Sveikos mamytes Arteja mazojo gimtadienis ir imu mastyti apie dovana 3 metuku proga Daug girdejau (t.y. maciau parduodant ir parduotuveje ir Super Mamos forume) Aqua draw rinkinukus. Ypac isimine su vaziuojanciu traukinuku tomu. Taciau net ir naudoto kaina yra labai didele (jau nekalbu apie nauja). nesinoretu sumoketi dideles pinigu sumos uz zaisla, kuris neaisku ar vertas tokiu pinigeliu. kol kas "sumasciau" tokius pliusus: 1. piesiant neissiteplioja 2. lengvai uzpildomas piestukas vandeniu - reiskia nereiks rupintis ar uzsuko dangteli ir pan 3. naudojamas daug kartu o minusai: 1. tas pats piesinelis - ar netaps nuobodu... 2. vargu ar lavina vaizduote taip kaip kad piesimas su dazais 3. ir aisku... kaina Butu idomu suzinoti mamyciu atsiliepimus apie si zaidima, ar pasiteisino, ar idomu, ar patiko vaikuciui, keliu metuku tinkamiausias ir t.t.
Nada...
2009 09 19, 16:11
as turiu nauja toki zaisla, bet maniskei dar anksti, jai 11 men. bet as pati isbandziau, tai maniskiame vaizdas ne tas pats, vaikas gali piest pacius ivairiausius piesinius, todel minusu as nematau jokiu, net ir kaina normali, jei pirksit pvz. internetu
QUOTE(voveriena @ 2009 09 19, 17:11) as turiu nauja toki zaisla, bet maniskei dar anksti, jai 11 men. bet as pati isbandziau, tai maniskiame vaizdas ne tas pats, vaikas gali piest pacius ivairiausius piesinius, todel minusu as nematau jokiu, net ir kaina normali, jei pirksit pvz. internetu  o internetu tai kur? is Lt parduotuviu? ar siunciantis is UK?
Nada...
2009 09 19, 19:23
is uk, aisku. as mokejau su siuntimais truputuka virs simto lt., dabar papige, maciau
sofija123
2009 09 19, 19:59
o aš pirkau Panevėžy "titėj ritėj" kažkur už 50 litų - tik kad pakuotė buvo pažeista. o šiaip tai dalykas tikrai puikus ir įdomus įvairaus amžiaus vaikams
QUOTE(sofija123 @ 2009 09 19, 20:59) o aš pirkau Panevėžy "titėj ritėj" kažkur už 50 litų - tik kad pakuotė buvo pažeista. o šiaip tai dalykas tikrai puikus ir įdomus įvairaus amžiaus vaikams Aciu  reikes pasidometi analogiskose parduotuvese kaune Butu idomu isgirsti atsiliepimus apie pati zaidima- kaip jis jusu vaikuciams???
loretasb
2009 09 20, 11:42
pirkau dovanu savo sunenui, 3m, labai patinka piesti, na gal su traukinuku zaidziant reikia dar prieziuros, kad nesugadintu. Bet ir be jo, vaikui dziaugsmas piesti, nes kilimelis nera mazas ir vietos  . O vyresniems vaikams aplamai (4-6m) zinoma, kam patinka piesti.  isijaucia i veikla  , tik spek pilti vandeni i piestuka, nes momentaliai viska ispiesia
Rucelie
2009 09 23, 14:10
o kodėl tas pats piešinėlis  ne tas pats, gi vaikas pats piešia piešinėlius ką nori... plius jei ne pieštuku tai galima ir vandeniu piešti su teptuku, maniškiai ir taip darbuojasi ant tų aqua draw kilimų...su thomu irgi turim, bet nežinau ar reiktų tau užsiciklint į patį thomą. man yra ir fainesnių aquadraw, pvz spalvotų, arba tų iš minkštų kilimėlių su formytėm  tokių va    nors asmeniškai man tas su puzzliu fainiausias. pirk aišku iš ebay, Limcamca paprašyk  laiko gi turi. aš nepatariu ant thomo užsiciklint  fainas jis, bet...
Jolitele
2009 09 28, 01:25
Štai ko ieškojau dukrytei dovanų... O ir mažajam neprošal bus papaišalioti
QUOTE(Jolitele @ 2009 09 28, 02:25) Štai ko ieškojau dukrytei dovanų... O ir mažajam neprošal bus papaišalioti man patiko jusu bllogas Aciu Rucelie , kad parashei - ko gero reiks pazvelgt i zaislus placiau  tikrai aciu  dabar gundaus tuo spalvotu  meginsiu po parduotuves tiriamaja apzvalga padaryt
loretasb
2009 09 28, 09:23
QUOTE(Casual @ 2009 09 28, 08:17) man patiko jusu bllogas Aciu Rucelie , kad parashei - ko gero reiks pazvelgt i zaislus placiau  tikrai aciu  dabar gundaus tuo spalvotu  meginsiu po parduotuves tiriamaja apzvalga padaryt  Na musu firminese parduotuvese, tokiu tikrai nerasit. Ju galima rasti, tokiose pard. , kur zaislu isparduotuves Dazniausiai tenka uzsisakyti per tarpininkes arba kas is svetur parveza, be to galima naudotus nusipirkti is mamyciu, geros bukles, kurios pardavineja zaisliukus cia SM (zaislu temoje).
QUOTE(loretasb @ 2009 09 28, 10:23) Na musu firminese parduotuvese, tokiu tikrai nerasit. Ju galima rasti, tokiose pard. , kur zaislu isparduotuves Dazniausiai tenka uzsisakyti per tarpininkes arba kas is svetur parveza, be to galima naudotus nusipirkti is mamyciu, geros bukles, kurios pardavineja zaisliukus cia SM (zaislu temoje).  kilimelius-puzles tikrai maciau kazkurioj Akropolio zaislu parduotuvej kad buvo o siaip ir planuoju per isparduotuves (jonelius) prasilekt. maciau ir cia forume naudotus, ir e-bay ziurinejausi - tik va nei forume nei e-bay nezinosi ar gausi daikta tokios bukles kokios noretum - pinigeliai juk ner jau tokie mazi  tai va ir mastom po biskiuka neskubedami
Rucelie
2009 09 28, 14:35
ta puzzlė ten irgi aquadraw. šonuose yra formytės, jos išsiima, jas galima apvedžioti, paskui išdžiūsta tas kilimėlis kaip ir kiti aquadraw. forma dedi kokia nori tuos kilimėlius, ir tos formytės fainos.
Jolitele
2009 09 28, 23:47
QUOTE(Casual @ 2009 09 28, 08:17) man patiko jusu bllogas Ačiū, malonu  Tik laiko mažoka dabar
Santuri2
2009 09 30, 13:03
Pritariu, kad aquadraw labai geras dalykėlis.  tik kaina galetu buti mazesne....
Limcamca
2009 10 01, 19:55
QUOTE(Casual @ 2009 09 19, 12:06) . Ypac isimine su vaziuojanciu traukinuku tomu.
Manau, tau mano nuomonė nelabai reikalinga Važiuojantis Thomas viską pasako  Visa kita buvo ne taip įdomu Papildyta:QUOTE(Santuri2 @ 2009 09 30, 14:03) Pritariu, kad aquadraw labai geras dalykėlis.  tik kaina galetu buti mazesne.... O kiek LT kainuoja?
loretasb
2009 10 01, 20:46
Papildyta:O kiek LT kainuoja? [/quote] pas mus LT (pagrindinese, kaip kotryna, vaiku miestas, zaislu planeta, cipolinas, limpopo ir kt) tikrai neteko matyti. esu uzmacius e-parduot., (zaisluakademija) tik k"s kids firmos kilimeli su traukinuku, tai kaina sieke 175 lt
QUOTE(loretasb @ 2009 10 01, 21:46) pas mus LT (pagrindinese, kaip kotryna, vaiku miestas, zaislu planeta, cipolinas, limpopo ir kt) tikrai neteko matyti. esu uzmacius e-parduot., (zaisluakademija) tik k"s kids firmos kilimeli su traukinuku, tai kaina sieke 175 lt Ishparduotuveje, Tomy, pilnos komplektacijos su traukinuku kainuoja 99 lt; siandien apziurinejau... nu bet mums su finansais sunkoka dabar tai man ir tokia suma atrodo ziauriai brangu ...
Rucelie
2009 10 02, 09:16
QUOTE(Casual @ 2009 10 01, 22:08) Ishparduotuveje, Tomy, pilnos komplektacijos su traukinuku kainuoja 99 lt; siandien apziurinejau... nu bet mums su finansais sunkoka dabar tai man ir tokia suma atrodo ziauriai brangu ...  ieškok be traukinuko, tikrai rasi pigiau ir fainesnį variantą  pažiūrėk http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/ser...p;x=27&y=14čia, dabar gi akcijos kai kuriems žaislams, gal su kuo susikooperuosi. man tas rainbow fainas, spalvoti piešiniai gaunasi.
QUOTE(Rucelie @ 2009 10 02, 10:16) ieškok be traukinuko, tikrai rasi pigiau ir fainesnį variantą  pažiūrėk http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/ser...p;x=27&y=14čia, dabar gi akcijos kai kuriems žaislams, gal su kuo susikooperuosi. man tas rainbow fainas, spalvoti piešiniai gaunasi. aciu Rucelie  Spejau apsidziaugt kad uz 49 svarus gaunasi 3 Aquadraw rinkiniai, o tada pamaciau "Currently out of stock" nors , antra vertus, gautusi rinkinys uz 65 lt + visokie siuntimo mokesciai, tai manau galutine kaina irgi apie 90 butu ech, galetu jie Lietuvoj po 65 buti ko gero palauksiu ka dar gero isparduotuveje gal uztiksiu  be traukinuku jie ten irgi turetu turbut pigesni buti
Rucelie
2009 10 02, 09:49
žinok bent joneliuose tai irgi paklausi prekė pasidariusi, aš kiek ieškojau kol radau...pirkau pernai su thomu, kainavo kažkas apie 50 lt, bet mūsų thomas kartais erdvėj nesiorientuoja ir bėgius "pameta". light blue pirko manlyg irgi tokį pat bet pas ją lyg negrojo thomas  šiaip jų kainą ir joneliai sukėlė... dažnai ten tie kilimai matosi kad jau vartoti būna, ir pieštukai nebe nauji... visko būna... http://www.voira.lt/index.php?id=911čia dar pabandyk pasiskambint bet daiktas fainas, tikrai ilgam ir investicijų vertas
muminukas
2009 11 19, 09:53
| ! |
| Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
Moderatorė muminukas
ra-mune
2009 12 29, 08:38
Labutis. Susidomejome ir mes piesimo kilimeliais. Tk vat iskilo klausimas. Nuziurejau zaisluakademija.lt piesimo kilimeli k"s kids firmos. Kazin jie kuom nors skiriasi nuo tomy firmos kilimeliu. Gal kuri turite ar bent jau ciupinejot. Padekite, pasimeciau ir nebezianau kuri pirkti. Aciukas
loretasb
2009 12 29, 14:20
QUOTE(ra-mune @ 2009 12 29, 08:38) Labutis. Susidomejome ir mes piesimo kilimeliais. Tk vat iskilo klausimas. Nuziurejau zaisluakademija.lt piesimo kilimeli k"s kids firmos. Kazin jie kuom nors skiriasi nuo tomy firmos kilimeliu. Gal kuri turite ar bent jau ciupinejot. Padekite, pasimeciau ir nebezianau kuri pirkti. Aciukas Ju principas vienodas, Turim Tomy ir Ravensberg firmos MINI step nesiskiria, pvz traukinukas vaziuoja ir piestuko nupiestais takeliais (piesiniais)
*k.a.c.i.u.s*
2010 12 19, 17:14
aqua draw aplamai priskirciau kaip viena naudingiausiu zaislu mazyliams
QUOTE(Santuri2 @ 2009 09 30, 14:03) Pritariu, kad aquadraw labai geras dalykėlis.  tik kaina galetu buti mazesne.... Geriausiai yra siųstis arba ieškoti išparduotuvėse. Mes siuntėmės iš Anglijos. Papuolėm į nuolaidų sezoną, tai su siuntimu gavosi kažkur apie 60lt  Aišku, reikia užtaikyti. O draugė išparduotuvėje šią vasarą pirko ir panašia kaina. QUOTE(Rucelie @ 2009 10 02, 10:16) ieškok be traukinuko, tikrai rasi pigiau ir fainesnį variantą  pažiūrėk man tas rainbow fainas, spalvoti piešiniai gaunasi. Su traukinuku maniškei nepatiko, teko parduoti. Smagu, kai tais bėgiais traukinukas rieda, bet greit visur tampa drėgna ir tada gaunasi šnipštas. Pirkom rainbow. tas superinis. Linksmi, spalvoti piešiniai gaunasi.
ejau_pro_sali
2011 02 21, 00:50
Turim tokį kilimėlį su traukinuku, tai smagiausia vaikams yra tiesiog išpilti vandenį ir visa kilimėlį sušlapinti, o traukinukas gan greit sulužo, nes žaidė nes tik su nupieštais bėgiais.
Aš pirkau Jonelio kieme, mokėjau apie 90 lt. Didelis, su štampukais ir pieštuku. Paskui dar papildomą pieštuką nupirkau, nes dviese smagiau naudotis. Bet kad labai juo naudotųsi tai nepasakyčiau. Apskritai gal dėl to, kad ne itin mėgėjas piešti, jam labiau patinka konstruoti. Esu mačiusi tokių nedidelių, kaip knyga. Tai įsivaizduoju, kad patogu keliaujant tokį pasiimti.
braskelina
2011 03 19, 20:13
Mes turėjome tą kilimėlį su traukinuku ir bėgių štampuku,bet panelei visai neidomus buvo  Jai labiau patiko piešt ant tikrų lapų su kreidelem ar flomasteriais
Kristiniux
2011 03 22, 09:27
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2010 12 19, 18:14) aqua draw aplamai priskirciau kaip viena naudingiausiu zaislu mazyliams   tikrai labai fainas ir naudingas žaislas
Limcamca
2011 03 23, 21:42
QUOTE(braskelina @ 2011 03 19, 21:13) Mes turėjome tą kilimėlį su traukinuku ir bėgių štampuku,bet panelei visai neidomus buvo  Jai labiau patiko piešt ant tikrų lapų su kreidelem ar flomasteriais  Tai panelei su princese reikėjo pirkti
|
|