Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kasparas neskubejo....
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
akvilyte
mazylis buvo neplanuotas, nors jau seniai norejau.... taciau kai suzinojau kad laukiuos issigandau.. bet po truputi apsipratau ir prasidejo ilgas laukimas.... 14sav gresiantis persileidimas... asaru pakalne cry.gif bet viskas baiges gerai.... dar karta ligoninej teko pagulet 24sav... "mazylis" augo labai sparciai... 35 sav jis jau buvo pilnai issivystes ir svere apie 3,5kg blink.gif daktare issigando, o as ramiai jai sakiau kas as jau nusiteikus jog vaikiukas apie 4,5kg svers, nes as ir vyras mazdaug tokio svorio gimem... tada iejusi ligonines vedeja pasake kad ir iki 5 galima uzsiauginti blush2.gif prasidejo paskutinis menuo, jis buvo beprotiskai sunkus... nugara skaudejo, kojos tino... judeti buvo sunku, dariau viska ka tik galejau kad prasidetu gimdymas... dar budama 7men tinkavau musu nauju namuciu sienas, isdaziau virtuve, kambari ir hola... taigi buvo likes mazylio kambarys... vyras nebeleido nieko daryti, bet as NOREJAU GIMDYTI... klijavau tapetus iskelus rankas bet nieko.... valiau langus ir vel nieko... viena diena neveike liftas tai nuejau zemyn ir uzlipau i virsu blink.gif (gyvenam 9aukste) ir vel nieko.... na tada nusprendziau kad jei nei tas nepadejo, tai lauksiu kol vaikis pats susiruos... buvo 39 sav.... nubudau nakti nuo slapios paklodes.... nesupratau ar cia vandenys ar s....kas blush2.gif nes visko buvo laaabai mazai, na nesinervinau, nuejau issimaudziau, pasidaziau ir 7 ryto mes isvaziavom i ligonine.... apziuejo, vandenys vietoj, kaklelis 2cm (tiek atsidares jis jau visas menuo buvo).... pagulde... vyras turejo i komandiruote vaziuot ir daktares sake prasom, nes kolkas cia niekas negimdys doh.gif vyras isvaziavo, o man apie 11 val prasidejo skausmai... kartojos kas 5 min, o daktare vis klause tonu ir sake kad tau negali skaudet nes saremiu NERA doh.gif kaip veliau suzinojau jau visa ligonine zinojo kokia nepakantuole skausmui cia gimdo doh.gif kaklelis iki vakaro atsidare iki 4cm... naktis buvo tragiska.... skaudejo siaubingai, palatoj salta.... o akusere vis "guodzia" kad dar negimdau doh.gif ryte sulaukiau naujos pamainos... tik atejus daktarei paprasiau kad darytu cezari, nes nebeturejau jegu, vistik jau para nemiegota... o ji tik pasake kad nera jokios priezasties man ji daryt.... ji pradejo mane drasinti ir guosti... jauciau tokia siluma is jos.... 10val ji padejo nuteketi vandenims blush2.gif o 12pradare kakleli iki galutiniu 10cm... kai pasake kad iki 14val turesiu leliu as nepatikejau... kas vyko paskutinias dvi val as nepamenu... buvau tiek pavargus kad tik prisimenu kaip vyras sako: "ruoskis- saremis" tarpuose tiesiog atsijungdavau sad.gif akusere buvo fantastiska laike uz rankos, stume kartu su manim... viskas vyko sklandziai, tik pries paskutini stumima viskas sustojo ant maziaus kakliuko, tada pamaciau visu daktaru perkreiptus veidus ir garsus kad ruoskit aparatura blink.gif o man vel saremis ir tik pajauciau kad kazkas isplauke is manes wub.gif tai buvo mano sunaitelis.... padejo ji man toki mazyti ir grazuti wub.gif ta akimirka pasimirso VISKAS.... nebepanemu jokiu skausmu turkusiu 1,5paros blink.gif kol mane tvarke, as visa svytejau ir skaldziau bairius o daktare ziurejo i mane ir stebejos is kur as taip atsigavau tongue.gif na o kai padejo "mazyli" ant svarstykliu visi pradejo juoktis, o as sakau kas kas? o vyras sako zinai kiek? sakau 4,6kg, o jis man- 5144g blush2.gif buvau tos savaites didvyre blush2.gif zinau kad uz toki gimdyma turiu dekot akuserei, kurios net pavardes nezinau blink.gif reiketu suzinot kol nevelu, nes ir kitus du mazylius (kuriuos butinai turesiu) noreciau gimdyti pas ja.... tai taip po ilgu kanciu gime mano milziniukas.... kuris ir tolaiu auga kaip ant mieliu wub.gif
cicciolina
Kaip gražu wub.gif
Sveikinu 4u.gif Aukit didučiai ir sveikučiai biggrin.gif
mes su vyru ir jau planuojam gamint lelių wub.gif Ir visai kažkaip nebijau aš to gimdymo, jug verta dėl tokių mažylių pakentėt blush2.gif wub.gif
sveikinu dar kartelį 4u.gif
Eimutė
Va čia tai bent vyrukas thumbup.gif Šaunuolė, kad pati tokį didelį pagimdei. Aukit sveiki, laimingi ir sulaukit sėkmingai sulaukit dar dviejų angelėlių wub.gif rolleyes.gif
Lucy
Suprantu tave del paskutinio menesio sunkumu. Maniske gime 4 600, tai paskutiniu savaiciu ir prisiminti nenoriu... Beje, gal Antakalnio klinikose gimdei? As ten irgi labai gera akusere turejau, daug padejo per gimdyma moraliskai (ji 30m, sviesiu ir neilgu plauku). wub.gif Jos pavarde Laurisonyte (ar panasiai, vyras tiksliau prisimena, nes kartu mokykla lanke).
Kaip auga sunelis? Ar turite dantuku? Mes dar be dantuku, bet bandome sestis. tongue.gif
akvilyte
blush2.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Lucy @ 2005 10 06, 21:41)
Kaip auga sunelis? Ar turite dantuku? Mes dar be dantuku, bet bandome sestis.  tongue.gif
*

auga GERAI blush2.gif 4,5men svere 11200g doh.gif maitinamas mamos pieneliu blush2.gif dantuku dar neturi.... bet rodos ne uz kalnu jau nes seiles litrais bega blink.gif nespeju drabuziu keist doh.gif zodziu auga kaip patrakes... net nesitiki kad jau pusmetis ant nosies wub.gif

a, tiesa, gimdziau kaune mirksiukas.gif
Birbiziukas
SVEIKINU MILŽINUKĄ IR JO MAMYTĘ user posted image
Britvute
SVEIKINU 4u.gif
O jeigu gimdei klinikose, tai kokia nepakanti skausmui zino ne tik ligonines darbuotojai mirksiukas.gif
Aukit sveikuciai biggrin.gif
siaulietuke
Vajej koks didelis! blink.gif thumbup.gif
daluzenik
Na ir uzsiauginai sunaiteli thumbup.gif drinks_cheers.gif
Sveikinu 4u.gif
Linkiu sulaukti ir antro sveiko leliuko wub.gif
kuo daugiau geru emociju, lengvo gimdymo ir auginimo thumbup.gif
Gutia
Grazi tavo istorija, aukit sveiki ir laimingi wub.gif 4u.gif
evilish
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.