Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Selma*
Naudojam nuo gimimo tik Pampers sauskelnes, vyras pasakė, kad mano vaikas su bet kokiom sauskelnėm nevaikščios blush2.gif , tai taip ir perkam toliau. Jos mums puikiai tinka ir kitų net nesam bandę pirkti.
Asstule
Mes naudojam Huggies. Buvom nusipirke pora poku Pampers, bet nuo ju dukrytei isbere uzpakaliuka. Kitu nebandem, nes Huggies mums tinka ir patinka thumbup.gif
Fatimaallaa
gal kuri nors mamyte naudoja daugkartines sauskelnes? tai labai noreciau suzinoti kokias ir kur ju galima buti isigyti?
lincia_pincia
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 09 30, 14:25)
gal kuri nors mamyte naudoja daugkartines sauskelnes? tai labai noreciau suzinoti kokias ir kur ju galima buti isigyti?
*

pati as ju nebandzius, bet mano drauge bande, tai jai viiskai nepatiko schmoll.gif sake, akd mazylis laaabai sunta, o ir jas skalti nelabai gerai, ypac kai maziuks pakakoja, nes tada ir kiti rubeliai nuo ju buna gelstelna... bet gali pabandyti..
o isigyti ju gali cia:
http://www.assorti.lt/default/assorti-vaik...;brand_name=252
Fatimaallaa
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 30, 11:52)
pati as ju nebandzius, bet mano drauge bande, tai jai viiskai nepatiko  schmoll.gif sake, akd mazylis laaabai sunta, o ir jas skalti nelabai gerai, ypac kai maziuks pakakoja, nes tada ir kiti rubeliai nuo ju buna gelstelna... bet gali pabandyti..
*

del sutimo tikrai nelabai noreciau sutikti. nesvarbu ka tu benaudosi jei ne vedinsi vaiko sikniuko jis sus. beto mano mazosios odele labai jautri visokiems impregnuotoms sauskelnems, ar kuri pagrindas yra zele o ne vata. Ir netgi dabar as labai daznai daudoju ne sauskelnes, o palutes. tik su jom kiek tikrai nepatogu.
ir dar vienas dalykas ir labai svarus, kuris ir leme, kad as ryztingai nuspresciau atsisakyti vienkartiniu sauskelniu - tai kad daukartines yra ekologiskos! ar kuri nors susimastet apie tai, kad iki 2050 metu zemes temperatura pakils 4 laipsniais ir kad 2060 m 50% zmonijos netures geriamo vandens. Taip tai galbut neliecia musu, bet tai liecia musu vaikus ir anukus. Ir tai tikrai ne mokslininku prasimanymas
ania12
huggies! thumbup.gif o pampers l.smirda...dar 2nr nieko liuks,o nuo 3nr,kur zalia viduje tai fuuuu....
Raudona1983
Mes tai naudojam Pampers ir Coop (čia tokio prekybos centro linija), tai turiu pasakyti, kad tie nefirminiai Coop dešimt kartų geresni, nes Pampers nors ir ploni, ir nešunta niekas, bet kai pakakoja vaikas, tai visa nugarytė būna apkakota, nes nėra jokios juostelės ar ko nors panašiai, kad sustabdytų (bent jau ant antro dydžio)... O Huggies net nebandėm pirkt, nes prisiklausėm, kad vieni prasčiausių, bet reikės pabandyt, nes matau, kad kai kurioms mamytėms patinka. Bet manau, kad pasiliksim prie nefirminių, nes rezultatas tas pats ir dar geresnis, o kaina keliais eurais mažesnė...
ARGOS
Mes taip pat naudojam PAMPERS sauskelnes, jos minkstos ir gerai priglunda prie sikniuko. Kolkas naudojam New baby nr.2, nes 3 dar didelis, nes musu vaikinas smulkaus sudejimo biggrin.gif . Bandem ir Huggies, bet nepatiko, jog labai kietos schmoll.gif .
lincia_pincia
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 09 30, 15:05)
del sutimo tikrai nelabai noreciau sutikti. nesvarbu ka tu benaudosi jei ne vedinsi vaiko sikniuko jis sus. beto mano mazosios odele labai jautri visokiems impregnuotoms sauskelnems, ar kuri pagrindas yra zele o ne vata. Ir netgi dabar as labai daznai daudoju ne sauskelnes, o palutes. tik su jom kiek tikrai nepatogu.
ir dar vienas dalykas ir labai svarus, kuris ir leme, kad as ryztingai nuspresciau atsisakyti vienkartiniu sauskelniu - tai kad daukartines yra ekologiskos! ar kuri nors susimastet apie tai, kad iki 2050 metu zemes temperatura pakils 4 laipsniais ir kad 2060 m 50% zmonijos netures geriamo vandens. Taip tai galbut neliecia musu, bet tai liecia musu vaikus ir anukus. Ir tai tikrai ne mokslininku prasimanymas
*

Echt.. gal ir yra tiesos... as tiesiog pasidalinau atsiliepimais, kuriuo girdejau apie sias sauskelnes, o pati gilintis nesigilinau... blush2.gif
Fatimaallaa
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 30, 18:39)
Echt.. gal ir yra tiesos... as tiesiog pasidalinau atsiliepimais, kuriuo girdejau apie sias sauskelnes, o pati gilintis nesigilinau...  blush2.gif
*

viskas gerai. 4u.gif tiesa labai tau aciu uz puslapiuka smile.gif as naudoju palutes nuo pat gimimo, taip pat kaip ir vienkartines sauskelnes. sikniukas juose sunta deja deja bet vienodai. tik vien palutes nelabai patogu naudot, nes perslampa del to ir reikia daugkartiniu sauskelniu smile.gif aisku skalbiniu daugiau tik
lincia_pincia
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 09 30, 23:22)
viskas gerai.  4u.gif tiesa labai tau aciu uz puslapiuka smile.gif as naudoju palutes nuo pat gimimo, taip pat kaip ir vienkartines sauskelnes. sikniukas juose sunta deja deja bet vienodai. tik vien palutes nelabai patogu naudot, nes perslampa del to ir reikia daugkartiniu sauskelniu smile.gif aisku skalbiniu daugiau tik
*

niu kadangi as vistik renkuosi patoguma (skalbimo pas mus ir taaaaip laaaaabai daug) tai neeksperimentuoiu su tom daugkartinem blush2.gif
o palute mes naudojom tik kai mazyle laaaabai isbere buvo, tai tiesa pasakius uzsiknisau.. doh.gif mazyle tik myst ir keisk, skalbk doh.gif dar r dabar kaip didziausia kosmara atsimenu doh.gif
Sandrozka
Mes naudojam Pampers, mums liuks thumbup.gif Didzkei irgi naudojom tuos pacius, nebuvo nei isberimu, nei issutimu, tai ir dabar neeksperimentuojam.
Raudona1983
tiesa, kadangi reikia kiekvieną dieną šikniuką vedinti kuo daugiau, tai aš tam ir naudoju seno kirpimo vystyklus tik nesuvyniodama vaiko ir turiu nusistačius, kad kiekvieną dieną mažiausiai penkis man turi susiusint, o tada jau vėl į pampersą ir taip gaunasi mažiausiai valanda / pusantros oro vonių, nes kitaip tai aš pagalvoju, vargšas vaikas iki metų ir ilgiau laiko pastoviai su plastmase prie odos, kad palyginti koks jausmas užtenka apie moteriskus paketus pagalvot, jau savaitę laiko nešiojant oda išsierzina, o ką jau apie ilgesnį laiką kalbėt...
Fatimaallaa
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 01, 09:34)
niu kadangi as vistik renkuosi patoguma (skalbimo pas mus ir taaaaip laaaaabai daug) tai neeksperimentuoiu su tom daugkartinem  blush2.gif
o palute mes naudojom tik kai mazyle laaaabai isbere buvo, tai tiesa pasakius uzsiknisau..  doh.gif mazyle tik myst ir keisk, skalbk  doh.gif dar r dabar kaip didziausia kosmara atsimenu  doh.gif
*

na del to as tu paluciu kalna ir turiu lotuliukas.gif kad nereiktu daznai skalbti. o tik vakare ijungi masina, o rytdienai jau visos sausos ir paruostos naudojimui. tik deja nakti kol kas nenaudoju paluciu, nes visa lova butu slapia. kol neisigijau tu daugkartiniu sauskelniu, o po to jau galima bus vienkartiniu visai atsisakyt
Papildyta:
QUOTE(Raudona1983 @ 2009 10 01, 10:29)
kitaip tai aš pagalvoju, vargšas vaikas iki metų ir ilgiau laiko pastoviai su plastmase prie odos, kad palyginti koks jausmas užtenka apie moteriskus paketus pagalvot, jau savaitę laiko nešiojant oda išsierzina, o ką jau apie ilgesnį laiką kalbėt...
*

labai su tavimi sutinku ir pritariu. na mes kai nemiegam irgi nesivyniojam, o kai eina miegucio jau ti tada.
apsvaigus18
pampers smile.gif kitos sauskelnes netiko g.gif smile.gif
Tindirindiriuška
Kol kas pampers newborn mirksiukas.gif
Lavrynka
Pampers pradejom juos naudot , jokio pašalinio poveikio nebuvo tai ir nekeičiam, kam tie eksperimentai
Edit_a
labiausiai pampers thumbup.gif
patinka ekologiskos BAMBO, bet tos storos, tad pasilikom prie pampers
vaidute23
QUOTE(Asstule @ 2009 09 30, 14:15)
Mes naudojam Huggies. Buvom nusipirke pora poku Pampers, bet nuo ju dukrytei isbere uzpakaliuka. Kitu nebandem, nes Huggies mums tinka ir patinka  thumbup.gif
*

Mes ir nuo gimimo pirmaji poka sunaudojom pampers 1,toliau nusipirkom pampers 2,nes vaikas didelis gime,tad nr1 maziukai jau buvo.Netiko mums pampersai,isbere uzpakaliuka raudonais spuoguciais.Ir beveik visas pakis stovi dabar spintoje biggrin.gif
Dovanu buvom gave bambo ir libero.Bambo tai labai patiko,labai gerai sugeria dregme,bet kaina ju pakankamai didele.Libero tokie pusetini g.gif
Patys kazkaip dabar perkam haggies sauskelnes ir mums jos labai patinka ir svarbiausia tinka.Neberia uzpakaliuko,neprateka sysiukas tongue.gif
*Radvileee
Labiausiai patinka Pampers thumbup.gif
lincia_pincia
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 01, 13:36)

labai su tavimi sutinku ir pritariu. na mes kai nemiegam irgi nesivyniojam, o kai eina miegucio jau ti tada.
*

thumbup.gif zavi mane tavo kantrybe ir ryztas 4u.gif
jolala
Naudojam tik tai PAMPERS smile.gif
Fatimaallaa
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 01, 18:02)
thumbup.gif zavi mane tavo kantrybe ir ryztas  4u.gif
*

norisi savo vaikui duoti kas geriausia, nes odyte jos labai jautri. labai nuo daug kokiu sauskelniu beria
ciku_caku
pradzioj pampers naudojom, paskui pabandem huggies, tai huggies labiau thumbup.gif
Hebe
Naudojame tik Hugies smile.gif Pampers nepatinko vaikio uzpakaliukui (isbere) schmoll.gif
Murlyka
Nu bet ziuriu, kad daugumos vaikam nuo pampersu sikniukus beria, neisimtis ir maniske, dabar naudojam Hugius ir Libero pakaitom.
irmusyte
Naudojom Hugies, paskui nutariau pabandyt Pampers - ziauriai isbere schmoll.gif , tad grizom prie Hugies
saule1
Nuo pirmu dienu pabandem pampers jie mums tiko tai ir likom istikimi nieko kito nebandėm smile.gif
qqskaa
Ligoninej dave Huggies ir Pampers.Nu Huggies isbeee,pasuto.Tada isbandem Bambino,Libero.Tiko ir pampers,bet juos prasisiodavo,prakakodavo pro sonus,o Libero ne.Tai iki siol Libero naudojam.Bet jie tikrai storoki...Noreciau pabandyt Huggies,bet bijau rizikuot,kad vel nebertu.Kt vertus,kudikio odele juk daug jautresne byvo,tai gal nebertu dabar g.gif O pampers per daug priparfumuoti,kas man visai nesiderina su kudikiais schmoll.gif
***Sandrita***
nuo pat gimimo naudojom pampers thumbup.gif vat sugalvojom hugies ir pradejo susti vaikas verysad.gif ,tai pasilikom prie pampersu jie ploniausi ir geriausi thumbup.gif
duker
Mus ir nuo pampersu beria, jie pripildyti visokios chemijos, ir pro klesnes dazniausiai prabega. Tai naudojam libero, nors jie ir stori, bet kudikiams sveika, kad tarp koju butu storiau- tada klubukai geriau vystosi.
vilciau
Man pacio geriausios huggies, nors esame bande net ekologiskas wiona
vaivos juosta
Naudojam Pampers. Nuo Hugies išbėrė.
delphinas
Pacios baisiausios matytos ir bandytos - happy. Geriausios - pampers, antroj vietoj huggies arba libero. Huggies perkam del kainos.
Jolete
O kur geriausiai pirkti sauskelnes? t.y. kur geriausios kainos?
dre
4u.gif Naudojam Hugies arba Libero,nuo Pampersu su kvapais beria.
barborytė009
QUOTE(Jolete @ 2009 10 12, 13:49)
O kur geriausiai pirkti sauskelnes? t.y. kur geriausios kainos?
*

geriausia norfoj, ypač bazej, jeigu vilnietė
Alinkus
Geriausiai tinka Hugies, dar norim Libero pabandyt...
*Mamis*
naudojam PAMPERS smile.gif
aiskauda
Mes tai naudojam Pampers. Kol kas viskas ok.
Turiu ir klausimeli - nutarem pataupyti ir pirkom is Lenkijos parveztus pampersus Nr1. Tai galiu pasakyti - labai skiriasi nuo Maximoje pirktu! Lietuvoje kur buvo pirkti, viduje buvo tinkliukas, jie buvo be kvapo. O stai lenkiski tinkliuko neturi, turi kazkoki specifini kvapa... doh.gif TAi cia geriau ar cia kaip? g.gif
drahlik
Naudoju Bambo ir kol kas geresniu nerandu. pampersu nenaudoju nes per daug jau ten sudetis man baisi. Huggies is karto isberia vaika. Tai geriausias atradom Bambo. O perku is www.ugio.lt geriausia kaina, o be to atvezimas nemokamas iki namu thumbup.gif
Jolete
QUOTE(barborytė009 @ 2009 10 12, 14:53)
geriausia norfoj, ypač bazej, jeigu vilnietė
*

Nea, ne vilnietė schmoll.gif
QUOTE(drahlik @ 2009 10 12, 22:02)
Naudoju Bambo ir kol kas geresniu nerandu. pampersu nenaudoju nes per daug jau ten sudetis man baisi. Huggies is karto isberia vaika. Tai geriausias atradom Bambo. O perku is www.ugio.lt geriausia kaina, o be to atvezimas nemokamas iki namu thumbup.gif
*

O aš pirkau iš www.pirkinukas.lt taip pat patiko mirksiukas.gif
mimi1
Naudojam Winalite sauskelnes smile.gif
geguziuke2
naudojam visokius, odele sikniuko nejautri,tai ka uzdesi,tas tiks thumbup.gif
gojute
QUOTE(mimi1 @ 2009 10 13, 21:21)
Naudojam Winalite sauskelnes smile.gif
*

Sveikute, kas cia per sauskelnes, mes naudojam Huggies
maidala
bandem pampers, tie new born tai tiko ir patiko, o didesni lyg alergizavo. drauge sake kad jos lialkai maxima sauskelnes tiko, isbandem, tiko ir mums ax.gif ir nebrangios, negaila daznai keist, ir uzpakaliukui tinka. Aisku buna visko, per nakti kai ismiega visa kartais parausta, bet pabunam nuogu uzpakaliuku daugiau ir padeda smile.gif
Donatuke
Bandem ir hugies, ir net maximos ir pampers.. nei nuo vienu neberia ir nerausta uzpakaliukas ax.gif Naudojam pampers, nes pats patogiausias uzsegimas ir reciausiai prabega pro sona.. blush2.gif
Margariana
sveikos,dar negaliu balsoti,naudojam Pampers,nes kiti prateka mum,ar mano mazius sisiu daro nekaip visi lotuliukas.gif wub.gif
3grazke
mes irgi naudojam tik pampers..., kai gime pabandem siuos tai taip ir pasilikom, nedarem is vaiko bandomojo triusio keisdami sauskelniu rusis
miix
Naudojam Pampers veztus is UK (ne del mandrumo, tiesiog nuo lenkisku beria), o nakciai Winalite. Pastarieji labai jau brangus doh.gif , bet mano mazosios uzpakaliukas itin jautrus ir su kitomis sauskelnemis po nakties randu "deganti uzpakaliuka". 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.