl homeopatijos?
*

Tu čia kartais ne apie Jakubonienę parašei?
Nes būtent Jakubonienę vien homeopatija gydo.
Iš jos pabėgau pas Kožemiakinienę, kai Jakubonienė piktybiškai negydė man uždegimo antibiotikais, nes jioe yra "blogis". Po jos homeopatinio gydymo rado radp cervicitą (buvo įtariamas vėžys) - įsisenėjusį uždegimą. Taip kad Kožemiakinienė yra gėris palyginus su kitom dviem Lazdynuose dirbančiom.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.