Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Urtytes gimimo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
justyteeee
sveikutes smile.gif noriu pasidalinti savo gimdymo istorija smile.gif man gimdymas praejo laaabai greitai ,net neisivaizdavau,kad taip galetu buti bigsmile.gif o taip bijojau... tai buvo rugpjucio 20 dienos rytas. Atsikelem su vyru,papusryciavom ir susiruosem nuvaziuot i poliklinika pasitikrint. Atvaziave ten ,daktare mums dave siuntima i ligonine,kad mus patikrintu ten smile.gif tai nuvaziavom i VILNIAUS GIMDYMO NAMUS ,nors nejauciau jokiu skausmu,tik silpna maudyma pilvo apacioj,apziurejes mane gydytojas pasake ,kad jau prasidejo gimdymas ir nusiunte i gimdykla smile.gif ten patekau kazkur 15h,vyras trumpam isvaziavo atvezt man daiktu,tai per ta laika kol jo nebuvo,spejau ir pagimdyt thumbup.gif 16h prasidejo saremiai,bet jau tokie reguliarus mazdaug kas 5min;OO lbj skaudejo.. i gimdykla kurioj gulejau,retai ir ibegdavo kokia akusere,nes prognozavo,kad gimdysiu nakty biggrin.gif net iejes daktaras pasake ta pati,bet jie klydo,nes jau mazdaug po 15 min visi subego ,priimt mazojo stebuklo smile.gif stai taip mes atejom i pasauli per 1h 40min smile.gif
pukuotukas
Labai sveikinu wub.gif pasiseke jums , saunuoles 4u.gif
justyteeee
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 12, 18:23)
Labai sveikinu  wub.gif  pasiseke jums , saunuoles 4u.gif
*

aciuka smile.gif
DiaSelė
Labai trumpa,bet labai smagi istoroja,sveikinu bigsmile.gif 4u.gif wub.gif
vi78
saunu kad taip greitai mirksiukas.gif sveikinu 4u.gif
Magic_girl
4u.gif Oho,kaip greit. Saunuole! Didziausi sveikinimai!
@mamyčiukas@
sveikinu 4u.gif labai greitai pagimdei ir as taip noreciau ax.gif
justyteeee
aciu mamytes smile.gif
dryžė
g.gif iš pradžių pamaniau,kad istorija šiaip sau bus trumpa... doh.gif ,bet,kad kai pagimdoma per valandą blink.gif ,ką jau čia ir beprirašysi mirksiukas.gif smagu,kai viskas taip trumpai-drūtai thumbup.gif aukit sveikučiai ir didučiai 4u.gif
zylutes
kaip fainai tau kad man taip wub.gif blush2.gif
*Mamis*
SVEIKINU!!!! toks gimdymas, manau, kiekvienos busimos mamytes svajone smile.gif
rug
nu va prašau, tau tik gimdyt ir gimdyt bigsmile.gif
CaraMela
Super smile.gif Labai jau skubėjo Urtytė pasaulį pamatyti smile.gif Aukit sveikučiai 4u.gif 4u.gif
(miliviki)
ot sekasi kaikuriems kaip fajnei mes tai keliavom i pasauleli 13val ir 15min...
liolia79
Va cia tai svajoniu gimdymas thumbup.gif Ar tetukas spejo su daiktais gryzti? smile.gif Sekmes jums 4u.gif
irmaba
na toks gimdymas pavydetinas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.