taip taip taip
o kaip su ledais?
tai zinoma kad galima
Baisiai kvailas klausimas, bet ar galima dazyti nagus ir juos valyti spec priemonem nestumo metu? juk taip smirda kai valai ar dazai, mano katinas visada i kita kambari islekia
lako neumejas tai buna ir be acetono,o ir lako turbut ne taip smirdancio gali paieskot.svarbiausia nagus lakuot gerai vedinamoj patalpoj
nu taip
QUOTE(Rraima @ 2009 10 15, 21:57) Sveikutes, gal ir ne is sita tema pataikiau, bet turiu kankinanti klausima. Teko ta pacia diena daryti tris danties rentgeno nuotraukas, nes danti skaudejo, ji taise. Aisku nezinojau, kad laukiuos. buvo 3-4 savaite arba 1-2 savaite pastojimo. buvo uzdengta spec. apsiaustu, tad noriu suzinoti ar labai galejo pakenkti, nes is tikruju einu is proto. as irgi dariau danties rentgeno nuotrauka kai buvo 6 sav. nestumo. Ginekologe sake, kad nieko tokio, paskui ta pati genetike patvirtino. Sake, kad reiktu labai daug apsvitint galva, kad paveiktu pilva
gali buti
QUOTE(neja @ 2009 10 18, 22:30) man va dabar iskilo kiek kavos sauksteliu reikia deti i puodeli, kad jame kofeino butu 100mg? ir plius kokio stiprumo kavos:) Koks gi skirtumas
o kodel negalima miegoti iskelus ranka? visada taip miegu...
QUOTE(Thais @ 2009 10 23, 21:28) o kas su ledais o del iskeltos rankos miegant na briedai paskutiniai QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 02, 12:33) o kas su ledais o del iskeltos rankos miegant na briedai paskutiniai Sveikutes as irgi prisijungsiu prie jusu pokalbio. Zinokit pritariu kinrozytei QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 02, 12:33) o kas su ledais o del iskeltos rankos miegant na briedai paskutiniai Vat ir as taip manau !...
su tais ledais tai tikras briedas
QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 03, 12:39) su tais ledais tai tikras briedas o as valgau cirtusinius,nes man mazina pykinima,neistverciau be ju. man atrodo dabar busimos mamytes turetu maziau vaikscioti po visokius sudapolius ir t.t.t., kur didele zmoniu susiburimo vieta,kad isvengti gripo Papildyta: QUOTE(JEma @ 2009 11 03, 12:43) aga,as sakiau MB ,kad toki maratona apturejo planuojant, kad gali dabar truputi ilsetis QUOTE(viduku @ 2009 11 05, 16:59) gerai, mikrobanges galima išvengti - kaip tyčia net neturim As kai pasakiau gydytojai, kad darbas prie kompo, tai man ji liepe 45 min dirbti, o 15 min pabuti ne prie kompo... bet nlb gaunasi man tokio rezimo laikytis QUOTE(saldidruska @ 2009 11 06, 13:16) As kai pasakiau gydytojai, kad darbas prie kompo, tai man ji liepe 45 min dirbti, o 15 min pabuti ne prie kompo... bet nlb gaunasi man tokio rezimo laikytis Nu baikit merginos, tikrai nemanau kad tokie dalykai cia taip jau kenkia kad nervintis ir liudet reiktu QUOTE(JEma @ 2009 11 06, 13:39) Nu baikit merginos, tikrai nemanau kad tokie dalykai cia taip jau kenkia kad nervintis ir liudet reiktu
sveikos mamytes
QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 06, 14:09) sveikos mamytes
Laba diena
norejau pasiklausti ka manote apie ankstyva nestuma (5-6 savaites) ir dalyvavime koncerte? Turiu bilietus lapkricio 12 dienai ir dvejoju
Sveikutes, visos busimos mamytes
Papildyta: QUOTE(ellinga @ 2009 11 07, 16:51) Laba diena norejau pasiklausti ka manote apie ankstyva nestuma (5-6 savaites) ir dalyvavime koncerte? Turiu bilietus lapkricio 12 dienai ir dvejoju as manau, kad dalyvauti galima, juk niestumas nera liga. QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 06, 15:09) sveikos mamytes oi tikrai nepergyvenk, as dabar tau konkreciai nepasakysiu, bet esu skaicius apie si skausmeli nestumo metu, tai ten tempiasi tam tikru nestumo metu kazkoki raisciai pilve, ir butent tada skauda kirksni. tai yra visai normalu ir nieko daryti nereikia. be abejo, kai busi pas ginekologe, pasakyk, bet tikrai nera ko pergyventi o del skausmo paspaudus tai nezinau... nespaudyk, kam?... man irgi visada maudzia, skaudena pilvo apacia, bet gydytoja sake, kad cia normalu, nes tempiasi gimdos raisciai, auga gimda, ji stumia kitus organus, todel ir skaudena... QUOTE(viduku @ 2009 11 05, 18:31) telefono nelaikyk kiseneje arti saves, o prie kompo gali kristala,kaktusa pasideti, tipo jie sugeria kazkiek magnetinio lauko skleidziamus spindulius, kiek tiesos neaisku Papildyta: QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 06, 16:09) sveikos mamytes man kartais padurineja, manau cia normalu
aciu paneles
sveikos mergaites
QUOTE(violetuke1984 @ 2009 11 10, 16:19) sveikos mergaites Na kiek man zinoma tai galima toms kurios persileidimu neturejo QUOTE(violetuke1984 @ 2009 11 10, 17:19) sveikos mergaites man atrodo, jog sitas dalykas taikomas ne visoms nescioms...bet cia jau daktarai pasakys tau tiksliai QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 18, 14:30) vat man sitas klausimas irgi nera aiskus SVEIKOS NESTUKES mums irgi dar nedaug laiko tik 9 sav. arbatos galima gert, bet taip kaip ir kavos apie 2-3 puodelius i diena. o kas liecia zoline arbata, tai atsargiai, nes ji turi tam tikra poveiki..metu arbatab mazina piena kai maitini, avieciu lapu skatina gimdyma QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 24, 11:20) tai zinoma kad galima ledus galima valgyti, tik ne minksstus, kur vietoj susuka, o kietus popieriukuose, nes minksti gaminami su zaliais kiausiniais, ko mums negalima QUOTE(Jurga0629 @ 2009 11 12, 02:37) SVEIKOS NESTUKES mums irgi dar nedaug laiko tik 9 sav. arbatos galima gert, bet taip kaip ir kavos apie 2-3 puodelius i diena. o kas liecia zoline arbata, tai atsargiai, nes ji turi tam tikra poveiki..metu arbatab mazina piena kai maitini, avieciu lapu skatina gimdyma ledus galima valgyti, tik ne minksstus, kur vietoj susuka, o kietus popieriukuose, nes minksti gaminami su zaliais kiausiniais, ko mums negalima nieko sau, apie minkštus nieko nežinojau o kaip su sultimis? ar galima jų gerti kiek nori? juk vitaminų tai nepataria padaugint, o sultyse jų tai daug
o kituose leduose nera kiausiniu? man taip neatrodo, na reikes sudeti panagrinet, nors ties sakant as neesu ledu megeja
sultis atskiedziu siek tiek su vandeniu ir geriu su saiku, keleta kartu per savaite, manau tai nera labai sveikas vitaminu sltinis. mergaites o kaip su tuno zuvimi, gal kas ka girdejo?
Sveikos, merginos, šitą temą jau pagimdžiusi paskaičiau, tai jėzusmarija kiek visko negalima. O mes net į Indiją besilaukdami nuvažiavom ir sėkmingai sugrįžom. Aišku, prieš tai daktarų atsiklausiau - sakė, jei nėštumas geras, tai labai sunku jam pakenkti, gamta yra stipri, o jei kas nors ne taip - tada gamta pati tvarko kaip jai geriau, nebent nesiseka jau 3 nėštumas, tada jau medicinai lemta kištis labiau.
Bet aš ne apie tai - ten pradžioj tas sąrašas gerokai perdėtas, manau, pvz., jei atsisakysite naminių sūrių ir kitų eko turgelių malonumų, tai kas liks, chemija iš maximų? O šiaip dar turėkit omeny, kad žindant galima valgyti viską, ką sau leisdavot nėštumo metu ir šiaip gyvenime, taip kad neatsisakykit mėgiamų produktų, net jei jie yra alergenai. Kaip tik, jei visko atsisakysit, tada ir rizikuosit alergijomis, nes vaikas bus nei mamos pilve, nei piene nepripratęs prie tam tikrų produktų. O dar jei tokia "dieta" sumenkins vitaminų paletę tai išvis baisu. Pagrindinė taisyklė yra NEPERSISTENGTI, nesuvalgyti kilogramo braškių ar riešutų, negerti tonomis pieno ir pan. O va dėl svorio kilnojimo ir kt. pagalbos tai labai pravartu - tegu visi padeda, nes retai kada gyvenime (apart pensijos) dar būna progų sulaukti tiek geranoriškos aplinkinių pagalbos QUOTE(EvitaMaria @ 2009 11 15, 00:26) Sveikos, merginos, šitą temą jau pagimdžiusi paskaičiau, tai jėzusmarija kiek visko negalima. O mes net į Indiją besilaukdami nuvažiavom ir sėkmingai sugrįžom. Aišku, prieš tai daktarų atsiklausiau - sakė, jei nėštumas geras, tai labai sunku jam pakenkti, gamta yra stipri, o jei kas nors ne taip - tada gamta pati tvarko kaip jai geriau, nebent nesiseka jau 3 nėštumas, tada jau medicinai lemta kištis labiau. Bet aš ne apie tai - ten pradžioj tas sąrašas gerokai perdėtas, manau, pvz., jei atsisakysite naminių sūrių ir kitų eko turgelių malonumų, tai kas liks, chemija iš maximų? O šiaip dar turėkit omeny, kad žindant galima valgyti viską, ką sau leisdavot nėštumo metu ir šiaip gyvenime, taip kad neatsisakykit mėgiamų produktų, net jei jie yra alergenai. Kaip tik, jei visko atsisakysit, tada ir rizikuosit alergijomis, nes vaikas bus nei mamos pilve, nei piene nepripratęs prie tam tikrų produktų. O dar jei tokia "dieta" sumenkins vitaminų paletę tai išvis baisu. Pagrindinė taisyklė yra NEPERSISTENGTI, nesuvalgyti kilogramo braškių ar riešutų, negerti tonomis pieno ir pan. O va dėl svorio kilnojimo ir kt. pagalbos tai labai pravartu - tegu visi padeda, nes retai kada gyvenime (apart pensijos) dar būna progų sulaukti tiek geranoriškos aplinkinių pagalbos Labai gerai pasakyta
EvitaMarija,paskutine pastraipa
kazkur skaiciau kad 'nestumas ne liga,o privilegija' QUOTE(EvitaMaria @ 2009 11 15, 01:26) Sveikos, merginos, šitą temą jau pagimdžiusi paskaičiau, tai jėzusmarija kiek visko negalima. O mes net į Indiją besilaukdami nuvažiavom ir sėkmingai sugrįžom. Aišku, prieš tai daktarų atsiklausiau - sakė, jei nėštumas geras, tai labai sunku jam pakenkti, gamta yra stipri, o jei kas nors ne taip - tada gamta pati tvarko kaip jai geriau, nebent nesiseka jau 3 nėštumas, tada jau medicinai lemta kištis labiau. Bet aš ne apie tai - ten pradžioj tas sąrašas gerokai perdėtas, manau, pvz., jei atsisakysite naminių sūrių ir kitų eko turgelių malonumų, tai kas liks, chemija iš maximų? O šiaip dar turėkit omeny, kad žindant galima valgyti viską, ką sau leisdavot nėštumo metu ir šiaip gyvenime, taip kad neatsisakykit mėgiamų produktų, net jei jie yra alergenai. Kaip tik, jei visko atsisakysit, tada ir rizikuosit alergijomis, nes vaikas bus nei mamos pilve, nei piene nepripratęs prie tam tikrų produktų. O dar jei tokia "dieta" sumenkins vitaminų paletę tai išvis baisu. Pagrindinė taisyklė yra NEPERSISTENGTI, nesuvalgyti kilogramo braškių ar riešutų, negerti tonomis pieno ir pan. O va dėl svorio kilnojimo ir kt. pagalbos tai labai pravartu - tegu visi padeda, nes retai kada gyvenime (apart pensijos) dar būna progų sulaukti tiek geranoriškos aplinkinių pagalbos labai teisingi zodziai
viksa galima daryti kaip ir pries pastojant
man irgi kartais net juokinga skaityti, kaip kai kurios prisigalvoju visokiu Negalima
Labiausiai nestumui kenkia STRESAI ir dar karta stresai!
Pacioj pradzioj, jei mama dar neapsisprendusi - mintys apie aborta! Nestumas tai fiziologine moters busena. As saves ne kiek neribojau, iki paskutines dienos is turgaus po 6kg arbuzus nesiodavau! Kai gimdziau sokinejau, o ne vos krutau kaip daugelis ten buvusiu, kad akusere man nuolat primindavo: leciau, jus gi nescia! Linkiu visom tokio nestumo kaip mano |