Maniskis misinuka geria is tutuko (gal kad mamai lengviau), o visa diena mums uztenka puoduko gerimams.
iš pradžių iš šaukštuko gėrė vandenuką,o vėliau išmoko iš Avent puodelio,bet tik nuo 10mėn.kažkur iš jo,iki tol nesuprato,ko tas snapelis nori iš jo,tik kasydavosi į jį dantukus
mano taip pat dar neismoko is podelio.
mes turbut irgi jau pradesim pratintis prie puodelio
Labukas as taip pat nupirkau buteliuka avento su snapeliu bet mums nesiseka.Pamaniau bandysim is puodelio pratintis
mes neseniai tik pradėjom mokytis gerti iš puodelio,su savo rankytėm prisilaiko puoduką, dar truputį ir aš pati prilaikau tai atsigeria kiek jai reikia.buteliukų nepripažįsta. nes kai yra žindoma tai ji ir negeria jokių skysčių iš buteliuko, tai net nepratinu jos gerti nei iš puoduko su snapeliu
mano maziuke tik ispaprasto geria,buvom nupirke ir su snapeliu bet tik zaisdavo su juo ir viskas
Bando gerti is puodelio su snapeliu - springsta, duodu is paprasto puodelio - irgi springsta, o puse vandenuko ant seilinuko isbega
Mano mergytei tuoj 6 mėnesiukai, pradės valgyti košytes ir mokysimės gerti (iki šiol gauna tik MP). Galvoju pirkti puodelį su snapeliu, tik nežinau, kokie geresni
kuo puikiausiai geriam is puodelio, bet ir su snapelio is gertuves geria
Mano dukryte tai tik is paprasto puodelio geria, negeria is to, kur su snapeliu!
Skaičiau, kad reikia nuo aštunto tik pratinti, mes ir pradėjom gert nuo tada. Iki tol negėrė iš jokio buteliuko tik MP
kokiu 8 men buvom kai pradejo is snapelio gert,bet nelabai patinka sakyciau...
Mano vaikui net du buteliukus su snapeliu buvo padovanoje, bet kad joks jam netiko... Gere ir dabar nakciai pienuka gerai is AVENT su soskute, o siaip geria is puodelio, stiklines, pro siaudeli, kaip tik sugalvoja...
Mano mergytei jau 9 mėnesiai, iki 6 mėnesių valgė tik mamytės pienuką, kai pradėjau duoti košytes, daviau ir atsigerti, bet iš vaikiško buteliuko su soskyte ir rankenėlėm (beje, labai greitai pati pradėjo imti tą buteliuką už rankenėlių ir iš jo gerti, tik labai pilną reikdavo pripilti, nes neužsiverčia jo daug, kad atsigerti). Dabar kinezeoterapiautė pasakė duoti gerti iš normalaus puodelio, jokių snapelių, duoti tirštesnio gėrimo, ne vandens (duodam tyrelę), prilaikyti už dugno ir, kad pati su rankutėmis imtų ir gertų.
QUOTE(matrioska80 @ 2010 03 11, 12:04) Mano mergytei jau 9 mėnesiai, iki 6 mėnesių valgė tik mamytės pienuką, kai pradėjau duoti košytes, daviau ir atsigerti, bet iš vaikiško buteliuko su soskyte ir rankenėlėm (beje, labai greitai pati pradėjo imti tą buteliuką už rankenėlių ir iš jo gerti, tik labai pilną reikdavo pripilti, nes neužsiverčia jo daug, kad atsigerti). Dabar kinezeoterapiautė pasakė duoti gerti iš normalaus puodelio, jokių snapelių, duoti tirštesnio gėrimo, ne vandens (duodam tyrelę), prilaikyti už dugno ir, kad pati su rankutėmis imtų ir gertų. Mes iki 6men gerem MP, o nuo 6menesiuku pradejom gerti vandenuka is puodelio kur is abieju sonu rankeneles (TT firmos) butent taip kaip jms kineziterapeute paaiskino QUOTE(milima @ 2010 03 15, 21:00) Mes iki 6men gerem MP, o nuo 6menesiuku pradejom gerti vandenuka is puodelio kur is abieju sonu rankeneles (TT firmos) butent taip kaip jms kineziterapeute paaiskino Niekada nera geres is buteliuko, o nuo 6 men. visai sauniai pradejo gerti is TT puodelio su snapeliu
Vandenuka, arbatas ir sultys geria isvisko ko pasiulysi, isskyrus buteliuka. Dabar nupirkau buteliuka su snapeliu Lovi firmos, bet tik grauzia ji ir viskas, o galvojau lauke bus patogiau
maniskiui 7,5 men, valgo MP. Per karsciuis bandziau duoti is avent buteliuko su soske, bet nelabai suprato ka su juo daryti
kaip vaika ismokinti atsigerti? QUOTE(taskiukas @ 2010 08 04, 15:51) maniskiui 7,5 men, valgo MP. Per karsciuis bandziau duoti is avent buteliuko su soske, bet nelabai suprato ka su juo daryti kaip vaika ismokinti atsigerti? Nereikia pergyventi, tikrai smoks. Manau,keleta kartu paduosit ta buteliuka, karta netycia patrauks, ir susipras kaip cia viskas veikia
sveikutės,
mums nelabai prigijo nei Avent gertuvėlė, nei Tomee Tipee gertuvėlė... tai dbr (jau eina 9 mėn) vis dar sėkmingai geriam iš buteliuko, prie kurio jau pripratom nuo pirmų dienų, jau 4 dydžio soskytės... bte man jua neramu, kaip ir iš ko toliua pratinti gerti, jei gertuvėlės mums
Na pas mane patirties turbūt ne ką daugiau nei pas jus bet...
QUOTE(taskiukas @ 2010 08 04, 15:51) maniskiui 7,5 men, valgo MP. Per karsciuis bandziau duoti is avent buteliuko su soske, bet nelabai suprato ka su juo daryti kaip vaika ismokinti atsigerti? Bandem ir mes ta puodeli nuo kokiu 8 men,bet tik kramtydavo ji ir viskas,nuemiau ta plastmase kur po snapeliu,kad nereiketu traukt,galvojau supras ka su juo reikia daryti,bet kur tau... Paskui po kurio laiko vis pasiulydavau is snapelio atsigert,bet vistiek jam kaip zaisliukas jis tik buvo.Nu ir ka,suejo mums metukai,sakau reikia pabandyt vel pasiulyt ir kuo puikiausiai atsigere
Mano maziukas nepripazysta nei soskyciu nei buteliuku. geria tik MP. Nupirkau Avent buteliuka su snapeliu tai is pradziu irgi negere, bet as kantriai kiekviena diena po pietu kosytes jam ji vis pasiulau, tai jau pradeda gerti. Ismoko tik per 2-3 savaites... zodziu reikia viskam laiko ir kantrybes..
QUOTE(kris*** @ 2010 10 07, 14:44) Mano maziukas nepripazysta nei soskyciu nei buteliuku. geria tik MP. Nupirkau Avent buteliuka su snapeliu tai is pradziu irgi negere, bet as kantriai kiekviena diena po pietu kosytes jam ji vis pasiulau, tai jau pradeda gerti. Ismoko tik per 2-3 savaites... zodziu reikia viskam laiko ir kantrybes.. net iki metu maniske tik MP gere, ir jokiu buteliuku nepripzino.. kazkiek gerdavo is pacio stiklines, bet tiek ir teigerdavo...o nuo metuku pradejo ir is buteliuk gerti..
Nuo 1.3men gere is paprasto puodelio su snapeliu, is puodelio nedrysdavo. Kai suėjo 2 metukai vel pabadžiau duoti, pati parodziau letai kelis kartus kaip as geriu, poto kartu pabandem, veliau ir pats pradejo
mes turim toki specialu puoduka ,bet jis nelabai nori gerti is jo.
Mano panelei beveik 8 men ,tai pienuka geria is buteliuko , o sultis , kompotuka is puodelio. Turim ta su snapeliu ,bet jai nepatiko nu niekaip negalejau isiulyt. Tai pabandziau duoti gerti is sauksto , jai tiko. Aisku pradzioj didzioji dalis begdavo pro sali , bet greit perprato ,kaip reikia.Svarbiausia ,kad jai taip patiko gerti ir noriai mokesi.Dabar mokam ir is puoduko
Na nežinau kaip bus toliau,bet dabar geriam ir iš buteliuko pienuką ir duodu iš puodelio mokytis,patinka labai,bet daug pro šalį išbėga
Pradėjom gerti iš puodelio apie 6mėn., bet labai daug išlieja. Bandžiau iš šaukštelio, tai ilgai užtrunka. O dabar atradau pirkti šaukštelį, prisitvirtinantį ant buteliuko vietoj soskės, tai
Kaip gerai, kad šią temą paskaičiau, jau pats laikas bus ir mūsų metinukui duoti gerti vandenuko, o tai dar vis tik pienuku atsigeria. Reikes irgi puodelį jau parodyti
O vyresnėliui tai gal nuo 1,5 metų pradėjau duoti gerti iš puodelio. Oj kiek daug tada puodelių sudužo! o gertuvę su snapeliu iki šiol naudojam - vaikas atsigeria iš jos vandens prieš miegą, arba gerti kartais prabudęs užsinori, kelionės metu važiuojant automobilyje. neįsivaizduoju puodelio stovinčio prie pat lovos... ar nuverstu bežaisdamas ir apsilaistytu naktį prabudęs. O kelionėje jam juk irgi patogiau nei tiesiai pvz iš butelio gerti.
Na mes geriame gerimus is puodelio su snapeliu ,bet nezinau ka daryti nes jis pas mane beveik visus gerimus ispilsto
nebezinau ka cia sugalvoti QUOTE(Adeliutė @ 2011 01 05, 23:22) Pradėjom gerti iš puodelio apie 6mėn., bet labai daug išlieja. Bandžiau iš šaukštelio, tai ilgai užtrunka. O dabar atradau pirkti šaukštelį, prisitvirtinantį ant buteliuko vietoj soskės, tai mergaites, o kas ce per saukstelis??? maniske tai buteliuko neima, gerai MP, tai sakau laikas aju pratint prie puodelio, mum jau beveik 7 men
iš avent su snapeliu geria arbatėlę, vandenuką nuo 6-7mėn. greit suprato sistemą
įdomu kada reiks prie paprasto puoduko pratinti, nes kolkas tik pasižaidimai su juo
Sveikos mamytes
QUOTE(JVGM:) @ 2011 01 22, 23:59) Sveikos mamytes pati tokio puodelio neturiu, bet berods vakar kažkur buvau užtikus jo foto- jis yra Lovi firmos, tai pasigooglinkit pvz.: Lovi puodelis su šaukšteliu ir manau, kad rasit Papildyta: http://lt.lovi.pl/products,daugiafunkcis_buteliukas.html
Va šitas dar fainas, kaip tik mokinimuisi gerti iš puodelio. Idealu, nes neišsilieja skystis, o forma jo ir principas gėrimo kaip iš paprasto puodelio http://lt.lovi.pl/products,puodelis_360.html . Mano draugės mergaitė turi, tai labai patenkintos abi (ir mama, ir dukra)
QUOTE(HappyAngel @ 2011 01 23, 00:42) Va šitas dar fainas, kaip tik mokinimuisi gerti iš puodelio. Idealu, nes neišsilieja skystis, o forma jo ir principas gėrimo kaip iš paprasto puodelio http://lt.lovi.pl/products,puodelis_360.html . Mano draugės mergaitė turi, tai labai patenkintos abi (ir mama, ir dukra) turim mes šį, bet kol kas dar sunkiai... dar bėga per barzdą, nes nlb supranta, kad reikia plačia burnyte gerti
o maniskis geria TIK is buteliuko, esam nupirke spec puodeli su snapeliu, bet jis nemoka traukt is jo
mano puikiausiai geria is paprasto puoduko
QUOTE(HappyAngel @ 2011 01 23, 00:42) Va šitas dar fainas, kaip tik mokinimuisi gerti iš puodelio. Idealu, nes neišsilieja skystis, o forma jo ir principas gėrimo kaip iš paprasto puodelio http://lt.lovi.pl/products,puodelis_360.html . Mano draugės mergaitė turi, tai labai patenkintos abi (ir mama, ir dukra) O cia tai puodelis
Maniskis tai su snapeliu puodelio nemego niekada, buvo arba su zinduku arba tik tikras puodelis ir geriau ne vaikiskas, o diiidelis, kaip mamos ar tecio
|