Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokios muzikos klausosi Jūsų vaikai?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2
Ende
Norėčiau paklausti kokia muzika patinka Jūsų vaikams? Aš pastebiu, kad manasis (4 m. 8metai jam) nebenori klausytis vaikiškų dainelių, nes pasak jo, tokios muzikos klausosi tik lėliukai. Jam patinka pvz.: Power hot radio repertuaras 4u.gif
gabani
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 09 13, 00:14)
Norėčiau paklausti kokia muzika patinka Jūsų vaikams? Aš pastebiu, kad manasis (4 m. 8metai jam) nebenori klausytis vaikiškų dainelių, nes pasak jo, tokios muzikos klausosi tik lėliukai. Jam patinka pvz.: Power hot radio repertuaras  4u.gif
*

musiskui irgi patinka muzikos kur ir mes klausomes biggrin.gif .o ypac kai per televizoriu reklamas rodo,kur galima atsisiust dainas,nu ir daina olialia pupytes lotuliukas.gif .bet ir megsta vaikiskas daineles,jas klausosi ir kurias moka dar ir padainuoja smile.gif
jovute
maniskis tai nelabai klausosi dainu, jam neaktualu. Gali groti bet kokia muzika, jam visvien. Aisku moka daineliu ir ostapenko dviratuka ir telebimbam muse, bet dabar isvis nesiklauso ir nedainuoja jau jam kazkai ppraejes tas laikotarpis.
lannasuper
kokiu nuperkame ar irasdome tu ir klausosi,kazkaip ant muzikos nera pasinesusi jai galima taip sakyti biggrin.gif ,turi telebimbam visas,svirpliuku,pagranduku,bimzos daineliu,kalediniu, thumbup.gif ir jai visos patinka wub.gif
Enriko mama
Maniskis niekad nemego vaikisku daineliu, nors muzika nuo mazens labai patinka, nes pirmiau sokt ismoko, o ne vaiksciot biggrin.gif Maziukui labai patiko ritminga muzika, D. Bilano dvd koncertai veikdavo ji taip pat kaip teletabai, vaiko ner namie kai paleisdavau ta koncerta doh.gif Dabar tai megstamiausia Ruslano, ir Michael Jacksono muzika, ju dainu gali visa diena klausyti,o megstamiausias ir po kelis kartus. Dar labai patinka Rybako eurovizine daina, Manto Ciuozki, is vaikisku tik Eglute kur i vaiku Eurovizija vaziavo patinka, o taip turi savo muzikini skoni smile.gif
snieguoliuke_123
maniškiui irgi labai patinka Rybako eurovizinė daina, labai gražiai šoka, kai ją išgirsta (šaunu kad jis atvažiuoja į panevežį, jau turim bilietus lėksim į koncertą) biggrin.gif biggrin.gif taip pat labai patinka ruslanas biggrin.gif biggrin.gif ir be proto mėgsta dainą apie BMV biggrin.gif biggrin.gif
Ende
Kai pradėjo eit į darželį, mano vaikui jau neberūpi jokios muzikos, grįžta nusikalęs ir tik tylos reikalauja... 4u.gif
Greiciuke
Šitoje vietoje darau žiaurų spaudimą - tyčia nesiūlau mano supratimu netinkamos muzikos. Bet vis tiek palieku teisę rinktis - klasikinę ar Voro vestuves ax.gif
jurgytia
Pas mus irgi kažkaip nereikalauja muzikos smile.gif
Lesia
Ptinka ritminga muzika ir dainos is rusu animacijos filmuku-bremeno muzikantai ir pan,bet -kada groja "depeche mode"ar 'linkin park"-visada sako-GARSIAAAAUUU!!!Ir zino daug ju kuriniu ir dainuoja,kaip moka lotuliukas.gif
Raganiute
Mes su vyru- melomanai cool.gif Vaikas, panašu, irgi toks bus. Klausos ir dievina tėčio parinktą muziką. Tiesa, pirmenybę teikia trankesnėms melodijoms, kur daugiau rėkimo nei dainavimo doh.gif O ypač tinka dainos, kuriose yra žodis "fire" biggrin.gif
eegle
patinka labai daug vaikisku daineliu, o visu megstamiausia - Dzimbos Kirmeliukas Infantino 4u.gif
Rciukas
"Power hit radio - Jėga" - pasakytu mano vyrenelis lotuliukas.gif Patinka bumcikai visokie kaip ir teveliui doh.gif
azen
QUOTE(Greiciuke @ 2009 10 02, 10:04)
Šitoje vietoje darau žiaurų spaudimą - tyčia nesiūlau mano supratimu netinkamos muzikos. Bet vis tiek palieku teisę rinktis  - klasikinę ar Voro vestuves  ax.gif
*

vargsas vaikas blink.gif

Maniskes ir telebimbam paklauso, ir mamontava ir lady gaga biggrin.gif ir 69danguje ir bumcika kartais zodziu pagal nuotaika smile.gif
*Harpija*
Man brolui (2,7) patinka lady gaga(paparazi) ir A.Rybak farytale moka sios dainos priedaini. biggrin.gif biggrin.gif
kuziukas
Lady Gaga Bad Romance doh.gif
nerilyte
Šiaip klauso tokią muziką, kokią klausom mes, bet dabar Kapitono Flinto "era". Net ir mašina važiuodami turim ją klausytis lotuliukas.gif
zeneta
QUOTE(kuziukas @ 2010 03 23, 23:46)
*

manojo tas pats repertuaras doh.gif dar metalika ir ramšteinai doh.gif kopijuoja brolių skonius bigsmile.gif
Raudvilė
QUOTE(kuziukas @ 2010 03 23, 23:46)
*

o ką? biggrin.gif visai graži daina biggrin.gif
Magnifique
Klausosi tik V.V.Lansbergio pasakų su dainavimo intarpais,Telebimbam,Keistuolių teatro,Rūtos dainelių Beatričei ir panašiai.Jokių bumčikų neklauso-nepatinka.
padaužiukė
QUOTE(kuziukas @ 2010 03 24, 00:46)
*

doh.gif maniškiam irgi. Bet neabejingas ir klasikinei muzikai biggrin.gif

irmaba
QUOTE(kuziukas @ 2010 03 24, 00:46)
*

maniske taip pat drinks_cheers.gif ir dar Eglutes "Laiminga diena" smile.gif
zarazna
Paskutiniu metu mano šešiametė radiją nusistatė ant klasikinės muzikos. O jei ne klauso CD, tada VVLandsbergio pasakos arba vaikiškos dainelės...
giedrutux
Maniškei irgi patinka visa pop muzika, kuri yra ritminga. Aišku labiausiai Lady Gaga biggrin.gif Dar V.Šiškausko "Lietuvos laukais" ar kažkas pan biggrin.gif Iš vaikiškų tik "Du gaideliai".
Gabija 7777
patinka linksma ritminga muzika smile.gif
Ende
Paskutiniu metu labai reikalauja muzokos mašinoje. Tik įsėda į mašiną ir duoda nurodymą tėčiui,"jungt kompaktą". Tai ir klausosi to ką tas tėtis kompakte įrašęs būna, t.y. visas šiuo metu populiariausias dainas.
TimbaLimba
Mano gražuolė klausosi jau ne tik telebimbam, bet ir drum and bass'o, jungle'o, rap'o biggrin.gif žodžiu, kas mamytei patinka, tas ir dukrelei tinka biggrin.gif o r'n'b jau ir kelias dainas kartu dainuojam bigsmile.gif
zai-zai
na mano berniukas tai lady gaga megsta biggrin.gif metalica zodziu lopsines ar vaikiuku daineles jam nepatinka :ax:aisku kai per televizoriu dainuoja vaiku bureliai tai paziuri biggrin.gif
neri.k
Klausosi dažniausiai klasikinės muzikos ir gyvai biggrin.gif , nes veduosi pas save į darbą į visus koncertus, festivalius. Dažnai ir per repeticijas sėdi pas mane. O namuose pati atsisėdusi prie pianino groja. biggrin.gif Žodžiu pasirinkimo nėra lotuliukas.gif
Envi
mano vidurinioji megsta vaikiskas daineles 4u.gif
emma
Maniškis vaikiškų dainelių nemėgsta.Pirmoj vietoj lady gaga,nors man tai jos dainos nepatinka.Dar patinka dainos iš serialų "Nemylimi","Moterys meluoja geriau".
musyte015
mūsiškiui keturi metai trys men , mėgsta klausyti įvairią muziką , bet daugiau patinka lietuviskos ir senesnes dainos ( pvz vysniausko laivelis , arba aliukai , dinamika ) net kitą kartą stebiuosi iš kur toks skonis g.gif .bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama .
nora159
Maniskei labai patinka vaikiskos daineles ypac telebimbam, keistuoliu teatro... O sunaus skonis tai blink.gif
Dirty Diana
oi maniskei 5.7 tai ji klauso visko ka mes klausom. Dabar labai megsta Michael Jackson visas dainas, visus klipus galetu ziureti per dienas, dar jai labai patinka Crazy Frog biggrin.gif Nors ji ir vaikiskas paklauso Telebimbam, turi dainuojamu pasakeliu.
Limcamca
Ojojoi, gelbėkit nuo Lady Gagos ir Marijono Mikutavičiaus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Šiaip mėgsta visokias, ir vaikiškas, ir lietuvių liaudies. Bet, kartais užplaukia, ir klausosi tik tuos du. Ir, šiaip, tų dviejų po vieną dainą. Kurias aš, jau mintinai, nenoromis išmokau biggrin.gif
vejune
Mano mergaite pamiso del Justin Bieber thumbup.gif ,jau kai isgirsta dainuojant,tai nurausta visa,ir laiminga laiminga lotuliukas.gif >siap megsta visokia muzika ir vaikiska ir ne tik ax.gif
daivvva
Dabar "ant bangos" uš yamahos nupirkti diskai; thumbup.gif vakar gal apie valandą tas pats diskas-dainuoja pati karaoke, šoka thumbup.gif .
deiritta
klauso telebimam o kitka jau i tevelius,roka poproka thumbup.gif jau vaiko skoniu nesiskundziam. O dar uzsikepe grot bugnais tai jau po keletos dienu namie ramybes nebebus doh.gif
DirOl*
Mėgsta įvairias, bet labiausiai vaikiškas. Ką klausomės mes, tą ir jis. smile.gif
sigute2
Sveikos mamytes, o gal zinotekokiu nors vaikisku daineliu dvd, pvz kokiu koncertuku vaikisku, kur galetum ir ziureti ir dainuoti, sokti?
Turim telebimbam bet mazoka blush2.gif
FrigidnaS
tetebim Jurgaitytę
spylka78
klausosi vaikisku , bet ne visos patinka , dabar kapitonas flintas uzvaldes namus smile.gif daina "mes vyrai" vadina musu daina , ir ant kalno murai smile.gif tai kai uztraukia lotuliukas.gif
http://www.youtube.com/watch?v=I_x6IwSQRhY
sraigiuss
Raganiukės diskai einamiausi šiai dienai - tenka šokti visai šeimai lotuliukas.gif
ilgaplauke10
Įvairios, labiausiai patinka garso takeliai iš filmukų. Dabar "valdo" ilgo plauko istorijos muzika... biggrin.gif
pukuotukas14
Maniske labai megzta Yva,69 danguje dainas biggrin.gif
Alsė
Manasis klauso vaikiškų dainelių, bet kada aš savo dainų klausausi jam irgi patinka, jau nemažai ir žodžių moka iš mano dainų smile.gif
dzordze29
siuo metu LAURIS patinka, dar CICINAS, ZVAGULIS(kuriu koncertuose buvo), dar RADZIS.. Pamirsau paminet ir PATRULIUS lotuliukas.gif
EmaMeow
Mano sesute 4m. dažniausiai telebimbam klauso. smile.gif dar megsta dainas apie Lietuvą. biggrin.gif patriote nuo mažens. biggrin.gif o kai aš klausaus rusiškų dainų, tai mažoji su manim dar ir padainuoja kokį žodį iš dainos rusiškai. wink.gif Kai važiuojam kur nors tada dainuoja visokias dainas, kurios groja per radija. Arba tas kur daržely išmoko. wink.gif
nerod
maniškei patinka beveik visa muzika, tiesa iš vaikiškų (gal tiksliau kūdikiškų) tai jau išaugome
mums dabar 5 smile.gif
Montekrista
depechai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.