Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: TOMY Aqua draw Thomas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Casual
Sveikos mamytes 4u.gif
Arteja mazojo gimtadienis ir imu mastyti apie dovana 3 metuku proga ax.gif bigsmile.gif
Daug girdejau (t.y. maciau parduodant ir parduotuveje ir Super Mamos forume) Aqua draw rinkinukus. Ypac isimine su vaziuojanciu traukinuku tomu. Taciau net ir naudoto kaina yra labai didele (jau nekalbu apie nauja). nesinoretu sumoketi dideles pinigu sumos uz zaisla, kuris neaisku ar vertas tokiu pinigeliu.
kol kas "sumasciau" tokius pliusus:
1. piesiant neissiteplioja
2. lengvai uzpildomas piestukas vandeniu - reiskia nereiks rupintis ar uzsuko dangteli ir pan
3. naudojamas daug kartu

o minusai:
1. tas pats piesinelis - ar netaps nuobodu...
2. vargu ar lavina vaizduote taip kaip kad piesimas su dazais
3. ir aisku... kaina blush2.gif

Butu idomu suzinoti mamyciu atsiliepimus apie si zaidima, ar pasiteisino, ar idomu, ar patiko vaikuciui, keliu metuku tinkamiausias ir t.t.
Nada...
as turiu nauja toki zaisla, bet maniskei dar anksti, jai 11 men. bet as pati isbandziau, tai maniskiame vaizdas ne tas pats, vaikas gali piest pacius ivairiausius piesinius, todel minusu as nematau jokiu, net ir kaina normali, jei pirksit pvz. internetu wink.gif
Casual
QUOTE(voveriena @ 2009 09 19, 17:11)
as turiu nauja toki  zaisla, bet maniskei dar anksti, jai 11 men. bet as pati isbandziau, tai maniskiame vaizdas ne tas pats, vaikas gali piest pacius ivairiausius piesinius, todel minusu as nematau jokiu, net ir kaina normali, jei pirksit pvz. internetu wink.gif
*

o internetu tai kur?
is Lt parduotuviu? ar siunciantis is UK?
Nada...
is uk, aisku. as mokejau su siuntimais truputuka virs simto lt., dabar papige, maciau
sofija123
o aš pirkau Panevėžy "titėj ritėj" kažkur už 50 litų - tik kad pakuotė buvo pažeista. o šiaip tai dalykas tikrai puikus ir įdomus įvairaus amžiaus vaikams
Casual
QUOTE(sofija123 @ 2009 09 19, 20:59)
o aš pirkau Panevėžy "titėj  ritėj" kažkur už 50 litų - tik kad pakuotė buvo pažeista. o šiaip tai dalykas tikrai puikus ir įdomus įvairaus amžiaus vaikams
*

Aciu 4u.gif reikes pasidometi analogiskose parduotuvese kaune bigsmile.gif

Butu idomu isgirsti atsiliepimus apie pati zaidima- kaip jis jusu vaikuciams???
loretasb
pirkau dovanu savo sunenui, 3m, labai patinka piesti, na gal su traukinuku zaidziant reikia dar prieziuros, kad nesugadintu. Bet ir be jo, vaikui dziaugsmas piesti, nes kilimelis nera mazas ir vietos thumbup.gif .

O vyresniems vaikams aplamai (4-6m) zinoma, kam patinka piesti. 4u.gif isijaucia i veikla thumbup.gif, tik spek pilti vandeni i piestuka, nes momentaliai viska ispiesia lotuliukas.gif
Rucelie
o kodėl tas pats piešinėlis g.gif ne tas pats, gi vaikas pats piešia piešinėlius ką nori... plius jei ne pieštuku tai galima ir vandeniu piešti su teptuku, maniškiai ir taip darbuojasi ant tų aqua draw kilimų...su thomu irgi turim, bet nežinau ar reiktų tau užsiciklint į patį thomą. man yra ir fainesnių aquadraw, pvz spalvotų, arba tų iš minkštų kilimėlių su formytėm smile.gif tokių va
user posted image
user posted image
user posted image
nors asmeniškai man tas su puzzliu fainiausias. pirk aišku iš ebay, Limcamca paprašyk mirksiukas.gif laiko gi turi.
aš nepatariu ant thomo užsiciklint smile.gif fainas jis, bet...
Jolitele
Štai ko ieškojau dukrytei dovanų... O ir mažajam neprošal bus papaišalioti
Casual
QUOTE(Jolitele @ 2009 09 28, 02:25)
Štai ko ieškojau dukrytei dovanų... O ir mažajam neprošal bus papaišalioti
*

man patiko jusu bllogas smile.gif 4u.gif

Aciu Rucelie , kad parashei - ko gero reiks pazvelgt i zaislus placiau bigsmile.gif lotuliukas.gif tikrai aciu 4u.gif dabar gundaus tuo spalvotu ax.gif meginsiu po parduotuves tiriamaja apzvalga padaryt blush2.gif
loretasb
QUOTE(Casual @ 2009 09 28, 08:17)
man patiko jusu bllogas  smile.gif  4u.gif

Aciu Rucelie , kad parashei - ko gero reiks pazvelgt i zaislus placiau  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  tikrai aciu  4u.gif  dabar gundaus tuo spalvotu  ax.gif  meginsiu po parduotuves tiriamaja apzvalga padaryt  blush2.gif
*

Na musu firminese parduotuvese, tokiu tikrai nerasit. Ju galima rasti, tokiose pard. , kur zaislu isparduotuves 4u.gif
Dazniausiai tenka uzsisakyti per tarpininkes arba kas is svetur parveza, be to galima naudotus nusipirkti is mamyciu, geros bukles, kurios pardavineja zaisliukus cia SM (zaislu temoje).

4u.gif 4u.gif

Casual
QUOTE(loretasb @ 2009 09 28, 10:23)
Na musu  firminese parduotuvese, tokiu tikrai nerasit. Ju galima rasti, tokiose pard. , kur zaislu isparduotuves  4u.gif
Dazniausiai tenka uzsisakyti per tarpininkes arba kas is svetur parveza, be to galima naudotus nusipirkti is mamyciu, geros bukles, kurios pardavineja zaisliukus cia SM (zaislu temoje).

4u.gif  4u.gif
*

kilimelius-puzles tikrai maciau kazkurioj Akropolio zaislu parduotuvej kad buvo mirksiukas.gif
o siaip ir planuoju per isparduotuves (jonelius) prasilekt.
maciau ir cia forume naudotus, ir e-bay ziurinejausi - tik va nei forume nei e-bay nezinosi ar gausi daikta tokios bukles kokios noretum - pinigeliai juk ner jau tokie mazi schmoll.gif tai va ir mastom po biskiuka neskubedami ax.gif
Rucelie
ta puzzlė ten irgi aquadraw. šonuose yra formytės, jos išsiima, jas galima apvedžioti, paskui išdžiūsta tas kilimėlis kaip ir kiti aquadraw. forma dedi kokia nori tuos kilimėlius, ir tos formytės fainos.
Jolitele
QUOTE(Casual @ 2009 09 28, 08:17)
man patiko jusu bllogas  smile.gif  4u.gif

Ačiū, malonu 4u.gif Tik laiko mažoka dabar biggrin.gif
Santuri2
Pritariu, kad aquadraw labai geras dalykėlis. smile.gif tik kaina galetu buti mazesne....
Limcamca
QUOTE(Casual @ 2009 09 19, 12:06)
. Ypac isimine su vaziuojanciu traukinuku tomu.

Manau, tau mano nuomonė nelabai reikalinga lotuliukas.gif
Važiuojantis Thomas viską pasako thumbup.gif thumbup.gif Visa kita buvo ne taip įdomu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Santuri2 @ 2009 09 30, 14:03)
Pritariu, kad aquadraw labai geras dalykėlis. smile.gif tik kaina galetu buti mazesne....
*

O kiek LT kainuoja?
loretasb

Papildyta:
O kiek LT kainuoja?
*

[/quote]

pas mus LT (pagrindinese, kaip kotryna, vaiku miestas, zaislu planeta, cipolinas, limpopo ir kt) tikrai neteko matyti.
esu uzmacius e-parduot., (zaisluakademija) tik k"s kids firmos kilimeli su traukinuku, tai kaina sieke 175 lt
Casual
QUOTE(loretasb @ 2009 10 01, 21:46)

pas mus LT (pagrindinese, kaip kotryna, vaiku miestas, zaislu planeta, cipolinas, limpopo ir kt) tikrai neteko matyti.
esu uzmacius e-parduot., (zaisluakademija) tik k"s kids firmos kilimeli su traukinuku, tai kaina sieke 175 lt
*

Ishparduotuveje, Tomy, pilnos komplektacijos su traukinuku kainuoja 99 lt; siandien apziurinejau... nu bet mums su finansais sunkoka dabar tai man ir tokia suma atrodo ziauriai brangu ... blush2.gif
Rucelie
QUOTE(Casual @ 2009 10 01, 22:08)
Ishparduotuveje, Tomy, pilnos komplektacijos su traukinuku kainuoja 99 lt; siandien apziurinejau... nu bet mums su finansais sunkoka dabar tai man ir tokia suma atrodo ziauriai brangu ... blush2.gif
*

ieškok be traukinuko, tikrai rasi pigiau ir fainesnį variantą ax.gif pažiūrėk
http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/ser...p;x=27&y=14
čia, dabar gi akcijos kai kuriems žaislams, gal su kuo susikooperuosi. man tas rainbow fainas, spalvoti piešiniai gaunasi.
Casual
QUOTE(Rucelie @ 2009 10 02, 10:16)
ieškok be traukinuko, tikrai rasi pigiau ir fainesnį variantą  ax.gif pažiūrėk
http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/ser...p;x=27&y=14
čia, dabar gi akcijos kai kuriems žaislams, gal su kuo susikooperuosi. man tas rainbow fainas, spalvoti piešiniai gaunasi.
*

aciu Rucelie 4u.gif Spejau apsidziaugt kad uz 49 svarus gaunasi 3 Aquadraw rinkiniai, o tada pamaciau "Currently out of stock" doh.gif doh.gif doh.gif

nors , antra vertus, gautusi rinkinys uz 65 lt + visokie siuntimo mokesciai, tai manau galutine kaina irgi apie 90 butu g.gif
ech, galetu jie Lietuvoj po 65 buti rolleyes.gif

ko gero palauksiu ka dar gero isparduotuveje gal uztiksiu blush2.gif be traukinuku jie ten irgi turetu turbut pigesni buti unsure.gif
Rucelie
žinok bent joneliuose tai irgi paklausi prekė pasidariusi, aš kiek ieškojau kol radau...pirkau pernai su thomu, kainavo kažkas apie 50 lt, bet mūsų thomas kartais erdvėj nesiorientuoja ir bėgius "pameta". light blue pirko manlyg irgi tokį pat bet pas ją lyg negrojo thomas g.gif šiaip jų kainą ir joneliai sukėlė... dažnai ten tie kilimai matosi kad jau vartoti būna, ir pieštukai nebe nauji... visko būna...
http://www.voira.lt/index.php?id=911
čia dar pabandyk pasiskambint ax.gif
bet daiktas fainas, tikrai ilgam ir investicijų vertas mirksiukas.gif
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Moderatorė muminukas

ra-mune
Labutis. Susidomejome ir mes piesimo kilimeliais. Tk vat iskilo klausimas. Nuziurejau zaisluakademija.lt piesimo kilimeli k"s kids firmos. Kazin jie kuom nors skiriasi nuo tomy firmos kilimeliu. Gal kuri turite ar bent jau ciupinejot. Padekite, pasimeciau ir nebezianau kuri pirkti. Aciukas
loretasb
QUOTE(ra-mune @ 2009 12 29, 08:38)
Labutis. Susidomejome ir mes piesimo kilimeliais. Tk vat iskilo klausimas. Nuziurejau zaisluakademija.lt piesimo kilimeli k"s kids firmos. Kazin jie kuom nors skiriasi nuo tomy firmos kilimeliu. Gal kuri turite ar bent jau ciupinejot. Padekite, pasimeciau ir nebezianau kuri pirkti. Aciukas
*

Ju principas vienodas, Turim Tomy ir Ravensberg firmos MINI step thumbup.gif
nesiskiria, pvz traukinukas vaziuoja ir piestuko nupiestais takeliais (piesiniais)
*k.a.c.i.u.s*
aqua draw aplamai priskirciau kaip viena naudingiausiu zaislu mazyliams thumbup.gif
Mičiko
QUOTE(Santuri2 @ 2009 09 30, 14:03)
*

Geriausiai yra siųstis arba ieškoti išparduotuvėse. Mes siuntėmės iš Anglijos. Papuolėm į nuolaidų sezoną, tai su siuntimu gavosi kažkur apie 60lt thumbup.gif Aišku, reikia užtaikyti. O draugė išparduotuvėje šią vasarą pirko ir panašia kaina.

QUOTE(Rucelie @ 2009 10 02, 10:16)
ieškok be traukinuko, tikrai rasi pigiau ir fainesnį variantą  ax.gif pažiūrėk
man tas rainbow fainas, spalvoti piešiniai gaunasi.
*

Su traukinuku maniškei nepatiko, teko parduoti. Smagu, kai tais bėgiais traukinukas rieda, bet greit visur tampa drėgna ir tada gaunasi šnipštas. Pirkom rainbow. tas superinis. Linksmi, spalvoti piešiniai gaunasi. thumbup.gif

ejau_pro_sali
Turim tokį kilimėlį su traukinuku, tai smagiausia vaikams yra tiesiog išpilti vandenį ir visa kilimėlį sušlapinti, o traukinukas gan greit sulužo, nes žaidė nes tik su nupieštais bėgiais. bigsmile.gif
Skaile
Aš pirkau Jonelio kieme, mokėjau apie 90 lt. Didelis, su štampukais ir pieštuku. Paskui dar papildomą pieštuką nupirkau, nes dviese smagiau naudotis. Bet kad labai juo naudotųsi tai nepasakyčiau. Apskritai gal dėl to, kad ne itin mėgėjas piešti, jam labiau patinka konstruoti. Esu mačiusi tokių nedidelių, kaip knyga. Tai įsivaizduoju, kad patogu keliaujant tokį pasiimti.
braskelina
Mes turėjome tą kilimėlį su traukinuku ir bėgių štampuku,bet panelei visai neidomus buvo verysad.gif Jai labiau patiko piešt ant tikrų lapų su kreidelem ar flomasteriais biggrin.gif
Kristiniux
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2010 12 19, 18:14)
aqua draw aplamai priskirciau kaip viena naudingiausiu zaislu mazyliams thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai labai fainas ir naudingas žaislas thumbup.gif
Limcamca
QUOTE(braskelina @ 2011 03 19, 21:13)
Mes turėjome tą kilimėlį su traukinuku ir bėgių štampuku,bet panelei visai neidomus buvo verysad.gif Jai labiau patiko piešt ant tikrų lapų su kreidelem ar flomasteriais biggrin.gif
*

Tai panelei su princese reikėjo pirkti biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.