Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pratinamės gerti iš puodelio
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
5imute
Maniskis misinuka geria is tutuko (gal kad mamai lengviau), o visa diena mums uztenka puoduko gerimams.
Giorgita
iš pradžių iš šaukštuko gėrė vandenuką,o vėliau išmoko iš Avent puodelio,bet tik nuo 10mėn.kažkur iš jo,iki tol nesuprato,ko tas snapelis nori iš jo,tik kasydavosi į jį dantukus biggrin.gif
loretta22
mano taip pat dar neismoko is podelio. ax.gif nupirkau jai grazu su rankenom bet negeria, paziuri biski paragauja ir ismeta doh.gif o is buteliuko o puikiausiai geria pati.ir laiko pati ir paimt gali drinks_cheers.gif wub.gif
idani
mes turbut irgi jau pradesim pratintis prie puodelio blush2.gif bet turbut reiks kantrybes doh.gif
saule1
Labukas as taip pat nupirkau buteliuka avento su snapeliu bet mums nesiseka.Pamaniau bandysim is puodelio pratintis smile.gif nes kai mato kaip as geriu tai net siekia mano puodelio.
sanli
mes neseniai tik pradėjom mokytis gerti iš puodelio,su savo rankytėm prisilaiko puoduką, dar truputį ir aš pati prilaikau tai atsigeria kiek jai reikia.buteliukų nepripažįsta. nes kai yra žindoma tai ji ir negeria jokių skysčių iš buteliuko, tai net nepratinu jos gerti nei iš puoduko su snapeliu
lenke555
mano maziuke tik ispaprasto geria,buvom nupirke ir su snapeliu bet tik zaisdavo su juo ir viskas smile.gif
SuperMeska
Bando gerti is puodelio su snapeliu - springsta, duodu is paprasto puodelio - irgi springsta, o puse vandenuko ant seilinuko isbega doh.gif
krisliuke
Mano mergytei tuoj 6 mėnesiukai, pradės valgyti košytes ir mokysimės gerti (iki šiol gauna tik MP). Galvoju pirkti puodelį su snapeliu, tik nežinau, kokie geresni doh.gif Apie Avent magic čia jau paskaičiau, o gal kas naudoja Chicco Drinky (6+)? Kokie atsiliepimai?
kristucy
kuo puikiausiai geriam is puodelio, bet ir su snapelio is gertuves geria ax.gif
mettta
Mano dukryte tai tik is paprasto puodelio geria, negeria is to, kur su snapeliu!
gegne2
Skaičiau, kad reikia nuo aštunto tik pratinti, mes ir pradėjom gert nuo tada. Iki tol negėrė iš jokio buteliuko tik MP
takupaj
kokiu 8 men buvom kai pradejo is snapelio gert,bet nelabai patinka sakyciau... blink.gif is paprasto tai sunkiai einasi mums,bet smagu kaip uztat,varva per smakra,ant pilvo-seilinukas negelbeja,ot taip va... lotuliukas.gif
medlink
Mano vaikui net du buteliukus su snapeliu buvo padovanoje, bet kad joks jam netiko... Gere ir dabar nakciai pienuka gerai is AVENT su soskute, o siaip geria is puodelio, stiklines, pro siaudeli, kaip tik sugalvoja... smile.gif
matrioska80
Mano mergytei jau 9 mėnesiai, iki 6 mėnesių valgė tik mamytės pienuką, kai pradėjau duoti košytes, daviau ir atsigerti, bet iš vaikiško buteliuko su soskyte ir rankenėlėm (beje, labai greitai pati pradėjo imti tą buteliuką už rankenėlių ir iš jo gerti, tik labai pilną reikdavo pripilti, nes neužsiverčia jo daug, kad atsigerti). Dabar kinezeoterapiautė pasakė duoti gerti iš normalaus puodelio, jokių snapelių, duoti tirštesnio gėrimo, ne vandens (duodam tyrelę), prilaikyti už dugno ir, kad pati su rankutėmis imtų ir gertų.
milima
QUOTE(matrioska80 @ 2010 03 11, 12:04)
Mano mergytei jau 9 mėnesiai, iki 6 mėnesių valgė tik mamytės pienuką, kai pradėjau duoti košytes, daviau ir atsigerti, bet iš vaikiško buteliuko su soskyte ir rankenėlėm (beje, labai greitai pati pradėjo imti tą buteliuką už rankenėlių ir iš jo gerti, tik labai pilną reikdavo pripilti, nes neužsiverčia jo daug, kad atsigerti). Dabar kinezeoterapiautė pasakė duoti gerti iš normalaus puodelio, jokių snapelių, duoti tirštesnio gėrimo, ne vandens (duodam tyrelę), prilaikyti už dugno ir, kad pati su rankutėmis imtų ir gertų.
*

Mes iki 6men gerem MP, o nuo 6menesiuku pradejom gerti vandenuka is puodelio kur is abieju sonu rankeneles (TT firmos) butent taip kaip jms kineziterapeute paaiskino thumbup.gif Pradzioj apsilaistydavom, bet dabar jau geriam thumbup.gif
Gyte66
QUOTE(milima @ 2010 03 15, 21:00)
Mes iki 6men gerem MP, o nuo 6menesiuku pradejom gerti vandenuka is puodelio kur is abieju sonu rankeneles (TT firmos) butent taip kaip jms kineziterapeute paaiskino  thumbup.gif  Pradzioj apsilaistydavom, bet dabar jau geriam  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Lygiai taip pat.
Niekada nera geres is buteliuko, o nuo 6 men. visai sauniai pradejo gerti is TT puodelio su snapeliu thumbup.gif
mamamia*
Vandenuka, arbatas ir sultys geria isvisko ko pasiulysi, isskyrus buteliuka. Dabar nupirkau buteliuka su snapeliu Lovi firmos, bet tik grauzia ji ir viskas, o galvojau lauke bus patogiau biggrin.gif
taskiukas
maniskiui 7,5 men, valgo MP. Per karsciuis bandziau duoti is avent buteliuko su soske, bet nelabai suprato ka su juo daryti doh.gif Vakar nupirkome puoduka su snapeliu nuo 6+ avent'o, bet ta pati beda verysad.gif
kaip vaika ismokinti atsigerti? g.gif
Kyvis
QUOTE(taskiukas @ 2010 08 04, 15:51)
maniskiui 7,5 men, valgo MP. Per karsciuis bandziau duoti is avent buteliuko su soske, bet nelabai suprato ka su juo daryti  doh.gif Vakar nupirkome puoduka su snapeliu nuo 6+ avent'o, bet ta pati beda verysad.gif
kaip vaika ismokinti atsigerti?  g.gif
*

Nereikia pergyventi, tikrai smoks. Manau,keleta kartu paduosit ta buteliuka, karta netycia patrauks, ir susipras kaip cia viskas veikia biggrin.gif . Jei jau visai neima, stenkites kad ant tos soskytes siek tiek vandenuko butu, paragaves laseli nores daugiau ir trukteles.
sidrulka
sveikutės,

mums nelabai prigijo nei Avent gertuvėlė, nei Tomee Tipee gertuvėlė... tai dbr (jau eina 9 mėn) vis dar sėkmingai geriam iš buteliuko, prie kurio jau pripratom nuo pirmų dienų, jau 4 dydžio soskytės... bte man jua neramu, kaip ir iš ko toliua pratinti gerti, jei gertuvėlės mums schmoll.gif ar jau tiesiai iš puoduko, ar su šaukšteliu, ar girdėjua yra kažkokie puodeliia su šiaudeliais ar net šaukšteliais blink.gif turim tokį Lovi puodelį su dangteliu, o kraštuose tokie plyšiukai... tai gal jau iš šio puodelio bandyti? na, patakit, turinčios didesnės patirties... būsim su Rugile labai dėkingos 4u.gif
Rūtkė
Na pas mane patirties turbūt ne ką daugiau nei pas jus bet... smile.gif Mes gal dar kai 7mėn nebuvo pasiūlėm pagerti iš šiaudelio, na ir ką mažylis kuo puikiausiai pradėjo gerti iš jo smile.gif po to neužilgo pasiūlėm ir iš puodelio tai jam tai nerealu gerti iš puodelio žiauriai smagu smile.gif ipilu biškuti vandenuko į puodelį turim tokį aliuminį ir duodame jam tai dabar jau kuo puikiausia atsigeria iš to paprasto puodelio, o jaigu nenorit kad mažyliai apsipiltu tai yra labai geras daigtas toks seilinukas plasmasinis pritaikytas mažyliams kurie mokosi valgyti kur į jį viskas sukrenta, nu nežinau kaip paaiškinti.. smile.gif bet jis puikiai tinka ir mažyliams kurie mokosi gerti iš puodelio nes neapsilaisto smile.gif
Pinkee
QUOTE(taskiukas @ 2010 08 04, 15:51)
maniskiui 7,5 men, valgo MP. Per karsciuis bandziau duoti is avent buteliuko su soske, bet nelabai suprato ka su juo daryti  doh.gif Vakar nupirkome puoduka su snapeliu nuo 6+ avent'o, bet ta pati beda verysad.gif
kaip vaika ismokinti atsigerti?  g.gif
*

Bandem ir mes ta puodeli nuo kokiu 8 men,bet tik kramtydavo ji ir viskas,nuemiau ta plastmase kur po snapeliu,kad nereiketu traukt,galvojau supras ka su juo reikia daryti,bet kur tau... Paskui po kurio laiko vis pasiulydavau is snapelio atsigert,bet vistiek jam kaip zaisliukas jis tik buvo.Nu ir ka,suejo mums metukai,sakau reikia pabandyt vel pasiulyt ir kuo puikiausiai atsigere thumbup.gif
Lotyna
QUOTE(sky-blue eyes @ 2009 01 03, 23:47)
nuo kada is vis atpratinat nuo gerimo is buteliuko? blush2.gif
*

Musu vaikinas labai velai atprato nuo buteliuko, iki 3 m. tai tikrai dar gere doh.gif
kris***
Mano maziukas nepripazysta nei soskyciu nei buteliuku. geria tik MP. Nupirkau Avent buteliuka su snapeliu tai is pradziu irgi negere, bet as kantriai kiekviena diena po pietu kosytes jam ji vis pasiulau, tai jau pradeda gerti. Ismoko tik per 2-3 savaites... zodziu reikia viskam laiko ir kantrybes.. smile.gif
ingulka35
QUOTE(kris*** @ 2010 10 07, 14:44)
Mano maziukas nepripazysta nei soskyciu nei buteliuku. geria tik MP. Nupirkau Avent buteliuka su snapeliu tai is pradziu irgi negere, bet as kantriai kiekviena diena po pietu kosytes jam ji vis pasiulau, tai jau pradeda gerti. Ismoko tik per 2-3 savaites... zodziu reikia viskam laiko ir kantrybes..  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
net iki metu maniske tik MP gere, ir jokiu buteliuku nepripzino.. kazkiek gerdavo is pacio stiklines, bet tiek ir teigerdavo...o nuo metuku pradejo ir is buteliuk gerti..
Gintare@
Nuo 1.3men gere is paprasto puodelio su snapeliu, is puodelio nedrysdavo. Kai suėjo 2 metukai vel pabadžiau duoti, pati parodziau letai kelis kartus kaip as geriu, poto kartu pabandem, veliau ir pats pradejo thumbup.gif tada iškarto paslepiau visus buteliukus su snapeliais ir duodavau tik is puodelio gerti.
burtininkė
bigsmile.gif Maniskis iki 1 m. kazkur gere is buteliuko poto iskarto pradejo gerti is puodelio,as net nepirkau to puoduko su snapeliu blush2.gif
valgomedumeskinai
mes turim toki specialu puoduka ,bet jis nelabai nori gerti is jo.
*milka*
Mano panelei beveik 8 men ,tai pienuka geria is buteliuko , o sultis , kompotuka is puodelio. Turim ta su snapeliu ,bet jai nepatiko nu niekaip negalejau isiulyt. Tai pabandziau duoti gerti is sauksto , jai tiko. Aisku pradzioj didzioji dalis begdavo pro sali , bet greit perprato ,kaip reikia.Svarbiausia ,kad jai taip patiko gerti ir noriai mokesi.Dabar mokam ir is puoduko smile.gif
Šaranga
Na nežinau kaip bus toliau,bet dabar geriam ir iš buteliuko pienuką ir duodu iš puodelio mokytis,patinka labai,bet daug pro šalį išbėga biggrin.gif dabar tokį puoduką naujovišką gavome dovanų kur reikia traukti per kraštelį,pavertus neišbėga,bet jei netrauki irgi nebėga.Tai kol kas nelabai gerai sekasi biggrin.gif .
Adeliutė
Pradėjom gerti iš puodelio apie 6mėn., bet labai daug išlieja. Bandžiau iš šaukštelio, tai ilgai užtrunka. O dabar atradau pirkti šaukštelį, prisitvirtinantį ant buteliuko vietoj soskės, tai thumbup.gif daiktas Aišku, po kurio laiko reiks vėl prie puodelio grįžt smile.gif
bitutė
Kaip gerai, kad šią temą paskaičiau, jau pats laikas bus ir mūsų metinukui duoti gerti vandenuko, o tai dar vis tik pienuku atsigeria. Reikes irgi puodelį jau parodyti smile.gif
O vyresnėliui tai gal nuo 1,5 metų pradėjau duoti gerti iš puodelio. Oj kiek daug tada puodelių sudužo! smile.gif
o gertuvę su snapeliu iki šiol naudojam - vaikas atsigeria iš jos vandens prieš miegą, arba gerti kartais prabudęs užsinori, kelionės metu važiuojant automobilyje. neįsivaizduoju puodelio stovinčio prie pat lovos... ar nuverstu bežaisdamas ir apsilaistytu naktį prabudęs. O kelionėje jam juk irgi patogiau nei tiesiai pvz iš butelio gerti.
laurencija100
Na mes geriame gerimus is puodelio su snapeliu ,bet nezinau ka daryti nes jis pas mane beveik visus gerimus ispilsto blink.gif paspaudzia snapeli ir laisto doh.gif turiu ir su tais voztuvais puodeliu bet visvien niekas nepadeda schmoll.gif apsipilia pats visas ir dar viska iseiles laisto o jei neduodu puodelio tai rekia kad nori gerti schmoll.gif
nebezinau ka cia sugalvoti g.gif
evelinukass
QUOTE(Adeliutė @ 2011 01 05, 23:22)
Pradėjom gerti iš puodelio apie 6mėn., bet labai daug išlieja. Bandžiau iš šaukštelio, tai ilgai užtrunka. O dabar atradau pirkti šaukštelį, prisitvirtinantį ant buteliuko vietoj soskės, tai  thumbup.gif daiktas Aišku, po kurio laiko reiks vėl prie puodelio grįžt smile.gif
*

mergaites, o kas ce per saukstelis??? blink.gif neteko apie toki girdeti, ir matyti smile.gif gal galima butu kokia nuorodele 4u.gif
maniske tai buteliuko neima, gerai MP, tai sakau laikas aju pratint prie puodelio, mum jau beveik 7 men smile.gif
jurackaaa
iš avent su snapeliu geria arbatėlę, vandenuką nuo 6-7mėn. greit suprato sistemą thumbup.gif dar buvo vasarą, laukutį gert norėjos, tai puikiai išmoko smile.gif maždaug nuo metukų duodam ir mišinuką tik iš to su snapeliu. soskinius buteliukus jau paslėpę wink.gif
įdomu kada reiks prie paprasto puoduko pratinti, nes kolkas tik pasižaidimai su juo smile.gif
JVGM:)
Sveikos mamytes smile.gif , mano mazoji niekaip negiaria is puodelio, SPRINGSTA sad.gif . Stengiuosi, kad puodelyje butu nedaug arbateles, bandom po truputi ir nieko... verysad.gif Noreciau paklausti, kas ten per puodelis su sauksteliu? Gal kas foto ir kur isiyti, kokia kaina? ax.gif
sidrulka
QUOTE(JVGM:) @ 2011 01 22, 23:59)
Sveikos mamytes smile.gif , mano mazoji niekaip negiaria is puodelio, SPRINGSTA sad.gif . Stengiuosi, kad puodelyje butu nedaug arbateles, bandom po truputi ir nieko... verysad.gif  Noreciau paklausti, kas ten per puodelis su sauksteliu? Gal kas foto ir kur isiyti, kokia kaina? ax.gif
*

pati tokio puodelio neturiu, bet berods vakar kažkur buvau užtikus jo foto- jis yra Lovi firmos, tai pasigooglinkit pvz.: Lovi puodelis su šaukšteliu ir manau, kad rasit 4u.gif
Papildyta:
http://lt.lovi.pl/products,daugiafunkcis_buteliukas.html
HappyAngel
Va šitas dar fainas, kaip tik mokinimuisi gerti iš puodelio. Idealu, nes neišsilieja skystis, o forma jo ir principas gėrimo kaip iš paprasto puodelio http://lt.lovi.pl/products,puodelis_360.html . Mano draugės mergaitė turi, tai labai patenkintos abi (ir mama, ir dukra) wink.gif
sidrulka
QUOTE(HappyAngel @ 2011 01 23, 00:42)
Va šitas dar fainas, kaip tik mokinimuisi gerti iš puodelio. Idealu, nes neišsilieja skystis, o forma jo ir principas gėrimo kaip iš paprasto puodelio http://lt.lovi.pl/products,puodelis_360.html . Mano draugės mergaitė turi, tai labai patenkintos abi (ir mama, ir dukra) wink.gif
*

turim mes šį, bet kol kas dar sunkiai... dar bėga per barzdą, nes nlb supranta, kad reikia plačia burnyte gerti smile.gif
lina-linutia
o maniskis geria TIK is buteliuko, esam nupirke spec puodeli su snapeliu, bet jis nemoka traukt is jo verysad.gif
banginute
mano puikiausiai geria is paprasto puoduko 4u.gif
cc-mark
QUOTE(HappyAngel @ 2011 01 23, 00:42)
*

O cia tai puodelis thumbup.gif net nezinojau kad tokiu yra ax.gif mano maziui kaip tik tokio ir reikia,nes su tais visais snapeliais mums nesiseka schmoll.gif o va dangteli nuemus labai noriai geria,uz ranku griebia,placiai ziojasi,tik duok.tik kad ziauriai apsilaistom,o va sitas turetu buti super thumbup.gif o gal zinot kas nors kokia jo kaina ir kur ju galima butu isigyti? g.gif
Dizulka
Maniskis tai su snapeliu puodelio nemego niekada, buvo arba su zinduku arba tik tikras puodelis ir geriau ne vaikiskas, o diiidelis, kaip mamos ar tecio smile.gif ir turinys labai svarbus buna, tad toks uzdaras puodelis del issiliejimo gerai, bet vaikutis nematys ka geria ir kiek liko smile.gif mes maniskis vis atsigeria, pasiziuri kiek liko, dar yra- tai geria godziai toliau smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.