Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dukra nori dažyti plaukus
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2
monyte
Drauge dukryte nuvede i kirpykla,kad apkirptu,ten pasiule ryskias ruzavas sruogeles padaryti ( nusiplaunamas ) ,is kart visos sutikom thumbup.gif Laaabai fainai jos atrode ant baltu jos plaukuciu wub.gif Po kokio menesio nei zymes neliko.
*Harpija*
Sveiki,
Nebutina dazyti,galima prilydti plauku sruogele.Issirenki spalva ir psilydai.veliau kai nepatinka gali nusikirpti.Sruogeles kaina 6-7 Lt.+prilydimas 5Lt.
monyte
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 03 05, 20:25)
Sveiki,
Nebutina dazyti,galima prilydti plauku sruogele.Issirenki spalva ir psilydai.veliau kai nepatinka gali nusikirpti.Sruogeles kaina 6-7 Lt.+prilydimas 5Lt.
*

Brangokas malonumas g.gif Mes tai turim tokius sagucius su ruzavom plauku sruogelem bigsmile.gif Na,bet mums ir metuku 3 - ys ,bet manau ,kad kokia 7 - mete tuo vargu ar pasitenkintu ax.gif
*Harpija*
QUOTE(monyte @ 2010 03 08, 21:40)
Brangokas malonumas  g.gif Mes tai turim tokius sagucius su ruzavom plauku sruogelem  bigsmile.gif  Na,bet mums ir metuku 3 - ys ,bet manau ,kad kokia  7 - mete tuo vargu ar pasitenkintu  ax.gif
*

Nesigyncisiu smile.gif bet galima karta i metus sau leisti ir plaukams nekenkia.
Congeniality
labai idomu buvo rezultatas kol nepaspaudziau dar. man irgi absurdas, dar tikrai per maza, as senamadiska matyt kaip ir dauguma
nerilyte
Jokiu būdu neleisčiau schmoll.gif , manau dar spės savo plaukučius sugadinti. Bent jau iki 12 m. tai tikrai savo merginai neleisiu net ir sruogelėm dažyti, kad ir kaip gražu būtų. g.gif , o vėliau turbūt pagal nuopelnus smile.gif
olesyte
as irgi neleisciau, per maza, jei 10 metu dazyti plaukus, ko 15 uzsimanys?
gielux
Autorė ne toj amžiaus kategorijoj temą užvedė, jau pagalvojau, kad 7-metė nori dažytis lotuliukas.gif Mano 3-metė ir labai labai nori rožinių plaukų, tai negi dabar pulsiu dažyt biggrin.gif . Čia panašiai, 10-metei dar anksti dažytis plaukus, juk dar vaikas doh.gif .
QUOTE(vijja @ 2009 09 22, 14:59)
o Jūs nemanot,kad uždraustas vaisius gardesnis  mirksiukas.gif
kuo daugiau draudimų,tuo norai didesni  doh.gif

*

Sutinku, kad uždraustas vaisius gardesnis, bet juk galima ne draust, o paprasčiausia susitart: palaukiam dar kelis metus, tada, jei norėsi, nudažysim.
mamiux
10 metu tikrai per mazai dazytiems plaukams schmoll.gif Manau maza dar g.gif neleisciau niekaip schmoll.gif
due drops
Ankstoka truputi.Galima spalva pakoreguot naturaliom priemonem pvz ramunelem paviesint ir pan. 4u.gif
domina
aha, plaukus nudažyt, akis padažyt, aukštakulnius ir į klubą. Gal dar per maža? Aš suprantu, kad nuo 10-11 metų jau paauglystė prasideda, bet... Man net tokių svarstymų nekiltų- ne, ir viskas. Po kokių trijų metų gal jau būtų galima pasvarstyti apie pašviesinimą natūralesniais tonais.
_Draugė_
Sakyčiau dar ankstoka...
gryneja
na ko gero dar ankstoka,kazin ar jus norite savo mergaite paversti panele anksciau laiko 4u.gif
penelopė
Keletą sruogelių, truputėli šviesesniu tonu leisčiau.
geobanga
Neįsivaizduoju tokio dešimtmetės noro, tad sunku ką ir patarti g.gif
*Lyra*
Per anksti. Aš neleisčiau schmoll.gif Prisimenu, kai buvau 13 metų labai norėjau antros skylutės auskarams (tuo metu prasidėjo jų banga), prašiau tėvai,bet neleido. Tiesa, sakė, jie praėjus metams dar norėsi, tuomet leisim. Nepraėjo nė pusmetis ir aš nebenorėjau. Ir jūsų dukrai taip gali nutikti mirksiukas.gif
Tekantisaule
Per anksti. Dar luktelkite. unsure.gif Mano manymu 14-15m. jau kaip ir butu galima leisti nusidazyti plaukus.
Moonte
As gudrauciau, nuvesciau dukra pas savo kirpeja, palepintume jos plaukus, gal koki kirpima padarytumeme, nauja sukavimo buda. Vaikai ne kvaili, jei autoritetas pasakytu, kad reikia palaukti, ir nuodugniai paaiskins kodel, tikrai palauks.
Ruby Tuesday
Nieko baisaus, jei desimtmete tures viena sviesesne sruogele ar naudos siek tiek plauku atspalvi pakeicianti sampuna. Kai buvau panasaus amziaus, labai norejau tamsiu plauku, tai mama leido man naudoti sampuna, kuris atseit turejo vos vos plaukus patamsinti. Nepatamsino, bet koks dziaugsmas budavo kas karta issiplovus galva, kai nekantraudavau patikrinti, ar plauku spalva pasikeite! smile.gif
Ganimedas
reikia perkalbeti, pakeisti nuomone, bet ne drausti
fillipa
Kai mano panai buvo 10,5 metu pasiulaiu pati nudazyti pora sruogeliu. Sekanti karta daze plaukus 14 metu. Makijaza irgi pradejo naudoti nuo 14 metu ax.gif
Cukraus pudra
Neleisčiau dažyt visai.
Tokiame amžiuje net spalvinančio kondicionieriaus dar nepirkčiau.
Neringa.Bileisaite
QUOTE(*Selma* @ 2009 09 19, 20:44)
O man atrodo, kad 10 metų panelytei plaukų dažymas yra tikrai per anksti  schmoll.gif
*

o as atsakyciau mergicai,kad jei suejus 18 noras nepraeis, tuomet butinai smile.gif mano nuomone tikrai anksti dar, spes, budama panele pasidziaaugti 4u.gif
Neringa.Bileisaite
As pati plaukus nusidaziau pirma kart 14 m. po to nusikirpau, vel daziau.... bet daziau tik sruogelem pirma kart, nes kai pamate mama dave pinigu, kad persidazyciau, nes tevas butu papurtes gerai... dazydavausi akis laiptineje, kad nepamatytu, nes draude. nebutu draude, o susitare, gal butu kitaip, bet... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.