Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: teroristas namuose...
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
kolkasniekas
sveikos mamytes...
turiu beda...
gyvenu su vyru pas mano tevus, bet tevas neduoda ramiai gyventi. Pastoviai vaiksto is paskos skaiciuoja ka ir kiek paemiau ar sunaudojau! Pvz...vyras eina maudytis, o tevas pas mane i kambari, kad pasakyciau vyrui, jog sis neleistu vandens... arba gaminu pusrycius vyrui, o tevas atejes stebi..po to man issako savo nepasitenkinima, kodel as darau valgyti savo vyrui..atseit ka pats negali..siaubas... viska bando jis reguliuoti, o pats ne pirsto nepajudina namu gerovei, tik tvirtina, kad jis cia seimininkas.. o kai prisigeria pradeda isvarineti is namu, deja nera kur eiti..pas vyro tevus taip pat ne pyragai..ten daug zmoniu gyvena. Pastovios asaros...terorizuoja mane tevas kiekviena diena. Dar dabar ir su vyru pradejom pyktis, gaunuos tarp dvieju ugniu!! nebezinau ka man ir daryti..patarkit...
Noa
Nuomokites. Ka daugiau bepasakysi? Kad ir viena kambari, vis geriau, negu su tevais gyvent. Negi juos perauklesi?
Germante
Isigykite savo busta. Niekas kitas nepades. Gal ir teks centus skaiciuoti, bet uztat teroristo namie nebus...
LT saulele
QUOTE(kolkasniekas @ 2005 10 08, 16:13)
Pastoviai vaiksto is paskos skaiciuoja ka ir kiek paemiau ar sunaudojau!
*

mokėk tėvui nuomą ir kai pradės aiškint, siūsk kuo toliau, nors ir tėvas, sakyk, kad įsivaizduotų, jog esi visiškai svetimas žmogus - nuomininkas.

QUOTE(kolkasniekas @ 2005 10 08, 16:13)
Dar dabar ir su vyru pradejom pyktis, gaunuos tarp dvieju ugniu!!
*

jeigu su vyru pykstiesi dėl tėvų elgesio, tai ir tavo vyro nesuprantu, turėtų palaikyt, ieškot išeities..

Nežinau, kur gyvenat, bet jei įprasta nuomos kaina per didelė (nes kaip suprantu todėl su tėvais gyvenat), bandykit ieškot studentų bendrabučiuose smile.gif
jausma
Tėvo pasakymai dėl maisto ruošimo reiškia, kad už jo pinigus dar viena burna valgo, tad reikėtų maistą sau pirktis ir laikytis atskitrai, pvz. pasiskistyti šaldytuvo lentynas, na o kad pas ruoštųsi vyras valgyti - aš pritariu.nebent tavo vyras bijo? o ko ?
taiptaip
Na nesuprantu, jei jūs užsimokat už vandenį , elektrą ir kitus patarnavimus, atskirai perkatės maistą,bet nemokat tik nuomos, tai ko jis kabinėjasi prie tavęs. Bet jei jūs už nieką nemokat, na tai jau kitas reikalas, tada reikia taikytis ir nieko čia nepadarysi......
jausma
Tai kaip ten teroristas namuose ar dar priekabiauja, ar jau persikėlėte kitur gyventi ir šią temą baigėte?
Alchemie
Siaip jau buna vyrams klimaksas ar siaip kazkoks smegenu pasisukimas, kad nuo kokiu 40-50 metu pasidaro skrudzai ir tokie, kad baisu. Is mano pazistamu rato zinau du tokius atvejus. Manau cia liga. Todel uzjauskit ir isikelkit, nes uzgrauzs ir dar jums santykius sugriaus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.