Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: K.Griniaus mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
JO/NE
Sveiki, kiek mačiau tokios atskiros temos kaip ir nėra, taigi galėtume pabendrauti čia 4u.gif
Kokiais rūpesčiais ir džiaugsmais pradedate naujus mokslo metus? Kaip sekasi adaptuotis pirmokėliams? Maniškė tai skundžiasi, kad per pamokas trukdo susikaupti išsidirbinėjantys berniukai rolleyes.gif
Rciukas
Gal žinote kokios pradinukų mokytojos atsilaisvins nuo rugsėjo? ax.gif Gal galite kažką parekomenduoti? bigsmile.gif

JO/NE
QUOTE(Rciukas @ 2009 09 27, 18:25)
Gal žinote kokios pradinukų mokytojos atsilaisvins nuo rugsėjo?  ax.gif  Gal galite kažką parekomenduoti? bigsmile.gif
*

užmeskit akį į Griniaus mokyklos tinklalapį, ten yra sąrašas su mokytojų pavardėmis ir klasėmis. Tik nesu tikra ar jis šiais metais atnaujintas g.gif
benux
laba 4u.gif Mano berniokas eina į 2 klasę. Šiandien išsikalbėjo, kad neturi dar draugų, nes jis tik šiemet atėjo į šią mokyklą. Visaip kaip bandžiau vaikui aiškinti, kad reikia laiko, bet vis tiek gaila unsure.gif O šiaip vargo su mokslais nėra, mokykla ne toli, tik reikia apsiprasti ir viskas, manau, bus čiki smile.gif
JO/NE
QUOTE(benux @ 2009 10 09, 19:37)
laba 4u.gif Mano berniokas eina į 2 klasę. Šiandien išsikalbėjo, kad neturi dar draugų, nes jis tik šiemet atėjo į šią mokyklą. Visaip kaip bandžiau vaikui aiškinti, kad reikia laiko, bet vis tiek gaila  unsure.gif O šiaip vargo su mokslais nėra, mokykla ne toli, tik reikia apsiprasti ir viskas, manau, bus čiki smile.gif
*

Sveiki atvykę į naują mokyklą 4u.gif Tai žinoma, kad naujokui kiek sunkiau susidraugauti, reik laiko, nors ir maniškei buvo panašiai, nes į jos klasę atėjo daug vaikų iš to paties darželio, taigi jau pakankamai susidraugavę smile.gif Man tai smagu, kad čia yra būrelių, jau pradėjo lankyt pop chorą ir vaidybos būrelį, tai turi progos pabendraut ir su kitų klasių mokiniais smile.gif
daliamt
Sveiki jo/ne i kuria pirma klase eina jusu vaikas. Nes dabar ir mano mergaite eina i pirma. labai butu idomu pabendrauti ir nuomonemis pasidalinti
JO/NE
QUOTE(daliamt @ 2009 10 25, 16:13)
Sveiki jo/ne i kuria pirma klase eina jusu vaikas. Nes dabar ir mano mergaite eina i pirma. labai butu idomu pabendrauti ir nuomonemis pasidalinti
*

Nepykit, kad ilgai neatrašiau, senokai bebuvau čia užsukusi.. O ir pabendraut norinčių neatsiranda smile.gif Maniškė eina į Ia klasę pas mokytoją Valeriją ir dar lanko vaidybą pas jei gerai atsimenu pavardę Aleksandravičienę. Na ir dar chore dainuoja, tik iki šiol nepasidomėjau pas ką blush2.gif O jūs iš kurios klasės?
daliamt
Sveiki, o mes tai 1 b pas Aleksandraviciene. Mano mergina taip pat lanko ir pop chora, vaidyba, o taip pat ir daile. Nori viska isbandyti. Tai mergaites gal ir pazistamos biggrin.gif
JO/NE
QUOTE(daliamt @ 2009 11 08, 20:44)
Sveiki, o mes tai 1 b pas Aleksandraviciene. Mano mergina taip pat lanko ir pop chora, vaidyba, o taip pat ir daile. Nori viska isbandyti. Tai mergaites gal ir pazistamos  biggrin.gif
*

Tai jau labai gali būt smile.gif Nors maniškė kai nelabai drąsi, tai su kitų klasių vaikais dar nelabai bičiuliaujasi, daugiau stebi kaip čia kas ax.gif O dailę irgi mokykloje lanko? Kada ji vyksta? Jaučiu maniškė norėtų pabandyt, bet man jau galvoj netelpa vaiką į ketvirtą būrelį leist rolleyes.gif Ir taip nesuprantu kaip ji paveža..

Žiūriu jūsų Eimantas tokio pat amžiaus kaip mano mažoji. Gal jau į daržiuką keliauja?
daliamt
Daile tai vyksta du kartus per savaite pirmadieni ir treciadieni per 6 pamoka. Mano tai mergina tai is viso visus burelius mokykloje lanko ir dar trys arba du kartus eina i sokius, po kuriu grizta kaip lapas biggrin.gif . Bet jokio burelio nenori atsisakyti smile.gif . O Eimantas jau nuo rugsejo men. eina i darzeli ir as labai patenkinta, labai jau patinka jam. O Jus dar nesiruosete leisti i darzeli?
JO/NE
QUOTE(daliamt @ 2009 11 16, 16:38)
Daile tai vyksta du kartus per savaite pirmadieni ir treciadieni per 6 pamoka. Mano tai mergina tai is viso visus burelius mokykloje lanko ir dar trys arba du kartus eina i sokius, po kuriu grizta kaip lapas  biggrin.gif . Bet jokio burelio nenori atsisakyti smile.gif . O Eimantas jau nuo rugsejo men. eina i darzeli ir as labai patenkinta, labai jau patinka jam. O Jus dar nesiruosete leisti i darzeli?
*

na ne, leisiu nuo 3m. Vyresnioji tiek sirgdavo darželyje, kad bijau vėl to paties. Atrodo, kad dublio antro neištverčiau smile.gif Tai vat ir lepinu ax.gif
Bet jau jūsų mergina, tai oho kokia veikli. Maniškė irgi šoka 2-3 kartus per savaitę, na dar kartais nueina palaipioti į alpinizmo klubą. Sakė norėtų ir į dailę eiti, nu bet man rodos, kad mokslai kentėt pradėtų rolleyes.gif Stebiuosi kaip jūsų mergina tiek spėja.
Tiesa, kaip pas jus klasėje situacija su gripu? Mūsų klasėj nors sergančių buvo tik 6, bet praeitą savaitę dėl visa ko neleidau į pamokas. Mokytoja sakė, kad vyresnėse klasėse yra ir kur 4-5 vaikai sėdi..
daliamt
Nereikia lyginti pirmo vaiko su antru, del sirgimo. Mano merginai kiekvienais metais ligonineja guledavo, o antrasis kaip dabar sake darzelyje, kad vienas is atspariausiu. Dabar irgi namuose, nes abiems pakilo truputi tempertura, bet kai su gydytoja konsultavausi tai nuo gerkles sukilusi. Didziausia buvo 38,5. Tai man nera didele temperatura. O kur jus lankot alpinizma, gal dar ir mes susigundinsim? Ir kiek kainuoja? Tai labai aktualus klausimas, nes mes sokiams palyginus daug isleidziame biggrin.gif
JO/NE
QUOTE(daliamt @ 2009 11 21, 19:18)
Nereikia lyginti pirmo vaiko su antru, del sirgimo. Mano merginai kiekvienais metais ligonineja guledavo, o antrasis kaip dabar sake darzelyje, kad vienas is atspariausiu. Dabar irgi namuose, nes abiems pakilo truputi tempertura, bet kai su gydytoja konsultavausi tai nuo gerkles sukilusi. Didziausia buvo 38,5. Tai man nera didele temperatura. O kur jus lankot alpinizma, gal dar ir mes susigundinsim? Ir kiek kainuoja? Tai labai aktualus klausimas, nes mes sokiams palyginus daug isleidziame  biggrin.gif
*

lanko www.climbingclub.lt Dėl kainų tai reiktų pasiskambint, nes mes kai lankom bile kada ir bile kaip, tai ir mokam bile kažkaip rolleyes.gif tongue.gif Na nekainuos daugiau 100 lt/mėn. tikriausiai. Šiaip fainai ten, maniškė eina pas tokį jauną trenerį Tadą tai visai šauniai jie sutaria smile.gif Žinau, kad ir gimtadienius ten vaikam organizuoja, nu bet tokioj vietoj švęst gimtadienį mergaitei, tai jau čia manijakė turėtų būt biggrin.gif
Mes irgi persirgom kažkuo, tik nežinau kuo, gyd. net į namus nevažiavo. Mergaitei tempa buvo beveik 40, ir pilvą skaudėjo. Man tai kaip kiaulių gripas pagal visus buvusius simptomus, bet ką aš žinau, trečią dieną jau sveika buvo. Tai dabar nžn. ar dar bijot to gripo ar ne biggrin.gif Ryt pasitarsiu su gyd.
daliamt
Mums tai negripas, bet dabar geriame antibijotika. Gyd. tai plaučiai nekokie verysad.gif Bet tikiuosi nereikes ligoniniu
JO/NE
QUOTE(daliamt @ 2009 11 24, 17:53)
Mums tai negripas, bet dabar geriame antibijotika. Gyd. tai plaučiai nekokie verysad.gif Bet tikiuosi nereikes ligoniniu
*

Užuojauta. Gerai, kad nors mokyklą uždarė, ramiai išsisirgt galim. Įdomu kokia situacija bus kitą savaitę.
Sveikite 4u.gif
Rciukas
Taip ir reiks padaryti smile.gif
JO/NE
Ačiū Ia mokytojai už tokį puikų 'Grybų karą'. Spektaklis buvo nuostabus, o visi vaikučiai nepakartojami 4u.gif
daliamt
Man irgi labai patiko vaiku kaledinis vakarelis. Aciu mokytojoms
Linuute
Laba diena

Gal kas galetu pakomentuoti,apie kiekviena is siu mokytoju? smile.gif

. mokyt. Birutė Rupšytė;

· mokyt. Giedrė Raginskienė;

· mokyt. Jurgita Išganaitienė;

· mokytoja Danutė Kūlokienė.
JO/NE
QUOTE(Linuute @ 2010 04 12, 09:40)
Laba diena

Gal kas galetu pakomentuoti,apie kiekviena is siu mokytoju? smile.gif

.  mokyt. Birutė Rupšytė;

·  mokyt. Giedrė Raginskienė;

·  mokyt. Jurgita Išganaitienė;

· mokytoja Danutė Kūlokienė.
*

Gaila, nė vienos iš jų nežinau..
scholastika
o ar yra K.Griniaus vidurinej mokykloj paruosiamuku grupe?
JO/NE
QUOTE(scholastika @ 2010 09 11, 15:24)
o ar yra K.Griniaus vidurinej mokykloj paruosiamuku grupe?
*

nėra kiek žinau, bet gal negarantuosiu 120proc smile.gif
benux
gal galėtų esamų ketvirtokų mamytės papasakoti apie mokytas, nes jos, nuo rudens bus pirmokėlių mokytojos ax.gif Kokie atsiliepimai apie pedagoges?
Giedruma
Na taip,kazko labai apmirus sios mokyklos temele,gal mamos siame rajone netokios aktyvios g.gif g.gif tongue.gif o butu tikrai idomu,kas mokys kitamet pradinukus,nes galvojam savo mazaji cia leisti cool.gif
JO/NE
Tikrai panašu, kad ne tokios aktyvios biggrin.gif Aš tai atsisveikinu su šia tema, nes mes jau nebe Griniaus pradinukai..

Sėkmės 4u.gif
benux
na, gal atsiras, kas parašys savo nuomonę apie mokytoją Auksę Gaigalienę ax.gif
jovitel12
Norejau paklausti mamu kada reikia eiti uzrasyti vaika i pirma klase.Ar ne peranksti dar?
rašytoja_Joana
QUOTE(jovitel12 @ 2011 02 18, 15:29)
Norejau paklausti mamu kada reikia eiti uzrasyti vaika i pirma klase.Ar ne peranksti dar?
*

Ne per anksti. Jau daug užsirašiusių mirksiukas.gif
jovitel12
Jau uzrasiau busima pirmoke i sia mokykla thumbup.gif .Ir kovo 9 diena 18val. aktu saleje bus susitikimas su pirmoku mokytojais.
panda1
QUOTE(jovitel12 @ 2011 03 02, 14:41)
Jau uzrasiau busima pirmoke i sia mokykla thumbup.gif .Ir kovo 9 diena 18val. aktu saleje bus susitikimas su pirmoku mokytojais.
*

o kodel butent sita mokykla rinkotes? :4u:pvz.o ne Mazvyda ,vydono ar pilenu? gal kas rekomendavo? 4u.gif gal kokia mokytoja galit rekomenduoti?dekoju.jei nepaslaptis pas kokia jus uzrasete? blush2.gif
rašytoja_Joana
Saviškį užrašėme pas Birutę Mineikienę ax.gif
Giedruma
Na stai,prisirasem ir mes i sia mokykla,busim pas Aukse(rekomendavo kita pradiniu klasiu mokytoja) ax.gif ,nes pas kitas-Birute ar Asta papult besansu doh.gif labai papiktino,kad oficialiai priima prasymus nuo geguzes 1d. bet direktorius leidzia "gudresniem"teveliam rasyti alia"pageidavimus" net nuo sausio men unsure.gif ir net nesvarbu,kad ne is savo rajono...
Kazkaip kai dukra lanke "paparti"(ten tuo metu gyvenom salia)net minciu nekilo rinktis mokytoja-direktore Kersiene ten kietai viska laiko,jokiu nuolaidu,jei klases pilnos is kito rajono oi kaip sunkiai pateksi,o apie mokytojos pasirinkima tai net i kalbas nesileidzia. O cia taip sakant,vos ant "ledo" nelikom ,mokyklos psl.paziurejau,o ten raso kad tik 11 vietu belike mastau.gif o iki geguzes 1 oi kaip toooli.....
Linuute
QUOTE(Giedruma @ 2011 03 14, 20:35)
Na stai,prisirasem ir mes i sia mokykla,busim pas Aukse(rekomendavo kita pradiniu klasiu mokytoja)  ax.gif  ,nes pas kitas-Birute ar Asta papult besansu  doh.gif  labai papiktino,kad oficialiai priima prasymus nuo geguzes 1d.  bet direktorius leidzia "gudresniem"teveliam rasyti alia"pageidavimus" net nuo sausio men  unsure.gif  ir net nesvarbu,kad ne is savo rajono...
Kazkaip kai dukra lanke "paparti"(ten tuo metu gyvenom salia)net minciu nekilo rinktis mokytoja-direktore Kersiene ten kietai viska laiko,jokiu nuolaidu,jei klases pilnos is kito rajono oi kaip sunkiai pateksi,o apie mokytojos pasirinkima tai net i kalbas nesileidzia. O cia taip sakant,vos ant "ledo" nelikom ,mokyklos psl.paziurejau,o ten raso kad tik 11 vietu belike  mastau.gif  o iki geguzes 1 oi kaip toooli.....
*

mes irgi lankom sia mokykla....
Apie mokytojas kalbet nesinori,nes vaikas ja lanko,kai baigsim papasakosim mirksiukas.gif
Bet kas liecia ten bendra tvarka,tai baisuma.Pristatyta kameru,tipo stebinciu koridorius.Tai tos kameros tik ir stebi,o i jas niekas is zmoniu,tai manau,taip ir nepaziuri kas vyksta..
Paciai kelis kart pasitaike,kad ciut nenutrenke ne tokie jau vyresni vaikai,o ka jau kalbeti apie tuos maziukus,kurie lanko sia mokykla.Zodziu koridoriuose,tai tikras bardakas,lekia skuba visi,drausmes 0.
Vaikas,net i valgykla bijo kartais eit,kad vyresni neuzkabintu,vienu zodziu...

p.s.beje,cia ne man vienai taip atrodo !!!
Giedruma
Na,jei mum tvarka nepatiks,mausim i "paparti" nieko nelauke(sukalbeje jau del sito esam),kad ir viduri mokslo metu,paveziosim vaiki jei jau taip nutiks cool.gif .Apie Griniaus mokykla girdejus ir teigiamu ir neigiamu atsiliepimu,bet kad visai salia namu tai ir nuleme pasirinkima.Jei i "purienas"nereiktu per ta baisiaja gatve eit tai kogero leistume ten,kazkaip susidare ispudis kad ten geresne atmosfera g.gif biggrin.gif
Linuute
QUOTE(Giedruma @ 2011 03 15, 13:43)
Na,jei mum tvarka nepatiks,mausim i "paparti" nieko nelauke(sukalbeje jau del sito esam),kad ir viduri mokslo metu,paveziosim vaiki jei jau taip nutiks  cool.gif  .Apie Griniaus mokykla girdejus ir teigiamu ir neigiamu atsiliepimu,bet kad visai salia namu tai ir nuleme pasirinkima.Jei i "purienas"nereiktu per ta baisiaja gatve eit tai kogero leistume ten,kazkaip susidare ispudis kad ten geresne atmosfera  g.gif  biggrin.gif
*

O purienu,tai cia prie Siaures Klinikos turite omenyje?
mes kaip tik toje puseje gyvename,kazkaip galvojom,kad ta mokykla ten nieko gero g.gif
Giedruma
"Purienos" tai cia lozoraicio gatveje, ten nuo Luksio ir Ukmerges gatves sankirtos butu visai netoli,uz "santeros" parduotuves 3min.kelio , o tos Siaures klinikos kazkaip nezinau,yra ten ji ar ne g.gif Atsiliepimus neblogus girdejau is ten lankanciu kaimynu vaiku.Pati siame rajone gyvenu tik 4 metai tai nelabai ka dar galiu pasakyt,kas kita kalnieciu rajonas,mazvydo,kalnieciu(smetonos gimnazija),paparcio ir vetrunges pradines,rasos gimnazija-apie jas daugiau visko girdejus,pati mokiausi,savo dukra ten leidziu mokytis,daugiau atsiliepimu is ten lankanciu vaiku, ju tevu,siap pazystamu zinau.
VXX
Sveikos

Narsiau po internetą ir netyčia radau šią tema. Tad ta proga netgi prisiregistravau šiame tinklalapyje kad galėčiau parašyti ir savo nuomonę.
Auginu dukrytę, kuri lanko Kazio Griniaus mokyklą. Ji pas mane pirmokėlė. Šiai dienai esu labai patenkinta tiek mokykla tiek klasės mokytoja.
Kalbant apie mokinių saugumą, tai maniškė yra gan tylaus būdo mergaitė, tad rinkdamasi mokyklą svarsčiau ar ne geriau būtų ją leisti į pradinę mokyklą. Tačiau jau pusė metų kaip mes Griniaus mokykloje ir nei karto negirdėjau kad mergaitę būtų kas nuskriaudę. Nors domiuosi kas diena,
Pradinių klasių mokiniai lankosi valgykloje kartu su savo mokytojomis, tad keista girdėti kad juos kažkas nustumia (nors žinoma, būna visko).
Tai labai subjetyvu, bet mums čia patinka smile.gif
S i m o n a
Balandžio 28 d. (ketvirtadienį), būsimųjų pirmokų tėvelius kviečiame į

Atvirų durų dieną

Atvirų durų dienos programa:

8.00- 11.40 atviros pamokos 4-ose klasėse:

· 8.00- 8.45 val. 201 kabinete- 4d klasėje lietuvių kalbos pamoka, mokytoja Audronė Prielaidienė;

· 8.55- 9.40 val. 107 kab.- 4b klasėje matematikos pamoka, mokytoja Auksė Gaigalienė;

· 10.00- 10.45 val. 124 kab.- 4a klasėje lietuvių kalbos pamoka , mokytoja Birutė Mineikienė;

· 10.55- 11.40 val. 221 kab.- 4c klasėje pasaulio pažinimo pamoka, mokytoja Asta Rudzevičienė.

Su būsimųjų pirmokų mokymosi aplinkomis susipažinti ir individualiai pabendrauti su mokytojomis galite Jums patogiu laiku 12.00-18.00 val.

Būsimųjų pirmokų mokytojos lauks Jūsų 201,107, 124, 221 kabinetuose.

· 18 val. tėvelius kviečiame į susirinkimą aktų salėje
JoGal
Aš galiu pasakyti tik gerus atsiliepimus apie šią mokyklą. Viena maniškė 2 klasėje, kita 1 klasėje. Dar neteko girdėti, kad kas nuskriautų ar pan. Mokytojos super. Atmosfera irgi gera. Pirmas aukštas skirtas tik pradinukams. Valgykloje vaikai lankosi su mokytojomis.
Giedruma
Tai kad man pasirode,kad pirmam aukste ir dickiu yra,iejus po desine,ten toliau gale g.gif kitur maciau atskiri iejimai i maziuku korpusus o ten kazkaip viskas atvirai... unsure.gif
JoGal
Galbūt matėte, kai dičkiai eina iš ten, bet ten yra laiptai į antrą aukštą. Po dešine puse kaip tik mokosi pirmokų 3 kl. ir didesni (galbūt trečiokai). Šiaip niekas ten neišvarys, jei nueisite ir pasidairysite. Tada susidarysite savo nuomonę. Kiekvienas turi savo nuomonę, bet man ten patinka. blush2.gif
Giedruma
Tai kad ten kaip ir darbu kabinetai yra g.gif
Na,dar nezinau kur papulsim-ar i antra ar i pirma auksta,nes prasemes pas Asta,bet gal pakliusim pas Aukse,kazkaip su tuo prisirasymu i mokykla gavos toks nedidelis "bardakėlis" g.gif Tik tiek,kad ramiau jau,kai teigiamu atsiliepimu api mokykla yra bigsmile.gif
sarlote

i 
Čia ne skelbimų lenta
Kita mama
Mūsų vaikis jau dvi klases baigė, taigi, du metus atlankė šią mokyklą ir kol kas niekas jo nenutrenkė. Matyt, labai atsargus vaikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiaip jau esam patenkinti mokykla, atmosfera mokykloje, klasės auklėtoja, maitinimu, renginiais ir t.t.
Pirmam aukšte dešiniajame koridoriuje tik darbų kabinetai gale ir yra. Visa kita skirta abiejuose koridoriuose pradinukams. Na, dar direktoriaus kabinetas yra.
O dėl stebėjimo kameromis, gal kaip kam sekasi, bet kiemo kamera tikrai yra stebima. Ir vaikis pasakojo, kad gavo barti kažkada su kompanija, kad laipioja, kur neleidžiama (nes pavojinga). Vansi, buvo pastebėti vaikai ir sudrausti. Taip kad tvarka yra. Na, gal ne kaip banžyčioj lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet gal tokios ir nereikia mirksiukas.gif
Leliute
Norėtume atsiliepimų apie pradinukų mokytojas Nijolę Kasiulienę ir Viliją Ivanovienę. Gal kas vedėt savo vaikučius pas jas, ar šiaip girdėjot ką nors?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.