patarkit
Reikia gražių žieminių kepuryčių sūnui ir dukrytei, bet nieko gražaus nerandu
patarkit QUOTE(Saša Ž @ 2009 09 25, 10:38) Reikia gražių žieminių kepuryčių sūnui ir dukrytei, bet nieko gražaus nerandu patarkit Man kaip tik patinka RASTER firmos kepurytes Lenkiskos,nesiojam jau antrus metus, cia foto mano sunelis jos labai svelnios kokybiskos ziemininiai komplektukai, minkstuciai, siltuciai, isore 30% vilna ir 70 % acrilo, viduje labai mielas svelnus trikotazinis is medvilnes pamusaliukas 97% nearzinantys vaiko odeles,tinka alergiskiems vaikams
Siemet pirkom salmuka is Erikos
Perku BIMBA parduotuvėje šalmukus
Pirkau Vaiku mieste, ten tikrai didelis pasirinkimas
Pirksiu STERNTALER parduotuvėjė,nu man ten kepurytės super
Mes kepures Raster tikrai megstam, superine kokybe
Ju yra gariunuose ir SM kelios mamytes parduoda
As uzsakinesiu turbut is Next nu labai man ten graziu yra
QUOTE(Arnytė @ 2010 08 23, 14:55) Pirksiu STERNTALER parduotuvėjė,nu man ten kepurytės super Mums irgi labai patiko sios kepurytes ir kainos atzvelgiu , Raster irgi turim ,bet STERNTALER man labiau patiko, o be to galima su vaiku nuvaziuoti pasimatoti ir issirinkti kas tinka vaikuciui
Aš irgi STERNTALER , labai gražios, kokybiškos.
Jei nerandat parduotuvėse-tenka siųstis
Mes uzsisakinejam pas auksarankes.
As jau kelinta karta perku RASTER firmos kepurytes - ir vasarai, ir rudeniui ir ziemai - esu labai patenkinta
Man irgi Sterntaller pakankamai grazios, patogios ir siltos. drauge atidave dvi, bet jos berniukiskos
Mums pačios geriausios megztos šiltos kepurytės- šalmiukai
Mums labiausiai patinka sterntaler
kas Vilniuje prekiauja Reima kepurytėmis?
QUOTE(saulyte525 @ 2010 09 16, 19:02) Akropolyje QUOTE(miligerta @ 2010 09 17, 15:46) Žiemai nusipirkom Sterntaler kepurę ir šaliką, tik pirštinių, deja, nepavyko pritaikyti QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 17, 14:08) Mums pačios geriausios megztos šiltos kepurytės- šalmiukai man salmukai irgi superinis daiktas tik ranku darbo tai man jie nelabai,nes pamusalo nebuna ir kiaurai vejas gali pusti i ausis bet pvz Reima ir Lenne salmus gamina super,,ant ausyciu spec medziagyte viduje ideta neperpuciama Papildyta: QUOTE(dre @ 2010 08 31, 19:04) man irgi raster superines, ypac ta medziagyte viduje tokie svelni
mes taip pat salmukus megstam
va ko gero ir maziukei reikes tokios pat ziemai, nes su raistukais
Nupirkom dičkei Sterntalery šalmuką
Pirštines, ir šiltas, ir neperšlampamas, turim nuo pernai, kokybė liuksinė.
Mes is NEXT nusipirkom
Nupirkau gap'e pernai, tai dar siai ziemai bus kaip tik, mat pirkau didesne
pagal uzsakyma mezgiausi salmuka vaikiukui
Sterntalery nupirkom tokia meskiuko kepuryte, man labai grazi:)
viena komplekta (kepure ir salika) pirkom sterntaleryje, o kepure-salma numezge mano mama
Pati megsiu salmuka vaikui
pirkom kepuryte,salika ir pirstines is Sterntaler parduotuves
O as dukrytei nusipirkau du salmukus. Vienas Lana Care firmos, o kitas 66 North. Tai abu super silti ir patogus. Tik va didesniam vaikui ne labai grazios
Zinot as jau apgaubtas tos naujos idejos apie maziukus medelius mieste vaikstau po gatves ir stai vakar pamaciau kraupu vaizda. Krumas, kuris visai netrukde jokiems laidams ziauriai apipjaustytas. Siurpu. Is pradziu nusiminiau. Bet dabar pamasciau, kad nera jau taip blogai. Baisiausiai atrodo, tai tos liepos stuobriai be saku, o tas krumas atrode dar pakenciamai. Taigi, zemaugius irgi apkarpys, bent pirmoje sio projekto puseje, taciau neverta nusiminti, jie atrodo kur kas graziau, nei apgenetos liepos. O pjausto medzius ne tik del laidu, o tiesiog kad suteiktu jiems grazesne forma, kad tvarkingiau atrodytu arba tiesiog is inercijos. Tokia samone miestieciu. Keistuoliai jie.
O del kadagiu, tai nuostabi ideja Vilte. Maciau daug kadagiu mieste ir jie sauniai gyvena, vadinasi - sodinimui tinkami. P.S. Āńåõ ń ķąńņóļąžłčģ ĶĪĀŪĢ ĆĪÄĪĢ!!! Óńļåõīā āąģ ā šąįīņå č ā ėč÷ķīé ęčēķč.
Man visgi šalmukai labiau patiko iš Bimbos, nei Sterntaler
Aš užsieny nusiperku vilnonius šalmukus bei vilnones kepurytes
SIAI ZIEMAI USSAKIAU IS NEXT FLISINE ,VIDUI SU MEDVELNINIU PAMUSALIUKU-SUPER PATOGI IR SILTA
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 10, 17:57) Raster turi graziu kepuryciu, bet abejoju ju kokybe ir praktiskumu. Tikriausiai islenda ausytes ir ne labai siltos tikrai neabejokit. nupirkau kepure ir salika savo maziukei. tikrai kepure stora,ji tokia dviguba,be to sintetinio kailiuko,bet tikrai silta. ir kokybe superine. ausys tikrai neislenda. zodziu pliusas jiems ir dar labai grazi
GAP labai patiko siltute ir patogi
As esu pirkus Sternhaler, bet labai supraaituodavo jei dar ir gobtuva uzdedi.
dUKRAI i darzeli man labiausia tinka pirktos is GAP, o sunui (2m) gavom dovanu kasmyro kepuryte is Bambizzi.lt. man tai labai patinka - nesuprakaituoja, nes vis tiek striukyte su kakliuku,o jei sninga ar pucia vejas as dedu kapisona)
Pirkau is BabyCity su kailiuku viduj, labai silta grazi ir patogi
Sterntaler labai graziu yra QUOTE(Pingvinukas @ 2010 12 14, 13:08) aha ciupinejau Bimbo parduotuveje,labai mieli salmukai, tokie praktiski ir graziu rastu QUOTE(viavia @ 2010 12 15, 04:28) mes nesiojam Janus salmukus siaip dar geri Lenne firmos salmukai o Reimos turejom,tai labai ausys islysdavo
praeita ziema dukra turejo sterntaler kepure, nu tokia stora, kad net galvyte suprakaituodavo
Kokias kepures perkate didesnėms mergaitėms žiemai? Mano dukrai 8 metai. Dar norisi su raišteliais, bet nelabai randu kažko gražaus
Ar Vilniuje yra pirkti REIMA kepurių? Ir kokios kainos gal žinote?
As siemet nupirkau sunui kepure Lindexe, tik nezinau ar ziemai bus silta. Gali reiketi dar vienos kepures saltesniems orams. Kazkaip parduotuvese labai sunku rasti grazia ir silta kepure
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 09 18, 14:48) Kokias kepures perkate didesnėms mergaitėms žiemai? Mano dukrai 8 metai. Dar norisi su raišteliais, bet nelabai randu kažko gražaus nuo 5 metuku super tinka RASTER firmos komplektukai RUDUO-ZIEMA kaip sitie, yra ivairiu spalvyciu ![]() Papildyta: arba sis komplektukas, kasas galima suristi
Neblogos pasteliniu spalvu buvo Next parduotuvej, bet su dydziais nekas, tai lauksim papildymo
|