Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Malvina
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Dono
doh.gif jau tikrai, kad tokio vardo neduočiau wacko.gif
JJ_M
saldokas..
secret_lover_
Nedėčiau 4u.gif mirksiukas.gif Raganą primena biggrin.gif
Mirabele
Man irgi primena pasaka apie buratina biggrin.gif
kiaula
Cia turbut vienas is tu retu atveju, kai galima pasakyt - Niekada wink.gif Niekada tokio vardo, niekada..
donna bella
Ne šitas vardas schmoll.gif nea, niekaip
-MJV-
tikrai ne schmoll.gif
jitute
ne ne, toks jausmas kad melynais plaukais turetu buti
Emerencija
neduočiau, nepatinka. Man šis vardas, daugiau, kaip pravardė smile.gif
Eglutis
Na, man irgi šis vardas ne prie širdies schmoll.gif
l'eau
dukrai - ne
Semile
mano močiute buvo Malvina, bet dukrai neduočiau schmoll.gif
Tūla
Na, man irgi nesinorėtų tokio vardo... gal čia kaltos vaikystės asociacijos su Malvina iš Buratino nuotykių smile.gif
Corny
Oi ne tikrai dukrai neduociau tokio vardo 4u.gif
kinder_surprise
Multiko herojeie grazus vardas, bet dukrai tokio tikrai neduociau
Gera-mama
Oi, ne iškart primena buratino draugę schmoll.gif . Nors šiuolaikiniai vaikai kitokius animacinius filmukus ziuri, jiems gal ir nekels šis vardas tokiu asociacijų bet vistiek NE.
sanatorija
O man sis vardas patinka! Geriau nei Urtes, Ugnes, Migles ir pan. Sie vardai tikrai grazus (nieko nenoriu izeisti), bet paskutiniu metu aplink mergaitems duodami labai daznai...

Beje, mano mociutes vardas buvo Malvina 4u.gif Ir kai kas ja meiliai vadindavo - Malvinute! smile.gif
Donyy
tikrai savo dukrai tokio vardo neduociau schmoll.gif
Hellė
Neduociau 4u.gif
Maran
Asmeniskai as neduociau schmoll.gif
September_Lady
Ne
bakatita
schmoll.gif
Valabi
man irgi jis ne prie sirdies..
vitalija.vilke
Oi ne, neišdrįsčiau tokio vardo duoti dukrai. Man iškart asociacijos su buratino nuotykiais. ax.gif
Spindi*
Ar duciau? Niekada gyvenime schmoll.gif
Mamašiukas
Savo dukrai neduočiau tokio vardo...bet jūsų teisė rinktis.
voveriuxe
neduociau
Įsimylėjus
Na man asmeniškai vardukas nelabai,bet juk visiems neįtiksi smile.gif Na man tai jis asocijuojasi su pamaiva,lėlyte :ax
diana34
neduociau doh.gif
*4ever
tikrai neduočiau schmoll.gif
Mystic Sahara
Nezinau, neduociau tokio vardo schmoll.gif
MissBumBum
Neduociau tokio vardo, kazkaip pernelyg keistai skamba... Gal del to filmuko asociacijos?..
$tar
ir melyni plaukai iskart pries akis lotuliukas.gif ne, tikrai neduociau schmoll.gif
vasarė 75
niekada nesugalvociau duoti tokio vardo dukrai schmoll.gif
Bussinkka
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 03 26, 15:34)
Man iškart asociacijos su buratino nuotykiais.  ax.gif
*

biggrin.gif ir as tokio neduociau schmoll.gif
Cukliukas
ne,man nelabai smile.gif)
linuse
Galit mane pomidorai2.gif bet manau, kad mergaitė vos supratus tėvų niekšybę norės pasikeisti vardą 4u.gif neskaičiau visos temos, bet gal gana skaityt pasakas? g.gif
*Clivia*
neduociau... kazkaip galvoju, kad vaikas ateityje gedintusi tokio vardo smile.gif
moonc
neduociau tokio vardo g.gif
wizija
Na kažkaip ne prie širdies man šis vardas schmoll.gif
Julija1979
Is tikruju asocijacijos su filmuku ir su lele,panasiai kaip BARBIE schmoll.gif Nepykit vardas nekoks
-Alice-
biggrin.gif
niekada neduočiau tokio vardo...
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - buratino nuotykiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Malinnaa
O man toki varda davė smile.gif Ir esu patenkinta ax.gif Niekada nesusiduriau su neigiamais dalykais..kaip tik smile.gif Visada visi atsimindavo mane kaip iskirtine ir tai man tik sekmes atnese 4u.gif Tiek vaikinu susizavejimo atzvilgiu..tiek destytojam istrikdavau ir taip zmones isgirde dar karta pasiziuredavo,pagirdavo ir antra karta nereikdavo prisistatyti taip kaip kitom draugem mirksiukas.gif
ikkuna
Neduočiau.
Ania.ks
Tokiu vardu aš dukrytės nevadinčiau. ax.gif
Karikima
Nezinau net, kazkoks mandras, bet tuo paciu metu komiskas..
Wirruna
tikrai neduociau lotuliukas.gif
Dzenete
Čia ne iš buratino? Vyro darbovietėje per vaikų eglute viena mergaite pašaukė tokiu vardu. Keistai nuskambėjo, jei iš tų mistinių filmukų tai Alisa daug gražiau skamba
Aylin
mano drauges kate buvo malvina, o dar tas Malvina is Buratino nuotykiu ir siaip senamadiskas vardas, atrodo mociute Malvina doh.gif nneee schmoll.gif
Močiutė Eglutė
QUOTE(Aylin @ 2012 01 25, 21:37)
mano drauges kate buvo malvina, o dar tas Malvina is Buratino nuotykiu ir siaip senamadiskas vardas, atrodo mociute Malvina doh.gif  nneee schmoll.gif
*

Senamadiškas dėl to, kad mano mama "malvinomis" vadina mergeles, kurios dabar vadinamos "barakudomis"? lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.