Norėčiau paklausti kokia muzika patinka Jūsų vaikams? Aš pastebiu, kad manasis (4 m. 8metai jam) nebenori klausytis vaikiškų dainelių, nes pasak jo, tokios muzikos klausosi tik lėliukai. Jam patinka pvz.: Power hot radio repertuaras
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 09 13, 00:14) Norėčiau paklausti kokia muzika patinka Jūsų vaikams? Aš pastebiu, kad manasis (4 m. 8metai jam) nebenori klausytis vaikiškų dainelių, nes pasak jo, tokios muzikos klausosi tik lėliukai. Jam patinka pvz.: Power hot radio repertuaras musiskui irgi patinka muzikos kur ir mes klausomes
maniskis tai nelabai klausosi dainu, jam neaktualu. Gali groti bet kokia muzika, jam visvien. Aisku moka daineliu ir ostapenko dviratuka ir telebimbam muse, bet dabar isvis nesiklauso ir nedainuoja jau jam kazkai ppraejes tas laikotarpis.
kokiu nuperkame ar irasdome tu ir klausosi,kazkaip ant muzikos nera pasinesusi jai galima taip sakyti
Maniskis niekad nemego vaikisku daineliu, nors muzika nuo mazens labai patinka, nes pirmiau sokt ismoko, o ne vaiksciot
maniškiui irgi labai patinka Rybako eurovizinė daina, labai gražiai šoka, kai ją išgirsta (šaunu kad jis atvažiuoja į panevežį, jau turim bilietus lėksim į koncertą)
Kai pradėjo eit į darželį, mano vaikui jau neberūpi jokios muzikos, grįžta nusikalęs ir tik tylos reikalauja...
Šitoje vietoje darau žiaurų spaudimą - tyčia nesiūlau mano supratimu netinkamos muzikos. Bet vis tiek palieku teisę rinktis - klasikinę ar Voro vestuves
Pas mus irgi kažkaip nereikalauja muzikos
Ptinka ritminga muzika ir dainos is rusu animacijos filmuku-bremeno muzikantai ir pan,bet -kada groja "depeche mode"ar 'linkin park"-visada sako-GARSIAAAAUUU!!!Ir zino daug ju kuriniu ir dainuoja,kaip moka
Mes su vyru- melomanai
patinka labai daug vaikisku daineliu, o visu megstamiausia - Dzimbos Kirmeliukas Infantino
"Power hit radio - Jėga" - pasakytu mano vyrenelis
QUOTE(Greiciuke @ 2009 10 02, 10:04) Šitoje vietoje darau žiaurų spaudimą - tyčia nesiūlau mano supratimu netinkamos muzikos. Bet vis tiek palieku teisę rinktis - klasikinę ar Voro vestuves vargsas vaikas Maniskes ir telebimbam paklauso, ir mamontava ir lady gaga
Man brolui (2,7) patinka lady gaga(paparazi) ir A.Rybak farytale moka sios dainos priedaini.
Lady Gaga Bad Romance
Šiaip klauso tokią muziką, kokią klausom mes, bet dabar Kapitono Flinto "era". Net ir mašina važiuodami turim ją klausytis
Klausosi tik V.V.Lansbergio pasakų su dainavimo intarpais,Telebimbam,Keistuolių teatro,Rūtos dainelių Beatričei ir panašiai.Jokių bumčikų neklauso-nepatinka.
Paskutiniu metu mano šešiametė radiją nusistatė ant klasikinės muzikos. O jei ne klauso CD, tada VVLandsbergio pasakos arba vaikiškos dainelės...
Maniškei irgi patinka visa pop muzika, kuri yra ritminga. Aišku labiausiai Lady Gaga
patinka linksma ritminga muzika
Paskutiniu metu labai reikalauja muzokos mašinoje. Tik įsėda į mašiną ir duoda nurodymą tėčiui,"jungt kompaktą". Tai ir klausosi to ką tas tėtis kompakte įrašęs būna, t.y. visas šiuo metu populiariausias dainas.
Mano gražuolė klausosi jau ne tik telebimbam, bet ir drum and bass'o, jungle'o, rap'o
na mano berniukas tai lady gaga megsta
Klausosi dažniausiai klasikinės muzikos ir gyvai
mano vidurinioji megsta vaikiskas daineles
Maniškis vaikiškų dainelių nemėgsta.Pirmoj vietoj lady gaga,nors man tai jos dainos nepatinka.Dar patinka dainos iš serialų "Nemylimi","Moterys meluoja geriau".
mūsiškiui keturi metai trys men , mėgsta klausyti įvairią muziką , bet daugiau patinka lietuviskos ir senesnes dainos ( pvz vysniausko laivelis , arba aliukai , dinamika ) net kitą kartą stebiuosi iš kur toks skonis
Maniskei labai patinka vaikiskos daineles ypac telebimbam, keistuoliu teatro... O sunaus skonis tai
oi maniskei 5.7 tai ji klauso visko ka mes klausom. Dabar labai megsta Michael Jackson visas dainas, visus klipus galetu ziureti per dienas, dar jai labai patinka Crazy Frog
Ojojoi, gelbėkit nuo Lady Gagos ir Marijono Mikutavičiaus
Šiaip mėgsta visokias, ir vaikiškas, ir lietuvių liaudies. Bet, kartais užplaukia, ir klausosi tik tuos du. Ir, šiaip, tų dviejų po vieną dainą. Kurias aš, jau mintinai, nenoromis išmokau
Mano mergaite pamiso del Justin Bieber
Dabar "ant bangos" uš yamahos nupirkti diskai;
klauso telebimam o kitka jau i tevelius,roka poproka
Mėgsta įvairias, bet labiausiai vaikiškas. Ką klausomės mes, tą ir jis.
Sveikos mamytes, o gal zinotekokiu nors vaikisku daineliu dvd, pvz kokiu koncertuku vaikisku, kur galetum ir ziureti ir dainuoti, sokti?
Turim telebimbam bet mazoka
tetebim Jurgaitytę
klausosi vaikisku , bet ne visos patinka , dabar kapitonas flintas uzvaldes namus
http://www.youtube.com/watch?v=I_x6IwSQRhY
Raganiukės diskai einamiausi šiai dienai - tenka šokti visai šeimai
Įvairios, labiausiai patinka garso takeliai iš filmukų. Dabar "valdo" ilgo plauko istorijos muzika...
Maniske labai megzta Yva,69 danguje dainas
Manasis klauso vaikiškų dainelių, bet kada aš savo dainų klausausi jam irgi patinka, jau nemažai ir žodžių moka iš mano dainų
siuo metu LAURIS patinka, dar CICINAS, ZVAGULIS(kuriu koncertuose buvo), dar RADZIS.. Pamirsau paminet ir PATRULIUS
Mano sesute 4m. dažniausiai telebimbam klauso.
maniškei patinka beveik visa muzika, tiesa iš vaikiškų (gal tiksliau kūdikiškų) tai jau išaugome
mums dabar 5
depechai.
|