Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
pugaliuks
taip taip taip thumbup.gif tik aisku su saiku, kad paskui neapsaltu sirdis blink.gif paskui paciai blogai bus doh.gif nestuke.gif
Thais
o kaip su ledais? g.gif
pugaliuks
tai zinoma kad galima smile.gif jai tik patinka...ir aisku ne kur lauke atsistojus o namie ar kokioj patalpoj, kad nesusaltum blush2.gif manau gerai karts nuo karto leliuka palepinti ledais nestuke.gif thumbup.gif 4u.gif
Varna
Baisiai kvailas klausimas, bet ar galima dazyti nagus ir juos valyti spec priemonem nestumo metu? juk taip smirda kai valai ar dazai, mano katinas visada i kita kambari islekia biggrin.gif
js.
lako neumejas tai buna ir be acetono,o ir lako turbut ne taip smirdancio gali paieskot.svarbiausia nagus lakuot gerai vedinamoj patalpoj
Brava
QUOTE(js. @ 2009 10 25, 00:42)
svarbiausia nagus lakuot gerai vedinamoj patalpoj
*

drinks_cheers.gif prasidarius langa nusilakavau cool.gif
smille_for_you
QUOTE(js. @ 2009 10 24, 15:42)
lako neumejas tai buna ir be acetono,o ir lako turbut ne taip smirdancio gali paieskot.svarbiausia nagus lakuot gerai vedinamoj patalpoj
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pugaliuks
nu taip smile.gif jug visokiu nagu laku ir valikliu yra smile.gif nereikia lakuoti uzdaroj patalpoj ir kvepuoti tais acetonais schmoll.gif nestuke.gif
mazyyle
QUOTE(kuzyte @ 2009 10 20, 11:58)
Merginos gal kuri zinot ar medu galima vartot su arbata?
*

Zinoma kad galima as nuo pat nestumo pradzios geriu arbata su medumi mirksiukas.gif
Rita25
QUOTE(Rraima @ 2009 10 15, 21:57)
Sveikutes, gal ir ne is sita tema pataikiau, bet turiu kankinanti klausima. Teko ta pacia diena daryti tris danties rentgeno nuotraukas, nes danti skaudejo, ji taise. Aisku nezinojau, kad laukiuos. buvo 3-4 savaite arba 1-2 savaite pastojimo. buvo uzdengta spec. apsiaustu, tad noriu suzinoti ar labai galejo pakenkti, nes is tikruju einu is proto.  verysad.gif
*

as irgi dariau danties rentgeno nuotrauka kai buvo 6 sav. nestumo. Ginekologe sake, kad nieko tokio, paskui ta pati genetike patvirtino. Sake, kad reiktu labai daug apsvitint galva, kad paveiktu pilva
pugaliuks
gali buti smile.gif man turbut irgi darys danties rentgena tai kazkaip nelabai pergyvenu mirksiukas.gif
JN
QUOTE(neja @ 2009 10 18, 22:30)
man va dabar iskilo kiek kavos sauksteliu reikia deti i puodeli, kad jame kofeino butu 100mg? ir plius kokio stiprumo kavos:)
*

Koks gi skirtumas smile.gif Jauti, stipri kava ar ne.. Tiek užtenka smile.gif Nes jeigu saugosimės iki nevilties visko kas tik kenkia, tai gims vaikas paranojikas ir tiek smile.gif))))) Aš tris pirmus mėnesius kaip šventoji mergelė Marija gyvenau, o dabar taip pavargau nuo viso šito... valgau ir citrusinius, ir kava geriu ir ant nugaros miegu ir ranką virš galvos miegodama iškeliu, ir vitaminų nusipirkau. Geriu ir pieną ir medų valgau, o sausos sriubos kurį laiką buvo pačios mėgstamiausios. Nors viso šito kaip ir negalima. Bet jeigu gims berniukas, tai aš beveik neabejoju, kad bus alergiškas (tiesiog tokia jau ta mūsų "stiprioji" lytis), tai kam šitaip kankintis...
mussmiryte
o kodel negalima miegoti iskelus ranka? visada taip miegu... blink.gif
kinrozyte
QUOTE(Thais @ 2009 10 23, 21:28)
o kaip su ledais? g.gif
*

o kas su ledais lotuliukas.gif , tipo negalima, nu zinot merginos baikit juokus. galima viska, isskyrus rukyti,alkoholi, pirtis,saunos, maziau naudoti chemijos buities darbams. o dar ,kad citrusiniu vaisiu negalima- nesamone schmoll.gif vaikutis labiau alergiskas gimsta nuo sintetiniu vitaminu ,kuriuose pilna sojos ir dazikliu unsure.gif

o del iskeltos rankos miegant na briedai paskutiniai lotuliukas.gif
JEma
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 02, 12:33)
o kas su ledais lotuliukas.gif , tipo negalima, nu zinot merginos baikit juokus. galima viska, isskyrus rukyti,alkoholi, pirtis,saunos, maziau naudoti chemijos buities darbams. o dar ,kad citrusiniu vaisiu negalima- nesamone schmoll.gif vaikutis labiau alergiskas gimsta nuo sintetiniu vitaminu ,kuriuose pilna sojos ir dazikliu unsure.gif

o del iskeltos rankos miegant  na briedai paskutiniai lotuliukas.gif
*

Sveikutes as irgi prisijungsiu prie jusu pokalbio. Zinokit pritariu kinrozytei drinks_cheers.gif Manau viskas yra galima (isskyrus tabaka, alkoholi, narkotikus, pirtis) tik visko turi buti su saiku. Man ir gine ir mano seimos gyd ir gimine (kurioje dauguma mediku) visada kartojo kad nestumas nera liga. Aisku reikia pasisaugoti, bet neatsisakyti. Ir isvis manau kad geriausia i klausima kas galima o kas ne atsakys gine. Ji mato kaip vystosi vaisius, kas dedasi... Pvz man dabar pati pati pradzia tai paklasus gines kas galima ko ne atsakymas buvo vienintelis - negalima ND biggrin.gif O daugiau viskas galima su saiku. Turejau nesekminga nestuma, atsimenu saugojaus ir tt ir tai nieko nepakeite. Gamta pati viska sureguliuoja rolleyes.gif Ir pritariu kinrozytei, kad dazniausiai leliukai alergiski buna nuo vitaminu kuriuos mamytes gerdavo nestuke.gif metu. Jau ne is vieno mediko esu tai girdejusi...
mussmiryte
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 02, 12:33)

o del iskeltos rankos miegant  na briedai paskutiniai lotuliukas.gif
*

Vat ir as taip manau !... drinks_cheers.gif
pugaliuks
su tais ledais tai tikras briedas doh.gif lotuliukas.gif tai gal ir sokolado valgyti negalima? blink.gif g.gif biggrin.gif aisku , jeigu nusipirksi leda ir eisi per lauka, kai lauke salta ir ji valgysi, tada suprantu kad gali ir susirgti po to . O tas susirgimas nieko gero neatnestu schmoll.gif doh.gif man pradzioj kai buvo 5 savaites irgi atrode jog nieko negalima,cia to atsisakiau, to nevalgysiu negersiu..o paskui.. doh.gif pfe..gyveni toki pati normalu gyvenima ir valgai tai kas sveika ir normalu tongue.gif pasikeicia tik tai, jog turi saugoti save labiau, ne tik save bet ir savo vaikuti rolleyes.gif nestuke.gif
kinrozyte
QUOTE(JEma @ 2009 11 03, 11:43)
Sveikutes as irgi prisijungsiu prie jusu pokalbio.  Pvz man dabar pati pati pradzia tai paklasus gines kas galima ko ne atsakymas buvo vienintelis - negalima ND  biggrin.gif
*

MUms ND taip pat grieztai draudziami iki 12 sav., o paskui sake ziuresim ax.gif
JEma
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 03, 11:41)
*

Ko tik nepadarysi del savo stebukliuku.... wub.gif Gerai kad maniskis ne is tu kuriam kasdien smileysex.gif reikia lotuliukas.gif
kinrozyte
QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 03, 12:39)
su tais ledais tai tikras briedas doh.gif  lotuliukas.gif  tai gal ir sokolado valgyti negalima? blink.gif  g.gif  biggrin.gif  aisku , jeigu nusipirksi leda ir eisi per lauka, kai lauke salta ir ji valgysi, tada suprantu kad gali ir susirgti po to . O tas susirgimas nieko gero neatnestu schmoll.gif  doh.gif  man pradzioj kai buvo 5 savaites irgi atrode jog nieko negalima,cia to atsisakiau, to nevalgysiu negersiu..o paskui.. doh.gif  pfe..gyveni toki pati normalu gyvenima ir valgai tai kas sveika ir normalu  tongue.gif  pasikeicia tik tai, jog turi saugoti save labiau, ne tik save bet ir savo vaikuti rolleyes.gif  nestuke.gif
*

o as valgau cirtusinius,nes man mazina pykinima,neistverciau be ju.
man atrodo dabar busimos mamytes turetu maziau vaikscioti po visokius sudapolius ir t.t.t., kur didele zmoniu susiburimo vieta,kad isvengti gripo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2009 11 03, 12:43)
Ko tik nepadarysi del savo stebukliuku....  wub.gif  Gerai kad maniskis ne is tu kuriam kasdien  smileysex.gif  reikia  lotuliukas.gif
*

aga,as sakiau MB ,kad toki maratona apturejo planuojant, kad gali dabar truputi ilsetis lotuliukas.gif
JEma
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 03, 11:49)
aga,as sakiau MB ,kad toki maratona apturejo planuojant, kad gali  dabar truputi ilsetis lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei ka reiks ir man taip pasakyti... nes kai kuriais menesiais tai jau tikrai maratonas buvo blush2.gif Kaip sakoma buvo tokiu dienu kai ne is noro o is reikalo... doh.gif
viduku
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 03, 11:41)
*

o kas tas ND? blush2.gif
JEma
QUOTE(viduku @ 2009 11 05, 15:52)
o kas tas ND?  blush2.gif
*

smileysex.gif mirksiukas.gif
viduku
QUOTE(JEma @ 2009 11 05, 17:08)
smileysex.gif  mirksiukas.gif
*

blush2.gif
o kaip mobilieji telefonai? kompiuteriai? kenkia?...
Omrum
QUOTE(viduku @ 2009 11 05, 16:31)
blush2.gif
*

taip, ypač mikrobange doh.gif
viduku
QUOTE(Lera @ 2009 11 05, 17:33)
taip, ypač mikrobange  doh.gif
*

gerai, mikrobanges galima išvengti - kaip tyčia net neturim biggrin.gif o kaip su kompais - jei darbas toks? ką su mob. tel. daryti? gal dabar pat tiesiai per langą? rolleyes.gif
saldidruska
QUOTE(viduku @ 2009 11 05, 16:59)
gerai, mikrobanges galima išvengti - kaip tyčia net neturim  biggrin.gif  o kaip su kompais - jei darbas toks? ką su mob. tel. daryti? gal dabar pat tiesiai per langą?  rolleyes.gif
*

As kai pasakiau gydytojai, kad darbas prie kompo, tai man ji liepe 45 min dirbti, o 15 min pabuti ne prie kompo... bet nlb gaunasi man tokio rezimo laikytis verysad.gif
JEma
QUOTE(saldidruska @ 2009 11 06, 13:16)
As kai pasakiau gydytojai, kad darbas prie kompo, tai man ji liepe 45 min dirbti, o 15 min pabuti ne prie kompo... bet nlb gaunasi man tokio rezimo laikytis  verysad.gif
*

Nu baikit merginos, tikrai nemanau kad tokie dalykai cia taip jau kenkia kad nervintis ir liudet reiktu ax.gif Ir siaip net ne nescioms rekomenduojama po 15 min pertraukas daryt dirbant prie kompo, bet niekas to nedaro ir niekas nesiskundziam... mirksiukas.gif Aisku jei blogai jautiesi nestumo metu tai gulek lovoj ir viskas, bet jei nestumas neproblematiskas, nekomplikuotas tai ir megaukites juo, nebukite ligonemis mirksiukas.gif
Arvile'
QUOTE(JEma @ 2009 11 06, 13:39)
Nu baikit merginos, tikrai nemanau kad tokie dalykai cia taip jau kenkia kad nervintis ir liudet reiktu  ax.gif  Ir siaip net ne nescioms rekomenduojama po 15 min pertraukas daryt dirbant prie kompo, bet niekas to nedaro ir niekas nesiskundziam...  mirksiukas.gif  Aisku jei blogai jautiesi nestumo metu tai gulek lovoj ir viskas, bet jei nestumas neproblematiskas, nekomplikuotas tai ir megaukites juo, nebukite ligonemis  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif jau tikrai... jei nestumas be komplikaciju, tai neverskit pacios saves ligonemis ir neprisigalvokite nesamoniu. Nervai askui tik dar labiau kenkia, nei kompai ir mob.telefonai doh.gif
pugaliuks
sveikos mamytes nestuke.gif smile.gif gal kam buvo panasus simtomiukas kaip kirksnies skausmelis? blink.gif toks nedidelis, bet erzinantis unsure.gif as jau sunerimau, nes jis mane erzina kokias 5 dienas..tai manau gal reiketu pas ginekologe apsilankyti, unsure.gif ir dar kai paspaudziu pilvo apacia, tai taip siek tiek suskausta verysad.gif gal kam yra taip buve ? blink.gif ax.gif
JEma
QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 06, 14:09)
sveikos mamytes nestuke.gif  smile.gif  gal kam buvo panasus simtomiukas kaip kirksnies skausmelis?  blink.gif  toks nedidelis, bet erzinantis  unsure.gif  as jau sunerimau, nes jis mane erzina kokias 5 dienas..tai manau gal reiketu pas ginekologe apsilankyti,  unsure.gif  ir dar kai paspaudziu pilvo apacia, tai taip siek tiek suskausta verysad.gif  gal kam yra taip buve ? blink.gif  ax.gif
*

schmoll.gif kirksnies tikrai neskauda... O del pilvo tai as jo nespaudineju tai ir nezinau skaudetu ar ne jei paspausciau biggrin.gif
ellinga
Laba diena 4u.gif
norejau pasiklausti ka manote apie ankstyva nestuma (5-6 savaites) ir dalyvavime koncerte?
Turiu bilietus lapkricio 12 dienai ir dvejoju
Arvile'
QUOTE(ellinga @ 2009 11 07, 14:51)
Laba diena  4u.gif
norejau pasiklausti ka manote apie ankstyva nestuma (5-6 savaites) ir dalyvavime koncerte?
*

mano manymu, tai laisvai dalyvauk ir megaukis mirksiukas.gif aisku, nesokinek ir alkoholio nevartok biggrin.gif
egre
Sveikutes, visos busimos mamytes 4u.gif gal kam teko skaityti, kodel negalima valgyti tuno? as dabar apie ji ir tesvajoju...bijau jau ir valgyti, nes nezinodama, kad laukiuosi uzvalgiau ir ryklio ir padazo is zaliu kiausiniu...
Papildyta:
QUOTE(ellinga @ 2009 11 07, 16:51)
Laba diena  4u.gif
*

as manau, kad dalyvauti galima, juk niestumas nera liga.
Ausrytia
QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 06, 15:09)
sveikos mamytes nestuke.gif  smile.gif  gal kam buvo panasus simtomiukas kaip kirksnies skausmelis?  blink.gif  toks nedidelis, bet erzinantis  unsure.gif  as jau sunerimau, nes jis mane erzina kokias 5 dienas..tai manau gal reiketu pas ginekologe apsilankyti,  unsure.gif  ir dar kai paspaudziu pilvo apacia, tai taip siek tiek suskausta verysad.gif  gal kam yra taip buve ? blink.gif  ax.gif
*

oi tikrai nepergyvenk, as dabar tau konkreciai nepasakysiu, bet esu skaicius apie si skausmeli nestumo metu, tai ten tempiasi tam tikru nestumo metu kazkoki raisciai pilve, ir butent tada skauda kirksni. tai yra visai normalu ir nieko daryti nereikia. be abejo, kai busi pas ginekologe, pasakyk, bet tikrai nera ko pergyventi mirksiukas.gif google pabandyk ivesti kirksnio skausmas nestumo metu, manau, tikrai ismes kazka, ir rasi sau nusiraminima mirksiukas.gif
o del skausmo paspaudus tai nezinau... nespaudyk, kam?... man irgi visada maudzia, skaudena pilvo apacia, bet gydytoja sake, kad cia normalu, nes tempiasi gimdos raisciai, auga gimda, ji stumia kitus organus, todel ir skaudena... mirksiukas.gif
kinrozyte
QUOTE(viduku @ 2009 11 05, 18:31)
blush2.gif
*

telefono nelaikyk kiseneje arti saves, o prie kompo gali kristala,kaktusa pasideti, tipo jie sugeria kazkiek magnetinio lauko skleidziamus spindulius, kiek tiesos neaisku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 06, 16:09)
*

man kartais padurineja, manau cia normalu mirksiukas.gif
pugaliuks
aciu paneles nestuke.gif siek tiek ramiau.. doh.gif
violetuke1984
sveikos mergaites 4u.gif mums tik 4 sav. , norejau pasiklausti del ND, atrodo taip rasot,kodel negalima iki 12sav. ir ar visiems taikoma blush2.gif nes pas gydytoja dar nebuvau, pirmas nestumas, tad kyla ivairiu klausimu g.gif ax.gif
JEma
QUOTE(violetuke1984 @ 2009 11 10, 16:19)
sveikos mergaites 4u.gif  mums tik 4 sav. , norejau pasiklausti del ND, atrodo taip rasot,kodel negalima iki 12sav. ir ar visiems taikoma blush2.gif  nes pas gydytoja dar nebuvau, pirmas nestumas, tad kyla ivairiu klausimu g.gif  ax.gif
*

Na kiek man zinoma tai galima toms kurios persileidimu neturejo wink.gif Gal kitos issamiau pakomentuos ax.gif
pugaliuks
QUOTE(violetuke1984 @ 2009 11 10, 17:19)
sveikos mergaites 4u.gif  mums tik 4 sav. , norejau pasiklausti del ND, atrodo taip rasot,kodel negalima iki 12sav. ir ar visiems taikoma blush2.gif  nes pas gydytoja dar nebuvau, pirmas nestumas, tad kyla ivairiu klausimu g.gif  ax.gif
*

man atrodo, jog sitas dalykas taikomas ne visoms nescioms...bet cia jau daktarai pasakys tau tiksliai doh.gif nestuke.gif 4u.gif
Jurga0629
QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 18, 14:30)
vat man sitas klausimas irgi nera aiskus  g.gif  ar arbata kenkia ar ne.. blink.gif  kiek zinau tai arbatoje tai pat yra kazkiek kofeino, o tai nesveika. Taciau as geriu arbata kiekvinea diena 2-4 puodelius smile.gif nes kavos nemegstu  doh.gif  reikes daktares paklaust ar kenkia arbata...be to dar yra reiksme kokia arbata smile.gif  ju gi visokiausiu rusiu yra bigsmile.gif
*

SVEIKOS NESTUKES
mums irgi dar nedaug laiko tik 9 sav.
arbatos galima gert, bet taip kaip ir kavos apie 2-3 puodelius i diena. o kas liecia zoline arbata, tai atsargiai, nes ji turi tam tikra poveiki..metu arbatab mazina piena kai maitini, avieciu lapu skatina gimdyma

QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 24, 11:20)
tai zinoma kad galima smile.gif jai tik patinka...ir aisku ne kur lauke atsistojus o namie ar kokioj patalpoj, kad nesusaltum  blush2.gif  manau gerai karts nuo karto leliuka palepinti ledais  nestuke.gif  thumbup.gif  4u.gif
*

ledus galima valgyti, tik ne minksstus, kur vietoj susuka, o kietus popieriukuose, nes minksti gaminami su zaliais kiausiniais, ko mums negalima
viduku
QUOTE(Jurga0629 @ 2009 11 12, 02:37)
SVEIKOS NESTUKES
mums irgi dar nedaug laiko tik 9 sav.
arbatos galima gert, bet taip kaip ir kavos apie 2-3 puodelius i diena. o kas liecia zoline arbata, tai atsargiai, nes ji turi tam tikra poveiki..metu arbatab mazina piena kai maitini, avieciu lapu skatina gimdyma
ledus galima valgyti, tik ne minksstus, kur vietoj susuka, o kietus popieriukuose, nes minksti gaminami su zaliais kiausiniais, ko mums negalima
*

nieko sau, apie minkštus nieko nežinojau unsure.gif

o kaip su sultimis? ar galima jų gerti kiek nori? juk vitaminų tai nepataria padaugint, o sultyse jų tai daug rolleyes.gif
egre
o kituose leduose nera kiausiniu? man taip neatrodo, na reikes sudeti panagrinet, nors ties sakant as neesu ledu megeja smile.gif
sultis atskiedziu siek tiek su vandeniu ir geriu su saiku, keleta kartu per savaite, manau tai nera labai sveikas vitaminu sltinis.
mergaites o kaip su tuno zuvimi, gal kas ka girdejo?
EvitaMaria
Sveikos, merginos, šitą temą jau pagimdžiusi paskaičiau, tai jėzusmarija kiek visko negalima. O mes net į Indiją besilaukdami nuvažiavom ir sėkmingai sugrįžom. Aišku, prieš tai daktarų atsiklausiau - sakė, jei nėštumas geras, tai labai sunku jam pakenkti, gamta yra stipri, o jei kas nors ne taip - tada gamta pati tvarko kaip jai geriau, nebent nesiseka jau 3 nėštumas, tada jau medicinai lemta kištis labiau.
Bet aš ne apie tai - ten pradžioj tas sąrašas gerokai perdėtas, manau, pvz., jei atsisakysite naminių sūrių ir kitų eko turgelių malonumų, tai kas liks, chemija iš maximų? O šiaip dar turėkit omeny, kad žindant galima valgyti viską, ką sau leisdavot nėštumo metu ir šiaip gyvenime, taip kad neatsisakykit mėgiamų produktų, net jei jie yra alergenai. Kaip tik, jei visko atsisakysit, tada ir rizikuosit alergijomis, nes vaikas bus nei mamos pilve, nei piene nepripratęs prie tam tikrų produktų. O dar jei tokia "dieta" sumenkins vitaminų paletę tai išvis baisu.
Pagrindinė taisyklė yra NEPERSISTENGTI, nesuvalgyti kilogramo braškių ar riešutų, negerti tonomis pieno ir pan. O va dėl svorio kilnojimo ir kt. pagalbos tai labai pravartu - tegu visi padeda, nes retai kada gyvenime (apart pensijos) dar būna progų sulaukti tiek geranoriškos aplinkinių pagalbos smile.gif
daina323
QUOTE(EvitaMaria @ 2009 11 15, 00:26)
Sveikos, merginos, šitą temą jau pagimdžiusi paskaičiau, tai jėzusmarija kiek visko negalima. O mes net į Indiją besilaukdami nuvažiavom ir sėkmingai sugrįžom. Aišku, prieš tai daktarų atsiklausiau - sakė, jei nėštumas geras, tai labai sunku jam pakenkti, gamta yra stipri, o jei kas nors ne taip - tada gamta pati tvarko kaip jai geriau, nebent nesiseka jau 3 nėštumas, tada jau medicinai lemta kištis labiau.
Bet aš ne apie tai - ten pradžioj tas sąrašas gerokai perdėtas, manau, pvz., jei atsisakysite naminių sūrių ir kitų eko turgelių malonumų, tai kas liks, chemija iš maximų? O šiaip dar turėkit omeny, kad žindant galima valgyti viską, ką sau leisdavot nėštumo metu ir šiaip gyvenime, taip kad neatsisakykit mėgiamų produktų, net jei jie yra alergenai. Kaip tik, jei visko atsisakysit, tada ir rizikuosit alergijomis, nes vaikas bus nei mamos pilve, nei piene nepripratęs prie tam tikrų produktų. O dar jei tokia "dieta" sumenkins vitaminų paletę tai išvis baisu.
Pagrindinė taisyklė yra NEPERSISTENGTI, nesuvalgyti kilogramo braškių ar riešutų, negerti tonomis pieno ir pan. O va dėl svorio kilnojimo ir kt. pagalbos tai labai pravartu - tegu visi padeda, nes retai kada gyvenime (apart pensijos) dar būna progų sulaukti tiek geranoriškos aplinkinių pagalbos smile.gif
*

Labai gerai pasakyta thumbup.gif Pritariu smile.gif
js.
EvitaMarija,paskutine pastraipa thumbup.gif ,ypac apie svorio kilojimus biggrin.gif
kazkur skaiciau kad 'nestumas ne liga,o privilegija' biggrin.gif (neminint pykinimo)
egre
QUOTE(EvitaMaria @ 2009 11 15, 01:26)
*

labai teisingi zodziai 4u.gif
pugaliuks
viksa galima daryti kaip ir pries pastojant smile.gif tik aisku neperstistengiant ir saugant save ir savo mazyli blush2.gif juokinga is tiesu, kai kitos mamos nestuke.gif nestumo metu per daug sureiksmina viska..pvz kaip ir, kad negalima valgyti ledu jai esi nescia thumbup.gif 4u.gif laikykites mamytes nestuke.gif
Arvile'
man irgi kartais net juokinga skaityti, kaip kai kurios prisigalvoju visokiu Negalima doh.gif kiek sansu, kad nebudama nescia, valgysi ledus ir del zaliu kiausiniu susirgsi kazkuom? Speju, koks 1 is 1000. Tai ir esant nesciai tas pats. Jei jau taip saugosites visko, tai paranoja susirgsite,o ir vaikuciai alergiski ir ligoti bus unsure.gif bet tai tik mano nuomone 4u.gif
musik
Labiausiai nestumui kenkia STRESAI ir dar karta stresai!
Pacioj pradzioj, jei mama dar neapsisprendusi - mintys apie aborta!
Nestumas tai fiziologine moters busena.
As saves ne kiek neribojau, iki paskutines dienos is turgaus po 6kg arbuzus nesiodavau! Kai gimdziau sokinejau, o ne vos krutau kaip daugelis ten buvusiu, kad akusere man nuolat primindavo: leciau, jus gi nescia!
Linkiu visom tokio nestumo kaip mano 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.