Reik patarimo - kaip ir kuo nuvalyt ta pridegima, kad nesubraizyt lygintuvo..... Bo jau didoka skalbiniu kruvike susikaupe
Turiu saunuji Tefal "Aventis", bet namuose yra dar pora "geru" lygintoju, tai lygintuvas - pajuodusiu padu
Reik patarimo - kaip ir kuo nuvalyt ta pridegima, kad nesubraizyt lygintuvo..... Bo jau didoka skalbiniu kruvike susikaupe
Ligintuvą valau su actu.Sudrėkinu skudurėlį actu ir palyginu(karštas) stipriai paspaudžiant.Neblogai nusivlo.
Siaip iskart ji karsta reik valyt i kokia medziaga.
Karsta istepu su paprasta soda ir nuvalau slapiu skudureliu. Nuvalo liux.
SU soda negalima teflonu! Toks tavo lygintuvas?
Man atrodo, kad as Droge maciau pirkti kazkokia priemone lygintuvu padams valyti
Nebandziau, bet kazkur skaiciau jog prikepusi lygintuvo pada galima valyti nagu lako nuemeju...
Pabandziau siandien su actu - na lyg ir pavyko, tik paskui tas garu skylutes teko atskirai valyt
O lygintojus tai tikrai liuks turiu Aciu, mamos, uz patarimus
yra puiki priemone lygintuvu padams valyti, ieskokite prie buitines chemijos...tiesiog patepi ikaitusi lygintuva ir nuvalai viska lengviausiai iki blizgesio.
Na va, mano lygintojai patvarkė nebepataisomai lygintuvą ir dabar tenka ieškotis naujo. Kažkaip vis akys kliūna už garinių lygintuvų ir net vieną antraštę skaičiau, kad tipo kas pabando su tokiu, tai prie paprasto niekaip nenori grįžti.
Gal kartais kas nors iš jūsų naudojat tokį pribumbasną lygintuvą?? ir kokie atsiliepimai, o tai jau galva sukasi ir drabužių kalnas auga. Philipsai turi toki, bet įtariu daug visokių firmų yra Pvz.: http://www.irons.philips.com/folder2/prova...azur-irons.html Ką manot??
Mes jau penki metai naudojam lygintuvą su garų funkcija. Tikrai nebeisivaizduoju kaip bereiktų lygint su paprastu. Mes turime BOSH, bet dabar yra įvairiausių kiek žinau net už 30 litų galima nupirkti anglišką surinktą kinijoj. Bet metams garantija.
Turiu BRAUN Prostyle saphir , suplakiau apie 300lt , bet dziaugiuosi nerealiai
p.s. Pries tai turejau PHILIPS , taip pat su garais , tai jis man surudijo ir sugedo nepataisomai
O aš džiaugiuosi Philips Azur
Sėkmingai lyginu jau kokie 3metai,tfu...tfu...tfu... Prieš perkant lygintuva patariu atkreipti dėmesį į jo svorį,ir kad būtų kuo daugiau garų intensyvumo lygių.Nes priešingu atveju,gulėsi ant lygintuvo...tie pigieji visai lengvučiai,labai sunku su tokiais lygint.O kuo stipresni garai,tuo lengviau bus lygint perdžiūvusius drabužius ir patalynę.
Dėkui labai už nuomones,
mes taip ir žiūrim į tuos jau su rimtesne garų sistema. O gal kas turi lygintuvą, kur atskirai yra garo bakelis. Ta prasme lygintuvas atskirai ir bakelis atskirai. Su juo irgi galima lyginti ir vertikaliai pakabintus daiktus.
Dabar turiu su baltu perlamutriniu padu - tikriausiai phillips'a. Pats paprasciausias uzh 89 Lt - bet cia gal su nuolaida buvo. Ten nera tos nelashejimo sistemos, bet ir taip man nelasha. Nerealiai geras tas baltas pgrindas, o kiek kas su tefloniniu padu turejo - tai visiems po kokiu metu tas teflonas nusilupinejo.
As turiu Tefal Ultragliss, garinis lygintuvas, tikrai labai geras
Mano mama toki pirko pries tris metus
Turiu toki ir esu patenkinta
O ka darot kad neuzkalketu ar nebutu rudziu? Lyg kazkoks skystis buvo, bet nerandu parduotuvese. O lyginimo skyscio (pvz. L'occitane) nebandet?
Taigi negalima i lygintuva pilti vandens is krano!!!!!!!! Suges ir bus fsio. Visa gyvenima pylem distiliuota vandeni. Ji parduota degalinese. Jei kieno seimoj gydytoju yra - tai is ligonines gali parnesti tokio - labai nedaug jo reikia.
Aš pilu virinta vandenį,ir visai
Na, virintas gal dar puse velnio, bet i brangu labai tai nepilciau. Tiesa - dar gal negazuotas geriamas vanduo tinka.
pritariu, as ir nebegaleciau be garinio lygintuvo gyventi
O kokios firmos lygintuvas?? Kaune pasirodo yra firma Krinona, turinti buitinių prekių parduotuvę Šialių 50. Gal kas buvot ten???? ir kokia nuomonė - ar verta iš Vilniaus važiuot žiūrėt lygintuvų??
As pilu vyrinta vandeni, nu kol kas lygintuvas puikiai tarnauja.
Galvojam ir mes apie lygintuvą, bet yra keli variantai: Tefal Supergliss arba Rowentw Perfect. Gal kas turit tokius, ką patartumėt?
Pas mane Tefal Supergliss: esu labai patenkinta!
QUOTE(Susiena @ 2005 01 03, 14:47) Pas mane Tefal Supergliss: esu labai patenkinta! o aš supratau, kad tik rowenta turi vertikalų lyginimą, nes jie 2x brangesni ir prie jų tai parašyta, o tefal supergliss nerašo vertikalus garas, rašo tik: galia 1500W, 200 ml talpykla vandeniui, puikiai slystantis padas SUPERGLISS, reguliuojamasis garas, patogus laido laikymas
AŠA, sako, rowenta geresnis
O kaip Jūs suprantate "vertikalų lyginimą"?
sveikos
mano nuomone kad garu lygintuvais lyginti daug lengviau ir greiciau o isvis jega buvo parduotuveje kurioje dirbau, tai jis atrodo kaip dulkiu siurblys tik kad angalis visas metalinis ir su nedidelem skylutems tai ten tilpdavo kokie 3 litrai o gal ir daugiau bet kai pilna pripildavom tai utekdavo kokiom 4 dienom nes ten daug tekdavo lyginti kad rubas isvaizdziau atrdytu, tai bet neatsimenu kokios firmos bet jis jau turetu daug kainuoti ir su juo lyginti manau reikia tik vertikaliai nes horizontaliai labai jau nepatogu ir netaip gerai isilygina
Mes buvom toje parduotuvej Šiaulių 50, Kaune....Super
Paskui teko pamatyt valykloj, kaip su tokiu lygino kelnes.....
Noriu paklausti, gal kas turite kelionini lygintuva?Ar patogus jis vezantis i kelione? Ar patikimas?Ar galima juo ka nors palyginti, nes kiek zinau jis mazytis..Noreciau isgirsti is jusu visus uz ir pries...
Na, nejau nei viena neturite jo?
Gal dar kas kokiu atsiliepimu turi?
Aisku reikalingas daiktas - nevaiksciosi gi susiglamzes....... Nes viesbuciuose ne visada ir ne visur buna........ Eik, prasyk........ Geriau savo tureti. Netgi gyvenant kempinguose, issiskalbus - pravercia !!! Labai geras daiktas - man jis reikalingas !!!
Dėl to reikalingumo, tai klausimas grynai asmeniškas. Priklauso nuo to, kiek žmogus keliauja ir kaip keliauja. Jeigu daug, tai gal ir geras dalykas (beje tai toks pat lygintuvas, kaip ir normalus, tik kad mažesnis). Bet jei keliaujama daugiausia į turistinius žygius, tai kam jis? Na turiu aš jį, bet kai panaudoju tik kartą - du per metus, tai klausimas, ar jis reikalingas. Tai kaip ir kažkoks "pribumbasas" - jei turi, gerai, jei ne- irgi nieko blogo.
Ziurint kokios keliones, jei dalykines tai butina, nes kelioneje neviska galiatsivezti idealiai, o viesbuciuose ne visur yra.
As turiu dar pries 15m. pirktas, toks kaip lygintuvo "nosis", mazutis mazutis, bet pilnumoje uztenka.
As irgi turiu, tikrai pravercia ir vietos daug neuzima
as tai irgi nuvalau ji dar kol karstas pabruzindama i medziaga
Lyg ir neradau tokios temos.
Turėjau aš lygintuva CLATRONIC
na uz 20lt tai as nepirkciau
as pati turiu Braun Freestyle ir labai patenkinta esu siaip minusai pastebeti - raso kad vanduo nelasa, bet as pastebejau kad jei blogai atreguliuoji lyginimo temperatura ir garu kieki, tai oi kaip gali pradeti laseti
As irgi toki pati kaip Ausrytuke turiu. Kol kas trukumu nepastebejau ( aisku, nelabai seniai ir turiu). Galvojau galvojau , koki cia pirkus, bet nusprendziau, kad pirksiu geresni. Parduotuvej tokia faina pardaveja pasiule sita, surizikavau, nusipirkau. Kol kas patenkinta. O kaip ten su kalkem.. dar nezinau, nebuvo taip nutike
pas mane Philips GC4320 berods Azur ten kazkoks - zodziu turi viska, kas naujausia, iskaitant automatini isijungima, automatini nukalkinima ir visokiu kitu pribumbasu. jis sunkus, nosis kaip tik tinkama lyginti visokiems siauriems dalykams, horizontalus lyginimas ir t.t. ir pan. aj, tiesa, dar geras dalykas tai, kad padas padengtas ten kazkuo, kas nepadaro rubu blizganciais.
tikiuosi suprasit, ka cia parasiau, bet tu funkciju daug, pasakot reiktu ilgai, bet lygintuvas pasakiskas, tik va - kaina didoka, bet mokejau tikrai uz kokybe, tiek lygintuvo, tiek rubu
Oi, asvakar pasiziurejau, kokios mano firmos lygintuvas, ogi ten ne Braun, o Philips. Yra vertikalus garas, automatinis nukalkinima ir kaip pardaveja apsviete, neblizgina juodu drabuziu lyginant is geros puses (sito dar nebandziau, kazkaip nedristu
Na aš tai atvirkščiai pasakysiu
turiu lygintuvą už 35 lt, padovanojo jį man šiaip, ko gero su mintim, kad čia tik pradžioj, kol įsikursim ir nusipirksiu geresnį. Na bet jam suteikta garantija metams, na jau turiu pusę metų - ir veikia, ir lygina, ir nematau jokio skirtumo tarp tų, kurie kainuoja kelis šimtus Na aišku, gal skirtumas tas, kad 5 metus jis man vargiai ar tarnaus, bet čia toks daiktas, kad dėl to galvos nesuku, suges tai suges, vėl tokį patį pigų nusipirksiu yra vandens purškimas, ir garinimas - o juodus drabužius šiaip ar taip per skuduriuką lyginu arba iš blogosios pusės. Taigi kol kas nematau jokio skirtumo |