Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kombinzonai su Gore-tex
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Ašne
Sveikos 4u.gif

Mano vaikas labai judrus, todel mums reikia lengvo drabužio ir žiemai, kad neapsunkintų lakstant po laukus cool.gif
Maždaug prieš tris metus mačiau parodoje šaunius kombinzonus, kurių viduje įsiūtas audinys Gore-tex. Šie kombinzonai lengvi, neperšlampantys, ploni, tačiau šilti. Kažkada buvau su jais susisiekusi, jie siuvo berods Klaipėdoje, bet eksportui. Nebeturiu jų kontaktu doh.gif O ir temos SM forume neberandu unsure.gif Gal kartais jie kur nors prekiauja ir galima būtų įsigyti jų produkcijos? Gal kas matėt, girdėjot? Be abejo kaina viską nulemtų ax.gif
sistema
QUOTE(Acne @ 2009 09 17, 14:13)
Sveikos  4u.gif

Mano vaikas labai judrus, todel mums reikia lengvo drabužio ir žiemai, kad neapsunkintų lakstant po laukus  cool.gif
Maždaug prieš tris metus mačiau parodoje šaunius kombinzonus, kurių viduje įsiūtas audinys Gore-tex. Šie kombinzonai lengvi, neperšlampantys, ploni, tačiau šilti. Kažkada buvau su jais susisiekusi, jie siuvo berods Klaipėdoje, bet eksportui. Nebeturiu jų kontaktu  doh.gif O ir temos SM forume neberandu  unsure.gif  Gal kartais jie kur nors prekiauja ir galima būtų įsigyti jų produkcijos? Gal kas matėt, girdėjot? Be abejo kaina viską nulemtų  ax.gif
*

Jei gerai pamenu, kažką girdėjau, kad Klaipėdoje siuvo REIMA kombinezonus, bet kontaktų tai neturiu unsure.gif
Zuwytes
QUOTE(sistema @ 2009 09 17, 16:40)
Jei gerai pamenu, kažką girdėjau, kad Klaipėdoje siuvo REIMA kombinezonus, bet kontaktų tai neturiu  unsure.gif
*

Siuvo kokia tais Julvija. Nuo 2008 metu, užbaigusi siuvimo verslą, imonė nuomoja patalpas, atlieka siuvinejimo paslaugas.
Mes siandien i Babycenter varysim ziuret, ten irgi kazkokiu neblogu kombinezonu lyg tais turi g.gif
Ašne
Aga, berod sitie, bet tai jie nebeprekiauja turbut? unsure.gif

O REIMA kombinzonai jau bandau isivaizduoti kiek kainuoja? doh.gif
Nada...
QUOTE(Acne @ 2009 09 18, 13:35)
Aga, berod sitie, bet tai jie nebeprekiauja turbut?  unsure.gif

O REIMA kombinzonai jau bandau isivaizduoti kiek kainuoja?  doh.gif
*

abejoju ar cia tie silti ploni kombinezonai, tokiem stebuklam per pigus- pries pora men maciau po 170 dvieju daliu.
Ašne
Vat butent del tokios ju kainos ju ir ieskau bigsmile.gif
Kur matet pirkti?

Kazkada buvo tema apie butent siuos kombinzonus ir visos mamos labai gyre, tai labai gailejausi, kad parodoje nepirkau doh.gif
Nada...
maciau salia banginio, babycentras, ar kazkaip panasiai vadinasi ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(voveriena @ 2009 09 19, 08:16)
maciau salia banginio, babycentras, ar kazkaip panasiai vadinasi ax.gif
*

Sveikutes,
babycentras prekiauja LENNE ir REIMA kombinezonais,bet pas jos dydziausias tik 98d, dydesniu jie neveza verysad.gif
Ašne
Gal kas žinote gal Julvija dalyvaus šiemet parodoje?
El. paštu jie neatsako g.gif
aurelijamu
ziurejau as jos babycentre, nes rosiuosi pirkt, tai kaina 275lt
aurimk
QUOTE(aurelijamu @ 2009 09 26, 09:32)
*

o babecentrai tik Vilniuje ir Klaipedoje kaip suprantu g.gif kuriame jus ziurejote? koks pasirinkimas? Praejusi sezona turejom, tai labai patiko, ieskom kazko panasaus ir siam sezonui
Ašne
QUOTE(aurelijamu @ 2009 09 26, 09:32)

kuriuos? g.gif Reima ar Julvijos? g.gif
Ašne
Buvau Babycentre, tai jie prekiauja Reima kombinzoniukais ir tik mažuliukams verysad.gif
aurimk
QUOTE(Acne @ 2009 09 30, 14:10)
Buvau Babycentre, tai jie prekiauja Reima kombinzoniukais ir tik mažuliukams  verysad.gif
*

o iki kokio dydzio maziukams g.gif
Ašne
QUOTE(aurimk @ 2009 09 30, 21:53)
o iki kokio dydzio maziukams  g.gif

ups blush2.gif kai pasakiau, kad reikia penkemetei, tai jie iš karto pasakė, kad tokių neturi, tai toliau ir nesigilinau ax.gif
gineituke
Reima kombinezonu maciau dar Mothercare parduotuvej Panoramoj.
Pasirinkimas tik mazas. Del dydziu tai nepasakysiu, nes neisidemejau. As savo mazajam jau buvau Babycentre nusipirkusi. Pirkdama atkreipiau demesi, kad jie yra siek tiek padidinti. Maniskio ugis 80 cm, tai tokio dydzio pamatavus buvo gerokai didokas. 86 cm kombinezone tiesiog paskendo. smile.gif
Del kainos tai, kai pamaciau kiek Cocodrillo kainuoja doh.gif , supratau, kad geriau jau Reima pirksiu, bent zinosiu uz ka pinigus moku. thumbup.gif
aurimk
Gaila, kad kaune jokia parduotuve neprekiauja Reima, nebent nezinau g.gif
Ismierytes tai tikrai padidintos, mes jau turim patirties is praejusiu metu.

Gal netycia kas is praejusio sezono turi isaugta Reima kombinezona ir galetu parduoti. Mums reiktu kazkur 80 dydzio. Jei atsirastu tokiu mamyciu, brukstelkit i az help.gif
gineituke
Mothercare parduotuvej Panoramoj tikrai yra Reima kombinezonu iki 128 cm dydzio. Ir berniukams, ir mergaitems. Dvieju daliu, kaina 310 Lt. Siandien nuziurejau smile.gif .
@mamyčiukas@
QUOTE(gineituke @ 2009 10 03, 19:16)
Mothercare parduotuvej Panoramoj tikrai yra Reima kombinezonu iki 128 cm dydzio. Ir berniukams, ir mergaitems. Dvieju daliu, kaina 310 Lt. Siandien nuziurejau  smile.gif .
*

oho kokia kainyte,kuo jie tokie ypatingi?
Ašne
jooo kainyte suomiska doh.gif
Noriu lietuviskos ax.gif
1JULIANA6
QUOTE(gineituke @ 2009 10 03, 18:16)
Mothercare parduotuvej Panoramoj tikrai yra Reima kombinezonu iki 128 cm dydzio. Ir berniukams, ir mergaitems. Dvieju daliu, kaina 310 Lt. Siandien nuziurejau  smile.gif .
*

Babycentre tikrai pigiau,apie 270lt,o jei dar paprasysit nuolaida kad padarytu,tai dar sutaupysit,pas juos dar yra panasios kokybes Lenne firmos kombinezonu,jie pigesni,apie 220lt,ir truputi storesni,bet irgi geri,mes turim rudeniui skirta kostiuma,tai patenkinti.o siaip tai kaina aititnka kokybe,mes tikrai pirksim ziemai,jie laaaabai lengvuciai,kaip pukas, silti,mes praeita ziema nusipirkom slidinejimui skirta striuke,tai vaikas su ja pajudet negalejo,sia ziema tokios klaidos nepakartosim.
perla69
Na cia as gal truputi ir ne i tema, bet Lietuvoj as niekur nerandu ir neradau savo abiems vaikams lengvu, siltu (pukiniu) kombinezonu. doh.gif
Siunciausiu per supermamos tarpininkes is GAP'o. Tai super thumbup.gif ir legvi, ir silti.
Aisku kaina nemaza, bet uztat kokybe atitinka. Yra ir visas kombinezonas, ir atskirai.
Man gavosi apie 260,- lt.
http://www.gap.com/browse/product.do?cid=8...&pid=663246
http://www.gap.com/browse/category.do?cid=8787
http://www.gap.com/browse/category.do?cid=8787

Atsiprasau, neveikia LT raides smile.gif
Ramunelek
Tai geri kombinezonai ir kainuoja,as esu pati pirkusi vokieciu firmos "Lemmi" tai superinis kombinezonas ir siemet jo ieskau,bet deja nerandu,Kaune mada vaikams neturi dydziu,o kur dar jais prekiauja nezinau,bet kaina atitinka kokybe,plonuciai,lengvuciai,vejo visai nepraleidzia.Kas kas zino kur galima ju rasti?
Ramunelek
http://public.fotki.com/Ramunelek/
Baltike
QUOTE(aurimk @ 2009 09 26, 10:44)
o babecentrai tik Vilniuje ir Klaipedoje kaip suprantu  g.gif kuriame jus ziurejote? koks pasirinkimas? Praejusi sezona turejom, tai labai patiko, ieskom kazko panasaus ir siam sezonui
*

Šiandien čiupinėjau Reima kombinezonus Klaipėdos Baby Center. Pasirinkimas 74cm ūgiui - 2 modelių vientisi ir vieno modelio atskiri (spalvų nemažai), didesniems (86cm ūgiui, berods) dar vieną labai fainą vientisą mačiau. Kainos nuo 189Lt iki 279Lt. Taip pat Reimos pirštinyčių, kepuryčių yra.

O dėl Julvijos, tai susisiekiau su jais - šiemet kombinezonų nebesiuva, bet iš pernai likusiais likučiais dar prekiauja, tik jau ne visų didžių turi ir tik po vieną kitą modeliuką. Žadėjo, kad kitąmet gal vėl prie siuvimo grįš. Jei nuvažiuosiu iki jų (šiandien nedirbo) ir nepamiršiu, tai galėsiu ir dėl parodos užsiklaust.

Tiesa, kas Reima turėjote, gal domėjotės ir išsiaiškinote, kuo Play Layers ir Reimatec skiriasi, kurio tipo kombinezoną geriau mūsų žiemoms rinktis. Baby Center nesugebėjo pakonsultuoti. ax.gif
aurimk
QUOTE(Baltike @ 2009 10 16, 15:49)
O dėl Julvijos, tai susisiekiau su jais - šiemet kombinezonų nebesiuva, bet iš pernai likusiais likučiais dar prekiauja, tik jau ne visų didžių turi ir tik po vieną kitą modeliuką. Žadėjo, kad kitąmet gal vėl prie siuvimo grįš. Jei nuvažiuosiu iki jų (šiandien nedirbo) ir nepamiršiu, tai galėsiu ir dėl parodos užsiklaust.
*

Parasiau Jums i az, bet ji perpildyta verysad.gif
Norejau suzinoti ar buvote, ar yra kas dar like is tu likuciu ar nelabai jau kas g.gif
Arba gal nesunku butu kontaktelius kokius i az mestelt, aciu 4u.gif
erikiuxxx

QUOTE(aurimk @ 2009 09 30, 20:53)
o iki kokio dydzio maziukams  g.gif
*

ten tik iki 98cm ugiui

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 10 03, 21:52)
oho kokia kainyte,kuo jie tokie ypatingi?
*

kainyte visai nedidelia uz ju kokybe, tindirindi jie kainoja 499lt.
man jie superiniai
QUOTE(Baltike @ 2009 10 16, 14:49)
Šiandien čiupinėjau Reima kombinezonus Klaipėdos Baby Center. Pasirinkimas 74cm ūgiui - 2 modelių vientisi ir vieno modelio atskiri (spalvų nemažai), didesniems (86cm ūgiui, berods) dar vieną labai fainą vientisą mačiau. Kainos nuo 189Lt iki 279Lt. Taip pat Reimos pirštinyčių, kepuryčių yra.
*

kainos BABY Center labai gerios thumbup.gif
Ašne
QUOTE(Baltike @ 2009 10 16, 15:49)
O dėl Julvijos

labai domintų bigsmile.gif
Laukiam žinių cool.gif
MamaDG
sveikos, isbandem ir mes sia produkcija thumbup.gif Buvau radusi tokiu kombinezonu parduotuve CUP'e treciam aukste, prie zaislu planetos. Jie vien tokiais gaminiais prekiauja. Sake gamina estai. Savybes siu drabuzeliu, ju teigimu yra tos pacios kaip ir reimos. Kazka panasaus maciau ir Cipoline, gal net tie patys estiski g.gif Kainos irgi apie 200 lt ar virs, nors sake, kad gal pritaikys ir nuolaida. Tik isbandyt siemet jau neisbandysim, nes parsisiuntem GAP'o pukini, paziuresim...
aurimk
Skambinau siandien i Julvija, tai zinokit maziukams jau nieko neturi, sake likuciai tik virs 1,20 m, kita savaite sake tik gal bus vaikisku kelniu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(MamaDG @ 2009 10 19, 12:48)
sveikos, isbandem ir mes sia produkcija  thumbup.gif  Buvau radusi tokiu kombinezonu parduotuve CUP'e treciam aukste, prie zaislu planetos. Jie vien tokiais gaminiais prekiauja. Sake gamina estai. Savybes siu drabuzeliu, ju teigimu yra tos pacios kaip ir reimos. Kazka panasaus maciau ir Cipoline, gal net tie patys estiski  g.gif Kainos irgi apie 200 lt ar virs, nors sake, kad gal pritaikys ir nuolaida. Tik isbandyt siemet jau neisbandysim, nes parsisiuntem GAP'o pukini, paziuresim...
*

O tai kaip vadinasi jei ne Reima?
Baltike
QUOTE(aurimk @ 2009 10 19, 18:39)
*

Įtariu, "Lenne".
aurimk
QUOTE(Baltike @ 2009 10 19, 21:05)
Įtariu, "Lenne".
*

O ju kazin Kaune kokioje nors parduotuvej prekiauja g.gif nes su Reima supratau, kad Kaune tai be sansu, nebent i Vilniu vaziuot doh.gif
Baltike
Na, aš "Lenne" kombinezoniukus irgi Baby center čiupinėjau, kurio Kaune dar nėra smile.gif . Pernai lyg tais teko "Aprangoje" jų striukes matyti, tai gal ten ir kombinezonų rastum. g.gif
MamaDG

*

[/quote]

Vat kaip vadinasi ir neisidemejau g.gif
O Kaune tai gal Cipolinas turetu, jei yra. Arba Kotryna, asortimentas panasus...
Tiesa, Reimos kombinezonu dar maciau Tindi Rindi parduotuvej, bet senokai jau. Paskutiniu metu nebuvau ten smile.gif
Baltike
Aš iškart su džiaugsmingom naujienom - mano mažoji turi naujutėlį "Reimą" iš Julvijos už lietuvišką kainą thumbup.gif (160Lt). Tiesa, ryškiai mėlyną (kitokių reikiamo dydžio jau nebebuvo ir apskritai nebebuvo, paskutinį 74cm paėmiau), bet nematau prasmės papildomus 60Lt už norimą spalvą mokėti. Esu patenkinta be galo.

Teko apsilankyti jų sandėlyje, tai jis išties šiuo metu pustuštis pasirodė - na, gal 100vnt. įvairių dydžių drabužių matėsi, daugiausia didelių, suaugusiems. Bet, mamos, kurių vaikučių ūgiai 65-68cm dabar ir ieškote žieminio kombinezono ne tik pagulėjimui vežime: Julvijoje 68cm dydžio (bet jie stipriai padidinti realiai) buvo įvairiausių spalvų (labai gražūs man alyviniai ir raudoni wub.gif ), o dar labai fainą komplektuką - kombinezonas, kepurė, pirštinės ir batukai už 190Lt - mačiau. Tik gaila, kad maniškei (73cm ūgio šiuo metu) visi jie dabar kaip tik, sakė iki Naujųjų išaugs verysad.gif .

Dėl vyresniųjų. Komplektukų jau nebeturi, bet kombinezonines kelnes ir šiuo metu siuva, po lapkričio 1d. žada turėti įvairių dydžių ir spalvų. Kainos mažesnių 80Lt, didesnių 90Lt. Kreiptis geriau telefonu. O dėl parodos nespėjau išsiaiškinti - atsakymo pradžia buvo "Neplanavome...", po to sutrukdė telefonas, o mums reikėjo skubėt.
Ašne
as irgi su jais kalbejau cool.gif
sake, kad dalyvavimas parodoje kainuoj 1500 Lt, taigi jei ir dalyvautu (o greiciausiai ne) tai kainos butu parduotuvines...
Didesniems vaikuciams tures tik kelniu arba dar si ta galima rinktis is vientisu... Jie kai pasako cm, tai dar nereiskia, kad visas vaiko ugis, o ilgis nuo petuko iki zemes, taigi jie turi tik nuo 120 cm...
I Vilniu atsiustu per autobusu stoti 4u.gif
aurimk
QUOTE(MamaDG @ 2009 10 20, 12:39)
O Kaune tai gal Cipolinas turetu, jei yra. Arba Kotryna, asortimentas panasus...
Tiesa, Reimos kombinezonu dar maciau Tindi Rindi parduotuvej, bet senokai jau. Paskutiniu metu nebuvau ten  smile.gif
*

Siandien uzejau i Cipolina paklaust, sake nieko panasaus net neturi verysad.gif

QUOTE(Baltike @ 2009 10 21, 09:23)
Aš iškart su džiaugsmingom naujienom - mano mažoji turi naujutėlį "Reimą" iš Julvijos už lietuvišką kainą  thumbup.gif  (160Lt). Tiesa, ryškiai mėlyną (kitokių reikiamo dydžio jau nebebuvo ir apskritai nebebuvo, paskutinį 74cm paėmiau), bet nematau prasmės papildomus 60Lt už norimą spalvą mokėti. Esu patenkinta be galo.

Teko apsilankyti jų sandėlyje, tai jis išties šiuo metu pustuštis pasirodė - na, gal 100vnt. įvairių dydžių drabužių matėsi, daugiausia didelių, suaugusiems. Bet, mamos, kurių vaikučių ūgiai 65-68cm dabar ir ieškote žieminio kombinezono ne tik pagulėjimui vežime: Julvijoje 68cm dydžio (bet jie stipriai padidinti realiai) buvo įvairiausių spalvų (labai gražūs man alyviniai ir raudoni  wub.gif  ), o dar labai fainą komplektuką - kombinezonas, kepurė, pirštinės ir batukai už 190Lt - mačiau. Tik gaila, kad maniškei (73cm ūgio šiuo metu) visi jie dabar kaip tik, sakė iki Naujųjų išaugs  verysad.gif .

Dėl vyresniųjų. Komplektukų jau nebeturi, bet kombinezonines kelnes ir šiuo metu siuva, po lapkričio 1d. žada turėti įvairių dydžių ir spalvų. Kainos mažesnių 80Lt, didesnių 90Lt. Kreiptis geriau telefonu. O dėl parodos nespėjau išsiaiškinti - atsakymo pradžia buvo "Neplanavome...", po to sutrukdė telefonas, o mums reikėjo skubėt.
*

Nu bet kaip idomiai, kai as skambinau, sake maziukams nieko neturitnys, va ka reiskia su vyru (telefonu atsiliepe vyriskis) bendraut doh.gif
Del dydziu tai tikrai gerokai padidinti, nes mes irgi is pradziu atsisiuntem koks priklausytu dydis, tai paskendo mazoji, tai teko mazesni imti.
aurimk
Kazin dar niekas nesisigijo kelniu, idomu kaip su dydziais, spalvomis ir kainomis g.gif
Baltike
QUOTE(aurimk @ 2009 11 13, 12:23)
Kazin dar niekas nesisigijo kelniu, idomu kaip su dydziais, spalvomis ir kainomis  g.gif
*

Mes įsigijome, tik orai dar išbandyti neleidžia. Bet pasimatavus berniukai įvertino thumbup.gif . Spalvos - tamsiai mėlyna, pilka ir raudona. Dydžiai standartiniai, didžiausias mačiau 152cm, bet gal ir dar didesnių turi. Kainos - iki 98cm imtinai 80Lt, didesnės - 90Lt. Beje, dydžiai iš ilgio tikrai nepadidinti, tad stambesniems išaugimui vieną dydį galite užmesti, o liekniems neverta, nes modeliukas tikrai platokas (aišku, ant gumų laikosi puikiai, bet pabandžiau savo smulkučiui dydžiu didesnes kelnes apmauti, tai ir nepatogu buvo, ir atrodė juokingai).
Ašne
Baltike, aš čia truputį ne į temą, bet negaliu atsigrožėti tavo nuotrauka, tavo šeimyna, vaikų vardais - viskuo bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
DiDo86
Aktualūs kombinezonai su gore-tex, tad bandau gaivinti temą 4u.gif

Gal kam pavyko su "Juljana" susisiekti dėl kombinezonų? Man nepavyksta.. schmoll.gif O taip norėtųsi kokybiško ir nebrangaus.. wub.gif
Spray
Skambinau siandien i Julvita, sake kad beveik nieko nelike is striukiu. Like tik siek tiek kelniu, pirstiniu berods... Sako, kad jau pora metu nebegamina ir nebegamins, ir parduoda tik likucius. O as taip tikejausi... verysad.gif
erikiuxxx
QUOTE(Acne @ 2009 11 18, 08:10)
Baltike, aš čia truputį ne į temą, bet negaliu atsigrožėti tavo nuotrauka, tavo šeimyna, vaikų vardais - viskuo  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif
*

wub.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Spray @ 2010 09 21, 20:49)
Skambinau siandien i Julvita, sake kad beveik nieko nelike is striukiu. Like tik siek tiek kelniu, pirstiniu berods... Sako, kad jau pora metu nebegamina ir nebegamins, ir parduoda tik likucius. O as taip tikejausi...  verysad.gif
*

aha jie jau nebegamina senokai,o gaila
nes kojkybe kombinezonu liuksine wub.gif
tik jaigu detis po normaliais drabuziais,tai ana ziema per tuos salcius,reima buvo per salta,vaikui dejau jau siltesni kombi
bet kai nera ypac salciu dydziausiu, buvo liuks,lengva judeti wub.gif i darzeli buvo super vaikui thumbup.gif
o dabar esame isigyje ir tuos kitus sluoksnius apatinius,tai manau su jais silta bus iki -30
nes suomiai deda po reima spec apranga, o LT nusiperka reima ir galvoja,kad jau bus labai silta
visgi reikia papildomu apdaru biskkiuka
raiva
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 21, 22:05)
wub.gif  drinks_cheers.gif
aha jie jau nebegamina senokai,o gaila
nes kojkybe kombinezonu liuksine  wub.gif
tik jaigu detis po normaliais drabuziais,tai ana ziema per tuos salcius,reima buvo per salta,vaikui dejau jau siltesni kombi
bet kai nera ypac salciu dydziausiu, buvo liuks,lengva judeti  wub.gif i darzeli buvo super vaikui  thumbup.gif
o dabar esame isigyje ir tuos kitus sluoksnius apatinius,tai manau su jais silta bus iki -30
nes suomiai deda po reima spec apranga, o LT nusiperka reima ir galvoja,kad jau bus labai silta
visgi reikia papildomu apdaru biskkiuka
*

erikiuxxx, kokius pirkos tuos kitus sluoksnius? irgi reima? kur pirkot?
erikiuxxx
QUOTE(raiva @ 2010 09 23, 19:14)
erikiuxxx, kokius pirkos tuos kitus sluoksnius? irgi reima? kur pirkot?
*

as pirkausi North66 firmos
turime siuos:

Apatinis sluoksnis
http://66shop.lt/Drabuziai_vaikams_66%20sh...s%20keln%C4%97s

ir

http://66shop.lt/Drabuziai_vaikams_66%20sh...ilnos%20vaikams

Vidurinis

http://66shop.lt/Drabuziai_vaikams_66%20sh..._Vaik_bliuzonas

o tada jau Kombinezonas smile.gif ,taip ir Suomiai rengia, del to ir silta
nes vien tik kombio nelabai pakanka

Reimos tai sitie faini man wub.gif termo

http://www.reima.fi/fi/mallisto/kotte/

ir tos apatinis vilnonis

http://www.reima.fi/fi/mallisto/meleze/

siem metam turiu ir North66 kombinezona maziukui wub.gif ziuresime,kaip nesiosis smile.gif
anais metais tai sis labai patiko,bet visai kudikiui porai menesiu,kazkaip brangu pasirode,ypac kai jis ten tik vezime gulejo

bet ciupinejau,tai nerealus kombinezoniukkas sis wub.gif
http://66shop.lt/Drabuziai_vaikams_66%20sh...as_kombinezonas
raiva
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 23, 21:48)
as pirkausi North66 firmos
turime siuos:

Apatinis sluoksnis
http://66shop.lt/Drabuziai_vaikams_66%20sh...s%20keln%C4%97s

ir

http://66shop.lt/Drabuziai_vaikams_66%20sh...ilnos%20vaikams

Vidurinis

http://66shop.lt/Drabuziai_vaikams_66%20sh..._Vaik_bliuzonas

o tada jau Kombinezonas smile.gif ,taip ir Suomiai rengia, del to ir silta
nes vien tik kombio nelabai pakanka
Reimos tai sitie faini man  wub.gif termo

http://www.reima.fi/fi/mallisto/kotte/

ir tos apatinis vilnonis

http://www.reima.fi/fi/mallisto/meleze/
siem metam turiu ir North66 kombinezona maziukui  wub.gif ziuresime,kaip nesiosis smile.gif
anais metais tai sis labai  patiko,bet visai kudikiui porai menesiu,kazkaip brangu pasirode,ypac kai jis ten tik vezime gulejo

bet ciupinejau,tai nerealus kombinezoniukkas sis  wub.gif
http://66shop.lt/Drabuziai_vaikams_66%20sh...as_kombinezonas
*

aisku, butent apie tuos termo rubelius galvoju ir as. laukiu kada reimos zieminiai kombiai atvaziuos...o tuos 66 maciau, bet mano metinukei galvoju siek tiek brangoka butu, o gal zinai kur reima prekiauja, manau ju tai pigesni butu... 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(raiva @ 2010 09 24, 07:46)
aisku, butent apie tuos termo rubelius galvoju ir as. laukiu kada reimos zieminiai kombiai atvaziuos...o tuos 66 maciau, bet mano metinukei galvoju siek tiek brangoka butu, o gal zinai kur reima prekiauja, manau ju tai pigesni butu...  4u.gif
*

del reimos,manau mathercare butu gal unsure.gif
o pygesni gal Hupa gaminiai? ax.gif

as tai North 66. labai patenkinta wub.gif

skrobliukė
Mes pernai turėjom Huppa, tai super kombinezonas, nesušalo prie didelių šalčių vaikas. Nustebau, kad Reimos neužteko pernai g.gif Planavau šiemet Reima pirkt, o dabar visai susibalamutinau schmoll.gif
Baltike
QUOTE(skrobliukė @ 2010 09 27, 19:32)
Mes pernai turėjom Huppa, tai super kombinezonas, nesušalo prie didelių šalčių vaikas. Nustebau, kad Reimos neužteko pernai  g.gif Planavau šiemet Reima pirkt, o dabar visai susibalamutinau schmoll.gif
*

Na, maniškei pernai "Reimos" kombinezono užteko, nors esame iš tų, kur į lauką eina bet kokiu oru ir tikrai netrumpai būna. Per didžiuosius šalčius, aišku, rengiau ir storą naminės vilnos megztuką po apačią ir vilnones kelnytes, bet kažkokių ten ypatingų rūbų nepasigedau. Man didžiausias "Reimos" pliusas buvo, kad visų ūgiu į balą įvirtus dukrytė vistiek sausutėlė likdavo, kad tris valandas po sniegą dūkęs ir nuo kalnų čiuožinėjęs dičkis sausutėlis grįždavo. Vieno, ko pasigedau ir kuo šiemet apsirūpinsiu būtinai, tai "Reimos" pirštinės - jokios mūsų pernai išbandytos neatlaikė nei šalčių, nei balų, eidavome į lauką su 3-4 poromis pasikeitimui.
raiva
QUOTE(skrobliukė @ 2010 09 27, 18:32)
Mes pernai turėjom Huppa, tai super kombinezonas, nesušalo prie didelių šalčių vaikas. Nustebau, kad Reimos neužteko pernai  g.gif Planavau šiemet Reima pirkt, o dabar visai susibalamutinau schmoll.gif
*

ziurejau as ir huppa ir lenne, bet jie tokie stori kaip puxavikai palyginus su reima... mano mergina kudute, tai puxavikai nelabai jai tiks, dar nepaeis g.gif tik, kad reima vis neatveza...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.