Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lygintuvai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Linaiva
Turiu saunuji Tefal "Aventis", bet namuose yra dar pora "geru" lygintoju, tai lygintuvas - pajuodusiu padu sad.gif

Reik patarimo - kaip ir kuo nuvalyt ta pridegima, kad nesubraizyt lygintuvo..... Bo jau didoka skalbiniu kruvike susikaupe blink.gif
RIKIS
Ligintuvą valau su actu.Sudrėkinu skudurėlį actu ir palyginu(karštas) stipriai paspaudžiant.Neblogai nusivlo. g.gif Jei nenori turėti daug išlaidu pamėgink.
Aga
Siaip iskart ji karsta reik valyt i kokia medziaga.
Limcamca
Karsta istepu su paprasta soda ir nuvalau slapiu skudureliu. Nuvalo liux.
Ambro
QUOTE (asara @ 2004 08 15, 13:43)
Karsta istepu su paprasta soda ir nuvalau slapiu skudureliu. Nuvalo liux.

SU soda negalima teflonu!

Toks tavo lygintuvas?

user posted image
kliopa
Man atrodo, kad as Droge maciau pirkti kazkokia priemone lygintuvu padams valyti g.gif Lygintojai tavo thumbup.gif , stengiasi labai biggrin.gif , juk ne taip lengva teflona prikepinti
Asta
Nebandziau, bet kazkur skaiciau jog prikepusi lygintuvo pada galima valyti nagu lako nuemeju...
Linaiva
Pabandziau siandien su actu - na lyg ir pavyko, tik paskui tas garu skylutes teko atskirai valyt blink.gif Lygintuvas panasus, bet siek tiek naujesnio modelio - lygtai g.gif

O lygintojus tai tikrai liuks turiu thumbup.gif laugh.gif mamai vargo pakankamai pridaro unsure.gif bet uztai savarankiskai thumbup.gif

Aciu, mamos, uz patarimus wub.gif
Ugniaplaukė
yra puiki priemone lygintuvu padams valyti, ieskokite prie buitines chemijos...tiesiog patepi ikaitusi lygintuva ir nuvalai viska lengviausiai iki blizgesio. thumbup.gif
Rubkyte
Na va, mano lygintojai patvarkė nebepataisomai lygintuvą ir dabar tenka ieškotis naujo. Kažkaip vis akys kliūna už garinių lygintuvų ir net vieną antraštę skaičiau, kad tipo kas pabando su tokiu, tai prie paprasto niekaip nenori grįžti. huh.gif
Gal kartais kas nors iš jūsų naudojat tokį pribumbasną lygintuvą?? ir kokie atsiliepimai, o tai jau galva sukasi ir drabužių kalnas auga. g.gif

Philipsai turi toki, bet įtariu daug visokių firmų yra
Pvz.: http://www.irons.philips.com/folder2/prova...azur-irons.html

Ką manot??

xas
QUOTE (Rubkyte @ 2004 10 20, 15:59)
Na va, mano lygintojai patvarkė nebepataisomai lygintuvą ir dabar tenka ieškotis naujo. Kažkaip vis akys kliūna už garinių lygintuvų ir net vieną antraštę skaičiau, kad tipo kas pabando su tokiu, tai prie paprasto niekaip nenori grįžti. huh.gif
Gal kartais kas nors iš jūsų naudojat tokį pribumbasną lygintuvą?? ir kokie atsiliepimai, o tai jau galva sukasi ir drabužių kalnas auga. g.gif

Ką manot??

Mes jau penki metai naudojam lygintuvą su garų funkcija. Tikrai nebeisivaizduoju kaip bereiktų lygint su paprastu. Mes turime BOSH, bet dabar yra įvairiausių kiek žinau net už 30 litų galima nupirkti anglišką surinktą kinijoj. Bet metams garantija. smile.gif
Perliukas
Turiu BRAUN Prostyle saphir , suplakiau apie 300lt , bet dziaugiuosi nerealiai clap.gif thumbup.gif thumbup.gif . Galiu lyginti pakabinta ruba vertikaliai , galiu kostiumines kelnes lyginti bejokio skuduro (uzsideda spec padas),nukalkinimo sistema ir t.t , o be garu tai net neisivaizduoju kaip ir belyginciau .

p.s. Pries tai turejau PHILIPS , taip pat su garais , tai jis man surudijo ir sugedo nepataisomai sad.gif
gida
O aš džiaugiuosi Philips Azur thumbup.gif
Sėkmingai lyginu jau kokie 3metai,tfu...tfu...tfu...

Prieš perkant lygintuva patariu atkreipti dėmesį į jo svorį,ir kad būtų kuo daugiau garų intensyvumo lygių.Nes priešingu atveju,gulėsi ant lygintuvo...tie pigieji visai lengvučiai,labai sunku su tokiais lygint.O kuo stipresni garai,tuo lengviau bus lygint perdžiūvusius drabužius ir patalynę.
Rubkyte
Dėkui labai už nuomones,
mes taip ir žiūrim į tuos jau su rimtesne garų sistema. O gal kas turi lygintuvą, kur atskirai yra garo bakelis. Ta prasme lygintuvas atskirai ir bakelis atskirai. Su juo irgi galima lyginti ir vertikaliai pakabintus daiktus.
Onora
Dabar turiu su baltu perlamutriniu padu - tikriausiai phillips'a. Pats paprasciausias uzh 89 Lt - bet cia gal su nuolaida buvo. Ten nera tos nelashejimo sistemos, bet ir taip man nelasha. Nerealiai geras tas baltas pgrindas, o kiek kas su tefloniniu padu turejo - tai visiems po kokiu metu tas teflonas nusilupinejo.
Valentinka
As turiu Tefal Ultragliss, garinis lygintuvas, tikrai labai geras thumbup.gif
Liu
QUOTE (Rubkyte @ 2004 10 22, 10:47)
Dėkui labai už nuomones,
mes taip ir žiūrim į tuos jau su rimtesne garų sistema. O gal kas turi lygintuvą, kur atskirai yra garo bakelis. Ta prasme lygintuvas atskirai ir bakelis atskirai. Su juo irgi galima lyginti ir vertikaliai pakabintus daiktus.

Mano mama toki pirko pries tris metus thumbup.gif Pirko su visu stalu, sumokejo apie pora tukstanciu litu, bet vertas tu pinigu. Gyvenimas palengvejo. Vienas minusas - musu lietuvisko vandens kalkingumas - uzkemsa kazkokias angeles sad.gif Teko naudotis garantiniu remontu viena karta, pravale jas. O siaip viskas normaliai rolleyes.gif
Neringicka
Turiu toki ir esu patenkinta thumbup.gif thumbup.gif Neisivaizduoju kaip reiktu lyginti be jo, ypac kai nekenciu lyginimo sad.gif
Vasara
O ka darot kad neuzkalketu ar nebutu rudziu? Lyg kazkoks skystis buvo, bet nerandu parduotuvese. O lyginimo skyscio (pvz. L'occitane) nebandet?
sika
QUOTE (Vasara @ 2004 10 25, 17:31)
O ka darot kad neuzkalketu ar nebutu rudziu? Lyg kazkoks skystis buvo, bet nerandu parduotuvese. O lyginimo skyscio (pvz. L'occitane) nebandet?

Taigi negalima i lygintuva pilti vandens is krano!!!!!!!!
Suges ir bus fsio.

Visa gyvenima pylem distiliuota vandeni. Ji parduota degalinese. Jei kieno seimoj gydytoju yra - tai is ligonines gali parnesti tokio - labai nedaug jo reikia.
gida
QUOTE (sika @ 2004 10 25, 16:09)
Suges ir bus fsio.

Aš pilu virinta vandenį,ir visai thumbup.gif
sika
QUOTE (gida @ 2004 10 25, 18:13)
QUOTE (sika @ 2004 10 25, 16:09)
Suges ir bus fsio.

Aš pilu virinta vandenį,ir visai thumbup.gif

Na, virintas gal dar puse velnio, bet i brangu labai tai nepilciau.

Tiesa - dar gal negazuotas geriamas vanduo tinka.
vilmuxe
QUOTE (xas @ 2004 10 21, 16:56)
QUOTE (Rubkyte @ 2004 10 20, 15:59)

Ką manot??

Mes jau penki metai naudojam lygintuvą su garų funkcija. Tikrai nebeisivaizduoju kaip bereiktų lygint su paprastu. Mes turime BOSH, bet dabar yra įvairiausių kiek žinau net už 30 litų galima nupirkti anglišką surinktą kinijoj. Bet metams garantija. smile.gif

pritariu, as ir nebegaleciau be garinio lygintuvo gyventi thumbup.gif
Rubkyte
QUOTE (Neringicka @ 2004 10 23, 23:56)
Turiu toki ir esu patenkinta thumbup.gif thumbup.gif Neisivaizduoju kaip reiktu lyginti be jo, ypac kai nekenciu lyginimo sad.gif

O kokios firmos lygintuvas??

Kaune pasirodo yra firma Krinona, turinti buitinių prekių parduotuvę Šialių 50. Gal kas buvot ten???? ir kokia nuomonė - ar verta iš Vilniaus važiuot žiūrėt lygintuvų??
Valentinka
As pilu vyrinta vandeni, nu kol kas lygintuvas puikiai tarnauja. thumbup.gif
AŠA
Galvojam ir mes apie lygintuvą, bet yra keli variantai: Tefal Supergliss arba Rowentw Perfect. Gal kas turit tokius, ką patartumėt?
Susiena
Pas mane Tefal Supergliss: esu labai patenkinta! thumbup.gif Gerai slysta padas, garai, super garų funkcija (kai reikia daug garų), vertikalus lyginimas su garais, purškimas, savaiminis išsivalymas - nukalkinimas. Ir dar patariu visoms: į garinį lygintuvą reikia pilti 50 proc. paprasto vandens iš krano ir 50 proc. distiliuoto vandens. Bent jau mano lygintuvo knygelėje taip rašo. Kadangi vandenyje iš krano yra daug kalkių ir įvairių priemaišų - negerai pilti vien tik tokio vandens. O vien tik disliliuoto vandems taipogi nepataria, nes jis pernelyg išvalytas ir irgi kenkia detalėms. Aš pilu 50:50 ir dar laikas nuo laiko panaudoju lygintuvo išsivalymą - jokių problemų! thumbup.gif
AŠA
QUOTE(Susiena @ 2005 01 03, 14:47)
Pas mane Tefal Supergliss: esu labai patenkinta!  thumbup.gif Gerai slysta padas, garai, super garų funkcija (kai reikia daug garų), vertikalus lyginimas su garais, purškimas, savaiminis išsivalymas - nukalkinimas. Ir dar patariu visoms: į garinį lygintuvą reikia pilti 50 proc. paprasto vandens iš krano ir 50 proc. distiliuoto vandens. Bent jau mano lygintuvo knygelėje taip rašo. Kadangi vandenyje iš krano yra daug kalkių ir įvairių priemaišų - negerai pilti vien tik tokio vandens. O vien tik disliliuoto vandems taipogi nepataria, nes jis pernelyg išvalytas ir irgi kenkia detalėms. Aš pilu 50:50 ir dar laikas nuo laiko panaudoju lygintuvo išsivalymą - jokių problemų!  thumbup.gif
*

o aš supratau, kad tik rowenta turi vertikalų lyginimą, nes jie 2x brangesni ir prie jų tai parašyta, o tefal supergliss nerašo vertikalus garas, rašo tik: galia 1500W, 200 ml talpykla vandeniui, puikiai slystantis padas SUPERGLISS, reguliuojamasis garas, patogus laido laikymas sad.gif Gal čia koks kitoks modelis...Supergliss 40 FV3140 ... kaina virš 100 Lt...
nikute
AŠA, sako, rowenta geresnis wink_3.gif (Ne į temą, bet su Naujaisiais newyear.gif tongue.gif )
AŠA
QUOTE(nikute @ 2005 01 03, 23:47)
AŠA, sako, rowenta geresnis wink_3.gif  (Ne į temą, bet su Naujaisiais newyear.gif  tongue.gif )
*

yess.gif AČIŪ newyear.gif
Pagal funkcijas ir aš įtariu, kad geresnis, bet ir kaina blink.gif , bet įtariu, kad vyro žodis bus paskutinis ir pirksim... ką nuspręsiu aš megalol.gif
na, tai gal kas Rowenta turit?
Susiena
O kaip Jūs suprantate "vertikalų lyginimą"? blink.gif Bent jau aš suprantu taip: maniškiu lygintuvu galima vertikaliai pakabintą drabužį arba užuolaidas lyginti garais. O gal tai reiškia kažką kita? blink.gif
diamona
sveikos
mano nuomone kad garu lygintuvais lyginti daug lengviau ir greiciau o isvis jega buvo parduotuveje kurioje dirbau, tai jis atrodo kaip dulkiu siurblys tik kad angalis visas metalinis ir su nedidelem skylutems tai ten tilpdavo kokie 3 litrai o gal ir daugiau bet kai pilna pripildavom tai utekdavo kokiom 4 dienom nes ten daug tekdavo lyginti kad rubas isvaizdziau atrdytu, tai bet neatsimenu kokios firmos bet jis jau turetu daug kainuoti ir su juo lyginti manau reikia tik vertikaliai nes horizontaliai labai jau nepatogu ir netaip gerai isilygina
Rubkyte
Mes buvom toje parduotuvej Šiaulių 50, Kaune....Super thumbup.gif konsultavimas ir visa kita. Jooooooo.............kainos ne 100 ir ne 2 simtai, bet kai pradejau svaigti, tai dar ir dabar svaigstu.....tik gaila, kad tevukas sutaise pries tai tureta.....tai dar atrodo teks kiek pasvaigti sad.gif . Pasirodo, kad yra ir spec lyginimo lentos, kurios pritraukia ruba, kad jis neslidinetu, dziovina ji, kai jis smarkiai buna sudrekintas nuo lygintuvo......Lininius rubus su tokiu lyginti vienas malonumas.......
Paskui teko pamatyt valykloj, kaip su tokiu lygino kelnes..... thumbup.gif Tik kanta praeina uzdejus ant kelniu, o visa kita lygina su vos pakeltu lygintuvu, kuris leidzia garus, o svarka islygino pakabinta ant pakabos - ir viskas taip greitai. Svaigstu.......
megalol.gif
Liulia*
QUOTE(Valentinka @ 2004 10 22, 13:52)
As turiu Tefal Ultragliss, garinis lygintuvas, tikrai labai geras  thumbup.gif
*

Aš kai tokį nusipirkau, dabar turim visos ir mama ir teta ir močiutė...Geras lygintuvas thumbup.gif Nėra prie ko prikibti
Skruzdeliukas
Noriu paklausti, gal kas turite kelionini lygintuva?Ar patogus jis vezantis i kelione? Ar patikimas?Ar galima juo ka nors palyginti, nes kiek zinau jis mazytis..Noreciau isgirsti is jusu visus uz ir pries...
Skruzdeliukas
Na, nejau nei viena neturite jo?
kliopa
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 01 23, 11:36)
Na, nejau nei viena neturite jo?
*

Aš turiu. Imu į keliones. Lygintuvas kaip lygintuvas, vietos užima mažai, nes susilanksto rankena. Lygina gerai ir vandens yra kur įpilti. Kartais praverčia, o kai randu vietoje, tampa bereikalingu svoriu. smile.gif
Skruzdeliukas
Gal dar kas kokiu atsiliepimu turi?
Skruzdeliukas
QUOTE(kliopa @ 2005 01 23, 11:19)
Aš turiu. Imu į keliones. Lygintuvas kaip lygintuvas, vietos užima mažai, nes susilanksto rankena. Lygina gerai ir vandens yra kur įpilti. Kartais praverčia, o kai randu vietoje, tampa bereikalingu svoriu.  smile.gif
*

Aciu Kliopa uz atsakyma 4u.gif
xxxsaulyte
Aisku reikalingas daiktas - nevaiksciosi gi susiglamzes....... Nes viesbuciuose ne visada ir ne visur buna........ Eik, prasyk........ Geriau savo tureti. Netgi gyvenant kempinguose, issiskalbus - pravercia !!! Labai geras daiktas - man jis reikalingas !!! biggrin.gif
bitemajagsm
Dėl to reikalingumo, tai klausimas grynai asmeniškas. Priklauso nuo to, kiek žmogus keliauja ir kaip keliauja. Jeigu daug, tai gal ir geras dalykas (beje tai toks pat lygintuvas, kaip ir normalus, tik kad mažesnis). Bet jei keliaujama daugiausia į turistinius žygius, tai kam jis? Na turiu aš jį, bet kai panaudoju tik kartą - du per metus, tai klausimas, ar jis reikalingas. Tai kaip ir kažkoks "pribumbasas" - jei turi, gerai, jei ne- irgi nieko blogo.
petrute
Ziurint kokios keliones, jei dalykines tai butina, nes kelioneje neviska galiatsivezti idealiai, o viesbuciuose ne visur yra.
As turiu dar pries 15m. pirktas, toks kaip lygintuvo "nosis", mazutis mazutis, bet pilnumoje uztenka. thumbup.gif
gunala
As irgi turiu, tikrai pravercia ir vietos daug neuzima thumbup.gif
oge

as tai irgi nuvalau ji dar kol karstas pabruzindama i medziaga
dėja
Lyg ir neradau tokios temos.
Turėjau aš lygintuva CLATRONIC thumbup.gif ,atitarnavo 8 metus ir teko išmesti cry.gif .Tai dabar reikia nauja pirkti,pasidalinkit savo patirtim,kokiais naudojatės pliusus ,minusus,Na aišku iš lygintuvo nieko daug neišrasi,bet vistiek blush2.gif .Ir nežinau kokį pirkti ar 20lt. ar 100lt.gal koks skirtumas ir yra.
ausrytuke
na uz 20lt tai as nepirkciau schmoll.gif mano manymu tokie neilgai laiko, jau geriau daugiau pinigeliu paskirti ir patikima, zinomos firmos nusipirkti mirksiukas.gif
as pati turiu Braun Freestyle ir labai patenkinta esu thumbup.gif mokejau 170lt ir garantija 2 metam smile.gif siaip esu girdejus kad lygintuvas turi buti sunkus, nes kitaip blogai lyginasi unsure.gif svarbu kad garu kiekis butu kuo didesnis, kad vandeni purkstu pliusas, jeigu turi pinigu tai gali nusipirkti net ir toki kuris pats issijungia, jai didele uzmarsuole esi ir bijai kad namai sudegs
siaip minusai pastebeti - raso kad vanduo nelasa, bet as pastebejau kad jei blogai atreguliuoji lyginimo temperatura ir garu kieki, tai oi kaip gali pradeti laseti doh.gif ir dar gal as nemoku kalkiu valyti, bet jam kartais sauna ir isvaro visas kalkes ant rubu doh.gif dabar naudoju distiliuota vandeni, tai tokiu problemu nebekyla, bet juk ne visi turi ta galimybe ji pilti i lygintuva g.gif
nenuorama82
As irgi toki pati kaip Ausrytuke turiu. Kol kas trukumu nepastebejau ( aisku, nelabai seniai ir turiu). Galvojau galvojau , koki cia pirkus, bet nusprendziau, kad pirksiu geresni. Parduotuvej tokia faina pardaveja pasiule sita, surizikavau, nusipirkau. Kol kas patenkinta. O kaip ten su kalkem.. dar nezinau, nebuvo taip nutike
Simuko
pas mane Philips GC4320 berods Azur ten kazkoks - zodziu turi viska, kas naujausia, iskaitant automatini isijungima, automatini nukalkinima ir visokiu kitu pribumbasu. jis sunkus, nosis kaip tik tinkama lyginti visokiems siauriems dalykams, horizontalus lyginimas ir t.t. ir pan. aj, tiesa, dar geras dalykas tai, kad padas padengtas ten kazkuo, kas nepadaro rubu blizganciais.

tikiuosi suprasit, ka cia parasiau, bet tu funkciju daug, pasakot reiktu ilgai, bet lygintuvas pasakiskas, tik va - kaina didoka, bet mokejau tikrai uz kokybe, tiek lygintuvo, tiek rubu biggrin.gif
nenuorama82
Oi, asvakar pasiziurejau, kokios mano firmos lygintuvas, ogi ten ne Braun, o Philips. Yra vertikalus garas, automatinis nukalkinima ir kaip pardaveja apsviete, neblizgina juodu drabuziu lyginant is geros puses (sito dar nebandziau, kazkaip nedristu mirksiukas.gif )
Acacia
Na aš tai atvirkščiai pasakysiu ax.gif
turiu lygintuvą už 35 lt, padovanojo jį man šiaip, ko gero su mintim, kad čia tik pradžioj, kol įsikursim ir nusipirksiu geresnį. Na bet jam suteikta garantija metams, na jau turiu pusę metų - ir veikia, ir lygina, ir nematau jokio skirtumo tarp tų, kurie kainuoja kelis šimtus tongue.gif
Na aišku, gal skirtumas tas, kad 5 metus jis man vargiai ar tarnaus, bet čia toks daiktas, kad dėl to galvos nesuku, suges tai suges, vėl tokį patį pigų nusipirksiu ax.gif
yra vandens purškimas, ir garinimas - o juodus drabužius šiaip ar taip per skuduriuką lyginu arba iš blogosios pusės.
Taigi kol kas nematau jokio skirtumo g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.