Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BREKETAI
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kabesita
QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 11:36)
kas turi damon..klausimelis..ar teisybe kad greiciau vyksta viskas?
*

As turiu Damon, tai bent jau man tikrai greiciau vyksta, nes mano atveju sake nesiot nuo 1.5 metu iki dvieju o dabar jau kita savaite metai bbus, tai ir apie nuemima kalba blush2.gif Nu aisku dar cia priklauso turbut nuo dantu paslankumo mirksiukas.gif
Tinar
QUOTE(kabesita @ 2009 10 21, 12:50)
As turiu Damon, tai bent jau man tikrai greiciau vyksta, nes mano atveju sake nesiot nuo 1.5 metu iki dvieju o dabar jau kita savaite metai bbus, tai ir apie nuemima kalba  blush2.gif Nu aisku dar cia priklauso turbut nuo dantu paslankumo  mirksiukas.gif
*

o foto tavo albumelyje nera? smile.gif

a va dar sake jei deciaus safyrinius arba keramikinius tai dar plius man reiktu kazkoki ant gomurio nesiot pletikli..kad zandikauli platintu.. unsure.gif o jei paprastus arba damon deciaus nereiketu..db damon yra pusiau permatomi.. g.gif
Vaida`
Aš pusę metų nešioju keramikinius, laikosi labai patvariai, nėkart nebuvo problemų. Sakė, jog reikės nešioti 1,5 metų, bet jau praėjo lygiai pusmetis ir sakė tvarkosi dantukai net per greitai, nereiks gal net metų smile.gif Čia muset ne nuo breketų rūšies priklauso, bet nuo organizmo smile.gif
Tinar
http://www.damonbraces.com/images/site%20i...veTypodont1.jpg
va tokiu damon visai noreciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaida` @ 2009 10 21, 13:36)
Aš pusę metų nešioju keramikinius, laikosi labai patvariai, nėkart nebuvo problemų. Sakė, jog reikės nešioti 1,5 metų, bet jau praėjo lygiai pusmetis ir sakė tvarkosi dantukai net per greitai, nereiks gal net metų smile.gif Čia muset ne nuo breketų rūšies priklauso, bet nuo organizmo smile.gif
*

tai vat zinok dabar ar paslankus tie dantukai ar ne doh.gif smagu kai taip greit tau ... thumbup.gif
ajaja
QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 09:36)
laikykis.....busi grazi grazi uz tai.!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ohoooo...kada cia guldys??
na sveikos panelytes...va buvau pormojkonsultacijoj..smile.gif..iskart pasakau,mano laimei tfutfutfu traukti nereikia doh.gif mat mano zandikaulis virsutinis i taip siauras palikes..tai visus dantukus i prieki stums.. smile.gif apacioj kaipi tvarko..bet irgi va reiktu det..jei darom graziai tai darom iki galo..
tik va daba belieka apsispresti koookius..labai man damon siulo..vien del to, kad greiciau vyksta procesas..keramikinius irgi mano atveju gali deti..tik truputi ispeike...na,kad greiciau nukrenta..
nzn ka daryt... unsure.gif kiek jums su paprastais breketais visas gydymas iseina?
kas turi damon..klausimelis..ar teisybe kad greiciau vyksta viskas?
*

as irgi damon nesioju, kol kas esu patenkinta, per 3 men man pakitimai akivaizdus (yra nuotraukos fotkese). Bet ar greiciau negu paprasti nezinau, gi paprastu nesu pries tai nesiojus, palygint nieko negaliu... blush2.gif
kai kurie gyd damonus giria, kai kurie peikia... nesuprasi g.gif
kabesita
QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 12:51)

Tu paklasuk kur desies, kokiua jie turi Damonus, jei Damomn system 3 tai tokie ir bus mirksiukas.gif O jei System 2, tai bus visi metaliniai, beje pas mane visi metaliniai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2009 10 21, 13:34)
Bet ar greiciau negu paprasti nezinau, gi paprastu nesu pries tai nesiojus, palygint nieko negaliu...  blush2.gif

Jei buciau rinkusi paprastus breketus, butu teke 3 gerus dantis issiraut doh.gif
ajaja
QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 10:51)

aha, as irgi tokiu tikejausi, kad uzdes, bet dejimo diena gyd pasake, kad sitie pusiau balti nelabai gerai laikosi, tai gelezinius uzdejo visus... gal pribure, gal ir ne, bet jau kaip yra taip gerai, svarbu savo darba daro ax.gif
Gitusia
QUOTE(kabesita @ 2009 10 20, 15:55)
Mano vizitas spalio 28d. uzrasyta nuemimui, bet su klaustuku, tai kazkaip nesitikiu kad nuims si karta  blush2.gif
*

Kodel sakai, kad nesitiki? Dar dantukai bus susistoveje, ar paciai nesitiki, kad JAU?

QUOTE(kabesita @ 2009 10 21, 12:36)
Jei buciau rinkusi paprastus breketus, butu teke 3 gerus dantis issiraut  doh.gif
*

man sake pagal mano situacija kaip bebutu, vis tike butu reikeje traukti, nes sakandis per daug gilus...
kabesita
QUOTE(Gitusia @ 2009 10 21, 14:38)
Kodel sakai, kad nesitiki? Dar dantukai bus susistoveje, ar paciai nesitiki, kad JAU?

man sake pagal mano situacija kaip bebutu, vis tike butu reikeje traukti, nes sakandis per daug gilus...
*

Tai kad vienas dantukas gal dar nelabai blush2.gif bet siaip ir paciai nesitiki, bet ir netikiu, kad nenusivylciau blush2.gif

Mano irgi buvo labai gilus sakandis ir kai dejo Damon, pasake, kad gali but kad teks grizt prie rovimo, kad nera 100% garantijos, bet va ir nieko susistume graziai dantukai mirksiukas.gif
Tinar
QUOTE(kabesita @ 2009 10 21, 14:36)
Tu paklasuk kur desies, kokiua jie turi Damonus, jei Damomn system 3 tai tokie ir bus  mirksiukas.gif O jei System 2, tai bus visi metaliniai, beje pas mane visi metaliniai  mirksiukas.gif
Papildyta:

Jei buciau rinkusi paprastus breketus, butu teke 3 gerus dantis issiraut  doh.gif
*

ohoo...tai jie daba jokiu neturi ,..po nauju tik tures..tai matyt uzsako..nes spalio pab.paskambins man ir turesiu pasakyt kokiu noriu,,,
Papildyta:
va daabar ties damon ir ties paprastais apsistojus..ir nzn kuriuos rinktis..ech doh.gif
Papildyta:
o galpusiau keramikinius detis.. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 6prieky keramikinius..o gale tuos paprastus..apacioj ir paprastus doh.gif ar esat kas nors taip pasidariusios?

o ar yra kam nors ant gomurio toki daikciuka deje?kad praplestu zandikauli ?siauras pas mane jis
ajaja
QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 13:27)

o ar yra kam nors ant gomurio toki daikciuka deje?kad praplestu zandikauli ?siauras pas mane jis
*

buvo cia tokia mergaite pries kelias temas kuri toki "voriuka" nesiojo zandikauliui plesti ir kas kelias dienas vis rakciuka pasukti turedavo. Man atrodo per kelis menesius darbas buvo atliktas ir be didelio skausmo... nepamenu tik jos vardo dabar doh.gif jei netingi pasiieskok, ji net nuotrauka idejus buvo to daikciuko
*fabulouslife*
snekejot apie protinius dantukus, tai manes laukia ir ju ravimas g.gif doh.gif
Vaida`
Čia mergaitės diskutuojat, kad su Damon neva greičiau ten 3 ar keliais mėnėsiais atsistato dantukai, tačiaugydytoja, pas kurią lankausi (Latkauskienė - visose temose kalbėta ir apkalbėta biggrin.gif) sakė, kad kai per greitai, tai irgi ne itin gerai. Geriau kad ir lėčiau, bet užtat neforsuojant, atseit po to geriau bus. Kiek to geriau tai nežinau, tiesiog kartoju ką sakė smile.gif O be to, man išvis patarė dėtis geležinius, sako kam tuos pinigus į balą mest visokiems keramikiniams ir pan biggrin.gif
erika'92
QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 15:27)
*

aš nešioju. smile.gif
per dvi savaites jis savo darbą "atliko", bet dar porą mėnesių teks su juo pavaikščiot. Šiaip gydytoja, prieš dedama jį, sakė, kad apie pusę metų man jo reikės, bet praeitą vizitą nudžiugino, kad maždaug gruodžio vidury išims man jį. smile.gif
Tinar
QUOTE(erika'92 @ 2009 10 21, 17:48)
aš nešioju. smile.gif
per dvi savaites jis savo darbą "atliko", bet dar porą mėnesių teks su juo pavaikščiot. Šiaip gydytoja, prieš dedama jį, sakė, kad apie pusę metų man jo reikės, bet praeitą vizitą nudžiugino, kad maždaug gruodžio vidury išims man jį. smile.gif
*

o ar priprantama prie jo..jauciamas koks diskomfortas?
erika'92
QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 17:17)
o ar priprantama prie jo..jauciamas koks diskomfortas?
*

pačias pirmas dienas buvo labai sunku valgyt, bet paskui jau pripratau.
taip pat švepluoju nešiodama jį, bet gydytoja sakė, kad čia labai retas atvejis, kad kažkas nešiodamas šį aparatą, švepluotų. bet prie to irgi pripratau ir pati, ir aplinkiniai. šiaip trukdo ir nuryti maistą, seiles..

ajaja
QUOTE(Vaida` @ 2009 10 21, 14:48)
Čia mergaitės diskutuojat, kad su Damon neva greičiau ten 3 ar keliais mėnėsiais atsistato dantukai, tačiaugydytoja, pas kurią lankausi (Latkauskienė - visose temose kalbėta ir apkalbėta biggrin.gif) sakė, kad kai per greitai, tai irgi ne itin gerai. Geriau kad ir lėčiau, bet užtat neforsuojant, atseit po to geriau bus. Kiek to geriau tai nežinau, tiesiog kartoju ką sakė smile.gif O be to, man išvis patarė dėtis geležinius, sako kam tuos pinigus į balą mest visokiems keramikiniams ir pan biggrin.gif
*

na cia logiska, kad per greitai nera gerai... turi tie dantukai "prigyti" naujose vietose keliaudami, nes siaip man atrodo juos perstumti i reikamas vietas labai greitai butu imanoma, tik kad turbut po to jie iskristu...
natale
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 21, 11:08)
As jau grizau is chirurgo bigsmile.gif
Reikes pasiimt siuntima is savo poliklinikos, pasidaryti kraujo tyrimus - ir vaziuojam i operacine!!!  rolleyes.gif Bet visgi pasiguldys i stacionara maziausiai dviem dienom  unsure.gif
*

Bet kaip idomiai,ane... man isoperavo ir paleido sau ramiai. o cia guldo blink.gif o gal tau pora iskarto trauks? kodel idomu stacionaro reikia? as tai geriai jauciaus, sedau i masina ir vairavau visa diena.jokio silpnumo.. nu aisku man be narkozes dare. o tai kaip supratau tau viskas nemokaimai bus? nu ka sekmes tada,lauksim ziniu mirksiukas.gif
Tinar
QUOTE(natale @ 2009 10 21, 22:16)
Bet kaip idomiai,ane... man isoperavo ir paleido sau ramiai. o cia guldo  blink.gif  o gal tau pora iskarto trauks? kodel idomu stacionaro reikia? as tai geriai jauciaus, sedau i masina ir vairavau visa diena.jokio silpnumo.. nu aisku man be narkozes dare. o tai kaip supratau tau viskas nemokaimai bus? nu ka sekmes tada,lauksim ziniu  mirksiukas.gif
*

tai matyt ,kad su narkoze gal g.gif ..
mano MB viena operavo protini..bet be narkozes, negulde..na nekaip jautesi..siaip ne taip parvairavo namo..o db va trauke vel protini tai jau geriau nei ta operacija..bet va kazkur esu skaiciusi kad neprasikalusio protinio danties traukimas visas, yra skaitomas kaip ir operacija tai kiti apsidraudzia ir guldo pacienta i stacionara..
natale
QUOTE(Gitusia @ 2009 10 21, 14:38)
*

Pas mane irgi sakandis pergilus.Bet traukt nereikia dantuku,tik sake kad greiciausiai reikes kozkoki aparaciuka nesiot kuris stums apatini zandikauli. g.gif noreciau tiket kad tik breketuku uzteks. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 21:23)
tai matyt ,kad su narkoze gal g.gif ..
mano MB viena operavo protini..bet be narkozes, negulde..na nekaip jautesi..siaip ne taip parvairavo namo..o db va trauke vel protini tai jau geriau nei ta operacija..bet va kazkur esu skaiciusi kad neprasikalusio protinio danties traukimas visas,  yra skaitomas kaip ir operacija tai kiti apsidraudzia ir guldo pacienta i stacionara..
*

mmm,nu gal g.gif paziuresim kaip man seksis kita protini dantuka traukti ax.gif
Vaida`
QUOTE(ajaja @ 2009 10 21, 18:53)
na cia logiska, kad per greitai nera gerai... turi tie dantukai "prigyti" naujose vietose keliaudami, nes siaip man atrodo juos perstumti i reikamas vietas labai greitai butu imanoma, tik kad turbut po to jie iskristu...
*

išties, labai gerai pasakėt, kad turi prigyt naujoje vietoje, sutvirtėt. Dėl to ir man paliko va mėnesiui tiesiog išbūti jiems, nieko nedarant smile.gif
natale
QUOTE(Tinar @ 2009 10 21, 15:27)
ohoo...tai jie daba jokiu neturi ,..po nauju tik tures..tai matyt uzsako..nes spalio pab.paskambins man ir turesiu pasakyt kokiu noriu,,,
Papildyta:
va daabar ties damon ir ties paprastais apsistojus..ir nzn kuriuos rinktis..ech doh.gif
Papildyta:
o galpusiau keramikinius detis.. doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 6prieky keramikinius..o gale tuos paprastus..apacioj ir paprastus doh.gif ar esat kas nors taip pasidariusios?

*

cia mano variantas.dejaus keramika del estetikos.labai jai kreivi dantukai buvo, tai kad dar labiau su metaliukasi nekreipt demesio i dantukus tai dejaus keramika.
Papildyta:
QUOTE(Vaida` @ 2009 10 21, 21:42)
išties, labai gerai pasakėt, kad turi prigyt naujoje vietoje, sutvirtėt. Dėl to ir man paliko va mėnesiui tiesiog išbūti jiems, nieko nedarant smile.gif
*

idomu kaip breketai gali isbut seip nieko nedarant.priklijavo ir vielos nedejo? g.gif ar cia kaip? tiesa ,as kaip supratau mes pas ta pati odontologa einam.as pas Dalia Latkauskiene bigsmile.gif
natale
QUOTE(Vaida` @ 2009 10 21, 16:48)
*

o man Dalia pati siule keramika.sakau gal su metaliniais greiciau? sako istiesinsim tau per pusmeti viska ir su keramika.tai kad gali rinktis.nera jokio skirtumo. tai ir pasirinkau 6 keramika + metals. ax.gif
margret
QUOTE(natale @ 2009 10 21, 21:30)
o man Dalia pati siule keramika.sakau gal su metaliniais greiciau? sako istiesinsim tau  per pusmeti viska ir su keramika.tai kad gali rinktis.nera jokio skirtumo. tai ir pasirinkau 6 keramika + metals. ax.gif
*

Sveikutes smile.gif As taip pat lankausi pas Dalia ir virsuje turiu 10keramikiniu ir kelis likusius paprastus metalinius.Keramika del estetikos dejausi.O su apacia isejo kuriozas.Gydytoja klausia,tai 4 ar 3dantukus desim keramikinius.As su pratau,kad 4 i viena ir 4 i kita bus keramikiniai(viso 8).Ir tik po vizito jau isedus i masina ir zvilgtelejus i veidrodeli pamaciau.kad tik 4priekiniai keramikiniai,o visi like metaliukai tongue.gif Bet man visai patiko,net pagalvojau,gal ateity ir as padurnavosiu su visokiom spalvotom gumytem
eglincia
siandien nueme virsutinius,kaip nujai gimus thumbup.gif
Gitusia
QUOTE(kabesita @ 2009 10 21, 13:49)
Tai kad vienas dantukas gal dar nelabai  blush2.gif bet siaip ir paciai nesitiki, bet ir netikiu, kad nenusivylciau  blush2.gif

Mano irgi buvo labai gilus sakandis ir kai dejo Damon, pasake, kad gali but kad teks grizt prie rovimo, kad nera 100% garantijos, bet va ir nieko susistume graziai dantukai  mirksiukas.gif
*

Kad nelabai, tai geriau dar panešioti breketukus, nei likt su ne visai tobula šypsena biggrin.gif
Kiap gerai, akd tau susitūmė... Man traukinys jau nuvažiavęs, dantukai ištraukti, tarpai baigia susistumti 4u.gif

QUOTE(natale @ 2009 10 21, 20:29)
Pas mane irgi sakandis pergilus.Bet traukt nereikia dantuku,tik sake kad greiciausiai reikes kozkoki aparaciuka nesiot kuris stums apatini zandikauli. g.gif  noreciau tiket kad tik breketuku uzteks.  bigsmile.gif
*

kaži kas per aparačiukas g.gif bigsmile.gif

QUOTE(eglincia @ 2009 10 21, 23:04)
siandien nueme virsutinius,kaip nujai gimus  thumbup.gif
*

????Tik viršuj teturėjai ar nuėmė tik viršų? Po kiek laiko nešiojimo?
ajaja
QUOTE(eglincia @ 2009 10 21, 22:04)
*

na tai sveikinimai, tau siandien didele diena 4u.gif 4u.gif
ar baisu kai nuimineja? nesubraize dantuku??
gal nori mums rezultatus parodyti?? bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 10 21, 19:55)
idomu kaip breketai gali isbut seip nieko nedarant.priklijavo ir vielos nedejo?  g.gif  ar cia kaip? tiesa ,as kaip supratau mes pas ta pati odontologa einam.as pas Dalia Latkauskiene  bigsmile.gif
*

as supratau, kad Vaidai dantukus jau istiesino ir per paskutini vizita nieko nepaverze, o tiesiog siaip paliko, kad breketai dar pabutu menesi su ta pacia vielute toj pacioj vietoj, na kad dantukai "priprastu" tose vietose...
o gal ir nusisnekejau, kaip ten buvo Vaida??? bigsmile.gif
Vaida`
QUOTE(ajaja @ 2009 10 22, 10:17)
na tai sveikinimai, tau siandien didele diena  4u.gif  4u.gif
ar baisu kai nuimineja? nesubraize dantuku??
gal nori mums rezultatus parodyti?? bigsmile.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
as supratau, kad Vaidai dantukus jau istiesino ir per paskutini vizita nieko nepaverze, o tiesiog siaip paliko, kad breketai dar pabutu menesi su ta pacia vielute toj pacioj vietoj, na kad dantukai "priprastu" tose vietose...
o gal ir nusisnekejau, kaip ten buvo Vaida???  bigsmile.gif
*

Ajaja, tu teisi biggrin.gif galbūt pirmai buvau blogai paaiškinus doh.gif O kad Latkauskienė kitoms pati siūlė dėt keramiką, tai nežinau, ji man sakė, kam pinigus mėtyt į balą, gi gerai sako tie geležiniai, neva jokio skirtumo biggrin.gif Bet aš nesutikau, juolab kad mano šypsena yra didelė ir plati, plius manęs daug kas neįsivaizduoja nesišypsant, dėl to keramika man kaip ir būtina buvo smile.gif O vat drauge turi visus geležinius, pas ją burna labai maža ir net šypsantis vos išlenda tie dantukai, tai visai neblogai jai tie geležiniai smile.gif
Tinar
QUOTE(natale @ 2009 10 21, 22:29)

mmm,nu gal  g.gif  paziuresim kaip man seksis kita protini dantuka traukti  ax.gif
*

na gal neprireiks to aparaciuko 4u.gif
tai jeu isdyuges tai ilgai nekankins...sake MB nieko ten baisaus juk nuskausmina..tik tiek kad jauciasi ka daro..bet skausmo jokio..paprasyk kad muzika ijungtu bigsmile.gif arba pati su ausinkem muzikos pasiklausykl:)manau gal visai nieko .. bigsmile.gif
QUOTE(natale @ 2009 10 21, 23:30)
o man Dalia pati siule keramika.sakau gal su metaliniais greiciau? sako istiesinsim tau  per pusmeti viska ir su keramika.tai kad gali rinktis.nera jokio skirtumo. tai ir pasirinkau 6 keramika + metals. ax.gif
*

na man su tokiu variantu tai vat sake kad reikes tada ant gomurio to voriuko smile.gif o jei deciausi gelezinius arba tuos damon tada nieko nereiektu smile.gif

QUOTE(eglincia @ 2009 10 22, 01:04)
*

labai labai sveikinam bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal pasirodyt noeretum? blush2.gif
eglincia
na planavo viska is karto nuimt,bet ten kazkas ivyko vienam dantukui apatiniam,kad persisuko,tai pakeite lanka savaitei,kad atstatyti ji atgal,tai matyty ktia savaite ir ten nuims,tuomet galesiu rezultatus ir jums parodyti.
Jausmas nuostabus,tuos dantis norisi braukti liezuviu lotuliukas.gif
nesubraize man regis,man dar estetini plombavima padare kur buvo nuskile ar kokie nelygumai nuo seno sakandzio,tai visi lygus dabar smile.gif kai nuims apatinius,pasidarysiu higienini valyma ir matyt eisiu balintis 4u.gif
ajaja
QUOTE(eglincia @ 2009 10 22, 13:22)
na planavo viska is karto nuimt,bet ten kazkas ivyko vienam dantukui apatiniam,kad persisuko,tai pakeite lanka savaitei,kad atstatyti ji atgal,tai matyty ktia savaite ir ten nuims,tuomet galesiu rezultatus ir jums parodyti.
Jausmas nuostabus,tuos dantis norisi braukti liezuviu lotuliukas.gif 
nesubraize man regis,man dar estetini plombavima padare kur buvo nuskile ar kokie nelygumai nuo seno sakandzio,tai visi lygus dabar smile.gif kai nuims apatinius,pasidarysiu higienini valyma ir matyt eisiu balintis  4u.gif
*

vajai kaip tau smagu 4u.gif 4u.gif

as pamenu kelios merginos sake, kad po breketu nuemimo gyd liepe nesibalint dantu keleta menesiu
eglincia
na ,kai nuims apatinius,uzklausiu ka mano daktare pasakys del balinimosi... g.gif jei ka,palauksiu,pas mane visai sviesus tie dantys,bet aisku gero visada negana biggrin.gif
kabesita
QUOTE(eglincia @ 2009 10 22, 15:47)
na ,kai nuims apatinius,uzklausiu ka mano daktare pasakys del balinimosi... g.gif jei ka,palauksiu,pas mane visai sviesus tie dantys,bet aisku gero visada negana  biggrin.gif
*

Del balinimo, juk jei tau padare estetini plombavima, kai atbalinsi skirsis spalva blush2.gif
Baby..
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 19, 17:35)
Nu va, prisiduodu oficialiai istojusi i kluba  ax.gif
Siandien man suklijavo virsu  thumbup.gif
*

4u.gif sveikinu

QUOTE(Vaida` @ 2009 10 21, 16:48)
*

jei buciau gydytoja taip tikrai nesakyciau. jei pacientas pats nori keramikiniu,o cia taip "pavaro" ant ju. taigi turetu kaip tik dziaugtis, daugiau sumokes. g.gif seip keramikiniu daug gydytoju nemesgta nes su jais kruopsciau reikia elgtis , ir klijuoti reikia labai atsargiai kad tie klijai neispurvintu nei breketo nei danties,(kazkaip man pasakojo ten) g.gif nesuprantu tokio gydytoju poziurio schmoll.gif

Papildyta:

beje rytoj parodysiu kaip atrodo mano dantukai, nes svesiu puse metuuuuuu
thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif good.gif sokiai.gif assa.gif assa.gif
Baby..
arba ne. dedu šiandien,bijau kad rytoj neturėsiu laiko.taigi... mano fotki albume yra nauja foto ... 4u.gif
natale
QUOTE(kabesita @ 2009 10 22, 16:06)
Del balinimo, juk jei tau padare estetini plombavima, kai atbalinsi skirsis spalva  blush2.gif
*

aha,as irgi pagalvojau kad dabar tos bliombos gali skirtis g.gif ju gi nenubalinsi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(margret @ 2009 10 21, 23:11)
Sveikutes  smile.gif As taip pat lankausi pas Dalia ir virsuje turiu 10keramikiniu ir kelis likusius paprastus metalinius.Keramika del estetikos dejausi.O su apacia isejo kuriozas.Gydytoja klausia,tai 4 ar 3dantukus desim keramikinius.As su pratau,kad 4 i viena ir 4 i kita bus keramikiniai(viso 8).Ir tik po vizito jau isedus i masina ir zvilgtelejus i veidrodeli pamaciau.kad tik 4priekiniai keramikiniai,o visi like metaliukai  tongue.gif Bet man visai patiko,net pagalvojau,gal ateity ir as padurnavosiu su visokiom spalvotom gumytem
*

o kiek uz apacia mokejei? as tai nzn jauciu metalinius pilnai pasirinksiu g.gif galvoju dabar,o gal 6 keramika o kiti metaliniai kaip ir virsui.
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2009 10 22, 10:11)

kaži kas per aparačiukas g.gif  bigsmile.gif

*

Herbsto aparatas. idedu nuorodos kur yra foto.
http://content.prosites.com/images/braces/...of-Braces-6.jpg
http://www.roaortholab.com/images/herbst2.png
http://www.drstich.com/images/diagram_herbst.gif
http://www.drkaley.com/images/PIC00007.JPG
http://www.bellardorthodontics.com/braces/..._appliance.html
eina sau kaip pamatau silpna darosi.as vis dar turiu toki vilti kad nereikes man jo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinar @ 2009 10 22, 14:54)

na man su tokiu variantu tai vat sake kad reikes tada ant gomurio to voriuko smile.gif o jei deciausi gelezinius arba tuos damon tada nieko nereiektu smile.gif

*

as tai tada rinkciaus kad nereiktu to "voriuko" nesiot blush2.gif
Tinar
QUOTE(natale @ 2009 10 22, 20:18)
aha,as irgi pagalvojau kad dabar tos bliombos gali skirtis  g.gif ju gi nenubalinsi  doh.gif
Papildyta:

o kiek uz apacia mokejei? as tai nzn jauciu metalinius pilnai pasirinksiu  g.gif  galvoju dabar,o gal 6 keramika o kiti metaliniai kaip ir virsui.
Papildyta:

Herbsto aparatas. idedu nuorodos kur yra foto.
http://content.prosites.com/images/braces/...of-Braces-6.jpg
http://www.roaortholab.com/images/herbst2.png
http://www.drstich.com/images/diagram_herbst.gif
http://www.drkaley.com/images/PIC00007.JPG
eina sau kaip pamatau silpna darosi.as vis dar turiu toki vilti kad nereikes man  jo  blush2.gif
Papildyta:

as tai tada rinkciaus kad nereiktu to "voriuko" nesiot  blush2.gif
*

gal dar kas esat voriuka nesiojusios? blush2.gif
natale
QUOTE(Tinar @ 2009 10 22, 19:21)
gal dar kas esat voriuka nesiojusios? blush2.gif
*

bet cia ne "voriukas" kur as foto idejau ax.gif
smilsee
Oho Baby,kokie grazus dantys wub.gif
natale
youtube radau video,panai padare operacija zandikauliu kaip cia siulo kai kam darytis (bet brangu). blush2.gif tai va tos panos video dienorastis (tik kazkodel ilgai kraunasi video)
http://www.youtube.com/watch?v=VmJciqVpH-8...feature=related
Baby..
QUOTE(natale @ 2009 10 22, 19:18)
eina sau kaip pamatau silpna darosi.as vis dar turiu toki vilti kad nereikes man  jo  blush2.gif
*

eina sau unsure.gif unsure.gif žiauru g.gif schmoll.gif kažkaip anksčiau gasdino ir mane su tokiu,bet mano gydytoja dabar su tais elastikais tvarko sukandima man ,tai kolkas esu patenkinta, ir manau kad galina ir ne tokiom drastiskom priemonem pasiekti norimo rezultato unsure.gif

QUOTE(smilsee @ 2009 10 22, 19:46)
Oho Baby,kokie grazus dantys wub.gif
*

dėkui 4u.gif bet dar iki tikro gražio nemažai truksta blush2.gif

QUOTE(natale @ 2009 10 22, 20:21)
youtube radau video,panai padare operacija zandikauliu kaip cia siulo kai kam darytis (bet brangu).  blush2.gif  tai va tos panos video dienorastis (tik kazkodel ilgai kraunasi video)
*

bet matosi kad veidukas tai jau toks patines pas panele.ir seip ,man atrodo kad pries ir po gydymo ji taip pat atrode g.gif
natale
QUOTE(Baby.. @ 2009 10 22, 21:00)
eina sau  unsure.gif  unsure.gif  žiauru  g.gif  schmoll.gif kažkaip anksčiau gasdino ir mane su tokiu,bet mano gydytoja dabar su tais elastikais tvarko sukandima man ,tai kolkas esu patenkinta, ir manau kad galina ir ne tokiom drastiskom priemonem pasiekti norimo rezultato  unsure.gif
dėkui  4u.gif  bet dar iki tikro gražio nemažai truksta  blush2.gif
bet matosi kad veidukas tai jau toks patines pas panele.ir seip ,man atrodo kad pries ir po gydymo ji taip pat atrode  g.gif
*

nu jo as irgi turi vilti kad gal su elastikais prasisuksiu,bet gi zandikaulio nepastumsi su gumytem unsure.gif na bus matyt ax.gif
tai jo veidukas patines, po tokios operacijos kur kaulus lauzo tai zinai,ne juokai blush2.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Baby.. @ 2009 10 22, 18:11)
arba ne. dedu šiandien,bijau kad rytoj neturėsiu laiko.taigi... mano fotki albume yra nauja foto ...  4u.gif
*

tavo dantukai nerealus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Tinar

baby tavo dantukai kokie fainiiii bigsmile.gif kada as tokius turesiu ax.gif ax.gif laukiu nesulaukiu..o pas tave visa eilute buvo keramikiniai?nereikejo platint zandikaulio su voriuku?
QUOTE(natale @ 2009 10 22, 20:34)
bet cia ne "voriukas" kur as foto idejau  ax.gif
*

jo as supratau kad ne..;)as apie ta kur ant gomurio kalbu:}}
margret

o kiek uz apacia mokejei? as tai nzn jauciu metalinius pilnai pasirinksiu g.gif galvoju dabar,o gal 6 keramika o kiti metaliniai kaip ir virsui.
Man apcia su 4keramikiniais kainavo 1780lt.Bet man dar kiek supratau ir 5dantuko kakleli uzplombavo,nes beprotiskai jautrus.dar keletui dantuku kazkokiu kaip plombu uzdejo,kad sakandis keistusi.
Jei tau sypsantis apacia mazai matosi,tai tikrai tavo vietoj visus metaliukus ir susideciau,nes kaip pastebiu save tai tikrai mazai tu apatiniu matosi(labiausiai tie 4apatiniai,kuriuos keramikiniais breketukais ir papuosiau smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 10 22, 17:11)
arba ne. dedu šiandien,bijau kad rytoj neturėsiu laiko.taigi... mano fotki albume yra nauja foto ...  4u.gif
*

Kaipnoreciau pamatyti tavo dantukus.Esu najoke,tai gal paaiskintumet kaip ir kada galeciau zvilgtelt i jusu grozi?
Tinar
QUOTE(margret @ 2009 10 22, 23:22)
o kiek uz apacia mokejei? as tai nzn jauciu metalinius pilnai pasirinksiu  g.gif  galvoju dabar,o gal 6 keramika o kiti metaliniai kaip ir virsui.
  Man apcia su 4keramikiniais kainavo 1780lt.Bet man dar kiek supratau ir 5dantuko kakleli uzplombavo,nes beprotiskai jautrus.dar keletui dantuku kazkokiu kaip plombu uzdejo,kad sakandis keistusi.
  Jei tau sypsantis apacia mazai matosi,tai tikrai tavo vietoj visus metaliukus ir susideciau,nes kaip pastebiu save tai tikrai mazai tu apatiniu matosi(labiausiai tie 4apatiniai,kuriuos keramikiniais breketukais ir papuosiau  smile.gif )
Papildyta:

Kaipnoreciau pamatyti tavo dantukus.Esu najoke,tai gal paaiskintumet kaip ir kada galeciau zvilgtelt i jusu grozi?
*

o pas tave apacioje jau sudetio virsuje ne..taipsupratau? ax.gif as va ir kolkas vel apsistojau ties 6keramikiniais virsuje likusiais geleziniais..ir apacioje geelziniais..smile.gif
nzn gal darpersigalvosiu..smile.gif apie ta voriuka info nerandu ax.gif des man siuo atveju tada ant gomurio jei toki varianta rinksiuos.smile.gif
margret
QUOTE(Tinar @ 2009 10 22, 22:28)
o pas tave apacioje jau sudetio virsuje ne..taipsupratau? ax.gif as va ir kolkas vel apsistojau ties 6keramikiniais virsuje likusiais geleziniais..ir apacioje geelziniais..smile.gif
nzn gal darpersigalvosiu..smile.gif apie ta voriuka info nerandu ax.gif des man siuo atveju tada ant gomurio jei toki varianta rinksiuos.smile.gif
*

Virsu man sudejo dar rugpjucio menesi(10keramikiniu+keli metaliniai)
Tinar
QUOTE(natale @ 2009 10 22, 21:21)
youtube radau video,panai padare operacija zandikauliu kaip cia siulo kai kam darytis (bet brangu).  blush2.gif  tai va tos panos video dienorastis (tik kazkodel ilgai kraunasi video)
*

ainas sau...
bet sypsena kiek pastebjautai pradzioj atviresne buvo..dabar tik va apatinis zandikaulis sumazejes.smile.gif

o tos kurios turit ''damon''breketukus..keip ten su tomgumytem..ar reikia nesiot ar ne?ar jie visas funkcijas atlieka?
Papildyta:
per yotube radau apie visokius breketus ir ju uzdejimas nufilmuotas ir apie damon pilna video medziagos ir apie paprastus.:)idomu tikrai:)

http://www.youtube.com/watch?v=iOAwrwPNdrw...feature=related

as vel tokiu noriu doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif sakes ka daryt doh.gif doh.gif doh.gif kaip apsisprest doh.gif
eglincia
QUOTE(kabesita @ 2009 10 22, 16:06)
Del balinimo, juk jei tau padare estetini plombavima, kai atbalinsi skirsis spalva  blush2.gif
*

blink.gif tikrai??
o kai daro estetini,tai nedaro su specialia plomba,kuri taikosi prie to ,ka darau ? doh.gif
Tinar
QUOTE(eglincia @ 2009 10 23, 01:03)
blink.gif  tikrai??
o kai daro estetini,tai nedaro su specialia plomba,kuri taikosi prie to ,ka darau ? doh.gif
*

jo ...znk skirsis...nebent cia su stomatologu pakalbet ta tema..esu skaiciusi kad tikrai skiriasi..
Papildyta:
lotuliukas.gif dabar sujuokinsiu bigsmile.gif lotuliukas.gif noriu vel 6keramikiniu ir paprastu gale lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.