Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nenoriu kirptis
Supermamø klubas > Konsultacijø centras > Klausimas vaikø psichologui
Modestas
[Mano sunui po menesio bus trys metai.Niekaip negalim graziuoju apkirpti plauku. Spiegia nesavu balsu. apie kirpykla negalim net pagalvoti. kaip tai padaryti netraumuojant vaiko ir saves? smile.gif thumbup.gif
Pastaba
Ar bandet vaiku kirpykla?
InguteR
Gal pabandykite pripilti i vonele vandens su putomis primeskite zaislu(nauju arba jau pamirstu).Taip vaikas turetu buti siek tiek laiko uzsiemes.Maniskiui,tai padeda.Jam 2,3m.,labai energingas ir nei min.nenustyksta vienoje vietoje,bet atradau buda kaip nukirpti.Jis voneliai zaidzia,dar ijungiu dusa,taip negirdi kaip ciksi zirkles.Nes ir man buvo problema.Jis neleido nei plauku kirpti,nei nagu,nei valyti ausu.O i kirpikla,tai priema tik jei vaikas ramiai sedi,bet sitas zodis maniskiui "nesuprantamas". tongue.gif Sekmes

QUOTE(Modestas @ 2005 10 08, 12:13)
[Mano sunui po menesio bus trys metai.Niekaip negalim graziuoju apkirpti plauku. Spiegia nesavu balsu. apie kirpykla negalim net pagalvoti. kaip tai padaryti netraumuojant vaiko ir saves? smile.gif  thumbup.gif
*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.