Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apatinis trikotažas vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Jolancike
QUOTE(priklausomybe @ 2011 09 02, 19:21)
Aš tikrai galiu tarti pagiriamąjį žodį GAP kelnaitėms. Sūnus nešioja jau beveik metus, tikrai nesudėvimos thumbup.gif , ir kaina nesikandžioja, ypač jei užtaikai ant nemokamo atsiuntimo + papildomos 20% nuolaidėlės kaip šiandien  rolleyes.gif
*

GAP perkat per tarpininkes ? 4u.gif
Loretutttia
Aš savo sūneliui apatinius perku iš LINDEX'o, esam patenkinti, neteko nusivilt. Iš Utenos trikotažo esu pirkus tik pižamą sūnui, kuri suplyšo po keturių dienų .. Tai triusikėlių turbūt ten nepirksiu smile.gif
Dangiuks
QUOTE(Jolancike @ 2011 09 06, 10:33)
GAP perkat per tarpininkes ?  4u.gif
*

iš www.gap.eu galima ir tiesiogiai į LT parsisiųsti 4u.gif
Rusne2010
pirkau sunui savaitele tai thumbup.gif kaip nauji o skalbiam ir skalbiam o lindex su makvynu po pirmo skalbimo nusitryne paveiksliukas
Moxe
HM thumbup.gif O pirkau Rimi apatinius sūnui, tai sh.. visiškas (su bakuganais, kur trys trusikėliai viename įpakavime). ax.gif
irmastan
Berniukui daugiausia perku H&M ir Next. Nusiskundimų neturiu rolleyes.gif Mergytei perkamiausi Gymboree ir Next - kokybiški tikrai.
Visai neseniai, nusižengdama savo įsitikinimams, kad iš turgaus neverta pirkt - mergytei 3 apatines maikytes nupirkau trumpom rankovytėm. Medžiagytė tokia gana tvirta pasirodė, tai, galvoju, bus pats tas dabar. Deja, įsitikinau eilinį kartą, kad neverta tokių daugiau pirkt - visa apačia ties siūle kaip sušaudyta doh.gif Juokas juokais, bet tenka dabar siuvinėt tas skylutes gražiai, nes gaila išmest - visgi po 10lt už vnt. mokėjau... Skubėjau pirkdama, tai net neįsižiūrėjau, kad šitaip...
sriukis
O kur rasti HM firmos drabuzeliu Lietuvoje?Anksciau esu pirkusi bodziukus padėvėtuose,tai patiko ir mum. mirksiukas.gif
Pingvinukas
QUOTE(sriukis @ 2011 10 20, 21:51)
O kur rasti HM firmos drabuzeliu Lietuvoje?Anksciau esu pirkusi  bodziukus padėvėtuose,tai patiko ir mum. mirksiukas.gif
*

Aš atsisiunčiu, nes LT nėra jų parduotuvės. Nebent skelbimų lentose žiūrėti 4u.gif
Pingvinukas
Kur perkate geras apatines maikutes be rankovių?
dovillee
kokybiskiausi apatiniai rubeliai H&M ,Marks&Spencer ,bei Debenhams thumbup.gif nenusiskalbia,nesusitampo thumbup.gif
swarcas
Mano sūnui nuo "maximinių" apatinių kelnaičių buvo žiauri alerginė reakcija...jos ,matyt,kažkokiais prastais dažais dažytos buvo...daugiau iš ten neperku...
u.n.o.
nezinau ar as cia i tema, bet neradau atskiros apie maudyniu drabuzelius..
gal kas nors zinote kur galima butu nusipirkti naturalaus pluosto (medvilnes, bambuko) maudymosi kostiumeli 2 metuku mergytei, nes negalim sintetikos devet verysad.gif
Mistika123
QUOTE(dovillee @ 2012 03 21, 15:29)
kokybiskiausi apatiniai rubeliai H&M ,Marks&Spencer ,bei Debenhams  thumbup.gif nenusiskalbia,nesusitampo  thumbup.gif
*

Debenhams neturėjom, dėl kitų pritariu
Pingvinukas
QUOTE(u.n.o. @ 2012 03 27, 12:09)
nezinau ar as cia i tema, bet neradau atskiros apie maudyniu drabuzelius..
gal kas nors zinote kur galima butu nusipirkti naturalaus pluosto (medvilnes, bambuko) maudymosi kostiumeli 2 metuku mergytei, nes negalim sintetikos devet verysad.gif
*

Dar išeitis, paprašyti rankdarbių skyrelyje, kad numegztų mergytei maudymuką 4u.gif
virsukalne
Mylimiausias ir kokybiskiausias mums Marks&spencer'io ap. trikotazas.
Pingvinukas
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 12, 09:29)
Kur perkate geras apatines maikutes be rankovių?
*

Pati ir atsakysiu, kad HM labai geros thumbup.gif Brolis parvežė vaikams iš Vokietijos wub.gif
svirpile
labai patinka carters triusikėliai - ir gražūs, ir skalbiasi puikiai blush2.gif
Pingvinukas
QUOTE(svirpile @ 2012 05 09, 22:07)
labai patinka carters triusikėliai - ir gražūs, ir skalbiasi puikiai blush2.gif
*

Esu pirkusi tik berniukiškus 4u.gif Patiko drinks_cheers.gif Tik nepatinka, kad beveik visuose komplektukuose yra juodos spalvos arba tamsios kelnaitės, nemėgstu juodų, tamsių apatinių blush2.gif Geriau būtų pirkti po 1 vnt, išsirinkčiau tik man tinkančias spalvas ax.gif
galika
Utenos trikotaza imu apatines maikutes man jos vaikams thumbup.gif , o kelnaites H&M arba teko papirkti ir is lindex na irgi liuks thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.