,norečiau , kad pasidalintumetė savo įspudžiais apie vaikų sporto klubus kur lavinama motorika ir pan..nes šiuo metu renkames ir noretumeme kokį nors lankyti..kad kojos tiesios būtu ir gera sveikata
Sveikos mielos mamytės
,norečiau , kad pasidalintumetė savo įspudžiais apie vaikų sporto klubus kur lavinama motorika ir pan..nes šiuo metu renkames ir noretumeme kokį nors lankyti..kad kojos tiesios būtu ir gera sveikata
O kiek vaikui laiko?
Siulau pabandyti nueiti i baseina ''Pusyno kelyje'' (www.vaikusanatorija.com), ten ne tik pasipliuskena, bet kineziterapeutes veda specialias manksta, t.y.akvaterapija.Maniske ejo, labai patenkinta, geriausios dienos buvo, kai eidavo i baseina.Ir beje nesirgo visai.
na kad baseina antakalni bandem eit nusipikom 10 kartu ir tik 2 nuejom nes vaikui linksma bet nugara neleidzia tokio malonumo....
QUOTE(mute20 @ 2009 10 10, 13:00) na kad baseina antakalni bandem eit nusipikom 10 kartu ir tik 2 nuejom nes vaikui linksma bet nugara neleidzia tokio malonumo.... O mes labai ieskom kur galetume lankyt pvz. gimnastika. Gal kas zinote? Vaikui 3,2 metu. Kur priema tokio amziaus? Zinau,kad yra Gimnastikos mokykla, bet mums ten gal per "rimta"
Na, Kidygym yra sportas vaikam. Man asmeniskai tas sportas juokingas, bet kitiem patinka. Mes buvom grupej iki dvieju metu. Su vyresniais gal rimciau uzsiima..
Pirmas kartas nemokamas, tad galite pasibandyt. Jis yra Siaures miestely. Dar yra gilus baseinas Northway medicinos centre (irgi Siaures miestely) ir yra valandos, kada galima su kudikiais. Tada kainuoja 25Lt. QUOTE(zoske @ 2009 10 14, 16:36) Na, Kidygym yra sportas vaikam. Man asmeniskai tas sportas juokingas, bet kitiem patinka. Mes buvom grupej iki dvieju metu. Su vyresniais gal rimciau uzsiima.. Pirmas kartas nemokamas, tad galite pasibandyt. Jis yra Siaures miestely. Dar yra gilus baseinas Northway medicinos centre (irgi Siaures miestely) ir yra valandos, kada galima su kudikiais. Tada kainuoja 25Lt. O nuo 3 m irgi yra ka sportuot tam Kidy gym?Man neastvercia ju tinklalapio kazkodel...
Neatidaro Kidygym psl todėl, kad Kidygym nebėra...
Pabandykit www.strazdaneles.lt. Gal ten yra sporto? Mes ejom iki metu, tai budavo puse valandos sporto, puse muzikos. Gal ir trimeciam kazka siulo..
Dar girdejau apie karate, tik nezinau, ar nuo triju, ar nuo penkiu metu. Dar kazkokia sokiu studija yra. Arba bandykit baseina QUOTE(zivvilte @ 2009 10 10, 19:22) O mes labai ieskom kur galetume lankyt pvz. gimnastika. Gal kas zinote? Vaikui 3,2 metu. Kur priema tokio amziaus? Zinau,kad yra Gimnastikos mokykla, bet mums ten gal per "rimta" Sveikos mamytes, as nuosirdziai patarciau Antakalnio bvaiku baseina. Mano sunui beveik 3 m. Nuo 6 men. lankome si baseina. Kiek zinau, yra grupes vaikams (deja, nezinau kokio amziaus. Ar yra ikimokyklinio?...), kur kinezeterapeutai veda akvarobikos arba gimnastikos vandenyje uzsiemimus. La-a-abai naudingas dalykas! Ten pat yra masazo kabinetai, kur galima susitarti ir privaciai. Dar dauguma kartu su maniskiu lankanciu muzikos mokyklele vaiku dziaugsmingai lanko sporto ir lavinamosios gimnastikos uzisemimus. Tiesiog nukopijavau man atsiusta informacija: Laba diena, Kvieciu vaikucius sportuoti. Renkamos grupes i sporta vaikams (nuo 1,5 iki 6 metu amziaus). Uzsiemimus veda pedagogikos mokslu daktaras Aleksejus. Uzsiemimai vyks Liepkalnio 18, Liepkalnio vidurineje mokykloje, nuo rugsejo 14 d. Uzsiemimai vyks 2 kartus per savaite, vakarais. Grupes sudaromos pagal vaiku amziu (placiau apie laika ir grupes prisegtoje byloje). Kaina - 100 Lt/menesiui. Jei Jus sudomino sis burelis, uzpildykite prisegta byla ir atsiuskite atgal. Taip pat rugsejo 10 d. 19 val. (Liepkalnio 18 sporto saleje) visus norincius tevelius kvieciu i tevu susirinkima (ypac kvieciu dalyvauti 1,5 m. vaikuciu tevelius). Jei butu klausimu, butinai atsakysiu telefonu 8 610 04948 Tikiuosi rasite savo maziukams kazka tinkamo! Sekmes
Na mes lankeme Antakalny, kol man neprasidejo nuo chloro alergija (cia jau kita tema
o i didiji baseina Antakalny nezinau nuo keliu metu leidzia...
pritariu del antakalnio baseino..ir dar minusas kad pati visad pasilenkus turi buti tai patykekit po 5 min nugara vos atlenkt gali..mes pirkom 10 uzsiemimu nemazus pinigus sumokejom o 2 kart nuejom tik ir vejais pinigai..nes viena kart vyras kita as ir viskas nei vienas nebenorim eit o ir masazus daremes ten (galiu pasakyt kad kainos dideles) tikejausi geriau bet atleiskit uz tokia suma kuria sumokejom sedeti pilnam vaiku prigrustam kambary kuriam verkiant reik remonto vos yra kuo prakvepuoti 3 stalai vienoij patalpoi nedidelei..tai labai nusivylem su vyru..dbr i spec masazu kambary privaciai vaikstom ir labai patenkinti 1 tavo vaikutis gali su tevu uzeiti ir stebeti ,aplinka..ir dar plius pigiau moki ..nors nei vienur nei kitur nepasakyciau kad blogi darbuotojai super man patiko nera nusiskundimu...tai tokios mano nuomone..
o seip vaiku sporto klubiuku radau tik 2.. o nuo keliu metu i nordway baseina leidzia paplukdyti??
nuo gimimo!
siaip ten yra valandos kada su kudikiais galima. O vyresniems (virs metu) jokiu spec pasiulymu nera. Bet mum nors virs dvieju metu, bet isiprasem, kad priimtu, nes tuo metu dvigubai pigiau. QUOTE(Majaa @ 2009 10 19, 11:49) Cia yra inof apie valandas (nebent realiai jos skiriasi). http://nmc.lt/index.php/Kudikiams_ir_vaikams/218
Sveikos mamytes,mano vaikutis siemet pradejo lankyti baseina "Liet.vaiku ir jaunimo centre" (moksleiviu rumai)Jam patinka.Zinoma ten yra ir kt.veiklos
siandien toki idomu delfija straipsniuka skaiciau ir isskaiciau "Jame rekomenduojama, kad 25 m. amžiaus vaikų neaktyviai leidžiamas laikas įskaitant televizoriaus žiūrėjimą, skaitymą, piešimą ar dėlionių dėliojimą būtų apribotas iki valandos per dieną ne miego metu. Vaikai nuo vienerių metų amžiaus turėtų bent tris valandas per dieną būti aktyvūs."
tai dbr tuo labiau ieskosiu darzeliuko kur su vaikais dirbama.. QUOTE(mute20 @ 2009 10 22, 23:45) siandien toki idomu delfija straipsniuka skaiciau ir isskaiciau "Jame rekomenduojama, kad 25 m. amžiaus vaikų neaktyviai leidžiamas laikas įskaitant televizoriaus žiūrėjimą, skaitymą, piešimą ar dėlionių dėliojimą būtų apribotas iki valandos per dieną ne miego metu. Vaikai nuo vienerių metų amžiaus turėtų bent tris valandas per dieną būti aktyvūs." tai dbr tuo labiau ieskosiu darzeliuko kur su vaikais dirbama.. Jie tokie aktyvūs...
Kidy gym persikele i šilo 13, antakalnyje. Daugiau info kidygym.com.
|