QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 11:36)
As turiu Damon, tai bent jau man tikrai greiciau vyksta, nes mano atveju sake nesiot nuo 1.5 metu iki dvieju o dabar jau kita savaite metai bbus, tai ir apie nuemima kalba
QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 11:36) As turiu Damon, tai bent jau man tikrai greiciau vyksta, nes mano atveju sake nesiot nuo 1.5 metu iki dvieju o dabar jau kita savaite metai bbus, tai ir apie nuemima kalba QUOTE(kabesita @ 2009 10 21, 12:50) As turiu Damon, tai bent jau man tikrai greiciau vyksta, nes mano atveju sake nesiot nuo 1.5 metu iki dvieju o dabar jau kita savaite metai bbus, tai ir apie nuemima kalba o foto tavo albumelyje nera? a va dar sake jei deciaus safyrinius arba keramikinius tai dar plius man reiktu kazkoki ant gomurio nesiot pletikli..kad zandikauli platintu..
Aš pusę metų nešioju keramikinius, laikosi labai patvariai, nėkart nebuvo problemų. Sakė, jog reikės nešioti 1,5 metų, bet jau praėjo lygiai pusmetis ir sakė tvarkosi dantukai net per greitai, nereiks gal net metų
http://www.damonbraces.com/images/site%20i...veTypodont1.jpg
va tokiu damon visai noreciau Papildyta: QUOTE(Vaida` @ 2009 10 21, 13:36) Aš pusę metų nešioju keramikinius, laikosi labai patvariai, nėkart nebuvo problemų. Sakė, jog reikės nešioti 1,5 metų, bet jau praėjo lygiai pusmetis ir sakė tvarkosi dantukai net per greitai, nereiks gal net metų tai vat zinok dabar ar paslankus tie dantukai ar ne QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 09:36) laikykis.....busi grazi grazi uz tai.!! ohoooo...kada cia guldys?? na sveikos panelytes...va buvau pormojkonsultacijoj.. tik va daba belieka apsispresti koookius..labai man damon siulo..vien del to, kad greiciau vyksta procesas..keramikinius irgi mano atveju gali deti..tik truputi ispeike...na,kad greiciau nukrenta.. nzn ka daryt... kas turi damon..klausimelis..ar teisybe kad greiciau vyksta viskas? as irgi damon nesioju, kol kas esu patenkinta, per 3 men man pakitimai akivaizdus (yra nuotraukos fotkese). Bet ar greiciau negu paprasti nezinau, gi paprastu nesu pries tai nesiojus, palygint nieko negaliu... kai kurie gyd damonus giria, kai kurie peikia... nesuprasi QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 12:51) Tu paklasuk kur desies, kokiua jie turi Damonus, jei Damomn system 3 tai tokie ir bus Papildyta: QUOTE(ajaja @ 2009 10 21, 13:34) Bet ar greiciau negu paprasti nezinau, gi paprastu nesu pries tai nesiojus, palygint nieko negaliu... Jei buciau rinkusi paprastus breketus, butu teke 3 gerus dantis issiraut QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 10:51) aha, as irgi tokiu tikejausi, kad uzdes, bet dejimo diena gyd pasake, kad sitie pusiau balti nelabai gerai laikosi, tai gelezinius uzdejo visus... gal pribure, gal ir ne, bet jau kaip yra taip gerai, svarbu savo darba daro QUOTE(kabesita @ 2009 10 20, 15:55) Mano vizitas spalio 28d. uzrasyta nuemimui, bet su klaustuku, tai kazkaip nesitikiu kad nuims si karta Kodel sakai, kad nesitiki? Dar dantukai bus susistoveje, ar paciai nesitiki, kad JAU? QUOTE(kabesita @ 2009 10 21, 12:36) man sake pagal mano situacija kaip bebutu, vis tike butu reikeje traukti, nes sakandis per daug gilus... QUOTE(Gitusia @ 2009 10 21, 14:38) Kodel sakai, kad nesitiki? Dar dantukai bus susistoveje, ar paciai nesitiki, kad JAU? man sake pagal mano situacija kaip bebutu, vis tike butu reikeje traukti, nes sakandis per daug gilus... Tai kad vienas dantukas gal dar nelabai Mano irgi buvo labai gilus sakandis ir kai dejo Damon, pasake, kad gali but kad teks grizt prie rovimo, kad nera 100% garantijos, bet va ir nieko susistume graziai dantukai QUOTE(kabesita @ 2009 10 21, 14:36) Tu paklasuk kur desies, kokiua jie turi Damonus, jei Damomn system 3 tai tokie ir bus Papildyta: Jei buciau rinkusi paprastus breketus, butu teke 3 gerus dantis issiraut ohoo...tai jie daba jokiu neturi ,..po nauju tik tures..tai matyt uzsako..nes spalio pab.paskambins man ir turesiu pasakyt kokiu noriu,,, Papildyta: va daabar ties damon ir ties paprastais apsistojus..ir nzn kuriuos rinktis..ech Papildyta: o galpusiau keramikinius detis.. o ar yra kam nors ant gomurio toki daikciuka deje?kad praplestu zandikauli ?siauras pas mane jis QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 13:27) buvo cia tokia mergaite pries kelias temas kuri toki "voriuka" nesiojo zandikauliui plesti ir kas kelias dienas vis rakciuka pasukti turedavo. Man atrodo per kelis menesius darbas buvo atliktas ir be didelio skausmo... nepamenu tik jos vardo dabar
snekejot apie protinius dantukus, tai manes laukia ir ju ravimas
Čia mergaitės diskutuojat, kad su Damon neva greičiau ten 3 ar keliais mėnėsiais atsistato dantukai, tačiaugydytoja, pas kurią lankausi (Latkauskienė - visose temose kalbėta ir apkalbėta
QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 15:27) aš nešioju. per dvi savaites jis savo darbą "atliko", bet dar porą mėnesių teks su juo pavaikščiot. Šiaip gydytoja, prieš dedama jį, sakė, kad apie pusę metų man jo reikės, bet praeitą vizitą nudžiugino, kad maždaug gruodžio vidury išims man jį. QUOTE(erika'92 @ 2009 10 21, 17:48) aš nešioju. per dvi savaites jis savo darbą "atliko", bet dar porą mėnesių teks su juo pavaikščiot. Šiaip gydytoja, prieš dedama jį, sakė, kad apie pusę metų man jo reikės, bet praeitą vizitą nudžiugino, kad maždaug gruodžio vidury išims man jį. o ar priprantama prie jo..jauciamas koks diskomfortas? QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 17:17) pačias pirmas dienas buvo labai sunku valgyt, bet paskui jau pripratau. taip pat švepluoju nešiodama jį, bet gydytoja sakė, kad čia labai retas atvejis, kad kažkas nešiodamas šį aparatą, švepluotų. bet prie to irgi pripratau ir pati, ir aplinkiniai. šiaip trukdo ir nuryti maistą, seiles.. QUOTE(Vaida` @ 2009 10 21, 14:48) Čia mergaitės diskutuojat, kad su Damon neva greičiau ten 3 ar keliais mėnėsiais atsistato dantukai, tačiaugydytoja, pas kurią lankausi (Latkauskienė - visose temose kalbėta ir apkalbėta na cia logiska, kad per greitai nera gerai... turi tie dantukai "prigyti" naujose vietose keliaudami, nes siaip man atrodo juos perstumti i reikamas vietas labai greitai butu imanoma, tik kad turbut po to jie iskristu... QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 21, 11:08) As jau grizau is chirurgo Reikes pasiimt siuntima is savo poliklinikos, pasidaryti kraujo tyrimus - ir vaziuojam i operacine!!! Bet kaip idomiai,ane... man isoperavo ir paleido sau ramiai. o cia guldo QUOTE(natale @ 2009 10 21, 22:16) Bet kaip idomiai,ane... man isoperavo ir paleido sau ramiai. o cia guldo tai matyt ,kad su narkoze gal mano MB viena operavo protini..bet be narkozes, negulde..na nekaip jautesi..siaip ne taip parvairavo namo..o db va trauke vel protini tai jau geriau nei ta operacija..bet va kazkur esu skaiciusi kad neprasikalusio protinio danties traukimas visas, yra skaitomas kaip ir operacija tai kiti apsidraudzia ir guldo pacienta i stacionara.. QUOTE(Gitusia @ 2009 10 21, 14:38) Kodel sakai, kad nesitiki? Dar dantukai bus susistoveje, ar paciai nesitiki, kad JAU? man sake pagal mano situacija kaip bebutu, vis tike butu reikeje traukti, nes sakandis per daug gilus... Pas mane irgi sakandis pergilus.Bet traukt nereikia dantuku,tik sake kad greiciausiai reikes kozkoki aparaciuka nesiot kuris stums apatini zandikauli. Papildyta: QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 21:23) tai matyt ,kad su narkoze gal mano MB viena operavo protini..bet be narkozes, negulde..na nekaip jautesi..siaip ne taip parvairavo namo..o db va trauke vel protini tai jau geriau nei ta operacija..bet va kazkur esu skaiciusi kad neprasikalusio protinio danties traukimas visas, yra skaitomas kaip ir operacija tai kiti apsidraudzia ir guldo pacienta i stacionara.. mmm,nu gal QUOTE(ajaja @ 2009 10 21, 18:53) na cia logiska, kad per greitai nera gerai... turi tie dantukai "prigyti" naujose vietose keliaudami, nes siaip man atrodo juos perstumti i reikamas vietas labai greitai butu imanoma, tik kad turbut po to jie iskristu... išties, labai gerai pasakėt, kad turi prigyt naujoje vietoje, sutvirtėt. Dėl to ir man paliko va mėnesiui tiesiog išbūti jiems, nieko nedarant QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 15:27) ohoo...tai jie daba jokiu neturi ,..po nauju tik tures..tai matyt uzsako..nes spalio pab.paskambins man ir turesiu pasakyt kokiu noriu,,, Papildyta: va daabar ties damon ir ties paprastais apsistojus..ir nzn kuriuos rinktis..ech Papildyta: o galpusiau keramikinius detis.. o ar yra kam nors ant gomurio toki daikciuka deje?kad praplestu zandikauli ?siauras pas mane jis cia mano variantas.dejaus keramika del estetikos.labai jai kreivi dantukai buvo, tai kad dar labiau su metaliukasi nekreipt demesio i dantukus tai dejaus keramika. Papildyta: QUOTE(Vaida` @ 2009 10 21, 21:42) išties, labai gerai pasakėt, kad turi prigyt naujoje vietoje, sutvirtėt. Dėl to ir man paliko va mėnesiui tiesiog išbūti jiems, nieko nedarant idomu kaip breketai gali isbut seip nieko nedarant.priklijavo ir vielos nedejo? QUOTE(Vaida` @ 2009 10 21, 16:48) Čia mergaitės diskutuojat, kad su Damon neva greičiau ten 3 ar keliais mėnėsiais atsistato dantukai, tačiaugydytoja, pas kurią lankausi (Latkauskienė - visose temose kalbėta ir apkalbėta o man Dalia pati siule keramika.sakau gal su metaliniais greiciau? sako istiesinsim tau per pusmeti viska ir su keramika.tai kad gali rinktis.nera jokio skirtumo. tai ir pasirinkau 6 keramika + metals. QUOTE(natale @ 2009 10 21, 21:30) o man Dalia pati siule keramika.sakau gal su metaliniais greiciau? sako istiesinsim tau per pusmeti viska ir su keramika.tai kad gali rinktis.nera jokio skirtumo. tai ir pasirinkau 6 keramika + metals. Sveikutes
siandien nueme virsutinius,kaip nujai gimus
QUOTE(kabesita @ 2009 10 21, 13:49) Tai kad vienas dantukas gal dar nelabai Mano irgi buvo labai gilus sakandis ir kai dejo Damon, pasake, kad gali but kad teks grizt prie rovimo, kad nera 100% garantijos, bet va ir nieko susistume graziai dantukai Kad nelabai, tai geriau dar panešioti breketukus, nei likt su ne visai tobula šypsena Kiap gerai, akd tau susitūmė... Man traukinys jau nuvažiavęs, dantukai ištraukti, tarpai baigia susistumti QUOTE(natale @ 2009 10 21, 20:29) Pas mane irgi sakandis pergilus.Bet traukt nereikia dantuku,tik sake kad greiciausiai reikes kozkoki aparaciuka nesiot kuris stums apatini zandikauli. kaži kas per aparačiukas QUOTE(eglincia @ 2009 10 21, 23:04) ????Tik viršuj teturėjai ar nuėmė tik viršų? Po kiek laiko nešiojimo? QUOTE(eglincia @ 2009 10 21, 22:04) na tai sveikinimai, tau siandien didele diena ar baisu kai nuimineja? nesubraize dantuku?? gal nori mums rezultatus parodyti?? Papildyta: QUOTE(natale @ 2009 10 21, 19:55) idomu kaip breketai gali isbut seip nieko nedarant.priklijavo ir vielos nedejo? as supratau, kad Vaidai dantukus jau istiesino ir per paskutini vizita nieko nepaverze, o tiesiog siaip paliko, kad breketai dar pabutu menesi su ta pacia vielute toj pacioj vietoj, na kad dantukai "priprastu" tose vietose... o gal ir nusisnekejau, kaip ten buvo Vaida??? QUOTE(ajaja @ 2009 10 22, 10:17) na tai sveikinimai, tau siandien didele diena ar baisu kai nuimineja? nesubraize dantuku?? gal nori mums rezultatus parodyti?? Papildyta: as supratau, kad Vaidai dantukus jau istiesino ir per paskutini vizita nieko nepaverze, o tiesiog siaip paliko, kad breketai dar pabutu menesi su ta pacia vielute toj pacioj vietoj, na kad dantukai "priprastu" tose vietose... o gal ir nusisnekejau, kaip ten buvo Vaida??? Ajaja, tu teisi QUOTE(natale @ 2009 10 21, 22:29) na gal neprireiks to aparaciuko tai jeu isdyuges tai ilgai nekankins...sake MB nieko ten baisaus juk nuskausmina..tik tiek kad jauciasi ka daro..bet skausmo jokio..paprasyk kad muzika ijungtu QUOTE(natale @ 2009 10 21, 23:30) o man Dalia pati siule keramika.sakau gal su metaliniais greiciau? sako istiesinsim tau per pusmeti viska ir su keramika.tai kad gali rinktis.nera jokio skirtumo. tai ir pasirinkau 6 keramika + metals. na man su tokiu variantu tai vat sake kad reikes tada ant gomurio to voriuko QUOTE(eglincia @ 2009 10 22, 01:04) labai labai sveikinam
na planavo viska is karto nuimt,bet ten kazkas ivyko vienam dantukui apatiniam,kad persisuko,tai pakeite lanka savaitei,kad atstatyti ji atgal,tai matyty ktia savaite ir ten nuims,tuomet galesiu rezultatus ir jums parodyti.
Jausmas nuostabus,tuos dantis norisi braukti liezuviu nesubraize man regis,man dar estetini plombavima padare kur buvo nuskile ar kokie nelygumai nuo seno sakandzio,tai visi lygus dabar QUOTE(eglincia @ 2009 10 22, 13:22) na planavo viska is karto nuimt,bet ten kazkas ivyko vienam dantukui apatiniam,kad persisuko,tai pakeite lanka savaitei,kad atstatyti ji atgal,tai matyty ktia savaite ir ten nuims,tuomet galesiu rezultatus ir jums parodyti. Jausmas nuostabus,tuos dantis norisi braukti liezuviu nesubraize man regis,man dar estetini plombavima padare kur buvo nuskile ar kokie nelygumai nuo seno sakandzio,tai visi lygus dabar vajai kaip tau smagu as pamenu kelios merginos sake, kad po breketu nuemimo gyd liepe nesibalint dantu keleta menesiu
na ,kai nuims apatinius,uzklausiu ka mano daktare pasakys del balinimosi...
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 19, 17:35) QUOTE(Vaida` @ 2009 10 21, 16:48) Čia mergaitės diskutuojat, kad su Damon neva greičiau ten 3 ar keliais mėnėsiais atsistato dantukai, tačiaugydytoja, pas kurią lankausi (Latkauskienė - visose temose kalbėta ir apkalbėta jei buciau gydytoja taip tikrai nesakyciau. jei pacientas pats nori keramikiniu,o cia taip "pavaro" ant ju. taigi turetu kaip tik dziaugtis, daugiau sumokes. Papildyta: beje rytoj parodysiu kaip atrodo mano dantukai, nes svesiu puse metuuuuuu
arba ne. dedu šiandien,bijau kad rytoj neturėsiu laiko.taigi... mano fotki albume yra nauja foto ...
QUOTE(kabesita @ 2009 10 22, 16:06) aha,as irgi pagalvojau kad dabar tos bliombos gali skirtis Papildyta: QUOTE(margret @ 2009 10 21, 23:11) Sveikutes o kiek uz apacia mokejei? as tai nzn jauciu metalinius pilnai pasirinksiu Papildyta: QUOTE(Gitusia @ 2009 10 22, 10:11) Herbsto aparatas. idedu nuorodos kur yra foto. http://content.prosites.com/images/braces/...of-Braces-6.jpg http://www.roaortholab.com/images/herbst2.png http://www.drstich.com/images/diagram_herbst.gif http://www.drkaley.com/images/PIC00007.JPG http://www.bellardorthodontics.com/braces/..._appliance.html eina sau kaip pamatau silpna darosi.as vis dar turiu toki vilti kad nereikes man jo Papildyta: QUOTE(Tinar @ 2009 10 22, 14:54) na man su tokiu variantu tai vat sake kad reikes tada ant gomurio to voriuko as tai tada rinkciaus kad nereiktu to "voriuko" nesiot QUOTE(natale @ 2009 10 22, 20:18) aha,as irgi pagalvojau kad dabar tos bliombos gali skirtis Papildyta: o kiek uz apacia mokejei? as tai nzn jauciu metalinius pilnai pasirinksiu Papildyta: Herbsto aparatas. idedu nuorodos kur yra foto. http://content.prosites.com/images/braces/...of-Braces-6.jpg http://www.roaortholab.com/images/herbst2.png http://www.drstich.com/images/diagram_herbst.gif http://www.drkaley.com/images/PIC00007.JPG eina sau kaip pamatau silpna darosi.as vis dar turiu toki vilti kad nereikes man jo Papildyta: as tai tada rinkciaus kad nereiktu to "voriuko" nesiot gal dar kas esat voriuka nesiojusios?
Oho Baby,kokie grazus dantys
youtube radau video,panai padare operacija zandikauliu kaip cia siulo kai kam darytis (bet brangu).
http://www.youtube.com/watch?v=VmJciqVpH-8...feature=related QUOTE(natale @ 2009 10 22, 19:18) eina sau QUOTE(smilsee @ 2009 10 22, 19:46) dėkui QUOTE(natale @ 2009 10 22, 20:21) youtube radau video,panai padare operacija zandikauliu kaip cia siulo kai kam darytis (bet brangu). http://www.youtube.com/watch?v=VmJciqVpH-8...feature=related bet matosi kad veidukas tai jau toks patines pas panele.ir seip ,man atrodo kad pries ir po gydymo ji taip pat atrode QUOTE(Baby.. @ 2009 10 22, 21:00) eina sau dėkui bet matosi kad veidukas tai jau toks patines pas panele.ir seip ,man atrodo kad pries ir po gydymo ji taip pat atrode nu jo as irgi turi vilti kad gal su elastikais prasisuksiu,bet gi zandikaulio nepastumsi su gumytem tai jo veidukas patines, po tokios operacijos kur kaulus lauzo tai zinai,ne juokai o kiek uz apacia mokejei? as tai nzn jauciu metalinius pilnai pasirinksiu Man apcia su 4keramikiniais kainavo 1780lt.Bet man dar kiek supratau ir 5dantuko kakleli uzplombavo,nes beprotiskai jautrus.dar keletui dantuku kazkokiu kaip plombu uzdejo,kad sakandis keistusi. Jei tau sypsantis apacia mazai matosi,tai tikrai tavo vietoj visus metaliukus ir susideciau,nes kaip pastebiu save tai tikrai mazai tu apatiniu matosi(labiausiai tie 4apatiniai,kuriuos keramikiniais breketukais ir papuosiau Papildyta: QUOTE(Baby.. @ 2009 10 22, 17:11) arba ne. dedu šiandien,bijau kad rytoj neturėsiu laiko.taigi... mano fotki albume yra nauja foto ... Kaipnoreciau pamatyti tavo dantukus.Esu najoke,tai gal paaiskintumet kaip ir kada galeciau zvilgtelt i jusu grozi? QUOTE(margret @ 2009 10 22, 23:22) o kiek uz apacia mokejei? as tai nzn jauciu metalinius pilnai pasirinksiu Man apcia su 4keramikiniais kainavo 1780lt.Bet man dar kiek supratau ir 5dantuko kakleli uzplombavo,nes beprotiskai jautrus.dar keletui dantuku kazkokiu kaip plombu uzdejo,kad sakandis keistusi. Jei tau sypsantis apacia mazai matosi,tai tikrai tavo vietoj visus metaliukus ir susideciau,nes kaip pastebiu save tai tikrai mazai tu apatiniu matosi(labiausiai tie 4apatiniai,kuriuos keramikiniais breketukais ir papuosiau Papildyta: Kaipnoreciau pamatyti tavo dantukus.Esu najoke,tai gal paaiskintumet kaip ir kada galeciau zvilgtelt i jusu grozi? o pas tave apacioje jau sudetio virsuje ne..taipsupratau? nzn gal darpersigalvosiu.. QUOTE(Tinar @ 2009 10 22, 22:28) o pas tave apacioje jau sudetio virsuje ne..taipsupratau? nzn gal darpersigalvosiu.. Virsu man sudejo dar rugpjucio menesi(10keramikiniu+keli metaliniai) QUOTE(natale @ 2009 10 22, 21:21) youtube radau video,panai padare operacija zandikauliu kaip cia siulo kai kam darytis (bet brangu). http://www.youtube.com/watch?v=VmJciqVpH-8...feature=related ainas sau... bet sypsena kiek pastebjautai pradzioj atviresne buvo..dabar tik va apatinis zandikaulis sumazejes. o tos kurios turit ''damon''breketukus..keip ten su tomgumytem..ar reikia nesiot ar ne?ar jie visas funkcijas atlieka? Papildyta: per yotube radau apie visokius breketus ir ju uzdejimas nufilmuotas ir apie damon pilna video medziagos ir apie paprastus.:)idomu tikrai:) http://www.youtube.com/watch?v=iOAwrwPNdrw...feature=related as vel tokiu noriu |