Labukas Ačiū, Jovana
Uiii kaip miela, dekui QUOTE(rutulis21 @ 2009 09 16, 13:49) Paprotinkit ir mane, lankem darzeli 11 dienu ir perejom i kita, uz tas 11 dienu saskaita gavau 160,86lt Tai kiek menesiui lopselis kainuoja?  pagal mano lopsiuko skaiciavima man butu iseje moketi 115,52lt, bet kaip daug kas pasakytu, nuo lopsiuko priklauso  O gal jums cia paskaiciavo uz visa rugsejo menesi? Nueikit pas buhalteres ir jums paaiskins.
Lauginta
2009 09 16, 13:36
Sveikos darželinokų mamytės  , a kur čia Klaipėdoj tas darželis yra iš nuotraukos  ?
QUOTE(fleita @ 2009 09 16, 15:32) Sveikos darželinokų mamytės  , a kur čia Klaipėdoj tas darželis yra iš nuotraukos  ? ateities vizija 2050-aisiais
Margarita 25
2009 09 16, 15:00
QUOTE(Prula @ 2009 09 16, 15:55) ateities vizija 2050-aisiais   Tikrai tokį darželį turėsim tada kai jau mūsų vaikai vaikus turės.
QUOTE(rutulis21 @ 2009 09 16, 13:49) Paprotinkit ir mane, lankem darzeli 11 dienu ir perejom i kita, uz tas 11 dienu saskaita gavau 160,86lt Tai kiek menesiui lopselis kainuoja?  Na, 35 Lt mokestis už maisto gaminimą vis tiek skaičiuojamas visas. Bet vis tiek daugoka.
QUOTE(ezra @ 2009 09 16, 20:15) Na, 35 Lt mokestis už maisto gaminimą vis tiek skaičiuojamas visas. Bet vis tiek daugoka. Pas mus ne visas  už birželio mėn. buvau pilnai sumokėjusi, bet lankėm tik savaitę, tai dabar sąskaitoje už virėjas apie 17 lt.
Lauginta
2009 09 17, 14:51
Kaip suprantu darželio valdžia pati nusprendžia už visą mėn. paskaičiuot virėjų darbui, arba ne, jeigu išeini po kelių lankymo dienų.
QUOTE(Lauginta @ 2009 09 17, 15:51) Kaip suprantu darželio valdžia pati nusprendžia už visą mėn. paskaičiuot virėjų darbui, arba ne, jeigu išeini po kelių lankymo dienų. Uz lankytas ir nelankytas dienas be pateisinamos priezastes 35lt jai vaikas lanke maziau nei 14d turetu skaiciuoti tik uz puse menesio 17.5lt
QUOTE(tanler @ 2009 09 17, 15:28) Uz lankytas ir nelankytas dienas be pateisinamos priezastes 35lt jai vaikas lanke maziau nei 14d turetu skaiciuoti tik uz puse menesio 17.5lt ojeigu bus ne berniukas?
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 17, 16:34) nesupratau
QUOTE(ČIČI @ 2009 09 17, 16:43) Nu, supranti, mergaitė tai ne vaikas
QUOTE(Dilma @ 2009 09 17, 17:48) Nu, supranti, mergaitė tai ne vaikas  Čia kažkoks kvailas išmislas. Pas mane vaikas
QUOTE(jovana @ 2009 09 17, 18:27) Čia kažkoks kvailas išmislas. Pas mane vaikas  prieš vėją nepapūsi. Tavo vaikas giminės nepratęs
Tai "Vaikų darželį" tik berniukai lanko - taip išeitų
QUOTE(jovana @ 2009 09 17, 18:30) Tai "Vaikų darželį" tik berniukai lanko - taip išeitų  Nu jooo
Tai tadu aš kaip ir bevaikė esu, taip išeina
Lauginta
2009 09 17, 18:49
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 17, 16:34) Čia ji tik tanler sako, jos trečias vaikas parašyta bus berniukas tad ji ior klausia...
QUOTE(jovana @ 2009 09 17, 18:27) Čia kažkoks kvailas išmislas. Pas mane vaikas
QUOTE(jovana @ 2009 09 17, 17:30) Tai "Vaikų darželį" tik berniukai lanko - taip išeitų  sutinku ir as bet yra kurie galvoja kitaip, ir as mastau kas jei vel trecia mergaite?  Tania tik nesupyk, zinau kaip tavo vyras sunaus nori
QUOTE(Prula @ 2009 09 17, 19:16) Tai tadu aš kaip ir bevaikė esu, taip išeina 
QUOTE(jėga @ 2009 09 18, 19:34) ko jokies, tamsta tiek vaikų turi, galėtum paslaptį išduot, kaip anuos tokius pasigamint
QUOTE(Prula @ 2009 09 18, 21:10) ko jokies, tamsta tiek vaikų turi, galėtum paslaptį išduot, kaip anuos tokius pasigamint  A prie ko čia ana? Tu jos vyro paprašyk, parodys
QUOTE(Dilma @ 2009 09 18, 22:10) A prie ko čia ana? Tu jos vyro paprašyk, parodys  aha, o ana su kirviu šalimais stoves, ane . Ačiū nereik
Čiunčia
2009 09 19, 08:58
QUOTE(jėga @ 2009 09 05, 12:42) Noriu paklaust tų, kurių vaikai daržely šokių užsiėmimus lanko (Gracija ar kaip ten..). Tai užsiėmimai vyksta per pietų miegą, nia? (bent jau pas mus tai pastebėjau). Sakau gal ir man saviškius leist pastraksėt, jei su miegais jiems sudėtinga bus...  Na mūsiškė šoka, bet tikrai ne miego metu tie užsiėmimai vyksta, vyresniukai pradeda 15val., o kitos mažesnių grupės 15.50 ar 16val. QUOTE(Margarita 25 @ 2009 09 08, 12:25) O aš norėjau paklausti, gal kas iš mamyčių vedat savo vaikelius į šokius? Pas mus grupėj iškabinti skelbimai, kviečia lankyti, bet aš nežinau, ar apsimoka leist 4 metų vaiką. Pasidalinkit savo nuomuonėm. Ačiū  Mes pradėjom nuo 4-verių lankyt šiuos šokius ir kol kas dar lankom QUOTE(jėga @ 2009 09 12, 09:24)  na tikrai nemelavo  ten greičiau sprtinė aerobika nei šokiai , jie vyksta ne tik darželyje, bet ir sprto klube "Viesulas", jau pradėjusiems eiti į mokyklą ir iki pat universiteto , vienu žodžiu su perspektyvom kas užsikabina. Pasirodymai vyksta miesto mastu, sporto centre , "Neptūno" sporto salėj, net savivaldybėj prieš Kalėdas teko šokt, kol mažesni dar tai vadovė (trenerė) paruošia ale šokelius , bet laužo lanksto juos tai tikrai griežtai, ne visi vaikiukai pakenčia  Kiek teko matyt jau vyresniukus ir būtent berniukus lankančius bei dalyvaujančius pasirodymuose, tai man asmeniškai nelabai ten vyriškai trodo  labiau mergaitėms tinka tokie užsiėmimai, bet čia tik mano tokie pastebėjimai, kol darželyje tai dar nieko , bet vėliau jau neleisčiau į tokius "šokius" berniuko, nebent labai labai pačiam patiktų
QUOTE(Čiunčia @ 2009 09 19, 09:58)  na tikrai nemelavo  ten greičiau sprtinė aerobika nei šokiai , jie vyksta ne tik darželyje, bet ir sprto klube "Viesulas", jau pradėjusiems eiti į mokyklą ir iki pat universiteto , vienu žodžiu su perspektyvom kas užsikabina. Pasirodymai vyksta miesto mastu, sporto centre , "Neptūno" sporto salėj, net savivaldybėj prieš Kalėdas teko šokt, kol mažesni dar tai vadovė (trenerė) paruošia ale šokelius , bet laužo lanksto juos tai tikrai griežtai, ne visi vaikiukai pakenčia  Kiek teko matyt jau vyresniukus ir būtent berniukus lankančius bei dalyvaujančius pasirodymuose, tai man asmeniškai nelabai ten vyriškai trodo  labiau mergaitėms tinka tokie užsiėmimai, bet čia tik mano tokie pastebėjimai, kol darželyje tai dar nieko , bet vėliau jau neleisčiau į tokius "šokius" berniuko, nebent labai labai pačiam patiktų  Ačiū už pastebėjimus  Nenori, tai ir neleisiu. O prieš leisdama, tai kaip tik ir apie tai pagalvojau - kokio lygio tie užsiėmimai? Norėčiau paprasčiausių, dėl laikysenos, dėl judesio, pagaliau, kad pačiam vaikui tiktų ir patiktų, o ne tik dėl to (gal net svarbiausia), kad vadovės darbas būtų įvertintas, ar turėtų ką prieš plačiąją publiką parodyt...
QUOTE(jėga @ 2009 09 19, 11:44) Ačiū už pastebėjimus  Nenori, tai ir neleisiu. O prieš leisdama, tai kaip tik ir apie tai pagalvojau - kokio lygio tie užsiėmimai? Norėčiau paprasčiausių, dėl laikysenos, dėl judesio, pagaliau, kad pačiam vaikui tiktų ir patiktų, o ne tik dėl to (gal net svarbiausia), kad vadovės darbas būtų įvertintas, ar turėtų ką prieš plačiąją publiką parodyt...  Nuvesk tam pačiam Viesule į sportinę gimnastiką  . Taviškiams tikrai patiks. O ir priima tikrai ne tik mokyklinukus
Norejau paklausti kaip jusu lopsiuku grupese: 1. Kiek laiko skirta vaikuciu miegeliui? 2. Jei vaikutis prabunda anksciau laiko, ar palieka lovyteje, ar aprengiamas ir i grupe vedamas? 3. Po kiek nesdavot pampersiuku? 4. Kai vaika atpratinejot nuo pampersiuko, ar nesdavot pampersiuku i darzeli? Tikiuosi jusu atsakymu
QUOTE(Dilma @ 2009 09 19, 11:48) Nuvesk tam pačiam Viesule į sportinę gimnastiką  . Taviškiams tikrai patiks. O ir priima tikrai ne tik mokyklinukus  Kur tas Viesulas yr? Toli vežiot jauč neįstengčiau, bo ir taip jau per dieną po 4-5 val vaikus pirmyn atgal vežinėju  Nebent į Inkarėlį galėčiau nuvest, kuris yr mūsų kieme
QUOTE(jėga @ 2009 09 19, 23:24) Kur tas Viesulas yr? Toli vežiot jauč neįstengčiau, bo ir taip jau per dieną po 4-5 val vaikus pirmyn atgal vežinėju  Nebent į Inkarėlį galėčiau nuvest, kuris yr mūsų kieme  Visur tas Viesulas  . Sportinė gimnastika Vrubliovo (buv. 17, berods) mokykloj. Mano kaimynstėj
QUOTE(Dilma @ 2009 09 19, 23:28) Visur tas Viesulas  . Sportinį gimnastiko Vrubliovo (buv. 17, berods) mokykloj. Mano kaimynstėj  Uoi... nugi visai nepakeliui
Naktibalda
2009 09 19, 22:42
jėga kodėl inkarėlis netinka  , super maniškiui labai patinka  , lankom atrus metus , o jei dar kieme tai labai prašom, berniukų trūkums,  , beje jie labai merginų numylėti ir nulepinti o mano lopšelisnis serga, labai daaaaaaaaaug  paėjom net tris dienas iš viso savo gyvenime, kada pasveiksim velniai žino
zibute0203
2009 09 19, 22:43
Sveikos merginos, kaip jūs čia linksmai plepat  . Mes nuo sausio žadam pradėt "Žiogelio" lopšelį lankyt, gal turit kokių pastebėjimų  , gal katros nors atžala lanko? Būčiau žiaurei dėkinga
QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 19, 23:42) jėga kodėl inkarėlis netinka  Juk aš nesakiau, kad netinka
Margarita 25
2009 09 21, 10:53
Labukas, ką žadat daryt iš daržovių rudenėlio šventei?
QUOTE(Margarita 25 @ 2009 09 21, 11:53) Labukas, ką žadat daryt iš daržovių rudenėlio šventei?   ir vėl.. niu kaip man nepatinka "tėvelių namų darbai"
QUOTE(jovana @ 2009 09 21, 12:21)  ir vėl.. niu kaip man nepatinka "tėvelių namų darbai"  Tinginė
Ramunėlė*
2009 09 21, 13:55
nu man tai irgi  ...  ..mol atneškit..tėveliai, ką nors tokio,kad galėtume visi pasidžiaugti....
clasica
2009 09 22, 15:07
QUOTE(jovana @ 2009 09 21, 12:21)  ir vėl.. niu kaip man nepatinka "tėvelių namų darbai"  O pas mus dar nieko neuždavė  Tik atnešti obuoliukų ir slyvukų
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 09 21, 14:55) nu man tai irgi  ...  ..mol atneškit..tėveliai, ką nors tokio,kad galėtume visi pasidžiaugti....   Sakytu atnešikt kokių vaisių, daržovių darysim darbelius kokius tai, o čia va atneškit jau gatavą  O aš neturiu fan tazijos tokiem darbam
Čiunčia
2009 09 23, 17:29
QUOTE(jėga @ 2009 09 19, 10:44) Ačiū už pastebėjimus  Nenori, tai ir neleisiu. O prieš leisdama, tai kaip tik ir apie tai pagalvojau - kokio lygio tie užsiėmimai? Norėčiau paprasčiausių, dėl laikysenos, dėl judesio, pagaliau, kad pačiam vaikui tiktų ir patiktų, o ne tik dėl to (gal net svarbiausia), kad vadovės darbas būtų įvertintas, ar turėtų ką prieš plačiąją publiką parodyt...  Nėra už ką  Mūsiškė kol kas lanko nesiskundžia, žiūrėsim kiek tai truks  Jai bile muzika linksma  Vis tik manau vaikui tikrai į naudą tie užsiėmimai, svarbiausia, kad patinka, o ir tinka. QUOTE(jėga @ 2009 09 19, 22:24) Kur tas Viesulas yr? Toli vežiot jauč neįstengčiau, bo ir taip jau per dieną po 4-5 val vaikus pirmyn atgal vežinėju  Nebent į Inkarėlį galėčiau nuvest, kuris yr mūsų kieme  "Viesulo" sporto centras yra Naikupės 25a, buvęs dviračių centras Papildyta:QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 09 21, 13:55) nu man tai irgi  ...  ..mol atneškit..tėveliai, ką nors tokio,kad galėtume visi pasidžiaugti....  QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2009 09 23, 16:44)  Sakytu atnešikt kokių vaisių, daržovių darysim darbelius kokius tai, o čia va atneškit jau gatavą  O aš neturiu fan tazijos tokiem darbam  Na man irgi nelabai įdomu tuos "rudeniukus" daryti, bet kita vertus, nelabai įsivaizduoju kaip vaikai darytų parodėlei patys darbelius, nes tikrai pagalba reikalinga ir suaugusiojo, o auklėtoja tai viena, nemanau, kad pajėgi būtų prieiti prie kiekvieno ir padėti, ypač jei grupėje 20 vaikų
Margarita 25
2009 09 23, 17:49
Aš tai šiandien nuvedžiau savo berniuka ryte į darželį, ir berengdama jį, išgirdom su kita mama kaip kitas vaikas keikiasi. Negalvojau, kad 4 metų vaikas moka tokių riebių žodžių. SIAUBAS
QUOTE(Margarita 25 @ 2009 09 23, 18:49) Aš tai šiandien nuvedžiau savo berniuka ryte į darželį, ir berengdama jį, išgirdom su kita mama kaip kitas vaikas keikiasi. Negalvojau, kad 4 metų vaikas moka tokių riebių žodžių. SIAUBAS   kiti dar ir kalbėt nemoka, o keiksmažodžiai tik liejasi (jei tėvai prie vaikų keikiasi, tai ir vaikai taip pat...)
QUOTE(Margarita 25 @ 2009 09 23, 17:49) Aš tai šiandien nuvedžiau savo berniuka ryte į darželį, ir berengdama jį, išgirdom su kita mama kaip kitas vaikas keikiasi. Negalvojau, kad 4 metų vaikas moka tokių riebių žodžių. SIAUBAS   netokiu dalyku jie moka nu mes jau su asarom peradejo su teveliu atsisveikinti ir jau darzelyje po 4 dienu pradejom pietus miegoti ir viskas  neziurint i tai kad ji tik su mumis ir musu lovoj miegojo, puikiai miega darzelyje viena lovytei
Man vel iskilo klausumukai. Nenuejus viena diena i darziuka, jau reik daktaro pazymos? Ar yra kazkiek dienu neapmokamu?
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 24, 09:05)  netokiu dalyku jie moka nu mes jau su asarom peradejo su teveliu atsisveikinti ir jau darzelyje po 4 dienu pradejom pietus miegoti ir viskas  neziurint i tai kad ji tik su mumis ir musu lovoj miegojo, puikiai miega darzelyje viena lovyteipagaliau vaikas laisvę gavo  (juokauju - neužpyk) Šiaip, tai nuoširdžiai už Jus džiaugiuosi Prula, Sotto, ar ėjo Jūsų merginos į šokius? Kokios Jų mintys? Manoji kolkas euforijoj  Vakar tik atsibudo ir sako, kad yra labai laiminga, nes bus sokiai po miego  Ir grizo labai patenkinta namo, vis rodo ką mokėsi... Tai dabar nesuprantu ar jai tinkamas amžius atėjo, ar tai laikina ir po to vėl nenorės, ar vadovė patiko Papildyta:QUOTE(asaraa @ 2009 09 24, 09:09) Man vel iskilo klausumukai. Nenuejus viena diena i darziuka, jau reik daktaro pazymos? Ar yra kazkiek dienu neapmokamu? Jei atnešit pažymą - mokėti nereiks, jei neatnešit - reiks  Nemokėsit tik tuo atveju, jei atnešėt darbo grafiką
QUOTE(ČIČI @ 2009 09 24, 09:16) Prula, Sotto, ar ėjo Jūsų merginos į šokius? Kokios Jų mintys? Manoji kolkas euforijoj  Vakar tik atsibudo ir sako, kad yra labai laiminga, nes bus sokiai po miego  Ir grizo labai patenkinta namo, vis rodo ką mokėsi... Tai dabar nesuprantu ar jai tinkamas amžius atėjo, ar tai laikina ir po to vėl nenorės, ar vadovė patiko  vakar buvo, nuo 16.00 iki 16.30. Grįžo apsipatenkinta nerealiai, spirganti iš džiaugsmo (aš net paklausiau, gal ten kokiais šokoladais maitino, kad ji tokia laiminga  ), išrodė ką mokino, kaip ką darė. Ale iš mūsų grupės lankys tik 2 vaikai. Vadovė sakė vis gyrė, kad šaunuoliai yra  Aš ir galvoju, ar ilgai čia taip viskas gerai bus Asaraaa, pažymos nereikia, jei nelankot 1, 2 dienas, po 3 dienų nelankymo, pažymos, kad vaikas sveikas jau reikia. Jei nenori mokėt už tas nelankytas dienas, tai reik iš daktaro pažymos, kad sirgo tą nelankytą dieną. O jei nori mokėt, tai 2 dienas laikai vaiką namie, ir atvedi be jokių pažymų  Aišku geriau auklėtoją įspėt, kad neateisit
|
|