Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BREKETAI
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kavytė
QUOTE(Jille @ 2009 09 23, 16:21)
Sveiki visi!
Nusprendžiau ir aš nueiti pas ortodontą ir pradėti kelią link drąsios šyspenos smile.gif Skaičiau šiek tiek apie breketų rūšis ir vis dėlto sugalvojau, kad noriu keramikinių arba safyrinių... Norėjau paklausti, ar tikrai jie beveik netrukdo kalbėti? Dirbu tokį darbą, kur taisyklinga tartis yra svarbi, bijau, kad to nepaveiktų sad.gif Konsultacijai užsirašiau į Pilėnę, gal kuri ten lankotės? smile.gif
Ačiū labai!
*

Sveika prisijungusi. Kalbėjimui tikrai netrukdo smile.gif
QUOTE(Ingredd @ 2009 09 23, 16:34)
nu gal as visko nzn, bet as su metaliais, jokiu kalbos trukdziu  smile.gif 
pamenu kai pasakiau ortodontei kad desim metalinius, pasake, geras pasirinkimas  smile.gif
gal nuo situacijos priklauso, nzn..
*

Mano ortodontė man tik metalinius tesiūlė, kai pasakiau, kad gal kitų norėčiau, tai sakė "kaip nori, galim ir tuos safyrinius dėt, bet aš tavo vietoj tik metalinius dėčiaus"

Tai va. Ir aš su metaliniais. Galvojau kaip čia atrodysiu , pergyvenau. Bet tikrai be reikalo, jaučiuosi su jais puikiai smile.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Achilles @ 2009 09 23, 17:37)
Sveika prisijungusi. Kalbėjimui tikrai netrukdo  smile.gif

Mano ortodontė man tik metalinius tesiūlė, kai pasakiau, kad gal kitų norėčiau, tai sakė "kaip nori, galim ir tuos safyrinius dėt, bet aš tavo vietoj tik metalinius dėčiaus"

Tai va. Ir aš su metaliniais. Galvojau kaip čia atrodysiu , pergyvenau. Bet tikrai be reikalo, jaučiuosi su jais puikiai  smile.gif
*

as kai dejausi breketus man tetis ta diena kai nuejau detis pasiule detis keramikinius arba safyrinius, bet as atisakiau biggrin.gif as taip norejau breketu kad man tiko ir metaliniai smile.gif man net graziau metalinei.. tetis net stebejosi biggrin.gif sako siulau kaip graziau, o tu nenori wink.gif
Gabado
Man irgi jokių kitokių nesiūlė, net neklausė tiesiog pasakė, kad deda. Gal nuo situacijos priklauso ar kaip smile.gif
Jille
O gal nuo gydytojos priklauso? Tiesiog nenoriu as metaliniu ir tiek... Tai nezinau, ka pasiulys, ziuresime smile.gif
Shin
QUOTE(Jille @ 2009 09 23, 23:49)
O gal nuo gydytojos priklauso? Tiesiog nenoriu as metaliniu ir tiek... Tai nezinau, ka pasiulys, ziuresime smile.gif
*

pas mane keramikiniai virsuje 6. na ka as zinau, pliusas tame kad ju labai nesimato. as kai fotografuojuos visad issisiepus tai fotkese net nepastebi niekas biggrin.gif minusai (bent man) tai kad jei megsti kava, raudona vyna, ir seip kas dazo gali pamirst, nes permatomos gumytes greitai apsinesa, o po kiekvieno gerimo tikrai nesinores lakstyti valyt dantuku.
Jille
Na kava ir taip nėra labai gerai, tai jau tiek to, galėsiu susitaikyti su tuom wink.gif o gal nebūtų sunku parodyti, kaip Jūsų dantukai atrodo su keraminiais? blush2.gif
Oile*
Sveikos, uoj kiek man mažai beliko laukt breketukų - jau pirmadienį dės viršuj yahoo.gif
Gitusia
vakar valgydama vynuogę kauliauką turbūt kažkaip sumakalavau burnoj, kad jis atidūrė tokioj vietoj tarp viršutinio danties ir apatinip breketo, tai kasdama atlupau breketuką cry.gif verysad.gif mega_shok.gif Nuo apatinio 5 dantuko (priešais žieduką). Ir vėl bereikalnigos išlaidos doh.gif Vizitas tik spalio 30 sad.gif Ar skambinti? Laukti? Neiškryps kaip nors jis man iki vizito?
Kavytė
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 24, 10:11)
vakar valgydama vynuogę kauliauką turbūt kažkaip sumakalavau burnoj, kad jis atidūrė tokioj vietoj tarp viršutinio danties ir apatinip breketo, tai kasdama atlupau breketuką cry.gif  verysad.gif  mega_shok.gif Nuo apatinio 5 dantuko (priešais žieduką). Ir vėl bereikalnigos išlaidos doh.gif Vizitas tik spalio 30 sad.gif Ar skambinti? Laukti? Neiškryps kaip nors jis man iki vizito?
*

Labas, paskambink ir paklausk ką daryti. 4u.gif
Bet aš nesuprantu, kaip tie breketai atsilupa, juk jie taip tvirtai priklijuoti g.gif aš ir riešutus kietut kietutėlius kramčiau, bet nieko schmoll.gif nu nežinau, gal laimės dalykas čia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(katyte* @ 2009 09 24, 09:47)
Sveikos, uoj kiek man mažai beliko laukt breketukų - jau pirmadienį dės viršuj yahoo.gif
*

Super naujiena thumbup.gif
Shin
QUOTE(Jille @ 2009 09 24, 09:46)
Na kava ir taip nėra labai gerai, tai jau tiek to, galėsiu susitaikyti su tuom wink.gif o gal nebūtų sunku parodyti, kaip Jūsų dantukai atrodo su keraminiais?  blush2.gif
*

dabar tai nelabai koks vaizdas nes ant keramikiniu prisukineta vieluciu elastikams..
maza_maza
QUOTE(Jille @ 2009 09 24, 09:46)
Na kava ir taip nėra labai gerai, tai jau tiek to, galėsiu susitaikyti su tuom wink.gif o gal nebūtų sunku parodyti, kaip Jūsų dantukai atrodo su keraminiais?  blush2.gif
*

tas gumytes pakeicia vielutem, bet cia kiekviena situacija skirtinga ax.gif
pradzioj ir as nusidaziau jas zaliai ir geltonai nuo juodos arbatos ir dar kazko lotuliukas.gif
bet dabar vielutes, tai nieko.
musu foto tai yra albumiuke, bet nzn kaip cia kam yra duodami prisijungimai blush2.gif
ten keletas musu su keremikiniais rolleyes.gif
Kavytė
QUOTE(maza_maza @ 2009 09 24, 10:57)
tas gumytes pakeicia vielutem, bet cia kiekviena situacija skirtinga  ax.gif
pradzioj ir as nusidaziau jas zaliai ir geltonai nuo juodos arbatos ir dar kazko lotuliukas.gif
bet dabar vielutes, tai nieko.
musu foto tai yra albumiuke, bet nzn kaip cia kam yra duodami prisijungimai  blush2.gif
ten keletas musu su keremikiniais  rolleyes.gif
*

Duomenis duodame, kai narys būna įtrauktas į sąrašą. mirksiukas.gif
maza_maza
QUOTE(Achilles @ 2009 09 24, 11:02)
Duomenis duodame, kai narys būna įtrauktas į sąrašą.  mirksiukas.gif
*

na jei taip, tai mano akys meluoja, nes sarase nematau natale, o jos fotkes albume tai jau senokai yra tongue.gif
tai cia po blatu kazkaip viskas ivyko bigsmile.gif
Shin
QUOTE(maza_maza @ 2009 09 24, 11:13)
na jei taip, tai mano akys meluoja, nes sarase nematau natale, o jos fotkes albume tai jau senokai yra  tongue.gif
tai cia po blatu kazkaip viskas ivyko  bigsmile.gif
*

cia netycia jos neideju i sarasa 4u.gif
ajaja
QUOTE(Jille @ 2009 09 23, 14:21)
Sveiki visi!
Nusprendžiau ir aš nueiti pas ortodontą ir pradėti kelią link drąsios šyspenos smile.gif Skaičiau šiek tiek apie breketų rūšis ir vis dėlto sugalvojau, kad noriu keramikinių arba safyrinių... Norėjau paklausti, ar tikrai jie beveik netrukdo kalbėti? Dirbu tokį darbą, kur taisyklinga tartis yra svarbi, bijau, kad to nepaveiktų sad.gif Konsultacijai užsirašiau į Pilėnę, gal kuri ten lankotės? smile.gif
Ačiū labai!
*

sveika prisijungus 4u.gif
as irgi ilgai galvojau kai reikejo pasirinkti breketu rusi. nesirinkau keramikiniu/ safyriniu, del to, kad gumytes gali nusidazyti ir dar del to, kad bent man gyd sake, kad metaliniai vistik tvirtesni, t.y. su keramikiniais/safyriniais reiketu truputi ilgesnio gydymo... o pas mane nemazai reikia stumdyti dantukus, tai issirinkau metalinius Damon ir nesigailiu. nors turiu pasakyti, kad man tie keramikiniai labai grazus, kaip dantu puosmena atrodo, bet susitaikiau su mintim, kad jie ne man...
Jille
O galima kokia viena nuotraukyte cia ikelti su keraminiais? Nes internete radau tik reklaminiu nuotrauku, idomu, kaip realiai atrodo, kol dar neuzdejo nieko, nes kai jau uzdes, pati paziuresiu i veidrodi wink.gif 4u.gif
ajaja
QUOTE(katyte* @ 2009 09 24, 07:47)
*

pagaliau ta diena taip arti 4u.gif na dabar visa savaitgali atsivalgyk, nes pirmas kelias dienas nelabai ka galesi kramtyti, ruosk jogurtus, sriubytes ir koseles smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 24, 08:11)
vakar valgydama vynuogę kauliauką turbūt kažkaip sumakalavau burnoj, kad jis atidūrė tokioj vietoj tarp viršutinio danties ir apatinip breketo, tai kasdama atlupau breketuką cry.gif  verysad.gif  mega_shok.gif Nuo apatinio 5 dantuko (priešais žieduką). Ir vėl bereikalnigos išlaidos doh.gif Vizitas tik spalio 30 sad.gif Ar skambinti? Laukti? Neiškryps kaip nors jis man iki vizito?
*

vajai nesmagu kai taip nutinka, na nieko, uztat ateityje busi atsargesne...
as prisimenu kai man vis tos vielytes is galiniu breketu islysdavo kai kazka kieto kramtydavau, tai po keliu kartu supratau, kad reikia daug atsargiau, nes kitaip nebus...
manau pasiskambink gydytojui, pasakys ka daryti...... 4u.gif
Papildyta:
Beje, idejau i fotki vakarykste nuotraukyte, zinau kad tas kelias dar ilgas ilgas, bet bent man rezultatai po 3 men akivaizdus biggrin.gif
Kavytė
QUOTE(ajaja @ 2009 09 24, 11:32)

Beje, idejau i fotki vakarykste nuotraukyte, zinau kad tas kelias dar ilgas ilgas, bet bent man rezultatai po 3 men akivaizdus  biggrin.gif
*

super!!! TIKRAI MATOSI thumbup.gif
vilmosius
sveikos mergaites smile.gif
ajaja
QUOTE(Achilles @ 2009 09 24, 09:35)
super!!! TIKRAI MATOSI  thumbup.gif
*

aciu 4u.gif pas mane vidurine linija visiskai nesutampa virsuj ir apacioj.
virsus ziauriai i desine nuvaziaves, o apacia truputi i kaire... tai virsutine vidurine linija eina tiesiai per apatinio desinio pirmuko centra... na bet cia laiko klausimas, dabar lyg jau pradejo tempti virsutinius i kaire biggrin.gif
Papildyta:
kazin kur Svajaaa dingus? ir ar dar yra atskira plepejimo temuke bendraminciuose, as darbe uzsiemus, tai jau nebespeju uzsukt paziuret...
Kavytė
QUOTE(ajaja @ 2009 09 24, 11:49)
aciu  4u.gif pas mane vidurine linija visiskai nesutampa virsuj ir apacioj.
virsus ziauriai i desine nuvaziaves, o apacia truputi i kaire... tai virsutine vidurine linija eina tiesiai per apatinio desinio pirmuko centra... na bet cia laiko klausimas, dabar lyg jau pradejo tempti virsutinius i kaire  biggrin.gif
Papildyta:
kazin kur Svajaaa dingus? ir ar dar yra atskira plepejimo temuke bendraminciuose, as darbe uzsiemus, tai jau nebespeju uzsukt paziuret...
*

Svajaaa niekur nedingus, ji su mumis bendraminčiuose sėdi, kaip tik žadėjau tavęs klausti, kodėl neužeini pas mus paplepėti.
Tema bendraminčiuose yra čia 4u.gif
Baby..
QUOTE(ajaja @ 2009 09 23, 10:48)
sveikutes  4u.gif
ale svente siandiena  drinks_cheers.gif  taigi mano gelezinkeliams 3 menesiai  bigsmile.gif
turbut reikes vakare fotografuoti  blush2.gif
man atrodo pas Baby irgi siandien "breketines", tik berods jai 5 men , sveikinu ir tave Baby  4u.gif
*

aciu,aciu 4u.gif ir tave su praejusiom blush2.gif

QUOTE(Jille @ 2009 09 23, 16:21)
Norėjau paklausti, ar tikrai jie beveik netrukdo kalbėti? Dirbu tokį
*

pirmas dvi dienas reikia pasitreniruoti biski kalbeti, o jau poto tai netrukdo.

QUOTE(Gabado @ 2009 09 23, 23:46)
Gal nuo situacijos priklauso ar kaip smile.gif
*

nu seip tik damonai yra skirti tam kad plest zandikauli ir issaugoti dantis. o jei situacija eiline,tai galima bet kokius detis-metalinius ar keramikinius

QUOTE(Shin @ 2009 09 24, 09:21)
minusai (bent man) tai kad jei megsti kava, raudona vyna, ir seip kas dazo gali pamirst, nes permatomos gumytes greitai apsinesa, o po kiekvieno gerimo tikrai nesinores lakstyti valyt dantuku.
*

paprasyk kad detu vielutes vietoj gumyciu mirksiukas.gif ir gal gali nufotografuoti dantukus ir parodyti savo tuos kabliukus elastikams, nes man irgi kabins,tai vat idomu blush2.gif

Beje, idejau i fotki vakarykste nuotraukyte, zinau kad tas kelias dar ilgas ilgas, bet bent man rezultatai po 3 men akivaizdus  biggrin.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif
natale
Panos biggrin.gif as breketuota bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif nieko neskauda ir dar per visa diena niekas nepastebejo kad as jau su breketais bigsmile.gif daktare perspejo kad bus sunki savaite bet kol kas as 9 danguj ir man nieko neskauda ir kalbet netrugdo.kitas vizitas lapkricio men rolleyes.gif vakare pasistengsiu idet foto savo keramikines smile tik 1 diena lotuliukas.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 09 24, 21:01)
Panos  biggrin.gif  as breketuota  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nieko neskauda ir dar per visa diena niekas nepastebejo kad as jau su breketais  bigsmile.gif  daktare perspejo kad bus sunki savaite bet kol kas as 9 danguj ir man nieko neskauda ir kalbet netrugdo.kitas vizitas lapkricio men rolleyes.gif  vakare pasistengsiu idet foto savo keramikines smile tik 1 diena  lotuliukas.gif
*

sveikinu, pagaliau ir tu sulaukei savo breketuku smile.gif net man linksmiau pasidare 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif lauksim tavo dantuku foto wub.gif wub.gif
ajaja
QUOTE(natale @ 2009 09 24, 18:01)
Panos  biggrin.gif  as breketuota  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nieko neskauda ir dar per visa diena niekas nepastebejo kad as jau su breketais  bigsmile.gif  daktare perspejo kad bus sunki savaite bet kol kas as 9 danguj ir man nieko neskauda ir kalbet netrugdo.kitas vizitas lapkricio men rolleyes.gif  vakare pasistengsiu idet foto savo keramikines smile tik 1 diena  lotuliukas.gif
*

Na sveikinu panele gelezinkeliete clap_1.gif ploja.gif
pas tave keramikiniai??
na po truputi isiskaudes, nepergyvenk lotuliukas.gif sekmes pirmus kartus valant dantukus lotuliukas.gif
as pamenu kai pirma karta valgiau vistienos salotas tai nuejus issivalyti dantu puse tos vistos breketuose radau... nors dabar jau kazkaip tiek neprilenda g.gif
smilsee
Nu va kaip fainai tau Natale biggrin.gif As jau snd net desrele suvalgiau lotuliukas.gif Ir tai tik su viena puse nes kita dar labai skauda biggrin.gif
natale
idejau foto musu albume 4u.gif man gydytoja dave vasko ir 3 "vieno dantuko" sepetukus. tuoj reikes eit praktikuotis ax.gif taip prekyje pas mane keramika o toliau metaliniai ir berods oranzines gumytes biggrin.gif nieko nesake kad gumytes gale bus spalvotos,bet ju nesimato bet vistiek jokingai man atrodo biggrin.gif
smilsee
Man tai gerai,tfu tfu tfu,kol kas niekas netrina bigsmile.gif Bet tikiuosi ir netrins nes vasko tai man isvis mazai liko,nesinosiu ka daryt ax.gif Arba su vata draugausiu biggrin.gif
Baby..
QUOTE(natale @ 2009 09 24, 20:01)
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet kaip keista kad iskarto tokia stora viela g.gif
Shin
QUOTE(Baby.. @ 2009 09 24, 16:39)
aciu,aciu  4u.gif  ir tave su praejusiom  blush2.gif
pirmas dvi dienas reikia pasitreniruoti biski kalbeti, o jau poto tai netrukdo.
nu seip tik damonai yra skirti tam kad plest zandikauli ir issaugoti dantis. o jei situacija eiline,tai galima bet kokius detis-metalinius ar keramikinius
paprasyk kad detu vielutes vietoj gumyciu  mirksiukas.gif  ir gal gali nufotografuoti dantukus ir parodyti savo tuos kabliukus elastikams, nes man irgi kabins,tai vat idomu  blush2.gif
thumbup.gif  thumbup.gif
*

tai kad nevisada deda vielutes, kazka ajskino del ko negali kartais det, bet jau pamirsau biggrin.gif

natale sveikinu thumbup.gif
Oile*
pagaliau ta diena taip arti  4u.gif na dabar visa savaitgali atsivalgyk, nes pirmas kelias dienas nelabai ka galesi kramtyti, ruosk jogurtus, sriubytes ir koseles smile.gif
*

juokiaus, kad valgysiu kaip ir dukriukas - jogurtus, košes ir sriubas biggrin.gif
natale
Aciu uz sveikinimus 4u.gif
o as ir nezinojau kad pas mene stora vela blink.gif maciau ir storesniu tai pagalvojau kad pas mane plona ax.gif
siandien is ryto valgiau manu kose blink.gif toooks keistas jausmas doh.gif o kai geri is vis per breketus arbata bega toks garsas kad specialai kaip mazi vaikai siurbiu ta arbata blush2.gif gal dar nemoku as normaliai valgyt ir gert bigsmile.gif dantukus issivaliau be problemu biggrin.gif
pas mane saldytuve vien jogurtai rolleyes.gif o drauge skambina ir sako o ka tu savaitgali saslu nevalgysi doh.gif lotuliukas.gif bliamba kaip norejau bet ka daryt,atsivesiu jogurtuka i sodyba lotuliukas.gif arba ciulpsiu mesos gabala lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Panos,kiek jus mokejot uz dantu rovima? man reikia protinius istraukti.vienas matosi o kitas pasislepes doh.gif reikes pjaut jauciu. unsure.gif
maza_maza
QUOTE(natale @ 2009 09 25, 09:54)
Aciu uz sveikinimus  4u.gif
o as ir nezinojau kad pas mene stora vela  blink.gif  maciau ir storesniu tai pagalvojau kad pas mane plona  ax.gif
siandien is ryto valgiau manu kose  blink.gif  toooks keistas jausmas  doh.gif  o kai geri is vis per breketus arbata bega toks garsas kad specialai kaip mazi vaikai siurbiu ta arbata  blush2.gif  gal dar nemoku as normaliai valgyt ir gert  bigsmile.gif  dantukus issivaliau be problemu  biggrin.gif
pas mane saldytuve vien jogurtai  rolleyes.gif  o drauge skambina ir sako o ka tu savaitgali saslu nevalgysi  doh.gif  lotuliukas.gif  bliamba kaip norejau bet ka daryt,atsivesiu jogurtuka i sodyba  lotuliukas.gif  arba ciulpsiu mesos gabala  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Panos,kiek jus mokejot uz dantu rovima? man reikia protinius istraukti.vienas matosi o kitas pasislepes  doh.gif  reikes pjaut jauciu. unsure.gif
*

nu pagaliau ir tu paslovinta tarp breketininkiu 4u.gif
man protini (nepasislepusi) isrove uz 50 lt. nuskausmino ir uz minutes neliko ax.gif ax.gif
bet cia Vilniuje.
ajaja
QUOTE(katyte* @ 2009 09 24, 20:39)
juokiaus, kad valgysiu kaip ir dukriukas - jogurtus, košes ir sriubas biggrin.gif
*

na va, dar brangiausiaji prikalbink kelias dienas "dietos" pasilaikyti, tai isvis visi trys koses kirsit keleta dieneliu per menesi po paverzimu, bus visiems organizmo valymas lotuliukas.gif
Oile*
QUOTE(ajaja @ 2009 09 25, 11:39)
na va, dar brangiausiaji prikalbink kelias dienas "dietos" pasilaikyti, tai isvis visi trys koses kirsit keleta dieneliu per menesi po paverzimu, bus visiems organizmo valymas  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif norėčiau, ale be šansų biggrin.gif jis mėsiškas, jam košės turbūt neįsiūlysiu tongue.gif tai ką, sakysiu, varyk pas mamą valgyt, nes namie badas biggrin.gif
laukiu pirmadienio, tuo pačiu ir bijau. bet palyginus su danties rovimu, manau, nėr ko irnesakyk.gif nes dantuką, nors ir dvigubai nuskausmino, ojei, kaip nemalonu buvo, kai rovė doh.gif
smilsee
Pagaliau galiu jau normaliai valgyt nes tie jogurtai ir sureliai jau taip atsibode buvo,fuiiii,negaliu net i ta puse paziuret schmoll.gif O nuo ju nei pavalgai nei ka doh.gif
Kavytė
QUOTE(smilsee @ 2009 09 25, 12:21)
Pagaliau galiu jau normaliai valgyt nes tie jogurtai ir sureliai jau taip atsibode buvo,fuiiii,negaliu net i ta puse paziuret schmoll.gif O nuo ju nei pavalgai nei ka doh.gif
*

Aš tai makaronus valgau, kai dantis skauda. Jie nekieti smile.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Achilles @ 2009 09 25, 13:27)
Aš tai makaronus valgau, kai dantis skauda. Jie nekieti  smile.gif
*

as tai bulviu kose su susmulkintom desrelem arba kotletu 4u.gif nes nuo jogurtu nepasisotindavau
ajaja
o as sokolada... doh.gif
natale
QUOTE(maza_maza @ 2009 09 25, 11:01)
nu pagaliau ir tu paslovinta tarp breketininkiu  4u.gif
man protini (nepasislepusi) isrove uz 50 lt. nuskausmino ir uz minutes neliko  ax.gif  ax.gif
bet cia Vilniuje.
*

Man tai klinikoj dave pora telefonu gydytoju.sake pasiskambint ir paklaust kur pigiau.nes sake pas viena gali kainuot 400 o pas kita 250 blink.gif tai daabr galvoju tau 50 lt kainavo o man visai kitokiom kainom kalba g.gif gal cia jinai apie ta kalbejo danti kur pasislepes sedi? kuri pjaut reikes blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Achilles @ 2009 09 25, 13:27)
Aš tai makaronus valgau, kai dantis skauda. Jie nekieti  smile.gif
*

as siandien visa diena valgyt noriu.is ryto manu koses palesiau ir tiek.anksciau tai kai matuodavom ,tai obuoliu,kriausiu prisirnkdavau o dabar badas ax.gif tai kol vazinejau irgi apie makaronus galvojau,nes dantukai jautrus.vaistu tai nereikia,bet jausmas niekoks.
Papildyta:
QUOTE(katyte* @ 2009 09 25, 12:47)
biggrin.gif norėčiau, ale be šansų biggrin.gif jis mėsiškas, jam košės turbūt neįsiūlysiu tongue.gif tai ką, sakysiu, varyk pas mamą valgyt, nes namie badas biggrin.gif
laukiu pirmadienio, tuo pačiu ir bijau. bet palyginus su danties rovimu, manau, nėr ko irnesakyk.gif nes dantuką, nors ir dvigubai nuskausmino, ojei, kaip nemalonu buvo, kai rovė  doh.gif
*

breketu klijavimas neskausmingas thumbup.gif ten ner ko bijot tikrai. o koki tau dantuka trauke ir kiek mokejei?
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 09 25, 13:47)
as tai bulviu kose su susmulkintom desrelem arba kotletu  4u.gif  nes nuo jogurtu nepasisotindavau
*

Man irgi jogurtai nelabai tinka,pavalgai bet trumpam ,paskui vel ir vel valgyt norisi doh.gif
Papildyta:
NORIU VALGYYYT essen.gif net nesidirba doh.gif
Vergine
QUOTE(ajaja @ 2009 09 23, 10:48)
o tas bjaurus skalavimo skystis apie kuri as cia pasakojau pries kelias dienas vadinasi Sarakan...

Skamba kaip tarakan lotuliukas.gif

QUOTE(natale @ 2009 09 24, 20:01)
Panos  biggrin.gif  as breketuota  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

Sveikinimai 4u.gif

O man šiandien mini jubiliejus ax.gif biggrin.gif 1 mėnesiukas thumbup.gif
Oile*
QUOTE(natale @ 2009 09 25, 14:49)
breketu klijavimas neskausmingas  thumbup.gif  ten ner ko bijot tikrai. o koki tau dantuka trauke ir kiek mokejei?
*

man ketvirtą viršuj dešinėj traukė. mokėjau 60 litų kažkur, čia su dviguba vaistų doze smile.gif
natale
QUOTE(Vergine @ 2009 09 25, 15:52)
Sveikinimai 4u.gif
O man šiandien mini jubiliejus ax.gif  biggrin.gif 1 mėnesiukas thumbup.gif
*

Sveikinimai 4u.gif lotuliukas.gif
man irgi kaip tarakan praskambejo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katyte* @ 2009 09 25, 15:55)
man ketvirtą viršuj dešinėj traukė. mokėjau 60 litų kažkur, čia su dviguba vaistų doze smile.gif
*

jauciu ir as be 2 dozes neapseisiu rolleyes.gif
ajaja
QUOTE(natale @ 2009 09 25, 13:16)
Sveikinimai 4u.gif  lotuliukas.gif
man irgi  kaip tarakan praskambejo  lotuliukas.gif
Papildyta:

jauciu ir as be 2 dozes neapseisiu  rolleyes.gif
*

man vienos dozes nuskausminamuju pakako kai danti trauke, nors pas mane ten sudetingai buvo, ilgai krapste, nes jau trupejo tas dantis ir saknis... man svarbu kad nenualpciau kai vaistus leidzia, o jau po to nemalonus pojuciai bet gyventi galima ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2009 09 25, 12:52)
Sveikinimai 4u.gif
O man šiandien mini jubiliejus ax.gif  biggrin.gif 1 mėnesiukas thumbup.gif
*

sveikinimai menesio proga smile.gif ar progresas yra?
Gabado
Oho kaip pigiai apsisukote hihihi.gif man dviejų dantų šalinimas ir žandikulio apkaldymas su vietine nejautra 1500lt kainavo lotuliukas.gif doh.gif
O aš tikiuos, kad man "breketų dieta" ir kelių nereikalingų kilogramų padės atsikratyti hihihi.gif dabar kažkaip lengviau atsisakyti visokių šokoladų, vakar dabė šokoladinį saldainį, toks didelis, viso nesusikiši, po biški neatkandu su priekiu biggrin.gif
Vergine
QUOTE(ajaja @ 2009 09 25, 16:25)
sveikinimai menesio proga smile.gif ar progresas yra?

Aha, yra biggrin.gif Priekinis dantukas susikreivino lotuliukas.gif

QUOTE(Gabado @ 2009 09 25, 17:41)
Oho kaip pigiai apsisukote hihihi.gif man dviejų dantų šalinimas ir žandikulio apkaldymas su vietine nejautra 1500lt kainavo  lotuliukas.gif  doh.gif

Dievuliau, kokios kaikos blink.gif
ajaja
QUOTE(Gabado @ 2009 09 25, 15:41)
Oho kaip pigiai apsisukote hihihi.gif man dviejų dantų šalinimas ir žandikulio apkaldymas su vietine nejautra 1500lt kainavo  lotuliukas.gif  doh.gif
O aš tikiuos, kad man "breketų dieta" ir kelių nereikalingų kilogramų padės atsikratyti hihihi.gif dabar kažkaip lengviau atsisakyti visokių šokoladų, vakar dabė šokoladinį saldainį, toks didelis, viso nesusikiši, po biški neatkandu su priekiu biggrin.gif
*

as irgi pirma diena uzsidejus breketus sokoladini saldaini pasiemiau prie arbatos, prakandau ir palikau... be rysio skonis pasirode ir viskas... bet deja po poros savaiciu "prisitaikiau", dabar galvoju geresnio maisto ir nera kai dantis skauda, nes isidedi i burna, jis pats istirptsa doh.gif
nos valgyti turbut maziau valgau, nes kai issivalau ir issiskalauju dantis jau nebesinori uzkandziauti bigsmile.gif
natale
QUOTE(Gabado @ 2009 09 25, 18:41)
*

Papasakok placiau,ka ten su zandikauliu dare,nesupratau ? g.gif as tai kita savaite jauciu skambinisiu del dantuku salinimo.net nzn kiek cia man kainuos. doh.gif reikes savaitgali gerai padirbet ,kad uzsidirbti doh.gif ir iki lapkricio dar apie 1500 aptinimas breketukams reikia taupyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2009 09 25, 20:53)
as irgi pirma diena uzsidejus breketus sokoladini saldaini pasiemiau prie arbatos, prakandau ir palikau... be rysio skonis pasirode ir viskas... bet deja po poros savaiciu "prisitaikiau", dabar galvoju geresnio maisto ir nera kai dantis skauda, nes isidedi i burna, jis pats istirptsa doh.gif
nos valgyti turbut maziau valgau, nes kai issivalau ir issiskalauju dantis jau nebesinori uzkandziauti  bigsmile.gif
*

valgyt gal ir norisi bet valyt dantukus tingiu blush2.gif
maza_maza
man siandien paverzimas buvo.
ir vietoj likusiu 2 men. pasirodo bus dar 4 men., vadinas dar pusmetis (2 men. zapasui uzsimetu smile.gif )
nebeiseis man det implanto, tai uzdarines 4 mm tarpa tarp 7 ir 5 dantuko,nes 6-ojo nera. tai ant visu yra keramikiniai, o ant to 7-o siandien metalini uzdejo ir su ruzava gumyte rolleyes.gif rolleyes.gif
nu ziauriai ciotkai atrodo, jau gailiuos, kad ne visi metaliukai pas mane ax.gif
ir dar plius uzdejo jau normalia viela, tai sake dbr suzinosiu ka reiskia "skauda" doh.gif
pakolkas normaliai, ryt jauciu virsiu manu kose blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 09 25, 14:49)
Man tai klinikoj dave pora telefonu gydytoju.sake pasiskambint ir paklaust kur pigiau.nes sake pas viena gali kainuot 400 o pas kita 250  blink.gif  tai daabr galvoju tau 50 lt kainavo o man visai kitokiom kainom kalba  g.gif gal cia jinai apie ta kalbejo danti  kur pasislepes sedi? kuri pjaut reikes  blink.gif

na kiek zinau mano direktore ejo i ale "sustresne" klinika Vilniuje, tai mokejo apie 150 ar 200 lt. bet cia irgi toks kurio pjaut nereikejo.
tai as tik rankom suplojau, kad atsiprasant uz toki sudina darbeli is manes tik 50 lt paeme ax.gif
manau, kad pasiskambink i daugiau kliniku ir pasiklausinek mirksiukas.gif
natale
QUOTE(maza_maza @ 2009 09 25, 23:03)
man siandien paverzimas buvo.
ir vietoj likusiu 2 men. pasirodo bus dar 4 men., vadinas dar pusmetis (2 men. zapasui uzsimetu smile.gif )
nebeiseis man det implanto, tai uzdarines 4 mm tarpa tarp 7 ir 5 dantuko,nes 6-ojo nera. tai ant visu yra keramikiniai, o ant to 7-o siandien metalini uzdejo ir su ruzava gumyte  rolleyes.gif  rolleyes.gif
nu ziauriai ciotkai atrodo, jau gailiuos, kad ne visi metaliukai pas mane  ax.gif
ir dar plius uzdejo jau normalia viela, tai sake dbr suzinosiu ka reiskia "skauda"  doh.gif
pakolkas normaliai, ryt jauciu virsiu manu kose  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:

na kiek zinau mano direktore ejo i ale "sustresne" klinika Vilniuje, tai mokejo apie 150 ar 200 lt. bet cia irgi toks kurio pjaut nereikejo.
tai as tik rankom suplojau, kad atsiprasant uz toki sudina darbeli is manes tik 50 lt paeme  ax.gif
manau, kad pasiskambink i daugiau kliniku ir pasiklausinek  mirksiukas.gif
*

del keramikiniu ir as dabar biski gailiuos kad ne metalinius dejaus doh.gif man tai fainai atrodo,nors keramikinius niekas dabar nepastebi,o metalinius jau butu uzmate,kol kreivi dantukai tai gal nelabai vaizdelis,bet kai i lanka dantusikai sueis tai metaliniai ciotkai atrodo. rolleyes.gif ir gumytes gumytes thumbup.gif
man jau skausmas praejo,vakare makaronus-zvaizdutes valgiau,puse velnio.dabar jau aprimo skausmas,ziuresiu kaip bus rytoj.

o klausyk pas tave irgi keramika,ane? sakyk nuo barsiu (sriubos) dazosi gumytes ar ne? ir dar ar nuo skalavimo skyscio ar dazosi,pas mane listerin zalias,tai kazkaip bijojau skalaut,bet per pora kart kol kas nenusidaze. rolleyes.gif net nzn ka dabar galiu valgyt kad nenusidazytu doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.