Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur pirksit žiemines kepures?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
Jūros*gėrybė
Reikia gražių žieminių kepuryčių sūnui ir dukrytei, bet nieko gražaus nerandu rolleyes.gif lenkiškų nenoriu schmoll.gif negi kitokiu nera?

patarkit 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(Saša Ž @ 2009 09 25, 10:38)
Reikia gražių žieminių kepuryčių sūnui ir dukrytei, bet nieko gražaus nerandu  rolleyes.gif lenkiškų nenoriu  schmoll.gif negi kitokiu nera?

patarkit  4u.gif
*

Man kaip tik patinka RASTER firmos kepurytes Lenkiskos,nesiojam jau antrus metus, cia foto mano sunelis thumbup.gif
jos labai svelnios kokybiskos ziemininiai komplektukai, minkstuciai, siltuciai, isore 30% vilna ir 70 % acrilo, viduje labai mielas svelnus trikotazinis is medvilnes pamusaliukas 97% nearzinantys vaiko odeles,tinka alergiskiems vaikams

user posted image
*caffe macchiato*
Siemet pirkom salmuka is Erikos mirksiukas.gif kartais uzsisakau, kad numegztu kokia originalia smile.gif
Pingvinukas
Perku BIMBA parduotuvėje šalmukus wub.gif
infolt
Pirkau Vaiku mieste, ten tikrai didelis pasirinkimas smile.gif
Arnytė
Pirksiu STERNTALER parduotuvėjė,nu man ten kepurytės super thumbup.gif gražios ir labai kokybiškos.ViEną galima sakyti jau išaugome,tai parduosime per SM.
muminukas
QUOTE(Arnytė @ 2010 08 23, 13:55)
Pirksiu STERNTALER parduotuvėjė,nu man ten kepurytės super  thumbup.gif gražios ir labai kokybiškos..
*

drinks_cheers.gif aš taip pat saviškiams čia pirkau, labai džiaugiuosi šia parduotuve smile.gif
pukepuke
Mes kepures Raster tikrai megstam, superine kokybe smile.gif Nors siaip rubus perku UK pagrinde ir lenkisku nemegstu, bet Raster man daug smagesnes skepures uz visas kitas kokias tik teko turet 4u.gif
Ju yra gariunuose ir SM kelios mamytes parduoda rolleyes.gif
Agnieshkita
As uzsakinesiu turbut is Next nu labai man ten graziu yra bigsmile.gif turbut ziuresiu, kad butu visas komplektukas 4u.gif
oksan
QUOTE(Arnytė @ 2010 08 23, 14:55)
Pirksiu STERNTALER parduotuvėjė,nu man ten kepurytės super  thumbup.gif gražios ir labai kokybiškos.ViEną galima sakyti jau išaugome,tai parduosime per SM.
*

Mums irgi labai patiko sios kepurytes ir kainos atzvelgiu , Raster irgi turim ,bet STERNTALER man labiau patiko, o be to galima su vaiku nuvaziuoti pasimatoti ir issirinkti kas tinka vaikuciui 4u.gif
dailima
QUOTE(Arnytė @ 2010 08 23, 14:55)
Pirksiu STERNTALER parduotuvėjė,nu man ten kepurytės super  thumbup.gif gražios ir labai kokybiškos.ViEną galima sakyti jau išaugome,tai parduosime per SM.
*

Ir mes taip pat ten mirksiukas.gif
pilkoji28
Aš irgi STERNTALER , labai gražios, kokybiškos.
dre
4u.gif Turejom ir likom patenkinti kokybe lenkisku RASTER kepuryciu ir Next thumbup.gif labai graziu wub.gif thumbup.gif yra!
rapoja
Jei nerandat parduotuvėse-tenka siųstis mirksiukas.gif GAPo, NEXTo man gražios kepurytės ir kokybiškos wub.gif
Tekantisaule
Mes uzsisakinejam pas auksarankes. smile.gif Numezga kokio norim modeliuko, dydzio ir kokiu tik norim siulu. thumbup.gif Po kol kas patenkinti. thumbup.gif
Charme
As jau kelinta karta perku RASTER firmos kepurytes - ir vasarai, ir rudeniui ir ziemai - esu labai patenkinta thumbup.gif Jos grazios, geros medziagytes.
saulyte525
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 08 30, 12:43)
Aš  irgi STERNTALER , labai gražios, kokybiškos.
*

o kur jas Vilniuje parduoda?
Ksesanko
Man irgi Sterntaller pakankamai grazios, patogios ir siltos. drauge atidave dvi, bet jos berniukiskos sad.gif Parduotuveje nieko grazaus ir silto nerandu sad.gif Uzsakiau draugems kurios i Prancuzija ir Belgija vaziuoja. gal ka nors parvez, bet su dydziu nezinau ar atspes sad.gif
SIVERIJA
Mums pačios geriausios megztos šiltos kepurytės- šalmiukai wub.gif ir jokių šalikų nereik, ir kaklas ne plikas biggrin.gif Ir lengva pačiam vaikui užsidėti- kas ypač darželinukams aktualu ax.gif
miligerta
Mums labiausiai patinka sterntaler 4u.gif ir ziemines ir vasarines biggrin.gif
*kakava*
kas Vilniuje prekiauja Reima kepurytėmis? ax.gif
Erszebeth
QUOTE(saulyte525 @ 2010 09 16, 19:02)
o kur jas Vilniuje parduoda?
*

Akropolyje ax.gif

QUOTE(miligerta @ 2010 09 17, 15:46)
Mums labiausiai patinka sterntaler 4u.gif ir ziemines ir vasarines biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
Žiemai nusipirkom Sterntaler kepurę ir šaliką, tik pirštinių, deja, nepavyko pritaikyti verysad.gif Reikalingos spalvos pirštinytės buvo tokios, kad nepavyko rankos įkišti, o sniego pirštinės, irgi tos spalvos, baisiai didelės doh.gif Gal dar užveš iki šalčių ir kitų dydžių unsure.gif
gosas
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 17, 15:08)
Mums pačios geriausios megztos šiltos kepurytės- šalmiukai wub.gif ir jokių šalikų nereik, ir kaklas ne plikas biggrin.gif Ir lengva pačiam vaikui užsidėti- kas ypač darželinukams aktualu  ax.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Labai patogios ir saliko nereike thumbup.gif Nereike jieskoti po namus kur salikas kur kepure lotuliukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 17, 14:08)
Mums pačios geriausios megztos šiltos kepurytės- šalmiukai wub.gif ir jokių šalikų nereik, ir kaklas ne plikas biggrin.gif Ir lengva pačiam vaikui užsidėti- kas ypač darželinukams aktualu  ax.gif
*

man salmukai irgi superinis daiktas wub.gif \
tik ranku darbo tai man jie nelabai,nes pamusalo nebuna ir kiaurai vejas gali pusti i ausis
bet pvz Reima ir Lenne salmus gamina super,,ant ausyciu spec medziagyte viduje ideta neperpuciama wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dre @ 2010 08 31, 19:04)
4u.gif Turejom ir likom patenkinti kokybe lenkisku RASTER kepuryciu ir Next  thumbup.gif  labai graziu  wub.gif  thumbup.gif yra!
*

man irgi raster superines, ypac ta medziagyte viduje tokie svelni wub.gif ir modeliai tikrai isskirtiniai ir grazus wub.gif
mama_gulbe
mes taip pat salmukus megstam

va ko gero ir maziukei reikes tokios pat ziemai, nes su raistukais doh.gif viska nulupa lotuliukas.gif
Moliūtė
Nupirkom dičkei Sterntalery šalmuką thumbup.gif . Aišku, spalvų pasirinkimas skurdus, pats šalmukas irgi ne stebuklingos išvaizdos, bet labai praktiškas, į darželį, kai atvės, bus pasaka. Nes tą gražią, kur turim (irgi iš Sterntalerio), tai reik labai rūpestingai užrišt, kad į ausis vėjas nepūstų, tai su ja eisim į svečius.
Pirštines, ir šiltas, ir neperšlampamas, turim nuo pernai, kokybė liuksinė.
bambukas*
Mes is NEXT nusipirkom 4u.gif
saulegraz@
Nupirkau gap'e pernai, tai dar siai ziemai bus kaip tik, mat pirkau didesne smile.gif
Flaxkids
pagal uzsakyma mezgiausi salmuka vaikiukui thumbup.gif
sharike78
Sterntalery nupirkom tokia meskiuko kepuryte, man labai grazi:)
ericute
viena komplekta (kepure ir salika) pirkom sterntaleryje, o kepure-salma numezge mano mama wub.gif
jarulia
Pati megsiu salmuka vaikui ax.gif ( http://public.fotki.com/jarulia/ )
dagli
pirkom kepuryte,salika ir pirstines is Sterntaler parduotuves wub.gif 4u.gif
sharike1
user posted image
Ms tokią iš Sterntalerio!
Ksesanko
O as dukrytei nusipirkau du salmukus. Vienas Lana Care firmos, o kitas 66 North. Tai abu super silti ir patogus. Tik va didesniam vaikui ne labai grazios smile.gif Raster turi graziu kepuryciu, bet abejoju ju kokybe ir praktiskumu. Tikriausiai islenda ausytes ir ne labai siltos smile.gif
Ivdioni
Zinot as jau apgaubtas tos naujos idejos apie maziukus medelius mieste vaikstau po gatves ir stai vakar pamaciau kraupu vaizda. Krumas, kuris visai netrukde jokiems laidams ziauriai apipjaustytas. Siurpu. Is pradziu nusiminiau. Bet dabar pamasciau, kad nera jau taip blogai. Baisiausiai atrodo, tai tos liepos stuobriai be saku, o tas krumas atrode dar pakenciamai. Taigi, zemaugius irgi apkarpys, bent pirmoje sio projekto puseje, taciau neverta nusiminti, jie atrodo kur kas graziau, nei apgenetos liepos. O pjausto medzius ne tik del laidu, o tiesiog kad suteiktu jiems grazesne forma, kad tvarkingiau atrodytu arba tiesiog is inercijos. Tokia samone miestieciu. Keistuoliai jie.

O del kadagiu, tai nuostabi ideja Vilte. Maciau daug kadagiu mieste ir jie sauniai gyvena, vadinasi - sodinimui tinkami.
P.S. Āńåõ ń ķąńņóļąžłčģ ĶĪĀŪĢ ĆĪÄĪĢ!!! Óńļåõīā āąģ ā šąįīņå č ā ėč÷ķīé ęčēķč.
Pingvinukas
Man visgi šalmukai labiau patiko iš Bimbos, nei Sterntaler 4u.gif
viavia
Aš užsieny nusiperku vilnonius šalmukus bei vilnones kepurytes smile.gif
SESIA
SIAI ZIEMAI USSAKIAU IS NEXT FLISINE ,VIDUI SU MEDVELNINIU PAMUSALIUKU-SUPER PATOGI IR SILTA
ericute
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 10, 17:57)
Raster turi graziu kepuryciu, bet abejoju ju kokybe ir praktiskumu. Tikriausiai islenda ausytes ir ne labai siltos smile.gif
*

tikrai neabejokit. nupirkau kepure ir salika savo maziukei. tikrai kepure stora,ji tokia dviguba,be to sintetinio kailiuko,bet tikrai silta. ir kokybe superine. ausys tikrai neislenda. zodziu pliusas jiems ir dar labai grazi wub.gif
bambukas*
GAP labai patiko siltute ir patogi 4u.gif
KasVasa
As esu pirkus Sternhaler, bet labai supraaituodavo jei dar ir gobtuva uzdedi.
dUKRAI i darzeli man labiausia tinka pirktos is GAP, o sunui (2m) gavom dovanu kasmyro kepuryte is Bambizzi.lt. man tai labai patinka - nesuprakaituoja, nes vis tiek striukyte su kakliuku,o jei sninga ar pucia vejas as dedu kapisona)
marina86
Pirkau is BabyCity su kailiuku viduj, labai silta grazi ir patogi thumbup.gif
Sterntaler labai graziu yra wub.gif
erikiuxxx
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 12 14, 13:08)
Man visgi šalmukai labiau patiko iš Bimbos, nei Sterntaler  4u.gif
*

aha ciupinejau Bimbo parduotuveje,labai mieli salmukai, tokie praktiski ir graziu rastu wub.gif
QUOTE(viavia @ 2010 12 15, 04:28)
Aš  užsieny nusiperku  vilnonius  šalmukus  bei vilnones  kepurytes smile.gif
*

mes nesiojam Janus salmukus smile.gif bet jie geri,kai nera vejo,nes kai vejas lauke tai kiaurai pucia rolleyes.gif o siaip geri salmukai

siaip dar geri Lenne firmos salmukai thumbup.gif
o Reimos turejom,tai labai ausys islysdavo ax.gif
gresa
praeita ziema dukra turejo sterntaler kepure, nu tokia stora, kad net galvyte suprakaituodavo doh.gif galiausiai nupirkau apatini merino vilnos salmuka, kuri siemet irgi turim ir sekmingai nesiojam smile.gif tik ant virsaus visad dedu kita kepure pagal nuotaika ir ora biggrin.gif
Pingvinukas
Kokias kepures perkate didesnėms mergaitėms žiemai? Mano dukrai 8 metai. Dar norisi su raišteliais, bet nelabai randu kažko gražaus 4u.gif
Pingvinukas
Ar Vilniuje yra pirkti REIMA kepurių? Ir kokios kainos gal žinote?
zweika
As siemet nupirkau sunui kepure Lindexe, tik nezinau ar ziemai bus silta. Gali reiketi dar vienos kepures saltesniems orams. Kazkaip parduotuvese labai sunku rasti grazia ir silta kepure smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 09 18, 14:48)
Kokias kepures perkate didesnėms mergaitėms žiemai? Mano dukrai 8 metai. Dar norisi su raišteliais, bet nelabai randu kažko gražaus  4u.gif
*

nuo 5 metuku super tinka RASTER firmos komplektukai RUDUO-ZIEMA
kaip sitie, yra ivairiu spalvyciu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

Papildyta:
arba sis komplektukas, kasas galima suristi
user posted image
banginute
Neblogos pasteliniu spalvu buvo Next parduotuvej, bet su dydziais nekas, tai lauksim papildymo g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.