Sveikiausia dėvėt medvilninius rūbelius, o dabar yra visai gražių. Na nepatarčiau pirkt tuos visokius maišytus su sintetika arba sintetinius...
As savo vaikui perku viska is UT, kokybe nusivilti dar neteko, spalvu yra ivairiu, dydziu pasirinkimas nemazas, ne vienu rubelio spalva nepasikeite , neissitampe, nesusitrauke
O gal kas žinot, ar galima kur įsigyti vilnonių apatinių drabužėlių vaikams? Lietuvoj arnba gal iš internetinės prekybos kas nors siunčia ir į Lietuvą?
Buvau parduotuvėje "Vaikutis", nupirkau dukrytei 3 kelnaites. 1 vnt kaina 3,5 lt. Apsidžiaugiau, nes latviškas trikotažas. Ir ką sau manot, po pirmos dienos devėjimo ten, kur persiūta siūlė pasidarė ištisa skylių eilė.
Na kur rasti gerų rūbelių? QUOTE(Pingvinukas @ 2005 10 18, 09:11) Buvau parduotuvėje "Vaikutis", nupirkau dukrytei 3 kelnaites. 1 vnt kaina 3,5 lt. Apsidžiaugiau, nes latviškas trikotažas. Ir ką sau manot, po pirmos dienos devėjimo ten, kur persiūta siūlė pasidarė ištisa skylių eilė. Na kur rasti gerų rūbelių? As uz berniukiskus triusikelius moku po 5-7 lt uz 1vnt, tad neteko nusivilt ir viskas is UT, tiek ir pizama jau beveik metukai kaip diena dienon nesioja, jokio apsivelimo, susitraukimo, atrodo kaip nauja
aš anksčiau irgi pirkdavau UT - kokybė nebloga. Neseniai pirkau vaikiškose prekėse Šiaurės miestelyje - kai už maikutę be rankovių suplojau 12 Lt, akyse žalia pasidarė, tačiau ta maikutė, atrodo, nesudėvima - skalbk neskalbęs, nei spalva, nei forma nesikeičia - štai koks privalumas.
As savo vaikams kelnaites perku "Spartoje". Labai gerai nesiojasi. Nusivilti dar neteko.
Siais metais maikutes ilgomis rankovemis pirkau Gariunuose. Ten vienoj vietoj moteris prekiauja "Utenos trikotazo" apatiniais rubeliais. Kaina mazesne negu parduotuveje, o kokybe gera. Ir spalvine gama labai patiko. Tokiu parduotuveje matyti neteko. Gal labai greit isperka, nes spalvos
Apatinį trikotažą taip pat perku UT
Labai gražių apatinių rūbelių vaikams radau ir nupirkau Zara ir Bimba parduotuvėse. Labai patiko.
Nors ir kaip bebūtų keista, bet iš patirties galiu patvirtinti, kad labai geras (man net už UT) geresnis yra lenkų firmos Wadima trikotažas. Pirmuosius rūbelius pirkau pabandymui, o dabar šios firmos rūbelių nuperku visai šeimynai (kai tik pamatau). Kiek teko matyti, jais prekiauja Sparta ir Apranga (bent Akropolyje). Kokybė labai gera, rūbeliai labai švelnūs (kažkaip net keistai švelnūs), nenusiskalbia ir kaina prieinama. Nešiojasi geriau, nei parduotuvėje Bhs pirktieji. Siūlau pamėginti, nors pati į juos iš pradžių labai skeptiškai žiūrėjau.
Nu va, o aš pirkau tokias maikutes su petnešėlėm ir išsitampė.
QUOTE(Paja @ 2005 11 08, 16:47) Zaroje pirkau kelnaites! 3 vnt. - 25 lt. O Bimboje tai nupirkau krikšto sūnui kelnaites - 15 litų. Labai kokybiškos. Tik gaila, kad Bimboje mažas pasirinkimas.
Ačiū, eisiu į Zarą.
apatinį trikotažą ir pižamas perku pagrinde Gariūnuose pas baltarusus. Dievinu jų flanelines margas šiltas pižamas, o ir kelnaičių ir marškinėlių kokybė yra irgi gera.
tik jei pirksite tokias pižamas, imkiti keliais dydžiais didesnes, nes po pirmo skalbimo labai susitraukia. Mes esame 96 cm ūgio, tai pižamas perku kaip minimus 104 arba netgi 110. QUOTE(SuperMama @ 2005 11 09, 14:26) apatinį trikotažą ir pižamas perku pagrinde Gariūnuose pas baltarusus. Dievinu jų flanelines margas šiltas pižamas, o ir kelnaičių ir marškinėlių kokybė yra irgi gera. tik jei pirksite tokias pižamas, imkiti keliais dydžiais didesnes, nes po pirmo skalbimo labai susitraukia. Mes esame 96 cm ūgio, tai pižamas perku kaip minimus 104 arba netgi 110. Esu pirkusi pas baltarusus pižamą savo dukrytei ir draugų vaikams dovanų. Tikrai kokybė nebloga. QUOTE(SuperMama @ 2005 11 09, 12:26) apatinį trikotažą ir pižamas perku pagrinde Gariūnuose pas baltarusus. Dievinu jų flanelines margas šiltas pižamas, o ir kelnaičių ir marškinėlių kokybė yra irgi gera. tik jei pirksite tokias pižamas, imkiti keliais dydžiais didesnes, nes po pirmo skalbimo labai susitraukia. Mes esame 96 cm ūgio, tai pižamas perku kaip minimus 104 arba netgi 110. Vat katik gavome tokią pižamą dovanų. Prieš dėvėjimą išskalbiau ir dabar svarstau ar galva įlys... Jaučiu, kad ne tokia, kokią įdėjau, bet negaliu apčiuopt ant kiek sumažėjo, nes dar nenešiojom...Jaučiu- bėda mums su ta pižama, arba teks kaklo iškirptę didint ... QUOTE(SuperMama @ 2005 11 09, 12:26) apatinį trikotažą ir pižamas perku pagrinde Gariūnuose pas baltarusus. Dievinu jų flanelines margas šiltas pižamas, o ir kelnaičių ir marškinėlių kokybė yra irgi gera. tik jei pirksite tokias pižamas, imkiti keliais dydžiais didesnes, nes po pirmo skalbimo labai susitraukia. Mes esame 96 cm ūgio, tai pižamas perku kaip minimus 104 arba netgi 110. Mums tokią pižamą padovanojo giminaičiai iš Baltarusijos. Kokybe nesiskundžiam. Po skalbimo nesusitraukė, spalva neišbluko. Iš tų pačių giminaičių gavom ir apatinį komplektėlį- marškinėlius ir kelnaites. Spalva kiek nusiplovė. QUOTE(Violetukas @ 2005 11 08, 16:31) Nors ir kaip bebūtų keista, bet iš patirties galiu patvirtinti, kad labai geras (man net už UT) geresnis yra lenkų firmos Wadima trikotažas. Pirmuosius rūbelius pirkau pabandymui, o dabar šios firmos rūbelių nuperku visai šeimynai (kai tik pamatau). Kiek teko matyti, jais prekiauja Sparta ir Apranga (bent Akropolyje). Kokybė labai gera, rūbeliai labai švelnūs (kažkaip net keistai švelnūs), nenusiskalbia ir kaina prieinama. Nešiojasi geriau, nei parduotuvėje Bhs pirktieji. Siūlau pamėginti, nors pati į juos iš pradžių labai skeptiškai žiūrėjau. Ačiū labai Violetuk.
aš perku BIMBA arba UTENOS TRIKOTAŽE,tikrai nebuvau nė kart nusivylusi.Beje ir maximos prekybos centruose yra pilna ir visai neblogų
Mes irgi pabandėm Wadima trikotažą... kol kas dar neskalbėm, tai patinka.. ir kaina gera...
O Maximoj man labai nepatinka kokybė... tai ištįsta, tai nublunka, tai susiburbuliuka... kas iš to, kad nebrangu, bet jei daiktas vienkartinis??? O gal mums taip pasitaikė? QUOTE(Pingvinukas @ 2005 11 08, 12:09) Ir aš pirkau saviškiui Zaros kelnaičių porą komplektukų, nu labai liuks Ir Next kelnaitės fainos, taip pat parsivežėm porą komplektukų. Taip pat gerai skalbiasi, neišsitampė. QUOTE(Kristuks @ 2006 03 24, 10:59) Mes irgi pabandėm Wadima trikotažą... kol kas dar neskalbėm, tai patinka.. ir kaina gera... O Maximoj man labai nepatinka kokybė... tai ištįsta, tai nublunka, tai susiburbuliuka... kas iš to, kad nebrangu, bet jei daiktas vienkartinis??? O gal mums taip pasitaikė? Wadima trikotažo nebandėm O vat tas Maximinis trikotažas, tai š.... Spartos kažkaip irgi maikytės išsitampė mums ir irt prie kakliuko pradėjo 2 iš trijų. Nusivyliau Tik Zaroj radom tokių mažyčių
Sveikos,
Aš tai iki šiol pirkau viską ką rasdavau "Vaikų mieste","RIKI 2" ir "Bimbo" parduotuvėse.Tai įvairių gamintojų ir lenkiškų ir lietuviškų ir t.t... O sakykit ar "ZARA" parduotuvių yra ir Kaune? Aš tai anksčiau mačiau tik Vilniuje QUOTE(Kamelija @ 2006 03 28, 18:26) Sveikos, Dabar norėčiau kokią pižamą savo sūnukui nupirkti,nes kurią nešiojam jau darosi maža. O jūs pižamas perkat,kad pėdutės būtų plikos ar uždaros? Aš norėčiau,kad būtų uždaros Mes pižamas perkam tik nuogom pėdutėm Mums taip patogiau... Reikalui esant uždedu minkštutes frotines kojinytes (čia kai sloguoja ir tenka padukus Resorbanu tept ar šiaip šaltoka namie būna), nors dažniausiai miega basom kojytėm QUOTE(Kristtute @ 2006 03 31, 11:50) Mes pižamas perkam tik nuogom pėdutėm Mums taip patogiau... Reikalui esant uždedu minkštutes frotines kojinytes (čia kai sloguoja ir tenka padukus Resorbanu tept ar šiaip šaltoka namie būna), nors dažniausiai miega basom kojytėm Ir mes nuogom pėdutėm miegam,o tik ekstra atveju kojinaites užsidedame,arba kai dar buvo kūdikis ir nusispardydavo kaldrytę.O šiaip tai be.
as adrytei bodziukus visad perku gariunuose. maximiniais teko nusivilti nes greit suplyso pora kartu isskalbus o va gariuniniai buvo labai faini. tokiu siltu nemaciau niekur net i zara buvau uzlekusi , bet ten yra tik paparsu bodziu su ilgesniu kakliuku bet siltumo jokio. si savaitgali vel vaziuosiu i gariunus pizamytes i darzeli ieskoti
pižamą perku tik atvirais galais
Dabar labai gražių kelnaičių vaikučiams yra Čipoline
O dėl pyžamos, tai žiemą renkdavau vaikus tokiomis storomis, kur pėdutės uždaros. Abu vaikai labai nusispardo, tai su tokia pyžama žiemą nesušąla
Apatini trikotaza , kelnaites berniukui, pirkau maximoje, man labai patiko spalvinis variantas, ryskus, o ir kokybe gera, neteko nusivilti, taip pat UT esu pirkus keleta kartu ,taip pat
vyresneliui tai perku is UT
apatini trikotaza savo vaikui jau daug metu perku tik Utenos trikotaze. Nei karto neteko nusivilti
QUOTE(Paja @ 2006 05 02, 17:56) Reikės ir man ten užsukt Papildyta: QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 12 14, 22:13) Apatini trikotaza , kelnaites berniukui, pirkau maximoje, man labai patiko spalvinis variantas, ryskus, o ir kokybe gera, neteko nusivilti, taip pat UT esu pirkus keleta kartu ,taip pat O aš kiek maximoj pirkau, vis prairdavo, siūlai išsipesiodavo ir negražiai nusiskalbdavo. Tekdavo greit ir išmest
Mes pirkdavom is Utenos trikotazo bet dabar po paskutinio ispardavimo nera dydziu,vis paklausiu kada bus tai viena pardaveja prasitare kad daugiau nebebus vaikisku UT
Apatinį trikotažą perku UT (nenusiskalbia nei triusikėliai, nei marškinėliai) ir lenkų gamybos (tik neprisimenu firmos).
QUOTE(SuperMama @ 2005 11 09, 13:26) apatinį trikotažą ir pižamas perku pagrinde Gariūnuose pas baltarusus. Dievinu jų flanelines margas šiltas pižamas, o ir kelnaičių ir marškinėlių kokybė yra irgi gera. tik jei pirksite tokias pižamas, imkiti keliais dydžiais didesnes, nes po pirmo skalbimo labai susitraukia. Mes esame 96 cm ūgio, tai pižamas perku kaip minimus 104 arba netgi 110. Mes irgi turėjome baltarusių g-bos pižamą. Spalvos nenusiskalbė, bet rankovės ir kelnės po pirmo skalbimo susitraukė per trečdalį. O pardavėja perkant aiškino, kad nesitraukia. Dabar jau žinau, bet iš esmės faina pižamų medžiagytė.
labai gaila, bet UT visai nebebus vaikisku rubu
Kur mamytes apiperkate savo mazylius graziais,kokybiskais,nelabai brangiais apatiniais drabuzeliais?
as pirkdavau " Utenos trikotaze ", bet kiek zinau vaikiskais rubukais nebeprekiaus,tikriausia ir apatiniais , tai ka daryti?
Tai kad prekiauja tas UT vaikiškais
Jei ir neprekiautų, baisiai čia Aš asmeniškai kaip tikra lietuvė perku ten, kur nuolaidos Kažkada užsakinėjau vaikams bliuzoniukus per Kate25 iš disneyshopping.com. , tai atradau 6 trauzus su Disnėjaus veikėjais - kokia laime buvo mano trimečiui QUOTE(leliuga @ 2007 03 01, 16:19) Kur mamytes apiperkate savo mazylius graziais,kokybiskais,nelabai brangiais apatiniais drabuzeliais? as pirkdavau " Utenos trikotaze ", bet kiek zinau vaikiskais rubukais nebeprekiaus,tikriausia ir apatiniais , tai ka daryti? Kaune, Bartuvos g. 5 (netoli 2 ligonines), individualiam name yra siuvykla. Viskas daug pigiau, nera jokio prekybinio antkainio ir pasiut gali pagal pageidavima QUOTE(Ingė 1 @ 2007 03 01, 16:51) Kaune, Bartuvos g. 5 (netoli 2 ligonines), individualiam name yra siuvykla. Viskas daug pigiau, nera jokio prekybinio antkainio ir pasiut gali pagal a, jum gerai,jus vis didmiesti gyvenat,mes Alytuj,cia zinot is viso tundra,ne tik apatiniu,bet ir siaip rubu vaikams nera,tik turgus. as turgui nebet dzinsus perku ir tai tik kartais. siaip savaitgaliais maunam i Vilniu ar Kauna QUOTE(Ingė 1 @ 2007 03 01, 17:51) Kaune, Bartuvos g. 5 (netoli 2 ligonines), individualiam name yra siuvykla. Viskas daug pigiau, nera jokio prekybinio antkainio ir pasiut gali pagal pageidavima O ten toj siuvykloj ko dar yra? QUOTE(RRoma @ 2007 03 02, 01:25) visko koreikia naujagimiui ir kudikiui. Pilnai susipirksi pirma kraiteli, pasipuosi krikstynom, maciau pataliukus siuva. As issirinkau audini, pasiuvo lovytei apsauga (prasiau platesne nei standartas) ir uzvilkimus pataliukams. Nu ten neparduotuve, ten siuvykla, bet drasiai sakai ko reikia ir klausi ko turi, o galbut gali pasiuti. Mano mergyte smulkute, o perkant pagal ugi viskas per platu, tai as uzsisakydavau mazesnius bet ilgesnus pvz. bodziukus. Pirmai rasiau, kad geriau pasiskambinti, bet neparasiau Nr.
O ten tik kūdikėliams, ar ne?
Kaip tai UT nebeprekiaus vaikiškais apatiniais rūbeliais?
Taip, tikrai neprekiaus nei apatiniais, nei jokiais kitais vaikiskais rubeliais
Kaži, o Vln. Akropolyje dar galima rasti vaikiškų apatinių?
susiduriau su problema ieskodama dukrytei triusikeliu ir paprastu maikuciu trumpom rankovem
kur jus perkat triusikelius ir maikutes ? |