Apziurejau urmo bazej , kaip ir geri. Nezinau kur dar ko ieskot, nes sake kad gavo naujai prekes.
Apziurejau urmo bazej , kaip ir geri. Nezinau kur dar ko ieskot, nes sake kad gavo naujai prekes.
negirdejau apie tokius
maciau skelbiu.lt jau siu vezimu selbimas atsirado,bet nieko ispudingo,eiliniai vezimeliai
Laba. Ziurejau siuos vezimelius urmo bazeje ir palyginus su x-landeriu tai tikrai man labiau patiko sie. Ju amortizacija geresne, minkstesni, sportine dalis dedasi i abis puses, ant auto kedutes yra uzklotas kojytems (tai yra labai mazai kur, o manau kad labai neblogai tai) ir aisku kaina palyginus su x-landeriu tai zymiai mazesne. O jei perkat visas tris dalis, tai dar 10% nuolaida gaunat. Rinkausi tarp nako milenium, x-landerio ir sito, tai pavazinejus po parduotuves, apziurejus visus, susirinkus informacija issirinkau butent sios firmos
QUOTE(rimalma @ 2009 09 29, 08:07) Laba. Ziurejau siuos vezimelius urmo bazeje ir palyginus su x-landeriu tai tikrai man labiau patiko sie. Ju amortizacija geresne, minkstesni, sportine dalis dedasi i abis puses, ant auto kedutes yra uzklotas kojytems (tai yra labai mazai kur, o manau kad labai neblogai tai) ir aisku kaina palyginus su x-landeriu tai zymiai mazesne. O jei perkat visas tris dalis, tai dar 10% nuolaida gaunat. Rinkausi tarp nako milenium, x-landerio ir sito, tai pavazinejus po parduotuves, apziurejus visus, susirinkus informacija issirinkau butent sios firmos sveiki, as taip siandiena v-max vezimeli isigijau Aprangeleje-labai saunus vezimelis. sportine dalis turi gulima padeti, gali keistis puses-i mamos ir pasaulio, puiki amortizacija ir kaina padori, ir i lifta telpa, spalvos labai grazios siu vezimeliu.tat tikrai visoms rekomenduoju
na mamytės,negi tiek mažai atsiliepimų apie šiuos vežimukus
mane irgi labai jie sužavėjo,tik nežinau kaip ten su sportine dalimi,ar pasikelia pakojėlis ir nugarėlė atskirai,ar tiesiog pasidaro gulima padėtis su sėdinčiu vaiku?? ![]() ![]()
suprantu,iš atsiliepimų,kad šitie vežimukai arba ''naujiena''arba nėra populiarūs
Man šis vežimėlis patiko, galvoju pirkti, bet niekur nerandu sėdimos dalies išmatavimų (t.y. visos gulimos vietos ilgį),gal kas žino ar turi šį vežimėlį ir galėtų išmatuoti? bučiau labai dėkinga
o ČIA dar yra informacijos apie šį vežimuką, jei kam įdomu Jau radau kam įdomu įdedu - komplekto svoris 14kg. - lopšiuko matmenys: viduje ilgis 78cm., plotis 36cm. - sėdimos dalies išskleistos vidui 92cm., plotis 34cm., išsiskleidžia iki gulimos padėties.
As taip pat ziurinejau sita vezima, buvau lyg jau ir nusprendus imti x-lander, bet man nelabai patinka sio vezsimelio vaziuokles sulankstymas ir jo svoris, pvz V-travel, zymiai kompaktiskiau susilanksto ir patogiau negu X-lander, nereikia ideti daug pastangu, pora knopkiu ir lopsys nusiema...dabar dar svarstau apie tutis zippy, bet niekaip neapsisprendizua...
tiesiog noriu pasakyti, kad anskciau tiek norejau x-landerio ir net negalvojau apie kitus, o dabar jau nelabai jis mane vilioja.... tai va tokia mano patirties, na bent jau si savaitgali skyriau tu vezimeliu apsziurejimui:)
na dar noriu pasiteirauti, kas dar turite toki vezimuka?? butu labai malonu, kad pasipasakotumete, nes labai jau idomu pasidare apie ji...
ech na ka teks palaukti kol kazkas atsilieps, nes dar laiko turiu, manau vezimuka pirksim tik kokia liepa, dabar tik domiuosi, bet jau turi favoritus:)
mes nusipirkome labai panašu į šiuos vežimėlius toki
3in1 (yra ir automobilinė kedutė) ![]() ![]() Manevringas,lengvai rieda,visur pravažiuoja(pripučiami ratai)....... kol kas esame labai patenkinti
Negi niekas dar nesusidure su tos firmos vezimeliais? Pakomentuokit kas bande ir isbande
keliu tema i virsu,mane taip pat domina sitie vezimeliai
Mes turėjome V-Travel vežimėlį ir net nemąstydama pirkčiau dar kartą, jei kada prireiks kitam vaikučiui. Labai geras kainos ir kokybės santykis.
Vežimas buvo labai kompatiškas, lengvas, manevringas, didžiuliai pripučiami ratai gelbėjo vaikčiojant per pusnis, labai praktiskas ir įdomesniais raštais audinys. Buvo visos reikalingos funkcijos, kokių tik galima tikėtis, visos trys dalys turėjo apklotėlius, apsaugas nuo lietaus ir uodų, daugybė rankenos bei pakojo aukčio reguliavimo lygių. Jei turite konkrečių klausimų, galite parašyti asmeniškai, pakomentuosiu. Sėkmės renkantis :-) |