idomu butu suzinoti jusu nuomone. gal yra bandziusiu?
Apie siuos pleistrus nieko negirdejau, bet jau naudoju panasius, kinotakara vadinasi, siandien antra naktis, kai uzsiklijavau. Jausmas idomus ir geras, jauciasi, kad ten kazkas vyksta.
QUOTE(harmoneta @ 2009 09 13, 09:45) prieš 5m pirkau ant kūno panašius pleisrtus 30d 130lt klijavau 2mėn, rezultatas 0, va tau tik graži reklama
Manyciau sudetimi skiriasi, kazkaip Kinotakara man labiau priimtinesni pagal sudeti. Mokejau uz dvi pakuotes 320 Lt. Viena vaikui naudoju, kita sau. Po dvieju naktu labai purvini pleistrai
Kaina nemaža. Iš toposhop nepirksiu, o jei vaistinėje tai norėčiau. Ar kas nors suliknėjo?
Sie pleistrai nepardavinejami topshope. Tik pas distribiutorius.
niekaip nerandu jo kainos, ir kaip jį įsigyti reikia, nemoku ieškot turbūt internete, kur ta panelė kur užvedė temą
Isigyti galima per www.kinotakara.lt, na,as ten pirkau. Sunaudojom, patiko, dar noreciau, tik kad brangu..
kazkaip netycia snd ebay'juj uzmaciau tuos pleistrus, idomu paliko
ten gali rast ir 100pleistru uz 50-60lt
kazkaip neistveriau ir kelis tuos pleistrus uzsisakiau, keleta pabandziau, na ka as zinau
Sveikos mamytes,ir as nusipirkau viena dezute pabandymui.Pati sunaudojau 3 kitus du daviau pamegint tevam po viena.As tai likau visai patenkinta ,nors sunaudojau tik 3 pleistrus pajutau rezultata.Pas mane miegas po gimdymo t.y.jau 7 metai buvo labai blogas .Toks pavirsutiniskas miegas,atsikeldavau visai nepailsejusi,kojos tokios sustigusios budavo islipus is lovos.Po antro pleistro pajutau kad nebera tokios sustingusios kojos ,ir miegojau tikrai gerai.Viena pazistama su tais pleistrais numete 15kg.o tetis pabandes ryte atbego prasyt ,kad dar parnesciau:)
Labai įdomu būtų išgirsti atsiliepimus apie detoksikacinių pleistrų poveikį. Ar naudojote kas nors?? Paskaičius reklamą galima susidaryti įspūdį, kad tai išsigelbėjimas nuo visų negalavimų. Išvalo iš organizmo ne tik šlakus, visokias kitokias blogybes, bet netgi sunkiuosius metalus. Poveikis tarsi stebuklas - gerina miegą, jaunina organizmą, suteikia energijos ir t.t. Parašykit jei kas bandėt! Tikrai 5domu kaip realiai veikia :-)
Nu jeigu jau norite bent kazkokio efekto, tai isbandykit proceduras su situo.
http://www.beza.lt/lt/top-produktai#/detox Nebutina pirkt, galima ten nuvaryt ir pasidaryt proceduras. Per viena karta iseina tiek brudo, kiek su pleistrais iseitu kiekviena diena klijuojant isrisus du metus. Tikrai neverta su jokiais pleistrais zaist.
Sveiki,
Norėčiau paklausti apie detoksikuojantį pleistrą Foot Patch. Pati esu naudojusi prieš 3 metus - rezultatas superinis. Visiškai išsigydžiau sąnarių skausmus kurie kamavo nuo 15 metų amžiaus. Norėčiau vėl įsigyti, bet dėja nebeturiu jokių kontaktų to žmgaus kuris vežė juos iš Kinijos . Gal kartais kas nors žinotų kur galima būtų jų įsigyti... Būčiau labai dėkinga. QUOTE(kalistaSVKM @ 2011 04 26, 20:40) Sveiki, Norėčiau paklausti apie detoksikuojantį pleistrą Foot Patch. Pati esu naudojusi prieš 3 metus - rezultatas superinis. Visiškai išsigydžiau sąnarių skausmus kurie kamavo nuo 15 metų amžiaus. Norėčiau vėl įsigyti, bet dėja nebeturiu jokių kontaktų to žmgaus kuris vežė juos iš Kinijos . Gal kartais kas nors žinotų kur galima būtų jų įsigyti... Būčiau labai dėkinga. EBAY didelis pasirinkimas QUOTE(kalistaSVKM @ 2011 04 26, 21:40) Sveiki, Norėčiau paklausti apie detoksikuojantį pleistrą Foot Patch. Pati esu naudojusi prieš 3 metus - rezultatas superinis. Visiškai išsigydžiau sąnarių skausmus kurie kamavo nuo 15 metų amžiaus. Norėčiau vėl įsigyti, bet dėja nebeturiu jokių kontaktų to žmgaus kuris vežė juos iš Kinijos . Gal kartais kas nors žinotų kur galima būtų jų įsigyti... Būčiau labai dėkinga. Užsiduokite Google paieškoje duos tiek kontaktų , kad nežinosite iš ko pirkti. Beje, rašo kad neoriginalioje pakuotėje neveiksmingi. Bandysiu ir aš geriau pasijusti QUOTE(kalistaSVKM @ 2011 04 26, 20:40) Norėčiau paklausti apie detoksikuojantį pleistrą Foot Patch. Pati esu naudojusi prieš 3 metus - rezultatas superinis. Visiškai išsigydžiau sąnarių skausmus kurie kamavo nuo 15 metų amžiaus. Visai neseniai uzsakinejau visai savo seimynai siuos pleistrus, nes tikrai neitiketinai geras dalykas. Mamai po menisko operacijos per 3 dienas dingo skausmas. Na, bet celiulitas, deja, nepanasu, kad nyktu, jei kam idomu, pati jau 17 naktis naudoju ![]() ![]() http://www.sveikatosprekes.lt/lt/flypage/test1/preke-2.html Sveikos
Sveikos, gal kas isbandet si tebukla
DETOKSIKACINIAI PLEISTRAI ORGANIZMO VALYMUI Aprašymas: Pažangiausios japonų biotechnologijos ir senosios kinų medicinos žinios toksinų iš organizmo šalinimui per refleksines zonas , esančias kojų pėdose. Detoksinis pleistras išorinio naudojimo pleistras, skirtas toksinams šalinti. Toksinai šalinami per refleksines zonas esančias kojų pėdose. Pėdos svarbi žmogaus organizmo dalis. Jas vadina antrąja žmogaus širdimi. Tai aiškinama tuo, kad pėdų paviršiuje yra daugelio organų taškai. Iš viso pėdoje yra daugiau nei 60 taškų. Yra žinoma, kad tose vietose kaupiasi žmogaus organizmo atliekos. Toksinai, besikaupiantys organizme per ilgą laiką, sutrikdo normalią kūno būseną. Dėl tos priežastie išsivysto įvairūs negalavimai. Pažangios japonų technologijos ir senosios kinų medicinos žinios šiandien mums suteikia puikią galimybę naudotis unikaliais valomaisiais pėdų pleistrais. QUOTE(Kam @ 2011 11 16, 09:47) Sveikos, gal kas isbandet si tebukla DETOKSIKACINIAI PLEISTRAI ORGANIZMO VALYMUI Aprašymas: Pažangiausios japonų biotechnologijos ir senosios kinų medicinos žinios toksinų iš organizmo šalinimui per refleksines zonas , esančias kojų pėdose. Detoksinis pleistras išorinio naudojimo pleistras, skirtas toksinams šalinti. Toksinai šalinami per refleksines zonas esančias kojų pėdose. Pėdos svarbi žmogaus organizmo dalis. Jas vadina antrąja žmogaus širdimi. Tai aiškinama tuo, kad pėdų paviršiuje yra daugelio organų taškai. Iš viso pėdoje yra daugiau nei 60 taškų. Yra žinoma, kad tose vietose kaupiasi žmogaus organizmo atliekos. Toksinai, besikaupiantys organizme per ilgą laiką, sutrikdo normalią kūno būseną. Dėl tos priežastie išsivysto įvairūs negalavimai. Pažangios japonų technologijos ir senosios kinų medicinos žinios šiandien mums suteikia puikią galimybę naudotis unikaliais valomaisiais pėdų pleistrais. AS su vyru isbandziau, bet ne sitos firmos, mums patiko, bet vyrui daugiau voneles patinka
Mergaitės, būkit geros, parašykit kokios firmos naudojot pleistrus ir ar patenkintos? Gal ką nors apie Kinoki pleistrus girdėjot? Spėju nieko gero iš jų ar ne?
Akciju portaluose daznai buna Kinoki 10 vnt kainuoja apie 9lt
Bandem juos virs savaites laiko, labai ipatingo poveikio nera bet gal but per trumpai o ir koks tas poveikis turi buti jei savijauta normali. Patys pleistrai tikrai po nakties buna juodi vadinasi reakcija vyksta. Belieka laukt rezultatu. QUOTE(5634 @ 2011 11 29, 18:52) Akciju portaluose daznai buna Kinoki 10 vnt kainuoja apie 9lt Bandem juos virs savaites laiko, labai ipatingo poveikio nera bet gal but per trumpai o ir koks tas poveikis turi buti jei savijauta normali. Patys pleistrai tikrai po nakties buna juodi vadinasi reakcija vyksta. Belieka laukt rezultatu. Žinau, kad akcija. Nusipirkau kelis kuponus. Bet žinokit dabar suabejojau ar tie Kinoki ne kokios padielkos, prastos kopijos. Nemanau, kad gerą daiktą parduotų už tokią mažą kainą. Ir užsiklijavus ant kojos nieko nejaučiau, tuo tarpu žmonės, užsiklijavę kitokius brangesnius pleistrus kažką jaučia, šilumą ar dar kažką. Ir dar vienas dalykas: paskaičiau komentarus, kad ant pleistro pakanka užlašinti vandens ir ta vieta pasidaro tokia pati kaip ir po nakties ant kojų. Pati išbandžiau, taip ir atsitiko, todėl tai dar neįrodo, kad su Kinoki valosi organizmas. QUOTE(akacijaorama @ 2011 11 29, 20:31) Žinau, kad akcija. Nusipirkau kelis kuponus. Bet žinokit dabar suabejojau ar tie Kinoki ne kokios padielkos, prastos kopijos. Nemanau, kad gerą daiktą parduotų už tokią mažą kainą. Ir užsiklijavus ant kojos nieko nejaučiau, tuo tarpu žmonės, užsiklijavę kitokius brangesnius pleistrus kažką jaučia, šilumą ar dar kažką. Ir dar vienas dalykas: paskaičiau komentarus, kad ant pleistro pakanka užlašinti vandens ir ta vieta pasidaro tokia pati kaip ir po nakties ant kojų. Pati išbandžiau, taip ir atsitiko, todėl tai dar neįrodo, kad su Kinoki valosi organizmas. Pries kelis menesius tuos pleistrus pardavinejo su "akcija" po 18Lt, dabar jau po 9Lt. Ir tuose paciuose puslapiuose kaip Grupinis.lt ir Beta.lt. o rasydavo, kad tikroji ju verte 50 arba 30Lt. Turiu ir as nusipirkus, bet raso, kad poveiki pajusi po kazkeliolikos kartu. O cia dar radau: Pleistrai Taip kad poveikio galim ir nesulaukti QUOTE(Benukas @ 2011 11 29, 20:43) Pries kelis menesius tuos pleistrus pardavinejo su "akcija" po 18Lt, dabar jau po 9Lt. Ir tuose paciuose puslapiuose kaip Grupinis.lt ir Beta.lt. o rasydavo, kad tikroji ju verte 50 arba 30Lt. Turiu ir as nusipirkus, bet raso, kad poveiki pajusi po kazkeliolikos kartu. O cia dar radau: Pleistrai Taip kad poveikio galim ir nesulaukti Va va, ir aš pirmą kartą nusipirkau už 16 lt. vietoj 49 lt. ir maniau, kad labai pigu, o čia dar pigiau Ir aš tą patį puslapį vakar paskaičiau, todėl paskui ir parašiau žinutę šioj temoj su klausimu kokius naudoja forumo narės Gundausi iš čia pirktis: http://www.detoxpleistras.lt/produkcija/ Kažin kaip tos firmos pleistrai? O su Kinoki žinokit galim jokio poveikio nesulaukti, nes, kaip jau minėjau, užtenka ant pleisto užlašinti vandens ir pajuoduoja ta vieta QUOTE(akacijaorama @ 2011 11 29, 20:52) Va va, ir aš pirmą kartą nusipirkau už 16 lt. vietoj 49 lt. ir maniau, kad labai pigu, o čia dar pigiau Ir aš tą patį puslapį vakar paskaičiau, todėl paskui ir parašiau žinutę šioj temoj su klausimu kokius naudoja forumo narės Gundausi iš čia pirktis: http://www.detoxpleistras.lt/produkcija/ Kažin kaip tos firmos pleistrai? O su Kinoki žinokit galim jokio poveikio nesulaukti, nes, kaip jau minėjau, užtenka ant pleisto užlašinti vandens ir pajuoduoja ta vieta Cia per tuos grupinio tiek visko pardavineja su "akcijom", kad man baisu darosi. Ypac visokias valymo priemones, stebuklingas sluostes, kempines. Kai realiai viskas kainuoja kelis kartus pigiau be jokios akcijos QUOTE(Benukas @ 2011 11 29, 21:04) Cia per tuos grupinio tiek visko pardavineja su "akcijom", kad man baisu darosi. Ypac visokias valymo priemones, stebuklingas sluostes, kempines. Kai realiai viskas kainuoja kelis kartus pigiau be jokios akcijos Tikrai taip Bet kartais būna neblogų akcijų, pvz. grožio procedūrų
As pirkau po 15Lt Kinoki, likau patenkinta, nes mano ir vyro rezultatai skyresi, kaip ir turejo buti. Jis rukantis, tai jo pleistras buvo baisiai juodas, o mano tik rudas
QUOTE(dolmades @ 2011 11 30, 16:42) As pirkau po 15Lt Kinoki, likau patenkinta, nes mano ir vyro rezultatai skyresi, kaip ir turejo buti. Jis rukantis, tai jo pleistras buvo baisiai juodas, o mano tik rudas Kaip įdomiai O mano ir mano mamos pleistrai juodi, nors mes visiškai nerūkančios ir nebandžiusios Kiek Jūs kartų naudojot pleistrų ir ar kasdien?
Kiekvienas savo preke giria, kinijoje tie Kinoki kainuoja po 2 amerikos centus bet reikia pirkti labai dideli kieki, aisku siuntimas ir muitai dar siek tiek kainuoja.
Va taip daromi pinigai nuo 16lt iki 9 uz dezute. Vis del to reikia bandyt 2-3 savaites po to jau galima ir atsiliepimus rasyt. Pagal viska jei organizmas issivale po kiek laiko pleistrai neturetu tamseti. Nebandzius nieko nebus, gal tai tikrai veikia jei visas pasaulis perka... QUOTE(5634 @ 2011 11 30, 18:50) Kiekvienas savo preke giria, kinijoje tie Kinoki kainuoja po 2 amerikos centus bet reikia pirkti labai dideli kieki, aisku siuntimas ir muitai dar siek tiek kainuoja. Va taip daromi pinigai nuo 16lt iki 9 uz dezute. Vis del to reikia bandyt 2-3 savaites po to jau galima ir atsiliepimus rasyt. Pagal viska jei organizmas issivale po kiek laiko pleistrai neturetu tamseti. Nebandzius nieko nebus, gal tai tikrai veikia jei visas pasaulis perka... Visos žinom, kad kinietiškos prekės yra kinietiškos ir kaži ko iš jų tikėtis negalima. O pleistrus juk išrado japonai. Jūs pati gal bandėt 2-3 savaites pleistrus, kad taip sakot ar tiesiog parašėt bendras rekomendacijas? Ir reikia kasdien klijuotis pleistrus 2-3 savaites? QUOTE(akacijaorama @ 2011 11 30, 18:59) Visos žinom, kad kinietiškos prekės yra kinietiškos ir kaži ko iš jų tikėtis negalima. O pleistrus juk išrado japonai. Jūs pati gal bandėt 2-3 savaites pleistrus, kad taip sakot ar tiesiog parašėt bendras rekomendacijas? Ir reikia kasdien klijuotis pleistrus 2-3 savaites? Pirkom keleta dezuciu pabandymui bet kadangi kojos dvi o dezutei ju tik 10 tai nieko ir nepajutom. Reiks dar nupirkti pabandyt ilgesni laika, po to jums cia papasakot smulkiau. Taigi kantrybes ...
As naudoju su vyru tokius,
http://public.fotki.com/LORETA6/ieskau/ ju yra 14vn, savaitei, dedu kas vakara, bet reikia kojas nusiplauti, palaikyt siltam vandieny,kad atsidarytu poros, tada nusausini ir klijoji pleistrus, bet as nakciau uzsidedu kojinytes, nes labai megstu spardytis Ryte jis buna tamsiai zalais, smirda , butinai nusiplaut kojas reik, naudojau apie menesi, dabar padariau pertrauka, praejo koju tinimas, skausmas. Vyrui skaudejo kelena ir buvau uzdejusi, taip pat ir ant sprando. Kitos firmos man nepatiko, cia mus abiem QUOTE(5634 @ 2011 12 01, 22:01) Pirkom keleta dezuciu pabandymui bet kadangi kojos dvi o dezutei ju tik 10 tai nieko ir nepajutom. Reiks dar nupirkti pabandyt ilgesni laika, po to jums cia papasakot smulkiau. Taigi kantrybes ... Ir aš klijuojuosi juos, tai matyt vienu metu parašysim abi atsiliepimus QUOTE(loretita2 @ 2011 12 02, 00:05) As naudoju su vyru tokius, http://public.fotki.com/LORETA6/ieskau/ ju yra 14vn, savaitei, dedu kas vakara, bet reikia kojas nusiplauti, palaikyt siltam vandieny,kad atsidarytu poros, tada nusausini ir klijoji pleistrus, bet as nakciau uzsidedu kojinytes, nes labai megstu spardytis Ryte jis buna tamsiai zalais, smirda , butinai nusiplaut kojas reik, naudojau apie menesi, dabar padariau pertrauka, praejo koju tinimas, skausmas. Vyrui skaudejo kelena ir buvau uzdejusi, taip pat ir ant sprando. Kitos firmos man nepatiko, cia mus abiem O kur Jūs tokius pirkot ir kiek kainavo? Ačiū, kad priminėt, jog reikia pasišildyti kojas, užmiršus buvau QUOTE(akacijaorama @ 2011 12 02, 22:19) O kur Jūs tokius pirkot ir kiek kainavo? Ačiū, kad priminėt, jog reikia pasišildyti kojas, užmiršus buvau Pirkau Klaipedoje, dejau savaite laiko ant abieju koju, uzklijavusi nejauciau nieko, tik ryte buvo murzini, kvapas nekoks QUOTE(loretita2 @ 2011 12 04, 19:13) Pirkau Klaipedoje, dejau savaite laiko ant abieju koju, uzklijavusi nejauciau nieko, tik ryte buvo murzini, kvapas nekoks Pirkot kažkokioj parduotuvėj Klaipėdoj? Gal jos pavadinimą išduotumėt? Pasidomėčiau, gal galėsiu atsisiųsti, nes norėtųsi išbandyti QUOTE(loretita2 @ 2011 12 01, 23:05) As naudoju su vyru tokius, http://public.fotki.com/LORETA6/ieskau/ ju yra 14vn, savaitei, dedu kas vakara, bet reikia kojas nusiplauti, palaikyt siltam vandieny,kad atsidarytu poros, tada nusausini ir klijoji pleistrus, bet as nakciau uzsidedu kojinytes, nes labai megstu spardytis Ryte jis buna tamsiai zalais, smirda , butinai nusiplaut kojas reik, naudojau apie menesi, dabar padariau pertrauka, praejo koju tinimas, skausmas. Vyrui skaudejo kelena ir buvau uzdejusi, taip pat ir ant sprando. Kitos firmos man nepatiko, cia mus abiem o kokia dezutes kaina?
sveikos gal kas zinote ka lemia spalva as naudoju dar tik pirma nakti spalva pilka ka gali tai reiksti? firma KINOKI
|