Klausykit, mergaites, o jusu mazyliai nusileide nepradejo maziau kazkiek spardytis, vartytis? maniskis kaip ir nurimo truputuka... anksciau - mazdaug pries savaite- per pusvalandi apie 13-18 judesiu priskaiciuodavau, kartais ju budavo ir daugiau, o dabar jau vos 10 bebuna... buvau pas gine bet pamirsau jos paklausti visai...
girdejau, kad kai nusileidzia mazyliai tada maziau spardos... atseit vaikeliui nebera jau tiek vietos...
bet mano tai spardos tiek pat, na buna kad isiremia kur ir viskas
o, as taip pat pagal striuke geriausiai matau, dabar jau ja uzsisegu
nesijaudinkit, kai prasides tikri saremiai tikrai suprasit
o as dabar jau kaip tik sunkiau striuke uzsisegu, galetu jau net truputi ir laisvesne but
tai bet pradzioj turi paruosiamieji but bet pirmiausia turi iseit gleiviu kamstis, nuebgt vandenys ir tik tada saremiai prasideda? QUOTE(Juditab @ 2009 10 22, 17:36) o as dabar jau kaip tik sunkiau striuke uzsisegu, galetu jau net truputi ir laisvesne but tai bet pradzioj turi paruosiamieji but bet pirmiausia turi iseit gleiviu kamstis, nuebgt vandenys ir tik tada saremiai prasideda? Kiek as girdejau is pazistamu, tai saremiai gali prasideti dar nenubegus vandenims... o del kamscio tai net nezinau, manau jis turi pasisalinti keliioms savaitems iki gimdymo... man dar nepasisalino... o del saremiu tai kai kurios ju isvis nejauciai ki tikruju, tad nieko tokio manau toms, kuriu jie nekankina...
Sveikos,
Man žiauriai svaigsta galva. eisiu pasimatuot spaudimą,o šiandien visą dieną pragulinėjau lovoj. Vakar buvo taip suskaudę pilvą, o ir rudų išskyrų vieną kartą pasirodė. Dar prieš savaitę buvo kažkokių nenormalių oranžinių. Jau net nebežinau, kas darosi Ryt man iš ryto vizitas pas ginę. Jaučiu kaklelį žiūrės. labai tikiuosi, kad ko ten neprikrapštys, nes gimdyti ryt dar nenoriu.
tai gal tik paziures ar vaikeliui viskas gerai
koel dar nenori ryt gimdyt? na as tai jau laukiu kada man tas gleiviu kamstis iseis, nes jau nepilnos dvi savaites liko man QUOTE(Juditab @ 2009 10 22, 15:36) tai bet pradzioj turi paruosiamieji but bet pirmiausia turi iseit gleiviu kamstis, nuebgt vandenys ir tik tada saremiai prasideda? paruosiamieji buna, taciau ne visos juos jaucia. o gleiviu kamstis gali iseiti ir 2 sav pries gimdyma ir 2 val pries gimdyma apie vandenu nubegima is vis kita kalba. normaliai gimdymas neturi prasideti vandenu nubegimu QUOTE(Margareta @ 2009 10 22, 16:36) paruosiamieji buna, taciau ne visos juos jaucia. o gleiviu kamstis gali iseiti ir 2 sav pries gimdyma ir 2 val pries gimdyma apie vandenu nubegima is vis kita kalba. normaliai gimdymas neturi prasideti vandenu nubegimu o bliam, kaip diena taip naujiena nu zinau tik viena, kad kai jau prasides didziuliai skausmai vaziuot i ligonine QUOTE(Miracle_mira @ 2009 10 22, 16:01) Klausykit, mergaites, o jusu mazyliai nusileide nepradejo maziau kazkiek spardytis, vartytis? maniskis kaip ir nurimo truputuka... anksciau - mazdaug pries savaite- per pusvalandi apie 13-18 judesiu priskaiciuodavau, kartais ju budavo ir daugiau, o dabar jau vos 10 bebuna... buvau pas gine bet pamirsau jos paklausti visai... Mano kai nusileido, tai labai pajaučiau, nes lengviau kvėpuoti, skrandis nebeužspaustas, valgau dabar non stop kiaurą dieną QUOTE(Margareta @ 2009 10 22, 16:51) nesijaudinkit, kai prasides tikri saremiai tikrai suprasit Taigi va, kad neina suprasti iš karto, ar paruošiamieji, ar tikri QUOTE(Juditab @ 2009 10 22, 17:36) tai bet pradzioj turi paruosiamieji but bet pirmiausia turi iseit gleiviu kamstis, nuebgt vandenys ir tik tada saremiai prasideda? Paruošiamieji tikrai nebūtinai turi būti, dauguma moterų jų nejaučia, lygiai taip pat nebūtinai turi išeiti kamštis ar nubėgt vandenys, labai dažnai tokie dalykai pasišalina jau ligoninėje, prasidėjus sąrėmiaims, o vandenis būna, kad ligoninėj specialiai nuleidžia..tai laukt vandenų nutekėjimo tikrai nereikia, nes taip ir pusiau pagimdyt galima QUOTE(Miracle_mira @ 2009 10 22, 18:08) Kiek as girdejau is pazistamu, tai saremiai gali prasideti dar nenubegus vandenims... o del kamscio tai net nezinau, manau jis turi pasisalinti keliioms savaitems iki gimdymo... man dar nepasisalino... o del saremiu tai kai kurios ju isvis nejauciai ki tikruju, tad nieko tokio manau toms, kuriu jie nekankina... kai kamštis pasišalina tai 2-3 dienos iki gimdymo belieka, max savaitė Papildyta: QUOTE(Juditab @ 2009 10 22, 14:45) Sąrėmiai tai tokie gimdos susitraukinėjimai, per kuriuos jaučiasi toks pats skausmas, kaip mėnesinių metu, tik kelis kart stipresnis, pilvas pasidaro kietas kaip akmuo ir tuo metu švelniai tariant dažnai akyse aptemsta ir prakaitas išmuša QUOTE(Juditab @ 2009 10 22, 18:42) o bliam, kaip diena taip naujiena nu zinau tik viena, kad kai jau prasides didziuliai skausmai vaziuot i ligonine aha, važiuoti reikia, tik tai nereiškia, kad gimdai Papildyta: QUOTE(Juditab @ 2009 10 22, 18:25) tai gal tik paziures ar vaikeliui viskas gerai koel dar nenori ryt gimdyt? na as tai jau laukiu kada man tas gleiviu kamstis iseis, nes jau nepilnos dvi savaites liko man gali ir nesulaukti, tie kamščiai mėgsta ir gimdymo metu iškeliaut
Ruutta nu tu cia ir pavarei, visoms kai gydytoja atsakei
uzjauciu tave, kad taip kankintis tenka
Man irgi per pirmąjį nėštumą nebuvo nei paruošiamųjų sąrėmių, nei kamštis išėjo, nei vandenys nubėgo
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 22, 17:12) tai kad dabar per tuos gydytojus kas kelias dienas lakstau ir visko kaip cekava prisiklausau ir prisižiūriu nu zek, dabar galesi konsultante dirbt Papildyta: QUOTE(mamakarolina @ 2009 10 22, 17:33) Man irgi per pirmąjį nėštumą nebuvo nei paruošiamųjų sąrėmių, nei kamštis išėjo, nei vandenys nubėgo vadinas ir bet kuriai is musu taip gali but
taip tiesa, tikrieji saremiai stipreja ir dazneja
nors man pamenu kai prasidejo tai is karto kartojosi kas 4-5 min ir taip pusdieni o saremio skausmas tai man ne per kur nepanasus i menesiniu
aciu uz issamy paaiskinima
bet vyras jauciu iskart sakys lekiam i ligonine, nors reikia palaukt visada ir pasekt laika QUOTE(Juditab @ 2009 10 22, 21:05) aciu uz issamy paaiskinima bet vyras jauciu iskart sakys lekiam i ligonine, nors reikia palaukt visada ir pasekt laika tai geriau vyrui iškart nesakyt, palaukt, įsitikint, kad tikrai sąrėmiai, tik tada QUOTE(Ruutta @ 2009 10 22, 19:18) tai geriau vyrui iškart nesakyt, palaukt, įsitikint, kad tikrai sąrėmiai, tik tada eik, as tai jauciu jei nakti iskart kelciau savo vyra
as tai naktimis ir arbatos isgert atsikeliu (neapsikentus nemigos) o MB pucia i aki ir nieko nejaucia
QUOTE(Margareta @ 2009 10 22, 20:08) as tai naktimis ir arbatos isgert atsikeliu (neapsikentus nemigos) o MB pucia i aki ir nieko nejaucia ner cia ko nusileidinet, tegul kelias dabar jis prie vaiko, jau tau gimdymas ant nosies, tu turi ilsetis kas bus kai pagimdysi, prie abieju turesi viena but nakti nu jau ne, as tai tikrai savaji zadinciau
tai aisku, kad prie abieju nebusiu, siap jis geras MB
Mano drauge nestuma pabaigoj gerai jautesi,tik sake truputi pamausdavo pilvuka,kol veina nakti sakoa tsistoju tik sliukst vandenu koks litras,,,ir leke tada jau i ligonine...
As vakar buvau pas gine,tai netikrino ji man jokiu kakleliu tik paciupinejo leliaus padeti pilvuke..
sia nakti miegojau
QUOTE(Margareta @ 2009 10 22, 21:30) tai aisku, kad prie abieju nebusiu, siap jis geras MB na tada saunuolis tavo vyras Papildyta: pagimdysi pagimdysi, dar tik 23d sio menesio, o tau liko 4 dienos man vakar kai atsiguliau i lova buvo uzejes maudimas pilvo apacioj, kartais tokie diegliukai i maksti dar budavo, galvoju negi prasides bet ramiai pagulejau, tada ant kito sono apsiverciau ir kazkaip praejo
noreciau, kad man pagaliau uzeitu ir nepraeitu
uzeis uzeis, dar net ir siandien gali uzeit
juk sakoma, kad QUOTE(Margareta @ 2009 10 22, 23:30) tai aisku, kad prie abieju nebusiu, siap jis geras MB Ziuriu tuoj mamyte turesim Na zinok as ir nieko nejauciu ,jei nepatogumai nakti,lakstyciau kaip ir ne
Nu ką, varau pas ginę.
Pasisakysiu, kur maudžia, ką skauda. Manau, kad dar tikrai grįšiu
Sveikutes
Na nera daugiau jau pabyrejusiu mamyciu? QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 23, 11:31) Sveikutes Na nera daugiau jau pabyrejusiu mamyciu? sveikute kaip jus gyvuojat? ar leidzia mazyle mamytei pailset? na kolkas dar ne viena daugiau nepabyrejom QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 23, 13:31) Sveikutes Na nera daugiau jau pabyrejusiu mamyciu? Jau ziuriu tavo lelytei 11 dineliu Na ziuresim kuri greiciau Margareta As noreciau scorpionuko QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 23, 11:49) Na ziuresim kuri greiciau Margareta As noreciau scorpionuko aha beja mano vyras skorpas ir jo gimtadienis 26 spalio o man terminas sueina 27d. nu negi lelia gims ant gimtadienio?
o as kaip tik nenoriu skorpiono
nu bet kad jau taip isejo, tai ka jau padarysi na o ka, negi butu negrazi dovana teciui gimtadienio proga? QUOTE(Margareta @ 2009 10 23, 14:14) aha beja mano vyras skorpas ir jo gimtadienis 26 spalio o man terminas sueina 27d. nu negi lelia gims ant gimtadienio? o as ir esu scorpas,lapkricio 4 Ziurek tau tai gali but per vyro gimtadieni Siaip ar taip jau reiks kartu gimtadienius daryt ir pas tave ir pas mane
Sveikos,merginos
tai va siandien turiu gimdyti jau ir pagal ultargarsa.bet nieko..... nugara lyg maudzia.gal prasides kas.gal. nors as dar noriu rytojaus sulaukti,kad mano mazylis butu skorpionas,nes pati esu skorpionas.mano gimtadienis spalio 29 dar mazu uztemsiu kelias dieneles ir bus gimtadienio dovana sau
nu as tai kiek pazystu skorpionu visi labai bjauraus charakterio
jeigu mano lelius toks bus tai siaubas Aivaaa reik su vyru daugiau pasiminkstint, gal iseis
Jau grįžau, atsidarymas 3cm.
Laukiam veiksmo toliau
sveikos.. perbegau tema, tai ziuriu tiais paciais nestumo galo 'malonumais' ir jus 'dziaugiates... kazkaip paniskai pradejau bijoti gimdymo..
QUOTE(Smuk @ 2009 10 23, 16:08) sveikos.. perbegau tema, tai ziuriu tiais paciais nestumo galo 'malonumais' ir jus 'dziaugiates... kazkaip paniskai pradejau bijoti gimdymo.. sveika tai gal uk kaip tik geriau nei lietuvoj? QUOTE(Juditab @ 2009 10 23, 16:24) kaip cia pasakius..
mane si vakara vis atakuoja paruosiamieji, ale jau jauciu, turbut stipresni..idomu kaip cia bus...
|