tokiu atveju pasiduodu..
Kartais belieka tik laukti...
Atseit, kai įsitvirtinsim svečioj šaly, tada gal ir galėsim, tai dabar laukiu kaip stebuklo to pagerėjimo Linkiu kuo greičiau visoms pamatyti išsvajotus II
Riedgute, o kiek tau metų?
Man buvo panaši situacija, metus laiko kankinausi, bet vėliau pasikalbėjom sudėjom taškus ant i, vis dėlto einam senyn, o ne jaunyn...
Rastilka
QUOTE(Rastika @ 2009 10 21, 08:34) Riedgute, o kiek tau metų? Man buvo panaši situacija, metus laiko kankinausi, bet vėliau pasikalbėjom sudėjom taškus ant i, vis dėlto einam senyn, o ne jaunyn... Aš dar palyginus jauna, 22 man... Mama mane pagimdė būdama 20-ies, matyt, genai šaukia, drąskosi Aš pagalvoju, kad mano vyras gi 8 metais vyresnis, jei jis lauks, kol man bus 30 (čia viena draugė teigia, kad pats laikas tokiam amžiui gimdyt, nes jau pagrindas po kojom ir t.t.), bet gi maniškiui būtų beveik 40
Riedgute, na aš už tave truputėli vyresnė, bet nedaug... turėt ieškot kompromiso, jei jam 30 m. ir nenori vaikų gal yra tam kokia priežastis
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 09 17, 16:00) Na galbut as busiu kitos nuomones (nes planuojam 1.5metu). Is pradziu galbut buvo taip kaip tu sakai:viskas grazu ir dar graziau skaitau sita zinute ir atrodo, kad pati ja parasiau.. pas mus viskastas pats...
Mes su vyru jau pradedam planuoti antra leliu, jauciuosi keistai,labai noriu, labai laukiu ir labai bijau
o as tik pirma planuoju is to noro dar net nespejau suvirskinti kad viskas pasikeis... su mumis gyvens dar vienas zmogutis... na bet pirma reikia vis pastoti
Juk toks sventas tikslas suartina du ir taip artimus zmones
Papildyta: Papildyta: Papildyta:
Norejau pasiteirauti tokio klausimelio, jei moteris nera oficialiai dirbusi ar pagimdziuvi vaika ji gaus kokius pinigelius ar visai nieko????
QUOTE(riozyte @ 2009 12 30, 18:26) Norejau pasiteirauti tokio klausimelio, jei moteris nera oficialiai dirbusi ar pagimdziuvi vaika ji gaus kokius pinigelius ar visai nieko???? gaus, bet tik vienkartinę išmoką iš socialinio skyriaus, seniau būdavo 1000 lt. dabar tiksliai nežinau kiek Lt. sudaro ta išmoka. Savaime aišku iš Sodros ji nieko negaus kaip gauna kitos dirbančios kas mėnesį iki 2 m. QUOTE(Riedgute @ 2009 10 21, 09:08) Aš dar palyginus jauna, 22 man... Mama mane pagimdė būdama 20-ies, matyt, genai šaukia, drąskosi Aš pagalvoju, kad mano vyras gi 8 metais vyresnis, jei jis lauks, kol man bus 30 (čia viena draugė teigia, kad pats laikas tokiam amžiui gimdyt, nes jau pagrindas po kojom ir t.t.), bet gi maniškiui būtų beveik 40 man suejo 24, o MB sueis 44 uz poros men... bandysim gaudyti - gal kas uzkibs... irgi nervuojuos... bet nieko... gal tai tik jaudulys - normalu butu QUOTE(Rastika @ 2009 10 25, 16:26) o as tik pirma planuoju is to noro dar net nespejau suvirskinti kad viskas pasikeis... su mumis gyvens dar vienas zmogutis... na bet pirma reikia vis pastoti as irgi pirmaji planuoju... nedrasu... jaudulys bet jungiuosi i planuojanciu gretas
sveikos merginos prisijungsiu ir as prie jusu. mes ir su MB nusprendeme kad
noretume leliuko namuose.ispradziu buvo tokia baime ne del to kad ar sugebesim ar bus is ko ,o del to kad esu dar pakankamai jauna ir labiausia gasdina aplinkiniu reakcija(man 20) ,taciau db kai jau tvirtai nusprendem visiskai apie tai negalvoju. bet nesu as ta ,kuri klubu ir visu linksmybiu megeja,o ir manasis taip pat. nesistengiam lb jau kibti i ta vaikucio gaminima,tiesiog megaujames tuo nesisaugodami ,o ir tarp pusavio bendravimas gal siek tiek pasikeite ir labai nesureiksminam kad per pirma cikla nepavyko taip ir tarpusavio santykiai nenukencia. QUOTE(airiukste @ 2010 03 03, 17:24) <...>zinau gal ir jus sakysit kad esu jauna ir t.t. bet nesu as ta ,kuri klubu ir visu linksmybiu megeja,o ir manasis taip pat.<...> manau kad vaikutis ateis tada kada jam reikes ir niekas jam nesutrugdys ,nes viena krize iseis ateis kita ,o jei vis lauksime tai ir niekada ju ir neturesime. jei mokslai baigti kodel gi ne
na mokslai baigti.
atrodo labai jaunai
Sveikutes,as taip pat noreciau prisijungti.As su savo MB vis dazniau kalbam apie antra vaikeli,lyg ir sutarem,kad "darba" pradesim vasaros vidury ar pabaigoj,bet as vis save pagaunu dvejojancia
QUOTE(riozyte @ 2009 12 30, 17:26) Norejau pasiteirauti tokio klausimelio, jei moteris nera oficialiai dirbusi ar pagimdziuvi vaika ji gaus kokius pinigelius ar visai nieko???? deja tik vienkartines pasalpas, t.y. nestumo gale bijau dabar apsimeluoti, atrodo 32 nestumo savaite netoli 300 lt ir vienkartine pagimdzius dabar ji apie 1400 lt. as taip pat niekur nedirbau oficialiai tai tik tiek ir tegavau ir dar pagal naujus istatymus vaikui iki 2 metu priklausys 97.5 lt gryneja vat ir as kazko bjau del antro, bet teks niekur nedingsiu, reikia to antro jau, vien del to, kad mazasis turetu drauga/e ir nebutu didelio amziaus skirtumo. Mat daugiau nei dvieju klecku neplanuojam tureti. O jauna mama ir as norejau tapti, tai pirmasis gime kai man buvo beveik 23 metai, tai antro noreciau dar sulaukti budama 25 metu, bet tikriausiai jau nespesiu QUOTE(airiukste @ 2010 03 03, 20:46) na mokslai baigti. atrodo labai jaunai nu va kokie saunuoliai - tai nebijokit ir kibkit i darbus QUOTE(gryneja @ 2010 03 04, 11:38) Sveikutes,as taip pat noreciau prisijungti.As su savo MB vis dazniau kalbam apie antra vaikeli,lyg ir sutarem,kad "darba" pradesim vasaros vidury ar pabaigoj,bet as vis save pagaunu dvejojancia as stengiuosi negalvoti apie ta kulminacija...
Sveikos...jau keli menesiai kaip skaitineju sita foruma, bet vis nedristu pasisakyti...sian ta didzioji diena
kartu su maniskiu jau nuo gruodzio menesio planuojam vaikeli...tiksliau neplanuojam o gaudom...niekaip neiseina...is pradziu vaisingas dienas skaiciavom dabar jau vaisingas savaites...galvoje milijonai minciu...is kazkur giliai man ir kaltes jausmas lenda...sakyciau net gi paranojiskos mintys lenda... visada galvojau kad jau man pastoti tai bus vienas juokas...juk tiek metu kiekviena menesi taip atsikankinu, kad nebus jokio vargo...pasirodi priesingai... maniskis siulo nesukti galvos ir atsipalaiduoti...bet negaliu taip...taigi sakau gal jus turit pasiulyt kokiu praktisku budu kaip gi atsipalaiduot ir uzsimirsti? QUOTE(kiskius @ 2009 10 11, 10:28) <...>visai negaila atsisakyti ramybes ir daugelio dalyku, kurie dabar atrodo tokie svarbus ir butini, vien pagalvojus apie vaikucio sypsena ir visus kitus mielus dalykus... man irgi buna dvejoniu, bet kai bandziau isivaizduoti db mintyse tik viena I tai zinok irgi labai liudna pasidare... QUOTE(kiskius @ 2009 10 13, 06:51) as manau , kad laikas ne tada kai padeti tvirti materialiniai pagrindai,nes ju neikada nebus pakankamai... vis ko nors prisireiks...laikas manau tada kai jau tikrai abu norit.. ir kai ateina jausmas, kad kazko namie truksta, kad norisi mazyciu kojyciu tapsenimo namuose, kai su sypsena palydi visas nestukes va cia mano mintis perskaitei QUOTE(Riedgute @ 2009 10 21, 09:08) <...>Aš pagalvoju, kad mano vyras gi 8 metais vyresnis, jei jis lauks, kol man bus 30 (čia viena draugė teigia, kad pats laikas tokiam amžiui gimdyt, nes jau pagrindas po kojom ir t.t.), bet gi maniškiui būtų beveik 40 o as bijau, kaip mums seksis net dabar gaudyti mazyli... nes MB 20 metu uz mane vyresnis... tikiuosi, kad pasiseks pagauti... ir ne viena noreciau...
atrodo man pradejo vaziuot stogas
O aš planuoju vaikuti viena
QUOTE(puikiausioji1984 @ 2010 05 09, 15:20) O aš planuoju vaikuti viena pilnai tave suprantu... mano lygiai ta pati situacija, bet as planuoju pastoti kt metu pradzioje butinai - nes man bus 25... MB prase palaukti kitu metu tai ir laukiu... bet ilgiau nelauksiu... duodu jam siuos metus, kad finansus savo susitarkytu... zinau, kad jis irgi vaikeliu dziaugtusi.. as net keturiu noreciau klecku... ech... sekmytes tau QUOTE(gryneja @ 2010 03 11, 18:23) atrodo man pradejo vaziuot stogas Neieškokit priežasčių kurios trukdo pradėti vaikiuką... Mes 3 metus vis planavom nustot gert KT, planavom užsidirbt, įsigyti bustą, ir ką manote? Iki šiol dirbam nieko neturim... Nusprendžiau, kad jei dviem užtenka maisto ant stalo, užteks ir trečiam. Aš 5 mėnesius sapnuodavau kūdikius, net pabust nenorėdavau, matydama kitų vaikiukus, vos nepravirkdavau kaip norėdavau savo... Papildyta: QUOTE([fillette] @ 2010 05 09, 15:38) pilnai tave suprantu... mano lygiai ta pati situacija, bet as planuoju pastoti kt metu pradzioje butinai - nes man bus 25... MB prase palaukti kitu metu tai ir laukiu... bet ilgiau nelauksiu... duodu jam siuos metus, kad finansus savo susitarkytu... zinau, kad jis irgi vaikeliu dziaugtusi.. as net keturiu noreciau klecku... ech... sekmytes tau Ačiū labai!!! Jums taip pat linkiu susilaukti
skaiciau istorijas ir galvojau....istorija pas mane ilga.....mazdaug 4metu....taigi:geguzes menesi nutraukiau KT tai buvo 2006metais....tada
[quote=Giedrusia,2010 03 08, 11:55]
Sveikos...jau keli menesiai kaip skaitineju sita foruma, bet vis nedristu pasisakyti...sian ta didzioji diena kartu su maniskiu jau nuo gruodzio menesio planuojam vaikeli...tiksliau neplanuojam o gaudom...niekaip neiseina...is pradziu vaisingas dienas skaiciavom dabar jau vaisingas savaites...galvoje milijonai minciu...is kazkur giliai man ir kaltes jausmas lenda...sakyciau net gi paranojiskos mintys lenda... visada galvojau kad jau man pastoti tai bus vienas juokas...juk tiek metu kiekviena menesi taip atsikankinu, kad nebus jokio vargo...pasirodi priesingai... maniskis siulo nesukti galvos ir atsipalaiduoti...bet negaliu taip...taigi sakau gal jus turit pasiulyt kokiu praktisku budu kaip gi atsipalaiduot ir uzsimirsti? As tikriausiai geriau net nebuciau parasius.Cia ta pati situacija pas mus tik mes planuojam nuo Vasario.Tai patikek,man tas pats tiek minciu lenda i galva kad nemoku negalvot apie nestuma.Jau net pavargau pati nuo savo minciu,o dar kaip tycia aplink matau tik
Kasdien skaitau Jūsų temutę ir randu daug bendro...
Nors esu jauna, man dar tik 20...tačiau su draugu esame jau keturi pilni metai abu baigynėjame pirmą kursą, metus laiko gyvenam kartu... Nuo mažens dirbu auklyte pas naujagymius, vyresnius vaikučius, dievinu juos Kaip pavyzdį turiu vyresniąją savo seserį, kuri planavo leliuką pusę metų, visa šeima verkėme iš džiaugsmo, kai pranešė, kad pastojo...ir deja, po septynių savaičių nesivystantis nėštumas, valymas, ašaros... tas įvykis taip sukrėte mane, jog mečiau KT ir pasakiau sau, nebesinuodysiu tol, kol neturėsiu nei vieno leliuko...kai bus nors vienas, tada galėsiu gerti kontraceptikus toliau... Dažnokai naudojam NLA (nutrauktą lytinį aktą) ir taip norėčiau, kad užkibtų netyčiukas Sekmės visoms visoms QUOTE(mmazuliuke @ 2009 09 17, 14:00) Na galbut as busiu kitos nuomones (nes planuojam 1.5metu). Is pradziu galbut buvo taip kaip tu sakai:viskas grazu ir dar graziau na cia turbut visoms tas pats....as esu dar prie naujokiu-visomis prasmemis..neseniai pradejom planuoti lialiuka,neuzkimabama taip greitai kaip manem...o gal ir metai kalti...juk jau virs 30 gerokai,o dar tik pirmajam susiruosem lialiukui...jausmai tikrai pasikeicia,viskas tampa svarbu...bet..jei ilgai nepastoji-tampa kazkokiu kaip privalomu dalyku...pavargsti ir senki nuo laukimo...nors manau,kad lialiukas pats pasirenka kada ateiti.... QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 09, 16:02) skaiciau istorijas ir galvojau....istorija pas mane ilga.....mazdaug 4metu....taigi:geguzes menesi nutraukiau KT tai buvo 2006metais....tada Skaitau Jusu istorija ir asaros rieda savaime... As linkiu jums susilaukti zirniuko per ta laikotarpi. Viena pazistamu pora nesusilauke vaikiuko 8 metus. Abu atliko visus reikiamus tyrimus, nustate, kad abu sveiki. Ir viena grazia diena, draugu gimtadieni, jiems pasiule pasimyleti pirty, nepatikesite, bet po tos pirteles ji pastojo. Vaikiukui jau 1.5 metuku, pora beproto laiminga ir negali atsidziaugti siuo stebuklu!!! O pasirodo, kad porai tiesiog truko karscio. Siulau visiems isbandyti si varianta. Sekmytes jums didziausios QUOTE(puikiausioji1984 @ 2010 05 10, 21:20) Skaitau Jusu istorija ir asaros rieda savaime... As linkiu jums susilaukti zirniuko per ta laikotarpi. Viena pazistamu pora nesusilauke vaikiuko 8 metus. Abu atliko visus reikiamus tyrimus, nustate, kad abu sveiki. Ir viena grazia diena, draugu gimtadieni, jiems pasiule pasimyleti pirty, nepatikesite, bet po tos pirteles ji pastojo. Vaikiukui jau 1.5 metuku, pora beproto laiminga ir negali atsidziaugti siuo stebuklu!!! O pasirodo, kad porai tiesiog truko karscio. Siulau visiems isbandyti si varianta. Sekmytes jums didziausios dekui...tiesiog kai esi tokioje padetyje pasidarai savaime stiprus...netgi neisivaizduoji kaip gali buti silpnas?negali toks buti kadangi ir nervai daug ka lemia...bet as labai tikiu kad bus viskas gerai!!! tiesa o apie pirti tai zinok yra toks dalykas kad pirtis tai "kontracepcijos" priemone vyrams bent 2 dienoms, tai didziausias spermiuku priesas, karstis uzmusa juo...taip kalbu nes teko jungtis ir pries spermos tyrimu temeles...taigi spermiuku yra 2 priesai mirtini:alkoholis ir pirtis.idomi istorija matyt pas ji buvo labai stiprus- "galiunai" spermiukai gyvatukai QUOTE(airiukste @ 2010 03 03, 23:46) na mokslai baigti. atrodo labai jaunai nekreipk dėmesio į aplinkinius, pati geriau jauti, kada ateina laikas būti mama, o ypač kai ABU norit
sveikutes!
pas mane truputeli kitokia situacija - as vis pasvajoju apie antra leliuka. na, pirmajai dar tik 1m. 4men, bet vis dazniau aplanko mintys, kad vienu ypu butu smagu ir sesute ar broliuka uzaugint tik dabar keista, kai jau turiu galimybe, tai biski ir baugu, ar ne per greit
kai apsisprendem, kad norime vaikelio, jausmas neapsakomas persekiojo istisai. Net darbe sededama mintimis daznai nuklysdavau kitur
Pradėjus planuoti toks įdomus jausmas aplankė, jauduliukas. Dabar kai jau planuojame ketvirtas mėnuo, jausmai keičias- iš džiaugsmo į nusivylimą (sulaukus mmm). Bet nosies nenuleidžiam QUOTE(indica @ 2010 05 13, 21:12) sveikutes! pas mane truputeli kitokia situacija - as vis pasvajoju apie antra leliuka. na, pirmajai dar tik 1m. 4men, bet vis dazniau aplanko mintys, kad vienu ypu butu smagu ir sesute ar broliuka uzaugint tik dabar keista, kai jau turiu galimybe, tai biski ir baugu, ar ne per greit Baugu bus visuomet, tai naturalu, zmogiska, svarbu kad noras tureti vaikeli butu didesnis uz baime QUOTE(Kyvis @ 2010 06 02, 00:27) kai apsisprendem, kad norime vaikelio, jausmas neapsakomas persekiojo istisai. Net darbe sededama mintimis daznai nuklysdavau kitur Ir as panasiai jauciaus kai pradejom planuotis jau pradedam galvot apie antra, bet kol kas tokie jausmai neuzpludo. Gal dar pernelyg nerimtai galvojam ir nesiemem veiksmu
Sveikutės, paskaičiau jūsų pokalbiukus ir aš panorau prisidėti
QUOTE(NylkaA @ 2010 07 08, 06:00) Sveikutės, paskaičiau jūsų pokalbiukus ir aš panorau prisidėti Reikia ne tik kantrybes bet ir kuo maziau stresu
Sveikutes
Mes kai pradėjome planuoti ( turim jau du) bet vis tiek buvau pamirštu, koks tai jausmas
Siuo metu pirmas menesis kada planuojame leliu, tai jausmai uzplusta patys ivairiausi, zinoma, daugiausiai tai geri jausmai
Dar pridursiu, kad visi tie materialus dalykai, kurie anksciau atrode gyvybiskai svarbus dabar atrodo niekiniai pries nora tapti mama
As prisiminiau kai mes planavome pirma vaika
Va kai antro lauktis pradejau(netyciukas buvo) mergytei buvo tik 9men. Va tada jau abejones apeme
Smagu skaityti, kad kazkas planuodamas ant sparnu skraido. Mes tiesiog tuos nuostabius jausmus jau pamirsom, nes liko tik nusivilimas ir atsibodes laukimas. Metus iki vestuviu laukem ir planavom kaip imsimes darbu, dar metus po vestuviu laukem kol vyrui sveikata susitvarkys ir jau pusantru metu planuojam be rezultatu. Ir galu gale paaiskejo, kad ir pas mane problemu atsirado. Tai kiekvienas menuo lyg kankyne, lyg prievole. Patys geriausi
|