Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: FP lietuviškai kalbantis telefonas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2
SIVERIJA
Labas mamytės 4u.gif
nupirkome mažajai FP lietuviškai kalbantį šuniuką Kalėdoms dovanų ax.gif
Dar mačiau, kad yra atsiradę ir FP lietuviškai kalbantys telefonai: moko raidžių, skaičių, yra dainelių, juokingų garsų.
Gal kas tokį turite? ar verta įsigyti? Ar ten dainelės tokios pat, kaip ir šuniuko? ar kitokios? Gal kas turite abu šiuos žaislus?
Labai laukiame jūsų atsiliepimų 4u.gif
InRed
Šuniuko nepirkau, nepatiko kas įrašyta. nematau prasmės tų žodžių kartojime. Telefoną pirkau, nes:

1. Patinka vaikui telefonai
2. Moko konkrečių dalykų - abėcėlės, skaičių
3. yra muzikėlių

vaikui visai patinka, bet tai ne tas žaislas, be kurio jis negalėtų gyventi 4u.gif
Erszebeth
Turim telefoną, susižavėjimo nekelia. Melodijos - dar pusė velnio, tik labai jau trumpai groja, raidės nepanašios į raides, ypač specifinės lietuviškos, o reklamuojamų juokingų garsų taip ir neradom. Tik frazes "Labas", "Čia tau", "Aš tave myliu", "Ate". Neįdomus žaislas, paprastas TV pultelis kur kas labiau domina biggrin.gif Na, gal dar priaugsim šitam žaislui rolleyes.gif
InRed
na, 8 mėnesiai, mano nuomone dar tikrai ankstoka..... g.gif
Idda
Mano dukrytei kriksto tetis padovanojo suniuka, kai jei buvo 1,5 metuku, na nuo kokiu dvieju metuku tai paspaudzia suniuko kokia dali ir soka kartu su muzikele, mokinomes kur kokias kuno dalis turi suniukas, jau bandom ir spalvas atskirti 4u.gif nors ne kaip sekasi, visur jei zalia lotuliukas.gif
Erszebeth
QUOTE(InRed @ 2009 09 15, 12:57)
*

Gal vėliau įdomesnis taps, bet ant jo rašoma, jog skirtas nuo 6 mėnesių g.gif
La pluie
QUOTE(InRed @ 2009 09 15, 12:57)
*

Mano sunui 1,2 m, taciau ir jam sis telefonas visiskai neidomus. Kaip dideli sio telefono minusa galeciau ivardinti pernelyg tylu garsa. Namie turi buti mirtina tyla, kad girdetusi grojamos muzikeles ir tariamos raides, skaiciai.
muminukas
aš irgi nepirkau šio telefono - labai tylus garsas, o visokių ugdymo žaislų nuo pirmo vaiko yra likę. be to, šuniuką nupirkau.
loretasb
QUOTE(JurgaSim @ 2009 09 16, 13:01)
Mano sunui 1,2 m, taciau ir jam sis telefonas visiskai neidomus. Kaip dideli sio telefono minusa galeciau ivardinti pernelyg tylu garsa. Namie turi buti mirtina tyla, kad girdetusi grojamos muzikeles ir tariamos raides, skaiciai.
*

Tip top, as visiskai pritariu, turim telefona ir suni, sprendziant pagal vaika, tai labiau patinka suo, nei telefonas, labai retai, kada ji su tuo tel zaidzia .
SIVERIJA
Ačiū už nuomones 4u.gif
Manau, neapsirikau, nupirkdama šuniuką, o ne telefoną ax.gif
Audrey29
siandien skambinausi i viena internetine parduotuve irgi prasiau rekomendaciju del dovanos berniukui.. tai sake atvaziuoja jau sia savaite dvi naujienos (kalbancios lietuviskai) is Fisher Price.. smile.gif tai idomu, kas ten per naujienos g.gif
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. "Žaislų" skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Moderatorė muminukas

Isila
QUOTE(muminukas @ 2009 09 20, 10:58)
aš irgi nepirkau šio telefono - labai tylus garsas, o visokių ugdymo žaislų nuo pirmo vaiko yra likę. be to, šuniuką nupirkau.
*

man parduotuvėj aiškino dėl to tylaus garso. Žodžiu, yra norma, kuri leidžiama vaikui, kai žaislas dedamas prie ausies. Todėl tas telefonas yra tylus, nes vaikas kels ir dės jį prie ausies, saugumo sumetimai, standartai ir t.t., kad nepakurstų g.gif

mes irgi turim šunį biggrin.gif
sdanra
mane labaiu sudomino si naujiena knygute - gal kas jau turi, bet manyciau kad turetu maniskiui patikti, kadangi visokios knygutes minkstos pas mus megstami zaislai labai.. smile.gif o suniuko nepirkom, bet telefonas tai patinka, na gal nera pats megstamiausias zaisliukas, bet pazaidzia gana daznai smile.gif
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Moderatorė muminukas

Vaidulė
QUOTE(Kačia @ 2009 12 07, 13:02)
"Kotrynoje" maciau pries 2 men., bet ten nuolaidu nelabai buna blush2.gif (visada spesi be nuolaidu nusipirkti) Gal maximoj per nuolaidas bus tu suniuku g.gif Mes pernai ji nusipirkom, tai dabat esiu puodiniu ir telefonu pirkti  biggrin.gif
*

Jei čia apie FP telefoną, tai man jis nepatiko ir vaikam nlb patinka rolleyes.gif NES, jis laaaaabai tyliai groja ir kalba doh.gif reik kad tyla aplinkui būtų, tik tuomet vaikui įdomu, o šiaip jei suaugę kalba, tai to telefono net nesigirdi unsure.gif Draugės vaikas nlb su juo žaidžia tai nusprendžiau nemėtyti pinigų schmoll.gif
*Leja*
QUOTE(Mažė_:) @ 2009 12 07, 12:39)
geras. o as galvojau pirkt.  doh.gif gerai kad yra zmoniu kurie pasako tiesa  4u.gif
*

mes turim toki telefona, tai dukryte negali sakyt, kad visai nezaidzia, jai kaip ir visi like zaislai: pazaidzia, numeta, po kiek laiko vel atranda ir vel zaidzia. Del garso, tai as nepasakyciau, kad tyliai. Bent musu telefonas puikiausiai skamba, aisku ne taip garsiai kaip kiti zaislai, bet cia juk telefonas, jam yra reikalavimai kiti, nes vaikas prie ausies ji deda. Bet sutinku su tuo, kad is principo telefonas nevertas savo kainos, net su nuolaida! geriau man regis knygele.
Sange
Mane sudomino ta mokomoji knygele
user posted image
Buvau kazkuria diena knygyne, tai nelabai tu idomiu knygu yra. Arba apie kara arba apie leles. Tokios kaip mokomosios knygos nelabai radau, todel labai sudominai mane sdanra.
Kačia
QUOTE(sdanra @ 2009 11 15, 21:56)
mane labaiu sudomino si naujiena knygute - gal kas jau turi, bet manyciau kad turetu maniskiui patikti, kadangi visokios knygutes minkstos pas mus megstami zaislai labai.. smile.gif o suniuko nepirkom, bet telefonas tai patinka, na gal nera pats megstamiausias zaisliukas, bet pazaidzia gana daznai smile.gif
*

Mes turim knygute, bet tikroji seimininke dar jai per maza. Knygele pavarto broliukas, kuriam virs 3 m. Grazios, linksmos daineles, bet kai bando kartu dainuoti nespeja, jam per greitai. Manau , kad tos melodijos pritaikytos anglu k. (zodziai trumpesni, nei lietuviu).
Labai dziaugiuosi, kad mano vaikai dar gales pasidziaugti lietuviskai kalbanciais zaislais, todel ir telefona ruosiuos pirkti 4u.gif
rence*
Maniskis si zaisliuka labai myli wub.gif Kiekviena vakara "pasikalba" su telefoniuku, kartoja skaicius ir raides. O del garso tai jis visiskai pakankamas- tikrai nera erzinantis bet as ir nemegstu kai viskas aplink birbia rolleyes.gif
Eglemo
Mums tai FP telefoniukas nelabai. Mėgstamiausi dukrytės FP lietuviškai kalbantys žaislai: šuniukas ir knygelė. thumbup.gif
avilnius
QUOTE(eglem29 @ 2010 05 12, 22:13)
Mums tai FP telefoniukas nelabai. Mėgstamiausi dukrytės FP lietuviškai kalbantys žaislai: šuniukas ir knygelė.  thumbup.gif
*

suniukas ir knygele - musu mylimiausi thumbup.gif mazoji vos isgirsta suniuka, tuoj soka smile.gif
ciku_caku
as svarsciau suniuka, knygute ar telefona pirkti, cia paskaitinejus nusprendziau pirkt suniuka gimtadieniui, knygele veliau - pvz kaledom thumbup.gif
timi
Telefonas schmoll.gif

bet knygelė thumbup.gif
Meskutia
Turim knygelę ir šuniuką, esam laaabai patenkinti thumbup.gif Pirksim puodynę, man ji fainesnė atrodo nei telefonas wink.gif
loretasb
QUOTE(Meskutia @ 2010 08 23, 11:34)
Turim knygelę ir šuniuką, esam laaabai patenkinti  thumbup.gif Pirksim puodynę, man ji fainesnė atrodo nei telefonas  wink.gif
*

drinks_cheers.gif
dalvas
4u.gif
QUOTE(Meskutia @ 2010 08 23, 12:34)
Turim knygelę ir šuniuką, esam laaabai patenkinti  thumbup.gif Pirksim puodynę, man ji fainesnė atrodo nei telefonas  wink.gif
*

4u.gif mums 7 men. puodyne esame labai patenkinti , berniukas is ranku nepaleidzia tikrai geras zaislas 4u.gif
G.Kaspariene
kas cia per puodyne, gal galit foto imest?
Tekantisaule
Turim ir ta lietuviskai kalbanti suniukas, ir lietuviskai kalbanti FP telefona. Sakyciau abu zaisliukui idomus. thumbup.gif Bent jau musu vaikams jie labai patinka. thumbup.gif Jei yra galimybe, manau, verta isigyti abu. mirksiukas.gif
SIVERIJA
Mes turime šuniuką ir knygelę thumbup.gif su šuniuku žaidžiama daug daugiau. O vat telefonais žaisliniais mano mažė kažkaip labai nesižavi, turim Vtech labai fainą, bet jai geriausias mano samsung lotuliukas.gif Galvojau apie lietuviską puodynę- rūšiuoklę, bet turime jau formelių rūšiuoklę, tai irgi susilaikysiu. Mūsų žaislų favoritai dabar- lėlės- kūdikiai ir fisher price little people.
setute
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 01, 19:15)
Turim ir ta lietuviskai kalbanti suniukas, ir lietuviskai kalbanti FP telefona. Sakyciau abu zaisliukui idomus.  thumbup.gif Bent jau musu vaikams jie labai patinka.  thumbup.gif  Jei yra galimybe, manau, verta isigyti abu.  mirksiukas.gif
*

pRITARIU,nes kikevienam vaikuciui skirtingai pvz. vienam labai patinka suniukas FP,o kitas net i jo puse neziuri doh.gif
Mes turime suniuka,knygute ir telefona.Siaip visi jie idomus,visi kazko moko thumbup.gif
Zinoma kainytes nera mazos,bet gi visi zaislai dabar kainuoja nemazai.MAn asmeniskai FP visi zaislai yra idomus ir geri thumbup.gif
O,kad isigyjome telefona,tai tikrai nesigailime.Pradzioje nelabai zaide,o dabar kuo toliau tuo labiau reaguoja i ji thumbup.gif mokosi skaiciuoti lotuliukas.gif
Tekantisaule
QUOTE(setute @ 2010 10 22, 11:30)
pRITARIU,nes kikevienam vaikuciui skirtingai pvz. vienam labai patinka suniukas FP,o kitas net i jo puse neziuri doh.gif
Mes turime suniuka,knygute ir telefona.Siaip visi jie idomus,visi kazko moko thumbup.gif
Zinoma kainytes nera mazos,bet gi visi zaislai dabar kainuoja nemazai.MAn asmeniskai FP visi zaislai yra idomus ir geri thumbup.gif
O,kad isigyjome telefona,tai tikrai nesigailime.Pradzioje nelabai zaide,o dabar kuo toliau tuo labiau reaguoja i ji thumbup.gif  mokosi skaiciuoti lotuliukas.gif
*

Jeigu musu 3.5metuku dukryte vis dar zaidzia tuo suniuku ir telefonu, vadinasi tie zaislai kazkuo traukia vaikus. biggrin.gif O kai pasiima mazelis, tai vos ne mustynes vyksta, nes reikia ir vienam, ir kitam to paties. doh.gif biggrin.gif
setute
suniukas mums labaiu,nei telefonas.Tol,kol buvo mazesnis,dabar jau telefonas.
shokoladas123
Suniuka turejom, o va telefonas manau skirtas jau vyresniems vaikuciams, kurie jau moka kazka veblenti biggrin.gif
pupytes
Turim FP telefoną, tačiau mažylei jis neįdomus, todėl manau kad galima rasti gerų ir pigesnių kitų firmų žaislų.
setute
QUOTE(pupytes @ 2010 11 02, 14:02)
Turim FP telefoną, tačiau mažylei jis neįdomus, todėl manau kad galima rasti gerų ir pigesnių kitų firmų žaislų.
*

Dar palaukite,mums ir buvo neidomus,o dabar thumbup.gif
Stitch
Mano vaikams telefonas nelabai patiko. Nei 4-mečiui, nei 2-mečiui. Nors šiaip telefonai mėgiami žaislukai,o vyresnėlis kaip tik pradėjo domėtis raidėmis, bet nesudomino ir jo. O Chicco telefoniukas, skirtas mažiesiems, iki šiol minkomas. Gal, kad šis FP neturi dainelių, o ir šiaip neįdomu, nes pasako vienas ir viskas. Būtų įdomiau, jeigu būtų užduotėlės - pvz kur skaičius 1 ir pan.
priklausomybe
Jeigu lyginti tik 2 šiuos žaislus, tai vienareikšmiškai sakyčiau, kad šuniukas įdomesnis ir labiau patiko 4u.gif
Wild Pearl
QUOTE(priklausomybe @ 2011 02 11, 20:29)
Jeigu lyginti tik 2 šiuos žaislus, tai vienareikšmiškai sakyčiau, kad šuniukas įdomesnis ir labiau patiko  4u.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif Maniškiams šuniukas nepamainomas mirksiukas.gif
Aistukazz
Manau šuniukas yra mažesniam vaikiukui, o telefonas labiau tinkamas nuo metų ar vėliau, kai vaikas pradeda mokytis po truputį.

Beje, Tavo vaike konkursas su FP mokomaisiais žaislais smile.gif
http://tavovaikas.lt/Straipsniai/Naujienos...su-Fisher-Price
snapp
mano dukrytei krikstynom padovanojo suniuka smile.gif jai buvo tik 6 men. Tai tas suniukas iki siol labai jai patinka, as uz suniuka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ejau_pro_sali
Mums suniukas labai patiko iki kokiu 1.5 metu- labai mego ir klausytis daineliu ir sokti. Po to gavome dovanu telefona, tai tokios reakcijos kaip i suniuka nebuvo ( su suniuku pirmas kelias savaites istisai zaide) . Vyresnelis telefona pradejo labiau nagrineti jau po 3 metu - kai atsirado kelios pazistamos raides ir skaiciai. Mazajam dabar 2 metai - tai telefonas jo visiskai nedomina, tikriausia dar turi suaugti iki jo - vis gi ten ir melodijos ir visi skaiciu ivardijimai yra gana tylus, palyginus su suniuku, ne taip treukia demesi.
balcia
QUOTE(priklausomybe @ 2011 02 11, 19:29)
Jeigu lyginti tik 2 šiuos žaislus, tai vienareikšmiškai sakyčiau, kad šuniukas įdomesnis ir labiau patiko  4u.gif
*

ir as pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mama Reda
Manau tas telefonas per didelis mazai rankutei. Pirkau 1 m tai uzversdavo rankyte prie ausies ir pastoviai nukrisdavo. Neidomus jiems.Gal tik mums ?
Mistake
Šuniuką turim, domisi, bet neitin. Dabar labai REIKIA mūsų su tėčiu telefonų, tai galvoju paimti FP Kalėdoms, tik kažin ar domėsis juo kaip tikru. Patarkit, ar geriau kokį paprastą žaislinį mobiliaką imti g.gif Dukriukui dabar 1m. ir 3,5 mėn., "veblena" kaip kažkas rašė, jau labai neblogai smile.gif
saulyte313
QUOTE(Mistake @ 2011 12 02, 12:00)
Šuniuką turim, domisi, bet neitin. Dabar labai REIKIA mūsų su tėčiu telefonų, tai galvoju paimti FP Kalėdoms, tik kažin ar domėsis juo kaip tikru. Patarkit, ar geriau kokį paprastą žaislinį mobiliaką imti  g.gif Dukriukui dabar 1m. ir 3,5 mėn., "veblena" kaip kažkas rašė, jau labai neblogai smile.gif
*

Asmeniskai mums suniukas nuo puse metuku iki dabar labai patinka (1m.11men.),o telefona turime nuo metuku bet susidoejimo iki dabar didelio nesulauke...
lina13
QUOTE(Mama Reda @ 2011 11 08, 23:22)
Manau tas telefonas per didelis mazai rankutei. Pirkau 1 m tai uzversdavo rankyte prie ausies ir pastoviai nukrisdavo. Neidomus jiems.Gal tik mums ?
*

o taip pritariu jis nekaip pagamintas per didelis ir nepatogus vaikui suimti rankyteje,todel ir nepamego ir mūsų jo berniukas kiti labiau patiko
uoga000
FP telefoniuke skambejimo garsas reguliuojasi?
ejau_pro_sali
QUOTE(uoga000 @ 2012 01 20, 19:48)
FP telefoniuke skambejimo garsas reguliuojasi?
*

ne, bet jis pakankamai tylus. t.y. jei ijungtas televizorius ir sneka vaikas reiktu isiklausyti, ka ten telefonas sneka. Pas mus susidomejimas atsirado, kai pradejo pazinti skaicius ir raides - po 3.5 metu mazdaug
Mičiko
Mums visai nepasiteisino šis telefonas schmoll.gif Mažam vaikui jis gan sunkus, o kai paauga, jau neįdomus. Mums labaiu šuniukas patiko. Dar iki šiol su juo žaidžia, nors jau beveik 4.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.