senoji tema cia
O as naudoju Avent buteliukus ir esu labai patenkinta
GAL KAS TURIT AVENT TERMOTASE?
ar ji verta demesio? ar gerai laiko siluma? aciu
Norėčiau paklausti mamyčių, kurios naudoja Avent VIA indelius. Kiek laiko naudojat, nes ant pakuotės parašyta, kad galima naudoti iki 4 kartų po to keisti kitais, tai kaip suprantu jie nėra daugkartinio naudojimo ar aš kažko nesupratau? Būčiau labai dėkinga už nuomonę ir patarimus.
nemanau
merginos, cia ne i tema, bet nezinau kur ieskoti. Man reikalinga tema apie pasto pasllaugas.
Mes su pirmuoju vaikiuku naudojom labai dauga Avent produkcijos-ciulptukus, buteliukus, puodelius,sterilizatoriu, antspienius, specialiu pieno surinkejus, vienkartinius ideklus i liemenele, kosmetika nesciajai...likom sia produkcija laaabai patenkinti
QUOTE(_PuMa_ @ 2009 11 11, 23:53) Norėčiau paklausti mamyčių, kurios naudoja Avent VIA indelius. Kiek laiko naudojat, nes ant pakuotės parašyta, kad galima naudoti iki 4 kartų po to keisti kitais, tai kaip suprantu jie nėra daugkartinio naudojimo ar aš kažko nesupratau? Būčiau labai dėkinga už nuomonę ir patarimus. Aš kiek esu skaičiusi apie tuos indelius tai visur rašoma ,kad užšaldyti mamos pienuką šaldiklyje tame indelyje galimą keturis kartus, nes gali prarasti sandarumą daugiau šaldant,o laikyti šaldytuve ir šiaip naudotis galima neribotą laiką, daugiau rašoma cituoju Puodelių dydis pritaikytas vienam maitinimui, pakuotėje jie yra sterilūs, todėl iš karto galima naudoti. Jie stabilūs, greit nevirsta, nepraleidžia skysčio. Lengvi ir kompaktiški- todėl labai patogūs kelionėje. VIA puodelius užšaldymui galima naudoti 4 kartus, panaudojus- būtina sterilizuoti. VIA puodelių dangteliai ir jungtukai skirti daugkartiniam naudojimui, todėl juos taip pat reikia sterilizuoti po kiekvieno naudojimo. Mamų patogumui VIA puodelius galima naudoti ir mikrobangų krosnelėje, tik nereikia pamiršti, kad maistas, šildant mikrobangų krosnelėje, įkaista netolygiai, todėl, prieš maitinant kūdikį, jį būtina gerai išmaišyti ir patikrinti temperatūrą. Paaugus kūdikiui, VIA puodelius galima naudoti ir kitam kūdikio maistelio laikymui. Juos naudojant, patogu maistelį pašildyti bei maitinti kūdikį. Vėliau mama šiuos indelius gali naudoti buityje: saugoti prieskonius, arbatžoles , vaistažoles ar pan. AVENT VIA kūdikių maisto laikymo sistema padės šiuolaikinei, mėgstančiai patogumus
mes naudojam avent buteliuką,puodelį ir šildytuvą-esam patenkinti
ir mes labai vertinam avent gaminius
tikrai gera kokybe Avent produktu
ir kaina prieinama visiems
Klausykit, man iškilo klausimas. Kodėl oficialiam avent puslapyje nebepardavinėjamos Avent soskės? Nuėjau pasižiūri kokios gražios dukrai ieškoti (prieš porą mėn, dar buvo ten jos), o dabar net į rinkinius soskės neįeina... Nebegamis gal, ar uždraudė (neduok D..) Puslapiuks
Sveikos, o kur jus perkat Avent prokucija, gal kur pigiau yra
QUOTE(Kačia @ 2010 01 05, 15:05) Sveikos, o kur jus perkat Avent prokucija, gal kur pigiau yra va cia radau hiperfarma
Avent prdukcija užsisakinėjau per www.boots.com. kai nuolaidos buvo, tai tikrai pigiau gaunasi nei Lt. Aišku, tai apsimoka perkant ne vieną buteliuką ,o jau komplektuojant visus reikalingus daiktelius
ir mums patinka avent
Mes irgi visas kudikio priemones naudojam tik Avent
sakykit o kokius indelius naudojate pvz, sviezam pjaustytam obuoliukui veztis i gamta ir pan?
Gera produkcija Avent, viska turejom is Avent, man pacia dar patiko Avent kremas nuo striju.
Sveikos!
As taip pat dairausi i Avent produkcija, tai turiu pora klausimeliu: -ar prekyboje buna Avent ciulptuku, supakuotu po viena? (visur matau po 2, o nezinau, ar is viso reikes. Nesinori 2 pirkti). -taip pat maciau salia buteliuku galima nusipirkti atskirai ju virsu pagal amziu. Tikriausiai tinka visiems Avent buteliukams, ar ne? Aciu
Sveikutes,as irgi planuoju viska is avent susipirkti,tik va klausimas:kuo skiriasi elektrinis ir mikrobanginis sterilizatorius???ar tas kur i mikrobangine isvis vertas demesio????
Aciu
Mes naudojam tik Avent prekes vaikui, pientraukį taip pat naudoju Avent firmos.
Papildyta: QUOTE(jordan @ 2010 01 25, 15:41) Sveikutes,as irgi planuoju viska is avent susipirkti,tik va klausimas:kuo skiriasi elektrinis ir mikrobanginis sterilizatorius???ar tas kur i mikrobangine isvis vertas demesio???? Aciu Aš naudoju sterilizatorių į mikrobanginę, super daiktas.
gal kas galit papasakot pliusus ir minusus elektrinio sterilizatoriaus?
tai kaip supratau elektrinio nei viena nenaudojat?
o sakykit mamytes, toks klausimas iskilo...
QUOTE(Raimutia @ 2010 01 28, 14:50) o sakykit mamytes, toks klausimas iskilo... seip nuo vaiko priklauso,pagal mane,nes manoji su 3+ gal nuo kokiu 9men pradejo gerti,o drauges dukryte dar anksciau.
Super super super
as taip pat planuoju viska susipirkti is avent,bet kazkaip apie pientrauki kiek skaiciau,tai nekokie atsiliepimai,sako nelabai apsimoka ji pirkti
QUOTE(jordan @ 2010 02 03, 10:54) as taip pat planuoju viska susipirkti is avent,bet kazkaip apie pientrauki kiek skaiciau,tai nekokie atsiliepimai,sako nelabai apsimoka ji pirkti Del konkreciai Avent pientraukio patirties pati neturiu, su dukryte naudojau kita, kuris ne itin patiko Si pientrauki net kazkaip neplanuotai nusipirkau, galvojau su senu pasikankinsiu, bet va Maximoj pries pora savaiteliu akcija buvo kudikiu prekem 20 proc., o as dar Maxima kortelej pinigu prikaupus buvau (puse sumos Maxima litais apmokejau), tai tas pientraukis man tik apie 60Lt atsiejo, o realiai apie 162Lt kainuoja Geriausia vis tiek paciai pasibandyti, nes kiek zmoniu, tiek nuomoniu
man patinka visos Avent prekytes
drauge pries 2 savaites pasigimde,tai sake ,kad nerekomenduoja jau nutraukineti,tipo nereikia,kiek isvalgo lialius tiek.ta pati man ir daktare sake,tai manau pientraukis pravers tik toms kurios turi maziuka palikti ilgesniam laikui,tai tada reik nusitraukti is anksto
noriu paklausti apie Avent firmos termo tasyte - kazi kaip ilgai islaiko siluma? gal kas naudojat ir galit parasyt detaliau apie jos pliusus ir minusuS?
a kiek reikia tu buteliuku is viso?
Aš jau prieš gimstant dukrytei buvau prisiskaičiusi gerų atsiliepimų apie avent, todėl nusipirkau buteliuką, čiulptukus, pientraukį, indelių, įdėklų į liemenėlę ... Niekuo nenusivyliau. Viskas
as tiek ir pirmajam ir antrajam vaikiukui viska pirkau is avento super firma,buteliukai ir ciulptukai superiniai dalykiukai o ir pientraukis pasitarnavo su kaupu
pakolkas turiu nusipirkusi tik avent buteliuku ir ciulptuku
pries kiek laiko pradejote pirkt tokius daigtus,ar jau kai gime kudikelis ar dar pries?
aciu uz nuomone
as irgi esu avent gerbeja, jau trecias vaikas auga su ju produkcija, tik kazkaip jie su buteliukais vyresniems pasisiukslino, tie visi nepraleidiantys prabega, pirkom ir su snapeliais, ir gertuve, ir visi praleidzia, isimeti i tase, tai net tase slapia, ar tos membranos nelaiko, ar uzsukimai su broku...
QUOTE(Šeima @ 2010 03 16, 15:40) as irgi esu avent gerbeja, jau trecias vaikas auga su ju produkcija, tik kazkaip jie su buteliukais vyresniems pasisiukslino, tie visi nepraleidiantys prabega, pirkom ir su snapeliais, ir gertuve, ir visi praleidzia, isimeti i tase, tai net tase slapia, ar tos membranos nelaiko, ar uzsukimai su broku... Tai turbūt visos gertuvės tokios, turėjom tommee tippie tai irgi prabėga. O mes irgi naudojom Avent buteliukus, pasirinkom šios firmos nes įsigijau Avent puikujį pientraukį. Tad teko ir buteliukus derinti |