Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
neven
QUOTE(Solnecnaja @ 2010 07 13, 12:08)
O mes nuo gimimo naudojame japoniškus sauskelnes. Gaila kad jų Lietuvoje nėra ir tenka iš Rusijos užsakyti. Kai toks karštis tai tikras išgelbėjimas - plonos plonos, minkštos kaip vata, visiškaii natūralios ir kvepuojančios, o be to dar turi indikatorius - trys geltonos spalvos juosteles kurios kai jau reikia keisti tampa melynos spalvos. Gumytės irgi minkštos bet ir laiko gerai. Trumpai tariant japonai sugebėjo apjungti savo meilę vaikams su pažangiomis technologijomis kuriomis jie išgarsėjo visame pasaulyje. Neseniai kol laukiau kai atvež naujai užsakytus nusipirkau Huggies (nes prieš 14 metų tik juos naudojome) - tragiški jie dabar tapo, ankščiau buvo daug geresni, gal dabar jei ne japoniški pirkčiau Pampers.
*

gal galit įdėti nuorodą, norisi apžiūrėti tą "stebuklą" 4u.gif
Mirmukė
Nuo pat gimimo naudojom pampers, pradžioje tuos baltus, vėliau Jumbo, kelnytes. Tos kelnytės užmaunamos nepatiko tik tuo, kad nuėmus jas, jos nebesusilipina, tai toki palaidą ir tenka šiukšlių dėžėn mest. Kai pasitaikė akcija pirkom huggies, tiko ir šitie. Bet vėliau kažkaip užtrynė žaizdelę ant vienos kojytės, nors nežinau gal blogai uždėtas buvo. Dabar apsistojom pire Libero.
kreveciuke
O mes naudojam tik Libero. Kitu ir nebandem, tai net nezinau, kurie geresni ax.gif Kadangi dar problemu su jais neturim, tai ir nekeiciu i kitus biggrin.gif
mari73
QUOTE(neven @ 2010 07 13, 11:29)
reiškia per didelės blush2.gif  buvo ir mum taip, bet tik su huggies  g.gif
*

Man toks vaizdas,kad nepratekejime beda,o siusiukai netelpa.Per nakti tris kartus pilnuteli nuimam ir tuomet jau lova slampa.Taigi ir perku didesnius,kad daugiau tilptu.Siuo atveju manrodos pampers pranasesni uz huggies.
Tekantisaule
QUOTE(mari73 @ 2010 07 13, 16:07)
Man toks vaizdas,kad nepratekejime beda,o siusiukai netelpa.Per nakti tris kartus pilnuteli nuimam ir tuomet jau lova slampa.Taigi ir perku didesnius,kad daugiau tilptu.Siuo atveju manrodos pampers pranasesni uz huggies.
*

Mums tie dabartiniai didesnieji Hugies'ai labai nugrando slaunytes ir kazko soniukus pabere, tai ju atsisakem... ax.gif kazin kaip kitiems, ar nebuvo tokiu dalyku?
ingakom
musu pirmosios buvo huggies melynos tai nieko blogo apie jas pasakyti negaliu po to isbanden huggies su medvilne tai jos plonesnes ir man labiau patiko thumbup.gif tik gaila kad didesniu dydziu ju nera. po to gavom dovanu pampersus tai nieko bet kazko ypatingo juose nematau... dar bandem huggies classic tai jos man tikrai nepatiko daugiau ju nebepirksiu schmoll.gif o dabar jau perejom prie happy man jos patina sugeria gerai neprateka skysti kakuciai blush2.gif
zodziu mes dar neradom savo "TU VIEINTELIU" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
neven
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 07 13, 17:38)
Mums tie dabartiniai didesnieji Hugies'ai labai nugrando slaunytes ir kazko soniukus pabere, tai ju atsisakem... ax.gif  kazin kaip kitiems, ar nebuvo tokiu dalyku?
*

taip ir mums buvo, neįmanoma jų normaliai užsegti, kad nebrozdintų šlaunyčių arba pilvuko verysad.gif
Padruske22
QUOTE(neven @ 2010 07 14, 12:51)
taip ir mums buvo, neįmanoma jų normaliai užsegti, kad nebrozdintų šlaunyčių arba pilvuko verysad.gif
*

tai gal netaisyklingai segat? mes naudojom ir nieko mirksiukas.gif
Papildyta:
naudojam net trejes - libero mum super kur vaziuojam ilgesniam laikui,nes keliones ilgos o stot ir keist nelabai norisi,ypac kai karsta, namie vienam kartui ir optimos labai gerai biggrin.gif kai gavom dovanu pasibandyt ir hugies nakciai thumbup.gif ,pampers nepatiko mums tie latviski,reik vokistu,bet bijau prasisaut doh.gif
neven
QUOTE(Padruske22 @ 2010 07 14, 13:29)
tai gal netaisyklingai segat? mes naudojom ir  nieko  mirksiukas.gif
Papildyta:
naudojam net trejes - libero mum super kur vaziuojam ilgesniam laikui,nes keliones ilgos o stot ir keist nelabai norisi,ypac kai karsta, namie vienam kartui ir optimos labai gerai  biggrin.gif kai gavom dovanu pasibandyt ir hugies nakciai  thumbup.gif ,pampers nepatiko mums tie latviski,reik vokistu,bet bijau prasisaut  doh.gif
*

nu tikrai ne atvirkščiai biggrin.gif stengiuosi taisyklingai ir kad nespaustų ir kad nesitrintų tie krašteliai, nes jie "aštrūs" bet mažė juda, spardos ir vistiek nusibrūžina doh.gif
ŠEFĖ
pampers arba happy, nes nuo huggies mazyle paberdavo ir sysiuko nesulaikydavo tinkamai mirksiukas.gif
@mamyčiukas@
mes naudojame pampers ir huggies,bet huggies man nelabai patinka schmoll.gif
viilmute
Naudojam hagges bet tik angliskus thumbup.gif , o nuo pampersu tai labai beria doh.gif
Eureka
Aš irgi Huggies nenaudoju, kažkokios jos išsigimusios dabar. sad.gif Savo vyresnėliui naudojau, viskas buvo ok. Dabar savo mažiukui pabandžiui-visiškai nepatiko.
O japoniškos sauskelnės ir mane sudomino. Tikrai, gal galima paskaityti apie jas? Ir kokiu būdu užsisakyti?
Padruske22
QUOTE(Eureka @ 2010 07 15, 17:00)
Aš irgi Huggies nenaudoju, kažkokios jos išsigimusios dabar. sad.gif Savo vyresnėliui naudojau, viskas buvo ok. Dabar savo mažiukui pabandžiui-visiškai nepatiko.
O japoniškos sauskelnės ir mane sudomino. Tikrai, gal galima paskaityti apie jas? Ir kokiu būdu užsisakyti?
*

o kokios cia japoniskos? blink.gif blink.gif blink.gif
Solnecnaja
QUOTE(neven @ 2010 07 13, 12:12)
gal galit įdėti nuorodą, norisi apžiūrėti tą "stebuklą" 4u.gif
*

http://www.napnap.ru/poleznye_stati/vsyo_o...ih_podguznikah/

Tik kad čia rusiškai parašyta. ax.gif
Eureka
QUOTE(Solnecnaja @ 2010 07 15, 18:05)

Ačiū, rusiškai kol kas suprantu. smile.gif
Solnecnaja
QUOTE(Eureka @ 2010 07 15, 17:00)
*

Aš apješkojau visą internetą ir ebay, ir tt, tačiau jų Europoje ir Lietuvoje jų nėra ir užsakyti neįmanoma, jeigu tik kas nors iš savų nevažinėja į Rusiją. Mano vyras ten buna dažnai tai jis ir atvėža. Be to ir gimynės Maskvoje gyvena. Pačioj pradžioj paskaičiavau, kas sauskelnių reikia apie 200 per mėn. Gaunasi pora didelių pakavimų po 90-104 vnt. Tai ir atvežė iškarto 4 - užteko iki 2 mėnesio, po to dar karta atvežė. Iškart naujagimiuj pirkau Moony - jos brangesnes, bet skaitosi "elitinės" ir naujagimiais geriausiai tinka nes turi iškirpą bambūtei ir jokių gumelių ant nugaros kad nenugulėtu. O dabar Merries perku, ir pigiau truputi, bet man ir kokybė labiau patinka - kaip minkšta flanelė ir plonos labai o sugėria tai tikrai daug. Japonai sauskelnės daro taip, kad vidinis sluoksnis banguotas ir neduoda prilipti prie odos visuose sauskelnese. O kainuoja vidutiniškai 90 lt didėlis įpakavimas po 100;90;80 vnt - priklauso nuo dydžio. Maskvoje jie laikomi brangiausiais sauskelnėmis tačiau visi kas gali sau tai leisti tik juos ir naudoja. Gaila bus jeigu negalėsiu iki galo jų pirkti, nes po jų jokių kitų nenorių - ir chemijos kvapas nuo jų ir kietos paliginus ir sintetinės kažkokios labai. Nebent dar Pampers... g.gif Jei kam reikia, tai aš galių duoti telefono numerį Maskvoje ir parduotuvės adresą kur jų yra už normalia kaina (nes svyruoja visur) ir ne falsifikuotus.
JJmama
Patys pirmieji buvo Pampersai.. pasirode kad nuo ju paraudo maziuko uzpakaliukas, tada naudojom Huggies.. bet anuos jis nuolat prakakodavo (kai smarkiai saudydavo skystai) biggrin.gif tai vel naudojam pampersus, beje angliskus. kol kas esu jais patenkinta ax.gif nei beria, nei prasiusina. tiesa, pabandem kazkokius Bambino, tai juos uzdedu labai trumpam kai reikia prie kakojima (nes jau aisku mazdaug kada vaikas ta darys) arba pries maudymes, zodziu, kai reikia sauskelnes keisti trumpam. nu ir nieko tie Bambino, pigesni ryskiai ax.gif
juddita
huggies
neven
QUOTE(Solnecnaja @ 2010 07 15, 18:05)

daiktas tai atrodo geras, bet ir kaina atitinkama blink.gif
erniuke26
Pampers pradejau ir toliau laimingai naudojam thumbup.gif
Indare
Iš pradžių naudojom angliškas Huggies, be gavom dovanų Pampers smile.gif Pampers atrodo geresni ir patogesni:)
R.P.Z.
bandem ir huggies ir pampers. Tai nuo haggies susdavo truputi ir prasisiodavo ir prakakodavo. Tai naudojam pampers ir viskas ciki, net nereikia jokiu nei kremuku nuo issutimu nei ko. Ir jie daug plonesni ir geriau apglunda ir nenuspaudzia.
looovely
mums geriausi pampers thumbup.gif
Letta26
Mums labiausiai patika pampers thumbup.gif
Raaima
mes is pradziu naudojom pampers, bet isbere uzpakaliuka verysad.gif tai dabar bandom huggies (lyg jau ir geriau, nors dar tik pora dieneliu naudojam) smile.gif
mamamia*
QUOTE(vilma099 @ 2010 07 02, 18:15)
Gal kas galit parašyti ar yra  Pampers Active baby (mėlynos) sauskelnės be aloe kvapo? 4u.gif
*

Yra.
Ksesanko
Libero ir Bambo thumbup.gif
Pfaifer
Nejau niekas nenaudoja daugkartiniu sauskelniu?
trutra
mes naudojam bamboo, nes jos ekologiskesnes ir talpesnes.
Pregna
Pampers Premium Care thumbup.gif
Gegas
daugkartines
bingo23
Naudoju pampers sauskelnes,jos mano kleckui tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
auksinyte
is pradziu naudojom huggies bet labai nepatiko, dabar pastoviai naudojam pampers ir esam labai patenkinti thumbup.gif
catus
Nuo gimimo kaip pradėjom naudoti Huggies, taip ligi šiandienos smile.gif Kadangi mažyliui tiko, tai nenorėjau eksperimentuoti badant kitas sauskelnes 4u.gif
Ksesanko
Pampers kaip Always turi viduje ta sluoksni, kuris skyscius pavercia zele. Tas man ir nepatinka doh.gif Pati alwaysu nekenciu. Pampers mums didziule pakuote atidave, tai juos tik namuose valandziukei galiu uzdeti. Jei vaikas pakakoja is karto pradeda verkti. Bambo ir Libero tikrai talpesni. Mes visa nakti ismiegame. Ir net jei pakakoja, tai viskas isigeria ir jokiu uzpakaliuko dirginimu.
Superburbule
mes is pradziu libero pirkom, ligoninej sake, kad geriausios sauskelnes is visu. bet perejom prie pampers, nes plonesnes ir pigesnes, akciju dazniau buna biggrin.gif
sabiene
naudojam tik pampers thumbup.gif
Elra
o kas is to kad talpesni, jei sauskelnes rekomenduojama keisti kas 3-4val. g.gif mes is pradziu naudojom pampers,dabar hugies,bet zadu gristi prie pampers,nes jie minkstesni.ir nezinau ar sitoje temoje galiu rasyti apie tai,bet jaukelintas kartas nusiviliu nusipirkdama hugies sauskelnes verysad.gif kazkokios isbluke,susimeta i guza ir DAZO "bodziukus" ant pakuotes raso, kad pagaminta 2010 galioja iki 2013,o ant paciu sauskelniu raso 2007.Gal galit parasyti ar cai tik amn taipir ka reiskia metai ant paciu sauskelniu,nes as jau galvoju,kad jos perpakuojamos ir parduodamos,kaip tinkamos doh.gif
Ende
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 08 02, 13:56)
o kas is to kad talpesni, jei sauskelnes rekomenduojama keisti kas 3-4val. g.gif mes is pradziu naudojom pampers,dabar hugies,bet zadu gristi prie pampers,nes jie minkstesni.ir nezinau ar sitoje temoje galiu rasyti apie tai,bet jaukelintas kartas nusiviliu nusipirkdama hugies sauskelnes verysad.gif kazkokios isbluke,susimeta i guza ir DAZO "bodziukus" ant pakuotes raso, kad pagaminta 2010 galioja iki 2013,o ant paciu sauskelniu raso 2007.Gal galit parasyti ar cai tik amn taipir ka reiskia metai ant paciu sauskelniu,nes as jau galvoju,kad jos perpakuojamos ir parduodamos,kaip tinkamos doh.gif
*

Ten tas užrašas 2007, kiek aš suprantu yra kada tas sauskelnių modelis buvo "suprojektuotas" . O pagamintos 2010, kada ir rašo ant pakuotės.
prokurore
mes naudojam libero ir bamboo. bandem pampers, bet nuo ju bere, o hugies kazkaip praleidinejo. Mums Libero thumbup.gif
XS
Mes pampers naudojam, jos geriausios smile.gif Kazkaip su pirma dukrele daugiau isbandem, bet galiausiai vel prie pampers grizdavom. Hugies ir mums praleidinejo... g.gif
lunatikas
pries dukreles gimima nupirkau pampers ir hugiees abu pakus praplesiau ir palyginau, is karto supratau kad pampers 100 kartu kokybiskesni, bet...dregnos serveteles daug labaiu prisodrintos kremuko ir naturalesnio pluosto tik hugiees
Ksesanko
QUOTE(lunatikas @ 2010 08 05, 19:41)
pries dukreles gimima nupirkau pampers ir hugiees abu pakus praplesiau ir palyginau, is karto supratau kad pampers 100 kartu kokybiskesni, bet...dregnos serveteles daug labaiu prisodrintos kremuko ir naturalesnio pluosto tik hugiees
*

I pampers daugiau chemijos prideta smile.gif Jos vieninteles sudaro zele, kai suslampa. As budama nescia nusipirkau Huggies, Pampers, Libero, Bambo ir Wiona. Ispakavus, labiausiai patiko Libero. Dabar namuose naudojame Pampers (nes pigiausios), bet ilgiau 1 pusantros valandos nelaikau dukreles juose, nes pradeda uzpakaliukas raudonuoti. Isvykai ir nakciai naudoju Bambo ir Libero, nes net pakakojus uzpakaliukas neraudonuoja smile.gif
...sara...
...o mes naudojam ir PAMPERS, ir DADA, ir TOURJOUR, o pačios minkščiausios - PAMPERS bigsmile.gif bet TOURJOUR atrodo kietesnės, bet natūralesnės dėl to dedamės nakčiai, nes ortopedas rekomendavo platų vystymą ax.gif
baste
Mums patinka pampers, bet kai pamėginom bambo tai jos mums geresnės pasirodė
Padruske22
QUOTE(prokurore @ 2010 08 04, 18:54)
mes naudojam libero ir bamboo. bandem pampers, bet nuo ju bere, o hugies kazkaip praleidinejo. Mums Libero  thumbup.gif
*

ir mums libero ir dienai ir nakciai nei uzpakaliukas reaguoja ir nakty vis ismiega kad ir prisigeria arbatytes pries nakty thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o pampers turejau irgi bet labai plonos 2h tepasibuna, bambo i guza usoina.... geriau jau maximos blush2.gif optimos linijos geros kai nereik ilgai ju uzdet kokiam kakuo kai gaila libero wub.gif hugiees patiko iki 3 men ,happyy iki 6 men ,o nuo 6 jau libero kad ir brangokos bet galima gauti akcijiniu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.