Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apatinis trikotažas vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Paja
QUOTE(boruzka @ 2007 03 12, 15:39)

kur jus perkat triusikelius ir maikutes ?
*

Kaip komiškai beskambėtų, tai paskutiniu metu siunčia giminaičiai iš UK. hihihi.gif PRIMARKe 7 kelnaitės kainuoja 2.5 svaro. Aišku, yra visokių, bet šitos mums visai neblogai dėvisi. Anksčiau visad pirkdavau Atlantic firmos, bet dabar niekur neberandu Vilniuje. Kartais perku Zaroj... O maikutes pikrdavau UT, bet visad keliais dydžiais didesnis, nes jų nurodytas mums netikdavo. ax.gif
Pingvinukas
Aš paskutiniu metu dažnai maikutes ir kelnaites perku Kalvarijų turguje "pas baltarusus". Komplektėlis - maikutė ir kelnaitės kainuoja 8 lt smile.gif Tik reikia imti truputį didesnį dydį, nes pasitraukia smile.gif
Dar neseniai gražių kelnaičių pirkau Thome Phillips'e smile.gif
Vladislava
as perku maikutes ir kelnaites Russijoi arba Gariunose
dailima
QUOTE(gitap @ 2007 03 11, 20:31)
Kaži, o Vln. Akropolyje dar galima rasti vaikiškų apatinių? g.gif Skuosiu rytoj pat pirkti, jei dar kas likę, nes mane  mega_shok.gif ištiko, kai sužinaojau, kad nebebus fear.gif - aš jokų kitokių savo vaikui neperku verysad.gif . Ką reiks daryti? g.gif
*

Pabandyk i Siaures miesteli nuvaryt i Ut. Jei kas ir bus like tai tik ten 4u.gif
Valerija
Aš vakar Vaikų mieste pirkau dvejus maršinėlius sūnui (ieškojau trumpomis rankovėmis), ant įpakavimo parašyta marškinėliai ir viskas, sumokėjau po 13 Lt ir kai gryžau namo, išpakavau, o ten ilgomis rankovėmis doh.gif doh.gif doh.gif Kam man vasarai ilgomis rankovėmis, lieka tik viltis, kad iki kitos žiemos neišaugs
Pingvinukas
QUOTE(Valerija @ 2007 04 02, 17:39)
Aš vakar Vaikų mieste pirkau dvejus maršinėlius sūnui (ieškojau trumpomis rankovėmis), ant įpakavimo parašyta marškinėliai ir viskas, sumokėjau po 13 Lt ir kai gryžau namo, išpakavau, o ten ilgomis rankovėmis doh.gif  doh.gif  doh.gif Kam man vasarai ilgomis rankovėmis, lieka tik viltis, kad iki kitos žiemos neišaugs
*

Gal bandyk nueiti ir turėtų pakeisti 4u.gif
mik
QUOTE(Pingvinukas @ 2005 11 08, 14:09)
Labai gražių apatinių rūbelių vaikams radau ir nupirkau Zara ir Bimba parduotuvėse. Labai patiko.  biggrin.gif
*

bet zara parduotuveje brangus trikotazas blush2.gif
Paja
QUOTE(mik @ 2007 04 25, 18:22)
bet zara parduotuveje brangus trikotazas  blush2.gif
*

Tada galima ir Maximoj pasidairyti. mirksiukas.gif Vakar mačiau, kad parsiduoda Disney kelnaitės už 9.99 Lt., 3 vienetai. Tikrai nebrangu, tik nežinia kaip dėvisi. 4u.gif
Pingvinukas
QUOTE(Paja @ 2007 04 28, 16:01)
Tada galima ir Maximoj pasidairyti. mirksiukas.gif  Vakar mačiau, kad parsiduoda Disney kelnaitės už 9.99 Lt., 3 vienetai. Tikrai nebrangu, tik nežinia kaip dėvisi. 4u.gif
*

Pirkau savo vaikams šitas DISNEY kelnaites thumbup.gif Kol kas labai gerai atrodo po skalbimo. Tik va dydžiai kažkaip nelabai atitinka tikrovę ax.gif Reikia imti didesnius 4u.gif
mik
ar berniukam didelis pasirinkimas apatinio trikotazo "zara"parduotuveje?mano suneliui 5 metai bigsmile.gif
Pingvinukas
QUOTE(mik @ 2007 04 30, 11:41)
ar berniukam didelis pasirinkimas apatinio trikotazo "zara"parduotuveje?mano suneliui 5 metai  bigsmile.gif
*

Tokio amžiaus berniukui yra paprastų kelnaičių ir kaip šortukai 4u.gif Tik prašykite, kad parodytų kaip atrodo, nes man ten dydžiai nelabai atitinka g.gif
Paja
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 04 28, 15:28)
Pirkau savo vaikams šitas DISNEY kelnaites  thumbup.gif Kol kas labai gerai atrodo po skalbimo. Tik va dydžiai kažkaip nelabai atitinka tikrovę  ax.gif Reikia imti didesnius  4u.gif
*

Reikės ir mums išbandyti, nes visai simpatiškos pasirodė. smile.gif
mija.07
siandien apejau visas vaikiskas parduotuves akropolyje, o trusikeliu 2 metu mergaitei taip ir neradau gun_rifle.gif , nesuprantu, gal cia as tokia doh.gif . kur jus perkate?
Pingvinukas
QUOTE(mija.07 @ 2007 05 28, 22:46)
siandien apejau visas vaikiskas parduotuves akropolyje, o trusikeliu 2 metu mergaitei taip ir neradau  gun_rifle.gif , nesuprantu, gal   cia as tokia doh.gif . kur jus perkate?
*

Tokiems mažiems vaikams tikrai problema nupirti trusikėlių doh.gif Kaži kodėl neapsirūpina parduotuvės g.gif
Kelis kartus mačiau mažų kelnaičių Thomas Phillips parduotuvėse 4u.gif Kur čia dar galėtų būti g.gif
Zana4
triusikelius perku tik medvilninius, pastaruoju metu uzveze BENETTON PARDUOTUVEJE, TAI APSIRUPINAU, NES NEREALIAI ISPERKA JUOS.matyt trukumas apatinuku vaikisku tongue.gif ir dar gera kokybe next triusikeliu ir maikyciu, isbandem ir dabar su drauge uzsisakeme 4u.gif
Pingvinukas
Aš dabar pirkau kelnaites parduotuvėje Polarnopyret, Gedimino 9, švediškos prekės 4u.gif Labai patenkinta, o dar buvo 50% nuolaida, nes taip tai brangoka ax.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Paja @ 2007 04 28, 16:01)
Tada galima ir Maximoj pasidairyti. mirksiukas.gif  Vakar mačiau, kad parsiduoda Disney kelnaitės už 9.99 Lt., 3 vienetai. Tikrai nebrangu, tik nežinia kaip dėvisi. 4u.gif
*

ir as turiu nupirkus tokis kelnaites is disney, nesiojasi gerai, dydis tai tikrai neatitinka, pirkau berots 5-6 metams
Pingvinukas
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 26, 17:06)
ir as turiu nupirkus tokis kelnaites is disney, nesiojasi gerai, dydis tai tikrai neatitinka, pirkau berots 5-6 metams
*

Ir dabar jos kainuoja 6.99 lt 4u.gif
*rutuliukas*
MACIAU CIA KURIA DIENA, DAR PAGALVOJAU, GAL PAIMT, BET PASKAMBINO DRAUGE, IR NUEJAU biggrin.gif
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 26, 17:15)
MACIAU CIA KURIA DIENA, DAR PAGALVOJAU, GAL PAIMT, BET PASKAMBINO  DRAUGE, IR NUEJAU biggrin.gif
*

turim ir mes juos biggrin.gif tik va dvi poras jau pametem kazkur lotuliukas.gif lotuliukas.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Zana4 @ 2007 08 26, 19:00)
turim ir mes juos  biggrin.gif  tik va dvi poras jau pametem kazkur  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

visko buna lotuliukas.gif
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 26, 18:54)
visko buna lotuliukas.gif
*

hihihi.gif niu bus tų triusikų kaip sakoma tongue.gif benetone yra dabar triusikelių vln, tai 5 poros 59 lt bigsmile.gif
*rutuliukas*
su kokias paveiksliukais bigsmile.gif
Kristtute
QUOTE(Zana4 @ 2007 08 26, 19:27)
hihihi.gif niu bus tų triusikų kaip sakoma  tongue.gif  benetone yra dabar triusikelių vln, tai 5 poros 59 lt  bigsmile.gif
*

Nugi brangu už trauzus 4 metų vaikui moket po 12 lt beveik doh.gif
Mes užsipirkę Next'inių, Adams'inių ir iš Mothercare dabar visiems metams į priekį biggrin.gif Pigiau išeina negu tie Benetton ir kokybė tikrai nebloga biggrin.gif
Zana4
QUOTE(Kristtute @ 2007 08 26, 21:37)
Nugi brangu už trauzus 4 metų vaikui moket po 12 lt beveik  doh.gif
Mes užsipirkę Next'inių, Adams'inių ir iš Mothercare dabar visiems metams į priekį  biggrin.gif  Pigiau išeina negu tie Benetton ir kokybė tikrai nebloga  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif brangoka tikrai. niu mes ir prisipirkom ir nexte, ir benettone, tai ir mums uzteks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 26, 21:28)
su kokias paveiksliukais bigsmile.gif
*

visokiu atspalviu, ir su liutukais yra.
o pernai kolekcija tai su gumytem tokiom, o pati medvilne zydra, ir balta, pilka dar, bet nesiojasi pasakiškai, tikrai, jau visa vasara nešiojam thumbup.gif
Paja
Šiandien Maximoj neradau nei vienos maikutės. blink.gif Spalva ir ta buvo nesvarbi, nes reikėjo tik vienos, laikinai nunešti į darželį kaip atsarginę. Siaubas kažkoks.
Pingvinukas
QUOTE(Paja @ 2007 08 30, 16:16)
Šiandien Maximoj neradau nei vienos maikutės. blink.gif Spalva ir ta buvo nesvarbi, nes reikėjo tik vienos, laikinai nunešti į darželį kaip atsarginę. Siaubas kažkoks.
*

Tikrai, kad mažas pasirinkimas arba jo išvis nėra blink.gif
Aš dabar Kalvarijų turguje baltarusiškų maikučių nupirkau, nes irgi niekur neradau doh.gif
Paja
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 30, 14:23)
Tikrai, kad mažas pasirinkimas arba jo išvis nėra  blink.gif
Aš dabar Kalvarijų turguje baltarusiškų maikučių nupirkau, nes irgi niekur neradau  doh.gif
*

Absurdas ne kitaip, jei tik turguj gali vaikui maikyčių nupirkti. doh.gif Reikia tikėtis, kad gal atsiras kas nors.
Pingvinukas
Ką tie prekybininkai galvoja irnesakyk.gif
Paja
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 30, 14:43)
Ką tie prekybininkai galvoja  irnesakyk.gif
*

Niekas nežino... mirksiukas.gif
Zana4
o maikutėm apsirūpinom, kelionei kai buvom, tioek fainu nupirkau , be rankoviu tokiu miegojimui ir po apacia deti wub.gif
migliux
Mano mama Norfoje yra pirkus. Dar Spartoje yra ir UT ir Thomas Philips
Paja
QUOTE(migliux @ 2007 08 30, 15:43)
Mano mama Norfoje yra pirkus. Dar Spartoje yra ir UT ir Thomas Philips
*

O, tikrai gi dar yra Sparta. thumbup.gif Visai netoli, tai reikės nueiti.
O UT yra dar vaikams apatinio trikotažo? Kurioj parduotuvėj? Juk jie jau nebesiūna vaikams. g.gif
Pingvinukas
Effigy (buvęs UT) nebesiūna rūbelių vaikams 4u.gif Nebent likučių dar kur nors yra 4u.gif
migliux
QUOTE(Paja @ 2007 08 30, 16:04)
O, tikrai gi dar yra Sparta. thumbup.gif Visai netoli, tai reikės nueiti.
O UT yra dar vaikams apatinio trikotažo? Kurioj parduotuvėj? Juk jie jau nebesiūna vaikams. g.gif
*

Tiesą pasakius jau senokai pirkau, tai gal ir nebėra g.gif Nors lyg ir mačiau Gedimino pr. gal žiemą praeitą, gal ir nebėra g.gif
Paja
QUOTE(migliux @ 2007 08 30, 16:51)
Tiesą pasakius jau senokai pirkau, tai gal ir nebėra  g.gif  Nors lyg ir mačiau Gedimino pr. gal žiemą praeitą, gal ir nebėra  g.gif
*

Tai jau turbūt, kad iššluota viskas. smile.gif Na, nieko, ieškosim ir turim gi rasti.
jurgitav
Pirkau triusikelius vaikams ucb thumbup.gif nesiojasi,skalbiasi thumbup.gif
dailima
Susiduriau su tokia problemele. Nerandu savo dvimeciui berniukui apatiniu maikyciu verysad.gif
Kai buvo Utenos trikotazas nusipirkau keleta, bet jau mazokos ir reikia atnaujinti garderoba. Buvau turguj,nusipirkau kazkokius baltarusiskus, bet kokybe verysad.gif verysad.gif belieka tik ismest. Gal ka galetumet pasiulyt? dekui
*rutuliukas*
na as saviskui maximoj pirkau viena pabandymui, tai lyg nieko tikia,cia ji is mergaiciu skyrisus, nes ant priekio bantukas biggrin.gif
Pingvinukas
QUOTE(dainaut @ 2007 09 13, 12:02)
Susiduriau su tokia problemele. Nerandu savo dvimeciui berniukui apatiniu maikyciu verysad.gif
Kai buvo Utenos trikotazas nusipirkau keleta, bet jau mazokos ir reikia atnaujinti garderoba. Buvau turguj,nusipirkau kazkokius baltarusiskus, bet kokybe verysad.gif  verysad.gif  belieka tik ismest. Gal ka galetumet pasiulyt? dekui
*

Mažesniems vaikams apatinių maikučių yra VAIKŲ MIESTE (lenkiškos). Visokių spalvų ir su piešinuku per vidurį 4u.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 09 13, 13:55)
Mažesniems vaikams apatinių maikučių yra VAIKŲ MIESTE (lenkiškos). Visokių spalvų ir su piešinuku per vidurį  4u.gif
*

ziuresiu, jei siandien spesiu, tai uzsuksiu 4u.gif pasiziuret, nes maikuciu tai reikia, jau mazos doh.gif
Pingvinukas
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 13, 13:59)
ziuresiu, jei siandien spesiu, tai uzsuksiu  4u.gif pasiziuret, nes maikuciu tai reikia, jau mazos doh.gif
*

Tik man atrodo, kad tos lenkiškos tik iki 98 cm g.gif Dar buvo LORLITOS atrodo 4u.gif
*rutuliukas*
doh.gif matyt maniskis liks tada be maikuciu lotuliukas.gif
migliux
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 13, 12:20)
doh.gif matyt maniskis liks tada be maikuciu lotuliukas.gif
*

Nueik į Lindex ir Zarą. Tikrai rasi 4u.gif
dailima
Buvau vaiku mieste, tai Loritos radau tik 86 cm maikytes. Paemiau viena, bet tokia jau ant ribos labai. po to dar radau Kolorino firmos98 cm o didesniu tai buvo 110 ugiui, bet pasirinkimo tai ne kas schmoll.gif
nikute
QUOTE(Paja @ 2007 08 30, 18:03)
Tai jau turbūt, kad iššluota viskas. smile.gif Na, nieko, ieškosim ir turim gi rasti.
*

Jei apie UT, tai Basanavičiaus g. mačiau apatinių (dėmesį kreipiau į mergaitiškus) rūbelius: ir gražių pižamų, ir triusikėlių (kelių rūšių), maikučių visokiom rankovėm. Prieš savaitę gal. g.gif Kainos tai taip sau unsure.gif g.gif
Deimantukas
Kadangi maniskiu triusikeliai dar nektualu, bet esu ne isvienos mamos girdejusi, kad benetton geriausi thumbup.gif
jurgitav
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 13, 15:47)
Kadangi maniskiu triusikeliai dar nektualu, bet esu ne isvienos mamos girdejusi, kad benetton geriausi thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif labai gerai nesiojasi thumbup.gif
Pingvinukas
O gal kas nors iš GYMBOREE užsisakinėjote kelnaites? DominaTOKIOS
myma
Kadangi pas mus mažame miestelyje nėra didelio pasirinkimo, tai aš iš uk siunčiausi adams kids labai patiko ax.gif labai gerai nešiojasi ir skalbiasi thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.