Drauge dukryte nuvede i kirpykla,kad apkirptu,ten pasiule ryskias ruzavas sruogeles padaryti ( nusiplaunamas ) ,is kart visos sutikom
Sveiki,
Nebutina dazyti,galima prilydti plauku sruogele.Issirenki spalva ir psilydai.veliau kai nepatinka gali nusikirpti.Sruogeles kaina 6-7 Lt.+prilydimas 5Lt. QUOTE(Gabriele97 @ 2010 03 05, 20:25) Sveiki, Nebutina dazyti,galima prilydti plauku sruogele.Issirenki spalva ir psilydai.veliau kai nepatinka gali nusikirpti.Sruogeles kaina 6-7 Lt.+prilydimas 5Lt. Brangokas malonumas
labai idomu buvo rezultatas kol nepaspaudziau dar. man irgi absurdas, dar tikrai per maza, as senamadiska matyt kaip ir dauguma
Jokiu būdu neleisčiau
as irgi neleisciau, per maza, jei 10 metu dazyti plaukus, ko 15 uzsimanys?
Autorė ne toj amžiaus kategorijoj temą užvedė, jau pagalvojau, kad 7-metė nori dažytis
QUOTE(vijja @ 2009 09 22, 14:59) Sutinku, kad uždraustas vaisius gardesnis, bet juk galima ne draust, o paprasčiausia susitart: palaukiam dar kelis metus, tada, jei norėsi, nudažysim.
10 metu tikrai per mazai dazytiems plaukams
Ankstoka truputi.Galima spalva pakoreguot naturaliom priemonem pvz ramunelem paviesint ir pan.
aha, plaukus nudažyt, akis padažyt, aukštakulnius ir į klubą. Gal dar per maža? Aš suprantu, kad nuo 10-11 metų jau paauglystė prasideda, bet... Man net tokių svarstymų nekiltų- ne, ir viskas. Po kokių trijų metų gal jau būtų galima pasvarstyti apie pašviesinimą natūralesniais tonais.
Sakyčiau dar ankstoka...
na ko gero dar ankstoka,kazin ar jus norite savo mergaite paversti panele anksciau laiko
Keletą sruogelių, truputėli šviesesniu tonu leisčiau.
Neįsivaizduoju tokio dešimtmetės noro, tad sunku ką ir patarti
Per anksti. Aš neleisčiau
Per anksti. Dar luktelkite.
As gudrauciau, nuvesciau dukra pas savo kirpeja, palepintume jos plaukus, gal koki kirpima padarytumeme, nauja sukavimo buda. Vaikai ne kvaili, jei autoritetas pasakytu, kad reikia palaukti, ir nuodugniai paaiskins kodel, tikrai palauks.
Nieko baisaus, jei desimtmete tures viena sviesesne sruogele ar naudos siek tiek plauku atspalvi pakeicianti sampuna. Kai buvau panasaus amziaus, labai norejau tamsiu plauku, tai mama leido man naudoti sampuna, kuris atseit turejo vos vos plaukus patamsinti. Nepatamsino, bet koks dziaugsmas budavo kas karta issiplovus galva, kai nekantraudavau patikrinti, ar plauku spalva pasikeite!
reikia perkalbeti, pakeisti nuomone, bet ne drausti
Kai mano panai buvo 10,5 metu pasiulaiu pati nudazyti pora sruogeliu. Sekanti karta daze plaukus 14 metu. Makijaza irgi pradejo naudoti nuo 14 metu
Neleisčiau dažyt visai.
Tokiame amžiuje net spalvinančio kondicionieriaus dar nepirkčiau.
As pati plaukus nusidaziau pirma kart 14 m. po to nusikirpau, vel daziau.... bet daziau tik sruogelem pirma kart, nes kai pamate mama dave pinigu, kad persidazyciau, nes tevas butu papurtes gerai... dazydavausi akis laiptineje, kad nepamatytu, nes draude. nebutu draude, o susitare, gal butu kitaip, bet...
|