Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Avent priemonės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
Aune
Pirkau Avent prieš 4 metus pirmajam vaikui (tuomet buvo dar Avent Naturally ženklinimas), pirkau dabar mažajam (Avent Philips).
Kokybė visiškai nesiskiria schmoll.gif Ir ankstesni pirkiniai, ir dabartiniai kokybiški, tvirti. O nuo arbatėlių vienodai dažė ir ankstesnį plastiką, ir dabartinį biggrin.gif
Ksesanko
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 12 08, 22:40)
Labai nusivyliau avent buteliukais ir žindukais. Kai auginau dukrytę viskas buvos super. Bet kai dabar perku sūneliui po trijų su puse metų,tai tikrai galiu pasakyti,kad tikras šlamštas. Buteliukų plasmasė tokia pigi matosi. Anksčiau tikrai buvo geresnė kokybė. Buteliukai po dviejų mėnesių įgavo gelsvą atspalvį,žindukus reikia keisti kas kelias savaites. Nežinau kas ten pasidaro,bet vaikas sunkiai pradeda traukt pieną po kelių savaičių naudojimo. Pirkau peintraukį taipogi,tai ten dar nuskilo,nes buvo dar senos gamybos buteliukas,kurio plastamsė tikrai geresnė. Greituoju išvažiuoju į užsienį. Labai tikiuosi,kad ten rasiu avent ir bus daug geresnės kokybės,nes kažkodėl manau,kad šitą šlamštą veža tik mums į Lietuvą.
*

Sutinku. As pirkau Avent is UK. Tai, kai atejau pas drauge ir pamaciau visai kitoki buteliuka, negu mano, nustebau. Tikrai pas mus slamsta trigubai brangiau pardavineja smile.gif
RRamunė
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 15, 19:57)
Sutinku. As pirkau Avent is UK. Tai, kai atejau pas drauge ir pamaciau visai kitoki buteliuka, negu mano, nustebau. Tikrai pas mus slamsta trigubai brangiau pardavineja smile.gif
*

Aš dalį Avent reikmenų pirkau iš UK (tiksliau, pagal skelbimus ax.gif ), dalį Lietuvoje. Kad kaina iš UK atvežtų prekių mažesnė, tai faktas, bet kad ir kuo nors ypatingai kokybiškesni atvežtieji daiktai būtų, nepajaučiau biggrin.gif
Ksesanko
QUOTE(RRamunė @ 2010 12 16, 13:16)
Aš dalį Avent reikmenų pirkau iš UK (tiksliau, pagal skelbimus  ax.gif ), dalį Lietuvoje. Kad kaina iš UK atvežtų prekių mažesnė, tai faktas, bet kad ir kuo nors ypatingai kokybiškesni atvežtieji daiktai būtų, nepajaučiau  biggrin.gif
*

As pirkau buteliukus tokios gelsvos spalvos (geriausia medziaga). o dabar matau buteliukus kazkios baltumo turincios spaslvos. man jie is vis pasirode kaip padirbti kazkokie smile.gif tame ir skirtumas.
Kucheriashka
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 16, 20:49)
As pirkau buteliukus tokios gelsvos spalvos (geriausia medziaga). o dabar matau buteliukus kazkios baltumo turincios spaslvos. man jie is vis pasirode kaip padirbti kazkokie smile.gif tame ir skirtumas.
*

drinks_cheers.gif vat būtent,pilnai sutinku. Labai geri tie buteliukai į gelsvumąo dabar tie į baltumo spalvos kažkos košmaras doh.gif ir ta plastamė tokia š... Čia mergaitėms su lėlėm gerai žaisti,o ne vaikus maitinti iš jų.
O be to nusidažo jie ne nuo arbatėlių,o no pieno,ta platsmasė kažkokia gelsva pasidarė doh.gif Tikiuosi suomijoj nusipirkti geresnius.
Tai prieš tris metus tie skaidrūs buteliukai buvo tokios kokybės,kai aš turiu dabar tą mažą vieną buteliuką į gelsvumą.
Aune
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 16, 19:49)
*

Tai vat, reiškia, kad nesidomite naujienomis smile.gif
Šie abu produktai yra naujos kartos Avent buteliukai mirksiukas.gif Tai be Bisfenolio A (BPA free) produktas:
*Medaus spalvos, arba taip vadinami PES, yra pagaminti iš polietersufono. Tai itin tvirto plastiko buteliukai.
*Balinto atspalvio buteliukai, arba taip vadinami PP, yra pagaminti iš polipropileno. Jie yra iš minkštesnio plastiko.

O mamytės pačios gali nuspręsti ir rinktis, kokie labiau prie širdies mirksiukas.gif
Ateityje tik šių abiejų rūšių buteliukai bus gaminami, klasikinių skaidriųjų, man atrodo, nebeliks.
Ksesanko
QUOTE(Aune @ 2010 12 16, 20:12)
Tai vat, reiškia, kad nesidomite naujienomis smile.gif
Šie abu produktai yra naujos kartos Avent buteliukai  mirksiukas.gif Tai be Bisfenolio A (BPA free) produktas:
*Medaus spalvos, arba taip vadinami PES, yra pagaminti iš polietersufono. Tai itin tvirto plastiko buteliukai.
*Balinto atspalvio buteliukai, arba taip vadinami PP, yra pagaminti iš polipropileno. Jie yra iš minkštesnio plastiko.

O mamytės pačios gali nuspręsti ir rinktis, kokie labiau prie širdies  mirksiukas.gif
Ateityje tik šių abiejų rūšių buteliukai bus gaminami, klasikinių skaidriųjų, man atrodo, nebeliks.
*

Aciu uz informacija smile.gif Man tie medaus spalvos tikrai ir grazesni ir patikimiau atrodo. Kiek zinau polipropilenas nors ir patvari ir stabili medziaga, bet kvapelis is jos padarytu produktu ne koks. Aisku buteliukai nekvepia smile.gif
Krituma
Ir Avent sterilizatorių komplektacijose, ir su Avent šildytuvėliais būna nukalkinimo milteliai.
Iškilo klausimux- o jie abiems variantams naudojami vienodi? g.gif
saulegraz@
Is AVENT naudojau sildytuva pienukui, buteliukus ir soskutes, super produkcija. Jei bus antras vaikas, tik AVENT. Kremu, sampunu ir kt. nenaudojau.
Nerincuu
Is avent tik buteliukus naudoju ir dar gertuvele ateity naudosiu,nes jau turiu nusipirkus.. kazkaip mama viska anglijoj supirko Tommee tippee,tai ir naudoju..bet man ir ta ir ta produkcija atrodo gera..nelabai is tikruju domiuosi.. blush2.gif
Krituma
QUOTE(Krituma @ 2010 12 21, 18:36)
Ir Avent sterilizatorių komplektacijose, ir su Avent šildytuvėliais būna nukalkinimo milteliai.
Iškilo klausimux- o jie abiems variantams naudojami vienodi?  g.gif
*

jau išsiaiškinau- tie patys nukalkinimo milteliai naudojami ir ten, ir ten. Tik naudojimo laikas skirtingas. (gavau paketėlį su užrašais- ant jų ir parašyta, kiek laiko ir kur naudoti).
Prieš tai turėjau tuos miltelius paprastuose peršviečiamuose pakeliuose, tai nelabai gaudžiausi, ką su jais veikti doh.gif
Papildyta:
user posted image
Sirvita
QUOTE(Krituma @ 2011 01 19, 11:42)
jau išsiaiškinau- tie patys nukalkinimo milteliai naudojami ir ten, ir ten. Tik naudojimo laikas skirtingas. (gavau paketėlį su užrašais- ant jų ir parašyta, kiek laiko ir kur naudoti).
Prieš tai turėjau tuos miltelius paprastuose peršviečiamuose pakeliuose, tai nelabai gaudžiausi, ką su jais veikti  doh.gif
Papildyta:
user posted image
*

nukalkinti, per Avent priemoniu pristatyma sake, galima su paprasciausia cirtinos rugstimi mirksiukas.gif
Šaranga
Aš irgi naudoju Avent buteliukus ir čiulptukus tikrai geri,brangoki,bet,kad ir kiti ne ką pigesni.
Safirija
Iš Avent naudoju buteliukus, pientrauki, šaukštelius, šildiklį- man labai patinka ši produkcija 4u.gif
Blizzge
Ieskau avent rankines, ne naujos. I az smile.gif
l'aubes
Labutės,

Nusipirkau iš SM forumietės Avent kremą speneliams "Soothing Nipple Cream".
Ir po kelių dienų atsitokėjau, kad nežinau, kada baigsis galiojimo laikas. Pardavėja neatsiliepia, ant tūbelės jokio konkretaus galiojimo laiko nenurodyta, o pagal spec. atžymas ką nors suprasti aš nemoku sad.gif

Yra įspausta krašte tokia žyma "6349 A"
Čia užkoduotas galiojimo laikas? Jei taip, kaip tuomet jį suprasti?
O gal tai čia tiesiog kokia nors pakuotės serija ir tiek verysad.gif

Labai laukiu patarimų blush2.gif
oncee
Sveikos, daug naudojanciu avent produkcija yra smile.gif gal kas nors turit philips avent SCD 520 mobile aukle? kokie atsiliepimai?
oksan
QUOTE(l'aubes @ 2011 02 09, 21:38)
Labutės,

Nusipirkau iš SM forumietės Avent kremą speneliams "Soothing Nipple Cream".
Ir po kelių dienų atsitokėjau, kad nežinau, kada baigsis galiojimo laikas. Pardavėja neatsiliepia, ant tūbelės jokio konkretaus galiojimo laiko nenurodyta, o pagal spec. atžymas ką nors suprasti aš nemoku sad.gif

Yra įspausta krašte tokia žyma "6349 A"
Čia užkoduotas galiojimo laikas? Jei taip, kaip tuomet jį suprasti?
O gal tai čia tiesiog kokia nors pakuotės serija ir tiek  verysad.gif

Labai laukiu patarimų blush2.gif
*

Ant kremu buna nurodytas toks zenkliukas

http://tar.tic.lt/Default.aspx?id=2&it...79-06D38CE01D29
, kad nuo atidarymo galima naudoti 12men. , tai tik klausymas kada jis atidarytas g.gif
Skaile
Kremų ir kosmetikos nenaudojau. Čiulptukai super kokybiški

***angeliuke***
Man Avent nepatiko PP buteliukai, bet PES tiesiog super thumbup.gif
cuname
Laba,sakykit o sterilizatorius reikalingas,ar naudojot kas turejot,ar pasiteisino? O i ji buteliukai pvz jau dedami isplauti g.gif
neringuskinas
gal kas galit papasakoti kaip naudoti mikrobangini avent buteliuku sterelizatoriu....atidave man, o kaip tiksliai naudotis pamirsau paklaust....aciu[temos neseku, gal galit i az papasakot] wub.gif
Dezdemona*
sakykit iki kada naudojot zindukus su 1 skylute? ar suejus 1men keitet i 2 skylutes ar galima naudoti ir ilgiau?
egllute
VIA indeliai labai patogus, saldymui mazai naudojau, bet koses valgom is ju, o ir i saldytuva uzdengus susidedu thumbup.gif
ciulptukai irgi vieni geriausiu
lacham
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 16, 11:22)
VIA indeliai labai patogus, saldymui mazai naudojau, bet koses valgom is ju, o ir i saldytuva uzdengus susidedu  thumbup.gif
ciulptukai irgi vieni geriausiu
*

mes naudojom Avent, po to nusipirkom kitos firmos, Baby Ono, zumiai pigiau mokejom, didesne talpa, ir ne kiek neprastesni indeliai:)
Avent labai gera produkcija, bet ne pigi:- kitų kompanijų žymiai pigesnėsmile.gif
Raselija
QUOTE(cuname @ 2011 03 31, 08:34)
Laba,sakykit o sterilizatorius reikalingas,ar naudojot kas turejot,ar pasiteisino? O i ji buteliukai pvz jau dedami isplauti g.gif
*

naudojau avent sterilizatoriu kazkur iki puses metuku thumbup.gif labai geras daiktas, nusistato dvejais rezimais (trumpesniam ir ilgesniam laikui) sterilizuoti smile.gif dedasi isplauti buteliukai 4u.gif
viksvaa
Avent buteliukai - jega , tikrai nenusivylem
setax

! 
Prašom susipažinti su skyrelio taisyklėmis.

Moderatoriai
juridine_kontora
QUOTE(cuname @ 2011 03 31, 10:34)
*

Jei turi pinigeli uatliekamu, tai zinoma kad isigyk. Viskas gerai ,kas gyvenima nors kiek palengvina. O siaip ir buteliuku isvirinimas sterelizavimo funkcija atlieka, tik ne taip patogu.
Viktorija7

! 
Prašom susipažinti su skyrelio taisyklėmis.

Moderatoriai
Hedra:)
as ir pirmam vaikui ir antram viska is sios firmos perku... smile.gif
linute_klp
esu patenkinta avent sterilizatoriumi ir buteliuku turiu thumbup.gif
Renata_Bo
As labai nepatenkinta tais puodukais su rankenom.Tarnauja 3 - 5 savaites ir pradeda leisti, ten kur pati ,,soske'' ( ji kieta) isplauti neimanoma, kaupiasi nesvarumai, o sterilizuot raso kad negalima. Del kitu prekiu negaliu nei blogo nei gero, nes neturejau.
Fifux'e
laba

atejau su klausimu ax.gif
nieko nepsurantu kas cia nutiko mano pientraukiui g.gif netraukia nors tu ka.tikrinau gal dalis blogai sudejau,bet ne.pakeiciau gumas naujas,sakau gal anos jau dasimuso-bet ne.kas dar gali buti?pilnas (.) pieno,paspaudus bega,o pientraukis netraukia blink.gif aventas cia,rankinis 4u.gif

aciu uz atsakymus g.gif
addicted
Pabandyk ta mazute apvalia guma i virsu pritvirtint.Turetu traukti 4u.gif
Fifux'e
QUOTE(addicted @ 2011 11 22, 11:59)
Pabandyk ta mazute apvalia guma i virsu pritvirtint.Turetu traukti  4u.gif
*

ardziau ir staciau kelis kartus-pradejo veikti biggrin.gif kazkas matyt tikrai buvo nedasispaude g.gif o ta zvaigzdute yra pagrindas traukimo ane? g.gif
Lolitusik
QUOTE(Fifux'e @ 2011 11 22, 15:42)
ardziau ir staciau kelis kartus-pradejo veikti biggrin.gif kazkas matyt tikrai buvo nedasispaude g.gif o ta zvaigzdute yra pagrindas traukimo ane? g.gif
*

Taip, ne taip ja sudejus pienas visiskai nebegs mirksiukas.gif
kalisssta
sveikos 4u.gif

o mums tik AVENT soskiukas tiko smile.gif buteliuku atsisake doh.gif

ir merginos, gal zinot, iki kokio amziaus AVENT ciulptukas kuri duoda ligonineje ? blush2.gif 4u.gif
BozenaM
Sveiki, nezinau kokioj temoj paklaust, mano mazylis pritrina virsutyne lupyte (atsiranda pusleles) po kiek laiko odele nusilupa ir lupite atrodo normaliai, bet po to vel isnaujo, ar kam taip buvo????????
Maitinu is avent ir TT buteliuku
sandrimix
Sveikos,
Mums per paskaita dave avent soske ir buteliuka tai kazkaip ir daveme , eme ir soske ir buteliuka kai jau prireike smile.gif
Mochera
gal kas zinote kur yra pirkti avent puodeliu su siaudeliu?
Auskarija
Skelbimų skiltyje yra žmonių kurie prekiauja nauja Avent produkcija, ten galima pasiteirauti smile.gif
ramune.v
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 10 17, 00:28)
As labai nepatenkinta tais puodukais su rankenom.Tarnauja 3 - 5 savaites ir pradeda leisti, ten kur pati ,,soske'' ( ji kieta) isplauti neimanoma, kaupiasi nesvarumai, o sterilizuot raso kad negalima. Del kitu prekiu negaliu nei blogo nei gero, nes neturejau.
*

taigi jis issiardo i atskiras dalis, issitraukia ir visas snapukas, o nuo jo ir voztuviukas (kur viduje), issivalo viskas puikiai ir issisterilizuoja, isplauti naudoju dantu sepeteli-super. O leidzia del to, kad nesvarumu pilna, isvalykit, gerai sudekit ir viskas bus gerai, naudoju su abiem vaikais tik AVENT turim beveik visus produktus-man viskas tinka ir puikiai tarnauja.
Zodziu nebijokit-atsukit ir paspauskit pirstu is virsaus smarkiai-issiims. Lygiai taip pat ir soskutes ant buteliuku-nepamirskit ir ju isardyti sterilizuojant ir tarpeliu sepeteliu isplauti (velgi puikiai tinka naujas dantu sepetukas smile.gif ).

QUOTE(kalisssta @ 2011 12 13, 13:44)
sveikos  4u.gif
o mums tik AVENT soskiukas tiko  smile.gif  buteliuku atsisake  doh.gif 
ir merginos, gal zinot, iki kokio amziaus AVENT ciulptukas kuri duoda ligonineje ? blush2.gif  4u.gif
*

pats pirmas iki 3men
Papildyta:
QUOTE(BozenaM @ 2012 01 15, 22:27)
Sveiki, nezinau kokioj temoj paklaust, mano mazylis pritrina virsutyne lupyte (atsiranda pusleles) po kiek laiko odele nusilupa ir lupite atrodo normaliai, bet po to vel isnaujo, ar kam taip buvo????????
Maitinu is avent ir TT buteliuku
*

taip buna smile.gif nesvarbu kurios firmos naudosit, kai duosit soskiuka ar buteliuka ikiskit taip, kad vaikiuko pupyte apziotu o ne palystu po silikonu-kad nesitrintu. Nes kitu atveju vel pasidarys puslyte, ji truks, nusilups ir vel is naujo. nusilupusia odele svelniai patepkit aliejuku (jei neturit vaikisko, galit tiesiog alyvuogiu ar kokiu kitu is virtuves).
Papildyta:
QUOTE(Mochera @ 2012 01 25, 15:14)
gal kas zinote kur yra pirkti avent puodeliu su siaudeliu?
*

apie toki negirdejus, kiek zinau AVENTAS tokiu neturi.
Papildyta:
QUOTE(cuname @ 2011 03 31, 10:34)
*

aisku, jus nevirsit kas kart puodo su vandeniu-ypac nakties metu. Buteliukai dedami isplauti-cia ne indaplove-tik sterilizatorius. ji isgarina mirobus. jei naudojat buteliukus misinukui ar pienukui-maitinimui, tikrai patariu, jei mastot pirkti tik del soskes ar buteliuko arbatai ar tik damaitinimui 1-2 kart per d. - nemanau kad reik.
RamCamCam
Mes naudojame viska is Avent, patenkinti
Mochera
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 29, 17:20)

apie toki negirdejus, kiek zinau AVENTAS tokiu neturi.
Papildyta:
*

Turi.

radau kazkokioje vaistineje,jau norejau pirkti,bet kai imuse kaina praejo noras doh.gif zodziu vaistineje kainuoja 57lt,o vaikucio internetineje parduotuveje jis kainuoja 27lt g.gif bet vaikutyje jo neturi siuo metu verysad.gif
gretute703
AVENT pacios geriausios prekes vaikams, aisku jau senokai ju ir reikejo man, nes vaikui jau 5 metukai, bet atsimenu iki siol ,kad ta pati pentrauki ar siaip buteliukai ir t.t. pirkau is pradziu kazkokiu kitokiu firmu, bet viskas luzdavo, netikdavo,prabegdavo, o vat AVENT tai nepakeiciamai pasidare,kai isigijau is pradziu pientrauki, o veliau ir visus kitas reikalingas priemones thumbup.gif
zuikaa
mums irgi patinka AVENT smile.gif
vavute11
Biski ne i tema, bet gal kuri zinot kur Klaipedoj taiso avent technika? Garantinis pasibaige pries menesi doh.gif
Gmamyte
buteliukai, čiulptukai, neišsiliejantys puodeliai- thumbup.gif naudojam tik Avent.. dar rankinį pientraukį turėjau, bet tik porą kartų teprireikė, tai per brangiai man jis atsiejo.. biggrin.gif
Jagmina
Ir rankini pientrauki naudojau Avent ir buteliukai, ir ciulptukai Avent. Taip pat turiu temperatura sauganti dekla. Esu patenkinta ju produkcija smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.