Mano dukrai 6m, jai patinka Maiklo Džeksono dainos
Maniskiui labai patinka "Begu begu" ir naujas krepsinio himnas
Ivairi labiau sokine, mums 6
Maniškiui labiausiai patinka "klubine" muzika, kur yra geras ritmas.... Mums 5 metukai
maniskei 4 m, nors namuose nieks tokios muzikos neklauso, bet ji gimtadienio proga uzsiprase "YVA" cd
Logiška, kad vaikai klausosi tai, ką leidžias tėvai, ar darželyje, kas ką niūniuoja
Bet aš jai spec. dar siunčiu daug vaikiškų dainelių: ir žodžiai, ir muzika.. galų gale ji dar vaikas - spės dar tų visų i like to move it prisidainuot
Patinka linksma, nesvarbu vaikiška, ar nevaikiška, kad pašokti būtų galima
Manajam trys su puse.
Margutė mėgsta TeleBimBam repertuarą, lopšines. Bet dažniausiai klauso to, ko klausosi tėvelis
O mūsų Tadas jau didelis vyras, klausosi rimtos muzikos, kaip "Žemėj lietuvos" ir bando dainuoti
manoji klausosi visko kas kompaktuose
Labiausiai veža repas, hiphopas. Bando šokti breiką
Iš bėdos aišku visos vaikiškos, Mantas, Vaidas, Mokinukės
Mano maziukui dabar 4,8m. nuo pat mazens jis neklause vaikisku dainu, sake jam nepatinka
vaikiskas daineles ir pasakas. ypac ,,Sypsenos,, daineles
Manoji megsta klausytis nuo lietuvisku iki anglisku, nuo pop iki rep..
tuoj 6 m.Kazkaip nenupirkau nei vieno vaikisko kompakto ,klausesi ta,ka ir mes patys,meginau kazkada ijungti vaikiskas,nepatiko
QUOTE(deiritta @ 2011 02 02, 00:33) klauso telebimam o kitka jau i tevelius,roka poproka musu panasiai: telebimbam ir tai ka klausomes mes... nors kartais masinoje megsta perjungti muzika pagal savo nuotaika:))
klausosi įvairios, pagal nuotaiką, kartais mašinoj pareiškia: išjunkit tą nesąmonę, nes galva sprogsta...tai specialiai įrašėm jai į mp4 vaikiškų ir jos mėgiamų dainelių, pasileidžiam važiuodami ir visi dainuojam kartu...du gaideliai pagreitintas variantas ir dar aramzamzam guliguliguli....vežą ją...
|