Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Avent priemonės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
addicted
user posted image

senoji tema cia
Džinė

! 
Prašau temos pavadinimus rašyti lietuviškomis raidėmis
Raigra
O as naudoju Avent buteliukus ir esu labai patenkinta smile.gif
Beautiful Life
QUOTE(Raigra @ 2009 11 04, 18:03)
O as naudoju Avent buteliukus ir esu labai patenkinta  smile.gif
*

Mes naudojam ir Avent ir Tommee, jokio skirtumo, ir kainos ir kokybes atzvilgiu man jie vienodi 4u.gif
mazyle1985
GAL KAS TURIT AVENT TERMOTASE?
ar ji verta demesio? ar gerai laiko siluma?
aciu 4u.gif
loretasb
QUOTE(mazyle1985 @ 2009 11 11, 10:32)
GAL KAS TURIT AVENT TERMOTASE?
ar ji verta demesio? ar gerai laiko siluma?
aciu  4u.gif
*

laiko, bet jei ivinioju i koki laikrasti ar merliuka, laiko dar ilgiau smile.gif
_PuMa_
Norėčiau paklausti mamyčių, kurios naudoja Avent VIA indelius. Kiek laiko naudojat, nes ant pakuotės parašyta, kad galima naudoti iki 4 kartų po to keisti kitais, tai kaip suprantu jie nėra daugkartinio naudojimo ar aš kažko nesupratau? Būčiau labai dėkinga už nuomonę ir patarimus.
gabute444
nemanau
reims
merginos, cia ne i tema, bet nezinau kur ieskoti. Man reikalinga tema apie pasto pasllaugas.
daivazek
Mes su pirmuoju vaikiuku naudojom labai dauga Avent produkcijos-ciulptukus, buteliukus, puodelius,sterilizatoriu, antspienius, specialiu pieno surinkejus, vienkartinius ideklus i liemenele, kosmetika nesciajai...likom sia produkcija laaabai patenkinti thumbup.gif Todel kai pakeliui jau antrasis musu angelelis, tai si karta taip pat ruosiames naudoti sia produkcija, si karteli pameginsime ir Avent kudikio kosmetika, taip pat meginsime isigyti ir tase ar rankine (vadinamaji mamos krepsi), kudikio butiniausiems daiktams, jau apziurejome Vaiku salies parodoje, tai atrodo labai gera ir kokybiska, nes su dukryte pirkome pigesnes, kurais teko gal tris pakeisti, nes greitai suplysdavo... doh.gif
regutis
QUOTE(_PuMa_ @ 2009 11 11, 23:53)
Norėčiau paklausti mamyčių, kurios naudoja Avent VIA indelius. Kiek laiko naudojat, nes ant pakuotės parašyta, kad galima naudoti iki 4 kartų po to keisti kitais, tai kaip suprantu jie nėra daugkartinio naudojimo ar aš kažko nesupratau? Būčiau labai dėkinga už nuomonę ir patarimus.
*

Aš kiek esu skaičiusi apie tuos indelius tai visur rašoma ,kad užšaldyti mamos pienuką šaldiklyje tame indelyje galimą keturis kartus, nes gali prarasti sandarumą daugiau šaldant,o laikyti šaldytuve ir šiaip naudotis galima neribotą laiką, daugiau rašoma cituoju
Puodelių dydis pritaikytas vienam maitinimui, pakuotėje jie yra sterilūs, todėl iš karto galima naudoti. Jie stabilūs, greit nevirsta, nepraleidžia skysčio. Lengvi ir kompaktiški- todėl labai patogūs kelionėje.
VIA puodelius užšaldymui galima naudoti 4 kartus, panaudojus- būtina sterilizuoti.
VIA puodelių dangteliai ir jungtukai skirti daugkartiniam naudojimui, todėl juos taip pat reikia sterilizuoti po kiekvieno naudojimo.

Mamų patogumui VIA puodelius galima naudoti ir mikrobangų krosnelėje, tik nereikia pamiršti, kad maistas, šildant mikrobangų krosnelėje, įkaista netolygiai, todėl, prieš maitinant kūdikį, jį būtina gerai išmaišyti ir patikrinti temperatūrą.
Paaugus kūdikiui, VIA puodelius galima naudoti ir kitam kūdikio maistelio laikymui. Juos naudojant, patogu maistelį pašildyti bei maitinti kūdikį.
Vėliau mama šiuos indelius gali naudoti buityje: saugoti prieskonius, arbatžoles , vaistažoles ar pan.
AVENT VIA kūdikių maisto laikymo sistema padės šiuolaikinei, mėgstančiai patogumus
*Svajone*
mes naudojam avent buteliuką,puodelį ir šildytuvą-esam patenkinti ax.gif
b.kite
ir mes labai vertinam avent gaminius wink.gif
vilmabu
tikrai gera kokybe Avent produktu 4u.gif
ir kaina prieinama visiems ax.gif
Ende
Klausykit, man iškilo klausimas. Kodėl oficialiam avent puslapyje nebepardavinėjamos Avent soskės? Nuėjau pasižiūri kokios gražios dukrai ieškoti (prieš porą mėn, dar buvo ten jos), o dabar net į rinkinius soskės neįeina... Nebegamis gal, ar uždraudė (neduok D..) Puslapiuks
Kačia
Sveikos, o kur jus perkat Avent prokucija, gal kur pigiau yra blush2.gif Mane domina VIA indeliai, keliose vaistinese buvau, tai ju nebuvo schmoll.gif Gal internetu galima butu uzsakyti g.gif
egle2003
QUOTE(Kačia @ 2010 01 05, 15:05)
Sveikos, o kur jus perkat Avent prokucija, gal kur pigiau yra  blush2.gif Mane domina VIA indeliai, keliose vaistinese buvau, tai ju nebuvo schmoll.gif Gal internetu galima butu uzsakyti g.gif
*

va cia radau
hiperfarma

Kačia
QUOTE(egle2003 @ 2010 01 06, 13:04)
va cia radau
hiperfarma
*

Aciu 4u.gif
Majita
Avent prdukcija užsisakinėjau per www.boots.com. kai nuolaidos buvo, tai tikrai pigiau gaunasi nei Lt. Aišku, tai apsimoka perkant ne vieną buteliuką ,o jau komplektuojant visus reikalingus daiktelius 4u.gif
vaiwulee
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
irocka7212
ir mums patinka avent smile.gif
infolt
Mes irgi visas kudikio priemones naudojam tik Avent thumbup.gif
doviile
sakykit o kokius indelius naudojate pvz, sviezam pjaustytam obuoliukui veztis i gamta ir pan?
mamaana
Gera produkcija Avent, viska turejom is Avent, man pacia dar patiko Avent kremas nuo striju.
Voriuke
Sveikos!

As taip pat dairausi i Avent produkcija, tai turiu pora klausimeliu:
-ar prekyboje buna Avent ciulptuku, supakuotu po viena? (visur matau po 2, o nezinau, ar is viso reikes. Nesinori 2 pirkti).
-taip pat maciau salia buteliuku galima nusipirkti atskirai ju virsu pagal amziu. Tikriausiai tinka visiems Avent buteliukams, ar ne?
Aciu 4u.gif
jordan
Sveikutes,as irgi planuoju viska is avent susipirkti,tik va klausimas:kuo skiriasi elektrinis ir mikrobanginis sterilizatorius???ar tas kur i mikrobangine isvis vertas demesio????
Aciu 4u.gif
vitalija.vilke
Mes naudojam tik Avent prekes vaikui, pientraukį taip pat naudoju Avent firmos. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jordan @ 2010 01 25, 15:41)
Sveikutes,as irgi planuoju viska is avent susipirkti,tik va klausimas:kuo skiriasi elektrinis ir mikrobanginis sterilizatorius???ar tas kur i mikrobangine isvis vertas demesio????
Aciu  4u.gif
*

Aš naudoju sterilizatorių į mikrobanginę, super daiktas.
jordan
gal kas galit papasakot pliusus ir minusus elektrinio sterilizatoriaus?
Panelee
Mums irgi labai patinka Avent produkcija,turim ciulptuku,zinduku,sterilizatoriu,sepeteli buteliukams plauti,buteliuku. Labai gera kokybe thumbup.gif

QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 01 25, 19:04)
Aš naudoju sterilizatorių į mikrobanginę, super daiktas.
*

Tikra tiesa drinks_cheers.gif
jordan
tai kaip supratau elektrinio nei viena nenaudojat? smile.gif
Raimutia
o sakykit mamytes, toks klausimas iskilo...smile.gif ant pakeliu yra parodyta lasiukai (1,2 ir 3). Tai mes su 1 lasiuku maitinom pirma menesi, o po to nuo antro menesio davem su dviem lasiukais. o kada su treciu lasiuku duoti? kai bandem gal 4tam menesi,tai ji net springo valgydama,tai dar nusprendem palaukti ir velia pabandyti duoti is to 3... o kada jus pradejot naudoti ta didziausia? 4u.gif
juratelexx
QUOTE(Raimutia @ 2010 01 28, 14:50)
o sakykit mamytes, toks klausimas iskilo...smile.gif ant pakeliu yra parodyta lasiukai (1,2 ir 3). Tai mes su 1 lasiuku maitinom pirma menesi, o po to nuo antro menesio davem su dviem lasiukais. o kada su treciu lasiuku duoti? kai bandem gal 4tam menesi,tai ji net springo valgydama,tai dar nusprendem palaukti ir velia pabandyti duoti is to 3... o kada jus pradejot naudoti ta  didziausia? 4u.gif
*

seip nuo vaiko priklauso,pagal mane,nes manoji su 3+ gal nuo kokiu 9men pradejo gerti,o drauges dukryte dar anksciau.
Raimutia
QUOTE(juratelexx @ 2010 01 29, 14:01)
seip nuo vaiko priklauso,pagal mane,nes manoji su 3+ gal nuo kokiu 9men pradejo gerti,o drauges dukryte dar anksciau.
*

aci uz atsakyma:) tada dar nebandysiu matint,nes manau vistiek springs doh.gif
doviile
QUOTE(jordan @ 2010 01 27, 18:32)
tai kaip supratau elektrinio nei viena nenaudojat?  smile.gif
*

as naudoju elektrini, labai patenkinta thumbup.gif
daivazek
Super super super thumbup.gif Su pirmuoju vaikeliu nestumo metu nestuke.gif naudojau ju kosmetika, veliau kudikio prieziuros priemones-tai laaabai patiko drinks_cheers.gif Dabar kai po triju savaiteliu pagauses musu seimyna, tai aplamai viska ka imanoma kraiteliui susipirkau sios firmos, o ir save nestumo metu lepinu ju gaminiais 4u.gif Man si produkcija labai pasiteisino lotuliukas.gif
jordan
as taip pat planuoju viska susipirkti is avent,bet kazkaip apie pientrauki kiek skaiciau,tai nekokie atsiliepimai,sako nelabai apsimoka ji pirkti g.gif
daivazek
QUOTE(jordan @ 2010 02 03, 10:54)
as taip pat planuoju viska susipirkti is avent,bet kazkaip apie pientrauki kiek skaiciau,tai nekokie atsiliepimai,sako nelabai apsimoka ji pirkti  g.gif
*

Del konkreciai Avent pientraukio patirties pati neturiu, su dukryte naudojau kita, kuris ne itin patiko schmoll.gif Bet kiek skaiciau apie Avent, tai nuomones ivairios, kiek palyginau su turetu anksciau, sis pasirode efektyvesnis-siame pientraukyje yra tokie iskilimai, kurie pumpuojant veikia kaip stimuliatoriai(idumba-isdumba kai pumpuoji),imituojantys kudikio zindyma, tai manau, kad tai tikrai turetu padeti efektyviau ir greiciau pienuka nusitraukti smile.gif
Si pientrauki net kazkaip neplanuotai nusipirkau, galvojau su senu pasikankinsiu, bet va Maximoj pries pora savaiteliu akcija buvo kudikiu prekem 20 proc., o as dar Maxima kortelej pinigu prikaupus buvau (puse sumos Maxima litais apmokejau), tai tas pientraukis man tik apie 60Lt atsiejo, o realiai apie 162Lt kainuoja biggrin.gif
Geriausia vis tiek paciai pasibandyti, nes kiek zmoniu, tiek nuomoniu 4u.gif
gingizė
man patinka visos Avent prekytes
jordan
drauge pries 2 savaites pasigimde,tai sake ,kad nerekomenduoja jau nutraukineti,tipo nereikia,kiek isvalgo lialius tiek.ta pati man ir daktare sake,tai manau pientraukis pravers tik toms kurios turi maziuka palikti ilgesniam laikui,tai tada reik nusitraukti is anksto smile.gif
bonza
noriu paklausti apie Avent firmos termo tasyte - kazi kaip ilgai islaiko siluma? gal kas naudojat ir galit parasyt detaliau apie jos pliusus ir minusuS? 4u.gif
moskelis
a kiek reikia tu buteliuku is viso? blush2.gif
Carevna
QUOTE(moskelis @ 2010 03 11, 16:11)
a kiek reikia tu buteliuku is viso? blush2.gif
*

Aš bent jau turiu tris, vienam pastoviai būna pripilta vandenuko atsigerti, o kitus du naudoju maitinimui mirksiukas.gif nes ypač kelionėje labai gerai, jei vieną ištuština ir nėra sąlygų išplauti visada po ranka yra švarus mirksiukas.gif
_Foxy_
Aš jau prieš gimstant dukrytei buvau prisiskaičiusi gerų atsiliepimų apie avent, todėl nusipirkau buteliuką, čiulptukus, pientraukį, indelių, įdėklų į liemenėlę ... Niekuo nenusivyliau. Viskas thumbup.gif tik čiulptuko vaikas nepripažįsta ... smile.gif
evrema
as tiek ir pirmajam ir antrajam vaikiukui viska pirkau is avento super firma,buteliukai ir ciulptukai superiniai dalykiukai o ir pientraukis pasitarnavo su kaupu thumbup.gif
inetukea
pakolkas turiu nusipirkusi tik avent buteliuku ir ciulptuku smile.gif manau kaj gims leliukas isigysiu daugiau sios firmos gaminiu, nes taip pat esu girdejusi kad daugelis mamyciu giria sios firmos priemones smile.gif
moskelis
pries kiek laiko pradejote pirkt tokius daigtus,ar jau kai gime kudikelis ar dar pries? g.gif
*Svajone*
QUOTE(moskelis @ 2010 03 15, 12:45)
pries kiek laiko pradejote pirkt tokius daigtus,ar jau kai gime kudikelis ar dar pries? g.gif
*

mano nuomonė tokia,kad užsipirkt viską iš anksto nepatarčiau,nes gali buteliukų ir soskių net neprireikti kaip buvo mums smile.gif
moskelis
aciu uz nuomone smile.gif
Šeima
as irgi esu avent gerbeja, jau trecias vaikas auga su ju produkcija, tik kazkaip jie su buteliukais vyresniems pasisiukslino, tie visi nepraleidiantys prabega, pirkom ir su snapeliais, ir gertuve, ir visi praleidzia, isimeti i tase, tai net tase slapia, ar tos membranos nelaiko, ar uzsukimai su broku...
Keit
QUOTE(Šeima @ 2010 03 16, 15:40)
as irgi esu avent gerbeja, jau trecias vaikas auga su ju produkcija, tik kazkaip jie su buteliukais vyresniems pasisiukslino, tie visi nepraleidiantys prabega, pirkom ir su snapeliais, ir gertuve, ir visi praleidzia, isimeti i tase, tai net tase slapia, ar tos membranos nelaiko, ar uzsukimai su broku...
*

Tai turbūt visos gertuvės tokios, turėjom tommee tippie tai irgi prabėga.

O mes irgi naudojom Avent buteliukus, pasirinkom šios firmos nes įsigijau Avent puikujį pientraukį. Tad teko ir buteliukus derinti ax.gif Iš esmės tai nelabai pastebėjau buteliuko privalumų lyginant su kitų firmų. Bet jei turėčiau dar vieną vaikelį vėl naudočiau Avent lotuliukas.gif y
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.