Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 8-9 nestumo menesiukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Miracle_mira
Sveikos, mamytes, kadangi senoji tema uzdaryta, tai pamaniau, kad reikia pradeti nauja, juk pokalbiu apie kudikio laukima ir savijauta siuo periodu niekada nebus per daug 4u.gif
Sakalauskiene
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 09 13, 18:55)
Sveikos, mamytes, kadangi senoji tema uzdaryta, tai pamaniau, kad reikia pradeti nauja, juk pokalbiu apie kudikio laukima ir savijauta siuo periodu niekada nebus per daug  4u.gif
*

Dekui uz tema 4u.gif Nes as kaip pirma zinute parasiau galvoju,akzin bus kas sukurs nauja,nes pati dar nekurus ne vienos biggrin.gif

Registriukas is mano puses 4u.gif

Ar jums neniezti pilvuko,,toks klausimuskas??Nes ana diena panizo pilvuka,grizus is darbo apsiziuriu ,paberta blink.gif ,,bet ryte nieko nebuvo ,matyt todel kad pasikasiau pabere doh.gif
Voverushka
Sveikos mergelikes,
pilvuka paberia ir man ir ,deja, ne pirma diena.Bet kiek zinau -pagimdzius tai praeis
Ruutta
Registruojuos ir aš naujoje temoje 4u.gif
Man pilvo neberia, bet vakarais užeina niežtėjimas nors pasiusk doh.gif Vis nejučia pasikasau, tai aplink bambą toks raudonas ratilas nukasytas šviečia biggrin.gif
Visą savaitgalį kaime praleidau pas močiutę, tai slyvmedžius ir kriaušmedžius gerokai apskabiau rolleyes.gif
Sakalauskiene
Gerai namuose auginti vaisiai,be jokiu nitratu thumbup.gif

Bet jau kaip as nakti prastai miegu,sakes,,pabundu nuo skausmu,,tai uzpakali nugulou tai sanarius keliu maudzia,,vienu zodziu,,po to pabundu anksciausiai ir bludinu,,, doh.gif
Miracle_mira
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 09 14, 22:30)
Gerai namuose auginti vaisiai,be jokiu nitratu thumbup.gif

Bet jau kaip as nakti prastai miegu,sakes,,pabundu nuo skausmu,,tai uzpakali nugulou tai sanarius keliu maudzia,,vienu zodziu,,po to pabundu anksciausiai ir bludinu,,, doh.gif
*

Man irgi pilva paniezti vis... bet geriau jau dreknamo losjono ar kremo, nes dazniausiai niezti nuo odod tempimu... bet jei beria, tai net nezinau, kas begali buti... alergija kokia gal... kai buvau pas gydytoja, ji klause ar pilvo neberia, bet pas mane berimo nebuvo tai labiau jos ir neklausinejau... blush2.gif
As beje irgi prastai labai miegu... sianakt beveik giliai ir neimigau... vartausi nuguliu sonus, maudzia viska... siaubas... ir toks pyktis ima, kad negaliu uzmigti... o dar vyras kaip kudikis miega.... kaip jam gerai... blink.gif beje, paskutiniu metu sunku persiversti ant kito sono, labai pilvas jau sukus darosi smile.gif o ant kairio sono atsigulus, mazius spardosi kaip paseles, tada jau ir galutinai issibudinu, matyt jam nepatinka tas sonas lotuliukas.gif
Calendula
Ir aš registruojuos

Jau sunku judėt, vaikštau nuo tualeto iki tualeto... blush2.gif
Sakalauskiene
Na ziuriu visoms tos pacios bedos biggrin.gif Bet malonios biggrin.gif Mano Spurdikliukas duodasi kaip paseles,taip faina,,,jau neilgai liko belaukti 4u.gif
Ruutta
Aš dar judu, visi sako, kad dar tikra greituolė biggrin.gif Va ir važinėju visur, savaitgalį vėl su vyru kelionę planuojamės ax.gif Pagrindinė problema aišku miegas besivartant doh.gif ir dar viskas, kur susilenkti reikia, va kojų nagus kol nusikarpiau tai visas pilvas užtirpo doh.gif jau nekalbu apie kitų vietų depiliaciją blush2.gif Bet šiaip kol kas viską pasidarau, namus susitvarkau, tik tempais lėtesniais tongue.gif Tiesa viską reikia iki pietų pasidaryti, nes po pietų kaip taisyklė užeina dusuliukai, užspaudžia po krūtine, turiu orą traukt pilnu pajėgumu verysad.gif tai nuo tada man tinginio laikas rolleyes.gif
Sakalauskiene
Matai kaip idomiai,man su kvepavimu kol kas problemeliu nera blush2.gif
Juditab
sveikutes nestuke.gif prisijungsiu ir as prie jusu mirksiukas.gif
man ir pilvelis truputi sonuose pabertas jau kuris laikas ir nezinau nuo ko doh.gif
kaip ir visoms sunku nakti jau buna apsiverst ant kito sono lotuliukas.gif
dar ir blauzda meslungis kartais sutraukia g.gif
o apie lakstyma i toleta net nekalbu biggrin.gif tenka keltis nakti maziausiai pora kartu ax.gif
Sakalauskiene
Va va meslungi as net buvau pamirsus,bet kartais labai suima,noriu paklaust jus jau dekretinese???
Ruutta
Aš jau dekrete, išėjau su pirma diena, kai tik 30 savaičių suėjo biggrin.gif
Juditab
as kadangi nedirbu, o tik studente esu tai man dekretiniu nuo paskaitu nieks neduoda lotuliukas.gif
bet siaip pagal viska jau dekretines man thumbup.gif nestuke.gif
Miracle_mira
o as tinginiauju nu 3 menesiuko, turiu biuleteni... deja nelabai maalonus tas tinginiavimas, kai priverstines atostogos del sveikatos gaunasi... sad.gif bet dabar jau dekrete nuo 09 02, kai tik 30 savaiciu suejo smile.gif
mane irgi kamuoja dusulys, bet jis labiauvakare pasireiskia, ypac jei pavalgau... matyt uzspaudzia viska... taip pat jei pasilenkiu ar atsitupiu tai kvepuoju kaip sunkiasvore lotuliukas.gif as jau depiliacija patikejau kosmetologei... nes paciai be sansu, matai tik pilva, o kas po juo neaisku blush2.gif
Juditab
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 09 16, 10:18)
o as tinginiauju nu 3 menesiuko, turiu biuleteni... deja nelabai maalonus tas tinginiavimas, kai priverstines atostogos del sveikatos gaunasi... sad.gif bet dabar jau dekrete nuo 09 02, kai tik 30 savaiciu suejo smile.gif
mane irgi kamuoja dusulys, bet jis labiauvakare pasireiskia, ypac jei pavalgau... matyt uzspaudzia viska... taip pat jei pasilenkiu ar atsitupiu tai kvepuoju kaip sunkiasvore  lotuliukas.gif  as jau depiliacija patikejau kosmetologei... nes paciai be sansu, matai tik pilva, o kas po juo neaisku  blush2.gif
*

tai cia turbut visoms panasiai lotuliukas.gif
Ruutta
Gal kuri matėt sekmadienį Savaitės komentarus? Sakė siaubingų dalykų apie Antakalnio gimdymo namus pripasakojo... unsure.gif
Juditab
QUOTE(Ruutta @ 2009 09 16, 17:15)
Gal kuri matėt sekmadienį Savaitės komentarus? Sakė siaubingų dalykų apie Antakalnio gimdymo namus pripasakojo... unsure.gif
*

oj ne, nemaciau unsure.gif
Miracle_mira
Gal Ruutta gali parasyti ka sake, trumpai, gal vilnieciu turime, kurios planuoja ten gimdyti... manau, bet kokia informacija yra naudinga wink.gif
,.;
sveikos mamytes man 30 savaites pradzia buvau pas gydytoja kaune ir pasake akd nekelt aukstai ranku nes virkstele apsisukus man labai neramu. Vaikelis juk dar vartosi gal atsisuks ji kaip manot? ir buna kad paskauda pilvo apacia kartais atrodo net duria kaip su adata. gydytoja apziurejo kakleli sako kad gerai viskas. nesuprantu kaip galejo apsisukti? atsakykit prasau kam taip buve man labai neramu vaikelis juda jauciu ji. g.gif
Ruutta
Aš pačios laidos nemačiau, bet vakar pažiūrėjau įrašą per www.tv3.lt Ten reikia į WEB TV nueit ir galima pažiūrėti mirksiukas.gif

Manosios virkštelė irgi apsisukusi unsure.gif Po poros savaičių eisiu pas gydytoją, su kuriuo susitarus gimdyti ir galutinai išsiaiškinsiu, kokios to pasekmės g.gif Nes kol kas sakė, kad tai nėra priežastis Cezario pjūviui, nes gimsta vaikai ir su apsisukusiom ir dar kaip sėkmingai smile.gif
Juditab
na taip, as kaip pas mama pilve buvau man ir buvo virkstele apsisukus g.gif
nesinervuokit ir viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Sakalauskiene
As nuo spalio 12 iseinu,,aisku jei viskas bus gerai ,nes man gimdymas spalio 29 biggrin.gif
O as girdejau ,kad viskstele gali apsisukti kaip sunkiai keli ka nors,tada isitempia pilvo raumenys,,,na nenzinau as kelnoju,,skabinius dziaustau ,o lelius kaip davesi taip duodasi pilvuke biggrin.gif
Voverushka
Labai keista,kad tik dabar iseini dekretiniu atostogu,man gimdymo data Spalio 28,o isejau i dekretines rugpjucio 20 diena...Kai tik suejo 30 savaiteliu.Cia gal nebent pati labai nori dirbt..

aaa....matau,tu gi ne LT.Uzjauciu,sunku su pilveliu i darba vaiksciot.
Tikiuosi jau isleis
*Boluzyte*
sveikutes,na kad nakti sunku ant kito sono apsiversti tai tikrai 4u.gif koju raumenis paskauda retkarciais ir pilva paskauda jau kai spardosi ir ramsto, nes kai paskutini karta buvau pas daktare ir klausesi sirdies toniuku tai sake, kad mazasis museika pilvelyje gyvena biggrin.gif nestuke.gif jau noretusi, kad kuo greiciau ateitu ta diena ax.gif
Aissstute
Meslungis tai ir man kojytes nakti traukdavo, bet pries koki menesi, o db tai tiesiogine prasme puskuoju lotuliukas.gif jau miegot kaip nepatogu doh.gif o i tualeta kaip daznai einu, man net pasivaikscioti nereikia niekur eit, as ir taip kelis kilometrus isuku iki tualeto ir atgal per diena ir nakti vaiksciodama.. lotuliukas.gif
Sakalauskiene
QUOTE(Nom @ 2009 09 18, 16:01)
Labai keista,kad tik dabar iseini dekretiniu atostogu,man gimdymo data Spalio 28,o isejau i dekretines rugpjucio 20 diena...Kai tik suejo 30 savaiteliu.Cia gal nebent pati labai nori dirbt..

aaa....matau,tu gi ne LT.Uzjauciu,sunku su pilveliu i darba vaiksciot.
Tikiuosi jau isleis
*

Tai va ,kad mums nuo tos datos kaip iseini skaiciuojasi 9 men ir turi i darba grist,,,taigi tempiu vis ,kad po to ilgiau su lelium pabuciau biggrin.gif
Juditab
QUOTE(Aissstute @ 2009 09 18, 15:36)
Meslungis tai ir man kojytes nakti traukdavo, bet pries koki menesi, o db tai tiesiogine prasme puskuoju  lotuliukas.gif jau miegot kaip nepatogu  doh.gif  o i tualeta kaip daznai einu, man net pasivaikscioti nereikia niekur eit, as ir taip kelis kilometrus isuku iki tualeto ir atgal per diena ir nakti vaiksciodama..  lotuliukas.gif
*

o man dabar tinsta kojos, sunku net issedet visa diena, ir miegot jau sunku doh.gif
ex, greiciau ta diena ateitu wub.gif blush2.gif
Sakalauskiene
As kazkaip neturiu problemu del tinimo,bent koju...O va ranku pirstai buna ,kad istinsta,ziurek eidama i miesta zieda uzsidejau o jau mieste turiu nusiimt,nes spaudzia. doh.gif
As jau siandien susidejau lagamina i ligonine,galvoju lai stovi,juk niekad negali zinot kada prireiks.
amutex
QUOTE(Ruutta @ 2009 09 14, 18:40)
Registruojuos ir aš naujoje temoje  4u.gif
Man pilvo neberia, bet vakarais užeina niežtėjimas nors pasiusk doh.gif Vis nejučia pasikasau, tai aplink bambą toks raudonas ratilas nukasytas šviečia  biggrin.gif
Visą savaitgalį kaime praleidau pas močiutę, tai slyvmedžius ir kriaušmedžius gerokai apskabiau  rolleyes.gif
*

Pilvuka man labiau bere kai buvo karsciai, matyt nuo prakaito gal, o dabar jau nebe, tik va su niezejimu tai kosmaras ir ypatingai vakarais doh.gif Mama sako, cia turbut pilvukas tempiasi, nes mums visai nedaug liko mirksiukas.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 09 19, 22:09)
As kazkaip neturiu problemu del tinimo,bent koju...O va ranku pirstai buna ,kad istinsta,ziurek eidama i miesta zieda uzsidejau o jau mieste turiu nusiimt,nes spaudzia. doh.gif
As jau siandien susidejau lagamina i ligonine,galvoju lai stovi,juk niekad negali zinot kada prireiks.
*

Su kojom ir as problemu neturiu thu thu thu, o ranku pirstai dazniausiai tinsta nuo karscio bent jau man, tada tikrai ir vestuvinis ziedas nesmagus pasidaro mirksiukas.gif
Miracle_mira
Manes tinimas kol kas nekamuoja... drauges sako, kad del to, jog laukiuosi berniuko, bet as kazkaip nelinkusi tiketi tokiom kalbom smile.gif
Apie ligonine jau pradedu galvoti, bet pasiruosimo dar nera jokio... tik nusiperku ka manau reikalinga, matyt, paciai sunku realiai suvokti, kad tuoj TIKRAI teks gimdyti rolleyes.gif na, nieko suvoksiu, kai prasides saremiai lotuliukas.gif
Calendula
Man naktį kiekvieną kartą verčiantis ant kito šono tenka keltis ir eit į tualetą doh.gif Nes, kai tik atsigulu ant nugaros, iškart šlapimo puslę užspaudžia
Sakalauskiene
Tikrai taip mergaites kas cia mums ir beliko doh.gif be galo laukiu bet ir bijotis pradedu.Susipirke jau beveik viska pradziai turim,tik vonytes dar ne,,
O man ta pilvuka jauciu ir nuo prakaito isberia,nes dazniausiai po darbo,o ten susylu,dar baltiniai bruzinasi i pilvuka..
Juditab
as jau ir pradejau daiktelius i ligonine detis, nezinai kada cia viskas gali prasidet lotuliukas.gif
na man ranku pirstai siek tiek patino pries kokius 3men, bet zieda dar galiu nesiot, sunkiau su kojom doh.gif
as kai pagalvoju, biski baisu pasidaro, bet tuo paciu ir laukiu nesulaukiu blush2.gif lotuliukas.gif
*Boluzyte*
laukiu labai as tos dienos jau 4u.gif vis sunkiau vaikscioti, jauciasi kad leliukui tikrai mazai vietos, nes ramsto visur smile.gif o kaip jums naktims, ar labai kankina nemiga?prasibundu ir visai nebeuzmiegu jau paskui verysad.gif
as jau daiktelius susidejau i ligonine pries dvi savaites kazkur, nes daktare sake, kad galiu ir anksciau pasigimdyti, kai dare paskutine echo smile.gif
Ruutta
Sveikos gyvos! 4u.gif
Savaitgalį pasivažinėjom su vyru per gimines ir draugus, pusę Lietuvos aplėkėm, tai dabar taip gera namo sugrįžt ax.gif Sakiau jau reikės stabdyt tuos lakstymus, nes pasivargsta greitai doh.gif O valgyt turbūt nežinia kada normaliai norėsis, visi seneliai ir močiutės kaip visad persistengė bešerdamos lyg paršiukus biggrin.gif
O mes kol kas neturim nei lovelės nusipirkę, nei vežimuko, nei vonelės doh.gif Tik apsižiūrėję maždaug orientacijai...bet jau matyt reikės įsigyt, ne tiek daug ir beliko. Ir į ligoninę kol kas nesusiruošus dar, reiks jau irgi bėgt pirkt pampersiukų, visokių higienos prekių, išsiskalbt visus seserų atiduotus drabužiukus ax.gif Šiandien darė echoskopiją, tai manoji dukrytė sveria jau 1678 g bigsmile.gif, atitinka 33 savaičių išsivystymą ir gražiai žemyn galvute apsivertusi bigsmile.gif Vyras dar bandė įžiūrėti, kad gal vyriški kokie atributai užaugo, bet gydytoja ekrane aiškiai parodė putytę, tuo kalba ir buvo baigta tongue.gif biggrin.gif
O kaip pas Jus pilvukai, strijos nevagoja? Manasis tai toks įsitempęs, kraujagyslės visos šviečia, atrodo lyg sutrūkinėt gali kiekvieną akimirką... unsure.gif
Tinti kol kas netinstu, nei kojos, nei rankos g.gif
Miracle_mira
Dziaugiuosi, Ruutta, kad megyte sveika ir pasiruosusi gimimui 4u.gif
Mes pries pora savaiciu Lenkijoje pabuvojome, tai susipirkom daug daikteliu maziui, t.y. kiek tilpo i bagazine tongue.gif dabar reikes pirktis i ligonine visus daiktelius...
O pilvas tai isitempes ir mano, kraujagysles sviecia, bet striju neturiu thumbup.gif na kol kas, bet gal jau ir nebeisvagos g.gif as kiekviena vakara tiek pilva, tiek sonus tepu kremu nuo striju, ga ir jis kazkiek padeda... mazius jau remiasi i sonkaulius, pusle ir bet ka kas tik pasipainioja jo kelyje biggrin.gif tad laikysena siuo metu pavyzdinga, na jau nebedaug liko... rolleyes.gif
amutex
QUOTE(Ruutta @ 2009 09 21, 18:07)
O kaip pas Jus pilvukai, strijos nevagoja? Manasis tai toks įsitempęs, kraujagyslės visos šviečia, atrodo lyg sutrūkinėt gali kiekvieną akimirką... unsure.gif
Tinti kol kas netinstu, nei kojos, nei rankos  g.gif
*

Na kol kas viskas gerai tfu tfu tfu
Paskutiniu metu pradejau dazniau tept aliejuka, net kelis kartus per diena, nes labai niesti pilvuka - matyt tempiasi, maziukas banguoja, vietos jam mazai tai bando istampyt pilvuka 4u.gif
Juditab
pas mane irgi striju tfu tfu tfu dar nera lotuliukas.gif
mazylis mano irgi visus sonkaulius ir kitus organus apspardo thumbup.gif nestuke.gif
Sakalauskiene
Sveikinu Ruutta dar karta isvydus savo saulyte thumbup.gif
O as jau beveik viska turiu,,tik voneles,visokiu losijonuku ,termometruku ir viskas,rubeliu ir pradziai uzteks,bet vis pamacius koki puiki nuperku....Bet vis dar tokius neutraliu spalvu perku,,nors ir uzgarantavo,kad nerniukas ,pimpiuka parode biggrin.gif ,,bet dar palieku kazkiek procentu biggrin.gif
Pilvo niekad niekuo netepiau ,striju ir kol kas nera...O gyslos po oda matyt pilvo sonuose,tiesiog sviecia,,tas pats ant krutines doh.gif
O spurda Spurdikliukas visa diena non stop biggrin.gif ,,,ramstosi,muistosi,,matyt niekaip neisitaiso patogiai lotuliukas.gif
Ruutta
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 09 21, 20:11)
Mes pries pora savaiciu Lenkijoje pabuvojome, tai susipirkom daug daikteliu maziui, t.y. kiek tilpo i bagazine  tongue.gif  dabar reikes pirktis i ligonine visus daiktelius...
*

O kuriam mieste Lenkijoje buvot? Ar vežimuką ten pirkot? 4u.gif Mes su vyru irgi tokių pačių minčių turim, bet atvirai pasakius nežinom kurion vieton ten į Lenkiją važiuoti tų visų vaikiškų dalykėlių g.gif
*Boluzyte*
Na del striju tai turiu vargeli verysad.gif taip visas pilvas isvagotas, kad siaubas verysad.gif
Juditab
man tai buvo uzeje skausmai ten, kazkur savaite laiko vos pavaiskciot normaliai galejau, atrode, kad dubens kaulai sutrenkti butu buve, reikdavo atsikelt is lovos tai sunkiai schmoll.gif dabar jau praejo, kazkaip net geriau pasidare, nes galvojau jei visa laika iki gimdymo taip bus tai sakes, kai begemotas vaiksciosiu lotuliukas.gif
Sakalauskiene
Man tai uzeina jau tie paruosiamieji saremiai,,,kartais buna i tris dienas karta,kartais i diena 5 kartus,visaip,,trunka sekunde ar dvi,toks skausmas ten,,,
Tai gal ir tau sakau g.gif
Juditab
normalu, kad 33 savaite jau butu paruosiamieji skausmai? g.gif tai gal tada anksciau gimdymas prasides? g.gif bliam, pasimeciau doh.gif
Ruutta
Man irgi būna tokie skausmingi gimdos susitraukimai, trunka kelias sekundes ir praeina... bet reguliarumo atsekt negalėčiau, kartais nei karto per dieną nejaučiu, kartais po kelis kartus pakamuoja unsure.gif Tik kad va nežinau, ar čia paruošiamieji sarėmiai ar šiaip gimdos susitraukimai g.gif Pirmas nėštumas, tai viskas nauja...
Sakalauskiene
Man rodos visai nromalu tie maruosiamieji saremiai mirksiukas.gif ir 33 sav ir dar anksciau,jauciu ne kiekvienai vienodai...
O man rytais labai nudiegia vis kairy sona,kaip bandau apriversti,,,bet tik rytais ir tik kairy,,,kazin kas cia per sposas g.gif
MartaP
Sveikos, merginos, jungiuosi ir as prie jusu nestuke.gif mirksiukas.gif

Zinot, pas mane tai aciu dievui nera striju ant pilvo, naudoju krema nuo striju, galbut jis turi kazkiek itakos. smile.gif Taciau pilvuka taip niezti, taip niezti, kad nezinau kur detis!! schmoll.gif vyras vis sako baik kasytis! ax.gif o as negaliu, tas niezejimas tiesiog baisus! g.gif ax.gif

Kas liecia koju tinima, tai jos netinsta, ir netino visa nestuma.. ax.gif

O maziukas mano kuo toliau, tuo stipresnis darosi, kaiiii duos mamai i sona biggrin.gif tai visi aplinkui girdi mano balseli bigsmile.gif biggrin.gif Nakti tai praktiskai galiu miegot tik ant desinio sono, nes ant kairio maziui kazkodel trukdo..pastebejau kad daugumai jusu taip.. nestuke.gif

Dar nei loveles, nei vezimelio neturime, bet reiks jau susigriebt ir susipirkt rolleyes.gif Kraitelio i ligonine tai dar neskubu krauti, nes tureciau gimdyti lapkricio 2d, tai dar laiko yra ax.gif ax.gif
Juditab
jo, kai pirmas nestumas ir viskas nauja tai nezinai net ko tiketis g.gif
o jum visom jau priespienis bega? g.gif nes man tai jo nera dar...

na as tai jau beveik viska i ligonine susiruosus, kazkaip geriau jau isanksto nei poto vyras tures lasktyt lotuliukas.gif
Sakalauskiene
Su tuo priespieniu tai nesuprasi,kartais ,pati pastebiu,jog geltoni laseliai pavyzdziuj po duso buna,,Kita karta bandau paspasuti ir nieko g.gif Idomiai kazkaip..

O i ligonine,tai kazkur skaiciau ,kad kitos nuo 30 sva susipakave buna,,nes negali zinot kada prireiks...
As praeta sav. susidejau tasiuka i ligonine,,,vietos neuzima,lai stovi..

Viena is spali turesianciu gimdyt nestuke.gif ,jau rugsejom pagimde,o turejo spalio16,,tai va biggrin.gif Visko gali buti..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.