Moliūtė
2010 09 28, 06:54
QUOTE(raiva @ 2010 09 27, 22:50) ziurejau as ir huppa ir lenne, bet jie tokie stori kaip puxavikai palyginus su reima... mano mergina kudute, tai puxavikai nelabai jai tiks, dar nepaeis  tik, kad reima vis neatveza... o kur LT yra pirkti Reimos kombių?
QUOTE(Moliūtė @ 2010 09 28, 06:54) o kur LT yra pirkti Reimos kombių? babycenter ir dar kelis mothercare panoramoje maciau. as noriu atskiro, vietinsu tai daugiau yra, as vientisa per SM nenauja nupirkau, tai lb patenkinta esu nors dar nedaug ir vaiksciojom
Moliūtė
2010 09 28, 09:24
QUOTE(raiva @ 2010 09 28, 09:03) babycenter ir dar kelis mothercare panoramoje maciau. as noriu atskiro, vietinsu tai daugiau yra, as vientisa per SM nenauja nupirkau, tai lb patenkinta esu nors dar nedaug ir vaiksciojom Ačiū Vadinasi, važiuosim į Vilnių  . Man reik dičkei kelnių.
Baltike
2010 09 28, 09:31
QUOTE(Moliūtė @ 2010 09 28, 10:24) Ačiū Vadinasi, važiuosim į Vilnių  . Man reik dičkei kelnių. Jei tik kelnių, tai skambtelk į "Julviją": jie dar pernai "Reimai" kelnes siuvo, gal ir šiemet sius ar bent likučių iš pernai turės. Gausi už gamintojo kainą ir važiuoti nereiks, atsiųs. Kadangi patys pernai berniukams pirkome ir visą žiemą naudojome, tai galiu garantuoti, kad kelnės tikrai  .
Moliūtė
2010 09 28, 10:30
QUOTE(Baltike @ 2010 09 28, 10:31) Jei tik kelnių, tai skambtelk į "Julviją": jie dar pernai "Reimai" kelnes siuvo, gal ir šiemet sius ar bent likučių iš pernai turės. Gausi už gamintojo kainą ir važiuoti nereiks, atsiųs. Kadangi patys pernai berniukams pirkome ir visą žiemą naudojome, tai galiu garantuoti, kad kelnės tikrai  . Ačiū labai labai. Būtum šalia, pabučiuočiau Pasiskambinau, jau susitariau. Tiek, kad nežino, ar ras 104, o 110, sakė, nuskęs, bet vistiek imsiu, blogiausiu atveju, bus kitiem metam.
QUOTE(Moliūtė @ 2010 09 28, 10:30) Ačiū labai labai. Būtum šalia, pabučiuočiau Pasiskambinau, jau susitariau. Tiek, kad nežino, ar ras 104, o 110, sakė, nuskęs, bet vistiek imsiu, blogiausiu atveju, bus kitiem metam. o is ju pigiau gaunas? nesake ka dar turi  pamasciau, gal vyriskiui savo ziemine striuke gauciau... o kombius jie ten "is parceliave"? man tai reiktu ir kelniu ir striukes 74 dydzio...
Baltike
2010 09 28, 11:11
Moliūte,  . Smagu, kad pagelbėjau. QUOTE(raiva @ 2010 09 28, 12:04) o is ju pigiau gaunas? nesake ka dar turi  pamasciau, gal vyriskiui savo ziemine striuke gauciau... o kombius jie ten "is parceliave"? man tai reiktu ir kelniu ir striukes 74 dydzio... Atskirų kombinezonų tokio dydžio tai neturėjo ir pernai (sakė, net nesiuvo atskirų mažesnių nei 86cm), o ir bendrą šio dydžio paskutinį tada paėmiau. Striukių irgi pernai turėjo tik didelių (paaugliams ir suaugusiems) ir, kiek žinau, siuvo tik kombinezonines kelnes. Bet gali dėl visa ko pasiklausti, mažu pasiseks, gal dar ką atras savo rezervuose. O bendro kombinezono ir kombinezoninių kelnių pernykštes kainas aš šioje temoje rašiau vienas ar du puslapiai atgal - tikrai mažesnės nei babycenter.
Moliūtė
2010 09 28, 12:27
QUOTE(raiva @ 2010 09 28, 12:04) o is ju pigiau gaunas? nesake ka dar turi  pamasciau, gal vyriskiui savo ziemine striuke gauciau... o kombius jie ten "is parceliave"? man tai reiktu ir kelniu ir striukes 74 dydzio... Mažesnės kelnės 90 lt, didesnės- 95 lt, man pasirodė, kad nedaug. Aš tik dėl kelnių domėjausi, tai sakė, kad 110cm vienas turi, o paskui tik didesnės.
O gal kas nors buvote naujai atsidariusioj Huppa firminej parduotuvej Vilniuje, siaures miestelyje? Kazin gal ten kiek pigiau nei kitose pardese  ?
erikiuxxx
2010 09 28, 22:17
QUOTE(skrobliukė @ 2010 09 27, 18:32) Mes pernai turėjom Huppa, tai super kombinezonas, nesušalo prie didelių šalčių vaikas. Nustebau, kad Reimos neužteko pernai  Planavau šiemet Reima pirkt, o dabar visai susibalamutinau  nu mum be sluoksniu ana ziema tikrai buvo salta .. aisku kam kaina nerupi tai su visais sluoksniais tiesiog liuks bet juos visus susipirkus,dar + kombinezonas ,tai gaunasi vos ne 1000lt vienam vaikui QUOTE(Kyvis @ 2010 09 28, 14:46) O gal kas nors buvote naujai atsidariusioj Huppa firminej parduotuvej Vilniuje, siaures miestelyje? Kazin gal ten kiek pigiau nei kitose pardese  ? o geras,kur tiksliai ji randasi,kaip tik ryt en busiu,galesiu paziureti kaina buvau vakar panoramoi,tai hupa vidurinis sluoksnis vientisas kainavo vos 69lt aisku paciupinejus,tai visgi North66,tas sluoksnis kurkas siltesnis
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 28, 22:17) o geras,kur tiksliai ji randasi,kaip tik ryt en busiu,galesiu paziureti kaina ta firmine parde tai kitoj pusej nei assorti.lt tame paciame pastate, na tiesiog "uz nugaros"
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 28, 22:17) o geras,kur tiksliai ji randasi,kaip tik ryt en busiu,galesiu paziureti kaina matau jau paaiskino kur  As ir pati taip tiksliai nezinojau, tiesiog radau puslapi: http://www.huppa.eu/lit/top/company/uus%20riia%20poodLabai lauksim info apie kainas ir pasirinkima
ziuriu, vis neatveza dar zieminiu reima... o gal kas noretu mums perleisti savo reima atskira 74 dydzio?
erikiuxxx
2010 09 30, 21:23
QUOTE(raiva @ 2010 09 29, 09:09) ta firmine parde tai kitoj pusej nei assorti.lt tame paciame pastate, na tiesiog "uz nugaros" QUOTE(Kyvis @ 2010 09 29, 22:38) matau jau paaiskino kur  As ir pati taip tiksliai nezinojau, tiesiog radau puslapi: http://www.huppa.eu/lit/top/company/uus%20riia%20poodLabai lauksim info apie kainas ir pasirinkima  na buvau as tena  pasirinkimas dydziu nemazas, nors man reikalingos kepures dydzio neradau siaip kainos tai daug maz,kaip ir kitur,net biskiuka brangiau negu pvz panoramoi,bet labai nedaug QUOTE(raiva @ 2010 09 30, 19:16) ziuriu, vis neatveza dar zieminiu reima... o gal kas noretu mums perleisti savo reima atskira 74 dydzio? kad 74d atskiru nebuna mes tai turime Reima nauja 80d, anais metais buvo labai dydelis, o siemet uzdejau ziuriu,kad toks geras,bet turime dar lenne tai dvieju,kaip ir nereikia, musu melynas 80d ,gal kam reikia
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 30, 21:23) kad 74d atskiru nebuna buna buna, maciau, matavomes, bet galvojau sulauksim kitu spalvu, tai ir nepirkau to vienintelio...
skrobliukė
2010 10 03, 12:35
QUOTE(raiva @ 2010 09 30, 20:16) ziuriu, vis neatveza dar zieminiu reima... o gal kas noretu mums perleisti savo reima atskira 74 dydzio? Buvau šį savaitgalį Babycentre, tai pardavėja pareiškė, kad tie keli kabantys Reimos kombinezonai - naujos kolekcijos likučiai  Nebegaus daugiau atseit  Na man pasirodė, kad tie patys ir pernai kabojo........ Įdomu, ar šiemet Nukas prekiaus Reima.
erikiuxxx
2010 10 03, 15:56
QUOTE(raiva @ 2010 09 30, 21:47) buna buna, maciau, matavomes, bet galvojau sulauksim kitu spalvu, tai ir nepirkau to vienintelio... aisku QUOTE(skrobliukė @ 2010 10 03, 12:35) Buvau šį savaitgalį Babycentre, tai pardavėja pareiškė, kad tie keli kabantys Reimos kombinezonai - naujos kolekcijos likučiai  Nebegaus daugiau atseit  Na man pasirodė, kad tie patys ir pernai kabojo........ Įdomu, ar šiemet Nukas prekiaus Reima. kad ne nauji,mes kiekvienais metais bbc perkame ten greit istusrina pas juos,nes kainos labai geras palyginus su kitom parduotuvem  gaila,tik kad jei neveza dydeliu dydziu
QUOTE(skrobliukė @ 2010 10 03, 12:35) Buvau šį savaitgalį Babycentre, tai pardavėja pareiškė, kad tie keli kabantys Reimos kombinezonai - naujos kolekcijos likučiai  Nebegaus daugiau atseit  Na man pasirodė, kad tie patys ir pernai kabojo........ Įdomu, ar šiemet Nukas prekiaus Reima. nu nesamone, sake, gaus rugsejo pabaigoj, ir karts nuo karto tai as tai drauge uzklausiam ar jau gavo, tai vis sakydavo, kad ne, ir tie kabantys tikrai pernyksciai... o kas dar prekiauja reima? maciau mothercare, ar dar yra kitos pardes?
erikiuxxx
2010 10 03, 17:28
QUOTE(raiva @ 2010 10 03, 17:12) nu nesamone, sake, gaus rugsejo pabaigoj, ir karts nuo karto tai as tai drauge uzklausiam ar jau gavo, tai vis sakydavo, kad ne, ir tie kabantys tikrai pernyksciai... o kas dar prekiauja reima? maciau mothercare, ar dar yra kitos pardes? as buvau mathercare,tai reimos nebuvo reima tikrai prekiauja tindirindi  tik kaina vo sne dvigubai dydesne,negu bbc o kas del pernyksciu tai tikrai ne, as kai pirkau savaji,prie manes pakavo gautas dezes su reima  labai grazi siu metu kolekcija,o jau naujos kepurytes
erikiuxxx
2010 10 03, 17:53
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 03, 15:56) aisku kad ne nauji,mes kiekvienais metais bbc perkame ten greit istusrina pas juos,nes kainos labai geras palyginus su kitom parduotuvem  gaila,tik kad jei neveza dydeliu dydziu   cia tai nusirasiau turejau omenyje,kad naujos kolekcijos dabar kombiai
o Kaune kazin kokia nors parde prekiauja Reima?
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 29, 23:38) matau jau paaiskino kur  As ir pati taip tiksliai nezinojau, tiesiog radau puslapi: http://www.huppa.eu/lit/top/company/uus%20riia%20poodLabai lauksim info apie kainas ir pasirinkima  Oi koks super puslapis
QUOTE(skrobliukė @ 2010 10 03, 13:35) Įdomu, ar šiemet Nukas prekiaus Reima. Prekiauja, pries 2 sav. buvau tai buvo
QUOTE(skrobliukė @ 2010 10 03, 12:35) Buvau šį savaitgalį Babycentre, tai pardavėja pareiškė, kad tie keli kabantys Reimos kombinezonai - naujos kolekcijos likučiai  Nebegaus daugiau atseit  Na man pasirodė, kad tie patys ir pernai kabojo........ Įdomu, ar šiemet Nukas prekiaus Reima. Mes irgi savaitgali Babycentre apsilankem. Tikrai ne kas like is Reimu, ir mum ta pati sake, kad cia jau viskas ka turejo uzsiveze siam sezonui. Nezinau kokie pernai kabojo, nesidomejau, bet mes reikiamo dydzio tik 1 varianta radom, ir tas buvo nukainuotas, nes is praejusiu metu. Tai griebem, nes naujausia mada nelabai aktualu, o kainyte buvo daug geresne Dabar jau ramiai galime laukti salciu!
erikiuxxx
2010 10 04, 22:57
QUOTE(Kyvis @ 2010 10 04, 17:26) Mes irgi savaitgali Babycentre apsilankem. Tikrai ne kas like is Reimu, ir mum ta pati sake, kad cia jau viskas ka turejo uzsiveze siam sezonui. Nezinau kokie pernai kabojo, nesidomejau, bet mes reikiamo dydzio tik 1 varianta radom, ir tas buvo nukainuotas, nes is praejusiu metu. Tai griebem, nes naujausia mada nelabai aktualu, o kainyte buvo daug geresne Dabar jau ramiai galime laukti salciu! sveikinu su pirkiniu ar kazkoki apatini sluoksni pirkot?
sveikos, na turim ir mes savo reima ziemini kombi, atskiras. pirkau siandien BBC ir zinot ka... tai yra tas pats pernai kolekcijos kombis, kaip rasiau anksciau esam ji matave, bet galvojau palauksiu kitu spalvu, nauja kolekcija jie gavo 4dieni ir viska issipardave... kodel sakau pernykstis, todel kad vidine etikete patrinta nuo matavimu, jis matyt pigesnis nei siu metu uzvezimas, tai gal buvo pasideje sandely ir kai pardave tokius brangesnius, vel inese i sale... kitokio paaiskinimo nerandu... gal galit parasyt kas siemet pirkot ten nauja, kokia kaina buvo.... na tiesiog smalsu...
erikiuxxx
2010 10 06, 09:44
QUOTE(raiva @ 2010 10 05, 16:47) sveikos, na turim ir mes savo reima ziemini kombi, atskiras. pirkau siandien BBC ir zinot ka... tai yra tas pats pernai kolekcijos kombis, kaip rasiau anksciau esam ji matave, bet galvojau palauksiu kitu spalvu, nauja kolekcija jie gavo 4dieni ir viska issipardave... kodel sakau pernykstis, todel kad vidine etikete patrinta nuo matavimu, jis matyt pigesnis nei siu metu uzvezimas, tai gal buvo pasideje sandely ir kai pardave tokius brangesnius, vel inese i sale... kitokio paaiskinimo nerandu... gal galit parasyt kas siemet pirkot ten nauja, kokia kaina buvo.... na tiesiog smalsu... neziurejau dabar ten kainos nes bbc jos pygiausios buvo,jau anksciau lyginau bet vakar ziurejau Reima tindirindi,tai ten vien striuke nuo atskiro kombio kainavo 230lt
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 06, 09:44) neziurejau dabar ten kainos nes bbc jos pygiausios buvo,jau anksciau lyginau bet vakar ziurejau Reima tindirindi,tai ten vien striuke nuo atskiro kombio kainavo 230lt  bet tai gal nuo dydziu dar kaina priklauso...
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 04, 22:57) sveikinu su pirkiniu ar kazkoki apatini sluoksni pirkot?  Kol kas nepirkom. Virsutine dali kazka panasaus i ju siuloma turim, o ant pedkelniu pagalvojau kad siaip kokias plonas kelnytes galima pavilkti. Juk kaip suprantu visa esme - sluoksniai. Kuo ju daugiau, tuo silciau, nes tarp sluiksniu susidro oro ertme, kuri ir saugo (mus dar mokykloje fizikos mokytojas moke, pasakodamas apie silumos palaikyma ir issiskyrima  )
as pernai ziema savo dukrai dejau pukini gap kombinezona pakaitom su reima vientisu kombiu. Prie anos ziemos slaciu (tikrai salta gi buvo), po reimos kombiu dejau pacios megzta Lanos vilnos megztuka ir kelnytes, ir visa buvo siltut siltutele  o vaikscioti ir lakstyti buvo lengviau, nei su tuo pukiniu gapiniu kombiu, niekas judesiuku nevarze  nors daug kas stebejosi, kad taip "plonai" savo vaika rengiau siaiziemai vel noru Reimos, bet man tap nepakeliuiu iki vilniaus vziuoti, ypac dar nezinant ar ka gausiu ir ne uz kosmine kaina
QUOTE(Braita @ 2010 10 07, 13:05) as pernai ziema savo dukrai dejau pukini gap kombinezona pakaitom su reima vientisu kombiu. Prie anos ziemos slaciu (tikrai salta gi buvo), po reimos kombiu dejau pacios megzta Lanos vilnos megztuka ir kelnytes, ir visa buvo siltut siltutele  o vaikscioti ir lakstyti buvo lengviau, nei su tuo pukiniu gapiniu kombiu, niekas judesiuku nevarze  nors daug kas stebejosi, kad taip "plonai" savo vaika rengiau siaiziemai vel noru Reimos, bet man tap nepakeliuiu iki vilniaus vziuoti, ypac dar nezinant ar ka gausiu ir ne uz kosmine kaina  siulyciau paskambinti i parduotuves ir plius minus apsiklausineti ka turi, jei tinka atidetu... as dabar rengiu su vientisu rudeniniu kombiu tai irgi stebisi, kad plonai aprengta, nors po apacia kol kas turim tik siltas HM kelnytes ir koki megztuka aprengiu, visai pakanka...
QUOTE(Braita @ 2010 10 07, 14:05) as pernai ziema savo dukrai dejau pukini gap kombinezona pakaitom su reima vientisu kombiu. Prie anos ziemos slaciu (tikrai salta gi buvo), po reimos kombiu dejau pacios megzta Lanos vilnos megztuka ir kelnytes, ir visa buvo siltut siltutele  o vaikscioti ir lakstyti buvo lengviau, nei su tuo pukiniu gapiniu kombiu, niekas judesiuku nevarze  nors daug kas stebejosi, kad taip "plonai" savo vaika rengiau siaiziemai vel noru Reimos, bet man tap nepakeliuiu iki vilniaus vziuoti, ypac dar nezinant ar ka gausiu ir ne uz kosmine kaina  O nenorit pasiskambinti į Huppa parduotuvę Šiaurės miestely? Buvau ten, įvairių spalvų ir dydžių gražuoliai kombinezonai, atskiri, vientisi. Jie ne blogesni už Reima, man kiek žiūrėjau - tokie pat, tik pigesni. O ir pasirinkimas dar tikrai buvo. Jų internetiniam puslapy ne visos spalvos. Beje, rašo, kad gali padėt prekę telefonu išsirinkt ir išsiųs kur tik reikia
@Helena@
2010 10 07, 22:32
Mes praejusia ziema visa isvaiksciojom su vientisu Reimuku 74 dydis ir dabar va pamatavau, tai kaip tik, norsmerginos ugis 83 cm  Beje norejau siai ziemai nupirkti BC atskira kombi, tai nieko padoraus jie neturejo ka pasiulyti, kadangi norejau neutralios spalvos  Gal kas turi parduoti savo deveta Reimuka 86 ar didesnio dydzio...
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 23, 21:48) o tada jau Kombinezonas  ,taip ir Suomiai rengia, del to ir silta nes vien tik kombio nelabai pakanka suomiai neteisūs  arba jų vaikai šaltišiai  , jau trečia žiemą vaikščiosim su Reima (turim ir atskirą ir bendrą  ) ir tikrai per jokius šalčius nesušalėm, daugiausia ką esu pavilkusi po kombiu, tai flanelės treniginės kelnytės, maikytė be rankovių, golfiukas ir "peliuko" medžiagos bliuzonas , nu tikrai nė karto nesušalom. ir pas mane avatare sėdi vaikis prie -20 QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 28, 22:17) nu mum be sluoksniu ana ziema tikrai buvo salta .. aisku kam kaina nerupi tai su visais sluoksniais tiesiog liuks North66,tas sluoksnis kurkas siltesnis  o jūsų tikrai žieminis ir su tec sistema ?  nes jie labai mažai skiriasi nuo radeninių  nu net keista, kad šalote , o skalbiat kaip? gal tas tec'as susigadino nu fainas dalykas, bet kad tikrai labai brangu North66 faini, bet kaina  nu lauksim Jūsų atsiliepimų
QUOTE(JuKaRė @ 2010 10 27, 06:34) nu fainas dalykas, bet kad tikrai labai brangu North66 faini, bet kaina  nu lauksim Jūsų atsiliepimų  nebutina tos 66, uztenka peliuko medziagos, kiek skaiciau, kiek kalbejua, tai butnet ta medziaga su polartec gera ir tiek, o cia vardas didziaja dali kainos sudaro p.s. gal patarsit ka mandyt: mergina amziais sala kojas, kiek beautum, kiek neapklotum, po val kojos saltos, nors pedkelnes, merino vilnos kojines, batai su kailiuku... moviau ir be kailiuko, vis tiek salo... na mazokai ji dar man vaiksto, bet vis tiek, vezime tai apkloju...
erikiuxxx
2010 10 27, 12:53
QUOTE(JuKaRė @ 2010 10 27, 06:34) suomiai neteisūs  arba jų vaikai šaltišiai  , jau trečia žiemą vaikščiosim su Reima (turim ir atskirą ir bendrą  ) ir tikrai per jokius šalčius nesušalėm, daugiausia ką esu pavilkusi po kombiu, tai flanelės treniginės kelnytės, maikytė be rankovių, golfiukas ir "peliuko" medžiagos bliuzonas , nu tikrai nė karto nesušalom. ir pas mane avatare sėdi vaikis prie -20 o jūsų tikrai žieminis ir su tec sistema ?  nes jie labai mažai skiriasi nuo radeninių  nu net keista, kad šalote , o skalbiat kaip? gal tas tec'as susigadino nu fainas dalykas, bet kad tikrai labai brangu North66 faini, bet kaina  nu lauksim Jūsų atsiliepimų  nu salta jaigu be sluoksniu su sluoksniais viskas liuks musu su Tec sistema  o kombinezono nesu net skalbusi,man atrodo skalbti kombinezonai tai dauguma sugadinti buna ...as juos pavalau pavirsiui ,ir kombis kaip naujas o north peliukine medziaga,labai skiriasi nuo kitu,ciupinejau ir hupa ir reima,tai North tikrai rimciausiai atrodo, tikriausiai ir kaina del to dydesne
zieminuke
2010 10 27, 17:01
Sveikos. Nusipirkom mes Huppa dvieju daliu kombinezona. Tik dabar mastau ka daryti del tu kitu sluoksniu. Mano mazoji nelabai megsta kai prie kuno lieciasi kas nors vilnonio, nesvarbu net jeigu tai ir svelni merino vilna. Matyt i mama  O kiek ziurinejau, tai tas apatinis sluoksnis ir buna merino dazniausiai. Kaip manot ar gerai butu ant pvz medvilninio bodziuko ir gietruciu deti ta vidurini sluoksni - ta specialu arba tiesiog megzta kokios merino vilnos? Beje, gal kas jau esat nesioje Huppa, kokie atsiliepimai?
Cinnamona
2010 10 27, 19:22
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 27, 12:53) nu salta jaigu be sluoksniu su sluoksniais viskas liuks musu su Tec sistema  o kombinezono nesu net skalbusi,man atrodo skalbti kombinezonai tai dauguma sugadinti buna ...as juos pavalau pavirsiui ,ir kombis kaip naujas o north peliukine medziaga,labai skiriasi nuo kitu,ciupinejau ir hupa ir reima,tai North tikrai rimciausiai atrodo, tikriausiai ir kaina del to dydesne gal galite papasakoti, kokie buna tie "sluoksniai" ir kur ju isigyti? Kaip suprantu, tai kažkas atskirai perkama?  , del skalbimo, tai jokiu kombiu negalima skalbti?
QUOTE(raiva @ 2010 10 27, 07:48) p.s. gal patarsit ka mandyt: mergina amziais sala kojas, kiek beautum, kiek neapklotum, po val kojos saltos, nors pedkelnes, merino vilnos kojines, batai su kailiuku... moviau ir be kailiuko, vis tiek salo... na mazokai ji dar man vaiksto, bet vis tiek, vezime tai apkloju... pabandykite sniego batukus kur iki -40 laipsniu salcio kojyte nesala  bent jau taip raso, mes siemet tokius tik isbandysim,tad patirtiems dar neturime
Baltike
2010 10 27, 20:30
QUOTE(Cinnamona @ 2010 10 27, 20:22)  , del skalbimo, tai jokiu kombiu negalima skalbti? Mes savo Reimą skalbėme porą kartų, bet nepasakyčiau, kad jo savybės kažkuo pakito. O šiaip išties kombinezonas gerai valosi, skalbti reikėjo tik kai purvo ir į vidų pateko  . Apie "sluoksnius" porą puslapių atgal pasiskaityk, nors mums irgi jų nepritrūko - per didžiuosius šalčius užteko tik vilnonių kelnyčių ir megztuko, o po apačią paprasčiausi medvilniniai rūbeliai buvo. Ir panelytė dar ne kokia vaikštukė pernai tebuvo, daugiau rogutėse sėdėdavo ar vežimuke. Dėl batų, tai tam laikui, kol vaikas nevaikšto, neradau idealios avalynės - visais variantais kojos atšaldavo. O kai pradeda bėgioti, tai tada jau ir vilnonės kojinės bei elementaraus pašiltinimo užtekdavo, svarbu tik, kad kojos nešlaptų ir neprakaituotų, t.y. liktų sausos. Va čia ir yra pagrindinis mano kriterijus vaikiškiems batams.
erikiuxxx
2010 10 27, 23:22
QUOTE(Cinnamona @ 2010 10 27, 19:22) gal galite papasakoti, kokie buna tie "sluoksniai" ir kur ju isigyti? Kaip suprantu, tai kažkas atskirai perkama?  , del skalbimo, tai jokiu kombiu negalima skalbti? na yra pirkti vilnoniai arba tokios termo medziagytes siaip kazka ir is savu siltu galima uzsideti,manau kaip viena mamyte rase,kad pati esme yra sluoksniuose,kuo ju daugiau tuo silciau, nebutinai firminiu nors mes turime visus North66 sluoksnius, tai esu jais patenkinta. del skalbimo, galima skalbti,bet jokiais budais negalima jokiu minkstikliu,nes su jais sugadinamos kazkokios kombio ypatingos savybes..as kombiu reimos dar nesu skalbusi, man jie,kaip nauji atrodo  uztenka pavalyti pavirsiuje su skuduriuku dregnu pvz
QUOTE(*neva* @ 2010 10 27, 21:02) pabandykite sniego batukus kur iki -40 laipsniu salcio kojyte nesala  bent jau taip raso, mes siemet tokius tik isbandysim,tad patirtiems dar neturime  O kur tokiu batuku ieskoti?
Jei nenuskambes cia kaip reklama  tai mergaitems parduoda SM cia: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...24&t=638050berniukams cia: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...hl=sniego+bataiten surasytos populiarios firmos, daugiau info apie juos pagoolinus
QUOTE(raiva @ 2010 10 27, 07:48) nebutina tos 66, uztenka peliuko medziagos, tai va būtent "peliukus" mes ir labai mylim  nė karto nesušalom QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 27, 12:53) musu su Tec sistema  o kombinezono nesu net skalbusi,man atrodo skalbti kombinezonai tai dauguma sugadinti buna ...as juos pavalau pavirsiui ,ir kombis kaip naujas o north peliukine medziaga,labai skiriasi nuo kitu,ciupinejau ir hupa ir reima,tai North tikrai rimciausiai atrodo, tikriausiai ir kaina del to dydesne nu tada matyt kažkur kitur slypi šailtumo-šiltumo paslaptis  svarbiausia, kad šią žiemą nesušalsit už kokybę ir pinigėliai QUOTE(Cinnamona @ 2010 10 27, 19:22)  , del skalbimo, tai jokiu kombiu negalima skalbti? kaip jau erikiuxxx atsakė, galima, bet be jokių minkštiklių, mes iš Austrijos buvom parsivežę spec skalbiklį membraniniams rūbams, reikia žiūrėti ir kad skalbiklio sudėty nebūtų minkštintojų, lygiai tas pats ir su visa gore texine avalyne QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 27, 23:22) uztenka pavalyti pavirsiuje su skuduriuku dregnu pvz  aš mažiaus tik sezono pabaigoje išplaunu, bet didžkio striukė  pamatytumėt kaip jis sugebėdavo iš mokyklos grįžti , net žiemą sugeba purvų atrasti  tai jo jau pavalyti neužtenka  pirkom jam striukę užpernai , buvo didoka, bet jau nešiojom, šiai žiemai dar kaip tik bus  ir kol kas ji dabar vis atrodo kaip nauja  tik vos vos matosi rankogaliukai pasipešiojo.  o čia mūsų mazgis 90cm, o kombis 86cm , Reimiukai gerokai padidinti
QUOTE(*neva* @ 2010 10 28, 08:56) Jei nenuskambes cia kaip reklama  tai mergaitems parduoda SM cia: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...24&t=638050berniukams cia: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...hl=sniego+bataiten surasytos populiarios firmos, daugiau info apie juos pagoolinus  Aciu labai
erikiuxxx
2010 10 29, 18:57
QUOTE(JuKaRė @ 2010 10 28, 08:20) tai va būtent "peliukus" mes ir labai mylim  nė karto nesušalom nu tada matyt kažkur kitur slypi šailtumo-šiltumo paslaptis  svarbiausia, kad šią žiemą nesušalsit už kokybę ir pinigėliai kaip jau erikiuxxx atsakė, galima, bet be jokių minkštiklių, mes iš Austrijos buvom parsivežę spec skalbiklį membraniniams rūbams, reikia žiūrėti ir kad skalbiklio sudėty nebūtų minkštintojų, lygiai tas pats ir su visa gore texine avalyne aš mažiaus tik sezono pabaigoje išplaunu, bet didžkio striukė  pamatytumėt kaip jis sugebėdavo iš mokyklos grįžti , net žiemą sugeba purvų atrasti  tai jo jau pavalyti neužtenka  pirkom jam striukę užpernai , buvo didoka, bet jau nešiojom, šiai žiemai dar kaip tik bus  ir kol kas ji dabar vis atrodo kaip nauja  tik vos vos matosi rankogaliukai pasipešiojo.  o čia mūsų mazgis 90cm, o kombis 86cm , Reimiukai gerokai padidinti  oi koks fainuolis  liuks atrodo
Sheilla
2010 11 03, 09:39
Kokia nuomone apie Columbia kombinezonus? Ar jie silti?
erikiuxxx
2010 11 03, 19:32
QUOTE(Sheilla @ 2010 11 03, 09:39) Kokia nuomone apie Columbia kombinezonus? Ar jie silti? neteko pabandyti,bet girdejau gerus atsiliepimus
 o čia mūsų mazgis 90cm, o kombis 86cm , Reimiukai gerokai padidinti  Ne tas zodis grazuolis  ,cia tikras manekenas ir dar kalnuose su slidemis GAl kas perleistu Reima dvieju daliu apie 90cm  Berniukui. Turime Reima esame labai patenkinti ir dekoju siai mamytei,nes jos deka mes ji ir isigyjome Ir musu kombi devejo sis manekenas Pasiulymu laukiu i  AZ
erikiuxxx
2010 11 10, 00:02
mano berniukas dabar 110d, o tilpo i praitu metu nesiota 98dydi  net nustebau,bet super,nes anais metais uzsidejo gal viena karta,tai bent siemet panesios  nors turime dar viena naujutelaiti,pirkta i ateiti 110d,jauciu nesios tik kitais metais
|
|