Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur pirksit žiemines kepures?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
banginute
as tai ziurejau Next parduotuvej, bet dydziai ten kepuriu pamazinti ax.gif tad uzsisakinejant internetu turekit omenyje smile.gif
Megi Simpson
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 29, 11:34)
kaip jus renkates didzius is nexto ??? as kelis kart esu pirkusi tai vaikui ant galvos netelpa doh.gif  blush2.gif  jau ziauriai pamazinti verysad.gif
dabar tik RASTER perku labai gerai nesiojasi ir siltos, o svarbiausia kad jos kokybisku medziagu, labai svelnus, vaikams nedirgina kaktos thumbup.gif  thumbup.gif
viena pirkau is stanler kai buvo akcija, tai irgi nieko, patiko, bet be akcijos tai kainos jau labai uzkeltos ax.gif
*

Net nezinau, as prisikaicius, kad pamazintos kepures nuveziau vaika i Next ir pasimatavom zieminie megzta, tai bent jau mums atitiko g.gif Viskas OK, kaip tik, nei didesnes nei mazesnes nereik. Sunku pasakyt, skirtingos tos galveles, geriausia, kai apimti raso, ne metais, tada pamatuoji ir viskas aisku thumbup.gif Dabar uzsakiau rudenui flysini komplektuka, tai bus matyt ar taip pat tiks g.gif

Man Raster ziemines patinka, tik patebejau, kad musu rajone visi vaikuciai su jom biggrin.gif Mes tik plonyte medvilnine turim, tai man nelabai patinka, kad ausyciu gerai neapdengia blush2.gif O sterntalery, tai mes kazkaip nieko neissirenkam schmoll.gif kazkaip man per daug ji isreklamuota atrodo blush2.gif
erikiuxxx
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 09 30, 12:50)
Net nezinau, as prisikaicius, kad pamazintos kepures nuveziau vaika i Next ir pasimatavom zieminie megzta, tai bent jau mums atitiko  g.gif Viskas OK, kaip tik, nei didesnes nei mazesnes nereik. Sunku pasakyt, skirtingos tos galveles, geriausia, kai apimti raso, ne metais, tada pamatuoji ir viskas aisku  thumbup.gif Dabar uzsakiau rudenui flysini komplektuka, tai bus matyt ar taip pat tiks  g.gif

Man Raster ziemines patinka, tik patebejau, kad musu rajone visi vaikuciai su jom  biggrin.gif Mes tik plonyte medvilnine turim, tai man nelabai patinka, kad ausyciu gerai neapdengia blush2.gif O sterntalery, tai mes kazkaip nieko neissirenkam  schmoll.gif kazkaip man per daug ji isreklamuota atrodo  blush2.gif
*

Oj ne, tada gal permaza nupirkote unsure.gif , jos kaip tik puikiai dengia ne tik ausytes, bet ir zandukus thumbup.gif wub.gif
Wildberry
Raster kepuryčių yra ir Norfoje ir pigiau net ant 15lt nei čia pardavinėja... blush2.gif

O be to šį savaitgalį 40 proc. nuolaida visoms kepurėms ir šalikams, kas nori žymiai pigiau įsigyti-lėkit, akcija prasideda ryt 14-16 dienomis mirksiukas.gif
Principessa
O cia visose Norfose? blush2.gif
Wildberry
QUOTE(Principessa @ 2011 10 13, 23:17)
O cia visose Norfose?  blush2.gif
*

Akcija vyksta visose, bet ar visose yra kepuryčių raster -nežinau, pas mus dvi norfos, tai vienoje yra visas lovys tų kepuraičių prikrauta, o kitoje ne g.gif

Urke
QUOTE(Wildberry @ 2011 10 13, 23:28)
Akcija vyksta visose, bet ar visose yra kepuryčių raster -nežinau, pas mus dvi norfos, tai vienoje yra visas lovys tų kepuraičių prikrauta, o kitoje ne g.gif
*

O kur Jusu ta norfa kur yra? biggrin.gif 4u.gif
Wildberry
Manau turi būti, bet kurioje vilniaus didesnėje norfoje mirksiukas.gif

Mes iš kaimo biggrin.gif

Aš dar nebuvau pirkt, laukiu kol vyras gryž-paveš, jau nusižiūrėjus esu biggrin.gif Ir pirštinytėm nuolaida, bet nereikėjo-tai neapžiūrėjau ar yra kokių geresnių...

http://www.norfa.lt/
Va čia yra visos akcijos surašytos...
*zosia*
o as pati numegsiu.. tongue.gif
irmastan
Kol kas mėgiamiausios mūsų žieminukės yra RASTER ir GAP thumbup.gif Dar Next gražių yra. Su širdutėm visą komplektuką nusipirkom šiam sezonui mergytei thumbup.gif O berniukui H&M ir Next rinkomės šiai žiemai thumbup.gif
Donyy
Mergytei Benetonno kepuryte o vyrukui Lindex abi labai grazios... wub.gif
Murlyka
Dukrai Raster kepurę Norfoj nupirkau, 3 LT pigiau nei el.parduotuvėj, kurioje buvau vieną nusižiūrėjusi.
Kyvis
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 01 08, 18:44)
aha ciupinejau Bimbo parduotuveje,labai mieli salmukai, tokie praktiski ir graziu rastu  wub.gif

siaip dar geri Lenne firmos salmukai thumbup.gif
o Reimos turejom,tai labai ausys islysdavo ax.gif
*

Mums Reimos salmukas labai ant akiu krisdavo, nors dydis tikrai gerai parinktas buvo, tada Lenne isigijom salmuka, labiau tiko, bet vis tiek siek tiek smuko ant akyciu, tai sakau gal mano vaiko galvai tokie modeliai netinka g.gif Be to Lenne kai isskalbiau (rankomis, labai atsargiai, tiesiog pamurkdziau, paspaudziau vandenuke ir dziovinau ant ranksluoscio) ties ausytemis sukrito i gumulus kazkokie pasiltinimai, tai truputi nuvyle kokybe.
Strentalerio kepurytes grazios, bet salmuku tik pora maciau, ir tie man pasirode visiskas nesusipratimas, nepraktiski.
Reiks ir mums i Bimbo uzsukt, nes man vis tiek ziemai salmukai priimtiniau. Gal dar kur ju pasirinkimas yra? Kokie atsiliepimai apie Huppa salmukus?
erikiuxxx
QUOTE(Kyvis @ 2011 10 22, 14:46)
Mums Reimos salmukas labai ant akiu krisdavo, nors dydis tikrai gerai parinktas buvo, tada Lenne isigijom salmuka, labiau tiko, bet vis tiek siek tiek smuko ant akyciu, tai sakau gal mano vaiko galvai tokie modeliai netinka  g.gif Be to Lenne kai isskalbiau (rankomis, labai atsargiai, tiesiog pamurkdziau, paspaudziau vandenuke ir dziovinau ant ranksluoscio) ties ausytemis sukrito i gumulus kazkokie pasiltinimai, tai truputi nuvyle kokybe.
Strentalerio kepurytes grazios, bet salmuku tik pora maciau, ir tie man pasirode visiskas nesusipratimas, nepraktiski.
Reiks ir mums i Bimbo uzsukt, nes man vis tiek ziemai salmukai priimtiniau. Gal dar kur ju pasirinkimas yra? Kokie atsiliepimai apie Huppa salmukus?
*

Bimbo ir as maciau graziu salmuku wub.gif
Hupaa tas pats kas lenne mirksiukas.gif
linkakalinka
mažiukui turiu REIMA šalmuką - labai patenkinta ir dydžiu ir kokybe. Nikeas ant akių nekrenta. Dar ir kt metams užteks. Labai patenkinta, kad su vilna jisai thumbup.gif
didžiajai taip pat kepurę su vilna esu nupirkusi (nedaug jos, bet šiek tiek yra), svarbu kad mergaitiška, graži, nes ne bet kokią šiemet jau uždėti galiu.... lotuliukas.gif
šalmų jau nebeuždėsiu, nes raukosi baisulingai.... tik madingos, gražios tinka, tad ieškojau su vilna gražios ir madingos biggrin.gif
Bonce
Mes nesiojam Sterntaler kepures ir salmuka dar vakar isigijom thumbup.gif
dorada
Radau atskiras temas apie Columbia kombinezonus ir batus, taciau apie kepures neuzmaciau info ax.gif
Gal kuri turite Columbios salmuka,pvz. si http://www.sierratradingpost.com/columbia-...;colorFamily=12 arba si http://www.sierratradingpost.com/obermeyer...e-kids~p~4676g/

2T-4T dydis raso nuo metuku berods iki 4 net.O kaip is tiesu?
Raselija
Kada salciau - dedames Raster, o saulutei islindus uzsidedam is Benetton smile.gif
dorada
QUOTE(dorada @ 2012 03 17, 14:06)
Radau atskiras temas apie Columbia kombinezonus ir batus, taciau apie kepures neuzmaciau info ax.gif
Gal kuri turite Columbios salmuka,pvz. si http://www.sierratradingpost.com/columbia-...;colorFamily=12 arba si http://www.sierratradingpost.com/obermeyer...e-kids~p~4676g/

2T-4T dydis raso nuo metuku berods iki 4 net.O kaip is tiesu?
*

Oi, antrasis - ne Columbios ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.