Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: šlapia naktis ir mikčiojimas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Litvinaitiene
Prašau Jūsų patarimo. Mano Faustukas jau 2 metukų ir 10 mėnesių. Šią vasara atpratome nuo sauskelnių ir sėkmingai sysių ir kitus reikalus darome tuolete, bet naktį būna visko. Dar vasaros pradžioje išmokome naudotis puoduku, o vėliau ir tuoletu. Tuomet gal kas 4 ar 3 naktį prisisiodavo į lovytę, bet nuo rugsėjo (nuo rugsėjo 1 d. vėl lankome darželį) pradžios beveik kiekvieną naktį (ir net kartais po du kartus) Fausto lova šlapia.
Ir dar, praitą savaitgalį mano vaikas išankstyvo ryto į tuoletą pradėjo eiti kas 5 minutes, aš žinoma labai susirūpinau pradėjau stebėti. Pamačiau, kad kai baigia sisioti paskutiniai lašai lyg ir su krauju. Žinoma paskambinau gydytojai, o ji rekomendavo gerti petražolių arbatos. taip mums ją begeriant viskas normalizavosi, bet naktimis lova lieka šlapia. dar iki šio susirgimo tai būdavo taip, kad kai tik mažylis prisišlapina į lovyte puola mane kelti ir praneša, kad jis jau šlapias, o dabar miega ramiausiai ir dar pyksta kai perrengiu.

Tiesa, dar norėjau paklausti. faustas dabar didelis šnekutis, jis nori daug ir greitai viską susakyti, bet pireš pradėdamas kelis kartus pakartoja e, e, e... ar tai mikčiojimas, gal tai susiję su šlapia lova?
Lin*
[quote=Litvinaitiene,2005 10 07, 13:55]
Prašau Jūsų patarimo.
Mano brolienė turėjo bėda doh.gif su jaunėlių jis po sunkios lygos po reanimacijos buvo doh.gif tai kelias naktis stebedavo vaika kai jau pradėda judet neramiai vartytis keldavo blush2.gif vaika i tulika blush2.gif nakčiai neduokit gert g.gif na jei vaikas nori 4u.gif tai nepilna puoduka o pora gurkšnelių na ir žinoma butinai gydykit šlapimo pusle Pasikonsultuokit tyrimus padarykit g.gif
*sraige*
Nesuprantu, kas per gydytoja...vaikas slapinasi su kraujais - pagert petrazoliu arbatos...NUEIK PAS NORMALU GYDYTOJA! Bl. triuksma ten pakelk, kad tyrimus padarytu !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.