Sveikos, mamytes, kadangi senoji tema uzdaryta, tai pamaniau, kad reikia pradeti nauja, juk pokalbiu apie kudikio laukima ir savijauta siuo periodu niekada nebus per daug
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 09 13, 18:55) Sveikos, mamytes, kadangi senoji tema uzdaryta, tai pamaniau, kad reikia pradeti nauja, juk pokalbiu apie kudikio laukima ir savijauta siuo periodu niekada nebus per daug Dekui uz tema Registriukas is mano puses Ar jums neniezti pilvuko,,toks klausimuskas??Nes ana diena panizo pilvuka,grizus is darbo apsiziuriu ,paberta
Sveikos mergelikes,
pilvuka paberia ir man ir ,deja, ne pirma diena.Bet kiek zinau -pagimdzius tai praeis
Registruojuos ir aš naujoje temoje
Man pilvo neberia, bet vakarais užeina niežtėjimas nors pasiusk Visą savaitgalį kaime praleidau pas močiutę, tai slyvmedžius ir kriaušmedžius gerokai apskabiau
Gerai namuose auginti vaisiai,be jokiu nitratu
Bet jau kaip as nakti prastai miegu,sakes,,pabundu nuo skausmu,,tai uzpakali nugulou tai sanarius keliu maudzia,,vienu zodziu,,po to pabundu anksciausiai ir bludinu,,, QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 09 14, 22:30) Gerai namuose auginti vaisiai,be jokiu nitratu Bet jau kaip as nakti prastai miegu,sakes,,pabundu nuo skausmu,,tai uzpakali nugulou tai sanarius keliu maudzia,,vienu zodziu,,po to pabundu anksciausiai ir bludinu,,, Man irgi pilva paniezti vis... bet geriau jau dreknamo losjono ar kremo, nes dazniausiai niezti nuo odod tempimu... bet jei beria, tai net nezinau, kas begali buti... alergija kokia gal... kai buvau pas gydytoja, ji klause ar pilvo neberia, bet pas mane berimo nebuvo tai labiau jos ir neklausinejau... As beje irgi prastai labai miegu... sianakt beveik giliai ir neimigau... vartausi nuguliu sonus, maudzia viska... siaubas... ir toks pyktis ima, kad negaliu uzmigti... o dar vyras kaip kudikis miega.... kaip jam gerai...
Ir aš registruojuos
Jau sunku judėt, vaikštau nuo tualeto iki tualeto...
Na ziuriu visoms tos pacios bedos
Aš dar judu, visi sako, kad dar tikra greituolė
Matai kaip idomiai,man su kvepavimu kol kas problemeliu nera
sveikutes
man ir pilvelis truputi sonuose pabertas jau kuris laikas ir nezinau nuo ko kaip ir visoms sunku nakti jau buna apsiverst ant kito sono dar ir blauzda meslungis kartais sutraukia o apie lakstyma i toleta net nekalbu
Va va meslungi as net buvau pamirsus,bet kartais labai suima,noriu paklaust jus jau dekretinese???
Aš jau dekrete, išėjau su pirma diena, kai tik 30 savaičių suėjo
as kadangi nedirbu, o tik studente esu tai man dekretiniu nuo paskaitu nieks neduoda
bet siaip pagal viska jau dekretines man
o as tinginiauju nu 3 menesiuko, turiu biuleteni... deja nelabai maalonus tas tinginiavimas, kai priverstines atostogos del sveikatos gaunasi...
mane irgi kamuoja dusulys, bet jis labiauvakare pasireiskia, ypac jei pavalgau... matyt uzspaudzia viska... taip pat jei pasilenkiu ar atsitupiu tai kvepuoju kaip sunkiasvore QUOTE(Miracle_mira @ 2009 09 16, 10:18) o as tinginiauju nu 3 menesiuko, turiu biuleteni... deja nelabai maalonus tas tinginiavimas, kai priverstines atostogos del sveikatos gaunasi... mane irgi kamuoja dusulys, bet jis labiauvakare pasireiskia, ypac jei pavalgau... matyt uzspaudzia viska... taip pat jei pasilenkiu ar atsitupiu tai kvepuoju kaip sunkiasvore tai cia turbut visoms panasiai
Gal kuri matėt sekmadienį Savaitės komentarus? Sakė siaubingų dalykų apie Antakalnio gimdymo namus pripasakojo...
Gal Ruutta gali parasyti ka sake, trumpai, gal vilnieciu turime, kurios planuoja ten gimdyti... manau, bet kokia informacija yra naudinga
sveikos mamytes man 30 savaites pradzia buvau pas gydytoja kaune ir pasake akd nekelt aukstai ranku nes virkstele apsisukus man labai neramu. Vaikelis juk dar vartosi gal atsisuks ji kaip manot? ir buna kad paskauda pilvo apacia kartais atrodo net duria kaip su adata. gydytoja apziurejo kakleli sako kad gerai viskas. nesuprantu kaip galejo apsisukti? atsakykit prasau kam taip buve man labai neramu vaikelis juda jauciu ji.
Aš pačios laidos nemačiau, bet vakar pažiūrėjau įrašą per www.tv3.lt Ten reikia į WEB TV nueit ir galima pažiūrėti
Manosios virkštelė irgi apsisukusi
na taip, as kaip pas mama pilve buvau man ir buvo virkstele apsisukus
nesinervuokit ir viskas bus gerai
As nuo spalio 12 iseinu,,aisku jei viskas bus gerai ,nes man gimdymas spalio 29
O as girdejau ,kad viskstele gali apsisukti kaip sunkiai keli ka nors,tada isitempia pilvo raumenys,,,na nenzinau as kelnoju,,skabinius dziaustau ,o lelius kaip davesi taip duodasi pilvuke
Labai keista,kad tik dabar iseini dekretiniu atostogu,man gimdymo data Spalio 28,o isejau i dekretines rugpjucio 20 diena...Kai tik suejo 30 savaiteliu.Cia gal nebent pati labai nori dirbt..
aaa....matau,tu gi ne LT.Uzjauciu,sunku su pilveliu i darba vaiksciot. Tikiuosi jau isleis
sveikutes,na kad nakti sunku ant kito sono apsiversti tai tikrai
Meslungis tai ir man kojytes nakti traukdavo, bet pries koki menesi, o db tai tiesiogine prasme puskuoju
QUOTE(Nom @ 2009 09 18, 16:01) Labai keista,kad tik dabar iseini dekretiniu atostogu,man gimdymo data Spalio 28,o isejau i dekretines rugpjucio 20 diena...Kai tik suejo 30 savaiteliu.Cia gal nebent pati labai nori dirbt.. aaa....matau,tu gi ne LT.Uzjauciu,sunku su pilveliu i darba vaiksciot. Tikiuosi jau isleis Tai va ,kad mums nuo tos datos kaip iseini skaiciuojasi 9 men ir turi i darba grist,,,taigi tempiu vis ,kad po to ilgiau su lelium pabuciau QUOTE(Aissstute @ 2009 09 18, 15:36) Meslungis tai ir man kojytes nakti traukdavo, bet pries koki menesi, o db tai tiesiogine prasme puskuoju o man dabar tinsta kojos, sunku net issedet visa diena, ir miegot jau sunku ex, greiciau ta diena ateitu
As kazkaip neturiu problemu del tinimo,bent koju...O va ranku pirstai buna ,kad istinsta,ziurek eidama i miesta zieda uzsidejau o jau mieste turiu nusiimt,nes spaudzia.
As jau siandien susidejau lagamina i ligonine,galvoju lai stovi,juk niekad negali zinot kada prireiks. QUOTE(Ruutta @ 2009 09 14, 18:40) Registruojuos ir aš naujoje temoje Man pilvo neberia, bet vakarais užeina niežtėjimas nors pasiusk Visą savaitgalį kaime praleidau pas močiutę, tai slyvmedžius ir kriaušmedžius gerokai apskabiau Pilvuka man labiau bere kai buvo karsciai, matyt nuo prakaito gal, o dabar jau nebe, tik va su niezejimu tai kosmaras ir ypatingai vakarais QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 09 19, 22:09) As kazkaip neturiu problemu del tinimo,bent koju...O va ranku pirstai buna ,kad istinsta,ziurek eidama i miesta zieda uzsidejau o jau mieste turiu nusiimt,nes spaudzia. As jau siandien susidejau lagamina i ligonine,galvoju lai stovi,juk niekad negali zinot kada prireiks. Su kojom ir as problemu neturiu thu thu thu, o ranku pirstai dazniausiai tinsta nuo karscio bent jau man, tada tikrai ir vestuvinis ziedas nesmagus pasidaro
Manes tinimas kol kas nekamuoja... drauges sako, kad del to, jog laukiuosi berniuko, bet as kazkaip nelinkusi tiketi tokiom kalbom
Apie ligonine jau pradedu galvoti, bet pasiruosimo dar nera jokio... tik nusiperku ka manau reikalinga, matyt, paciai sunku realiai suvokti, kad tuoj TIKRAI teks gimdyti
Man naktį kiekvieną kartą verčiantis ant kito šono tenka keltis ir eit į tualetą
Tikrai taip mergaites kas cia mums ir beliko
O man ta pilvuka jauciu ir nuo prakaito isberia,nes dazniausiai po darbo,o ten susylu,dar baltiniai bruzinasi i pilvuka..
as jau ir pradejau daiktelius i ligonine detis, nezinai kada cia viskas gali prasidet
na man ranku pirstai siek tiek patino pries kokius 3men, bet zieda dar galiu nesiot, sunkiau su kojom as kai pagalvoju, biski baisu pasidaro, bet tuo paciu ir laukiu nesulaukiu
laukiu labai as tos dienos jau
as jau daiktelius susidejau i ligonine pries dvi savaites kazkur, nes daktare sake, kad galiu ir anksciau pasigimdyti, kai dare paskutine echo
Sveikos gyvos!
Savaitgalį pasivažinėjom su vyru per gimines ir draugus, pusę Lietuvos aplėkėm, tai dabar taip gera namo sugrįžt O mes kol kas neturim nei lovelės nusipirkę, nei vežimuko, nei vonelės O kaip pas Jus pilvukai, strijos nevagoja? Manasis tai toks įsitempęs, kraujagyslės visos šviečia, atrodo lyg sutrūkinėt gali kiekvieną akimirką... Tinti kol kas netinstu, nei kojos, nei rankos
Dziaugiuosi, Ruutta, kad megyte sveika ir pasiruosusi gimimui
Mes pries pora savaiciu Lenkijoje pabuvojome, tai susipirkom daug daikteliu maziui, t.y. kiek tilpo i bagazine O pilvas tai isitempes ir mano, kraujagysles sviecia, bet striju neturiu QUOTE(Ruutta @ 2009 09 21, 18:07) O kaip pas Jus pilvukai, strijos nevagoja? Manasis tai toks įsitempęs, kraujagyslės visos šviečia, atrodo lyg sutrūkinėt gali kiekvieną akimirką... Tinti kol kas netinstu, nei kojos, nei rankos Na kol kas viskas gerai tfu tfu tfu Paskutiniu metu pradejau dazniau tept aliejuka, net kelis kartus per diena, nes labai niesti pilvuka - matyt tempiasi, maziukas banguoja, vietos jam mazai tai bando istampyt pilvuka
pas mane irgi striju tfu tfu tfu dar nera
mazylis mano irgi visus sonkaulius ir kitus organus apspardo
Sveikinu Ruutta dar karta isvydus savo saulyte
O as jau beveik viska turiu,,tik voneles,visokiu losijonuku ,termometruku ir viskas,rubeliu ir pradziai uzteks,bet vis pamacius koki puiki nuperku....Bet vis dar tokius neutraliu spalvu perku,,nors ir uzgarantavo,kad nerniukas ,pimpiuka parode Pilvo niekad niekuo netepiau ,striju ir kol kas nera...O gyslos po oda matyt pilvo sonuose,tiesiog sviecia,,tas pats ant krutines O spurda Spurdikliukas visa diena non stop QUOTE(Miracle_mira @ 2009 09 21, 20:11) Mes pries pora savaiciu Lenkijoje pabuvojome, tai susipirkom daug daikteliu maziui, t.y. kiek tilpo i bagazine O kuriam mieste Lenkijoje buvot? Ar vežimuką ten pirkot?
Na del striju tai turiu vargeli
man tai buvo uzeje skausmai ten, kazkur savaite laiko vos pavaiskciot normaliai galejau, atrode, kad dubens kaulai sutrenkti butu buve, reikdavo atsikelt is lovos tai sunkiai
Man tai uzeina jau tie paruosiamieji saremiai,,,kartais buna i tris dienas karta,kartais i diena 5 kartus,visaip,,trunka sekunde ar dvi,toks skausmas ten,,,
Tai gal ir tau sakau
normalu, kad 33 savaite jau butu paruosiamieji skausmai?
Man irgi būna tokie skausmingi gimdos susitraukimai, trunka kelias sekundes ir praeina... bet reguliarumo atsekt negalėčiau, kartais nei karto per dieną nejaučiu, kartais po kelis kartus pakamuoja
Man rodos visai nromalu tie maruosiamieji saremiai
O man rytais labai nudiegia vis kairy sona,kaip bandau apriversti,,,bet tik rytais ir tik kairy,,,kazin kas cia per sposas
Sveikos, merginos, jungiuosi ir as prie jusu
Zinot, pas mane tai aciu dievui nera striju ant pilvo, naudoju krema nuo striju, galbut jis turi kazkiek itakos. Kas liecia koju tinima, tai jos netinsta, ir netino visa nestuma.. O maziukas mano kuo toliau, tuo stipresnis darosi, kaiiii duos mamai i sona Dar nei loveles, nei vezimelio neturime, bet reiks jau susigriebt ir susipirkt
jo, kai pirmas nestumas ir viskas nauja tai nezinai net ko tiketis
o jum visom jau priespienis bega? na as tai jau beveik viska i ligonine susiruosus, kazkaip geriau jau isanksto nei poto vyras tures lasktyt
Su tuo priespieniu tai nesuprasi,kartais ,pati pastebiu,jog geltoni laseliai pavyzdziuj po duso buna,,Kita karta bandau paspasuti ir nieko
O i ligonine,tai kazkur skaiciau ,kad kitos nuo 30 sva susipakave buna,,nes negali zinot kada prireiks... As praeta sav. susidejau tasiuka i ligonine,,,vietos neuzima,lai stovi.. Viena is spali turesianciu gimdyt |