Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: O kaip su vyrais?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2
smulkute
Taigi mano vyras yra 170 cm. ūgio ir jau sveria 103 kg. Verkiant reikia numesti svorį, nes širdutė jo nėra itin sveika, tokia apkrova visai jai nereikalinga schmoll.gif Paprašė vyras mano pagalbos, surasti jam dietą blink.gif Bet aš šitam reikale visiškai nieko neišmanau doh.gif , esu labai liekna, be jokių dietų, niekada jų nesilaikiau... Tad net nežinau nuo ko reiktų pradėt doh.gif Gal galėtumėt patart 4u.gif
meškutė_Nida
Sveika biggrin.gif
Aš patarčiau dietologą, nes vyrai ir moterys nuo to pačio lieknėja labai skirtingai.

O nuo ko pradėti g.gif Mažinti porcijas ir užsiimti bent minimaliai sportu (atsižvelgiant į širdies problemas). Pas mus, "minus 10" temoje yra pora vyriokų, kurie meta svorį. Gal bandyk per A.ž. to paklausti Tetux, jis pasikaustęs...
smulkute
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 10 04, 15:16)
Sveika biggrin.gif
Aš patarčiau dietologą, nes vyrai ir moterys nuo to pačio lieknėja labai skirtingai.

O nuo ko pradėti g.gif Mažinti porcijas ir užsiimti bent minimaliai sportu (atsižvelgiant į širdies problemas). Pas mus, "minus 10" temoje yra pora vyriokų, kurie meta svorį. Gal bandyk per A.ž. to paklausti Tetux, jis pasikaustęs...
*

Paklausiau per AŽ, laukiu atsakymo ax.gif
O tą dietologą kur rasti? blush2.gif
Estrella...
QUOTE(smulkute @ 2005 10 04, 15:11)
Taigi mano vyras yra 170 cm. ūgio ir jau sveria 103 kg. Verkiant reikia numesti svorį, nes širdutė jo nėra itin sveika, tokia apkrova visai jai nereikalinga schmoll.gif Paprašė vyras mano pagalbos, surasti jam dietą blink.gif Bet aš šitam reikale visiškai nieko neišmanau doh.gif , esu labai liekna, be jokių dietų, niekada jų nesilaikiau... Tad net nežinau nuo ko reiktų pradėt doh.gif Gal galėtumėt patart 4u.gif
*

Galiu papasakoti ,ko atsisakė mano vyras ,mesdamas svorį mirksiukas.gif ALAUS ,UŽKANDŽIŲ,VAKARINIŲ VALGYMŲ(labai buvo sunku,bet su mano pagalba pavyko).
Taigi :rytais- valgydavo liesą varškę su natūraliu jogurtu
Pietums -jautienos (virtos arba keptos ant alyvuogių aliejaus)su daržovėmis
Pavakarems -vaisiai
Vakarienei-išsivirdavo ryžių be druskos
Prie viso šito dar sportavo.Per mėnesų sėkmingai atsikratė 7 kg.
Šį meniu jis pats sau sugalvojo.
Rebecca
Galetum pabandyt ir Montignaco metodu pasidomet,yra vyram isleista spec.knyga,jis zada per 2men ~ -15kg
meškutė_Nida
QUOTE(smulkute @ 2005 10 04, 20:18)

O tą dietologą kur rasti?  blush2.gif
*

Forumo dietologė davusi yra savo koordinates...D. Pipiraitės, konsultavusios "Nomedoj" pavasarį, tel. nr. 8 682 69686.
Tik paslaugos yra mokamos. smile.gif
smulkute
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 10 05, 11:05)
Forumo dietologė davusi yra savo koordinates...D. Pipiraitės, konsultavusios "Nomedoj" pavasarį, tel. nr. 8 682 69686.
Tik paslaugos yra mokamos. smile.gif
*

O nemokamai poliklinikoj dietologai nekonsultuoja? blush2.gif

Galiu papasakoti ,ko atsisakė mano vyras ,mesdamas svorį  ALAUS ,UŽKANDŽIŲ,VAKARINIŲ VALGYMŲ(labai buvo sunku,bet su mano pagalba pavyko).
Taigi :rytais- valgydavo liesą varškę su natūraliu jogurtu
Pietums -jautienos (virtos arba keptos ant alyvuogių aliejaus)su daržovėmis
Pavakarems -vaisiai
Vakarienei-išsivirdavo ryžių be druskos
Prie viso šito dar sportavo.Per mėnesų sėkmingai atsikratė 7 kg.
Šį meniu jis pats sau sugalvojo.

Pabandysiu pasiūlyti ax.gif Tik klausimėlis, ką sportuodavo, kiek skirdavo tam laiko, kaip intensyviai ir pan.? 4u.gif
Estrella...
QUOTE(smulkute @ 2005 10 05, 14:45)
O nemokamai poliklinikoj dietologai nekonsultuoja? blush2.gif
Pabandysiu pasiūlyti ax.gif Tik klausimėlis, ką sportuodavo, kiek skirdavo tam laiko, kaip intensyviai ir pan.?  4u.gif
*

Sporatvo sporto klube mirksiukas.gif 1,5h gana intensyviai(bent jau man taip sakė)
Dalyvė
Turiu ir aš tą pačią problemą, tik manąjam pilvukas kabo. Kažkada buvo visai lieknas jaunuolis, o dabar toks nesmagus pilvukas atsirado. Blogiausia, kad pats yra nemėstantis sportuoti. Kartais pakalbinu, bet labai nenoriai sutinka. Valgom beveik visada kartu (aš pati labai smulkaus sudėjimo) ir panašiai, tik man niekur neina, o jam - priešingai. Jau nebeišmanau kuo maitint... Negi vakare aš sau dorosiu mėsos kepsiukus, o jam salotas pakišiu? blink.gif
Vezliuke
Merginos pacios kaltos kad islepinot vyrus gausiom skaniom vakarienem, pusrytukai ir kitais desertais biggrin.gif
Manau jei sumazinsit porcijas, vakarienei tik vaisiu, o i arbata desit maziau cukraus, po biski vyrukas pripras ir numes pilvuka mirksiukas.gif
Beje maniskio pilvukas jau susitraukia po biski, spejau laiku atsimerkt biggrin.gif Na bet jis man kaip buvo grazus ir mielas taip ir yra ir nesvarbu man visai koks jo pilvukas, jis pats saunuolis, sportuot pradejo ir maista sveikesni valgo,o vietoj saldumynu vynuoges ar bananus kremta,o prie alaus moliugu seklu, kurios veikia kaip lengvi laisvinamieji thumbup.gif
Vezliuke
Nekankinkit ir pacios nesizavekit dietomis kurios zada per trumpa laika numesti dideli svori, po sitokio dieto tie kg sugris dvigubai sad.gif

Geriause dieta, duoti kuo maziau riebesni maista, vietoj kiaulienos vartoti versiena ar jautiena, vietoj saldumynu vaisius, kepant pilti kuo maziau aliejau, o jei imanoma tai pakeisti ji vandeniu, atsisakyti margarino, zeti i produktu sudeti ir rinktis ta kur maziausei riebalu, vietoj baltos duonos pirkti juoda, valgyti zuvi, koses, kuo ivairesni maista ir svarbiausia valgyti mazomis porcijomis bet daznai, kad susitrauktu issitampes skrandis. O geriausias sportas yra lovoje mirksiukas.gif jei nemegsta sportuot reikia gudraut, pavyzdziui vaziuot savaitgali i gamta, ten zaist koki zaidima, ar sugalvot isvyka su dviraciais, ar tiesiog nueit pazaist baulinga, o ziema galima isvykt paslidinet thumbup.gif
Tai mano isbandyta ir rezultatai pamazu bet yra, o svarbiausia tai garantija kad negris dinge kilogramai su draugais mirksiukas.gif
smulkute
QUOTE(Vezliuke @ 2005 11 10, 00:41)
Merginos pacios kaltos kad islepinot vyrus gausiom skaniom vakarienem, pusrytukai ir kitais desertais  biggrin.gif
Manau jei sumazinsit porcijas, vakarienei tik vaisiu, o i arbata desit maziau cukraus, po biski vyrukas pripras ir numes pilvuka  mirksiukas.gif 
Beje maniskio pilvukas jau susitraukia po biski, spejau laiku atsimerkt  biggrin.gif  Na bet jis man kaip buvo grazus ir mielas taip ir yra ir nesvarbu man visai koks jo pilvukas, jis pats saunuolis, sportuot pradejo ir maista sveikesni valgo,o vietoj saldumynu vynuoges ar bananus kremta,o prie alaus moliugu seklu, kurios veikia kaip lengvi laisvinamieji  thumbup.gif
*

Aš tai tikrai nesu iš tų gerųjų šeimininkių, kurios vyrus lepina skaniais, gausiais patiekalais blush2.gif . Sustorėjo vyras pradėjęs dirbt, nes būdamas biednu studentu (1-3 kurse) neturėjo iš ko gausiai prisikimšt. Tad kai pradėjo gauti pinigėlių ir prasidėjo didysis šlamštimas cry.gif , vėliau pasekmės- išsitampęs skrandis ir amžinas alkis doh.gif
Beje, į arbatą cukraus niekada ir nedėjom rolleyes.gif
Tiesa, pradėjo mažinti porcijas, po truputį sportuoti, tad rezultatai jau yra thumbup.gif
Anksčiau labiau sportuodavo, o tai daryt jis visai mėgsta, tik kad nelabai laiko yra (dabar po darbo kartais pamina dviratį).
O aš, žinoma, jį myliu su pilvuku ar be wub.gif , tik man baugu dėl jo sveikatos unsure.gif

jei nemegsta sportuot reikia gudraut, pavyzdziui vaziuot savaitgali i gamta, ten zaist koki zaidima, ar sugalvot isvyka su dviraciais, ar tiesiog nueit pazaist baulinga, o ziema galima isvykt paslidinet

Visa tai puiku, bet išvykt abu su dviračiais negalim, nes aš neturiu dviračio, o mažoji kėdutės, boulingui ir slidėms taip pat reikia pinigų cry.gif Na, nieko kada nors uždirbsim smile.gif . O dabar teks jam pasitenkint kokiu nors pigesniu sportu cool.gif
thalia
Siulyciau isbandyti Atkinsono dieta (turbut esu totali sitos dietos maniake biggrin.gif ) Kadangi jo antsvoris gana didelis...o turbut ir maitinimosi iprociai nekokie..manau si dieta bus veiksminga smile.gif bent jau neisalins vyro organizmo g.gif
Utiuitiutė
Tai pavyko kuriai nors "suliesinti" savo vyrelį ar ne? bigsmile.gif
Virdzinija
QUOTE(Dalyvė @ 2005 11 06, 20:11)
Negi vakare aš sau dorosiu mėsos kepsiukus, o jam salotas pakišiu? blink.gif
*

solidarizuokis mirksiukas.gif
aš pati ant dietos sėdau kai maniškis per 4 savaites 7 kg pametė ax.gif galų gale ir sąžinė grauždavo, kai vakare prisičirškindavau skanumynų, o jis savo vakarinį jogurtą gerdavo papaja užkąsdamas doh.gif
Kai susituokėm, svėrė 85 (ūgis 183), per dvejus metus ant šonų užsiaugino...iki 105 kg blush2.gif sako, mano kaltė doh.gif
Įsigijo kažkokių kapsulių, kurias reikia dukart per dieną vartoti, jos pagamintos iš kaktusų, išsiplečia skrandyje ir duoda sotumo jausmą. Valgo griežtai triskart per dieną, kaip ir anksčiau, tačiau žymiai sumažino porcijas. Kas paslapčia neprikraučiau per daug, nusipirko mažus plastikinius indelius maistui doh.gif net ir norėdama neprikraučiau daug rolleyes.gif vakarais valgyt nors ir nori, bet užkanda ko nors labai lengvo, jogurto ar vaisių. Štai ir rezultatai ax.gif
yyla
QUOTE(Hestija @ 2006 10 12, 21:10)
Tai pavyko kuriai nors "suliesinti" savo vyrelį ar ne?  bigsmile.gif
*

Man vyras turi pats labai norėti sulesėti. va papasakosiu kaip maniškis kūdo:svėrė80,o dasirito iki105 kg.Tai jis pusryčiami vieną sumuštinį su varškę,pietums sriubos lekštę riebalus nugraibydavo,o vakarienei du obuolius.Na žinokit valgė tikrai l.mažai.Aš jam sakiau,kad baigtų,nes ta tavo dieta kažkokia NESAMONINGA.Bet kur tau klausys,nors ir pykau.Tai jis po kokių trijų mėnesių besvėrė tik 73kg.Na visai jau buvo į vyrą nepanašus.na man tai nelabai ir patiko.Tiesa tame tarpe buvo ir Kalėdos ir Nauji,tai jisai ir išgėrė ir valgė normaliai,aš jau maniau,kad jis jau prie dietos tikrai nebegrįš,na kur tau,po Naujų vėl ta pati dainelė.
O jau paskui,kai pradėjo normaliai valgyti truputi keli kg. ataugo.tai dabar 80 kg sveria. smile.gif
Papildyta:
Tai pilsėjau per jo kūdinimąsi,nes valgyti bvirti beveik nereikėjo,tik vaiku pasirūpinti thumbup.gif
Estrella...
QUOTE(Hestija @ 2006 10 12, 20:10)
*

Pavyko user posted image tiskliau ,tai jis pats "susiliesino" biggrin.gif topsecret.gif bet žinok,kokia gėda man būna,kai aš kartais negaliu vakare atsilaikyti,o jis sau sėdi patenkintas ir nieko nevalgo doh.gif todėl labai stipriai reikia laikytis arba slaptai valgyti lotuliukas.gif
Thierry
Mano vyras laikėsi sriubos dietos ir buvo labai patankintas. Šlamštė sriubytę, net ausys lingavo lotuliukas.gif
Nors jam ir nera ka mebsti cool.gif
Vilmoshka
Šiaip dietos nelabai ką padeda. sad.gif Laikydamiesi dietų nevartojame visų organizmui reikalingų produktų. Patarimas vienas - keisti gyvenimo būdą ir mitybos įpročius (nors tai yra BE GALO SUNKU). Juk valgyti žalias salotas yra psichologiškai sunkiau nei kokius nors cepelinus ar šokoladinį pyragą juolab prie šito maisto pripratus daug metų. Tai va. Prie visų šitų pokyčių dar plius sportas ar bent jau aktyvesnis judėjimas, o ne knapsojimas prie televizoriaus su alaus buteliuku ir čipsais fitness3.gif
Ai bet ką aš čia kalbu - pati niekaip neprisiverčiu 5 kg numest hihihi.gif Bet būtinai šitą padarysiu! Nes prisimenu kaip buvo gera turint 64-65 kg...
ing
QUOTE(thalia @ 2006 01 22, 18:46)
Siulyciau isbandyti Atkinsono dieta (turbut esu totali sitos dietos maniake biggrin.gif ) Kadangi jo antsvoris gana didelis...o turbut ir maitinimosi iprociai nekokie..manau si dieta bus veiksminga smile.gif  bent jau neisalins vyro organizmo g.gif
*

Kokia tai dieta, norėčiau išmėginti. Mano svoris irgi didelis g.gif
princesyte

Pavyzdys is mano patirties: pazystamas pradejo daznai (na bet ne kasdien) vazinet dviraciu, derinti maista (cia jau jo zmonos nuopelnas) ir per pusmeti rodos 15kg atsikrate..

manasis tai neisivaizduoja saves besilaikancio dietos, jo zodziai: "reikia valgyti tol kol jauti kad jau bloga darosi, tada reiskiasi kad jau pavalgei, o tada jau galima suvalgyti deserta koki" lotuliukas.gif tik kad jis sveria 75, tai nera nei jam nei man ko rupintis..
Lelija33
Labukas. Ir mano vyras nuo iandienos nusprendė kūdintis. Jo ūgis 192 cm., o svoris - 120 kg. Jau blogai jaučiasi, net venos ėmė matytis ant kojų nuo svorio.
darto rytinę mankštą, rytais l. mažai valgo, dieną mažesnę porciją, nei anksčiau. Vakare nuo 19 val. nevalgo, pažiūrėsim, kaip seksis toliau.
Soul
QUOTE(Ciocia Polia @ 2006 10 12, 19:10)
*

doh.gif Sako, kad per mane tik priaugo (per 1,5 metų- 7kg) doh.gif . Anksčiau ką- gyveno pas mamą, namie jam ten nesisėdėdavo, lakstydavo laukais, kalorijas degindavo. O dabar... g.gif . Bandė laikytis dietos- po pusės dienos buvo toooks piktas, kad iškepiau kotletų vakare doh.gif . Į sporto klubą sakė eitų tik per savo lavoną, tai sportuoja tik 1 kart į savaitę krepšinį/ futbolą priklausomai nuo metų laiko (ir grįžta patemptom kojom, nugarom ir achilais lotuliukas.gif ). Laukiam vasaros- bandysim žolėm misti tongue.gif .
skaistute24
Sveikos mamytes, turiu problemele, mano brangusis uzsiaugino pilvuka. Abu noretume jo atsikratyti, tik nesumastau kaip, nes maniskio skrandukas nera vienas is sveikiausiu, taip pat didelis kraujospudis, tad reikia sumastyti kaip mums atsikratyti jo nereikalingu kilogramu. as savo svoriu patenkinta tad nei mesti nei priaugti nenoriu, o va jis eina i darba nesasi pietus ir taip nemazai nes visa diena dirba.. Pavalgyti labai megsta..
Gal kuri buvote susidurusi su tokia problemele, is kokiu maisto produktu gaminote pietus ir vakariene??? Vien zuvimi juk nemaitinsiu jo.. g.gif g.gif didele problemele yra tai kad abu dazniausiai susitinkame vakare ir tada as valgau nes visa diena tik uzkandziavau o jis pavalges diena irgi priseda "paragauti"...
na gal kas esate suurusios ir kaip ja sprendete???
blush2.gif blush2.gif
Utiuitiutė
Nagi, pasipasakokit, ar pasiekėt kokių rezultatų? Ar bent vienas diedas nukratė bent vieną kilogramą? unsure.gif
ieevva
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 12 18, 20:06)
Nagi, pasipasakokit, ar pasiekėt kokių rezultatų? Ar bent vienas diedas nukratė bent vieną kilogramą?  unsure.gif
*

mes su vyru laikemes kopustu sriubos dietos, abu nemetem po 4, sekancias dvi davaites tiesiog,galima sakyt edem, viska kas valgoma, ir nelabai..sugrizo vel po 2 sia savaite vel dietinames, bet jis gedinasi kad laikosi dietu, mat jo nuomoe kaip isivaizduoju tai ne vyriska. doh.gif
solo
Turintiems didesnį atsvorį siūlyčiau Chazano dietą.
gabiiiiiiii
sveikos paneles ir moterys. Norejau pasidlint savo isgyvenimais ir paklausti jusu patarimo.
is dideles meiles nupenejau savo vyra. lotuliukas.gif doh.gif tas nupenejimas nera kad zmogus panasus i drucki,bet pilvukas jau nemazas. mane tas jau erzina.jam sakau eik sportuoti,dar per jaunas esi kad galetum vaikscioti nusipenejas.
tai jis tipo sako jo jo sportuos,bet viena diena pakelnoja stanga ir viskas tuo baigiasi doh.gif .
tai va esu is dalies ir pati kalta.
bet kas padaryta tas padaryta.
taii noreciau gal kokiu patarimu kaip man ji priversti sportuoti,ar kaip ji itikinti.nu zodziu.... 4u.gif biggrin.gif
Kaip_zirnis
Visiškai sutinku, kad mes iš dideliausios meilės pyragus kepam ir mūsų vyrukai darosi pilnesni.. Maniškis visai nejuda, lova-automobilis-darbas-automobilis-namai-lova, o labiausiai megsta ne alų, o viską prie alaus doh.gif dabar susigalvojo sau dietą: stiprūs pusryčiai, stiprūs pietūs ir nieko vakarienei, atseit jam taip geriau. Bet aš su juo nesutinku ir bandau įtikinti, kad reikia žiūrėt ką valgai ir pajudėti daugiau... nežinau kaip mudviem susiderinti.. g.gif
linajja
Nezinau ar tokia tem jau buvo, bet butu idomu pasidalinti nuomone.
Kiek zinau daugelis vyru priekaistauja moterims " sportuok" , " Kaip tu atrodai" ir pan. O tuo tarpu patys atrodo visai ne kaip.
Zodziu, ne karta yra teke matyti gatveje panele kaip barbe ir salia vyra kaip koki nupeneta parsa. Ka jus manote apie tai?
Zivilka
na normalus vyrai dazniausiai nepriekaistauja, arba juokais pasako. jei jau vyras nurodineja, pats saves neziuredamas, tai jau pati moteriske ir kalta, kad leidziasi ujama. ne taip lengva ta svori numesti, kaip gali is salies atrodyti.
solo
Keista, bet mano aplinkoj tokių "sakančiųjų" nėra... g.gif manau, kad jei prasideda priekaištai, problema yra ne išvaizdoje, o žmonių santykiuose.
ooo
maniskis man nieko del svorio nesako, bet pats labai susigriebia kai pilvas pradeda augt. ir mane labai giria kai pora kg numetu blush2.gif kitaips sakant - priekaistu nera, tik paskatinimas biggrin.gif
burbuliuxxx
ant manes mb pyksta kad metu biggrin.gif sako kd nereikia man mest, man grazi esi putlesne doh.gif o as noriu but laibute ax.gif
RytoTyluma
Mano irgi neputoja, sako, kad dar labiau mylės putlesnę biggrin.gif
O dėl temos, aš labiau pastebėjau, dėl vizualaus atrodymo. Merginos pasipuošusios, išsipusčiusios ir t.t., o bernužėlis šalia eina vos ne kaip su treningais...
Dažnai pastebėjau vaikinai vertina moterų išvaizdą, aprangą, aptarinėja, o patys kaip atrodo? Neprisižiūri, nesirūpina savimi, aišku nekalbu apie vaikinus, kurie ilgiau praleidžia laiko prie veidrodžio už merginas, bet, pirmiausia reikia vertini save, kaip tu pats atrodai, o paskui gali ir kitus cool.gif
Andraja
Maniskis niekada nieko nesake man apie mano svori ar isvaizda, net kai buvau storuliuke po gimdymo. Jis pats yra be jokio papildomo riebaliuko. Man niekada nepriekaistavo. Tik dabar priekaistauja, nes atrodau jam per plona.
Karjeriste
maniskis ir yra be riebaliuku.. ir man priekaistauja del to kad liekneju.. as jam taip pat atrodau per liekna 4u.gif
Neo_laura
QUOTE(linajja @ 2008 06 11, 11:07)
Nezinau ar tokia tem jau buvo, bet butu idomu pasidalinti nuomone.
Kiek zinau daugelis vyru priekaistauja moterims " sportuok" , " Kaip tu atrodai" ir pan. O tuo tarpu patys atrodo visai ne kaip.
Zodziu, ne karta yra teke matyti gatveje panele kaip barbe ir salia vyra kaip koki nupeneta parsa. Ka jus manote apie tai?
*

Mano vaikinas be riebaliuku, greita medziagu apykaita smile.gif O as is prigimties tvirtesnio sudejimo. Kartais is geros valios per kokius baliukus pasako patarima "nevalgyt to..." arba "susilaikyk", o as i tokius pastebejimus skaudziai reaguoju verysad.gif Tai isaiskinau pagaliau, kad man ne pastabu ir moralu reikia, o palaikymo smile.gif
O del apsileidusiu vyru, tai manau tiek moterys, tiek vyrai turi sawe priziureti. Ir vyrai, kurie sawes nepriziuri, o reikalauja to is moteru, elgiasi neteisingai.
Nute_Bitute
maniškis nerimauja nes jam esu dabar kiek per plona (sveriu 57-58kg), bet tuo pačiu jis nenorėtų, kad sverčiau daugiau nei 65kg.. blush2.gif taigi vis tik jam rūpi tas svoris ir nenorėtų, kad turėčiau riebaliukų.. biggrin.gif o pats kiek matau irgi paskutiniu metu susiima, matydamas kad aš sportuoju.. daro atsilenkimus, begales atsispaudimų.. tongue.gif tikrai nėra taip, kad aš viena stengčiausi būti patraukli.. wub.gif
Ramzytė
O man nera taip jau svarbu, kad vyro raumenukai butu nudailinti. Salia manes gali buti ir liesas, ir su pilvuku vyras - svarbu, kad jis man patiktu. Graziai turiu atrodyti as - man nereikia vyro "papuosaliuko". As ir be jo jauciu savo verte. O jei vyras sako nekonstruktyviu priekaistu del isvaizdos, tai jis paprasciausiai ne dzentelmenas.
Saga
QUOTE(ramzyte @ 2008 06 17, 21:02)
O man nera taip jau svarbu, kad vyro raumenukai butu nudailinti. Salia manes gali buti ir liesas, ir su pilvuku vyras - svarbu, kad jis man patiktu. Graziai turiu atrodyti as - man nereikia vyro "papuosaliuko". As ir be jo jauciu savo verte. O jei vyras sako nekonstruktyviu priekaistu del isvaizdos, tai jis paprasciausiai ne dzentelmenas.
*

o jeigu nieko nesako tai jis jau dzentelmenas lotuliukas.gif ......... as gyvenu su ne dzentelemnu ir aciu dievui, jau buciau 100 kg pasiekus.... labai dziaugiuosi kad man pasakydavo ka galvoja, o ne dzentelmeniskai tyledavo..... taigi tik jo deka galiu dziaugtis savo rezultatais, savo figura ir atsikracius kompleksu parduotuvese, net drabuzius matuotis gedydavausi, o isejimas i pardotuves buvo tapes didziausia kancia....... taigi ir atjaunejau ir pagrazejau savo nedzentelmeno deka wink.gif .... beje jis pats riebalu neturi, per 10 metu santuokos pilvo uzsiauginti nesugebejo.... taigi jis atrodo sauniai, o salia jo as irgi jau nebe riebalu kalnas wink.gif
Ramzytė
QUOTE(Saga @ 2008 06 18, 15:08)
o jeigu nieko nesako tai jis jau dzentelmenas  lotuliukas.gif ......... as gyvenu su ne dzentelemnu ir aciu dievui, jau buciau 100 kg pasiekus.... labai dziaugiuosi kad man pasakydavo ka galvoja, o ne dzentelmeniskai tyledavo.....
*

tiesiog tavo nedzentelmeno pastabos buvo motyvuojancios - vadinasi, jis protingas dzentelmenas lotuliukas.gif
«gėlytė»
Sveikos,
Kai priaugu kokį pora ar daugiau kg, ant manęs tai labai matosi, tad MB kartais nepiktai pavadina mane storuliuku ar pan. Užtat net neišmanau, ką su juo pačiu daryt, kūdas jis pas mane kaip nežinau kas doh.gif 183 cm/60kg, tuoj 27 sukaks. Gal turit kokių minčių, kuo jį maitinti, kad to svorio priaugtų? Daug dirba fiziškai, mėgsta alų ir užkandžius prie alaus (bet nieks į kūną neina), dievina mėsiškus ir bulvinius patiekalus, tik va, apetitas pas jį nedidelis. Suvalgo 1 kotletą, truputį košės ir jam gana blink.gif Arba, pvz., pietums pasitenkina sriuba su frikadelėm ir duona, o antro atsisako, sako, nebenoriu.
Gal būtų kokių patarimų? 4u.gif
Saga
QUOTE(Fleurette @ 2008 06 27, 09:25)
Sveikos,
Kai priaugu kokį pora ar daugiau kg, ant manęs tai labai matosi, tad MB kartais nepiktai pavadina mane storuliuku ar pan. Užtat net neišmanau, ką su juo pačiu daryt, kūdas jis pas mane kaip nežinau kas doh.gif 183 cm/60kg, tuoj 27 sukaks. Gal turit kokių minčių, kuo jį maitinti, kad to svorio priaugtų? Daug dirba fiziškai, mėgsta alų ir užkandžius prie alaus (bet nieks į kūną neina), dievina mėsiškus ir bulvinius patiekalus, tik va, apetitas pas jį nedidelis. Suvalgo 1 kotletą, truputį košės ir jam gana blink.gif Arba, pvz., pietums pasitenkina sriuba su frikadelėm ir duona, o antro atsisako, sako, nebenoriu.
Gal būtų kokių patarimų? 4u.gif
*

manajam virs 30 jau, o 60 net nesveria, beje ir zemesnis jis truputuka...... valgo, mano akimis ziurint, siaubingai daug..... kai padarau dviem dienom paparastai per diena viska susveicia..... valgo sausainius dideliais kiekiai, televizoriu ziuredamas gali plyta sokolado suvalgyti...... na tai beviltiska, beje mano akimis ziurint jis visai gerai atrodo, kam tie papildomi riebalai, jeigu jau tokia medziagu apykaita dziaugtis reikia..... na perkant rubus sunkoka, nes paprastai visi buna stambesniems vyrukams, bet prisitaiko, nes gi ir paaugliu yra kaip pagaliuku..... manau mesk tu ta reikala vyra atserti, tegul buna lieknas.....
zarza
Sveikutes,
Kai susipazinau su savo vyru, tai buvau nezmoniskai kuda, tada jam patikau. Dabar po gimdymo atrodau jau normaliau (priaugau 4 kg, tiksliau ju nenumeciau), pilvas vis dar atsikises, del jo truputi pergyvenu, bet man vyras sako kad as jam pati graziausia. Pasistengsiu ir numesiu as ta pilvuza, busiu dar grazesne brangiajam.
varhay
mano irgi nereikalauja is manes nieko, ir nesuprantu tu vyru kurie reikalauja numest svorio pas savo moteris- juk jei myli zmogu tai nesvarbus tie kg g.gif
lialytia
sveikutes,
mano tai kartais lepteli koki zodeli, jei pora kg netyciukais padideja, bet nepiktybiskai, tai buna tik stimulas susiimti, nes kol tik pora i prieki, tai netiek sunku pora atgal... smile.gif
Glamour
O maniskis tai nieko nereikalauja, del to, kad labai mane myli ir del to, kad ir paciam nemazai reiktu pasistengti, kad atrodytu graziau. Tingi jis sportuoti. Abu siaip mes kudenos ir abiem reikia svorio prisiauginti. Tik vyrui reikia ties peciais, krutine, o man visur po biski nepakenktu. O va mano brolis tai seimyninio gyvenimo paragavo, tai tiek sustorejo, ka dbaisu, tai dazniau mes jam primenam, kad praverstu pora kg numest, nei jis mum.
Zuikis-Puikiss
Mano vyras niekada man nieko nesake del figuras, jam ji patinka.
splitefire
Sveikučiai smile.gif
Taigi turiu problema su antsvoriu.Mano ūgis ~175cm svoris 78kg!!!Pagal KMI turiu antsvorį...Man aštuoniolika metų biggrin.gif problema ta, kad riebalu ant pilvuko nėra, tačiau visas stambumas mano kojose schmoll.gif ir užpakaliukas biggrin.gif ką daryti, kad sumažinti apimtis?Ar padėtų bėgimas + karšta pirtis?Ir manau kad valgau daug saldumynų tai dėl to taip ir yra..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.