Naudojam nuo gimimo tik Pampers sauskelnes, vyras pasakė, kad mano vaikas su bet kokiom sauskelnėm nevaikščios
Mes naudojam Huggies. Buvom nusipirke pora poku Pampers, bet nuo ju dukrytei isbere uzpakaliuka. Kitu nebandem, nes Huggies mums tinka ir patinka
gal kuri nors mamyte naudoja daugkartines sauskelnes? tai labai noreciau suzinoti kokias ir kur ju galima buti isigyti?
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 09 30, 14:25) gal kuri nors mamyte naudoja daugkartines sauskelnes? tai labai noreciau suzinoti kokias ir kur ju galima buti isigyti? pati as ju nebandzius, bet mano drauge bande, tai jai viiskai nepatiko o isigyti ju gali cia: http://www.assorti.lt/default/assorti-vaik...;brand_name=252 QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 30, 11:52) pati as ju nebandzius, bet mano drauge bande, tai jai viiskai nepatiko del sutimo tikrai nelabai noreciau sutikti. nesvarbu ka tu benaudosi jei ne vedinsi vaiko sikniuko jis sus. beto mano mazosios odele labai jautri visokiems impregnuotoms sauskelnems, ar kuri pagrindas yra zele o ne vata. Ir netgi dabar as labai daznai daudoju ne sauskelnes, o palutes. tik su jom kiek tikrai nepatogu. ir dar vienas dalykas ir labai svarus, kuris ir leme, kad as ryztingai nuspresciau atsisakyti vienkartiniu sauskelniu - tai kad daukartines yra ekologiskos! ar kuri nors susimastet apie tai, kad iki 2050 metu zemes temperatura pakils 4 laipsniais ir kad 2060 m 50% zmonijos netures geriamo vandens. Taip tai galbut neliecia musu, bet tai liecia musu vaikus ir anukus. Ir tai tikrai ne mokslininku prasimanymas
huggies!
Mes tai naudojam Pampers ir Coop (čia tokio prekybos centro linija), tai turiu pasakyti, kad tie nefirminiai Coop dešimt kartų geresni, nes Pampers nors ir ploni, ir nešunta niekas, bet kai pakakoja vaikas, tai visa nugarytė būna apkakota, nes nėra jokios juostelės ar ko nors panašiai, kad sustabdytų (bent jau ant antro dydžio)... O Huggies net nebandėm pirkt, nes prisiklausėm, kad vieni prasčiausių, bet reikės pabandyt, nes matau, kad kai kurioms mamytėms patinka. Bet manau, kad pasiliksim prie nefirminių, nes rezultatas tas pats ir dar geresnis, o kaina keliais eurais mažesnė...
Mes taip pat naudojam PAMPERS sauskelnes, jos minkstos ir gerai priglunda prie sikniuko. Kolkas naudojam New baby nr.2, nes 3 dar didelis, nes musu vaikinas smulkaus sudejimo
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 09 30, 15:05) del sutimo tikrai nelabai noreciau sutikti. nesvarbu ka tu benaudosi jei ne vedinsi vaiko sikniuko jis sus. beto mano mazosios odele labai jautri visokiems impregnuotoms sauskelnems, ar kuri pagrindas yra zele o ne vata. Ir netgi dabar as labai daznai daudoju ne sauskelnes, o palutes. tik su jom kiek tikrai nepatogu. ir dar vienas dalykas ir labai svarus, kuris ir leme, kad as ryztingai nuspresciau atsisakyti vienkartiniu sauskelniu - tai kad daukartines yra ekologiskos! ar kuri nors susimastet apie tai, kad iki 2050 metu zemes temperatura pakils 4 laipsniais ir kad 2060 m 50% zmonijos netures geriamo vandens. Taip tai galbut neliecia musu, bet tai liecia musu vaikus ir anukus. Ir tai tikrai ne mokslininku prasimanymas Echt.. gal ir yra tiesos... as tiesiog pasidalinau atsiliepimais, kuriuo girdejau apie sias sauskelnes, o pati gilintis nesigilinau... QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 30, 18:39) Echt.. gal ir yra tiesos... as tiesiog pasidalinau atsiliepimais, kuriuo girdejau apie sias sauskelnes, o pati gilintis nesigilinau... viskas gerai. QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 09 30, 23:22) viskas gerai. niu kadangi as vistik renkuosi patoguma (skalbimo pas mus ir taaaaip laaaaabai daug) tai neeksperimentuoiu su tom daugkartinem o palute mes naudojom tik kai mazyle laaaabai isbere buvo, tai tiesa pasakius uzsiknisau..
Mes naudojam Pampers, mums liuks
tiesa, kadangi reikia kiekvieną dieną šikniuką vedinti kuo daugiau, tai aš tam ir naudoju seno kirpimo vystyklus tik nesuvyniodama vaiko ir turiu nusistačius, kad kiekvieną dieną mažiausiai penkis man turi susiusint, o tada jau vėl į pampersą ir taip gaunasi mažiausiai valanda / pusantros oro vonių, nes kitaip tai aš pagalvoju, vargšas vaikas iki metų ir ilgiau laiko pastoviai su plastmase prie odos, kad palyginti koks jausmas užtenka apie moteriskus paketus pagalvot, jau savaitę laiko nešiojant oda išsierzina, o ką jau apie ilgesnį laiką kalbėt...
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 01, 09:34) niu kadangi as vistik renkuosi patoguma (skalbimo pas mus ir taaaaip laaaaabai daug) tai neeksperimentuoiu su tom daugkartinem o palute mes naudojom tik kai mazyle laaaabai isbere buvo, tai tiesa pasakius uzsiknisau.. na del to as tu paluciu kalna ir turiu Papildyta: QUOTE(Raudona1983 @ 2009 10 01, 10:29) kitaip tai aš pagalvoju, vargšas vaikas iki metų ir ilgiau laiko pastoviai su plastmase prie odos, kad palyginti koks jausmas užtenka apie moteriskus paketus pagalvot, jau savaitę laiko nešiojant oda išsierzina, o ką jau apie ilgesnį laiką kalbėt... labai su tavimi sutinku ir pritariu. na mes kai nemiegam irgi nesivyniojam, o kai eina miegucio jau ti tada.
pampers
Kol kas pampers newborn
Pampers pradejom juos naudot , jokio pašalinio poveikio nebuvo tai ir nekeičiam, kam tie eksperimentai
labiausiai pampers
patinka ekologiskos BAMBO, bet tos storos, tad pasilikom prie pampers QUOTE(Asstule @ 2009 09 30, 14:15) Mes naudojam Huggies. Buvom nusipirke pora poku Pampers, bet nuo ju dukrytei isbere uzpakaliuka. Kitu nebandem, nes Huggies mums tinka ir patinka Mes ir nuo gimimo pirmaji poka sunaudojom pampers 1,toliau nusipirkom pampers 2,nes vaikas didelis gime,tad nr1 maziukai jau buvo.Netiko mums pampersai,isbere uzpakaliuka raudonais spuoguciais.Ir beveik visas pakis stovi dabar spintoje Dovanu buvom gave bambo ir libero.Bambo tai labai patiko,labai gerai sugeria dregme,bet kaina ju pakankamai didele.Libero tokie pusetini Patys kazkaip dabar perkam haggies sauskelnes ir mums jos labai patinka ir svarbiausia tinka.Neberia uzpakaliuko,neprateka sysiukas
Labiausiai patinka Pampers
Naudojam tik tai PAMPERS
pradzioj pampers naudojom, paskui pabandem huggies, tai huggies labiau
Naudojame tik Hugies
Nu bet ziuriu, kad daugumos vaikam nuo pampersu sikniukus beria, neisimtis ir maniske, dabar naudojam Hugius ir Libero pakaitom.
Naudojom Hugies, paskui nutariau pabandyt Pampers - ziauriai isbere
Nuo pirmu dienu pabandem pampers jie mums tiko tai ir likom istikimi nieko kito nebandėm
Ligoninej dave Huggies ir Pampers.Nu Huggies isbeee,pasuto.Tada isbandem Bambino,Libero.Tiko ir pampers,bet juos prasisiodavo,prakakodavo pro sonus,o Libero ne.Tai iki siol Libero naudojam.Bet jie tikrai storoki...Noreciau pabandyt Huggies,bet bijau rizikuot,kad vel nebertu.Kt vertus,kudikio odele juk daug jautresne byvo,tai gal nebertu dabar
nuo pat gimimo naudojom pampers
Mus ir nuo pampersu beria, jie pripildyti visokios chemijos, ir pro klesnes dazniausiai prabega. Tai naudojam libero, nors jie ir stori, bet kudikiams sveika, kad tarp koju butu storiau- tada klubukai geriau vystosi.
Man pacio geriausios huggies, nors esame bande net ekologiskas wiona
Naudojam Pampers. Nuo Hugies išbėrė.
Pacios baisiausios matytos ir bandytos - happy. Geriausios - pampers, antroj vietoj huggies arba libero. Huggies perkam del kainos.
O kur geriausiai pirkti sauskelnes? t.y. kur geriausios kainos?
Geriausiai tinka Hugies, dar norim Libero pabandyt...
naudojam PAMPERS
Mes tai naudojam Pampers. Kol kas viskas ok.
Turiu ir klausimeli - nutarem pataupyti ir pirkom is Lenkijos parveztus pampersus Nr1. Tai galiu pasakyti - labai skiriasi nuo Maximoje pirktu! Lietuvoje kur buvo pirkti, viduje buvo tinkliukas, jie buvo be kvapo. O stai lenkiski tinkliuko neturi, turi kazkoki specifini kvapa...
Naudoju Bambo ir kol kas geresniu nerandu. pampersu nenaudoju nes per daug jau ten sudetis man baisi. Huggies is karto isberia vaika. Tai geriausias atradom Bambo. O perku is www.ugio.lt geriausia kaina, o be to atvezimas nemokamas iki namu
QUOTE(barborytė009 @ 2009 10 12, 14:53) Nea, ne vilnietė QUOTE(drahlik @ 2009 10 12, 22:02) Naudoju Bambo ir kol kas geresniu nerandu. pampersu nenaudoju nes per daug jau ten sudetis man baisi. Huggies is karto isberia vaika. Tai geriausias atradom Bambo. O perku is www.ugio.lt geriausia kaina, o be to atvezimas nemokamas iki namu O aš pirkau iš www.pirkinukas.lt taip pat patiko
Naudojam Winalite sauskelnes
naudojam visokius, odele sikniuko nejautri,tai ka uzdesi,tas tiks
bandem pampers, tie new born tai tiko ir patiko, o didesni lyg alergizavo. drauge sake kad jos lialkai maxima sauskelnes tiko, isbandem, tiko ir mums
Bandem ir hugies, ir net maximos ir pampers.. nei nuo vienu neberia ir nerausta uzpakaliukas
sveikos,dar negaliu balsoti,naudojam Pampers,nes kiti prateka mum,ar mano mazius sisiu daro nekaip visi
mes irgi naudojam tik pampers..., kai gime pabandem siuos tai taip ir pasilikom, nedarem is vaiko bandomojo triusio keisdami sauskelniu rusis
Naudojam Pampers veztus is UK (ne del mandrumo, tiesiog nuo lenkisku beria), o nakciai Winalite. Pastarieji labai jau brangus
|