Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šlapinasi į lovytę :(
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2
Konsuela
Mes be sauskelniu gyvenam jau nuo geguzes menesio. biggrin.gif Ilgai repetavom su tuo puoduku, dabar lyg ir viskas tvarkoj, net ir didesniam reikalui prispyrus nebega uz kampo i kelnes prikraut. Bet nakti..... sad.gif

Kaip tik naktele, taip vis kitokia. Viena nakti lovyte suslampa 4 kartus, kita nei vieno, dar kita tris kartus ant puodelio prasosi. Ir gerti stengiames vakare per daug neduot. Sauskelniu atgal uzmauti tikrai nesinori, man atrodo, tai butu zingsnis atgal. Bet kaip ir pabodo jau skalbt wink.gif

Kaip jusiskai leliukai? Kiek laiko mamytes migruodavo naktimis keisti slapiu paklodziu?
traliabum
mes dar miegam su pampersu... ir nezadam dar nusiimt, nors vakare dedit jis pats jau nebenori, taciau kai ateina pas mus i lova, tai tikrai nesinori visiems baloj miegot, o ir ciuzinys gerokai brangiau atsieitu naujas rolleyes.gif, o kada jus jau pradejot miegdytis be pampersu?

Salsa
Man pasiteisino toks dalykas: dukra uzmigdau apie 21-22 val., pati einu miegoti apie 24 val. Tai eidama gultis ja miegancia istraukiu is lovytes ir pasodinu ant puodo. O ji, kad ir pusiau sapnuodama, zino, ka padaryti tongue.gif Ir sekmingai padaro. Po to dazniausiai ramiai ismiega visa nakti, nors... dar kartgais pasitaiko naktiniu potvyniu - kokia karta per 2 men.
Maša
Kai sūnų pratinom miegoti be pamperso, tai naudodavom tokias vienkartines palutes (būna pirkti vaistinėse). Jų viršutinis sluoksnis lyg popierinis-medžiaginis, o apatinis - lyg celofaninis. Tokia palutę patiesdavom po paklode, ir jei atsitikdavo nelaimė, čiužinys likdavo sveikas rolleyes.gif .
Konsuela
QUOTE (laurencija @ 2004 01 24, 22:22)
Man pasiteisino toks dalykas: dukra uzmigdau apie 21-22 val., pati einu miegoti apie 24 val. Tai eidama gultis ja miegancia istraukiu is lovytes ir pasodinu ant puodo. O ji, kad ir pusiau sapnuodama, zino, ka padaryti tongue.gif Ir sekmingai padaro. Po to dazniausiai ramiai ismiega visa nakti, nors... dar kartgais pasitaiko naktiniu potvyniu - kokia karta per 2 men.

Kaip tau gerai, kad tavo leliukas nueina taip 21-22, o mano ir tai uzmiega kazkur apie 24 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Konsuela
QUOTE (Maša @ 2004 01 25, 00:20)
Kai sūnų pratinom miegoti be pamperso, tai naudodavom tokias vienkartines palutes (būna pirkti vaistinėse). Jų viršutinis sluoksnis lyg popierinis-medžiaginis, o apatinis - lyg celofaninis. Tokia palutę patiesdavom po paklode, ir jei atsitikdavo nelaimė, čiužinys likdavo sveikas rolleyes.gif .

O kada sunulis baige slapint lovyte? Man smalsu, kiek dar laukt?
Maša
QUOTE (Konsuela @ 2004 01 24, 22:26)
O kada sunulis baige slapint lovyte? Man smalsu, kiek dar laukt?

Naktį pradėjo sausai išmiegoti maždaug nuo 2,5 m., o dieną be pamperso vaikščiojo nuo 2 m. rolleyes.gif
meya
Mano pupa nakti vis dar su pamperiu miega ph34r.gif Diena jokiu problemu neturim jau nuo 1.8 m., pati visuomet pasipraso arba susiranda puoda ir atsiseda. O po nakties pamperis pilnas... unsure.gif Dar nebuvo, kad su sausu atsikeltu. Net neprabunda darydama... Jau ir pieno negeriam pries miega, sako, nuo jo vaikai daug sisioja... Bet maniske prisigeria vandens, kol prausiasi, skalauja burnyte, kai valomes dantukus. blink.gif Kai pasiziuri i ja besiprausiancia, tai atrodo, kad vaikas savaite nieko atsigert negaves blink.gif Kai istraukiu is vonios, pilvukas kaip arbuzas atrodo tongue.gif Tartis niekaip neiseina. Tai kur jau iskentesi nakti po tokio gerimo... Tai ir perkam dar pamperius ir dziaugiames, kad tokie yra tongue.gif nes jei reiketu kasnakt po pora kartu vaika perrenginet, paklodes keist... Vistiek kada nors isaugsim wink.gif Tikekimes, kad nereiks kaip pazistamu berniukui iki 5 m. su pamperiu miegot... ph34r.gif
werona
mums jau3 tuoj bus,tai vaikuciui tik kartais nelaime atsitinka,o taip tai pasipraso nakti.Pradeda baisiai rekti,kad nori i toleta.
Smurka
O mano sesuo vaikystej tai labai didele beda turejo. Ji slpaindavosi ne tik nakti i lova, bet ir diena "myzteldavo" nedideliais kiekiais i kelnes. Niekas nepadejo, nei 120 mediku, nei tiek pat laiudies medicinos zinovu, ziniuoniu, ekstrasensu ir t.t.

Taip ji vare iki 12 metu. kai susirgo menesines, kzkaip mistiskai ir si problema prapuole. bet mama, kai nuolat vazinedavo pas medikus ir bobules, dar idomesi bajeri buvo isgirdus. Viena moteris pasakojo, kad jos dukra irgi slapimo nelaikydavo. Bet jai si liga praejo tik pradejus lytini gyvenima. Kas cia per mistika, niekaip nesuprantu.
mamenas
Smurka, tu zinai, ir as tokia istorija esu girdejusi, ir is neblogu pazistamu. Oi, kiek vargsele mergina problemu turedavo - nei nakvot pas drauges, nei i zygi koki galedavo eiti. Ir savo busimam vyrui baisiai bijojo pasakoti... O viskas baigesi gerai ir netiketai. Matyt, tai susije su kazokiais smegenu centrais, kurie dar ir tarp saves susije..
Mano panelei 2 su trupusciu metu, diena mes be paluciu, o nakti tai dedam. Kai iseisiu i atostogas, rimtai imsiuos "auklejimo". Mat dabar ja ziuri seneliai, o negi jiems isakinesi - ir taip dziaugiuosi, kad ziuri ir nereik moket.....
Beje, niekaip nesugebam atsisakyti ir naktinio papkio doh.gif . Jo reikia 5 minutems, kol uzmiega, paskui viskas.
Kalinka
mes pradejom sausai ismiegoti, kai su vyru ememe ir rimtai pasiryzome keltis kelis kart per nakti ir nusisint.kaip taisykle-neatsikelei-lova plaukia, vaiko juk nekaltinsi, tik save, kad per kietai miegi ar tingi keltis vaika ant puodo pasodinti.Bet pampersą naudojom kol kartą, kai buvo metu ir keturiu menesiu nenusiplikė uzpakalio(kraupus atvejis)tada pamperiu tikrai nebuvo kaip uzdet, o ir kad sisiai nakti zaizdu negrauztu sąžiningiau keldavausi nuvest i tualeta.Tai truko 2 savaites kol sugijom, bet per ta laika pats priprato nakti keltis sisiot. Aisku karts nuo karto visko pasitaikydavo, kai prigeria ar pervargsta per dieną, ar peršala.
gitana s
Savo sunu prie puoduko pradejome pratinti nuo 6 men.
Dabar jam metai ir 4men.
Pamperiai tai tik ilgesnem isvykom ir tikten kur nera galimybes pasodinti ant puoduko ( parduotuves , mieste). Osiaip visur veziojames ji kartu. Tai dienos beveik visada buna sausos, nors ir pasitaiko netyciuku.
Nakti keliuosi du kartus ir mieganti sodinu ant puodo. Tai vargina, bet geriau paciai pavargti negu vaika kankinti su pampersais. Kazin kaip pacios jaustumemes su pampersu ir dar prisysiotu.
Litvinaitiene
Mielos mamytes, prašau jūsų patarimo. Mano Faustukas jau 2 metukų ir 10 mėnesių. Šią vasara atpratome nuo sauskelnių ir sėkmingai sysių ir kitus reikalus darome tuolete, bet naktį būna visko. Dar vasaros pradžioje išmokome naudotis puoduku, o vėliau ir tuoletu. Tuomet gal kas 4 ar 3 naktį prisisiodavo į lovytę, bet nuo rugsėjo (nuo rugsėjo 1 d. vėl lankome darželį) pradžios beveik kiekvieną naktį (ir net kartais po du kartus) Fausto lova šlapia.
Ir dar, praitą savaitgalį mano vaikas išankstyvo ryto į tuoletą pradėjo eiti kas 5 minutes, aš žinoma labai susirūpinau pradėjau stebėti. Pamačiau, kad kai baigia sisioti paskutiniai lašai lyg ir su krauju. Žinoma paskambinau gydytojai, o ji rekomendavo gerti petražolių arbatos. taip mums ją begeriant viskas normalizavosi, bet naktimis lova lieka šlapia. dar iki šio susirgimo tai būdavo taip, kad kai tik mažylis prisišlapina į lovyte puola mane kelti ir praneša, kad jis jau šlapias, o dabar miega ramiausiai ir dar pyksta kai perrengiu.

padėkite mamytės mums išsivaduoti iš šios bėdelės.

Tiesa, dar norėjau paklausti. faustas dabar didelis šnekutis, jis nori daug ir greitai viską susakyti, bet pireš pradėdamas kelis kartus pakartoja e, e, e... ar tai mikčiojimas, gal tai susiję su šlapia lova?

Ačiū
Čili
Vyresnių vaikučių naktinis šlapinimasis į lovą atsiranda dėl psichologinių problemų, štai pati paminėjai, kad nuo rugsėjo vėl lovytė kasnakt šlapia. Galbūt vaikui darželyje sunku, gal kokių problemų šeimoje yra ar panašiai?.. Tik nesuprantu, kodėl nakčiai negali užmauti pamperso - vaikas jaustųsi saugus ir netrikdytum jo miego. Su laiku praeis visi naktiniai sisiojimai jei išsiaiškinsi priežastį ir pašalinsi ją smile.gif
Dėl šlapinimosi su krauju unsure.gif na petražolių arbata padeda sergant pūslės uždegimu, bet dėl visa ko pasikonsultuočiau dar su kitais gydytojais, vienu nepasikliauk smile.gif
Lucy
Galiu irgi pasiguosti... Maniske jau seniai pamirso pamperius (gal pries kokus 8 men.), bet paskutiniuoju metu pradejo daryti ne tik i lova, bet ir i giedrutes. Sisiukas normalus (be kraujo ar pan.), i darzeli neina. Aiskino, kad jai puodukas nepatinka blink.gif , nupirkau kita (pati issirinko). Kelias dienas buvo gerai, bet paskui vel tas pats. Taigi, dabar zengeme zingsni atgal - pradejau vel nakciai ir einant i lauka deti pamperius. sad.gif verysad.gif
Riva
O pasirodo musu maziai panasus - maniskis irgi per ta snekejima kartais nebespeja savo mintims zodziu parinkti ir buna e e e e. Nemanau, kad cia mikciojimas, juo labiau, kad dabar visai retai taip pasitaiko, matyt ismoko leciau kalbeti.
Venta
Kaip man paaiškino logopedė, tas eeee atsiranda, kai vaikas imlus informacijai. Jis surenka daug informacijos, ir smegenėlės ją sparčiai doroja. Todėl nebespėja apdoroti kitko, kas susiję su kalba. Todėl dažnai įsiterpia tas eee, kad atsirastu pertraukėlė smegenims, kurios kontroliuoja žodelius.

Nežinau, gal perdaug primityviai paaiškinau, bet turėtų būti aišku.
Beje, patarė logopedė nepersistengti su vaiko mokymais skaityti ir pan. tokiame amžiuje. Nes tie eeeee gali užsitvirtinti ilgėliau, o jau tuomet bus sunkiau tai sutvarkyt.
liucinka
Maniškis irgi šlapinasi į lovą. Dieną viskas gerai, prašosi, o naktį pridaro į lovą, tada keliasi, ateina į mūsų lovą. Kartais pati atsikeliu ir sodinu ant naktipuodžio, kartais taip darau net kelis kartus, bet vis tiek jis padaro savo, nors prieš tai būna pasiusiavęs verysad.gif verysad.gif verysad.gif
esheryte
Mano vyresnis irgi pradedamas kalbeti uzsikirsdineja. Kartais, kai isizios atrodo oho, kad pasakys, o nieko nesigauna. Tai tada issigasta ir nieko nesako.

Del sisiojimo, tai as irgi galvociau, kad tai su darzeliu susije, gal jam nepatinka, pergyvena. Bent taip zurnaluose komentuoja.
migliux
QUOTE(Litvinaitiene @ 2005 10 07, 12:43)
Mielos mamytes, prašau jūsų patarimo. Mano Faustukas jau 2 metukų ir 10 mėnesių. Šią vasara atpratome nuo sauskelnių ir sėkmingai sysių ir kitus reikalus darome tuolete, bet naktį būna visko.  Dar vasaros pradžioje išmokome naudotis puoduku, o vėliau ir tuoletu. Tuomet gal kas 4 ar 3 naktį prisisiodavo į lovytę, bet nuo rugsėjo (nuo rugsėjo 1 d. vėl lankome darželį) pradžios beveik kiekvieną naktį (ir net kartais po du kartus) Fausto lova šlapia.
Ir dar,  praitą savaitgalį mano vaikas išankstyvo ryto į tuoletą pradėjo eiti kas 5 minutes, aš žinoma labai susirūpinau pradėjau stebėti. Pamačiau, kad kai baigia sisioti paskutiniai lašai lyg ir su krauju. Žinoma paskambinau gydytojai, o ji rekomendavo gerti petražolių arbatos. taip mums ją begeriant viskas normalizavosi, bet naktimis lova lieka šlapia. dar iki šio susirgimo tai būdavo taip, kad kai tik mažylis prisišlapina į lovyte puola mane kelti ir praneša, kad jis jau šlapias, o dabar miega ramiausiai ir dar pyksta kai perrengiu.

*

Būtinai nueikite pas gydytoją. Jeigu iki tol vaikas nesisiojo į lovą o dabar pradėjo ir dar po kelis kartus, gali būti ligos priežastis. Padarys kraujo, šlapimo tyrimą, o jei viskas gerai, tai gal tai psichologinė problema (+ mikčiojimas) g.gif
nikitaL
Mano mergytė irgi dar šlapinasi į lovą naktį,nors mes jau be pampersų gal nuo kokių 1,3mėn.Visai jų mūms ir nereikėtų jei iki tol tie naktiniai padarymai.Būna,kai ji ir kokią savaitę nepadaro į pampersą,bet po to kokį mėnesį tai varo iš eilės.Būna,kai ji matosi ką tik padarė,ir atsibunda,šaukia,kad sysę noriu,o kai pasodinu,jau nebepadaro,nes gi būna jau ką tik pasisiojus,o kartais ir pataiko, padaro naktį į puoduką,prieš tai nepasisiojusi į pampersą.
Sakiau,kai bus vasara,tai bandysiu dėti "klijonkytes",ir gal kai atsidurs šlapioje lovoje,gal tada išmoks pasakyti,ar pajusti tą norą šlapytis?????? g.gif g.gif verysad.gif
Rasa and
Sunus dare kazkur iki 6 metu ,bijojom kur isvaziuot, o jei tekdavo tai prisikimsdavau tase vystyklu ir "klijonke" pakeitimui, darydavo i lova 2-3 k per nakti.
Kol gerdavom vaistus budavo gerai, kursa isgeri, ziuri rezultata, ir vel tas pats...
paskui gerem homeopatinius "zirnelius" viskas kartodavosi, nuleidom rankas... doh.gif
Palikom isaugimui... O pagydem taip: man teko isvykt i uzsieni 3 menesiam,
su sunum liko tevelis. Miegoti eidavo kartu. Tevelis sakydavo: pridarysi, gulesi slapias,
as tau ne mama, kuri visa nakti sokineja.Viena nakti, padare, vyras sako: <na va ir as slapias, ir dar blogai issimiegojau> kita nakti sunus pasiprase pats, o kita ir kitos naktys buvo sausos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
is to padareme isvada, tai psichologine problema, kuri yra iveikiama. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
lauricinaa
maniskis sausas visa nakti ismiega mazdaug nuo 1.5metuku ,aisku pasitaiko kad apsislapina,bet labai retai
werute007
[ 4u.gif idomi tema
Vaima
doh.gif turim ir mes tą bėdą, netaip toli trečias gimtadienis, o su puodu nesusidraugaujam ir lova vėl šlapia doh.gif , vienu metu jau prašydavosi dieną ir naktys sausos buvo, o dabar grįžom prie sauskelnių blush2.gif Gal kokia liga ? g.gif
amarilė
mes naktį dar sisiojam (1 m. 10 mėn.) , norėčiau nuimt pamperį, bet jaučiu visa lova plauks...nes naktį po kelius kartus keliasi gert pienuko mirksiukas.gif
jurate4
mums 2m. diena tai kazkaip prasosi nuo 1,3men. gan anksti. bet nakti as net nesusimasciau, kad laikas butu be pamperio miegot g.gif vis dazniau pasitaiko kad sausas pabunda ryte. tai pagalvojau, kad cia savaime viskas ivyks ax.gif
Raske80
Mums jau tuoj 2 metukai,tai diena jau senokai nedaudojam pampersu,o nakti vis bijodavau,kad lovyte nebutu slapia smile.gif ,nors atsikeldavo su sausu pampersu (nes nakti atsibudusi paprasydavo ant puoduko),o dabar jau miegam be pampersu thumbup.gif ir ne vieno karto nebuvo siusiuko i lovyte thumbup.gif (tfu,tfu,tfu lotuliukas.gif )
Karista
savo vyrukui pamperiu nededu nuo 1ir 10men. Viena diena pasakem ate ir saziningai nei nakti nei i kelione (ir lektuvu po poros men. skridom be pamperio)..
Ir ka galiu pasakyti..buvo keletas nelaimingu atsitikimu..bet gan sklandziai viskas ejosi smile.gif
pradzioj paaiskinau, kad jis jau didelis vyrukas ir turim atsisakyt gerimu pries miega.. Pavalgydavom,atsigerdavo, tada palaukiu didelio sisiuko ir begam miegot.. O dabar tai jau lovoj vandenuko puodeli isgeria ir atsibunda jei reikalas yra thumbup.gif
*Madmozela*
QUOTE(amarilė @ 2009 03 06, 14:04)
mes naktį dar sisiojam (1 m. 10 mėn.) , norėčiau nuimt pamperį, bet jaučiu visa lova plauks...nes naktį po kelius kartus keliasi gert pienuko mirksiukas.gif
*

siaubelis,o daktarai kategoriskai nesako neduot pieno nakti,nes mums iskart pasake po 1 gimtadienio nakti jokiu maitinimu,nes turi skrandis ilsetis,pora naktu paklyke ir viskas nuo to laiko ramybe ax.gif
sonkatux
pamirsom pampersus kai buvo 1m. ir 8 men. visiskai,naktimis keldavausi po 4-5 kartus sysinti taip kokius 2 men. paskui reciau sysiuodavo,dabar po pora kartu keliu pasysinti smile.gif manau viskas normaliai,zinoma kartais pasysioja i lovyte,jei laiku nespeju pakelti smile.gif
*Laurusha*
Vat ir mes tokia bedele turim g.gif , jau ne uzkalnu 3 gimtadienis, o vis neismokstam nakti atsikelti, jei yra reikalas blink.gif . Siaip diena jau be pampiu nuo metuku, bet va nakti, koki karta i savaite vis tiek lova suslampa. blush2.gif Vis nenorejau zadinti naktim, bet jau skalbti visas paklodes ir kaldras nusibodo. Tai manau reikes pradeti keltis paciai ir vesti i tualeta, nes puoduko mes jau nuo 2 metu nenaudojam. thumbup.gif
gretute703
mano pupai 2 metukai ir 5 men., be pamperso miega lovytei jau nuo 2 metu, visus 5 memnesius nekart nebuvo pasiusiavus i ja, bet kai pries koki menesi isleidau i darzeli, tai ji pradejo slapintis i lova, svarbiausia, kad tai daro tik namie, darzelije lova visada sausa, gal tokiu budu protesta rodo mano vaikas, kad nenori darzeli lankyt, o gal jai kazkaip psihiskai paveike tas ejimas i darzeli verysad.gif
ovimama
QUOTE(sonkatux @ 2009 03 15, 23:42)
pamirsom pampersus kai buvo 1m. ir 8 men. visiskai,naktimis keldavausi po 4-5 kartus sysinti taip kokius 2 men. paskui reciau sysiuodavo,dabar po pora kartu keliu pasysinti smile.gif manau viskas normaliai,zinoma kartais pasysioja i lovyte,jei laiku nespeju pakelti smile.gif
*

Va teisingai drinks_cheers.gif Reikia nakti keltis pacioms,mamytes,ir sodinti ant puoduko mazylius.Niekaip kitaip,ir nera cia ko dejuot, kad prisysina lovyte biggrin.gif
Margareta
mums labai aktuali tema kaip atsikratyti paperiu nakti g.gif dkrytei 2m. diena nenaudojam sauskelniu nes ati pasipraso, bet nakciai dedam, nes pampersas ryte buna kilograminis doh.gif

sakot reikia keltis nakti ir sodinti ant puodo, bet ar jusu vaikuciai nesupyksta del tokio zadinimo? ir kaip paskui uzmiega? unsure.gif
*Laurusha*
As pradejau kelti nakti, uztenka ir vieno karto, apie 2h pakeliu ir toliau ismiegam sausi thumbup.gif

Zinoma nebuna super patenkintas kad pakeliu, i paniurzga biski unsure.gif , bet ta pacia minute, kai padeda galvyte ant pagalves ir vel kietai uzmiega lotuliukas.gif Kaip nieko ir nebuvo thumbup.gif
širlė
taigi mamkos, kam tuos vaikus naktimis kankinti, kelti kad pasisiotu, patieskit palute, mes jau nuo 2 metuku naktimis patiesiam paltute, buna kad jei ir pasisioja tai nenukencia nei nauji baldai niekas mirksiukas.gif na aisku jei problema kad 4 kart prisisioja tai manau nevargti ir pampersa uzdeti schmoll.gif bet jei buna kad nesisioja, o kartais nutinka nelaime, kad viena karta pasisioja tai palute geriausias variantas thumbup.gif buna dar ir mano merginai, menesi nepasisioja, o va tik isgere daugiau jau i parycius pasisioja, atsikeltu keleta minuciu anksciau tai nebutu ir pasisiota, bet neatsikelia, tai palute mus gelbsti, tik mes naudojam ne ta vienkartine, o tokia kuria gali isplauti ir vel tiesti thumbup.gif
P@nter@
QUOTE(wilioke_ @ 2009 10 01, 08:32)
tik mes naudojam ne ta vienkartine, o tokia kuria gali isplauti ir vel tiesti thumbup.gif
*

O kas čia per palutė daukartinio naudojimo ar paprasta klijinkė taip vadinama ar kokia modernesnė mastau.gif ir kur jų galima įsigyti mastau.gif nes šiaip vienkartinio naudojimo palutės tai išeina labai brangiai doh.gif
širlė
QUOTE(P@nter@ @ 2009 10 01, 12:07)
O kas čia per palutė daukartinio naudojimo ar paprasta klijinkė taip vadinama ar kokia modernesnė mastau.gif ir kur jų galima įsigyti mastau.gif nes šiaip vienkartinio naudojimo palutės tai išeina labai brangiai  doh.gif
*

dabar yra naujoviskos, kurias gali isplauti ir lyginti mirksiukas.gif
va cia yra ju: http://www.perkuvaikui.lt/kudikiuprieziura....html?mode=list
http://babyland.lt/index.php?cPath=50
Laabeille
QUOTE(wilioke_ @ 2009 10 01, 13:15)
dabar  yra naujoviskos, kurias gali isplauti ir lyginti mirksiukas.gif
va cia yra ju: http://www.perkuvaikui.lt/kudikiuprieziura....html?mode=list
http://babyland.lt/index.php?cPath=50
*

Labai susidomejau neperslampamom daugkartinem, bet sitose nuorodose tai tik paprastos palutes ir patalynes. Neradau kad butu neperlampamos verysad.gif
širlė
QUOTE(Laabeille @ 2009 10 01, 13:48)
Labai susidomejau neperslampamom daugkartinem, bet sitose nuorodose tai tik paprastos palutes ir patalynes. Neradau kad butu neperlampamos  verysad.gif
*

hmm g.gif kazkaip galvojau kad cia ir yra tokios kokias mes turime g.gif reikia pasiklausti vaiku parduotuvese, ten visko buna nuo a iki z
letuks
sveikutes mamytes,
as irgi susiduriau su si ta bedele,del naktinio sysiuko i lovyte,dienos metu mes jau nuo pusantru nebenaudojam pampio,kita savaite mums bus lygiai du,bet vat nakti mes darom sysiu,miegam be pampio,as dar gavau is savo mamos ta sena vadinama klijonke tai ja ir naudojames.Pratinu ja keldama vidury nakties,nes ji tik viena karta sysiu padaro,o poto visa nakti ramiai ismiega,bet beda yra ta kad tik pasodinus ant puoduko ji tiesiog pradeda klykti,nors diena mielu noru sedasi ant puoduko.tai bijau ja toliau taip ir sodinti kad poto visiskai neissigastu,galvoju gal reikia vakariene pakeisti kur maziau skysciu ir taip dvi valandaspries stengiuos neduoti daug gerti.
grazina37
QUOTE(letuks @ 2009 10 09, 22:53)
sveikutes mamytes,
as irgi susiduriau su si ta bedele,del naktinio sysiuko i lovyte,dienos metu mes jau nuo pusantru nebenaudojam pampio,kita savaite mums bus lygiai du,bet vat nakti mes darom sysiu,miegam be pampio,as dar gavau is savo mamos ta sena vadinama klijonke tai ja ir naudojames.Pratinu ja keldama vidury nakties,nes ji tik viena karta sysiu padaro,o poto visa nakti ramiai ismiega,bet beda yra ta kad tik pasodinus ant puoduko ji tiesiog pradeda klykti,nors diena mielu noru sedasi ant puoduko.tai bijau ja toliau taip ir sodinti kad poto visiskai neissigastu,galvoju gal reikia vakariene pakeisti kur maziau skysciu ir taip dvi valandaspries stengiuos neduoti daug gerti.
*

juk po vieno pasisiojimo turi visus pataliukus keisti ir mazyle perrenkti doh.gif tai savaime suprantama ir turite abi keltis kad susitvarkyti ,tai geriau jau dek pampersiuka nakciai kad butumete abi pailsejusios mirksiukas.gif, ir keisk vakarienes meniu ,pries miega duok tik vandenuko atsigerti,na mano suneliui netoli 5 metukai,bet jei pries miegeli atsigeria pienuko ,tai butinai kokia 5 valanda prisisioja i lova doh.gif ,zinoma jam vienodai ,as ji perengiu paguldau i savo lova ir jis toliau saldziai miega,o as pabudus negaliu uzmikti verysad.gif ,tai ta proga kepu pyraga,tai pas mus taip gaunasi, jei namie pyragas kvepia ,reiskia mazius prisisiojo lotuliukas.gif
P@nter@
Mums trys su puse ir taip pat turim naktį šlapinimasi į lovą, jau nuo liepos mėnesio nebenaudojam pampersų, bet kiekvieną naktį apie 2val būtinai turim pasodinti an puodelio. Kitu atveju šlapia lovytė doh.gif Kažkaip per tuos kėlimusis naktį abu su vyru kaip sakau suzombėjom atsikeli, išsibudini, paskui vėl kol užmiegi, ryte jautiesi nepailsėjes ir taip kiekvieną naktį, pradedu pratasti viltį ir galvoju vėl grįžti prie pampersų doh.gif Kokia jūsų nuomonė ar toliaui siekti užsibrėžto tikslo ar vis dėlto nekankinti nei vaiko nei savęs naudoti pampersus ir ramiai miegoti?
mixasia
mes irgi va neseniai pradejom ant puoduko eit, naktim pampio neuzdedu, tai buna kad pramiega visa nakti neprisisiojusi, tik ryte kai tik akis atmerkia svarbu kuo greiciau sodinti, iskart padaro,o vat praeita nakti net 3 kartus sysiojo nes arbuza valge diena. deti pampersa kazkaip istykruju nesinori, norim apie juos kuo greiciau pamirst, nez zinau kaip taip buna, nusipirksi paka, ir kyla pagunda uzdet ne tik nakti, bet ir kitais atvejais kad ramiau butu, . Del tu naktu, tai manau kad reikia visdelto palutes deti vienkartinias art daugkartinias cia jau kaip kas nori
Laabeille
QUOTE(P@nter@ @ 2009 10 10, 09:48)
Mums trys su puse ir taip pat turim naktį šlapinimasi į lovą, jau nuo liepos mėnesio nebenaudojam pampersų, bet kiekvieną naktį apie 2val būtinai turim pasodinti an puodelio. Kitu atveju šlapia lovytė  doh.gif  Kažkaip per tuos kėlimusis naktį abu su vyru kaip sakau suzombėjom atsikeli, išsibudini, paskui vėl kol užmiegi, ryte jautiesi nepailsėjes ir taip kiekvieną naktį, pradedu pratasti viltį ir galvoju vėl grįžti prie pampersų  doh.gif Kokia jūsų nuomonė ar toliaui siekti užsibrėžto tikslo ar vis dėlto nekankinti nei vaiko nei savęs naudoti pampersus ir ramiai miegoti?
*

As tai deciau sauskelnes. Man miegas sventas dalykas. Ir mes visi trys tokie - zirzlos jei neissimiegoje.
irbyte
QUOTE(Laabeille @ 2009 10 01, 14:48)
Labai susidomejau neperslampamom daugkartinem, bet sitose nuorodose tai tik paprastos palutes ir patalynes. Neradau kad butu neperlampamos  verysad.gif
*

mane irgi labai domina, bet nerandu doh.gif
Jogailė
QUOTE(P@nter@ @ 2009 10 10, 08:48)
Mums trys su puse ir taip pat turim naktį šlapinimasi į lovą, jau nuo liepos mėnesio nebenaudojam pampersų, bet kiekvieną naktį apie 2val būtinai turim pasodinti an puodelio. Kitu atveju šlapia lovytė  doh.gif  Kažkaip per tuos kėlimusis naktį abu su vyru kaip sakau suzombėjom atsikeli, išsibudini, paskui vėl kol užmiegi, ryte jautiesi nepailsėjes ir taip kiekvieną naktį, pradedu pratasti viltį ir galvoju vėl grįžti prie pampersų  doh.gif Kokia jūsų nuomonė ar toliaui siekti užsibrėžto tikslo ar vis dėlto nekankinti nei vaiko nei savęs naudoti pampersus ir ramiai miegoti?
*

Negrįžčiau atgal, tikrai nedėčiau pampersų schmoll.gif Aš nuo metų pradžios nededu pampio, lartais pasitaiko avarijų, bet ne taip dažnai, kad sugrįžtumėm atgal. Kiekvieną naktį pati eidama į tualetą, užeinu ir pas dukrytę, paklausiu ar nenori sisiuko. Kartais padaro, kartais visą naktį išmiega 4u.gif
deluxe
as nupirkau daugkartine klijuote ,labai paprasta Rimi, gal apie 5-7lt kainuoja. Vaiku skyriuje yra tikrai. Na gal tik siek tiek mazoka, bet siaip kai uz tokia kaina tai thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.