Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: tęsinys dėl bakterinės vaginozės
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Ginekologinės problemos
estrela
Norėjau dar pasiteirauti dėl BV. Mano vyras taip pat išsityrė , tačiau nieko nerado. Tai dabar liko vienintelis kelias man kažkaip bakterijų sukėlimo priežastis surasti. Gal reikėtų padaryti gimdos pasėlio tyrimą, kad išsiaiškinti kaip gydyti? Ir išvis kokiais atvejais daromas gimdos pasėlio tyrimas? Kaip Jūs minėjote reikėtų higienos įpročius keisti, aš prieš tai prausdavausi 3 ar 2 kartus per dieną su muilu, o jau kokie trys mėnesiai su Dercome moterims, o dabar pradėjau vien su vandeniu, tačiau ar galėjo būti BV prižastim prausimasis kelis kart per dieną?
Jei man pastoviai kartojasi BV, ar aš tik išsigydžiusi galiu planuoti vaikelį, nes praeis mėnesis kitas ir vėl viskas iš pradžios?
Rita Matulionytė
Pasėliai iš gimdos kaklelio (ne iš gimdos) atliekami norint išaiškinti lytiniu keliu plintančias ligas. Kaip jau minėjau, BV nera lytiniu keliu plintanti liga, o makštyje esančių mikroorganizmų pusiausvyros sutrikimas. Tačiau jūsų atveju gal ir vertėtų išsitirti dėl lytiniu keliu plintančių ligų.
Jei nėščia moteris serga BV, tai gali būti persileidimų, priešlaikinio vaisiaus vandenų nutekėjimo priežąstis, todėl BV gydyti būtina ir nėščiosioms.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.