QUOTE(Jille @ 2009 09 23, 16:21) Sveiki visi! Nusprendžiau ir aš nueiti pas ortodontą ir pradėti kelią link drąsios šyspenos  Skaičiau šiek tiek apie breketų rūšis ir vis dėlto sugalvojau, kad noriu keramikinių arba safyrinių... Norėjau paklausti, ar tikrai jie beveik netrukdo kalbėti? Dirbu tokį darbą, kur taisyklinga tartis yra svarbi, bijau, kad to nepaveiktų  Konsultacijai užsirašiau į Pilėnę, gal kuri ten lankotės?  Ačiū labai! Sveika prisijungusi. Kalbėjimui tikrai netrukdo QUOTE(Ingredd @ 2009 09 23, 16:34) nu gal as visko nzn, bet as su metaliais, jokiu kalbos trukdziu pamenu kai pasakiau ortodontei kad desim metalinius, pasake, geras pasirinkimas gal nuo situacijos priklauso, nzn.. Mano ortodontė man tik metalinius tesiūlė, kai pasakiau, kad gal kitų norėčiau, tai sakė "kaip nori, galim ir tuos safyrinius dėt, bet aš tavo vietoj tik metalinius dėčiaus" Tai va. Ir aš su metaliniais. Galvojau kaip čia atrodysiu , pergyvenau. Bet tikrai be reikalo, jaučiuosi su jais puikiai
*fabulouslife*
2009 09 23, 15:42
QUOTE(Achilles @ 2009 09 23, 17:37) Sveika prisijungusi. Kalbėjimui tikrai netrukdo Mano ortodontė man tik metalinius tesiūlė, kai pasakiau, kad gal kitų norėčiau, tai sakė "kaip nori, galim ir tuos safyrinius dėt, bet aš tavo vietoj tik metalinius dėčiaus" Tai va. Ir aš su metaliniais. Galvojau kaip čia atrodysiu , pergyvenau. Bet tikrai be reikalo, jaučiuosi su jais puikiai  as kai dejausi breketus man tetis ta diena kai nuejau detis pasiule detis keramikinius arba safyrinius, bet as atisakiau  as taip norejau breketu kad man tiko ir metaliniai  man net graziau metalinei.. tetis net stebejosi  sako siulau kaip graziau, o tu nenori
Man irgi jokių kitokių nesiūlė, net neklausė tiesiog pasakė, kad deda. Gal nuo situacijos priklauso ar kaip
O gal nuo gydytojos priklauso? Tiesiog nenoriu as metaliniu ir tiek... Tai nezinau, ka pasiulys, ziuresime
QUOTE(Jille @ 2009 09 23, 23:49) O gal nuo gydytojos priklauso? Tiesiog nenoriu as metaliniu ir tiek... Tai nezinau, ka pasiulys, ziuresime  pas mane keramikiniai virsuje 6. na ka as zinau, pliusas tame kad ju labai nesimato. as kai fotografuojuos visad issisiepus tai fotkese net nepastebi niekas  minusai (bent man) tai kad jei megsti kava, raudona vyna, ir seip kas dazo gali pamirst, nes permatomos gumytes greitai apsinesa, o po kiekvieno gerimo tikrai nesinores lakstyti valyt dantuku.
Na kava ir taip nėra labai gerai, tai jau tiek to, galėsiu susitaikyti su tuom  o gal nebūtų sunku parodyti, kaip Jūsų dantukai atrodo su keraminiais?
Sveikos, uoj kiek man mažai beliko laukt breketukų - jau pirmadienį dės viršuj
Gitusia
2009 09 24, 09:11
vakar valgydama vynuogę kauliauką turbūt kažkaip sumakalavau burnoj, kad jis atidūrė tokioj vietoj tarp viršutinio danties ir apatinip breketo, tai kasdama atlupau breketuką  Nuo apatinio 5 dantuko (priešais žieduką). Ir vėl bereikalnigos išlaidos  Vizitas tik spalio 30  Ar skambinti? Laukti? Neiškryps kaip nors jis man iki vizito?
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 24, 10:11) vakar valgydama vynuogę kauliauką turbūt kažkaip sumakalavau burnoj, kad jis atidūrė tokioj vietoj tarp viršutinio danties ir apatinip breketo, tai kasdama atlupau breketuką  Nuo apatinio 5 dantuko (priešais žieduką). Ir vėl bereikalnigos išlaidos  Vizitas tik spalio 30  Ar skambinti? Laukti? Neiškryps kaip nors jis man iki vizito? Labas, paskambink ir paklausk ką daryti. Bet aš nesuprantu, kaip tie breketai atsilupa, juk jie taip tvirtai priklijuoti  aš ir riešutus kietut kietutėlius kramčiau, bet nieko  nu nežinau, gal laimės dalykas čia Papildyta:QUOTE(katyte* @ 2009 09 24, 09:47) Sveikos, uoj kiek man mažai beliko laukt breketukų - jau pirmadienį dės viršuj  Super naujiena
QUOTE(Jille @ 2009 09 24, 09:46) Na kava ir taip nėra labai gerai, tai jau tiek to, galėsiu susitaikyti su tuom  o gal nebūtų sunku parodyti, kaip Jūsų dantukai atrodo su keraminiais?  dabar tai nelabai koks vaizdas nes ant keramikiniu prisukineta vieluciu elastikams..
maza_maza
2009 09 24, 09:57
QUOTE(Jille @ 2009 09 24, 09:46) Na kava ir taip nėra labai gerai, tai jau tiek to, galėsiu susitaikyti su tuom  o gal nebūtų sunku parodyti, kaip Jūsų dantukai atrodo su keraminiais?  tas gumytes pakeicia vielutem, bet cia kiekviena situacija skirtinga pradzioj ir as nusidaziau jas zaliai ir geltonai nuo juodos arbatos ir dar kazko  bet dabar vielutes, tai nieko. musu foto tai yra albumiuke, bet nzn kaip cia kam yra duodami prisijungimai ten keletas musu su keremikiniais
QUOTE(maza_maza @ 2009 09 24, 10:57) tas gumytes pakeicia vielutem, bet cia kiekviena situacija skirtinga pradzioj ir as nusidaziau jas zaliai ir geltonai nuo juodos arbatos ir dar kazko  bet dabar vielutes, tai nieko. musu foto tai yra albumiuke, bet nzn kaip cia kam yra duodami prisijungimai ten keletas musu su keremikiniais  Duomenis duodame, kai narys būna įtrauktas į sąrašą.
maza_maza
2009 09 24, 10:13
QUOTE(Achilles @ 2009 09 24, 11:02) Duomenis duodame, kai narys būna įtrauktas į sąrašą.  na jei taip, tai mano akys meluoja, nes sarase nematau natale, o jos fotkes albume tai jau senokai yra tai cia po blatu kazkaip viskas ivyko
QUOTE(maza_maza @ 2009 09 24, 11:13) na jei taip, tai mano akys meluoja, nes sarase nematau natale, o jos fotkes albume tai jau senokai yra tai cia po blatu kazkaip viskas ivyko  cia netycia jos neideju i sarasa
QUOTE(Jille @ 2009 09 23, 14:21) Sveiki visi! Nusprendžiau ir aš nueiti pas ortodontą ir pradėti kelią link drąsios šyspenos  Skaičiau šiek tiek apie breketų rūšis ir vis dėlto sugalvojau, kad noriu keramikinių arba safyrinių... Norėjau paklausti, ar tikrai jie beveik netrukdo kalbėti? Dirbu tokį darbą, kur taisyklinga tartis yra svarbi, bijau, kad to nepaveiktų  Konsultacijai užsirašiau į Pilėnę, gal kuri ten lankotės?  Ačiū labai! sveika prisijungus as irgi ilgai galvojau kai reikejo pasirinkti breketu rusi. nesirinkau keramikiniu/ safyriniu, del to, kad gumytes gali nusidazyti ir dar del to, kad bent man gyd sake, kad metaliniai vistik tvirtesni, t.y. su keramikiniais/safyriniais reiketu truputi ilgesnio gydymo... o pas mane nemazai reikia stumdyti dantukus, tai issirinkau metalinius Damon ir nesigailiu. nors turiu pasakyti, kad man tie keramikiniai labai grazus, kaip dantu puosmena atrodo, bet susitaikiau su mintim, kad jie ne man...
O galima kokia viena nuotraukyte cia ikelti su keraminiais? Nes internete radau tik reklaminiu nuotrauku, idomu, kaip realiai atrodo, kol dar neuzdejo nieko, nes kai jau uzdes, pati paziuresiu i veidrodi
QUOTE(katyte* @ 2009 09 24, 07:47) Sveikos, uoj kiek man mažai beliko laukt breketukų - jau pirmadienį dės viršuj  pagaliau ta diena taip arti  na dabar visa savaitgali atsivalgyk, nes pirmas kelias dienas nelabai ka galesi kramtyti, ruosk jogurtus, sriubytes ir koseles Papildyta:QUOTE(Gitusia @ 2009 09 24, 08:11) vakar valgydama vynuogę kauliauką turbūt kažkaip sumakalavau burnoj, kad jis atidūrė tokioj vietoj tarp viršutinio danties ir apatinip breketo, tai kasdama atlupau breketuką  Nuo apatinio 5 dantuko (priešais žieduką). Ir vėl bereikalnigos išlaidos  Vizitas tik spalio 30  Ar skambinti? Laukti? Neiškryps kaip nors jis man iki vizito? vajai nesmagu kai taip nutinka, na nieko, uztat ateityje busi atsargesne... as prisimenu kai man vis tos vielytes is galiniu breketu islysdavo kai kazka kieto kramtydavau, tai po keliu kartu supratau, kad reikia daug atsargiau, nes kitaip nebus... manau pasiskambink gydytojui, pasakys ka daryti...... Papildyta:Beje, idejau i fotki vakarykste nuotraukyte, zinau kad tas kelias dar ilgas ilgas, bet bent man rezultatai po 3 men akivaizdus
QUOTE(ajaja @ 2009 09 24, 11:32) Beje, idejau i fotki vakarykste nuotraukyte, zinau kad tas kelias dar ilgas ilgas, bet bent man rezultatai po 3 men akivaizdus super!!! TIKRAI MATOSI
vilmosius
2009 09 24, 10:46
sveikos mergaites
QUOTE(Achilles @ 2009 09 24, 09:35) super!!! TIKRAI MATOSI  aciu  pas mane vidurine linija visiskai nesutampa virsuj ir apacioj. virsus ziauriai i desine nuvaziaves, o apacia truputi i kaire... tai virsutine vidurine linija eina tiesiai per apatinio desinio pirmuko centra... na bet cia laiko klausimas, dabar lyg jau pradejo tempti virsutinius i kaire Papildyta:kazin kur Svajaaa dingus? ir ar dar yra atskira plepejimo temuke bendraminciuose, as darbe uzsiemus, tai jau nebespeju uzsukt paziuret...
QUOTE(ajaja @ 2009 09 24, 11:49) aciu  pas mane vidurine linija visiskai nesutampa virsuj ir apacioj. virsus ziauriai i desine nuvaziaves, o apacia truputi i kaire... tai virsutine vidurine linija eina tiesiai per apatinio desinio pirmuko centra... na bet cia laiko klausimas, dabar lyg jau pradejo tempti virsutinius i kaire Papildyta:kazin kur Svajaaa dingus? ir ar dar yra atskira plepejimo temuke bendraminciuose, as darbe uzsiemus, tai jau nebespeju uzsukt paziuret... Svajaaa niekur nedingus, ji su mumis bendraminčiuose sėdi, kaip tik žadėjau tavęs klausti, kodėl neužeini pas mus paplepėti. Tema bendraminčiuose yra čia
QUOTE(ajaja @ 2009 09 23, 10:48) sveikutes ale svente siandiena  taigi mano gelezinkeliams 3 menesiai turbut reikes vakare fotografuoti man atrodo pas Baby irgi siandien "breketines", tik berods jai 5 men , sveikinu ir tave Baby aciu,aciu  ir tave su praejusiom QUOTE(Jille @ 2009 09 23, 16:21) Norėjau paklausti, ar tikrai jie beveik netrukdo kalbėti? Dirbu tokį pirmas dvi dienas reikia pasitreniruoti biski kalbeti, o jau poto tai netrukdo. QUOTE(Gabado @ 2009 09 23, 23:46) Gal nuo situacijos priklauso ar kaip  nu seip tik damonai yra skirti tam kad plest zandikauli ir issaugoti dantis. o jei situacija eiline,tai galima bet kokius detis-metalinius ar keramikinius QUOTE(Shin @ 2009 09 24, 09:21) minusai (bent man) tai kad jei megsti kava, raudona vyna, ir seip kas dazo gali pamirst, nes permatomos gumytes greitai apsinesa, o po kiekvieno gerimo tikrai nesinores lakstyti valyt dantuku. paprasyk kad detu vielutes vietoj gumyciu  ir gal gali nufotografuoti dantukus ir parodyti savo tuos kabliukus elastikams, nes man irgi kabins,tai vat idomu QUOTE(ajaja @ 2009 09 24, 11:32) Beje, idejau i fotki vakarykste nuotraukyte, zinau kad tas kelias dar ilgas ilgas, bet bent man rezultatai po 3 men akivaizdus
Panos  as breketuota  nieko neskauda ir dar per visa diena niekas nepastebejo kad as jau su breketais  daktare perspejo kad bus sunki savaite bet kol kas as 9 danguj ir man nieko neskauda ir kalbet netrugdo.kitas vizitas lapkricio men  vakare pasistengsiu idet foto savo keramikines smile tik 1 diena
*fabulouslife*
2009 09 24, 19:02
QUOTE(natale @ 2009 09 24, 18:01) Panos  as breketuota  nieko neskauda ir dar per visa diena niekas nepastebejo kad as jau su breketais  daktare perspejo kad bus sunki savaite bet kol kas as 9 danguj ir man nieko neskauda ir kalbet netrugdo.kitas vizitas lapkricio men  vakare pasistengsiu idet foto savo keramikines smile tik 1 diena  Na sveikinu panele gelezinkeliete pas tave keramikiniai?? na po truputi isiskaudes, nepergyvenk  sekmes pirmus kartus valant dantukus as pamenu kai pirma karta valgiau vistienos salotas tai nuejus issivalyti dantu puse tos vistos breketuose radau... nors dabar jau kazkaip tiek neprilenda
smilsee
2009 09 24, 20:03
Nu va kaip fainai tau Natale  As jau snd net desrele suvalgiau  Ir tai tik su viena puse nes kita dar labai skauda
idejau foto musu albume  man gydytoja dave vasko ir 3 "vieno dantuko" sepetukus. tuoj reikes eit praktikuotis  taip prekyje pas mane keramika o toliau metaliniai ir berods oranzines gumytes  nieko nesake kad gumytes gale bus spalvotos,bet ju nesimato bet vistiek jokingai man atrodo
smilsee
2009 09 24, 20:26
Man tai gerai,tfu tfu tfu,kol kas niekas netrina  Bet tikiuosi ir netrins nes vasko tai man isvis mazai liko,nesinosiu ka daryt  Arba su vata draugausiu
QUOTE(Baby.. @ 2009 09 24, 16:39) aciu,aciu  ir tave su praejusiom pirmas dvi dienas reikia pasitreniruoti biski kalbeti, o jau poto tai netrukdo. nu seip tik damonai yra skirti tam kad plest zandikauli ir issaugoti dantis. o jei situacija eiline,tai galima bet kokius detis-metalinius ar keramikinius paprasyk kad detu vielutes vietoj gumyciu  ir gal gali nufotografuoti dantukus ir parodyti savo tuos kabliukus elastikams, nes man irgi kabins,tai vat idomu  tai kad nevisada deda vielutes, kazka ajskino del ko negali kartais det, bet jau pamirsau  natale sveikinu
QUOTE(ajaja @ 2009 09 24, 11:32) pagaliau ta diena taip arti  na dabar visa savaitgali atsivalgyk, nes pirmas kelias dienas nelabai ka galesi kramtyti, ruosk jogurtus, sriubytes ir koseles  juokiaus, kad valgysiu kaip ir dukriukas - jogurtus, košes ir sriubas
Aciu uz sveikinimus o as ir nezinojau kad pas mene stora vela  maciau ir storesniu tai pagalvojau kad pas mane plona siandien is ryto valgiau manu kose  toooks keistas jausmas  o kai geri is vis per breketus arbata bega toks garsas kad specialai kaip mazi vaikai siurbiu ta arbata  gal dar nemoku as normaliai valgyt ir gert  dantukus issivaliau be problemu pas mane saldytuve vien jogurtai  o drauge skambina ir sako o ka tu savaitgali saslu nevalgysi  bliamba kaip norejau bet ka daryt,atsivesiu jogurtuka i sodyba  arba ciulpsiu mesos gabala Papildyta:Panos,kiek jus mokejot uz dantu rovima? man reikia protinius istraukti.vienas matosi o kitas pasislepes  reikes pjaut jauciu.
maza_maza
2009 09 25, 09:01
QUOTE(natale @ 2009 09 25, 09:54) Aciu uz sveikinimus o as ir nezinojau kad pas mene stora vela  maciau ir storesniu tai pagalvojau kad pas mane plona siandien is ryto valgiau manu kose  toooks keistas jausmas  o kai geri is vis per breketus arbata bega toks garsas kad specialai kaip mazi vaikai siurbiu ta arbata  gal dar nemoku as normaliai valgyt ir gert  dantukus issivaliau be problemu pas mane saldytuve vien jogurtai  o drauge skambina ir sako o ka tu savaitgali saslu nevalgysi  bliamba kaip norejau bet ka daryt,atsivesiu jogurtuka i sodyba  arba ciulpsiu mesos gabala Papildyta:Panos,kiek jus mokejot uz dantu rovima? man reikia protinius istraukti.vienas matosi o kitas pasislepes  reikes pjaut jauciu.  nu pagaliau ir tu paslovinta tarp breketininkiu man protini (nepasislepusi) isrove uz 50 lt. nuskausmino ir uz minutes neliko bet cia Vilniuje.
QUOTE(katyte* @ 2009 09 24, 20:39) juokiaus, kad valgysiu kaip ir dukriukas - jogurtus, košes ir sriubas  na va, dar brangiausiaji prikalbink kelias dienas "dietos" pasilaikyti, tai isvis visi trys koses kirsit keleta dieneliu per menesi po paverzimu, bus visiems organizmo valymas
QUOTE(ajaja @ 2009 09 25, 11:39) na va, dar brangiausiaji prikalbink kelias dienas "dietos" pasilaikyti, tai isvis visi trys koses kirsit keleta dieneliu per menesi po paverzimu, bus visiems organizmo valymas   norėčiau, ale be šansų  jis mėsiškas, jam košės turbūt neįsiūlysiu  tai ką, sakysiu, varyk pas mamą valgyt, nes namie badas laukiu pirmadienio, tuo pačiu ir bijau. bet palyginus su danties rovimu, manau, nėr ko  nes dantuką, nors ir dvigubai nuskausmino, ojei, kaip nemalonu buvo, kai rovė
smilsee
2009 09 25, 11:21
Pagaliau galiu jau normaliai valgyt nes tie jogurtai ir sureliai jau taip atsibode buvo,fuiiii,negaliu net i ta puse paziuret  O nuo ju nei pavalgai nei ka
QUOTE(smilsee @ 2009 09 25, 12:21) Pagaliau galiu jau normaliai valgyt nes tie jogurtai ir sureliai jau taip atsibode buvo,fuiiii,negaliu net i ta puse paziuret  O nuo ju nei pavalgai nei ka  Aš tai makaronus valgau, kai dantis skauda. Jie nekieti
*fabulouslife*
2009 09 25, 11:47
QUOTE(Achilles @ 2009 09 25, 13:27) Aš tai makaronus valgau, kai dantis skauda. Jie nekieti  as tai bulviu kose su susmulkintom desrelem arba kotletu  nes nuo jogurtu nepasisotindavau
o as sokolada...
QUOTE(maza_maza @ 2009 09 25, 11:01) nu pagaliau ir tu paslovinta tarp breketininkiu man protini (nepasislepusi) isrove uz 50 lt. nuskausmino ir uz minutes neliko bet cia Vilniuje. Man tai klinikoj dave pora telefonu gydytoju.sake pasiskambint ir paklaust kur pigiau.nes sake pas viena gali kainuot 400 o pas kita 250  tai daabr galvoju tau 50 lt kainavo o man visai kitokiom kainom kalba  gal cia jinai apie ta kalbejo danti kur pasislepes sedi? kuri pjaut reikes Papildyta:QUOTE(Achilles @ 2009 09 25, 13:27) Aš tai makaronus valgau, kai dantis skauda. Jie nekieti  as siandien visa diena valgyt noriu.is ryto manu koses palesiau ir tiek.anksciau tai kai matuodavom ,tai obuoliu,kriausiu prisirnkdavau o dabar badas  tai kol vazinejau irgi apie makaronus galvojau,nes dantukai jautrus.vaistu tai nereikia,bet jausmas niekoks. Papildyta:QUOTE(katyte* @ 2009 09 25, 12:47)  norėčiau, ale be šansų  jis mėsiškas, jam košės turbūt neįsiūlysiu  tai ką, sakysiu, varyk pas mamą valgyt, nes namie badas laukiu pirmadienio, tuo pačiu ir bijau. bet palyginus su danties rovimu, manau, nėr ko  nes dantuką, nors ir dvigubai nuskausmino, ojei, kaip nemalonu buvo, kai rovė  breketu klijavimas neskausmingas  ten ner ko bijot tikrai. o koki tau dantuka trauke ir kiek mokejei? Papildyta:QUOTE(justyte** @ 2009 09 25, 13:47) as tai bulviu kose su susmulkintom desrelem arba kotletu  nes nuo jogurtu nepasisotindavau Man irgi jogurtai nelabai tinka,pavalgai bet trumpam ,paskui vel ir vel valgyt norisi Papildyta:NORIU VALGYYYT  net nesidirba
Vergine
2009 09 25, 13:52
QUOTE(ajaja @ 2009 09 23, 10:48) o tas bjaurus skalavimo skystis apie kuri as cia pasakojau pries kelias dienas vadinasi Sarakan...
Skamba kaip tarakan QUOTE(natale @ 2009 09 24, 20:01) Sveikinimai O man šiandien mini jubiliejus  1 mėnesiukas
QUOTE(natale @ 2009 09 25, 14:49) breketu klijavimas neskausmingas  ten ner ko bijot tikrai. o koki tau dantuka trauke ir kiek mokejei? man ketvirtą viršuj dešinėj traukė. mokėjau 60 litų kažkur, čia su dviguba vaistų doze
QUOTE(Vergine @ 2009 09 25, 15:52) Skamba kaip tarakan Sveikinimai O man šiandien mini jubiliejus  1 mėnesiukas  Sveikinimai man irgi kaip tarakan praskambejo Papildyta:QUOTE(katyte* @ 2009 09 25, 15:55) man ketvirtą viršuj dešinėj traukė. mokėjau 60 litų kažkur, čia su dviguba vaistų doze  jauciu ir as be 2 dozes neapseisiu
QUOTE(natale @ 2009 09 25, 13:16) Sveikinimai man irgi kaip tarakan praskambejo Papildyta:jauciu ir as be 2 dozes neapseisiu  man vienos dozes nuskausminamuju pakako kai danti trauke, nors pas mane ten sudetingai buvo, ilgai krapste, nes jau trupejo tas dantis ir saknis... man svarbu kad nenualpciau kai vaistus leidzia, o jau po to nemalonus pojuciai bet gyventi galima Papildyta:QUOTE(Vergine @ 2009 09 25, 12:52) Skamba kaip tarakan Sveikinimai O man šiandien mini jubiliejus  1 mėnesiukas  sveikinimai menesio proga  ar progresas yra?
Oho kaip pigiai apsisukote  man dviejų dantų šalinimas ir žandikulio apkaldymas su vietine nejautra 1500lt kainavo O aš tikiuos, kad man "breketų dieta" ir kelių nereikalingų kilogramų padės atsikratyti  dabar kažkaip lengviau atsisakyti visokių šokoladų, vakar dabė šokoladinį saldainį, toks didelis, viso nesusikiši, po biški neatkandu su priekiu
Vergine
2009 09 25, 18:39
QUOTE(ajaja @ 2009 09 25, 16:25) sveikinimai menesio proga  ar progresas yra? Aha, yra  Priekinis dantukas susikreivino QUOTE(Gabado @ 2009 09 25, 17:41) Oho kaip pigiai apsisukote  man dviejų dantų šalinimas ir žandikulio apkaldymas su vietine nejautra 1500lt kainavo Dievuliau, kokios kaikos
QUOTE(Gabado @ 2009 09 25, 15:41) Oho kaip pigiai apsisukote  man dviejų dantų šalinimas ir žandikulio apkaldymas su vietine nejautra 1500lt kainavo O aš tikiuos, kad man "breketų dieta" ir kelių nereikalingų kilogramų padės atsikratyti  dabar kažkaip lengviau atsisakyti visokių šokoladų, vakar dabė šokoladinį saldainį, toks didelis, viso nesusikiši, po biški neatkandu su priekiu  as irgi pirma diena uzsidejus breketus sokoladini saldaini pasiemiau prie arbatos, prakandau ir palikau... be rysio skonis pasirode ir viskas... bet deja po poros savaiciu "prisitaikiau", dabar galvoju geresnio maisto ir nera kai dantis skauda, nes isidedi i burna, jis pats istirptsa nos valgyti turbut maziau valgau, nes kai issivalau ir issiskalauju dantis jau nebesinori uzkandziauti
QUOTE(Gabado @ 2009 09 25, 18:41) Oho kaip pigiai apsisukote  man dviejų dantų šalinimas ir žandikulio apkaldymas su vietine nejautra 1500lt kainavo O aš tikiuos, kad man "breketų dieta" ir kelių nereikalingų kilogramų padės atsikratyti  dabar kažkaip lengviau atsisakyti visokių šokoladų, vakar dabė šokoladinį saldainį, toks didelis, viso nesusikiši, po biški neatkandu su priekiu  Papasakok placiau,ka ten su zandikauliu dare,nesupratau ?  as tai kita savaite jauciu skambinisiu del dantuku salinimo.net nzn kiek cia man kainuos.  reikes savaitgali gerai padirbet ,kad uzsidirbti  ir iki lapkricio dar apie 1500 aptinimas breketukams reikia taupyt Papildyta:QUOTE(ajaja @ 2009 09 25, 20:53) as irgi pirma diena uzsidejus breketus sokoladini saldaini pasiemiau prie arbatos, prakandau ir palikau... be rysio skonis pasirode ir viskas... bet deja po poros savaiciu "prisitaikiau", dabar galvoju geresnio maisto ir nera kai dantis skauda, nes isidedi i burna, jis pats istirptsa nos valgyti turbut maziau valgau, nes kai issivalau ir issiskalauju dantis jau nebesinori uzkandziauti  valgyt gal ir norisi bet valyt dantukus tingiu
maza_maza
2009 09 25, 21:03
man siandien paverzimas buvo. ir vietoj likusiu 2 men. pasirodo bus dar 4 men., vadinas dar pusmetis (2 men. zapasui uzsimetu  ) nebeiseis man det implanto, tai uzdarines 4 mm tarpa tarp 7 ir 5 dantuko,nes 6-ojo nera. tai ant visu yra keramikiniai, o ant to 7-o siandien metalini uzdejo ir su ruzava gumyte nu ziauriai ciotkai atrodo, jau gailiuos, kad ne visi metaliukai pas mane ir dar plius uzdejo jau normalia viela, tai sake dbr suzinosiu ka reiskia "skauda" pakolkas normaliai, ryt jauciu virsiu manu kose Papildyta:QUOTE(natale @ 2009 09 25, 14:49) Man tai klinikoj dave pora telefonu gydytoju.sake pasiskambint ir paklaust kur pigiau.nes sake pas viena gali kainuot 400 o pas kita 250  tai daabr galvoju tau 50 lt kainavo o man visai kitokiom kainom kalba  gal cia jinai apie ta kalbejo danti kur pasislepes sedi? kuri pjaut reikes  na kiek zinau mano direktore ejo i ale "sustresne" klinika Vilniuje, tai mokejo apie 150 ar 200 lt. bet cia irgi toks kurio pjaut nereikejo. tai as tik rankom suplojau, kad atsiprasant uz toki sudina darbeli is manes tik 50 lt paeme manau, kad pasiskambink i daugiau kliniku ir pasiklausinek
QUOTE(maza_maza @ 2009 09 25, 23:03) man siandien paverzimas buvo. ir vietoj likusiu 2 men. pasirodo bus dar 4 men., vadinas dar pusmetis (2 men. zapasui uzsimetu  ) nebeiseis man det implanto, tai uzdarines 4 mm tarpa tarp 7 ir 5 dantuko,nes 6-ojo nera. tai ant visu yra keramikiniai, o ant to 7-o siandien metalini uzdejo ir su ruzava gumyte nu ziauriai ciotkai atrodo, jau gailiuos, kad ne visi metaliukai pas mane ir dar plius uzdejo jau normalia viela, tai sake dbr suzinosiu ka reiskia "skauda" pakolkas normaliai, ryt jauciu virsiu manu kose Papildyta:na kiek zinau mano direktore ejo i ale "sustresne" klinika Vilniuje, tai mokejo apie 150 ar 200 lt. bet cia irgi toks kurio pjaut nereikejo. tai as tik rankom suplojau, kad atsiprasant uz toki sudina darbeli is manes tik 50 lt paeme manau, kad pasiskambink i daugiau kliniku ir pasiklausinek  del keramikiniu ir as dabar biski gailiuos kad ne metalinius dejaus  man tai fainai atrodo,nors keramikinius niekas dabar nepastebi,o metalinius jau butu uzmate,kol kreivi dantukai tai gal nelabai vaizdelis,bet kai i lanka dantusikai sueis tai metaliniai ciotkai atrodo.  ir gumytes gumytes man jau skausmas praejo,vakare makaronus-zvaizdutes valgiau,puse velnio.dabar jau aprimo skausmas,ziuresiu kaip bus rytoj. o klausyk pas tave irgi keramika,ane? sakyk nuo barsiu (sriubos) dazosi gumytes ar ne? ir dar ar nuo skalavimo skyscio ar dazosi,pas mane listerin zalias,tai kazkaip bijojau skalaut,bet per pora kart kol kas nenusidaze.  net nzn ka dabar galiu valgyt kad nenusidazytu
|
|