Mano vaikis - didelis telefonų gerbėjas. Labai noriu rasti žaislą - telefoną, kuriuo galima būtų realiai naudotis,t.y. - kad vienas aparatas stovėtų vienam kambaryje, kitas - kitame, ir galima būtų paskambinti, pakelti ragelį,kalbėti. Tačiau nei parduotuvėse, nei internete nerandu. Žinočiau bent firmą - galėčiau užsieniuose ieškotis, o dabar....Gal kas moka ieškoti geriau,n ei aš arba žino, ar toksžaislas egzistuoja? HELP
QUOTE(InRed @ 2009 09 14, 19:11) Mano vaikis - didelis telefonų gerbėjas. Labai noriu rasti žaislą - telefoną, kuriuo galima būtų realiai naudotis,t.y. - kad vienas aparatas stovėtų vienam kambaryje, kitas - kitame, ir galima būtų paskambinti, pakelti ragelį,kalbėti. Tačiau nei parduotuvėse, nei internete nerandu. Žinočiau bent firmą - galėčiau užsieniuose ieškotis, o dabar....Gal kas moka ieškoti geriau,n ei aš arba žino, ar toksžaislas egzistuoja? HELP Pas mus tikrai parduotuvej kazkada maciau, apir 21Lt kainavo http://www.e-senukai.lt/p.php/zaislai/tech...ist_tab=actions
ačiū
na ir kaip ar telefonai is senuku veikia? galima skambinti vienas kitam is skirtingu kambariu?
|