Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Avent priemonės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
agnmac
QUOTE(Keit @ 2010 03 26, 13:45)
Tai turbūt visos gertuvės tokios, turėjom tommee tippie tai irgi prabėga.

O mes irgi naudojom Avent buteliukus, pasirinkom šios firmos nes įsigijau Avent puikujį pientraukį. Tad teko ir buteliukus derinti  ax.gif Iš esmės tai nelabai pastebėjau buteliuko privalumų lyginant su kitų firmų. Bet jei turėčiau dar vieną vaikelį vėl naudočiau Avent  lotuliukas.gif y
*

Sveikos gal kas naudojote Avent termo tasyte kiek ji laiko siluma? blush2.gif
Daivama
Avent produkcija gera, o gertuvė ir mum praleidžia g.gif
jordan
QUOTE(moskelis @ 2010 03 15, 11:45)
pries kiek laiko pradejote pirkt tokius daigtus,ar jau kai gime kudikelis ar dar pries? g.gif
*

as tai jau perkuosi(dar negimus),turiu jau sterilizatoriu,soskytes,buteliukus,iklotelius i liemenele ir kremuka speneliams 4u.gif
addicted
Buteliukai kaip buteliukai,ciulptiukas nuo 0+ arbatoms/vandeniui netinkami
vaikas springsta.
Nusivyliau sildytuvu,nes silpnai pasildo piena.

user posted image

Ir mano baby sitter nesusigaudo,kaip ta sildytuva ijungt.Sudetingas procesas.
Tenka ant lapelio rasyt,kiek sekundziu viena mygtuka laikyti,kam kitas mygtukas
skirtas doh.gif
Geriau jau paprastesnis sildytuvas.
AXTA
gal pasirodysiu kvailai,bet ar sildytuvas buteliukams reikalingas dauktas?mano gera drauge pries men pasigimdzius mazyle pagamintus misinukus su buteliuku ideda i verdanti vandeni ir uz poros men jie jau reikiamos temperaturos o turimo avent sildytuvo nenaudoja,nes tai uztruktu apie 5min,sunaudotu elektros energijos ir t.t. g.gif
addicted
Man sildytuvas irgi vienas is svarbiausiu vaiko reikmenu smile.gif
Merisa
Avent tiko ir patiko, naudojome buteliukus ir ciulptukus, avent antspenius taip pat
Henrietta
naudojam Avent pientrauki,sterlizatoriu,sildytuva,buteliukus,ciulptukus ir vaikiskas kuno prausimo priemones,ir galiu pasakyti kad esu labai patenkinta,tikrai kokybiska ir gera produkcija...
Papildyta:
QUOTE(jordan @ 2010 02 03, 11:54)
as taip pat planuoju viska susipirkti is avent,bet kazkaip apie pientrauki kiek skaiciau,tai nekokie atsiliepimai,sako nelabai apsimoka ji pirkti  g.gif
*

as naudoju Avent pentrauki,tai tikrai gana neblogas thumbup.gif ,tik problema tame,kad greitiai issitampo gumos ir neuztenka rinkinyje pridetu papildomu,tai jei zadate ilgiau maitinti tai tektu dar viena papildoma pientrauki nusipirkti,bent jau mano keliom draugem taip buvo,pati dar tik pora men maitinu....
Velniukste;)))
QUOTE(Henrietta @ 2010 04 24, 10:25)
naudojam Avent pientrauki,sterlizatoriu,sildytuva,buteliukus,ciulptukus ir vaikiskas kuno prausimo priemones,ir galiu pasakyti kad esu labai patenkinta,tikrai kokybiska ir gera produkcija...
Papildyta:
as naudoju Avent pentrauki,tai tikrai gana neblogas thumbup.gif ,tik problema tame,kad greitiai issitampo gumos ir neuztenka rinkinyje pridetu papildomu,tai jei zadate ilgiau maitinti tai tektu dar viena papildoma pientrauki nusipirkti,bent jau mano keliom draugem taip buvo,pati dar tik pora men maitinu....
*

na nezinau g.gif as naudojau 5men. ir net neprireike papildomu, nieks man neissitampe, man jisai thumbup.gif o siaip irgi visa kita pas mane avent, termosai sildytuvai, sterilizatoriai ir t. t... siaip tikrai esu patenkinta, tik kartais jei bliogiau uzsuki buteliuka, prabega
Papildyta:
QUOTE(agnmac @ 2010 03 27, 11:14)
Sveikos gal kas naudojote Avent termo tasyte kiek ji laiko siluma? blush2.gif
*

na kazkur 2-3val g.gif kazkaip laiko nenuiminejau
QUOTE(AXTA @ 2010 03 30, 16:23)
gal pasirodysiu kvailai,bet ar sildytuvas buteliukams reikalingas dauktas?mano gera drauge pries men pasigimdzius mazyle pagamintus misinukus su buteliuku ideda i verdanti vandeni ir uz poros men jie jau reikiamos temperaturos o turimo avent sildytuvo nenaudoja,nes tai uztruktu apie 5min,sunaudotu elektros energijos ir t.t. g.gif
*

man tikrai reikalingas, jei maitinsi nakti, su juo patogiau, negu i virtuve lakstyti ir arbatini kaist biggrin.gif
saulyte1986
mes nenaudojam avent, nes pries gimdyma ir po prisiklausem, kad ten buna ir broku g.gif schmoll.gif viena pirko kartu pientrauki, is avent suluzes buvo ir netrauke, o as is kitos firmos kuo geriausiai atnaudojau vis areikiama laika thumbup.gif o ir buteliukai, nevisi vaikai is tokios formos "soskes"geria schmoll.gif
rrredute
as avent buteliukais labai nusivyliau doh.gif ne tik kad praleidzia per krastus bet dar ir sugebejo susprogti ipylus karsta vandeni doh.gif
mama_gulbe
QUOTE(rrredute @ 2010 05 09, 19:40)
as avent buteliukais labai nusivyliau doh.gif  ne tik kad praleidzia per krastus bet dar ir sugebejo susprogti ipylus karsta vandeni doh.gif
*

tai gal brokuota nusipirkot?

nes as kol kas esu patenkinta
nors aisku turiu tik viena vieninteli blush2.gif lotuliukas.gif
Karmon
laba mamytes, gal kuri noretumet Avent mamos rankines? nusipirkau anksciau nei vezima, o gavome vezima su puikia rankine, todel sita naujutelaite parduodame.
laba,
Nauja, neispakuota dar, 240 Lt 4u.gif
[/B]
user posted image

Patogi, stilinga, talpi ir praktiška rankinė.

Rankinėje rasite šiuos priedus:

*
Temperatūrą saugantis dėklas (2 buteliukams/indeliams);
*
Kilimėlis kūdikiui pervystyti;
*
Nešvarių rūbelių krepšys;
*
Dėklas kosmetikos priemonėms
Pingvinukas
Iš AVENT esame turėję tik gertuvėles thumbup.gif Daugiau nieko neprireikė 4u.gif
Aune
QUOTE(Daivama @ 2010 03 28, 23:39)
Avent produkcija gera, o gertuvė ir mum praleidžia  g.gif
*

Mūsų Magic cup jau naudojamas kasdien beveik pusmetį, bet iki šiol idealiai atlaiko išbandymus- nepraleidžia nė lašiuko schmoll.gif

Norėjau pasiklausti jūsų nuomonės apie dabar atsiradusius gelsvus Avent buteliukus, pientraukius ir t.t. Kaip suprantu, jų privalumas, kad neturi Bisfenolio A (% BPA)...
O šiaip kaip jie naudojimo prasme? Gal mažiau "užsineša" ar pan? g.gif
Kaip jie Jums?
shemsa
o kazin kaip avent sterilizatoriu? gal butu atsiliepimu ? 4u.gif
My Webpage
oksan
QUOTE(Aune @ 2010 10 10, 14:57)
Mūsų Magic cup jau naudojamas kasdien beveik pusmetį, bet iki šiol idealiai atlaiko išbandymus- nepraleidžia nė lašiuko  schmoll.gif

Norėjau pasiklausti jūsų nuomonės apie dabar atsiradusius gelsvus Avent buteliukus, pientraukius ir t.t. Kaip suprantu, jų privalumas, kad neturi Bisfenolio A (% BPA)...
O šiaip kaip jie naudojimo prasme? Gal mažiau "užsineša" ar pan?  g.gif
Kaip jie Jums?
*

Avent buteliukai iš PES- Ypač patvarus, medaus spalvos buteliukas, pagamintas iš PES (polietersufono), su lengvai plaunamu vienos dalies vožtuvu. Sudėtyje nėra BPA:BPA - tai bisfenolis A.
Cia manau tiesiog pamaina senems buteliukams, nes lik ju negamins daugiau ,dabar gamina is PP ir PES pacios naujausios jau ir gertuveles yra is PP -minkštesnis, pusiau permatomas buteliukas, pagamintas iš PP (polipropileno), su unikaliu adapterio žiedu, toks pieno spalvos 4u.gif
Aune
QUOTE(oksan @ 2010 10 13, 11:54)
Avent buteliukai iš PES-  Ypač patvarus, medaus spalvos buteliukas, pagamintas iš PES (polietersufono), su lengvai plaunamu vienos dalies vožtuvu. Sudėtyje nėra BPA:BPA - tai bisfenolis A.
Cia manau tiesiog pamaina senems buteliukams, nes lik ju negamins daugiau ,dabar gamina is PP ir PES pacios naujausios jau ir gertuveles yra is PP -minkštesnis, pusiau permatomas buteliukas, pagamintas iš PP (polipropileno), su unikaliu adapterio žiedu, toks pieno spalvos  4u.gif
*

aciuks.gif
Zivukas.d
Ir mes naudojam Avet buteliukus, magic cup ir čiulptukus thumbup.gif . Bent jau mums kitos nelabai patinka 4u.gif
bitė Majaa
Ieskau avent rankines, ne naujos. I az smile.gif
inguckiene
zinau,kad yra avent firmos koseliu gaminimo kombainas.garuose isverda,o po to sublenderiuoja i kosyte.gal kas turit?kaip tik dabar ieskau pirkti.tik nezinau ar nauja imti,o gal uztektu devetos g.gif
Zivukas.d
dar mes tirim mobiliąją auklę Philips AVENT DECT baby monitor SCD520, super daikčiukas, nedidukas, ryšys puikus. labai patenkinta
Spindulia
Nuo pat pirmu dienu naudojam Avent buteliukus, soskiukus, sterilizatoriu, maistelio sildytuva, el. ir rankini pientraukius, Via indelius ir t.t. Net kramtukas turim Avent. Nu ir ne vienu is sios firmos pirkiniu neteko dar nusivilti thumbup.gif
Becel
nesuprantu, kaip naudoti šildytuvą help.gif
ciku_caku
uzaugo musiskis su aventu smile.gif
Nasturcija
4u.gif
Saulyte`
Man labai patinka avent buteliukai. kadangi teko primaitinti misinuku labai gerai, kad ta pirma soskyte tokia mazha skylute, kad vaikutis turi sunkiai dirbti kaip ir zhizdamas kruti smile.gif
marina86
Naudoju buteliuka, man geriausias (bandziau Canpol ir Nuk)
Kodencija
mes irgi viska tik AVENT naudojam, super thumbup.gif labai netiketai teko isigyti ir pientrauki, beangokas , bet tikrai vertas tos kainos thumbup.gif ir dovanoti teko sios produkcijos, mama tikrai patenkinta
Sirvita
Kadangi su pirmuoju turejau karcios patiries, kai po Avent mazojo bteliuko pagailejau pinigu didesniam blush2.gif ir primaitindavau is NUK - jis man atsisake zysti kruti verysad.gif tai vat naturalus maitinimas ir baigesi su 5 men, nes is NUK buteliuko buvo lengviau traukti, kam vargti doh.gif

Tai vat dabar su antruoju leliuku tokios klaidos nebedarysiu ir jau turiu pasiruosus ir didesni buteliuka.
Be to atradau tikrai puikius Avent produktus thumbup.gif
* pieno surinkejus
* VIA saldymo indeliai
(dabar visada turiu pienelio atsargai, galiu isbegti nestresuodama pas drauges ir pan.)
* mikrobanginis sterelizatorius thumbup.gif
sitie daiktai man super, aisku turim Avent buteliukus ir soskyte

Galvoju gal reiktu nusipirkti daugkartinius skalbiamus ideklus i liemenele g.gif
gal kuri naudojot? ar patiko? ar verti demesio?
plepuciuke
Na as galiu pagirti pientrauki AVENT'o, va metus nusitraukineju ir diena ir nakti kas 4 val, tai zinokit dar laiko, tk guma virsutine iplyso nuo nuolatinio plovimo, numinejimo, o siaip daugiau kaip naujas. SUper daiktas, ir indeliai superiniai.

O del buteliuku ir soskiuko tai turiu savo nuomone. Jei vaikutis stiprus ir sveikas tai tinka, o jei silpnesnis tai tikrai nepatarciau. Va mano rekdavo ir rekdavo, kol supratau kad pavargsta ir nepavalgo, kai pakeiciau i LOVI soskiuka ant to pacio buteliuko tai buvo super, is karto ir svoris auga, ir pavalges buvo. smile.gif
Basttet
Sveikos mamos,
Turiu viena toki opu klausimeli- kada Jus pradejote pirkti buteliukus, indelius, pientraukius (pries pat gimdymo, ar jau po?). Ziurinejuosi visa sita "technika" kudikiams, ir nezinau, kada cia tokias priemones reiketu pradeti uzsipirkinet ax.gif
Ar Avent buteliukai su PES technologija tikrai geri? (pvz: http://pigu.lt/kudikiams_ir_vaikams/kudiki...vent?id=804554). Kaip suprantau, jeigu kudinkiui bus per sunku traukti, Avent`o buteliukam tinkamos ir kitu firmu "soskes"? smile.gif
Taip pat, gal zinote, kur geriausiai- pigiausiai pirkti avent prekes Kaune?
Kodencija
QUOTE(Basttet @ 2010 11 18, 13:31)
Sveikos mamos,
Turiu viena toki opu klausimeli- kada Jus pradejote pirkti buteliukus, indelius, pientraukius (pries pat gimdymo, ar jau po?). Ziurinejuosi visa sita "technika" kudikiams, ir nezinau, kada cia tokias priemones reiketu pradeti uzsipirkinet  ax.gif
Ar Avent buteliukai su PES technologija tikrai geri? (pvz: http://pigu.lt/kudikiams_ir_vaikams/kudiki...vent?id=804554). Kaip suprantau, jeigu kudinkiui bus per sunku traukti, Avent`o buteliukam tinkamos ir kitu firmu "soskes"? smile.gif
*

ligonineje sake kad jei pradesiu duoti piena is butliuko vaikas neims kruties, taip jau atsitiko teko pasiulyti ir buteliuko, naudojam tik AVENT ir nieko ima buteliuka o kartais pats taip nuostabiai praso kruties
pelargonijA.
turim pientraukį, tai man labai jis geras, buteliukus,Sterilizatorių, šildytuvą. Niekuom nenusivylėm
surmute
reta mamyte kuri neturi is avento kanors.
Basttet
O gal kas ir i siuos klausimus atsakys? blush2.gif
QUOTE(Basttet @ 2010 11 18, 13:31)
Turiu viena toki opu klausimeli- kada Jus pradejote pirkti buteliukus, indelius, pientraukius (pries pat gimdymo, ar jau po?). Ziurinejuosi visa sita "technika" kudikiams, ir nezinau, kada cia tokias priemones reiketu pradeti uzsipirkinet  ax.gif
*

Sirvita
QUOTE(Basttet @ 2010 11 22, 11:58)
O gal kas ir i siuos klausimus atsakys?  blush2.gif
*

as 2 savaites iki gimdymo nusipirkau (pieno surinkejus, Via indeliu, garu sterelizatoriu), kai ka gavome dovanu ir anksciau, (sokyte ir 125ml buteliuka).
Visai netiketai drauge maisto sildytuva rado popigiai is UK, tai irgi buvau perkopus i trecia nestumo semestra. Pientraukio nepirkau, bet zinojau kas paskolins reikalui esant. Didesni buteliuka (260 ml) uzsiprasem ir gavom dovanu jau kai leliukas buvo gimes smile.gif
juratux88
maisto sildytuva bet kitos firmos, garu sterilizatoriu, ir viena buteliuka nusipirkau turbut 6men,o pientrauki kai jau reikejo nusitraukti piena,kitus buteliukus su laiku nusipirkom taip pat ir ciulptukus nes ju neprireike pirmomis savaitemis.
Basttet
Taigi supratau, kad didelio strioko is siu prekiu pirkimo daryti nereikia blush2.gif Reik tada sekti ackijas ir pasiulymus ir po truputi rinktis prekes thumbup.gif
Sirvita
QUOTE(Basttet @ 2010 11 22, 13:46)
Taigi supratau, kad didelio strioko is siu prekiu pirkimo daryti nereikia  blush2.gif  Reik tada sekti ackijas ir pasiulymus ir po truputi rinktis prekes  thumbup.gif
*

va butent, kad neskubant galima su nuolaidom rasti pirkti thumbup.gif
as asmeniskai pasinaudojau SM turgeliu ir pirkau kai kuriuos dalykus naudotus nesunaudotus ax.gif
doruta
Maciau,kad yra du Avent sildytuvai? Kuom jie skiriasi? kuris geresnis?
Ksesanko
QUOTE(doruta @ 2010 11 23, 16:34)
Maciau,kad yra du Avent sildytuvai? Kuom jie skiriasi? kuris geresnis?
*

Naujesnis, nes jis pasildo iki tinkamos t. pats. reikia tik nustatyti ml. ir is kur pasiemete buteliuka (kambarys, saldytuvas, saldyklis). o senasis tiesiog sildo ir pati turi reguliuoti viska.
doruta
QUOTE(Ksesanko @ 2010 11 23, 19:15)
Naujesnis, nes jis pasildo iki tinkamos t. pats. reikia tik nustatyti ml. ir is kur pasiemete buteliuka (kambarys, saldytuvas, saldyklis). o senasis tiesiog sildo ir pati turi reguliuoti viska.
*

Tai reiskia reikia ieskoti naujesnio.. Gal jau ji kas parduoda padėveta..
hegs
ziuriu wisi perka tik avent firmos viska, keista lb g.gif , nes pwz uk yra labai populiari tommee tippee produkcija, kuri nei kiek nenusileidzia avento, ir kainos padorios, neukeltos ax.gif
Basttet
O kaip ju kokybe?
Avent labiau llietuvoje isreklamuota preke, todel dauguma ir perka tai, ka mato "per tv" ax.gif
QUOTE(hegs @ 2010 11 26, 16:56)
ziuriu wisi perka tik avent firmos viska, keista lb g.gif , nes pwz uk yra labai populiari tommee tippee produkcija, kuri nei kiek nenusileidzia avento, ir kainos padorios, neukeltos ax.gif
*

hegs
QUOTE(Basttet @ 2010 11 26, 16:55)
O kaip ju kokybe?
Avent labiau llietuvoje isreklamuota preke, todel dauguma ir perka tai, ka mato "per tv"  ax.gif
*

ne ka neblogesne nei avent, tik Lt lb ispusta avent blink.gif (nesakau kad ju produlcija bloga), o tommee tippee yra wos ne naujiena doh.gif ir produkcijos pasirinkimas skurdokas unsure.gif
wa nuoroda pasiziurejimui http://www.youtube.com/watch?v=-zZVA53yT68...feature=related
Basttet
Aciu smile.gif
Kazkur buvau radusi, kad juos pardavineja, bet kai nieko nezinai apie prekini zenka-kazkaip praleidi pro pirstus smile.gif
blush2.gif
QUOTE(hegs @ 2010 11 26, 19:57)
ne ka neblogesne nei avent, tik Lt lb ispusta avent blink.gif (nesakau kad ju produlcija bloga), o tommee tippee yra wos ne naujiena doh.gif ir produkcijos pasirinkimas skurdokas unsure.gif
wa nuoroda pasiziurejimui http://www.youtube.com/watch?v=-zZVA53yT68...feature=related
*

Sirvita
QUOTE(hegs @ 2010 11 26, 19:57)

*

avent populiari todel, kad turi visa serviza ir net keicia atsargines detales pientraukiams thumbup.gif uztad ir kainos nemazos
juliciukas666
Sveikos mamos! 4u.gif
Gal ir kvailas klausymas,bet uzduosiu,nes kitur nerandu jokios informacijos. Ar AVENT turi po 3num soskytes,ar ne? Maciau parduotuvei tik tos,kur jau ir kosem tipo galima maitynt.
Aciu! 4u.gif
Kucheriashka
Labai nusivyliau avent buteliukais ir žindukais. Kai auginau dukrytę viskas buvos super. Bet kai dabar perku sūneliui po trijų su puse metų,tai tikrai galiu pasakyti,kad tikras šlamštas. Buteliukų plasmasė tokia pigi matosi. Anksčiau tikrai buvo geresnė kokybė. Buteliukai po dviejų mėnesių įgavo gelsvą atspalvį,žindukus reikia keisti kas kelias savaites. Nežinau kas ten pasidaro,bet vaikas sunkiai pradeda traukt pieną po kelių savaičių naudojimo. Pirkau peintraukį taipogi,tai ten dar nuskilo,nes buvo dar senos gamybos buteliukas,kurio plastamsė tikrai geresnė. Greituoju išvažiuoju į užsienį. Labai tikiuosi,kad ten rasiu avent ir bus daug geresnės kokybės,nes kažkodėl manau,kad šitą šlamštą veža tik mums į Lietuvą.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.